TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR LİSTESİ
1--Maiumut
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--Kim kim kim?????:18:
dolduralım göbüşleri kızlar
tamam zazucum sağolasın.sonra istersen sanada okuruz ne dersin.valla biz başka topikte okuduk çoğu arkadaş hamile şimdi darısı bize inşallah.
Gerekirse o nu da yaparız teşekkür ederim canım.
4444 tane de okumak kolay değil, sen yarılamışsın birde vallahi bravo. 100 tane fazla bişi değil ama çorbada tuzumuz olsun, bebişinin manevi teyzeleri olarak. Allah hepimiz duasını kabul etsin.
liste süper olmuş eline sağlık cicim.Ama bu hatunların arasında en çıtır benim söyliim:)))Bayaramın yeniden kutlu olsun öptüm...TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR LİSTESİ
1--Maiumut
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--Kim kim kim?????:18:
dolduralım göbüşleri kızlar
arkadaşlar her türlü hacet ve dilek için talat-ı tefricyye var biliyorsunuz.
ben de kendim için başladım.4444 tane okunması gerekiyor.ben yaklaşık yarıladım fakat bunu başkaları okursa daha faydalı.ben de yazayım dedim.okuyabilen olursa benim için çok memnun olurum.her okuyan sayısını yazarsa ben toplarım.şimdiden okyan okumayandan allah razı olsun.
allahümme salli salaten kamileten ve sellim selamen tamen ala seyyidina Muhammedinillezi
tenhallü bihi l-ukadü ve tenfericü bihi l kurebü ve tukda bihi lhevaicu ve tunalu bihirreğaibu ve hüsnül -hevatimi ve yusteske lğemamu bivechihi lkeriymi ve ala
alihi ve sahbihi fiy külli lemhatin ve nefsin biadedi külli ma lumin lek.
liste süper olmuş eline sağlık cicim.Ama bu hatunların arasında en çıtır benim söyliim:)))Bayaramın yeniden kutlu olsun öptüm...
Bizimkiler ilk tedavimde bana da okumuşlardı.Ama omadı yine okuyacaklar.Benim adetimin 2.günü.Temizlenir temizlenmez akşamlrı bende okurum senin için.Okuduğumu yazarım bilgin olur.İnşallah çabuk bitiririz.Şu bayram bitse normal yaşantımıza dönsek daha kolay olacak herşey.İşin kötüsü 3.gün yaptırmam gereken testleri bayramda devlet çalışmadığı ve özeldede katkı payı düşülmediği için bi dünya para verirp yaptırıcam şimdi.Bir gün sonra adet olsaydım yırtmıştım.fsh,lh,t4 e2 ve daha iki teste yaklaşık 500 kağıt istiyor özel yuhhhh yani.Neyse yarın gidip pazarlık yapıcam.Ne vardı bi gün gecikseydi.Kısmet iste.Neyse.İyi bayramlar diliyorum yeniden.Kendine iyi bak sevgiler...
kizlar iyi aksamlar hepinize..
tayf cim..listen cok guzel olmus benim resmimde pek gozel kele pek saskin bakiyomdogru ifade etmissin beni ..evet canim allahtan birsey gelmezse hayirlisiyla cuma ankaradayim ayin 25 nde de istanbul dayim kazasiz belasiz insallah rabbim rast getirsin..sen nasilsin erkekelerin napiyo iyilermi..oksa onlari dua et benim icinde opuyorum canim dileklerin icin sagol tatlisim..
maicigim..canim allah dualarini kabul etsin insallah okudugun dualrin sana evlat olarak donsun canim..benimde gitmem olmasaydi okurdum sana inan..simdi biraz heycan var biraz uzuntu var oyuzden okuyamiyorum birsey anliyon beni deyilmi bebekim..:
alkancim senden nehaber nasilsin umarim hersey yolundadir opuyorum tatlim...
heradacim..deniz bulutcugum ..alabamacigim arkadaslarim geliyorum istanbula basliyacam allah izin verirse tedavime bakalim dualarinizi bekliyorum canim arkadaslarim opuyorum hepinizi..:5.
zarpdenizcim sen nasilsin kizin napiyo buyuyodur allah bagislasin op yerime meleyini..
selam kızlar herkese iyi akşamlar allah hepinizin dualarını kabul etsin inşallah alayınız hamile kalırsınız ki kalacaksınız zaten liste dediğin ne ki orda dört kişi var 2012 ye kalmazsınız inşallah hepiniz 2012 ye hamile girersiniz aminnnn
bende okurdum size ama hangi ara vakit bulurum bilemediğim için söz veremiyorum. okursam söylerim kimin eksiği olursa onun ucuna eklersiniz.
kür yapanlar dur ben şu kürü yapayım acaba işe yarayacak mı diye meraklı meraklı ve isteksiz görev gibi yapmayın. picikolociniz şöyle olsun eh kist ananı bellicem şimdi senin bu soğan kürüyle işin bitti. eh sen yok musun yumurta hanım bu kürle seni bi dolgunlaştırayım da gör gönünü bana sıpa oluyomusun olmuyomusun sıkıyosa olma bittin sen sperm abiye itiraz edemeyeceksin şeklinde inanarak çözümü buldum oldurdum kesin ve net bişekilde hallettim edasıyla yapın. şeytanı kandırın şaşırtın evrenin düzenini bozun yani işte şüphelerden yersiz kuruntulardan daha önceki başarısız denemelerden biri mi olcak kaygısını rafa kaldırın.
zazu.. seni unuttum canim.. hosgeldin arkadasim insallah bura bu topik sana ugur getirir ve hersey gonlunce olur..
selam kızlar herkese iyi akşamlar allah hepinizin dualarını kabul etsin inşallah alayınız hamile kalırsınız ki kalacaksınız zaten liste dediğin ne ki orda dört kişi var 2012 ye kalmazsınız inşallah hepiniz 2012 ye hamile girersiniz aminnnn
bende okurdum size ama hangi ara vakit bulurum bilemediğim için söz veremiyorum. okursam söylerim kimin eksiği olursa onun ucuna eklersiniz.
kür yapanlar dur ben şu kürü yapayım acaba işe yarayacak mı diye meraklı meraklı ve isteksiz görev gibi yapmayın. picikolociniz şöyle olsun eh kist ananı bellicem şimdi senin bu soğan kürüyle işin bitti. eh sen yok musun yumurta hanım bu kürle seni bi dolgunlaştırayım da gör gönünü bana sıpa oluyomusun olmuyomusun sıkıyosa olma bittin sen sperm abiye itiraz edemeyeceksin şeklinde inanarak çözümü buldum oldurdum kesin ve net bişekilde hallettim edasıyla yapın. şeytanı kandırın şaşırtın evrenin düzenini bozun yani işte şüphelerden yersiz kuruntulardan daha önceki başarısız denemelerden biri mi olcak kaygısını rafa kaldırın.
ayyy alabamacım valla alemsin iyiki varsın.öpüyorum seni ben.bende kaygı yok işe yaramı yaramazmı diye biz elimizden geleni yapacaz gerisi kısmet.yok yok biz zaten 2012 ye hamile girecez.
Ağzından bal damlamak bu olsa gerek :))
Her kelimeyi birer doping hapıymış gibi yuttum.
günaydın herkese
ben şimdi gidip bi koşayım şu inatçı kistimin canına okuyayım.karı yok işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?