38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlar reglin 12. gününden itibaren hergün şu ovulasyon testinden yapıyorum. Bugün 15. gün ama hala negatif. Tek çizgide kaldım kafayı yiyicem.
Ne demek şimdi bu ya?
(

Ben de ilk defa bu ay aldım o testlerden:))Sabahın köründe yapılmayacakmış.En az 3 saat çiş yapmak yok.Fazla da su içersen doğru çıkmazmış offff anam offf.Dün 8.günümdü yok bu gün 9.günüm yine yok.:))Erken yapmaya başladım çünkü benim adet çoğunlukla 21.gün ile 26.günlerde başlıyor.Bu gidişle bir paket yetmiyecek ama neyse.Denemedik almadık demeyelim di mi ama.Zazu bu yolda kullanılacak silahlar bitmiyo anacım.2 gündür ateş ölçme topiğine dadandım.Sabah uyanınca ağzıma sokuyorum dereceyi.Eşim cıkkkk cık yapıyor.Birde oda loş oluyor, zaten gözümde çok iyi görmüyor sabahın köründe.Bırak cıklamayı bak bakalım kaçmış diyorum:)))Aslında haftasonu doktor kontrolüm var.Olsun eksik kalmasın ateşimi de ölçeyim.Noolcaksa artık.Durum böyle canım.Yılmak yok...

Heh bu gidişle kısa zamanda hunileri takarız kafamıza :)
Bende sabahın köründe uyanıp doğru wc ye koşuyorum test yapmak için. Sonrada test çubuğu elimde yatakta oturuyorum 10 dk.
Öyle su içemeyim 3 saat çiş yok gibi inceliklere dikkat etmemiştim doğru yapmadım sanırım.(hemen de tesellimim buldum)

Sen yatakta ağzında derece, ben elimde test çubuğu...vay halimize :)))) Eh yılmak yok tabi.

ayyy kızlar güldürdünüz beni:)allah ta sizi güldürsün inşallah.ikiniz o hade düşündümde.geçen bende civan perçemi demledim,ütü yaparken arada içiyordum(eşim ben ne yapsan oda merakından yapar ben nemlendirici olarak ne kullansam oda kullanmak ister)baktım almış bardağı içicek ya ne yapıyorsun sonra tamam az iç dedim adam bir yudum aldı ne yapacağını şaşırdı tadı odakar acıki.ya bune dedi.yaaa dedim bak biz kadınlar nelere katlanıyoruz.katlanacaz anacım biz çok istiyoruz çünkü:)

Napalım kaderde bunları da yaşamak varmış diyelim,hayatı da kendimize zehir etmeyelim di mi şekercim...Hele sen bu ay relax üstü relax takıl.Ben okumaya başladım ama çok ağır gidiyor haftasonuna kadar 50 olsa bari...

Oh oh en azından moraline katkıda bulunduk
Ya bu erkek milleti de bir alem oluyor :))
Bizim elimize su dökemezler tabiki, kafamıza birşeyi koyduk mu ya yaparız ya yaparız...

iyi akşamlar kızlar geçiyodum uğradım çok fena gribim hiç halim yok. herkese selam. kolay gelsin hepinize. bu yolda atılan her adım sizi bebeklerinize yaklaştırıyo kızlar yılmak yok. ne gerekiyorsa yapıcaz. alkan lütfen sigara içme. bigün gelcek içmeyeceksin o güne geri dönüp baktığında hamile olacaksın ve ya ne manyakmışım diyeceksin o kadar diyim sana.

Hastalık sezonu açıldı maalesef. Çok çok geçmiş olsun...

:82:TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR LİSTESİ:82:

1--:119:Maiumut:119:
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal

DOldUralIM gÖBüşlErİ KızLArRRrrr!!!

selam kızlar..çok uzun yazamayacağım,umarım keyfiniz yerindedir..tedavi için bekleyen arkadaşlar,isimlerinizin yanına hamile yazmak için sabırsızlanıyorum...haydin gariiiiiii...bebişleri olan çıtırlar,sağlık ve sıhhat diliyorum hepinize...

bugün insüline başladım...bakalım şeker dengeye girer artık herhalde...danaları kontrole gittik sabah,biri 950 gr öbürü 1030 gr olmuş,haftaya cumartesi ciğer geliştirici iğnelere başlayacakmışız..8 hafta daha dayanırsam sorunsuz olacakmış herşey,bu durumda ocak 15 gibi kucağımdalar inşallah...şeker için diyete başladığımdan beri yaklaşık 15 gündür hiç kilo almadığım gibi 1 kilo kadar vermiş bulunmaktayım ama danalar kilo almış neyseki...benden haberler bu kadar şimdilik :) asıl haberler tedavilerden sonra peşpeşe sizlerden gelecek...hepinizi öpüyorum ..

alabama evet işin sıırı sabır da ben zaten sabırsızım bir de hergün her öğün sabredilmez ki. ay sabır taşı olsa çatlar valla bu arada sabah 45 dakika mert mama sandalyesinde mi oturdu?eğer öyleyse ayrıca kutlarım onu batu 5 dakikadan fazla poposunu koymuyor. rekoru 15 dakikadır. onu yedirmeye çalışırken 1 elinde yemek 1 elinde batu dolaşıyorsun. şimdi yürüyor ya o dolaşıyor biz peşinden. şu ara bakıcı mutfakta kettle ile su ile vs oynarken dizinde set üstünde vs yedirebiliyor. bu hafta bakıcı inadını kırdı maşallah dün oldukça iyi yemiş. bugün de çorbasını içmiş. şu anda her zamanki gibi ilk kaşığı zorla veriyormuş. o tabii reddediyor. bakıcı da tamam diyip bırakıyormuş. bizimki mama mama diye söyleniyormuş ama vermiyormuş. sonra tekrar çorbayı veriyormuş. bizimki bakıyor biberon yok zorla ağzını açıyormuş. tabii her öğün aynı. bunun yanında bir sürü değişik oyun ve oyuncak mevcut. daha 1 hafta öncesine kadar ben böyle beceremedim ama. ayağıma sarılıp anne mama diye avaz avaz ağlıyordu. inşallah böyle böyle düzelir. çocuğu hiçbirşekilde yemeyen zayıf bebek anneleri ne çekiyordur diye düşünüyorum. allahtan batu nun gelişimi iyi. birşey yemee mama yiyor ileride de süt içecek gibi. en azından bu var. aç da kalsa üzülmüyorsun adamın göbüşü var

o zaman senin de yakındır bu günleri görmen. sağlıkla kucağına al inşallah

sağol. sen nasılsın? yoksun

kızlar toana ile konuştum şu an ablasında başka şehirde.hepinize selamı var,herkesi merak ediyor.adet olunca kontrole gelicek inşallah.
inşallah bu tedavisi iyi geçer. arada haberlerini verirsin.

Kızlar reglin 12. gününden itibaren hergün şu ovulasyon testinden yapıyorum. Bugün 15. gün ama hala negatif. Tek çizgide kaldım kafayı yiyicem.
Ne demek şimdi bu ya?
(

her seferinde çıkmayabilir. siz yine de çalışın. en güzeli dr kontrolü aslında.

ben gençken bile ateş ile birşey anlayamamıştım. pek herkeste çalışan bir yöntem değil o. alabama demiş. sen asıl içme şu mereti

geçmiş olsun canım. inşallah mert e geçmeden atlatırsın

Hepimize tek tek sabırla cevap veren denizbuluta sevgiler...
Bebişine allah sağlıklı uzun ömür versin.

Arkadaslar Merhaba

Umarim herkesin keyfi yerindedir.

Clarissa 4 aylik oldu arkadaslar, cok sukur. Bu aralar pek istahi yok, buyume atagidir deyip cok takmamaya calissak da yine de takiyoruz elbet...Elma suyunu tatti, yakinda armutu tattiracagiz. Iki hafta sonra da pure isine giriyoruz bakalim, hakkimizda hayirlisi, tecrubeli anneler oneriniz varsa memnuniyetle okurum. Sabahlari Clarissa'nin bagiran sesiyle uyaniyoruz, bayagi bir sakiyor, sesini tanimaya calisiyormus. Darisi tum isteyenlerin basina en kisa surede insallah.

Tedavide olan arkadaslar, cok yakinda Tayf'in listesinde hamile olarak yer almanizi tum kalbimle dilerim.

Maiumut,
degerlerinin normale indigine sevindim canim, hadi guzel haberlerini bekliyoruz.

Tayf, 15 Ocak'ta ogluslar kucagimda gibi...yazmissin inanamadim, yaaa ne kadar cabuk gecti, masallah masallah... Ikizlerde her zaman biri daha tombik oluyor. Benim ikiz biri kiz biri erkek ogrencilerim vardi, cok sekerlerdi.

Abilerimiz: Mert ve Batu'nun dogumgunleri geliyor, oleyyyyy yasasin. Arkasindan Umut...Alabama, gecmis olsun canim. Tavuksuyuna corba, ihlamur, limon portakal hepsini dene canim. Ben de yeni atlattim ama cokkk uzun surdu, salya sumuk durumlarini hic sevmiyorum cok sukur ki Clarissa'ya atlatmadan gecirdim, evde maskeyle dolastim.

Deniz Bulut, Batu'nun kilosu iyi diyorsun o zaman cok dert etme diyecegim ama insan ediyor maalesef. Doktorlarin ilk baktigi cocugun hareketliligi ve kilo kaybetmemis olmasi... Belki abi olduktan sonra daha iyi yer, insallah.:13:

Zazu, ben ovulasyon testini yaparken 9.gunde basliyordum, hatirladigim kadariyla icinde de oyle yaziyordu.

Sevgi,
saglikla al bebegini kucagina...

Alkan, ates olcme durumlarini ben uzunca bir sure yapmistim gercekten de ates artiyor. Senin de atesin bir an evvel ciksin.

Toana, tam tedaviye basladi mi? Gorusmeyi yapti mi merak ettim.

Gecen gun aklima Limon Kabugu geldi.Nasillar acaba??? Hic gorusen haberi olan varmidir ki????
Burada bir grubum var, 24 haftalik bebegi yasatmislar, bebek simdi 9 aylik, ey Allahim sen nelere kadirsin. Bir de Rus bir arkadasim var, 3 yasinda tup bebek oglu var, simdi ikinci tup bebege hamile, cok heyecanli...

Tum arkadaslara sevgiler...

Son düzenleme:
zarpdeniz clarissaya maşallah ayy canım öperim o fıstığı.bebekler sabahları daha çok tatlı oluyorlarya

çok teşekkür edrim canım bakalım inşallah güzel sonuç alırım hayırlısıyla.

canım toana şu an istanbulda değil ya ayın 24 yada 25i galiba randevusu.

Çok cici ya :) Bebekler yeni şeyler tattıklarında suratlarının aldığı ifadeye bayılıyorum. Maşallah allah keyfini sağlığını bozmasın.
Bizim için mis kokan yanaklarından öp Clarissa'yı

Doktorumla konuştum, ovulasyon testine geç başlamışım, dediğin gibi 9. gün idealmiş. Üstelik yanlış kullanmışım, kader kısmet diyorum. Biz ev ödevimizi yaptık gerisi allahın işi :)

herkese merhaba
işyeri o kadar yoğun ki arada ancak okuyabiliyorum.evde ise mümkün değil.okuduğum kadarıyla herkes iyi.yeni arkadaşlar da gelmiş.

zarpdeniz, canım umut'un doğumgününü kutladık bile.ctesi ayrı pazar ayrı.14 kasımdı doğumgünü.ne çabuk geçti bana şaka gibi geliyor.doğan büyür derlerdi doğruymuş.

limonkabuğu'yla bir ara görüşüyordum uzun süredir yazmadı bana.en son yakında çıkacağız diyordu.dur bir daha özelden mesaj atayım.

deniz, alabama, mert ve batu yürümüş maşallah.umut paşa sıralıyor,her yere tırmanıyor yakın sanırım yürümesi.prematüre olduğundan dolayı acık geç yürüyecek sanırım.aslında oğlum daha 9,5 aylık sayılır.umut herşeyi yiyiyor ama püre olarak.en ufak birşeyde öğürüyor.tek yesinde nasıl yerse yesin diyerek pek takmamaya çalışıyorum napalım buna da şükür.nereden nereyeeee.

herkese sevgiler.tedavide olan arkadaşlara da bol şanslar....

denizbulut ve alabama batu oğlan ve mert yemek konusunda azıcık zorluyolar sizleri galiba...yemeyen çocuk gerçekten zor,abimin küçük kızı öyle ama allahtan süt hastası kendisi,biberonu hiç elinden düşmüyor....umarım biraz daha büyüdüklerinde daha iştahlı olacak ikiside...kiloları yerinde ise sorun yok aslında...

altınyunus kahraman oğlununu iştahı yerinde imiş maşallah diyelim ona kocccaman aman hep böyle olsun inşallah...

mai tedavin ne durumda,yumoşlar nasıl şekercim?

zarpdeniz gerçekten zaman ne kadar hızlı geçiyor baksana clarissa 4 aylık olmuş da neler tatmaya başlamış bile...maşallah tatlımıza...

tedavi görecek çıtırlar listeyi sizi motive etsin diye hazırladım ama sakın stres yaratmasın,öyle olursa üzülürüm valla..isterseniz listeye devam etmeyelim,hiç güncellemeyeyim....ne dersiniz...

benim iki gündür accaip ağrım var,uyutmuyor...korkuya kapılıyorum bu yüzden ulan noluyo diye..dün gece soldaki dana kaburgama öyle bir dayandı ki kırılacak sandım ağladım valla hüngür hüngür...galiba artık çok zorlanacağım gibi,yani bu ağrılar umarım geçicidir..yada başka bişeye işaret etmiyodur umarım,eşim dün gece doğurucam zannetti,korktu garibim yaaaa...sanırım rahim büyümeye çalışıyo,e kolay diil iki tane dana nasıl sığıcak bu göbüşe yahuuuu..

zarpdeniz
senin kız da pek iştahlı olmayacak gibi. valla sağlıklı olsun da zayıf olsun. batu şişko (neredeyse) ama iştahsız. mama kilosu var. bakalım ileride normal yemeği sevdiği günlerde de sevip çok yiyecek mi? ay yeme diye önünden yemek kaçırırmışız

diğer belirtilerden de anlaşılıyor biraz. akıntı değişimi vs gibi. siz çalışın da gerisi allaha havale.

canım maşallah umut a. sağlıkla nice yaşlara inşallah. 12 aya göre değerlendirilmeyecek tabii. 9,5 aya göre de gelişimi çok normal. batu 9,5 aylıkken ağzına yemek sürmüyordu. sadece mama. yesin de nasıl yerse yesin boşver. vakti gelince koyarız önüne köfte makarnayı eşşek gibi yerler

Son düzenleme:
Merhaba Herkese,

Maiumut, sagol canim. Toana ile ilgili bilgi icin de tesekkurler, hadi sirasiyla hepinizi bekliyoruz.

Altinyunus, ahhh canim ya hakikaten dusunemedim tabiiki dogumgununu kutladiniz. Yeni yasi kutlu, mutlu ve cok saglikli olsun, herseyden yesin, herseyi tatmak istesin.AMIN!

Deniz Bulut, evet galiba Clarissa tombik, istahli bir bebek olamayacak, ne istedigini biliyor, o yuzden maalesef zorlayamayacagiz bile, umarim kati gidalarda basariyi yakalariz. Batu'ya kofte makarna yedirecegin gunleri sairsizlikla bekliyorum.

Zazu, olsun canim, siz dersinizi calismissiniz, gerisi Allah'a kaliyor, hakkinizda hayirlisi olsun.

Tayf, gebeligin her haftasinda yeni bir agri, yeni bir sizi, yeni bir sey cikiyor canim! (Icini acmak gibi olmasinda...) Bir de seninkilerin iki tane oldugunu dusunursek...Sabir diyecegim bol bol...Bana esim iyiki fil degilmissin nasil 18 ay bekleyecektik dedi!!! Icimi acaip rahatlatti yani...)))) Saka bir yana, gebeligin keyfini de cikar, insan ozluyor sonra...

Sevgiler herkese...

yok karıştırdın. maşallah alabama nın mert hapur hupur yiyor darısı batu ya inşallah. 4 gün zorla düzgün sıra yediydi. bugün tarhana çorbasını içmemiş. pilav ve et denedi bakıcı ama onları da yememiş. mamaya dönüş tabii. yeni tatlara da kapalı. bir kabak-patates-havuç-pitinç püresini yiyor bir de sebzeli mercimek çorba. içlerine et koyuyorum tabii. arada da tavuk çorba. ona da havuç maydonoz ekliyorum. ama 1 yaşına geldi çoktan ev yemeklerine alışması gerekli de nasıl?

sen ikiz taşıyorsun zorlanman normal. yine de seni endişelendiren her durumda doktorunu ara sakın çekinme. içini rahatlatmak için kalk git ona gidemiyorsan herhengibirine git. benim sağolsun hep rahat dediğim doktorum bile arkadaşıma (43 yaşında bu cumartesi kızını kyucağına alacak inşallah darısı tüm isteyenlere) bu işin keşkesi yok dedi. ne zaman bir ağrı bir anormallik hareketlerde bir azalma görürsen arayacaksın. sen hem endişelenme kafana birşey takıldığında da doktoruna git. için rahatlasın. bu arada ya üçüzlerle devam etseydin ne yapacaktın demeden de geçemeyeceğim :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…