38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

canım sen birşey yazmayın demişsin ama ben % 0 morfoloji ile başaran da okudum. % 2, % 0 dan daha iyidir. ben bu ay kendini rahat bırak ve preseed ile normal deneyin derim. sayı da biraz düşük ama hem aşılamaya hem tüpe yeter.

merhaba hoşheldin. öncelikle bu fsh denen hormon her ay aynı olmuyor. tabii bazıları 1 kere yükselmesi yeterli diyorlar. diğer yandan merye gibi 20 üstü değerlerle ki memorial 20 üstü olduğu ay tüp yapmıyor hamile kalanlar var. benim de 17 yi bulmuştu. 3 ay sonra 12 ye düştü. 43 yaşının başında hamile kaldım sonunda kucağıma aldım. benim daha genç yaşta hamileliklerim vardı. eski (ayrıldık) eşimin de çocuğu vardı. ben 41 ile 43 arası hamile kalamama nedeni olarak sadece kendi yaşımı görmüştüm. halbuki eski eşimin spermleri kullandığı anti depressanlar nedeniyle 20 milyonun altına düşmüş. ileri hareketlilik de çok azalmıştı. 2 ay ilaç içmedi. e vitamini ve zinc picolate miydi neydi onu içti ve oğlum doğal yollardan geldi. ben tüp bebek merkezine adet 2. veya 3. gün gittiğinde görülen kaç tane folikül var ona dikkat et derim. 1-3 arası ise işler biraz daha ciddileşiyor. 5 üstü daha iyi. ama 1 tanecik bile olsa panik olmaya gerek yok bu folikül sayısı da tıpkı fsh gibi her adet değişiyor. bu ay bundan birşey çıkmaz denilen tek folikülü ile hamile kalan yağmursesini hatırlatırım

preseed ile düşüğün bir ilgisi yok tabii ancak düşüğün o ayki bozuk yumurta ile bir ilgisi olabilir. ben de hamile kaldığım ay preseed kullanmıştım. ondan 3 ay önceki tüp düşük ile sonuçlanmıştı.

yağmursesinin normal tarihi aralık başı. herhalde kasım son haftası gibi doğurur ya da tam 1 aralık şık olur. evet gerçekten bn en kolay karamel hamile kalıp doğurur diyordum ilk kısmı tamam ama devamı gelmiyor. inşallah 3 ayı tamamladım diye yazar ve devamı gelir. adetin bence süttendir. benimki çoktan düzene girdi bile. genç kız gibi 28 günde bir olup duruyorum
mert i anlatmışsın maşallah ben de geniş bir zamanda batu yu anlatacağım :84::84::95: maşallah 2 haftadır uykusu nihayet iyi ama yemek olayını ve hareketliliği hiç sorma. 5 yaşında da elinde biberon dolaşmasından korkar oldum :95::84:

zarpdeniz geçmiş olsun. clarissa gezmeyi seviyormuş. aman gezin gezin mümkün olduğunca. ben bu işin hikmeti 3. ay ve 9. ay diyorum. 7 civarı uykular biraz daha uzuyor gibiydi ama diş derdi tkrar yat kalka döndürdü. ama tam iletişim oyunlar vs hepsi 9 dan sonra güzel.

denizgeldi hoşgelmişsin ve hoşgitmişsin. deniz i anlatman için yine daha uzun bekleriz.

herkese tekrar iyi bayramlar. umarım herkes güzel bir bayram geçiriyordur

Son düzenleme:

Öncelikle oğluna ve sana sağlıklı uzun bir ömür diliyorum.
Son bir kaç ay bu konuda çok stres yaptum. Arkadaşımızın eşinin hamile kalması da beni moral olarak çökertti. Etrafımda hamile kalan birsürü kadının yanında kendimi yeteneksiz hatta kusurlu hissettim.
Stres hormonlar üzerinde fazlaca etkili oluyormuş. Belki de birdahaki aya FSh düşecek, bilemiyorum.
Yazdıkların bana çok fazla umut ve moral verdi teşekkür ederim.
Tüm testler tamamlandığında daa güzel haberler veririm inşallah, sevgiler...

Arkadaşlar Saracoğlu'nun incir soğan ve havuç kürlerini araştırıyorum netde ama kafam allak bullak oldu. Heryerde farklı birşey yazıyor. kimisi 8-10 inciri 5-6 dk kaynat diyor, kimisi 15-16 incir 20 dk..vs vs.
Bu kürleri yapanlardan doğru tarif alabilirmiyim lütfen??

zazucum soğanı 5 dakika kaynatıyorsun.ben bir kez yanlışlıkla 20 dakika kaynatmıştım acılaşmıştı sonra okudum ki 20 dakika incir kaynatılıyor kısık ateşte.ama ikisini aynı anda yapma derim.önce soğanı sonra inciri yap derim.adet olarakta ben 8 adet incir koyuyordum.öğlen yapıp yarısını öğlen diğer yarısını akşam yemeğinden önce aç karnına içiyordum.ama soğanı her öğün taze yap canım.bol yumurtalı tedavin olsun inşallah.

benim tedaviye gelirsek.bu gün kontrolüm vardı.ve resmen sakız gibi uzadı bu tedavim.cuma günü yine tahlil istedi dr.yani daha başlayamıyorum.allah sabır versin bana hiç böyle olmamıştı ama artık neyse katlanacaz.

zarpcım sağol canım.geçen seferki tedavimde bir emriyom donduruldu.bunuda bir türlü başlatamıyoruz hayırlısı olsun.clarissaya her gün büyüyorlar tabi artık cevap ta verir kuzum çok öpüyorum.

denizgeldi evet canım koşmaya başladım.işleri hızlandırdım.inşallah yılbaşına kalmadan bende muradıma ererim hayırlısıyla.
valla özledik seni yakın zamnda bekliyoruz.

zazu,soğan kürü kist olayına iyi geliyor ammmmaaaa eğer kistin yok ise kist yapabilir dikkat!!bence soğan kürü yapma boşuna kistin yok ise zararı dokunabilir,bazı kürler çok masum gibi görünselerde zararlı olabiliyorlar,doktor muayenesinden sonra soğan kürüne bakarsın,belki de gerek yoktur.....incir kürüne gelince 6-7 inciri kesip suda 5 dakika kaynat ılıdıktan sonra gece bir bardak sabah aç karnına bir bardak iç,ben öyle yapmıştım toplam 21 gün yapıp bir hafta ara ver sonra tekrar 21 gün yap bırak...ben incirleri bide elimle ezip iyice özünü suya bırakmasını sağlamıştım..işe yaradı mı? dersen bende yaptığım aylarda işe yaramadı ama yarayanlar var...tüp tedavim sırasında yağmursesini dinleyerek günde iki tane incir yemiştim..istersen yiyebilirsin düzenli...havuç kürünü bilmiyorum...eşime geçen sene uzun süre keçiboynuzu kürü yapmıştım,gerçi sorunu yoktu ama yine de içti sağolsun,yanında çinko tablette kullanmıştı ve yaklaşık 3 ay kullandı ve arkasından ben doğal yolla hamile kaldım hemde iki ay üstüste...keçiboynuzu spermlerin hareketine iyi geliyormuş çinko da yanlış hatırlamıyorsam sayılarının artmalarına,çok zaman geçti üstünden..inciri zeytinyağında bekletip yiyenlerde var bu arada...ancak altını çizerek belirtmeliyim ki soğan kürünü kafana göre yapma...

toana geri sayım başlamış tr için..çok sevindim..tr uğurlu gelecek inşallah...

denizgeldi hoşgelmişsin,al şu bilgisayarı gariiiiii...kızını öpüyorum bolca..

alabama ve denizbulut,anlatın anlatın oğlanların maceralarını,bana lazı olucak hepsi :))

merye iyi bayramlar hamilelik nasıl gidiyor ki acep?

zarp canım daha sık gelebileceğin günleri bekliyoruz..clarissayı öpüyorum koccccaman....

inşallah canım, teşekkür ediyorum sanada tedavinde bol şans diliyorum...

arkadaşlar her türlü hacet ve dilek için talat-ı tefricyye var biliyorsunuz.
ben de kendim için başladım.4444 tane okunması gerekiyor.ben yaklaşık yarıladım fakat bunu başkaları okursa daha faydalı.ben de yazayım dedim.okuyabilen olursa benim için çok memnun olurum.her okuyan sayısını yazarsa ben toplarım.şimdiden okyan okumayandan allah razı olsun.

allahümme salli salaten kamileten ve sellim selamen tamen ala seyyidina Muhammedinillezi
tenhallü bihi l-ukadü ve tenfericü bihi l kurebü ve tukda bihi lhevaicu ve tunalu bihirreğaibu ve hüsnül -hevatimi ve yusteske lğemamu bivechihi lkeriymi ve ala
alihi ve sahbihi fiy külli lemhatin ve nefsin biadedi külli ma lumin lek.

Son düzenleme:
TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR LİSTESİ

1--Maiumut
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--Kim kim kim?????:18:

dolduralım göbüşleri kızlar

Son düzenleme:
canım ilk etapta ben 100 tane okuyayım..nefesim ve vaktim yeterse birdaha okurum

taycım yıllardır benimle yaşayan küçük bir kistim var. Büyümediği için zararsız ve gebe kalmaya engel değil demişti Dr.um ama son durum ne bilmiyorum. Gerekirse soğan kürünü yaparım. İnciri denemekte zarar yok en kısa zamanda ona başlarım.
Havuç kürünün yumurta çatlatmaya yaradığını duydum ama nasıl yapılıyorum bilmiyorum en iyisi bolca havuç yemek...
Kendime bir liste yaptım. Kefirden cevize, armuta... kadar herşey var içinde. Bebek yapıcam diye semirip tombalak bişi olucam bu gidişle:)
Teşekkür ediyorum bilgiler için...

kilolar sorun diil bebek gelsin yeter ki....

Rgl in sonundayım bitince ben de okurum bir yüz tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…