Kızlar reglin 12. gününden itibaren hergün şu ovulasyon testinden yapıyorum. Bugün 15. gün ama hala negatif. Tek çizgide kaldım kafayı yiyicem.
Ne demek şimdi bu ya?(
Ben de ilk defa bu ay aldım o testlerden:))Sabahın köründe yapılmayacakmış.En az 3 saat çiş yapmak yok.Fazla da su içersen doğru çıkmazmış offff anam offf.Dün 8.günümdü yok bu gün 9.günüm yine yok.:))Erken yapmaya başladım çünkü benim adet çoğunlukla 21.gün ile 26.günlerde başlıyor.Bu gidişle bir paket yetmiyecek ama neyse.Denemedik almadık demeyelim di mi ama.Zazu bu yolda kullanılacak silahlar bitmiyo anacım.2 gündür ateş ölçme topiğine dadandım.Sabah uyanınca ağzıma sokuyorum dereceyi.Eşim cıkkkk cık yapıyor.Birde oda loş oluyor, zaten gözümde çok iyi görmüyor sabahın köründe.Bırak cıklamayı bak bakalım kaçmış diyorum:)))Aslında haftasonu doktor kontrolüm var.Olsun eksik kalmasın ateşimi de ölçeyim.Noolcaksa artık.Durum böyle canım.Yılmak yok...
ayyy kızlar güldürdünüz beni:)allah ta sizi güldürsün inşallah.ikiniz o hade düşündümde.geçen bende civan perçemi demledim,ütü yaparken arada içiyordum(eşim ben ne yapsan oda merakından yapar ben nemlendirici olarak ne kullansam oda kullanmak ister)baktım almış bardağı içicek ya ne yapıyorsun sonra tamam az iç dedim adam bir yudum aldı ne yapacağını şaşırdı tadı odakar acıki.ya bune dedi.yaaa dedim bak biz kadınlar nelere katlanıyoruz.katlanacaz anacım biz çok istiyoruz çünkü:)
ayyy kızlar güldürdünüz beni:)allah ta sizi güldürsün inşallah.ikiniz o hade düşündümde.geçen bende civan perçemi demledim,ütü yaparken arada içiyordum(eşim ben ne yapsan oda merakından yapar ben nemlendirici olarak ne kullansam oda kullanmak ister)baktım almış bardağı içicek ya ne yapıyorsun sonra tamam az iç dedim adam bir yudum aldı ne yapacağını şaşırdı tadı odakar acıki.ya bune dedi.yaaa dedim bak biz kadınlar nelere katlanıyoruz.katlanacaz anacım biz çok istiyoruz çünkü:)
iyi akşamlar kızlar geçiyodum uğradım çok fena gribim hiç halim yok. herkese selam. kolay gelsin hepinize. bu yolda atılan her adım sizi bebeklerinize yaklaştırıyo kızlar yılmak yok. ne gerekiyorsa yapıcaz. alkan lütfen sigara içme. bigün gelcek içmeyeceksin o güne geri dönüp baktığında hamile olacaksın ve ya ne manyakmışım diyeceksin o kadar diyim sana.
vallahi şu giydirme olayına çok güldüm direk hayal edebiiliyorum çünkü sizi. hayır bizim ki bunun üstüne bi de avazı çıktığı kadar iki kilo gözyaşıyla ağlıyo sinirlerim bozuluyo nedir yani neden ağlıyorsun anladık istemiyorsun da bırakınca abi işiyo bi kere zıbını bağladım çıbıl bıraktım kaka yaptı. bazen büyük insan gibi konuşuyorum mert napalım yapcak bişi yok wc ye gidene kadar malesef bu igrenç bezlere katlanacaksın diyorum anlıyo susuyo gibi geliyo banaaa. ama dün mesela yeni bir formul buldum başının altına yüksek yastık koyuyorum yatıp altını almama müsade ediyo yastık olayı kafasını karıştırdı sanırım)
yemek işi tam bilmece allah yardımcın olsun işiniz zor tavsiye edebileceğim tek şey süreyi uzatıp sabırlı olmak vermekten vazgeçmemek karşısında şaklabanlık yapmayın eline saçma sapan bişiler verin daha önce vermediğiniz şeyler verin onları inçelerken ağızlarını açıyorlar mert öyle aynı şeyler değil ama farklı objeler. kürdar kutusu tuzluk biberon temizleme sapı kepçe vs gibi şeyler. çorbayı ben sulu veriyorum eskiden içine ekmek doğruyodum yemiyodu ekmeksiz veriyorum sulu sulu içiyo mesela. yemekleri mutlaka bizimle yiyor aynı masada hep birlikte yanlız değil. ve önüne koyuyorum ama mama sandalyesinin üstüne tabağa değil bi parça zeytin koparıyorum alıyo kendi eliyle atıyo ağzına. eline ekmek veriyorum. ekmek kızartıyorum tereyağ sürüp ufak ufak parçalar halinde veriyorum. meyveleri sert elma armut hariç yumuşak olanları muz yumuşak armut küp küp ama iri küpler halinde veriyorum yiyo. üzüm kavun bayılıyo ezersem yemiyo. erik eline veriyorum ısırıp yiyo kendisi. lezzetli olan herşeyi yiyo lezzetsiz olanlara dönüp bakmıyo abi. tabi yemeyen çocuk çok zor haklısın. mert yiyen bir çocuk olmasına rağmen bazen aşırı emdiği için karnı doyuyo kahvaltıya oturuyoruz yemiyo diye ben acayip üzülüyorum. halbuki çocuk emdi yani olabilir acıkınca yer demiyorum yesin yesin diye çırpınıyorum. ama şu sabırlı olmak biraz anahtar. mutlaka sende aşırı sabrediyorsundur. ben sabaha mesela tabağına beyazpeynir iki siyah zeytin bir parça dil peyniri ve bir dilim salam koydum. önden ikiçay kaşığı pekmeztahin yedirdim. bir dilim ekmek kızarttım tereyağ sürdüm karnı da aç gibiydi ama iki lokma verdim yok yemiyo. oha dedim ya bu kadar çabuk mu üç beş lokma yerdi halbuki. neyse onu verdim bunu verdim eline uğraş didin ilgisini çeken bişi bulamadım. en son şurup kapağına tav oldu ona bakim ağzıma sokim derken onbeş dakka sonra ağzını açmaya başladı ekmeğinin üçteikisini yedi beyaz peynirini de yedi bi zeytin yarım dilim de salam yani sonradan da yemeye başlıyor saat 9a çeyrek vardı oturdu sofraya valla 9buçukda kalktı sen de 45 dak ben diyim 1 saat. ama ben tatmin oldum yedi diye sevindim.
ya kızlar cok guzel anlatmıssınız benımde bugun kontrolum vardı o kadar guzel bır duygu kı..yanı bugun vucudunun olustugunu gordum kolları bacakları kafası o kadar sırın gorunuyordu kı ve sımdıden oyle hareketlı oyle hareketlı bıcır bıcır..Insan bu kadarlıkken bunları yapanılıyorsa dogunca neler yapabılecek dıye dusunmekten alamıyor kendını.Bu yazdıklarınızı okudukca daha da heyecanlanıyorum acaba benım bebegımın nasıl bır karakterı olacak dıye.Allahım saglıkla kucagıma almayı da nasip eder ınsallah..
sağol. sen nasılsın? yoksunHerkese Merhaba..
Maiumut tedaviye başlamışsın.. Herşeyin gönlünce gelişmesi dileğiyle ..İnşallah bebeğine kavuşacaksın ..Bütün kalbimle diliyorum ..
Alabama Denizbulut ...Maaşallah yakışıklılara :nazar Çok tatlılar ... Doğum günleri de yaklaşıyor ..Kocaman oldular ...
Herkese kocaman selam....
inşallah bu tedavisi iyi geçer. arada haberlerini verirsin.kızlar toana ile konuştum şu an ablasında başka şehirde.hepinize selamı var,herkesi merak ediyor.adet olunca kontrole gelicek inşallah.
Kızlar reglin 12. gününden itibaren hergün şu ovulasyon testinden yapıyorum. Bugün 15. gün ama hala negatif. Tek çizgide kaldım kafayı yiyicem.
Ne demek şimdi bu ya?(
ben gençken bile ateş ile birşey anlayamamıştım. pek herkeste çalışan bir yöntem değil o. alabama demiş. sen asıl içme şu meretiBen de ilk defa bu ay aldım o testlerden:))Sabahın köründe yapılmayacakmış.En az 3 saat çiş yapmak yok.Fazla da su içersen doğru çıkmazmış offff anam offf.Dün 8.günümdü yok bu gün 9.günüm yine yok.:))Erken yapmaya başladım çünkü benim adet çoğunlukla 21.gün ile 26.günlerde başlıyor.Bu gidişle bir paket yetmiyecek ama neyse.Denemedik almadık demeyelim di mi ama.Zazu bu yolda kullanılacak silahlar bitmiyo anacım.2 gündür ateş ölçme topiğine dadandım.Sabah uyanınca ağzıma sokuyorum dereceyi.Eşim cıkkkk cık yapıyor.Birde oda loş oluyor, zaten gözümde çok iyi görmüyor sabahın köründe.Bırak cıklamayı bak bakalım kaçmış diyorum:)))Aslında haftasonu doktor kontrolüm var.Olsun eksik kalmasın ateşimi de ölçeyim.Noolcaksa artık.Durum böyle canım.Yılmak yok...
geçmiş olsun canım. inşallah mert e geçmeden atlatırsıniyi akşamlar kızlar geçiyodum uğradım çok fena gribim hiç halim yok. herkese selam. kolay gelsin hepinize. bu yolda atılan her adım sizi bebeklerinize yaklaştırıyo kızlar yılmak yok. ne gerekiyorsa yapıcaz. alkan lütfen sigara içme. bigün gelcek içmeyeceksin o güne geri dönüp baktığında hamile olacaksın ve ya ne manyakmışım diyeceksin o kadar diyim sana.
Arkadaslar Merhaba
Umarim herkesin keyfi yerindedir.
Clarissa 4 aylik oldu arkadaslar, cok sukur. Bu aralar pek istahi yok, buyume atagidir deyip cok takmamaya calissak da yine de takiyoruz elbet...Elma suyunu tatti, yakinda armutu tattiracagiz. Iki hafta sonra da pure isine giriyoruz bakalim, hakkimizda hayirlisi, tecrubeli anneler oneriniz varsa memnuniyetle okurum. Sabahlari Clarissa'nin bagiran sesiyle uyaniyoruz, bayagi bir sakiyor, sesini tanimaya calisiyormus. Darisi tum isteyenlerin basina en kisa surede insallah.
Zazu, ben ovulasyon testini yaparken 9.gunde basliyordum, hatirladigim kadariyla icinde de oyle yaziyordu.
Çok cici ya :) Bebekler yeni şeyler tattıklarında suratlarının aldığı ifadeye bayılıyorum. Maşallah allah keyfini sağlığını bozmasın.
Bizim için mis kokan yanaklarından öp Clarissa'yı
Doktorumla konuştum, ovulasyon testine geç başlamışım, dediğin gibi 9. gün idealmiş. Üstelik yanlış kullanmışım, kader kısmet diyorum. Biz ev ödevimizi yaptık gerisi allahın işi :)
herkese merhaba
işyeri o kadar yoğun ki arada ancak okuyabiliyorum.evde ise mümkün değil.okuduğum kadarıyla herkes iyi.yeni arkadaşlar da gelmiş.
zarpdeniz, canım umut'un doğumgününü kutladık bile.ctesi ayrı pazar ayrı.14 kasımdı doğumgünü.ne çabuk geçti bana şaka gibi geliyor.doğan büyür derlerdi doğruymuş.
limonkabuğu'yla bir ara görüşüyordum uzun süredir yazmadı bana.en son yakında çıkacağız diyordu.dur bir daha özelden mesaj atayım.
deniz, alabama, mert ve batu yürümüş maşallah.umut paşa sıralıyor,her yere tırmanıyor yakın sanırım yürümesi.prematüre olduğundan dolayı acık geç yürüyecek sanırım.aslında oğlum daha 9,5 aylık sayılır.umut herşeyi yiyiyor ama püre olarak.en ufak birşeyde öğürüyor.tek yesinde nasıl yerse yesin diyerek pek takmamaya çalışıyorum napalım buna da şükür.nereden nereyeeee.
herkese sevgiler.tedavide olan arkadaşlara da bol şanslar....
denizbulut ve alabama batu oğlan ve mert yemek konusunda azıcık zorluyolar sizleri galiba...yemeyen çocuk gerçekten zor,abimin küçük kızı öyle ama allahtan süt hastası kendisi,biberonu hiç elinden düşmüyor....umarım biraz daha büyüdüklerinde daha iştahlı olacak ikiside...kiloları yerinde ise sorun yok aslında...
altınyunus kahraman oğlununu iştahı yerinde imiş maşallah diyelim ona kocccamanaman hep böyle olsun inşallah...
mai tedavin ne durumda,yumoşlar nasıl şekercim?
zarpdeniz gerçekten zaman ne kadar hızlı geçiyor baksana clarissa 4 aylık olmuş da neler tatmaya başlamış bile...maşallah tatlımıza...
tedavi görecek çıtırlar listeyi sizi motive etsin diye hazırladım ama sakın stres yaratmasın,öyle olursa üzülürüm valla..isterseniz listeye devam etmeyelim,hiç güncellemeyeyim....ne dersiniz...
benim iki gündür accaip ağrım var,uyutmuyor...korkuya kapılıyorum bu yüzden ulan noluyo diye..dün gece soldaki dana kaburgama öyle bir dayandı ki kırılacak sandım ağladım valla hüngür hüngür...galiba artık çok zorlanacağım gibi,yani bu ağrılar umarım geçicidir..yada başka bişeye işaret etmiyodur umarım,eşim dün gece doğurucam zannetti,korktu garibim yaaaa...sanırım rahim büyümeye çalışıyo,e kolay diil iki tane dana nasıl sığıcak bu göbüşe yahuuuu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?