38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR LİSTESİ

1--Maiumut
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--Kim kim kim?????:18:

dolduralım göbüşleri kızlar

tayfcım iyi ettin liste yapmakla.bu topiğn ta ilk başarında yapmışlardı.ben geldiğimden beri böyle bişey yoktu.her zaman yenilik iyidir.

tamam zazucum sağolasın.sonra istersen sanada okuruz ne dersin.valla biz başka topikte okuduk çoğu arkadaş hamile şimdi darısı bize inşallah.

Gerekirse o nu da yaparız teşekkür ederim canım.
4444 tane de okumak kolay değil, sen yarılamışsın birde vallahi bravo. 100 tane fazla bişi değil ama çorbada tuzumuz olsun, bebişinin manevi teyzeleri olarak. Allah hepimiz duasını kabul etsin.

ezberleyince okunuyor günde 200 300 okunabiliyor.ben çalışırken daha fazlasınıda okuyabilirimde tesbih olmayınca sayıyı karıştırıyorum.yoksa 500 rahat okunur.sayı önemli eksik veya fazla olmamalı.

TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR LİSTESİ

1--Maiumut
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--Kim kim kim?????:18:

dolduralım göbüşleri kızlar
liste süper olmuş eline sağlık cicim.Ama bu hatunların arasında en çıtır benim söyliim:)))Bayaramın yeniden kutlu olsun öptüm...

Bizimkiler ilk tedavimde bana da okumuşlardı.Ama omadı yine okuyacaklar.Benim adetimin 2.günü.Temizlenir temizlenmez akşamlrı bende okurum senin için.Okuduğumu yazarım bilgin olur.İnşallah çabuk bitiririz.Şu bayram bitse normal yaşantımıza dönsek daha kolay olacak herşey.İşin kötüsü 3.gün yaptırmam gereken testleri bayramda devlet çalışmadığı ve özeldede katkı payı düşülmediği için bi dünya para verirp yaptırıcam şimdi.Bir gün sonra adet olsaydım yırtmıştım.fsh,lh,t4 e2 ve daha iki teste yaklaşık 500 kağıt istiyor özel yuhhhh yani.Neyse yarın gidip pazarlık yapıcam.Ne vardı bi gün gecikseydi.Kısmet iste.Neyse.İyi bayramlar diliyorum yeniden.Kendine iyi bak sevgiler...

canım ya çok sağol.inşallah sende tez vakitte kavuşursun bebeğine(bebeklerine)amin.bu işlerde nereye dönsen para canım.zaten evlat için çekebiliyoruz bu zorlukları.evet çok paraymış gerçekten.sonuçlar çıkınca yazarmısın bakalım senin e2 in kaç olucak.bende cuma günü tekrar yapacam.sanada iyi bayramlar canım inşallah bu bayram bize bir bayram daha yaşatsın.

kizlar iyi aksamlar hepinize..

tayf cim..listen cok guzel olmus benim resmimde pek gozel kele pek saskin bakiyom dogru ifade etmissin beni ..evet canim allahtan birsey gelmezse hayirlisiyla cuma ankaradayim ayin 25 nde de istanbul dayim kazasiz belasiz insallah rabbim rast getirsin..sen nasilsin erkekelerin napiyo iyilermi..oksa onlari dua et benim icinde opuyorum canim dileklerin icin sagol tatlisim..

maicigim..canim allah dualarini kabul etsin insallah okudugun dualrin sana evlat olarak donsun canim..benimde gitmem olmasaydi okurdum sana inan..simdi biraz heycan var biraz uzuntu var oyuzden okuyamiyorum birsey anliyon beni deyilmi bebekim..:

alkancim senden nehaber nasilsin umarim hersey yolundadir opuyorum tatlim...

heradacim..deniz bulutcugum ..alabamacigim arkadaslarim geliyorum istanbula basliyacam allah izin verirse tedavime bakalim dualarinizi bekliyorum canim arkadaslarim opuyorum hepinizi..

zarpdenizcim sen nasilsin kizin napiyo buyuyodur allah bagislasin op yerime meleyini..

selam kızlar herkese iyi akşamlar allah hepinizin dualarını kabul etsin inşallah alayınız hamile kalırsınız ki kalacaksınız zaten liste dediğin ne ki orda dört kişi var 2012 ye kalmazsınız inşallah hepiniz 2012 ye hamile girersiniz aminnnn

bende okurdum size ama hangi ara vakit bulurum bilemediğim için söz veremiyorum. okursam söylerim kimin eksiği olursa onun ucuna eklersiniz.

kür yapanlar dur ben şu kürü yapayım acaba işe yarayacak mı diye meraklı meraklı ve isteksiz görev gibi yapmayın. picikolociniz şöyle olsun eh kist ananı bellicem şimdi senin bu soğan kürüyle işin bitti. eh sen yok musun yumurta hanım bu kürle seni bi dolgunlaştırayım da gör gönünü bana sıpa oluyomusun olmuyomusun sıkıyosa olma bittin sen sperm abiye itiraz edemeyeceksin şeklinde inanarak çözümü buldum oldurdum kesin ve net bişekilde hallettim edasıyla yapın. şeytanı kandırın şaşırtın evrenin düzenini bozun yani işte şüphelerden yersiz kuruntulardan daha önceki başarısız denemelerden biri mi olcak kaygısını rafa kaldırın.

toanacım sağol arkadaşım.allah okuyandan okumayandan razı olsun.sanada kolay gelsin inşallah bebişlerinle dönersin canım.

ayyy alabamacım valla alemsin iyiki varsın.öpüyorum seni ben.bende kaygı yok işe yaramı yaramazmı diye biz elimizden geleni yapacaz gerisi kısmet.yok yok biz zaten 2012 ye hamile girecez.

zazu.. seni unuttum canim.. hosgeldin arkadasim insallah bura bu topik sana ugur getirir ve hersey gonlunce olur..

Teşekkür ederim canım. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah burada hep güzel haberler alır, güzel haberler veririz. Sizlerle tanışmak bile büyük şans oldu benim için. Moralim şimdiden çok iyi :)

Son düzenleme:

Ağzından bal damlamak bu olsa gerek :))
Her kelimeyi birer doping hapıymış gibi yuttum
.

ayyy alabamacım valla alemsin iyiki varsın.öpüyorum seni ben.bende kaygı yok işe yaramı yaramazmı diye biz elimizden geleni yapacaz gerisi kısmet.yok yok biz zaten 2012 ye hamile girecez.

Ağzından bal damlamak bu olsa gerek :))
Her kelimeyi birer doping hapıymış gibi yuttum
.

günaydın herkese

ben şimdi gidip bi koşayım şu inatçı kistimin canına okuyayım.karı yok işte.

evet işte bu ne güzel güldürmüşüm sizi doping olmuş ohh yarasın inşallah mutlu haberlerinizle ben de mutlu olacağım. kim tutar sizi.

tatil de bitti bu arada yarın iş başı herkese selam.

Aslında öğle oldu ama olsun Gün Aydın olsun yinede...Sabah gözümü açtım doğğğru hastaneye kan verdim bakalım fsh ve e2 ne durumda.aslında bana dr git yaptır bakalım filan demedi.Sen biraz dinlen sonra görüşürüz dedi ama elimde değil.Çıksın bakalım durum ne.Keşke şu iki günü de tatil yapsaymışlar.Ne güzel olurmuş.Bir taraftan da olsun gidelim Ata'mızı analım diyorum.Hatırlatılmasına,unutturulmamasına,anılarının yaşatılmasına çok ihtiyaç var.görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın...

üsttekini dikkate almayın çok feci olmuş,yeniden yazayım değerleri
fsh 8,10
estradion 66,88
Lh 4,33
prolaktin 17,02
t4 :811
t3:4,27
geçen ay 13,45 fsh ve 95 olan e2 ile tüp yaptık ayvayı yedik.bu ay değerler düzelmiş evde paşa paşa oturucaz.Neyse hiç değilse anladık ki,soğan incir,bal arı polen,hayıt suyu vs vs işe yarıyormuş.Ehhhh be cigara yakamı bi bıraksan 2şer 3 er doğurcam ama bırakmıyorsun bi türlü yuhhhh sana da bana da.
Denizbuluttttt nerelerdesin gel değerlerime bak yorum yap.Pazartesi de yumurtaları saydırcam:))Varsa anacım gidip toplatcam.Bu ay kafayı ilaçsız tüp bebeğe taktım.Allah yardım etse de olsa.Neyse ben çıkıp dolaşayım yoksa evde fsh msh derken kafayı yiycem.Herkese yeniden sevgiler...

ALABAMA..canim sanada slm olsun ..allah kolaylik versin mecbur calisiliyor deyilmi ee emek olmayinca yemek olmuyo deyilmi sekercim..yarin gece yola cikiyorum geliyorum artikim turkiyeye yeter durdugum deyilmi ama bakalim nasil bir tedavi uyguliycak turk dr larim bana.:26:.insalllah elleri ugur getirirr..insallahh ..canim opuyorumm..

MAI CIGIM..Kostunmu canim insallah hersey gonlunce olur kist mist kalmaz hadi opuyorum bebekimm..

ALKANCIM..nasilsin canim..umarim hersey istediyin gibi gelisir ve ilacsiz aldirirsin yumoslarini..nediyim canim allah sansini acik etsin insallahh,tabbi hepimizin ..tabiki atamizi anicaz burda yok oyle seyler anacimm.ozledim ..hep huzunlenirdim atamizin gununde..huzur icinde yatsin..canim sigarayi birakamadin deyilmi biraz gayret canim ya bak ben 2..3 gundur hemen hemen agzima almiyorum ..birde esime biraktira bilsem ah ahh meretten herkesi kurtarsin ..sevgiyle kal ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…