Ben bu ay dinlenmedeyim. Yumurtlama gunu takibi yapıyorum ya tutarsa hesabıyız yani bu ay. Aralıkta tedavi ve dondurulmuşlarda Ocakta transfer İNŞALLLLAAAAH
alkancım benim e2 geçen c.tesi 93 çıktı dr um yinede başlatmadı.daha da düşsün dedi.bu cuma tekrar tahlil yaptıracam bakalım inşllah dr umun istediği sevyeye gelirde başlarım.
toanacığım evet koşuyorum şaka bir yana sağlığım için koşuyorum.iyi geldiğini düşünüyorum.
Benim de basimdan buna benzer birsuru sey gecti ailemle ve en yakin arkadaslarimla ilgili. Kendi oz babam enfeksiyonlu rahime transfer yapan doktor icin ben kufurler yagdirirken o "doktor oyle takdir etmistir kizim ne yapalim " diyerek ustune ustluk bir sonraki deneme icin beni ayni doktora gitmeye ikna etmeye calisiyordu. En yakin arkadaslarim takinti yaptigimi soyleyerek beni sinir ediyorlardi. Daha bir suru sey. Diyecegim o ki benim icin bu konuda beni en iyi anlayanlar bu durumu yasayanlar ve esim oldugunu an itibariyle anlamis bulunmaktayim. Bu yuzden esim haric kimseyle detaylari paylasmamaya karar verdim. Basta ben de cok agladim kendi ailemden bile destek gormedim diye ama sadece kendimi yiprattigimi anladim. Daha dogrusu anladik esimle. Hayatinin bu doneminde en azindan biraz bencil ol ve kimseyi takma kafana. Ben boyle rahatladim. Sonra iyi evlat iyi arkadas olmaya devam edebilirim. Simdi biraz kendimi dusuneyim ben....[/QUO
Çok haklısın valla
ailede dahil etraftakilerin sözlerine kulak asmamakta fayda var...zaten çoğu şeyi yanlış anlamaya ve değerlendirmeye müsait bir psikolojiye sahip oluyoruz bu işin içinde iken,insanlar aslında art niyetli yada bizim hissettiğimiz kadar kötü olmasa da biz öyle anlayabiliyoruz ne yazık ki..çok zor süreçler bunlar çokkk..ben bütün bunları yaşamamak için kimseye söylememiştim,kafam rahattı..çocuk soranlara kısmetse olur inşallah deyip geçiştirdim hep..denizbulut gibi özellikle eşimin ailesine amnio olduktan sonra söylemiştik ve sanırım geç söylediğimiz için kırıldılarda biraz ama napiim ayol,zaten benim stresim bana yetiyordu bide onların sorularına ayıracak enerjim yoktu..neyse şimdi durumu detayıyla öğrendiler de anlayışla karşıladılar geç söylememizi...bunları boşverip işimize bakalım kızlar...gelsin bebişşşşşlerrrrrrrrrrrr....
3.tüp denemesini ben de kimmmmseciklere söylemiycem.Kesin karar verdim.Umarım gelir bebecikler:)))
kzilar merhabalar hepinize..
ALLAH izin verirse bu gece cikiyorum yola cunki almanya havaalanindan yani koln den binicem ucaga yani yolumuz uzak burdan..ve allah izin verirse sabah saat 6 gibi kus gibi ucuyor olucam..bebisime ucar gibi cok duygusalim kizlar acayip duygusalim..esim burda kalicak allah ayirmasinda ayriliyoruz iki ay diyim ben o zpruma gidiyor birazck valla cokseviyorum ben esimi rabbim basimdan eksik etmesin en cok ayrilicagim zoruma gidiyor ondann..nediyim birde emeklerimiz bos olmasa bari dularinizi bekliyorum..gerci ben daha bura saatiyle ya 10 yada 11 de cikarim ozamana kadar okurum yine sizi..
ALKANCIMM..canim benim gidersem bir 15 gun giremiycem int ama firsatini bulunca girer sizi haberdar ederim insallahh..gidince hemen kurlere basliycam randevu gunume kadar bakalim hayirlisi ama mai ciyimle tel efonlesicaz hatta gorusucez o size haberleri verir buyu ihtimal..allah rast getirsin bizim isimizi ve bu yolda emek veren anne adaylarimizinda emeklrimizi bos etmesin rabbim evlat hasretiyle bizi bitirip tuketmesin insallah hayirli uzun omurle birlikte bizlere dayanma gucu ve saglik gu kuvvet versin insallahh optm..
ALLAH izin verirse bu gece cikiyorum yola cunki almanya havaalanindan yani koln den binicem ucaga yani yolumuz uzak burdan..ve allah izin verirse sabah saat 6 gibi kus gibi ucuyor olucam..bebisime ucar gibi cok duygusalim kizlar acayip duygusalim..esim burda kalicak allah ayirmasinda ayriliyoruz iki ay diyim ben o zpruma gidiyor birazck valla cokseviyorum ben esimi rabbim basimdan eksik etmesin en cok ayrilicagim zoruma gidiyor ondann..nediyim birde emeklerimiz bos olmasa bari dularinizi bekliyorum..gerci ben daha bura saatiyle ya 10 yada 11 de cikarim ozamana kadar okurum yine sizi..
ALKANCIMM..canim benim gidersem bir 15 gun giremiycem int ama firsatini bulunca girer sizi haberdar ederim insallahh..gidince hemen kurlere basliycam randevu gunume kadar bakalim hayirlisi ama mai ciyimle tel efonlesicaz hatta gorusucez o size haberleri verir buyu ihtimal..allah rast getirsin bizim isimizi ve bu yolda emek veren anne adaylarimizinda emeklrimizi bos etmesin rabbim evlat hasretiyle bizi bitirip tuketmesin insallah hayirli uzun omurle birlikte bizlere dayanma gucu ve saglik gu kuvvet versin insallahh optm..
Öncelikle herkesin tavsiyelerinden ve deneyimlerinden yararlanarak eşim ve sizlerin dışında kimseyle birşey paylaşmamaya karar verdim.
Şimdi gelelim havadislere:
-Bugün doktoruma gittim, muayene oldum. Uzun uzun konuştuk.
Adetimin düzenli olması ve muayene bulguları güzelmiş. FSH nin yüksek olmasına hiçmi hiç takma 24 le hamile kalan hastam var dedi.
Yaş itibariyle zaman kaybedecek lüksümüz yok ama panikde yapma diyip bir sürü güzel söz etti. Stresin üreme hormonları üzerindeki negatif etkisini anlattı. Bu arada ben bir dünya soru sordum vs vs.
Sonuç:
Ahs, hbaic,antim, tsh,ft3,ft4,prl, vit b12, hemogram, HbsAg, HN,antihcv, toxo Igm...okuyamadığım bikaç test daha yapılacak . Eşim de HbsAg, AntiHVC yaptıracak.
Ocak ayına kadar ilaç kullanmamı istedi. Ocaktada aşılamayla başlarız dedi...
Folidoce, Co enzim Q10, Ecopirin, Biosteron, Geinera hergün kullanacağım ilaçlar.
Önümüzdeki adetin 10. gününde rahim filmi çekilecek. Birde adet başından itibaren 21 gün doğum kontrol hapı kullanacakmışım. Buda tarlayı nadasa bırakmak gibi biraz dinlendiricez yumurtalıkları rahmi falan dedi.
Beslenmemde bol bol balık, yeşil sebze, bol su , taze gıdalar, tahıl vs önerdi. Mutlaka günde 40 dk yürüyüş yap dedi.
Sizler bunların hepsini zaten yaptırmış biliyorsunuzdur, ben işin başındayım işte...bakalım test sonuçlarım nasıl olacak. Moralimi yüksek tutarak başlıyacağım bir süreç. Umarım kısa olur.
Dip not:
alkancım; senin gibi öğretmenler olduğu sürece Atataürk İlke ve Inkılaplarına bağlı cumuriyet çocukları yetişeceği için hem mutlu oldum hem de gurur duydum. Atamızı rahmet hasret ve minnetle anıyorum...
evimicin; ocakta bol şans bol yumurta inşallah :)
toana; seni Türk doktorlarına emanet ediyoruz:) Güzel vatanımızın güzel havası suyu sana bebiş getirecek. Hayırlı yolculuklar...
MaiUmut; sanada e2 de bol şans, eminol ki düşecek içime doğdu...
Unuttuğum birileri varsa kusura bakmasın son yazılanlara bakabildim ancak, kafam karmakarışık...
Bu site genelde girenlere hep uğurlu gelmiş.Geçmişi pek okuyamadım ama genelde bebeklerine kavuşmuşlar.İnşallah bizde 2 şer üçer doğururuz:))1 ay sonra başlayacağım .Deniz bulut buğday çimi tabletini ovulasyon sonrası hamile kaldığında kullanmışmıydın? ya da kesmişmiydin.Bu ay preseedle deneyeceğiz bakalım.Bu arada listeye eklemişsiniz teşekkürler.Tayfcığım şekerin nasıl regüle oldumu?Doğuma ne kadar kaldı?Darısı olmayanların başına.
Toana galiba bu ay tedaviye başlıyorsun hayırlı olur inşallah.
hepsi güzel sadece doğum kontrol ilacı ile baskılanan yumurtalar sonraki ay hormon verince iyi cevap vermeyebiliyorlar ileri yaş nedeniyle. sen kime gitmiştin?
İrenbe (İzmir) Dilek Aslan' a gidiyorum ben.
Hmmm peki yaşımı bile bile neden doğum kontrol ilacı verdiki :44: Bunu sormam lazım.
İrenbe (İzmir) Dilek Aslan' a gidiyorum ben.
Hmmm peki yaşımı bile bile neden doğum kontrol ilacı verdiki :44: Bunu sormam lazım.
haberler güzel bakıyorum doktorunun enerjisi de olumlu sanırım,bu çok önemli bence...rahim filmi çektirmekle iyi edersin,bana doktor gerek yok demişti ama yinede çektirmiştim...kromozom analizinizi de eşimle yaptırsan iyi olabilir diye düşünüyorum tedaviden önce...doğum kontrol hapı ile başlayacaksanız folikül sayın iyi demektir,doktoruna sordun mu kaç folikülünün olduğunu,mutlaka sor,merak ettim,folikül sayın iyi ise süperrr!!..nekadar çok rezerv o kadar kaliteli yumoş demektir...ama doğum kontrol hapı ile ilgili sıkıntı yaşayabilirsin benim gibi,topictekiler bilir benden 20 foliküle karşılık 10-12 yumurta bekliyodu doktorum ve doğum kontrol ilacı ile başladık ama sadece 5 yumurta oluştu,doğum kontrol ilacı gerekenden fazla baskılamıştı ve tedavimi iptal edip aşılamaya çevirdi ve üçüzlere hamile kaldım,şans işte belkide tüpe devam etmese idik olmayacaktı kimbilir....herneyse,doktorun işine karışmayalım vardır bi bildiği...Öncelikle herkesin tavsiyelerinden ve deneyimlerinden yararlanarak eşim ve sizlerin dışında kimseyle birşey paylaşmamaya karar verdim.
Şimdi gelelim havadislere:
-Bugün doktoruma gittim, muayene oldum. Uzun uzun konuştuk.
Adetimin düzenli olması ve muayene bulguları güzelmiş. FSH nin yüksek olmasına hiçmi hiç takma 24 le hamile kalan hastam var dedi.
Yaş itibariyle zaman kaybedecek lüksümüz yok ama panikde yapma diyip bir sürü güzel söz etti. Stresin üreme hormonları üzerindeki negatif etkisini anlattı. Bu arada ben bir dünya soru sordum vs vs.
Sonuç:
Ahs, hbaic,antim, tsh,ft3,ft4,prl, vit b12, hemogram, HbsAg, HN,antihcv, toxo Igm...okuyamadığım bikaç test daha yapılacak . Eşim de HbsAg, AntiHVC yaptıracak.
Ocak ayına kadar ilaç kullanmamı istedi. Ocaktada aşılamayla başlarız dedi...
Folidoce, Co enzim Q10, Ecopirin, Biosteron, Geinera hergün kullanacağım ilaçlar.
Önümüzdeki adetin 10. gününde rahim filmi çekilecek. Birde adet başından itibaren 21 gün doğum kontrol hapı kullanacakmışım. Buda tarlayı nadasa bırakmak gibi biraz dinlendiricez yumurtalıkları rahmi falan dedi.
Beslenmemde bol bol balık, yeşil sebze, bol su , taze gıdalar, tahıl vs önerdi. Mutlaka günde 40 dk yürüyüş yap dedi.
Sizler bunların hepsini zaten yaptırmış biliyorsunuzdur, ben işin başındayım işte...bakalım test sonuçlarım nasıl olacak. Moralimi yüksek tutarak başlıyacağım bir süreç. Umarım kısa olur.
Dip not:
alkancım; senin gibi öğretmenler olduğu sürece Atataürk İlke ve Inkılaplarına bağlı cumuriyet çocukları yetişeceği için hem mutlu oldum hem de gurur duydum. Atamızı rahmet hasret ve minnetle anıyorum...
evimicin; ocakta bol şans bol yumurta inşallah :)
toana; seni Türk doktorlarına emanet ediyoruz:) Güzel vatanımızın güzel havası suyu sana bebiş getirecek. Hayırlı yolculuklar...
MaiUmut; sanada e2 de bol şans, eminol ki düşecek içime doğdu...
Unuttuğum birileri varsa kusura bakmasın son yazılanlara bakabildim ancak, kafam karmakarışık...
rica ederim ne demek..sialerin listesi efeeem..inşallah dolucak göbüşleriniz ard arda...Bu site genelde girenlere hep uğurlu gelmiş.Geçmişi pek okuyamadım ama genelde bebeklerine kavuşmuşlar.İnşallah bizde 2 şer üçer doğururuz:))1 ay sonra başlayacağım .Deniz bulut buğday çimi tabletini ovulasyon sonrası hamile kaldığında kullanmışmıydın? ya da kesmişmiydin.Bu ay preseedle deneyeceğiz bakalım.Bu arada listeye eklemişsiniz teşekkürler.Tayfcığım şekerin nasıl regüle oldumu?Doğuma ne kadar kaldı?Darısı olmayanların başına.
Toana galiba bu ay tedaviye başlıyorsun hayırlı olur inşallah.
fazla folikülü var sanırım denizbulut..bu iyi bir haber...biz dr değiliz, sadece 40 sonrası genelde doğum kontrol ilacı ile baskılamayı pek tercih etmediklerini biliyorum. belki senin fazla folikülün varsa hepsini baskılayıp aynı boydayken başlamak için hap vermiştir.
benim istanbuldaki doktorum da buradaki doktorumda bana tıpa tıp aynı şeyleri söylemişlerdi..bu nedenle içim rahattı ama bazen birinin görmediğini öbürü görebiliyor filan...Bu durumda yapılacak en iyi şey farklı bir doktora daha görünmek. Dilek Hanım ve İrenbe İzmir'de en iyi diye anılır hep ama benim işi şansa bırakacak lüksüm yok.
Erol Bey'i araştırayım bakalım...
Ah ben hala kıvıramadım bu işi. Folikül yumurtayı taşıyan kese dimi. Doktor muayene sırasında görüyor sanırım bunu. Ama ben hala konuya hakim olamadığım için neyi sorup sormamam gerektiğini bilmiyorum.haberler güzel bakıyorum doktorunun enerjisi de olumlu sanırım,bu çok önemli bence...rahim filmi çektirmekle iyi edersin,bana doktor gerek yok demişti ama yinede çektirmiştim...kromozom analizinizi de eşimle yaptırsan iyi olabilir diye düşünüyorum tedaviden önce...doğum kontrol hapı ile başlayacaksanız folikül sayın iyi demektir,doktoruna sordun mu kaç folikülünün olduğunu,mutlaka sor,merak ettim,folikül sayın iyi ise süperrr!!..nekadar çok rezerv o kadar kaliteli yumoş demektir...ama doğum kontrol hapı ile ilgili sıkıntı yaşayabilirsin benim gibi,topictekiler bilir benden 20 foliküle karşılık 10-12 yumurta bekliyodu doktorum ve doğum kontrol ilacı ile başladık ama sadece 5 yumurta oluştu,doğum kontrol ilacı gerekenden fazla baskılamıştı ve tedavimi iptal edip aşılamaya çevirdi ve üçüzlere hamile kaldım,şans işte belkide tüpe devam etmese idik olmayacaktı kimbilir....herneyse,doktorun işine karışmayalım vardır bi bildiği...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?