38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba arkadaşlar bu gün kontrolum vardı az önce geldim 3 tane 13mm lik yumurtam varmış.iki tanede küçük onlarda yetişirse 4 5 olur dedi dr.c.tesi tekrar gidicem.pazartesi veya salı toplanacak inşallah.hakkımızda hayırlısı.bu yumurtaların üzerine güzelceee kuluıçkaya oturmalıyım malum havalar soğur ısıtayım yumoşlarımı elbet bunlardan bir kaçı bana bebek olarak gelir

maicim inşallah canım harika haber yat kuluçkaya kuzucuklar gelecek inşallah az kaldı. sendebu moral motivasyon olduktan sonra hiç kaçarı yok direnemeyecekler allahın izniyle 2012 diyorum.

maicim inşallah canım harika haber yat kuluçkaya kuzucuklar gelecek inşallah az kaldı. sendebu moral motivasyon olduktan sonra hiç kaçarı yok direnemeyecekler allahın izniyle 2012 diyorum.

çok sağol alabamcım valla moralim çok yerinde çok şükr dua edin tüm bekleyen arkadaşlara ve bana.

Son düzenleme:
Kızlar yarım saat önce eve geldim testi yaptım.Bu gün 11.günüm.Bi baktım 1.çizgi çok net 2.çizgi onunkadar net olmasa çıkmış.Gördüm sandım hamileyim:))Elime telefonu aldım sevgilimi arayıp söyliycem.Kızım manyak mısın nesin be dedim.Bıraktım teli pc yi açmaya zor yetiştim.EEeee noolcak şimdi.Yarın zaten dr da randevum var gidip yumurtaya baktırcam da bunu da söylesem mi?.Dün gece biz şeytmiştik pre seed ile ama çok fazla geldi.Daha öncesinde dışarı çıkmaya başladı jel.Sonrasında da kalkmadığım halde herşey dışarı gitti sanırım.İnşallah birazı kalmıştır.Dün yoktu çizgi bu gün var.Eee şimdi naapcam.. Bu gece de çalışma yapsak mı?Hani bi gece dolu bi gece boş olması daha iyi diyorlar ya ondan.Ovulasyon olunca yani çift çicgiyi görünce kaç gün sürem var.Yumurta çatlamasıyla ovulasyon çok ayrı şeyler dimi.Ovulasyon yumurtanın yumurtalıktan çıkması diye biliyorum.Denizbuluttttttttt.nerdesin şu çift çizgi hakkında yaz bana.Kızlar yazın valla.Çok heyecanlıyım kendimi gebe kalmış sandım nedense.Zazu bu gidişle sahiden de yakında hunileri geçircez tepemize.Vay anammmmm vayyyy:)))

Sende de haberler süperrrr.Çok sevindim canım ya,yumurta sayın çok iyi.İnşallah kocaman ve içi dolu dolu olurlar.Sonuna kadar pozitifliğini koru ve bebişine kavuş canım.Arkandan da hemen bizler.Bu kış biz bu işi ya bitiririz ya bitiririz.Başka bir ihtimal yok.Benim 32 oldu.Çok vakit bulamıyorum.Haftasonu daha rahat olacak.Sayı artınca yazıcam ok.Allah senin ve hepimizin yardımcın olsun.

Haberler sende de çok güzel.Bebişlerin kilo alması çok iyi ama seninKilo almayıp vermen kısmını anlayamadım.Alman mı iyi yoksa almaman mı.Ama çok az kalmış.Allahım hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin.Ne güzel yaaa,bunca yıldır ablalarım yeğenlerim,arkadaşlarım doğurdular.Hepsine çok sevindim.Ama ben böyle bir duyguyu daha önce yaşamadım.Yani bunca emek verip hamile kalan ve gün gün sağlıklarından haberdar olduğum,merak ettiğim bir durum olmamıştı.Şu danaların pardon kuzuların bir ana önce sağlıkla dünyaya gelmelerini bende iple çeker oldum.Allah senin bebişlerinin hepimizin yardımcısı olsun.Güzel günler görelim inşallah...

Çift çizgi duruya valla.Eşim eve işinden en erken 21.00 gibi geliyor.Bazen daha da geçBu gece de kurtlar vadisi var.Bakalım sevgiliyi nasıl ayırcaz tv den.

ayyy okuduklarımıda anlamaz hale gelmişim yaaa...canım senin yakışıklı accık tembel çıktı galiba :)) batucuk kendi kendine diyodur şimdi amaaaaan yumuşacık mama dururken şimdi gelde bunları çiğne,iş çiğnemekle bitse iyi bide sindirmek gerek,dahada devamı var bide kakaya dönüştürmek şart tabiiiii....aaaayyhhh zor işler anacım batuyu da anlamak gerek yafffff....yerim onu ben..

doktorumu arıyorum sürekli adam bıktı benden...üçüzlerle kıvranıyodum şimdi valla...şaka biryana ama denizbulut hakikaten olmazmış o iş,bence şu günleri göremezdim bile,hayatta olmazmış diyorum eşime...ikizler bie o kadar zorki bu yaşta anlatamam...şu anda mesela artık yatamıyorum sağıma soluma rahat,kalkamıyorum yattığım yerden eşim kaldırıyor,tuvalete gitmek ayrı bi sorun olmaya başladı dahada kötüsü midem küçüldü diyettekileri yiyene kadar ölüp ölüp diriliyorum,bir ay sonra nolur bilemem artık...yani allaha çok şükür tabii ama gerçekten zorrrr....
ohhhhh maşallah yumoşlara maşallah,allah dahada çok versin maicim...hadi hayırlısı ile bide toplansınlar gerisi daha da kolay olacak inşallah...

canım çift çizgi yumurtlamak üzeresin demek çalış ara vermeden derim ben...kolay gelsin...

alkancım çok sağol arkadaşım.evet zaten dedim ayağımı sürüyecem bekliyorum arkamdan.amin inşallah 2012 bizim yılımız olucak.

tayfcım canım hamilelik ilerleyin sanırım bu durumlar artacak.ikiz olduğu için.birde şu liste meselesi benim çok hoşuma gitti bence güncelle canım ayy hele şööööööyyyle arka arkaya da hamilelikler olunca değmeyin keyfime kalsın arkadaşım.zahmet olmazsa sana güncelle.

bebişler şeker yüzünden olması gerekenden daha iriler(boşuna dana demiyorum ben onlara) ama allahtan sınırı aşmamışlar,benim kilo almamama gelince şeker yüzünden verdikleri diyet insana çok yedirtiyor ama düzenli saatlerde yediğin için kilo almanı engelliyor hatta kilo verdiriyor,kilo almamam elbet iyi erken doğum riskini azaltıyor...27. haftadayım ve şu ana kadar 8 kilo almış oldum,böyle giderse diyet sayesinde 10-12 kilo ile kapatırım bu işi...alkancım inşallah senin de gün gün takip edicez hamileliğini buradan,tabii mainin toananın zazunun knihalin de...

:82:TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR LİSTESİ:82:

1--:119:Maiumut:119:gelicek hafta yumoşlar cepteeee
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal

DOldUralIM gÖBüşlErİ KızLArRRrrr!!!

alkancım sen boşver bi gün atlama her fırsatı değerlendir hergün çalış. spermler 36 / 48 saat yaşıyorlar dünden kalanlar hala kapıda bekliyodur merak etme. yahu nerde kaldı bu yumurta bekle bekle ağaçolduk burda diyolardır. ama bi anda bugün yumurtayı görünce yehhhuuuuuu diye hurra olmuşlardır sen merak etme ayrıca yedirtme bana kurtlar vadisini de reklam arasında bile bitirirsin sen adamın işini. hadi canım kolay gelsin

canım biliyosun dimi benimkardeşimin eşide ikizlere hamile hemen hemen aynı gidiyosunuz seni okuyunca hep o aklıma geliyor. onunkilerde birer kilo olmuşlar allah yardımcınız olsun son ayınız gerçekten zor olacak ama zevki güzelliğide iki kat olcak inşallah. hamilelik günlerinizin kıymetini bilin vallahi doğunca hayat gerçekten zorlaşıyor. inşallah sağlıkla kucağına alacaksın.ben hep derdim ki yok arkadaş hamilelik zor ben doğurup eski gücüme ve vucuduma kavuşayım gerisi bana vız gelir ama yok kardeşim hamileyken kraliçeymişim. bitek çişe gitmeyi özlemedim o acayip ızdıraptı hele son ay. neyse kolay gelsin canım.

bu arada geriye dönüp yazıyorum kızlar bide oğlan uyanıyo vs oluyo burdayken çıkmak icap ediyor uzun yazamıyorum o yüzden kusura bakmayın

Aynen dediğin gibi olacak canım.Atlıycam üstüne.Ama bir soru daha sorucam,şu preseed beni korkuttu.Sanki o jelle herşey çıkıp gidiyor yani spermlerde gidiyor gibi oluyor.Kullanmasam mı acaba

zarp canım hoşgeldin clarissa ya maşallah 4 aylık oldu demek ee salı günü de mertin yaşı geldi zaman geçiyo günler aylar devriliyo yaşlanıyoruz aman sağlık olsunda. vallahi arkadaşım benim söyleyebileceğim herşeyin tadına baktır ilk başlarda zor oluyo yutmaya korkuyorlar yutması kolay şeyler yedirmek lazım. ama en baştan nasıl alışırsa öyle gidiyor o yüzden blenderdan geçirsende çok aşırı geçirme azıcık pütürlü bırak ezmeyi dene çok makinayla ince yapma sonra minnacık pütürü yutamıyorlar. insan çok heyecanlanyor allah korusun bişi olcak diye ama onlar güdüleriyle hareket edip bi şekilde kendilerini koruyorlar. bi sıkıntı olursa sen sor biz yardımcı olalım. kolay gelsin canım.

talat-ı tefricyye yi demek istedim canım.Ama hafta sonu evde kalınca daha çok okurum.İnşallah seninkiler daha çok olmuştur.Neyse tedavi bitmeden biter inşallah.İyi geceler öptümmm

alkancım ben 3200 okudum acaba opuya kadar mı okusam yoksa transferde kadarmı ne dersin?ona göre toplicam sizlerinkine göre devam edicem ki fazla olmasın.ben de acaba bu 32 senin presidle ilgilimi

Aynen dediğin gibi olacak canım.Atlıycam üstüne.Ama bir soru daha sorucam,şu preseed beni korkuttu.Sanki o jelle herşey çıkıp gidiyor yani spermlerde gidiyor gibi oluyor.Kullanmasam mı acaba

valla hatırladığım kadarıyla onun bi seviyesi var hepsini sıkma o zaman birinci seviye yani en az seviye neyse onu sık. kullan yani. bide ilk başta start alanlar bayrağı taşıyo en kaliteli ve hızlı olanlar onlar en geride kalanlar zahiyat olsa da önemli değil dışarı çıkan da jeldir sen merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…