38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR LİSTESİ

1--Maiumut
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal

dolduralım göbüşleri kızlar

Merhaba Arkadaslar,

Umarim bayram tatili herkese iyi gelmistir.

Tayf
listen cok guzel olmus, umarim sirasiyla herkes gebe kalip bizlerle paylasirlar.

Toana, sanirim cok az kaldi gelmene, yolun acik olsun. Memorial'de herkesin kullanimina acik bilgisayarlar var oradan yazabilirsin. Bol sanslar diliyorum, yavru leylegini al oyle don evine...

Evimicin, CD56 kac cikti, yuksek derken? CD56'nin yuksekligi bagisiklik sisteminin iyi calisiyor olmasini gosteriyor, ne guzel kansere filan yakalanmazsin, diger taraftan yapilan calismalarda bagisiklik sisteminin cok iyi calismasi transfer edilen embriyolari vucudun dusman kabul edip hemen yok etmeye calisiyor. Bana da yapilmisti ama benimki normal degerler arasinda cikmisti o yuzden seninkini merak ettim. Yuksek cikanlar icin bildigim kadariyla tedavi oncesi bir antibiyotik tedavisi yapiliyor. Testin yapildigi cok iyi olmus ona gore tedavin de yapilir endiselenme, doktorun sana gerekli bilgiyi verecektir zaten.

Cok gerileri okuyamadim malum vakit kisitli ...Herkese sevgiler...

Cevabin icin cok saol. Ben de biraz internette arastirdim ve dedigin gibi benim rahim cocuk istemiyor
Hemsire deger soylemedi . Asiri yuksek degil ama biraz yuksek dedi. Ama benim okudugum kadariyla bir de cd19 varmis ve bunun fazla olmasiyla ilgili belirtilerin hepsi bende var. Depresyon, panik atak, gece terlemeleri, kas ve vucut agrisi. Hepsi var. Bu cd19 ile ilgili birsey soylemedi hemsire ama ben yine de sorucam.
Biraz burukum ama rahatladim diyebilirim. Cunku neden olmadigiyla ilgili elimde birsey var en azindan. Cunku negatif sonuctan beri hep soruyorum kendime neden olmuyor. Hersey cok iyi gidiyor, herkes cok iyi diyor ama sonuc negatif. Nasip kismet gibi aciklamalar da biryere kadar avutuyor insani. İnsan elinde somut birseyler gormek istiyor.
Babam doktor bir arkadasina sordu. Bu bagisiklik hucreleri stres ile de artabilirmis. Vucut kendini hastaliklardan korusun diye. Yok ben kesin akapunktura gidicem. Kendi kendime ediyorum ne ediyorsam....

hoşgeldin..
clarissamız iyidir umarım..çok yoruluyosundur eminim ama arada birde olsa seni görmek hoşşşşş...

yahu sen doktoruna kulak ver,doğum kontrolü diyosa öyle olsun bakalım...her işte bir hayır olduğuna inananlardanım...benim bebişller bu inanç sayesinde geldiler ki bende doğum kontrol ilacı kullanmak istememiştim ama doktoruma inanıyordum ve olur dedim daha sonra 5 yumurta az tüpü iptal edelim aşılama yapalım dedi yine doktoruma inanarak olur dedim hatta burda kızlarada yazmıştım bu işte bir hayır olduğuna inanıyorum diye..biz doktor diiliz,elbet bir süre lazım tanımak ve doğru değerlendirmek için...eğer tüp devam etse idi ve olmasa idi başka doktorlar ve merkezler planlarımda vardı..doktorunla ilgili olarak kalbinin sesini dinle derim...kaldı ki doktorunun yaklaşımını olumlu buldum,sanırım sende...genelde biz yaşlarda ki kadınlara hemen yaşımızla ilgili pek çok olumsuzluk anlatıp moral bozarlar ama seninki bu konuyla ilgili cümle kurmamış ne güzel...bence doktoruna bir fırsat vermelisin....ama rahim filmi ve bütün kan ve idrar testlerini de tamamlamalısın tedaviden önce,ben kromozom analizini önemsiyorum,bak evimicinin sorunu daha yeni çıktı ortaya belki transferden önce bilinse kolayca hallolacaktı ve bebeği tutunabilecekti...ben sana bana uyguladıkları tüm testleri buraya yazıcam,ayrıca diğer kızlarda belki eklerler birşeyler...bu arada türkçem yamuk yumuk oluyor kusura bakmayın,yatarak yazdığım için tuşları tam göremiyorum :))
canım sorun belkide tamamen budur ve ne güzel ki basit bir antibiyotik tedavisi ile hallolacakmış bak..bence iyi tarafından bakalım ve sevinelim...

HEMATOLOJİ

Tam Kan(Hemogram)
1-WBC 7.2
2-RBC 4.30
3-HGB 13.2
4-HCT 38.8
5-PLT 261
6-MCV 90

IVF PANELİ

Kreatinin:1.01
ALT:69
Kan şekeri:89
Prolaktin:10.47
Tiroid Stimülan Hormon(TSH):0.91
Hepatit B:negatif
Rubella antikoru(IgG)ozitif
Toxoplazma Antikoru(IgG):negatif
Hepatit C:negatif
HIV:negatif
VDRL:negatif

TAM İDRAR

Lökosit:negatif
Keton:negatif
Billuribin:negatif
Blood:negatif
Nitrit:negatif
Glukoz:negatif
Protein:negatif
Ürobilinojen:normal
Dansite:1025
PH:6
Mikroskobi:sahada 2-3 lökosit,1-2 eritrosit,12-15 epitel izlendi..

bunlar bana yapılan test sonuçları...eşimede yapılmıştı bişeyler..kromozom testleride sorunsuz çıkmıştı ve bütün bunlardan sonra ilk aşılamamı olmuştum..doktorun söylediği bunların tedavi öncesi yaplıması gereken rutin testler olduğu idi ve plt dışında (karaciğer) sorun yoktu ki karaciğer içinde yediklerime dikket etmiştim zaten...

Doktorum yaş konusuna hiç takmadı hatta'' Ne yahu 42 de yaş mı ,hala genciz ölmüyoruz ya'' diye espiri yaptı, Yaşı Fsh yi hiçbirşeyi takıntı yapma bu tedavide en önemli şey moral dedi.
Dilek Hanım çok pozitif ve güven veren bir insan. En azından beni paniğe sevk etmedi...
Ben de vardır bir hayır ya allah deyip testleri yaptırayım bakayım. Öncelikle kistden kurtulmam gerek. Eşim ilaçlarımı getirdi, yarın başlıyorum hayırlısıyla.
Bebişlere rağmen üşenmeden yazıyorsun ya sabrına ve ilgini sürdürmene hayran oldum.

Testleregöz attım şimdi doktorumun istedikleri var ama idrarla ilgili bişey yok. Kistden sonrada devam edicez demişti. Bir bildiği vardır diyorum ama yinede kaydettim hepsini, teşekkür ediyorum.

Durumu esime anlattigimda cok sinirlendi. Neden butun testler yapilmadan bu isleme baslaniyor diye. Ama yapilacak o kadar cok test ve devamli degisen durumlar var ki. O ay ne yedigimiz bile etkiliyor. Boyle bir duzen kurmuslar. Negatif sonuclar aldikca yapiyorlarbu testleri. Mesela bu testleri doktora biz soyledik yapalim mi diye. Ona kalsa 3-4 negatiften sonra yapacak. Cunku prosedur boyle. Valide sultanin dedigi gibi yuz yillik harem sen mi degistireceksin duzeni.

arkadaşlar çok şükür hormonlar istenilen düzeye geldi.e2 37.5 progesteron 0.2 bu akşam iğnelere başlıyorum inşallah.haydi kızlar ben başlıyorum sizde arkadamdan gelin.kırklarımız karışsın.

arkadaşlar çok şükür hormonlar istenilen düzeye geldi.e2 37.5 progesteron 0.2 bu akşam iğnelere başlıyorum inşallah.haydi kızlar ben başlıyorum sizde arkadamdan gelin.kırklarımız karışsın.

Hadi bakalım hayırlısı olsun.
İnşallah tedavi sürecin harika geçip sana sağlıklı bir bebiş getirir

Hayırlı olsun canım,Allah yardımcın olsun.İyi düşün güzel şeyler olsun.İnşallah çok güzel haberlerini alır hepbirlikte seviniriz.Kendine çok iyi bak sevgiler...

Hayırlı olsun canım,Allah yardımcın olsun.İyi düşün güzel şeyler olsun.İnşallah çok güzel haberlerini alır hepbirlikte seviniriz.Kendine çok iyi bak sevgiler...

Umarım inşallah En az ikisini yakalarsın...

selam alkancım sağol canım.haydi ayağımı sürüyecem sizide beklerim canım.iyi düşünüyorum canım hamdolsun bu seviyeyede geliyoruz.inşallah sonu da güzel olur.
ha alkancım birde sana şunu diyecem.benim e2 yüksek çıkınca ben de civan perçemi aldın içitim valla artık o etki ettimi etmedimi bilmiyorum.sen zaten bu ay yapmıyorsun istersen dene arkadaşım ne dersin.

İyi geceler mai cim,civanperçemini ben 10 gün önce aldım ama demledim çok zor içtim içemedim.acı geldi bana.duruyor kenarda.Aktar bana onun bir karışımını verdi günde bir kaşık yemeğe çalıştım belki benimkini de o düşürmüştür biraz bilemiyorum.Ben yarıyıl tatiline kadar beklemeye karar verdim.Bu gün bulunduğum şehirde geçen yıl aşılama yaptırdığım dr a gidip yumurta takibine başlayacaktım.Randevu almak için aradım şehirdışındaymış.Var olan tek özel hastanemizi aradım sonra bakayım drlardan kim var diye,13.00 dan sonra çalışmıyorlarmış haftasonu olduğu için.Yuuuuuh yani dedim.vazgeçtim.Böyle küçük şehirlerde durum bu.Hep derim boğulacaksan büyük denizde boğul diye.Neyse artık yarıyıl tatilinde startı veririm bende.Sana bol şanslar dilerim.Dediğim gibi pozitif düşün ki iyi şeyler olsun.Kendine dikkat et sevgiler...

günaydınnnnnn anneler ve anne adayları

alkancım çok pozitifim aklıma hiç olumsuz şeyler getirmiyorum inşallah sonuna kadar böyle giderim.

ben bu gun tüyapa gidicem gelen varsa görüşelim.

Son düzenleme:

günaydınnnnnn anneler ve anne adayları

alkancım çok pozitifim aklıma hiç olumsuz şeyler getirmiyorum inşallah sonuna kadar böyle giderim.

ben bu gun tüyapa gidicem gelen varsa görüşelim.
ay ben çok heyecanlandım sen öyle kırklarımız karışsın falan diyince hadi bismillah maicim çok sevindim hayırlısıyla mis kokuluna kavuş inşallah. şimdi nasıl olcak biraz anlatır mısın ben tam olarak anlayamadım aynı anda mı olcak rahim olayı ve transfer olayı nasıl olcak prosesleri neler bende bilmek istiyorum hayal etmek ve öyle dua etmek istiyorum gözümde canlandırarak. yani biz şimdi ne kadar zaman sonra inşallah senin hamile olduğun haberini alcaz. seni böyle heyecanlı mutlu istekli gördüğüm için de ayrıca çok mutlu oldum. vallahi iki gündür boğazlarmdan sıkıntım var halada hastayımıı biraz kendime geldim sayende. kolay gelsin canım.

alabamacım çok sağol canım.evet aynı anda hazırlanıyoruz.burdam tam yazamıyorum.özel yazmak istedim mesaj alamıyormuşsun.ben daha öcede dondurmak için yaptım.ozaman iğnalara başladıktan sonra yaklaşık 10 gün sürüyor sonra çatlatmayı vurulacam,biliyorsun sonrasıda toplama.artık tarnsfer kaçıncı gün olur bilemiyorum.ama tahminim ayın 25 26 sı gibi olur tarnsfer.sonrasıda ümitli bekelyiş veeee zaferle inşallah.dualarınızı bekliyorum.

maicim sen hiç merak etme boll bol dua etcem ben sana herşey yolunda gidecek inşallah . sen zaten gayet pozitif ve mutlusun bu sonucuna da yansıyacak eminim. çok şükür bu günleri gösteren allaha çok sevindim gerçekten. an ve an takip edip hepimiz hem dualarımızı hem pozitif enerjimizi yollayacağız sana ve tüm diğer arkadaşları tabii ki

ya allah aşkına şu her sayfada çıkan feysbuk kk nın logosunun olduğu yanar döner şeyi kaldırın bu ne ya sıktı amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. yeter yani siteye girince bi kere çıkar anladık ama her sayfa geçişindede insanın burnuna sokmanın bi alemi yokk. bu ne insanlar burda nikleriyle dolaşıyo feysbuk ise gerçek kimlikleriyle sosyal paylaşım yaptığı yer alemi yok bu kadar bu ne ya.

evet alabamacım çokkkkk şükür bu günlere.her aşamayı paylaşacam inşallah.o kadar güzel bir duygu ki anlatamam.rabbim tamamına erdirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…