maicim inşallah canım harika haber yat kuluçkaya kuzucuklar gelecek inşallah az kaldı. sendebu moral motivasyon olduktan sonra hiç kaçarı yok direnemeyecekler allahın izniyle 2012 diyorum.
merhaba arkadaşlar bu gün kontrolum vardı az önce geldim 3 tane 13mm lik yumurtam varmış.iki tanede küçük onlarda yetişirse 4 5 olur dedi dr.c.tesi tekrar gidicem.pazartesi veya salı toplanacak inşallah.hakkımızda hayırlısı.bu yumurtaların üzerine güzelceee kuluıçkaya oturmalıyım malum havalar soğur ısıtayım yumoşlarımı elbet bunlardan bir kaçı bana bebek olarak gelir
merhaba arkadaşlar bu gün kontrolum vardı az önce geldim 3 tane 13mm lik yumurtam varmış.iki tanede küçük onlarda yetişirse 4 5 olur dedi dr.c.tesi tekrar gidicem.pazartesi veya salı toplanacak inşallah.hakkımızda hayırlısı.bu yumurtaların üzerine güzelceee kuluıçkaya oturmalıyım malum havalar soğur ısıtayım yumoşlarımı elbet bunlardan bir kaçı bana bebek olarak gelir
selam kızlar..çok uzun yazamayacağım,umarım keyfiniz yerindedir..tedavi için bekleyen arkadaşlar,isimlerinizin yanına hamile yazmak için sabırsızlanıyorum...haydin gariiiiiii...bebişleri olan çıtırlar,sağlık ve sıhhat diliyorum hepinize...
bugün insüline başladım...bakalım şeker dengeye girer artık herhalde...danaları kontrole gittik sabah,biri 950 gr öbürü 1030 gr olmuş,haftaya cumartesi ciğer geliştirici iğnelere başlayacakmışız..8 hafta daha dayanırsam sorunsuz olacakmış herşey,bu durumda ocak 15 gibi kucağımdalar inşallah...şeker için diyete başladığımdan beri yaklaşık 15 gündür hiç kilo almadığım gibi 1 kilo kadar vermiş bulunmaktayım ama danalar kilo almış neyseki...benden haberler bu kadar şimdilik :) asıl haberler tedavilerden sonra peşpeşe sizlerden gelecek...hepinizi öpüyorum ..
yok karıştırdın. maşallah alabama nın mert hapur hupur yiyordarısı batu ya inşallah. 4 gün zorla düzgün sıra yediydi. bugün tarhana çorbasını içmemiş. pilav ve et denedi bakıcı ama onları da yememiş. mamaya dönüş tabii. yeni tatlara da kapalı. bir kabak-patates-havuç-pitinç püresini yiyor bir de sebzeli mercimek çorba. içlerine et koyuyorum tabii. arada da tavuk çorba. ona da havuç maydonoz ekliyorum. ama 1 yaşına geldi çoktan ev yemeklerine alışması gerekli de nasıl?
sen ikiz taşıyorsun zorlanman normal. yine de seni endişelendiren her durumda doktorunu ara sakın çekinme. içini rahatlatmak için kalk git ona gidemiyorsan herhengibirine git. benim sağolsun hep rahat dediğim doktorum bile arkadaşıma (43 yaşında bu cumartesi kızını kyucağına alacak inşallah darısı tüm isteyenlere) bu işin keşkesi yok dedi. ne zaman bir ağrı bir anormallik hareketlerde bir azalma görürsen arayacaksın. sen hem endişelenme kafana birşey takıldığında da doktoruna git. için rahatlasın. bu arada ya üçüzlerle devam etseydin ne yapacaktın demeden de geçemeyeceğim :18:
ohhhhh maşallah yumoşlara maşallahmerhaba arkadaşlar bu gün kontrolum vardı az önce geldim 3 tane 13mm lik yumurtam varmış.iki tanede küçük onlarda yetişirse 4 5 olur dedi dr.c.tesi tekrar gidicem.pazartesi veya salı toplanacak inşallah.hakkımızda hayırlısı.bu yumurtaların üzerine güzelceee kuluıçkaya oturmalıyım malum havalar soğur ısıtayım yumoşlarımı elbet bunlardan bir kaçı bana bebek olarak gelir
Kızlar yarım saat önce eve geldim testi yaptım.Bu gün 11.günüm.Bi baktım 1.çizgi çok net 2.çizgi onunkadar net olmasa çıkmış.Gördüm sandım hamileyim:))Elime telefonu aldım sevgilimi arayıp söyliycem.Kızım manyak mısın nesin be dedim.Bıraktım teli pc yi açmaya zor yetiştim.EEeee noolcak şimdi.Yarın zaten dr da randevum var gidip yumurtaya baktırcam da bunu da söylesem mi?.Dün gece biz şeytmiştik pre seed ile ama çok fazla geldi.Daha öncesinde dışarı çıkmaya başladı jel.Sonrasında da kalkmadığım halde herşey dışarı gitti sanırım.İnşallah birazı kalmıştır.Dün yoktu çizgi bu gün var.Eee şimdi naapcam.. Bu gece de çalışma yapsak mı?Hani bi gece dolu bi gece boş olması daha iyi diyorlar ya ondan.Ovulasyon olunca yani çift çicgiyi görünce kaç gün sürem var.Yumurta çatlamasıyla ovulasyon çok ayrı şeyler dimi.Ovulasyon yumurtanın yumurtalıktan çıkması diye biliyorum.Denizbuluttttttttt.nerdesin şu çift çizgi hakkında yaz bana.Kızlar yazın valla.Çok heyecanlıyım kendimi gebe kalmış sandım nedense.Zazu bu gidişle sahiden de yakında hunileri geçircez tepemize.Vay anammmmm vayyyy:)))
Haberler sende de çok güzel.Bebişlerin kilo alması çok iyi ama seninKilo almayıp vermen kısmını anlayamadım.Alman mı iyi yoksa almaman mı.Ama çok az kalmış.Allahım hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin.Ne güzel yaaa,bunca yıldır ablalarım yeğenlerim,arkadaşlarım doğurdular.Hepsine çok sevindim.Ama ben böyle bir duyguyu daha önce yaşamadım.Yani bunca emek verip hamile kalan ve gün gün sağlıklarından haberdar olduğum,merak ettiğim bir durum olmamıştı.Şu danaların pardon kuzuların bir ana önce sağlıkla dünyaya gelmelerini bende iple çeker oldum.Allah senin bebişlerinin hepimizin yardımcısı olsun.Güzel günler görelim inşallah...
talat-ı tefricyye yi demek istedim canım.Ama hafta sonu evde kalınca daha çok okurum.İnşallah seninkiler daha çok olmuştur.Neyse tedavi bitmeden biter inşallah.İyi geceler öptümmmalkancım 32 olan ne anlayamadım?
alkancım sen boşver bi gün atlama her fırsatı değerlendir hergün çalış. spermler 36 / 48 saat yaşıyorlar dünden kalanlar hala kapıda bekliyodur merak etme. yahu nerde kaldı bu yumurta bekle bekle ağaçolduk burda diyolardır. ama bi anda bugün yumurtayı görünce yehhhuuuuuu diye hurra olmuşlardır sen merak etme ayrıca yedirtme bana kurtlar vadisini de reklam arasında bile bitirirsin sen adamın işini. hadi canım kolay gelsin
Arkadaslar Merhaba
Umarim herkesin keyfi yerindedir.
Clarissa 4 aylik oldu arkadaslar, cok sukur. Bu aralar pek istahi yok, buyume atagidir deyip cok takmamaya calissak da yine de takiyoruz elbet...Elma suyunu tatti, yakinda armutu tattiracagiz. Iki hafta sonra da pure isine giriyoruz bakalim, hakkimizda hayirlisi, tecrubeli anneler oneriniz varsa memnuniyetle okurum. Sabahlari Clarissa'nin bagiran sesiyle uyaniyoruz, bayagi bir sakiyor, sesini tanimaya calisiyormus. Darisi tum isteyenlerin basina en kisa surede insallah.
Tedavide olan arkadaslar, cok yakinda Tayf'in listesinde hamile olarak yer almanizi tum kalbimle dilerim.
Maiumut, degerlerinin normale indigine sevindim canim, hadi guzel haberlerini bekliyoruz.
Tayf, 15 Ocak'ta ogluslar kucagimda gibi...yazmissin inanamadim, yaaa ne kadar cabuk gecti, masallah masallah...Ikizlerde her zaman biri daha tombik oluyor. Benim ikiz biri kiz biri erkek ogrencilerim vardi, cok sekerlerdi.
Abilerimiz: Mert ve Batu'nun dogumgunleri geliyor, oleyyyyy yasasin.Arkasindan Umut...Alabama, gecmis olsun canim. Tavuksuyuna corba, ihlamur, limon portakal hepsini dene canim. Ben de yeni atlattim ama cokkk uzun surdu, salya sumuk durumlarini hic sevmiyorum cok sukur ki Clarissa'ya atlatmadan gecirdim, evde maskeyle dolastim.
Deniz Bulut, Batu'nun kilosu iyi diyorsun o zaman cok dert etme diyecegim ama insan ediyor maalesef. Doktorlarin ilk baktigi cocugun hareketliligi ve kilo kaybetmemis olmasi... Belki abi olduktan sonra daha iyi yer, insallah.:13:
Zazu, ben ovulasyon testini yaparken 9.gunde basliyordum, hatirladigim kadariyla icinde de oyle yaziyordu.
Sevgi, saglikla al bebegini kucagina...
Alkan, ates olcme durumlarini ben uzunca bir sure yapmistim gercekten de ates artiyor. Senin de atesin bir an evvel ciksin.
Toana, tam tedaviye basladi mi? Gorusmeyi yapti mi merak ettim.
Gecen gun aklima Limon Kabugu geldi.Nasillar acaba??? Hic gorusen haberi olan varmidir ki????
Burada bir grubum var, 24 haftalik bebegi yasatmislar, bebek simdi 9 aylik, ey Allahim sen nelere kadirsin. Bir de Rus bir arkadasim var, 3 yasinda tup bebek oglu var, simdi ikinci tup bebege hamile, cok heyecanli...
Tum arkadaslara sevgiler...
talat-ı tefricyye yi demek istedim canım.Ama hafta sonu evde kalınca daha çok okurum.İnşallah seninkiler daha çok olmuştur.Neyse tedavi bitmeden biter inşallah.İyi geceler öptümmm
Aynen dediğin gibi olacak canım.Atlıycam üstüne.Ama bir soru daha sorucam,şu preseed beni korkuttu.Sanki o jelle herşey çıkıp gidiyor yani spermlerde gidiyor gibi oluyor.Kullanmasam mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?