hadi hayırlısı,rasgele maişşşşşş...bu iş tamam bu kez bence...dualarım seninle,aldığım 100 taneyi daha okumadım ama bir iki gün içinde bitireceğim sözzzz.....ayrıca daha ne dualar var bende ne dualar senin için...benim danalarla yatıp kalkıp dua ediyoz senin için telaşlanma sakın...sen bu işi başarıcan kızzzzzzz....
alkan tabiiki senin içinde dualarımız eksik diil...
alabama ne haber,yakışılı oğlun iyi mi keyfi yerinde mi,ya sen?
ya allah aşkına şu her sayfada çıkan feysbuk kk nın logosunun olduğu yanar döner şeyi kaldırın bu ne ya sıktı amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. yeter yani siteye girince bi kere çıkar anladık ama her sayfa geçişindede insanın burnuna sokmanın bi alemi yokk. bu ne insanlar burda nikleriyle dolaşıyo feysbuk ise gerçek kimlikleriyle sosyal paylaşım yaptığı yer alemi yok bu kadar bu ne ya.
Merhaba
Bahsettiğiniz reklam günde 1 kez çıkmaktadır. Siz her sefer sayfa degistirdiginizde çıkıyor ise bu tamamen sizin bilgisayarınızdaki teknik bir sorundan kaynaklanmaktadır.
Merhaba
Bahsettiğiniz reklam günde 1 kez çıkmaktadır. Siz her sefer sayfa degistirdiginizde çıkıyor ise bu tamamen sizin bilgisayarınızdaki teknik bir sorundan kaynaklanmaktadır.
hadi hayırlısı,rasgele maişşşşşş...bu iş tamam bu kez bence...dualarım seninle,aldığım 100 taneyi daha okumadım ama bir iki gün içinde bitireceğim sözzzz.....ayrıca daha ne dualar var bende ne dualar senin için...benim danalarla yatıp kalkıp dua ediyoz senin için telaşlanma sakın...sen bu işi başarıcan kızzzzzzz....
alkan tabiiki senin içinde dualarımız eksik diil...
alabama ne haber,yakışılı oğlun iyi mi keyfi yerinde mi,ya sen?
Ah ben hala kıvıramadım bu işi. Folikül yumurtayı taşıyan kese dimi. Doktor muayene sırasında görüyor sanırım bunu. Ama ben hala konuya hakim olamadığım için neyi sorup sormamam gerektiğini bilmiyorum.
bunu da sorup öğreneyim.
Aslına bakarsan ömrümce doğum kontrol hapı kullanmadım ve yan etkilerinden korkup kullanmak da istemiyorum
Bu adetinde 21 gün kullan, ocakta aşılama yaparız dedi bana...
Kafam karmakarışık oldu. En iyisi istediği testleri biran evvel yaptırıp gidip görüşmek...
umarım sorun budur ve bir antibiyotik ile hallolur. böylece yumurtalar rahatça gelişir. senin de ikizlerin gelir.Cevabin icin cok saol. Ben de biraz internette arastirdim ve dedigin gibi benim rahim cocuk istemiyor
Hemsire deger soylemedi . Asiri yuksek degil ama biraz yuksek dedi. Ama benim okudugum kadariyla bir de cd19 varmis ve bunun fazla olmasiyla ilgili belirtilerin hepsi bende var. Depresyon, panik atak, gece terlemeleri, kas ve vucut agrisi. Hepsi var. Bu cd19 ile ilgili birsey soylemedi hemsire ama ben yine de sorucam.
Biraz burukum ama rahatladim diyebilirim. Cunku neden olmadigiyla ilgili elimde birsey var en azindan. Cunku negatif sonuctan beri hep soruyorum kendime neden olmuyor. Hersey cok iyi gidiyor, herkes cok iyi diyor ama sonuc negatif. Nasip kismet gibi aciklamalar da biryere kadar avutuyor insani. İnsan elinde somut birseyler gormek istiyor.
Babam doktor bir arkadasina sordu. Bu bagisiklik hucreleri stres ile de artabilirmis. Vucut kendini hastaliklardan korusun diye. Yok ben kesin akapunktura gidicem. Kendi kendime ediyorum ne ediyorsam....
bence bu saçma prosedür değişmeli. en azından 38 üstü için. bu grubun kaybedecek zamanı yok ki. diğerlerine de yazık. 3-4 deneme sonra örneğin pıhtılaşma sorunu çıktığında giden paralara mı zamana mı mahvolan sinirlere mi yanarsın?Durumu esime anlattigimda cok sinirlendi. Neden butun testler yapilmadan bu isleme baslaniyor diye. Ama yapilacak o kadar cok test ve devamli degisen durumlar var ki. O ay ne yedigimiz bile etkiliyor. Boyle bir duzen kurmuslar. Negatif sonuclar aldikca yapiyorlarbu testleri. Mesela bu testleri doktora biz soyledik yapalim mi diye. Ona kalsa 3-4 negatiften sonra yapacak. Cunku prosedur boyle. Valide sultanin dedigi gibi yuz yillik harem sen mi degistireceksin duzeni.
yumurta takibi için adet 10-11. gün gibi gidebilirsin. o ay hangi gün yumurtanın çatlayacağını görüp ilişki önerebilir. bazıları denk gelirse çatlatma iğnesi de öneriyorlar.İyi geceler mai cim,civanperçemini ben 10 gün önce aldım ama demledim çok zor içtim içemedim.acı geldi bana.duruyor kenarda.Aktar bana onun bir karışımını verdi günde bir kaşık yemeğe çalıştım belki benimkini de o düşürmüştür biraz bilemiyorum.Ben yarıyıl tatiline kadar beklemeye karar verdim.Bu gün bulunduğum şehirde geçen yıl aşılama yaptırdığım dr a gidip yumurta takibine başlayacaktım.Randevu almak için aradım şehirdışındaymış.Var olan tek özel hastanemizi aradım sonra bakayım drlardan kim var diye,13.00 dan sonra çalışmıyorlarmış haftasonu olduğu için.Yuuuuuh yani dedim.vazgeçtim.Böyle küçük şehirlerde durum bu.Hep derim boğulacaksan büyük denizde boğul diye.Neyse artık yarıyıl tatilinde startı veririm bende.Sana bol şanslar dilerim.Dediğim gibi pozitif düşün ki iyi şeyler olsun.Kendine dikkat et sevgiler...
ayın 25 i batu nun doğum günü. sana da yavrunu veya yavrularını getirir inşallahalabamacım çok sağol canım.evet aynı anda hazırlanıyoruz.burdam tam yazamıyorum.özel yazmak istedim mesaj alamıyormuşsun.ben daha öcede dondurmak için yaptım.ozaman iğnalara başladıktan sonra yaklaşık 10 gün sürüyor sonra çatlatmayı vurulacam,biliyorsun sonrasıda toplama.artık tarnsfer kaçıncı gün olur bilemiyorum.ama tahminim ayın 25 26 sı gibi olur tarnsfer.sonrasıda ümitli bekelyiş veeee zaferle inşallah.dualarınızı bekliyorum.
selam canım çok şükür iyiyiz valla aslında haberler iyi bizim oğlan cuma günü tüm salonu yüreyerek 10.11.2011 iitibarıyla yürümeye başladı. yürürken el çırpmalar yön değiştirmeler geriye dönmeler şeklinde yaşı gelmeden işi bitirdi diyebilirim. baya baya yürüyo abi. havalar binbeşyüz bi görmeniz lazım. şok oldum hiç beklemiyordum akşam eve geldim şov yaptı bakıcı da şaşırdı üçbeş adım atıyodu ama buna bende şimdi şahit oldum dedi. cumartesi pazar evin içinde dolaşan bi tip vardı çok şükür. bende iyiyim hayatım biraz boğazlarım iki gündür kötüydü bugün biraz daha iyiyim diyebilirim. ama boğazım hala kuru yutkunma problemi var. ama bebek olunca onu yedirmek içirmek altını değiştirmek üstü başı peşinden koşması emzirmesi gece kalkması falan derken inan hasta olmaya hakkın yok. mecbur kendini tutup yataklara düşmemek için çırpınıyorsun.çok şükür diyim.
bizimki o yürüme yardımcısı yürütecle falan çok yürüdü dediğin gibi iki aydan fazladır o şekil yürüyo. son bi aydır da bi koltuk kenarından ayağa kalkıp koltuklara sehpaya tutunarak odadan çıkıp holun duvarına tutunarak mutfağa kadar yürüyodu. hiç düşmeden. hatta son bi aydır tek elinden tut kaldır adam yürüyo ama elini yada bişiyi tutmadan hiç yürümedi. dün ilk defa kendi insiyatifiyle koltuğu bırakıp karşı tarafa üç adım yürüdü. benim için ilk yürüme o haliyle ötekileri saymıyorum.henüz hiçbiryere tutunmadan ayağa kalkmışlığı hiç yok ama. ha biriki ay öncede farkında olmadan hiçbiryere tutunmadan beş on saniye ayakta duruyodu ama farkedince pat popo üstüne düşüyodu. ama dünkü bambaşkaydı. dediğin gibi bundan sonra hızla artar heralde. bizimkinin oyun parkının yan yüzeyindeki fermuarlı kapısı açıkken dikkatle aşağı bi inişi var ki görmelisiniz. ayacip götübaşı kolluyo atmıyo öyle karamürsel sepeti gibi kendini. koltuktan da götünü sallandırarak iniyo ama çıkamıyo. masaların en dip köşelerine giriyo çıkıyo artık kafasını falan kolluyo. tabi arada pat oluyo ama zırlamıyo. bide boyunun yetmediği çekmeceyi açıp içini olduğu gibi boşaltıyo her dolabı açıyo her çekmeceyi boşaltıyo. boyunun yettiği çekmeceleri de açıp boşaltıp sonrada içine oturmaca. işte böyle bunlar güzel şeyler allah daha güzellerini yaşatsın hepimize inşallah.bizim ablamız türk olduğu için sürekli konuşuyo ve öğretiyo Merte bu da konuşma açısından avantaj tabi. sizin bakıcı nece konuşuyodu o dili öğrenir aynı zamanda.
uykuya gelince çok şükür bizim hiçbir zaman gece uyku sorunumuz olmadı. örneğin dün 9.30 da uyudu sabah 5 e kadar 6 ya kadar hiç uyanmadan. geçen hafta arada 3 de falan kalkıyordu emziriyordum yine uykuya devam ediyodu. şimdi uykusu uyudu. yeter ki gündüz iki defa uyusun ve enson uykusundan en geç 5 de falan kalkmış olsun. eğer gündüz uykusu bir kereyse de o uykunun gün ortasına denk gelmesi lazım öyle 6 7 lerde ikinci uykusunu uyursa o gece uykuya geçmesi 11 12 leri buluyor yine sabaha kadar uyuyo yada bi kez kalkıyo ama o 11 de 12 de uykuya geçmesi çok zor oluyo. bi yerlere gidince de ya da haftasonu falan uyku düzeni bozuluyo tabi. dikkat etmek lazım. yemek de bizim sabah kahvaltısı yoğurt ve meyve (özellikle meyveye hiç hayır demiyo)de hiç sorunumuz yok hepsini severek yiyo. yoğurdu ben mayalıyorum ama başka yoğurdu sevmiyoruz. ve sade olacak. kahvaltısını da iki aydır neredeyse 4 aydır ayrı ayrı yiyor. bulamaç kahvaltıyı sadece iki ay yedi. yada ikibuçuk aydır en fazla. sebzelere karşıydı bazılarına. ısrar etmedim sevdiklerini veriyorum. ama bir koca levreği neredeyse hepsini yiyor Mert tavuk bayılıyo et de yiyo. köfte ve kıymaya biraz karşıyız. yemiyo pek severek. sucuk sosis falan da yiyo. mantı makarna pilav hiç itirazsız yiyor. ekmek tost pide pizza gibi hamurlulara da itirazımız yok. bazı sebzeleri çaktırmadan makarnaya pilava katıyorum öyle gidiyo.tatlıyı hiç sevmiyodu daha geçen haftaya kadar nutella dahil yemiyo şimdi şimdi bazen tadelle milkinis falan veriyorum yiyo ama salatalık turşusunu uzaktan göster var ya inanamazsınız o tezerruhatı yemek falan yemiyo turşuyu görünce ardarda turşu yemek istiyo. poposunda pişik çıktı bi aydır tam yok edemedim. bi ara mandalina verdim bayıldı bi de baktım ki mandalina portakal pişik sebebiymiş şimdi eve almıyorum mandalina. bi deson günlerde abi altını açtırıyo temizletiyo hiç sorun yok ama ayakta açıcan hayatta sırt üstü yatırıp altını açtırmıyo da mümkünatı yok kremini sürdürüp kapattırmıyo çığlık çığlığa.ancak oturur veya ayaktayken abinin altı açılıp kapatılıyo. hayır canı da yanmıyo biliyorum çünkü pişiği epey yok denecek kadar az var bi gıcıklığı ama neden bilmiyorum. bundan bi ononbeş gün öncede yaptı bunu sonra vazgeçmişti. şimdi yine aynı şeyi yaptırıyo. ve insanı bezdiriyo yani. var mı batunun da böyle huyları anacım.
tamam zazucum kist için vermiş herhalde hapı. bazı doktolar kist gitsin diye doğum kontrol hapı veriyorlar. aslında her durumda 1-2 adette gidiyor ya. ocakta aşılama varsa zaten hap çok önemli değil. aşılama için 2-3 güzel yumurta da yeter. tayf gibi üçüz beşiz niyetin yoksa
.
tamam zazucum kist için vermiş herhalde hapı. bazı doktolar kist gitsin diye doğum kontrol hapı veriyorlar. aslında her durumda 1-2 adette gidiyor ya. ocakta aşılama varsa zaten hap çok önemli değil. aşılama için 2-3 güzel yumurta da yeter. tayf gibi üçüz beşiz niyetin yoksa
umarım sorun budur ve bir antibiyotik ile hallolur. böylece yumurtalar rahatça gelişir. senin de ikizlerin gelir.
bence bu saçma prosedür değişmeli. en azından 38 üstü için. bu grubun kaybedecek zamanı yok ki. diğerlerine de yazık. 3-4 deneme sonra örneğin pıhtılaşma sorunu çıktığında giden paralara mı zamana mı mahvolan sinirlere mi yanarsın?
yumurta takibi için adet 10-11. gün gibi gidebilirsin. o ay hangi gün yumurtanın çatlayacağını görüp ilişki önerebilir. bazıları denk gelirse çatlatma iğnesi de öneriyorlar.
ayın 25 i batu nun doğum günü. sana da yavrunu veya yavrularını getirir inşallah
maşallah onabatu kayıp ikide bir düşüyor. özellikle parkelerde ve koridorda. ne yapalım birkaç ay böyle geçecek sanırım. koltuklara masalara tırmanmaya başladıklarında daha tehlikeli olacak. şu anki haline bayılıyorum ama. hele arkadan. elleri iki yana açık bazen sağ elinin işaret parmağını da sallaya sallaya çarpık çarpık sarhoş gibi sallanarak yürüyen bir tip.
Herkese Merhaba..
Maiumut tedaviye başlamışsın.. Herşeyin gönlünce gelişmesi dileğiyle ..İnşallah bebeğine kavuşacaksın ..Bütün kalbimle diliyorum ..
Alabama Denizbulut ...Maaşallah yakışıklılara :nazar Çok tatlılar ... Doğum günleri de yaklaşıyor ..Kocaman oldular ...
Herkese kocaman selam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?