Aslında öğle oldu ama olsun Gün Aydın olsun yinede...Sabah gözümü açtım doğğğru hastaneye kan verdim bakalım fsh ve e2 ne durumda.aslında bana dr git yaptır bakalım filan demedi.Sen biraz dinlen sonra görüşürüz dedi ama elimde değil.Çıksın bakalım durum ne.Keşke şu iki günü de tatil yapsaymışlar.Ne güzel olurmuş.Bir taraftan da olsun gidelim Ata'mızı analım diyorum.Hatırlatılmasına,unutturulmamasına,anılarının yaşatılmasına çok ihtiyaç var.görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...
üsttekini dikkate almayın çok feci olmuş,yeniden yazayım değerleri
fsh 8,10
estradion 66,88
Lh 4,33
prolaktin 17,02
t4 :811
t3:4,27
geçen ay 13,45 fsh ve 95 olan e2 ile tüp yaptık ayvayı yedik.bu ay değerler düzelmiş evde paşa paşa oturucaz.Neyse hiç değilse anladık ki,soğan incir,bal arı polen,hayıt suyu vs vs işe yarıyormuş.Ehhhh be cigara yakamı bi bıraksan 2şer 3 er doğurcam ama bırakmıyorsun bi türlü yuhhhh sana da bana da.
Denizbuluttttt nerelerdesin gel değerlerime bak yorum yap.Pazartesi de yumurtaları saydırcam:))Varsa anacım gidip toplatcam.Bu ay kafayı ilaçsız tüp bebeğe taktım.Allah yardım etse de olsa.Neyse ben çıkıp dolaşayım yoksa evde fsh msh derken kafayı yiycem.Herkese yeniden sevgiler...
10 Kasımda Zübeyde annenin mezarına gidip dua edicem inşallah allah bize de onun evladı gibi hayırlı evlatlar verir. Bizlerde Cumhuriyet çocukları yetiştiririz...
Bence çok iyi gidiyorsun. Değerlerinde baya düşüş var maşallah tü tü tü diyim
Darası başımıza inşallah, Yarın 16.00 da benim randevum var ooff çok heyecanlıyım Dr. neler diyecek ne tahliller isteyecek çok merak ediyorum.
ALABAMA..canim sanada slm olsun ..allah kolaylik versin mecbur calisiliyor deyilmi ee emek olmayinca yemek olmuyo deyilmi sekercim..yarin gece yola cikiyorumgeliyorum artikim turkiyeye yeter durdugum deyilmi ama bakalim nasil bir tedavi uyguliycak turk dr larim bana.:26:.insalllah elleri ugur getirirr..insallahh ..canim opuyorumm..
MAI CIGIM..Kostunmu canim insallah hersey gonlunce olur kist mist kalmaz hadi opuyorum bebekimm..
ALKANCIM..nasilsin canim..umarim hersey istediyin gibi gelisir ve ilacsiz aldirirsin yumoslarini..nediyim canim allah sansini acik etsin insallahh,tabbi hepimizin ..tabiki atamizi anicaz burda yok oyle seyler anacimm.ozledim ..hep huzunlenirdim atamizin gununde..huzur icinde yatsin..canim sigarayi birakamadin deyilmi biraz gayret canim ya bak ben 2..3 gundur hemen hemen agzima almiyorum ..birde esime biraktira bilsem ah ahh meretten herkesi kurtarsin ..sevgiyle kal ..
Zazu Ben isi birakali ucyil oldu. Kelimesi kelimesine aynen yazdigin sebeplerden dolayi. Sen ne zaman ayrilacaksin bilemiyorum ama geyik de olsa sana bircok kisinin soyledigini ben de soylemek isterim. Eger simdi ayrilmak istiyorsan anne olana kadar yerine koyabilecegin birsey olsun mutlaka derim. Kafani baskaseylere goturecek seylere cok ihtiyacim var. ben ayrildigima pisman degilim ama yerine koyacak birsey olmadan yaptigima pismanim. Sandim ki bir iki ay icinde hamile kalirim bir sene sonra da dogururum. Dediler ki bana bak bu isler oyle ha deyince olmaz beklicen soyle bir sene falan. Ayyyy ben bekleyemem oyle birsene falan dedim hemen olsun dedim. Sen misin oyle pabuc gibi laflar eden. Rabbimin isine karisan. Ailem git tup bebek yap bekleme artik dedi. Ayyyy olmaz allah dusurmesin beni o paragozlerin eline dedim. Bak hala pabuc gibi laflar. Cok hata yaptim ben hayat boyu coooook.
Simdi bes yil oncesine donebilmek icin omrumden bes yil verirdim yeminle...
Çok kızgınım ve bir o kadar da üzgünüm
Aylardır hamile kalmak için uğraşıyorum ve aylardır hayal kırıklığı yaşıyorum. Bunu ne arkadaşlarımla ne de başka kimseyle paylaşamıyorum. Sadece anneme ve ablama dert yandım birkaç defa. Onlarda fazla üzerinde durmadan olur nasıl olsa üzülme dediler.
Geçen hafta test sonuçları gelip de fsh yi tavan yapmış gördüğümde paniğe kapıldım ve saatlerce ağladım. Bir ara annem telefon açtı ve ağladığımı anlayıp sordu , bende durumu anlattım. Üzülme kızım ah vah vs dedikten sonra kapadı. Bu arada üzerinden 2-3 gün geçti ablamdan ses seda yok! Halbuki annem anında yetiştirir herşeyi ya...Neyse bayramda gittik ziyaretlerine ve ablam bana tek kelime etmedi. Gideceğimize yakın her nasılsa annemin aklına geldi ''Sahi ne oldu o iş '' dedi. Bende perşembe Dr.a gidiyoruz diye anlattım. Bu arada sevgili ablam aynen şöyle dedi: ''Annem söyledi de ben seni üzmeyim diye aramadım''
Bu kadar. Tek cümle.
Sinirlendim, kırıldım, üzüldüm. Ama tek kelime etmeden kalkıp eve geldim.
En ufak sıkıntısında derdinde beni arayan , her işine koştuğum, sürekli açıklarını kapattığım ablam benim sıkıntımı umursamadı bile. Yahu ben ne kadar aptalmışım! Bunca sene boşuna bir sürü fedakarlık yapmışım da haberim yok. Yazıklar olsun! Üstüne bide annem aradı şimdi ''yarın evdemisin gelsene diye'' Dokora gidiyoruz anne randevum var diyince ne dese beğenirsiniz.
-''Aaaaa kim hasta??''
-''Kimse hasta değil anne öyle canımız sıkıldı bi doktora gidelim dedik'' diyip kapattım.
Sürekli çırpınıyorum iyi evlat, iyi kardeş iyi hala, iyi teyze, iyi eş , iyi arkadaş ...olmak için ama hep kazık yiyorum. Demekki fazla iyi olmamak lazım!
selam alkancım. değerler iyi duruyor maşallah. kürleri yapmaya devam et. ilaçsız tüpü de konuş kafan rahat etsin. yapamasan da bakarsın kendi gelir. yumurtanı takip ettir. ne zaman çatlayacak o gün preseed kullanın. sen rahim filmi çektirmiştin değil mi?üsttekini dikkate almayın çok feci olmuş,yeniden yazayım değerleri
fsh 8,10
estradion 66,88
Lh 4,33
prolaktin 17,02
t4 :811
t3:4,27
geçen ay 13,45 fsh ve 95 olan e2 ile tüp yaptık ayvayı yedik.bu ay değerler düzelmiş evde paşa paşa oturucaz.Neyse hiç değilse anladık ki,soğan incir,bal arı polen,hayıt suyu vs vs işe yarıyormuş.Ehhhh be cigara yakamı bi bıraksan 2şer 3 er doğurcam ama bırakmıyorsun bi türlü yuhhhh sana da bana da.
Denizbuluttttt nerelerdesin gel değerlerime bak yorum yap.Pazartesi de yumurtaları saydırcam:))Varsa anacım gidip toplatcam.Bu ay kafayı ilaçsız tüp bebeğe taktım.Allah yardım etse de olsa.Neyse ben çıkıp dolaşayım yoksa evde fsh msh derken kafayı yiycem.Herkese yeniden sevgiler...
Çok önemli bir karar verdiğimin farkındayım ve söylediklerinde çok haklısın. İşi bırakıp evde tüm gün kafamda bir ton düşünceyle dolanıp durmak istemem. Bu yüzden eşime yardım etmeye karar verdim. Haftanın birkaç günü O'nun gerçekleştirmeye çalıştığı projeye yardımcı olucam. Hem zevk alacağım hem de yorulmayacağım bir iş, üstelik patron, hiyerarşi vs gibi zırvalıkları da çekmeyeceğim. Homeofis gibi olacak yani.
Hem hayatımdaki stresi azlatıp hemde kendime, keyif aldığım işlere, evime, aileme zaman ayırmak bana iyi gelecek.
Bu arada bebek macerasını da daha dingin bir kafayla yaşayacağım... Doğrumu yanlış mı yapıyorum bilemiyorum ama düşüncem bu. Belki ben de hata yapıyorum, çünkü hayat bazı şeyleri deneme yanılma yoluyla öğrendiğimiz bir şey ve bunu ancak yaparak öğrenebilirim.
Sen de hata yaptım, pişmanım diye kendini üzme lütfen çünkü yaptığımız hatalarında mutlaka bir nedeni vardır. Bizi neye hazırladıklarını bilemeyiz...
bu kadar baskılayıp beklemenin bir zararı yok değil mi? hayırlısı bakalım.alkancım benim e2 geçen c.tesi 93 çıktı dr um yinede başlatmadı.daha da düşsün dedi.bu cuma tekrar tahlil yaptıracam bakalım inşllah dr umun istediği sevyeye gelirde başlarım.
toanacığım evet koşuyorum şaka bir yana sağlığım için koşuyorum.iyi geldiğini düşünüyorum.
Çok kızgınım ve bir o kadar da üzgünüm
Aylardır hamile kalmak için uğraşıyorum ve aylardır hayal kırıklığı yaşıyorum. Bunu ne arkadaşlarımla ne de başka kimseyle paylaşamıyorum. Sadece anneme ve ablama dert yandım birkaç defa. Onlarda fazla üzerinde durmadan olur nasıl olsa üzülme dediler.
Geçen hafta test sonuçları gelip de fsh yi tavan yapmış gördüğümde paniğe kapıldım ve saatlerce ağladım. Bir ara annem telefon açtı ve ağladığımı anlayıp sordu , bende durumu anlattım. Üzülme kızım ah vah vs dedikten sonra kapadı. Bu arada üzerinden 2-3 gün geçti ablamdan ses seda yok! Halbuki annem anında yetiştirir herşeyi ya...Neyse bayramda gittik ziyaretlerine ve ablam bana tek kelime etmedi. Gideceğimize yakın her nasılsa annemin aklına geldi ''Sahi ne oldu o iş '' dedi. Bende perşembe Dr.a gidiyoruz diye anlattım. Bu arada sevgili ablam aynen şöyle dedi: ''Annem söyledi de ben seni üzmeyim diye aramadım''
Bu kadar. Tek cümle.
Sinirlendim, kırıldım, üzüldüm. Ama tek kelime etmeden kalkıp eve geldim.
En ufak sıkıntısında derdinde beni arayan , her işine koştuğum, sürekli açıklarını kapattığım ablam benim sıkıntımı umursamadı bile. Yahu ben ne kadar aptalmışım! Bunca sene boşuna bir sürü fedakarlık yapmışım da haberim yok. Yazıklar olsun! Üstüne bide annem aradı şimdi ''yarın evdemisin gelsene diye'' Dokora gidiyoruz anne randevum var diyince ne dese beğenirsiniz.
-''Aaaaa kim hasta??''
-''Kimse hasta değil anne öyle canımız sıkıldı bi doktora gidelim dedik'' diyip kapattım.
Sürekli çırpınıyorum iyi evlat, iyi kardeş iyi hala, iyi teyze, iyi eş , iyi arkadaş ...olmak için ama hep kazık yiyorum. Demekki fazla iyi olmamak lazım!
TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR LİSTESİ
1--Maiumut
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--Kim kim kim?????yoksa yoksa evimicin mi????:18:
dolduralım göbüşleri kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?