38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlar,biz bu sabah öğrencilerimizle birlikte tüm Türk okullarında olduğu gibi Ata mızın manevi huzurunda saygıyla eğildik ve onu andık.Varlığıyla yücelen Türk milliyetçiliğinin ,yokluğunda adım adım gerileyişinin üzüntüsünü o sirenlerin çaldığı hazin dakikalarda içimde bir kere daha acı acı hissettim.Ne büyük bir kazanç ve yine ne büyük bir kayıp olmuş bizim için.Ben ve benim gibi düşünen bütün Atatürk'ün öğretmenleri zaten her fırsatta onu anlatıyor ve ilkelerini yaşatmaya çalışıyoruz ama olsun.Sizinle de bu günün anlamını birkez daha paylaşmak istedim.
Gelelim tüp kardeşliğimize.Denizbulut cum bana kızma ve yazmaya devam et lütfen.Sigarayı sıfırlayamasamda inan çoook çok azalttım.Az kaldı yakamdan atmaya.
Zazu kimselerin hatta annenin bile derin anlayışını bekleme.Var olan yokluktan ne anlasın.Bizde de durum farklı değil.Aslında adım gibi biliyorum benim evlat sahibi olmamı çok istiyorlar.Ama olaki olmadı bizde derin yaralar açmasını istemediklerinden kayıtsızmış gibi duruyorlar.Benim ablalarımda amaaaan boşver bizim varda ne oluyor binbir türlü sıkıntı diyorlar.Acayip kızıyorum.Sizin var ondan öyle konuşuyorsunuz bende istiyorum diyorum.Anacığım bu 2 denemeden sonra azda olsa ümitsizliğe kapılmış olmalı ki bana"ben kaç tane doğurdum bak elin kızıyla yaşıyorum"diyor.Yanındaki bakıcı kızdan bahsediyor.Ama tam 40 yıl ben yanındaydım oysa.Diğer bir ablam sen durmaz yine denersin diyor.Olduuuuuuu durayım çok gencim ya diyorum.gerçi haklarını yemeyeyim.Onları anlıyorum.Bu konunun beni yaralamasını istemediklerinden büyük ihtimalle böyle davranıyorlar.Anlayacağın cicim biz bu konuda fazla da bir şey konuşmamalıyız galiba.Ne yapabiliyorsak kendimiz yapalım ve kendimizi mağdur konumuna düşürmeyelim.Maiumut,Toana ve diğer arkadaşlar önümüzde kocaaaa bir kış var.Gün doğmadan neler doğar ümitlerimizi sakın yitirmeyelim.Ben ki 43'ümün sonuna gelmişim böyle diyorum siz hayda hayda demelisiniz.Şu doğuramıyor olmak üzüntüsü yüzümüze tek bir olumsuz çizgi eklemesin.Neyse ben eve yeni geldim.Sabah temizliğe kadın gelecekti gelmemiş,sevgilim de kadına kapıyı açacak, anahtarı bırakacak diye 10 a kadar evden çıkmamış beklemiş.Acayipppp köpürmüş hem bana hem ona:))Şimdi kollar sıvanacak azıcık iş yapılacak.Allah bana kolaylık versin.Herkesi öpüyorum sevgiler....

Ben bu ay dinlenmedeyim. Yumurtlama gunu takibi yapıyorum ya tutarsa hesabıyız yani bu ay. Aralıkta tedavi ve dondurulmuşlarda Ocakta transfer İNŞALLLLAAAAH

Aynen bende canım,yumurtaları takip edecem.Yumurtaları diyorum sanki sepet sepet varmış gibi:):)Allah bilir bu ay bi tane bile yoktur.Cumatresi dr a gidicem bakalım...

Tatlım,bu e2 öyle ayın herhangi bi zamanında baktırılabiliyor mu ya?Ben bunları adetin 3.günü yaptırıyorum hep.

3.tüp denemesini ben de kimmmmseciklere söylemiycem.Kesin karar verdim.Umarım gelir bebecikler:)))

Bende varım o listede.Gerçi ben aralık ayında yaptıracağım kısmetse.nckurt bende gürgana gidiyorum.Alkan sonuçların çok güzel.Sen nezaman başlayacaksın?

TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR LİSTESİ

1--Maiumut
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal

dolduralım göbüşleri kızlar

Son düzenleme:
kzilar merhabalar hepinize..

ALLAH izin verirse bu gece cikiyorum yola cunki almanya havaalanindan yani koln den binicem ucaga yani yolumuz uzak burdan..ve allah izin verirse sabah saat 6 gibi kus gibi ucuyor olucam..bebisime ucar gibi cok duygusalim kizlar acayip duygusalim..esim burda kalicak allah ayirmasinda ayriliyoruz iki ay diyim ben o zpruma gidiyor birazck valla cokseviyorum ben esimi rabbim basimdan eksik etmesin en cok ayrilicagim zoruma gidiyor ondann..nediyim birde emeklerimiz bos olmasa bari dularinizi bekliyorum..gerci ben daha bura saatiyle ya 10 yada 11 de cikarim ozamana kadar okurum yine sizi..

ALKANCIMM..canim benim gidersem bir 15 gun giremiycem int ama firsatini bulunca girer sizi haberdar ederim insallahh..gidince hemen kurlere basliycam randevu gunume kadar bakalim hayirlisi ama mai ciyimle tel efonlesicaz hatta gorusucez o size haberleri verir buyu ihtimal..allah rast getirsin bizim isimizi ve bu yolda emek veren anne adaylarimizinda emeklrimizi bos etmesin rabbim evlat hasretiyle bizi bitirip tuketmesin insallah hayirli uzun omurle birlikte bizlere dayanma gucu ve saglik gu kuvvet versin insallahh optm..

Bütün dualarım seninle canım.Bak şimdi nasıl heyecanlandım bilemezsin.Ben 2 saatlik yola gittim geldim de sızlandım.Üstelik sevgilim de her an yanımdayken.Yuhhh bana ne diim.Toana,bu bebeği çok ama çok hakediyorsun.Güzel Allahım sesimizi duyar,emeklerini görür de seni bu yolculuktan bebişinle ,anne olarak evine dönmeyi nasip eder inşallah.Hep derler ya O bize şahdamarımızdan da daha yakın diye.Bol bol dua et çok istediğini söyle canım.Duysun sesini hepimizin sesini inşallah..Gitmeden girer okursan özelime telini yazmak istersen yaz ben de ararım seni.Kendine iyi bak.Yolun açık şansın bol olsun...

Öncelikle herkesin tavsiyelerinden ve deneyimlerinden yararlanarak eşim ve sizlerin dışında kimseyle birşey paylaşmamaya karar verdim.

Şimdi gelelim havadislere:
-Bugün doktoruma gittim, muayene oldum. Uzun uzun konuştuk.
Adetimin düzenli olması ve muayene bulguları güzelmiş. FSH nin yüksek olmasına hiçmi hiç takma 24 le hamile kalan hastam var dedi.
Yaş itibariyle zaman kaybedecek lüksümüz yok ama panikde yapma diyip bir sürü güzel söz etti. Stresin üreme hormonları üzerindeki negatif etkisini anlattı. Bu arada ben bir dünya soru sordum vs vs.
Sonuç:
Ahs, hbaic,antim, tsh,ft3,ft4,prl, vit b12, hemogram, HbsAg, HN,antihcv, toxo Igm...okuyamadığım bikaç test daha yapılacak . Eşim de HbsAg, AntiHVC yaptıracak.
Ocak ayına kadar ilaç kullanmamı istedi. Ocaktada aşılamayla başlarız dedi...
Folidoce, Co enzim Q10, Ecopirin, Biosteron, Geinera hergün kullanacağım ilaçlar.
Önümüzdeki adetin 10. gününde rahim filmi çekilecek. Birde adet başından itibaren 21 gün doğum kontrol hapı kullanacakmışım. Buda tarlayı nadasa bırakmak gibi biraz dinlendiricez yumurtalıkları rahmi falan dedi.

Beslenmemde bol bol balık, yeşil sebze, bol su , taze gıdalar, tahıl vs önerdi. Mutlaka günde 40 dk yürüyüş yap dedi.

Sizler bunların hepsini zaten yaptırmış biliyorsunuzdur, ben işin başındayım işte...bakalım test sonuçlarım nasıl olacak. Moralimi yüksek tutarak başlıyacağım bir süreç. Umarım kısa olur.

Dip not:
alkancım; senin gibi öğretmenler olduğu sürece Atataürk İlke ve Inkılaplarına bağlı cumuriyet çocukları yetişeceği için hem mutlu oldum hem de gurur duydum. Atamızı rahmet hasret ve minnetle anıyorum...

evimicin; ocakta bol şans bol yumurta inşallah :)

toana; seni Türk doktorlarına emanet ediyoruz:) Güzel vatanımızın güzel havası suyu sana bebiş getirecek. Hayırlı yolculuklar...

MaiUmut; sanada e2 de bol şans, eminol ki düşecek içime doğdu...

Unuttuğum birileri varsa kusura bakmasın son yazılanlara bakabildim ancak, kafam karmakarışık...

Bu site genelde girenlere hep uğurlu gelmiş.Geçmişi pek okuyamadım ama genelde bebeklerine kavuşmuşlar.İnşallah bizde 2 şer üçer doğururuz:))1 ay sonra başlayacağım .Deniz bulut buğday çimi tabletini ovulasyon sonrası hamile kaldığında kullanmışmıydın? ya da kesmişmiydin.Bu ay preseedle deneyeceğiz bakalım.Bu arada listeye eklemişsiniz teşekkürler.Tayfcığım şekerin nasıl regüle oldumu?Doğuma ne kadar kaldı?Darısı olmayanların başına.
Toana galiba bu ay tedaviye başlıyorsun hayırlı olur inşallah.

hayırlı olsun tedavin. memorial da internet varmış. inşallah bulup oradan da girersin. heberlerini alırız.

hepsi güzel sadece doğum kontrol ilacı ile baskılanan yumurtalar sonraki ay hormon verince iyi cevap vermeyebiliyorlar ileri yaş nedeniyle. sen kime gitmiştin?

canım inşallah tüm isyenler 1 er 2 şer doğurur diyeceğim (3 ü hiç düşünemiyorum). inan 1 tanesi yetiyor. olsun da tek olsun bizim olsun. ben buğday çimini ve diğer herşeyi hamilelik testinde pozitifi gördüğümde bıraktım.

hepsi güzel sadece doğum kontrol ilacı ile baskılanan yumurtalar sonraki ay hormon verince iyi cevap vermeyebiliyorlar ileri yaş nedeniyle. sen kime gitmiştin?

İrenbe (İzmir) Dilek Aslan' a gidiyorum ben.
Hmmm peki yaşımı bile bile neden doğum kontrol ilacı verdiki :44: Bunu sormam lazım.

Hmmm peki yaşımı bile bile neden doğum kontrol ilacı verdiki :44: Bunu sormam lazım.

Zazu,İzmirdesin anladığım kadarıyla.Prof.Erol Tavmergen i duydun mu hiç.Benim arkadaşımınIn (aynı zamanda yakın akrabam)41 yaşında 3.denemesinde bir kızı oldu.Drunu anlata anlata bitiremiyor.Babası Türkiye de ege üniversitesinde ilk tüp bebek tedavisini uygulayan prof muş.Bana da yarıyıl tatilinde gel gidelim diyor ama çok zor geliyor.sadece bilgin olsun diye yazdım.Denizbulut bana tek dr a değil birkaçına görün demişti ben de sana söyliim dedim.

biz dr değiliz, sadece 40 sonrası genelde doğum kontrol ilacı ile baskılamayı pek tercih etmediklerini biliyorum. belki senin fazla folikülün varsa hepsini baskılayıp aynı boydayken başlamak için hap vermiştir.

Bu durumda yapılacak en iyi şey farklı bir doktora daha görünmek. Dilek Hanım ve İrenbe İzmir'de en iyi diye anılır hep ama benim işi şansa bırakacak lüksüm yok.
Erol Bey'i araştırayım bakalım...

hadi bakalım yolun açık olsun inşallah bu yolun sonunda bebeğine kavuşacaksın kele...

haberler güzel bakıyorum doktorunun enerjisi de olumlu sanırım,bu çok önemli bence...rahim filmi çektirmekle iyi edersin,bana doktor gerek yok demişti ama yinede çektirmiştim...kromozom analizinizi de eşimle yaptırsan iyi olabilir diye düşünüyorum tedaviden önce...doğum kontrol hapı ile başlayacaksanız folikül sayın iyi demektir,doktoruna sordun mu kaç folikülünün olduğunu,mutlaka sor,merak ettim,folikül sayın iyi ise süperrr!!..nekadar çok rezerv o kadar kaliteli yumoş demektir...ama doğum kontrol hapı ile ilgili sıkıntı yaşayabilirsin benim gibi,topictekiler bilir benden 20 foliküle karşılık 10-12 yumurta bekliyodu doktorum ve doğum kontrol ilacı ile başladık ama sadece 5 yumurta oluştu,doğum kontrol ilacı gerekenden fazla baskılamıştı ve tedavimi iptal edip aşılamaya çevirdi ve üçüzlere hamile kaldım,şans işte belkide tüpe devam etmese idik olmayacaktı kimbilir....herneyse,doktorun işine karışmayalım vardır bi bildiği...
rica ederim ne demek..sialerin listesi efeeem..inşallah dolucak göbüşleriniz ard arda...

fazla folikülü var sanırım denizbulut..bu iyi bir haber...

benim istanbuldaki doktorum da buradaki doktorumda bana tıpa tıp aynı şeyleri söylemişlerdi..bu nedenle içim rahattı ama bazen birinin görmediğini öbürü görebiliyor filan...

Ah ben hala kıvıramadım bu işi. Folikül yumurtayı taşıyan kese dimi. Doktor muayene sırasında görüyor sanırım bunu. Ama ben hala konuya hakim olamadığım için neyi sorup sormamam gerektiğini bilmiyorum.
bunu da sorup öğreneyim.
Aslına bakarsan ömrümce doğum kontrol hapı kullanmadım ve yan etkilerinden korkup kullanmak da istemiyorum
Bu adetinde 21 gün kullan, ocakta aşılama yaparız dedi bana...
Kafam karmakarışık oldu. En iyisi istediği testleri biran evvel yaptırıp gidip görüşmek...

Negatif sonuctan sonra genetik ve pihtilasma testleri falan istedik doktordan yapalim mi diye tamam dedi ve sonuclar cikmis aradilar beni. Cd56 diye birsey biraz yuksek cikmis. Doktor haftaya randevu verdi. Ama ben meraktan ölüyorum. Hemsire vucutta embryoyu öldüren hucreler falan dedi ama tam anlamadim. Sizin bir bilginiz var mi nedir bu cd56?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…