38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hadi hayırlısı,rasgele maişşşşşş...bu iş tamam bu kez bence...dualarım seninle,aldığım 100 taneyi daha okumadım ama bir iki gün içinde bitireceğim sözzzz.....ayrıca daha ne dualar var bende ne dualar senin için...benim danalarla yatıp kalkıp dua ediyoz senin için telaşlanma sakın...sen bu işi başarıcan kızzzzzzz....

alkan tabiiki senin içinde dualarımız eksik diil...

alabama ne haber,yakışılı oğlun iyi mi keyfi yerinde mi,ya sen?

:82:TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR LİSTESİ:82:

1--:119:Maiumut:119:
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal

DOldUralIM gÖBüşlErİ KızLArRRrrr!!!

Son düzenleme:

tayfım saoğ canımmmmm.yerim kız ben o danalarııııı.inşallah canım.zaten danaları yanlız bırakmamalıyız dimi ama aaaa.

Merhaba
Bahsettiğiniz reklam günde 1 kez çıkmaktadır. Siz her sefer sayfa degistirdiginizde çıkıyor ise bu tamamen sizin bilgisayarınızdaki teknik bir sorundan kaynaklanmaktadır.

Merhaba
Bahsettiğiniz reklam günde 1 kez çıkmaktadır. Siz her sefer sayfa degistirdiginizde çıkıyor ise bu tamamen sizin bilgisayarınızdaki teknik bir sorundan kaynaklanmaktadır.

cevap ve ilgi için teşekkür ederim yarın şirketteki tüm bilgisayarlarda özellikle deneyeceğim ayrıca bilgi işlem le bunu paylaşacağım. ben güvenli çıkış bile yapmıyorum. ve sürekli kk ya girip takip ettiğim noktalar bakıp iki tur atıp çıkıyorum. yani her girdiğimde şifre bile girmiyorum çünkü direk kulubun içine giriyorum. ve her sayfa geçişinde bu karşıma çıkıyor. teknik sorun ne olabilir fikriniz var mı yada fikri olan var mı?

selam canım çok şükür iyiyiz valla aslında haberler iyi bizim oğlan cuma günü tüm salonu yüreyerek 10.11.2011 iitibarıyla yürümeye başladı. yürürken el çırpmalar yön değiştirmeler geriye dönmeler şeklinde yaşı gelmeden işi bitirdi diyebilirim. baya baya yürüyo abi. havalar binbeşyüz bi görmeniz lazım. şok oldum hiç beklemiyordum akşam eve geldim şov yaptı bakıcı da şaşırdı üçbeş adım atıyodu ama buna bende şimdi şahit oldum dedi. cumartesi pazar evin içinde dolaşan bi tip vardı çok şükür. bende iyiyim hayatım biraz boğazlarım iki gündür kötüydü bugün biraz daha iyiyim diyebilirim. ama boğazım hala kuru yutkunma problemi var. ama bebek olunca onu yedirmek içirmek altını değiştirmek üstü başı peşinden koşması emzirmesi gece kalkması falan derken inan hasta olmaya hakkın yok. mecbur kendini tutup yataklara düşmemek için çırpınıyorsun.çok şükür diyim.

tamam zazucum kist için vermiş herhalde hapı. bazı doktolar kist gitsin diye doğum kontrol hapı veriyorlar. aslında her durumda 1-2 adette gidiyor ya. ocakta aşılama varsa zaten hap çok önemli değil. aşılama için 2-3 güzel yumurta da yeter. tayf gibi üçüz beşiz niyetin yoksa

umarım sorun budur ve bir antibiyotik ile hallolur. böylece yumurtalar rahatça gelişir. senin de ikizlerin gelir.

bence bu saçma prosedür değişmeli. en azından 38 üstü için. bu grubun kaybedecek zamanı yok ki. diğerlerine de yazık. 3-4 deneme sonra örneğin pıhtılaşma sorunu çıktığında giden paralara mı zamana mı mahvolan sinirlere mi yanarsın?

yumurta takibi için adet 10-11. gün gibi gidebilirsin. o ay hangi gün yumurtanın çatlayacağını görüp ilişki önerebilir. bazıları denk gelirse çatlatma iğnesi de öneriyorlar.

ayın 25 i batu nun doğum günü. sana da yavrunu veya yavrularını getirir inşallah

maşallah ona batu kayıp ikide bir düşüyor. özellikle parkelerde ve koridorda. ne yapalım birkaç ay böyle geçecek sanırım. koltuklara masalara tırmanmaya başladıklarında daha tehlikeli olacak. şu anki haline bayılıyorum ama. hele arkadan. elleri iki yana açık bazen sağ elinin işaret parmağını da sallaya sallaya çarpık çarpık sarhoş gibi sallanarak yürüyen bir tip.

anneler ve anne adayları nişantaşı city s içinde imaginarium var. sanırım italyan. kanyonda da var galiba. oyuncaklarına bayılıyorum. internet sitesi de var. biraz pahalı ama çok güzel şeyler var aklınızda olsun

biraz geç oldu ama buna ancak yazabiliyorum. bugün mert e yürüyor demişsin maşallah batu da 22-23 ekimden beri pıtır pıtır düşe kalka yürüyor. dışarıda ayakkabı varken yürümeyi sevmiyor yere oturup emeklemek istiyor. halbuki denedim evde de ayakkabıyla zor da olsa yürüyor. tabbii evde sadece 2 çorap giydiriyoprum. 2 yaşa kadar çıplak basması gerekiyormuş. dışarıda herhalde 1-2 aya rahat yürür. batu koltuktan hala düzgün inmiyor. biliyor ama yapmıyor. korkusuz bizim herif. pat diye kendini atıyor. yakalamasak kafa üstü çakılacak. sabah da yatağın üstünde kalktı bir koştu ucunda yakaladık. hiç korkusu yok. bu da kötü birşey.
batu nun uykusu karışık. ağustos ayı bebekliği gibi geçti mesela. akşam uyumadı. uyudu uyandı. biberon aldı uyudu uyandı. sabah 4 ten 5 ten sonra dakika başı (saat başı değil) kalktı. allahtan bayramla birlikte 3 haftası izinliydim yoksa zor dayanırdım. eylülde biraz düzeldi. ama hala her günü ayrı. bazen 2 kere kalkıyor ve su vs yetmiyor ısrarla mamasını istiyor. sonra uyuyor. ilkinde hemen. ikincide 45 dakika sonra. genelde 1 kere kalkıyor. 4 e kadar uyanırsa biberonu bitince 10 dakikada falan uyuyor. ama bu sabahki gibi 515 de uyanırsa 530 da biberon bitiyor ama onun uykuya geçmesi 6 yı buluyor. o sonunda uyuduğunda benimki bitiyor. bir geceyi daha 5-5,30 saat arası bir uykuyla kapatıyorum. evet biliyorum evlat büyütmek kolay değilmiş. gündüz 2 kere uyuyor. bir sabah 10,30-11 gibi bir de öğleden sonra. bazen 7 civarı yorulup yarım saat sızıyor. o zaman dediğin gibi 11 den önce uyumuyor. o saatte bile zorlan uyutuyoruz. ben çoğu çekmeceye özellikle mutfakta kilit taktım. arada açıp karıştırmasına izin veriyorum. özellikle kevgirleri çok seviyor. hele tel süzgeç. onları çıkarıp oynuyor. bulaşık makinası yerleşirken içine girip oturmaya çalışıyor. kapak her an düşebilir. elini hep yukarıla uzatıyor. yemek masasında hiç örtü yok. ucunu yakalasa çekiyor sonra ne varsa kafasına inecek. tezgahta asla bıçak vs bırakmıyoruz her an el atabilir. yine tezgah kenarına yakın tepsi tabak koymuyoruz. yakalarsa hemen çekiyor. ocağa da hep uzanıyordu ocak koruma koydum.
yemek işini ise hiç sorma. yardımcı ocak ayında izne gidince ne yapacağım diye kara kara düşünüyorum. benimle asla yemiyor. halamla falan da çok zor yediriyoruz. mesela dün öğlen psikopata bağladım. çorbayı ne yapsan oyun televizyon kuş kedi yemedi de yemedi. sinirlenip sonunda halama kızıyorum. batu ya da kızıyorum. onun da herhalde bu durum hoşuna gidiyor ondan yemiyor. hiç aldırmadığımda da yemiyor ama. sonunda acıkıp mama diye ağlıyor. mecbur biberon veriyorum. yani insan çorba yemese meyve yer meyve yemese yoğurt yer hiçbirini yemese muhallebi yer değil mi? batu nun severek yediği tek şey 1) salatalık2) çikolata. ilkinin bir faydası yok karın doyurmaz ikinci zararlı zaten vermiyoruz. nereye kadar mama gidecek bilmiyorum. bu ayın 25 inde bakalım dr ne diyecek. mamadan artık inek sütüne geçmemiz gerek. ama yememeğe devam ederse gerekli vitaminleri proteini vs nasıl alacak? şimdiye kadar mamadan gerekli her besini alıyordu ama artık yetmez. bakıcı ile biraz daha yiyor. ama o da zorla kavgayla oyunla filan. kendiliğinden birşeye ağzını açtığını görmedik (biberon içindeki devam maması hariç tabii). hele benimle imkansız.
kısaca bu mama olayı beni delirtiyor. oturup anıra anıra ağlamak istiyorum. bunun dışında şükür kucakta taşımaktan kurtulduk. tehlikeleri olsa da çok sık düşüp ağlasa da yürümesi daha iyi. 2. aydan itibaren hiç oturmayan bir bebek olduğundan deli gibi kucakta evi turluyorduk. kurtulduk. uykusuna da razıyım. 2 -3 gün az uyusa sonraki gün 6-7 saat uyuyup uykumu alıyorum artık ne kadar olursa. tek bir yese ah yese
alt açma demişsin bir de. genelde yatarak açtırsa da kapatamıyoruz. sıkılıyor. dönüyor. tabii bir de açık seviyor kapattırmak istemiyor. yardımcı sen varken böyle yoksa bütün gün ne yaparım diyor. yalnız gece 9 dan sonra son kez açıp değiştirdiğimizde yorgun oluyor valla 2 kadın zapdedemiyoruz. ne yatarak ne ayakta. biri kucakta tutuyor. diğeri kremini sürüyor. derken zıplarken bezi bağlamaya çalışıyoruz falan. devamında bir de pijamasını giydirme kısmı var ki bir çekirgeyi giydirmeye çalışmakla aynı.

Son düzenleme:
vallahi şu giydirme olayına çok güldüm direk hayal edebiiliyorum çünkü sizi. hayır bizim ki bunun üstüne bi de avazı çıktığı kadar iki kilo gözyaşıyla ağlıyo sinirlerim bozuluyo nedir yani neden ağlıyorsun anladık istemiyorsun da bırakınca abi işiyo bi kere zıbını bağladım çıbıl bıraktım kaka yaptı. bazen büyük insan gibi konuşuyorum mert napalım yapcak bişi yok wc ye gidene kadar malesef bu igrenç bezlere katlanacaksın diyorum anlıyo susuyo gibi geliyo banaaa. ama dün mesela yeni bir formul buldum başının altına yüksek yastık koyuyorum yatıp altını almama müsade ediyo yastık olayı kafasını karıştırdı sanırım )

yemek işi tam bilmece allah yardımcın olsun işiniz zor tavsiye edebileceğim tek şey süreyi uzatıp sabırlı olmak vermekten vazgeçmemek karşısında şaklabanlık yapmayın eline saçma sapan bişiler verin daha önce vermediğiniz şeyler verin onları inçelerken ağızlarını açıyorlar mert öyle aynı şeyler değil ama farklı objeler. kürdar kutusu tuzluk biberon temizleme sapı kepçe vs gibi şeyler. çorbayı ben sulu veriyorum eskiden içine ekmek doğruyodum yemiyodu ekmeksiz veriyorum sulu sulu içiyo mesela. yemekleri mutlaka bizimle yiyor aynı masada hep birlikte yanlız değil. ve önüne koyuyorum ama mama sandalyesinin üstüne tabağa değil bi parça zeytin koparıyorum alıyo kendi eliyle atıyo ağzına. eline ekmek veriyorum. ekmek kızartıyorum tereyağ sürüp ufak ufak parçalar halinde veriyorum. meyveleri sert elma armut hariç yumuşak olanları muz yumuşak armut küp küp ama iri küpler halinde veriyorum yiyo. üzüm kavun bayılıyo ezersem yemiyo. erik eline veriyorum ısırıp yiyo kendisi. lezzetli olan herşeyi yiyo lezzetsiz olanlara dönüp bakmıyo abi. tabi yemeyen çocuk çok zor haklısın. mert yiyen bir çocuk olmasına rağmen bazen aşırı emdiği için karnı doyuyo kahvaltıya oturuyoruz yemiyo diye ben acayip üzülüyorum. halbuki çocuk emdi yani olabilir acıkınca yer demiyorum yesin yesin diye çırpınıyorum. ama şu sabırlı olmak biraz anahtar. mutlaka sende aşırı sabrediyorsundur. ben sabaha mesela tabağına beyazpeynir iki siyah zeytin bir parça dil peyniri ve bir dilim salam koydum. önden ikiçay kaşığı pekmeztahin yedirdim. bir dilim ekmek kızarttım tereyağ sürdüm karnı da aç gibiydi ama iki lokma verdim yok yemiyo. oha dedim ya bu kadar çabuk mu üç beş lokma yerdi halbuki. neyse onu verdim bunu verdim eline uğraş didin ilgisini çeken bişi bulamadım. en son şurup kapağına tav oldu ona bakim ağzıma sokim derken onbeş dakka sonra ağzını açmaya başladı ekmeğinin üçteikisini yedi beyaz peynirini de yedi bi zeytin yarım dilim de salam yani sonradan da yemeye başlıyor saat 9a çeyrek vardı oturdu sofraya valla 9buçukda kalktı sen de 45 dak ben diyim 1 saat. ama ben tatmin oldum yedi diye sevindim.

ya kızlar cok guzel anlatmıssınız benımde bugun kontrolum vardı o kadar guzel bır duygu kı..yanı bugun vucudunun olustugunu gordum kolları bacakları kafası o kadar sırın gorunuyordu kı ve sımdıden oyle hareketlı oyle hareketlı bıcır bıcır..Insan bu kadarlıkken bunları yapanılıyorsa dogunca neler yapabılecek dıye dusunmekten alamıyor kendını.Bu yazdıklarınızı okudukca daha da heyecanlanıyorum acaba benım bebegımın nasıl bır karakterı olacak dıye.Allahım saglıkla kucagıma almayı da nasip eder ınsallah..

İnşallah canım ya... Bana bir tane yeter tayf kadar cesur değilim ama tabi kader kısmet ne o da bilinmez :)
İlaçları kullanmaya başladım, bu ayda bir ümitle bebek çalışmalarına devam ediyoruz.

Herkese sevgiler....

deniz bulut inşallah canım hayırlısıyla

Herkese Merhaba..

Maiumut tedaviye başlamışsın.. Herşeyin gönlünce gelişmesi dileğiyle ..İnşallah bebeğine kavuşacaksın ..Bütün kalbimle diliyorum ..

Alabama Denizbulut ...Maaşallah yakışıklılara :nazar Çok tatlılar ... Doğum günleri de yaklaşıyor ..Kocaman oldular ...

Herkese kocaman selam....

cans canım çok teşkküer edrim sağol..sen nasılsın?görünmüyorsun iyisindir inşallah..

kızlar toana ile konuştum şu an ablasında başka şehirde.hepinize selamı var,herkesi merak ediyor.adet olunca kontrole gelicek inşallah.

Kızlar reglin 12. gününden itibaren hergün şu ovulasyon testinden yapıyorum. Bugün 15. gün ama hala negatif. Tek çizgide kaldım kafayı yiyicem.
Ne demek şimdi bu ya?
(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…