38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alkancım ben 3200 okudum acaba opuya kadar mı okusam yoksa transferde kadarmı ne dersin?ona göre toplicam sizlerinkine göre devam edicem ki fazla olmasın.ben de acaba bu 32 senin presidle ilgilimi

Rahat oku canım,transfere kadar bitsin yeter.Ama olurda opuda biter farketmez.Ben çok yavaş okuyorum.yanlış okumamak için dikkat ediyorum.Biliyorsun tek bir kelimeyi yanlış okumak duanın anlamını olduğu gibi değiştiriyor.O yüzdende dikkatli okumak lazımmış.Ama anladımki tamamını kendime okumaya kalksaymışım bir senede ancak bitermiş:)))

Ok.dir canım.içimi ferahlattın.Kendine iyi bak iyi gecelerrrrr...

deniz valla ben merti mama sandalyesinde oyalamak için bi dünya objeverip eline bi dünya attiribittürü hikaye yapıyorum öyle kolay değil ayrıca o beş dakka sonra ister tabi kalkıp gitmeyi de onun istemesiyle olmuyo o işler. ben o kabın içine tuzluğu koyup başka bişeyi üstüne şapka yapıp üst üste alt alta koyunca şıkkıdı şıkkıdı sesler çıkartıp şarkılar söyleyince Mertin kafası dağılıyo o da o objelerle oynarken ağzını açıyo. yemeye gönlü hem var hem yok. bizde uğraşıyoruz nerde öyle on dakkada önündeki yemeği hapur hupur yiyen ve hadi bay bay diyip giden bebek. hepsi hareketli enerji dolu bıraksan ohoooo benimkide kapıyı açıp apartmandan dışarı çıkar. valla benim oğlum acayip hareketli öyle böyle değil. zaten götü o kadar yemeğe kilo tutmuyo. ne toplu ne de zayıf bi bebek. doktor boyu yüzbebekde ilk onda dedi doktor kilosuda yirmibeşteymiş fit abi. zaten ben kilolu olsun istemiyorum sağlıklı olsun herşeyi yesin yiyoda zaten ama porsiyonları öyle abartılı değil. yani dün akşam iki tane pirzola yedi mesela yeter daha ne yicek. üçbeş kaşık çorba biriki kaşık da bulgur pilavı. hatta brokoli salatasından bile yedi. ama bugün kahvaltı az öğlen çorba az meyvesini de az yedi akşam yırtındım yine az yedi. kalktım saat 8 de ekstardan merçimek yaptım ondan da üç beş kaşık yedi. bugün evdeydim paso emzirdim ona güveniyorum yemedi yani napıyım. günü gününe tutmuyor. ama gün geçtikçe adamın yeme zevkini ne sevip sevmediğini nasıl yemeyi tercih ettiğini çözüyorum. inşallah ilerde daha güzel yer yemediklerini de yer diyorum.

uykuda günü gününe tutmuyor bugün gündüz iki defa yarımşar saat uyudu akşamda 9.30 da yattı bakalım gece nasıl olcak. bazı gece üç defa kalkıp emziriyorum yani o kalkıyo ağlıyo beni çağırıyo. bazı geçe sabah beşe kadar uyuyo belli olmuyo. tam düzen yok yani. ama benim tek avantajım emer emmez uykuya devam etmesi gerçek bi uyanma olmuyo yani. emzirme arası veriyo abi.

ben kaçar iyi geceler yarın devam ederim cevaplayamadıklarıma yarın yazcam öpüldünüz kızlar

kolaygelsin bolşans alkancımm.

günaydın herkeslere

alabama demiş zaten. siz çalışın. bugün ve yarın da çalışın. yani adama bay gelene kadar ne o biz 20 yaşında mıyız diye itiraz edene kadar çalışın

çok sağol alabamcım valla moralim çok yerinde çok şükr dua edin tüm bekleyen arkadaşlara ve bana.

bana aralık ortasına kadar müjdeli haberleri alacakmışız gibi geliyor

bundan sonra kilo almaman çok iyi olur. tabii şimdi kaç kilosun bilemiyorum ama 70 i aşmışsan hiç almadan da bitirebilirsin. bebekler alacakları kiloyu alıyorlar endişelenme. benim arkadaşın da doğal ikizleri var. bebekler 34. haftada 2 kilo gibi doğmuşlar ve hiç kuvöze girmemişler. darısı başına. 30. haftayı bile tamamlasan işler kolaylaşır. sonrasını hiç söylemiyorum

evet canım o günaşırı çalışın kısmı spermi az olan erkekler için. normal ise hergün çalışın. dün hafif gözüktüyse 48 saat içinde çatlayacak demektir. yani bugün yarın bir ihtimal öbür gün çatlar. yumurta 12-24 saat spermler 48-72 saat yaşıyor. sen hesap et artık.

sen yazınca benim bir de kırık ayakla gecede 3-4 kere kalkıp tekerlekli sandalyeye oturup banyoya gidip gelmem aklıma geldi. ay ne eziyetti. ama bebekli geceler daha bir eziyet tabii. meğer bana alıştırmaymış

kolayı pek yok bunların. ben sadece bir arkadaşımın oğlunu gördüm öyle sakin bebek ki şimdi 11 yaşında hala sakin, bir de benim bakıcının torunu. normal tabii hareketli olmaları. biz batu yu azıcık da şımarttık galiba. mama sandalyesine oturtabilirsek önüne dünyayı yığsak kalkıcam diyince oyalanmıyor. öyle bir inadı var. istediğin kadar şaklabanlık yap. oyuncakları ev telefonunu cep telefonunu bilgisayatın mouse unu bibloları şişeleri ver iki gözü iki çeşme gözü birşey görmüyor. 4 gündür çorbasını muhallebisini sabah bulamacını (ayrı ayrı yemiyor) zor da olsa yiyordu. dün tarhana çorbası yaptımdı içmemiş. onu sevmedi zaten domates pek sevmiyor dedimdi ama meyvesini de yemedi muhallebiyi de. akşam baktım alttan bir dişi daha patlamış. diğeri de patlamak üzere herhalde. çocuk tam az yemeğe başlıyor bu sefer de dişler izin vermiyor. ne yapalım böyle böyle büyüyorlar işte

Tayfcığım listede lenovayıda unutmayalım.O da ocak gibi düşünüyor onunla kırklarımız karışacak...Ocak 15 bebişler doğduğunda bizde mutlu haberlerimizi burda paylaşırız.Benim bu ay basit kistim var.Soğan kürü yapmayı düşünüyorum.
Denizbulut senin wheatgrasslar işe yaradı hormonlarım şimdilik iyi.Kist gidince 20 yaşındaki kızlarınki gibi olacak...Yumurta kalitesini de artıracağını düşünüyorum.

dusuklerım oldugu ıcın pazartesı kan pırtılaşması kanı verecemmmmmmm ama bana genetık tAhlıller AZ GELDI 4 TANE VERDI DOKTOR BANA YA BILGISI OLAN VARMIIIIIII
RAHIM FILMI VERMEDI SADECE KAN TAHLILI VERDI GEN MUTASYONLARI

wheatgrass ney canımmmmm

Son günlerde fazla giremedim nete, herkesin keyfi yerinde görünüyor :)
Hamile olanlara, annelere, bebişlere, anne olmaya çalışan benim gibi çıtırlara sağlık sabır diliyorum

Alkan beni çok güldürdün allahta seni güldürsün :))) Çalışmalarında başarılar diliyorum...

Ben iki gündür şiddetli sancı çekiyorum sağ yumurtalığımda. Doktora telefon ettim adet öncesi sancısı merak etme dedi. Moralim fos diye söndü. Her ay aynı ümidi taşıyorum hadi bu sefer oldu diye ama yine beceremedik

Neyse üzülüp moralimi bozmak istemiyorum . Dün gece saçma sapan rüyalar gördüm, Muhteşem yüzyıldan etkilenmişim belliki bebek vardı kucağımda emzirirken göğsümün başı koptu bebeği boğuyordu bende bebeğin ağzını açtım içinden anahtar çıktı.

Huniye doğru bir adım daha mı attım ne

Neyse hepinize sevgiler...

iyi geceler arkadaşlar...

az önce toana ile konuştum.onu memorialden aramışlar ve onun randevu gününde semra hanım orada olmayacakmış.ona seni funda hanım görücek sonra yine semra hanım görür eğer istersen.toanada dediki bana arkadaşlara bir sorarmısın bana tavsiye edecekleri bir dr varmı?
benim bilgim yok arkadaşlar sizin bir fikrini varsa ileteyim o da o dr u istesin şimdiden teşekkürler..

Bende kadının bağırışlarını duydum anında zapladım diziyi.Kesinlikle etkisinde kalmışsın ama şu bebeğin ağzındaki anahtar var yaaaa:)))cicim senin işin tamam bence.Anahtar görmen heleki bebeğin ağzında ok.yani.
wheatgrass ney canımmmmm
Benimde anında ilgimi çekti yazdım google buğday çimi çıktı.hatta buğday çimi suyu.Alıyormuşsun ilaçsız buğdayı önce ıslatıp sonra da ekiyormuşsun evde saksıya.Çimlenince kesip suyunu sıkıp içiyormuşsun.Abicim dermanı olmayan hastalık yok gibi birşey.Kanserden tut varisten çık.Yapmak lazım da önce kullanan arkadaşlara sormak lazım.Denizbuluttt,yağmursesiiiiii,nedir şu çimen suyu anacım bi aydınlatın bizi place:))

O merkezde Semra hanımdan sonra birde Hale hanım vardı.Hani o olmazsa bu diyordum bende.Ama kadın da çekip başka merkeze gitmiş.Dilerim toana iyi ellere düşer.Onca emek,onca masraf,onca umut..Merkez süpermiş ama drları hiç bilmiyorum.Benim hiç fikrim yok.İnşallah arkadaşların bu konuda tavsiyeleri olur.Allahım yardımcısı olsun.İnşallah bebişiyle dönsün evine....
Ben de bu gün burda hiç tanımadığım bir dr a gittim.Tek yumurta ama 22mm çatlatma iğnesi verdi cumartesi vuralım dedi.Zaten niyetim öyleydi. Bakalım görücez.Herşeyin hayırlısı artık.Hepimize kolay gelsin.Sevgiler...

alkancım haydi kolay gelsin canım inşallah o yumurta beklediğin bebeği getirir sana.

bende gittim dr sanırım küçük foliküllerde biraz büyümüş.o yüzden iğneleri iki gün daha yapacam inşallah pazartesi ye çatlatmayı yapacam.
gerisine allah kerim.

toana için önerisi olan olursa iletecm.

Ah ah hadi bakalım inşallah anahtar bebeği getirir:)

Şu çim suyunu ben içtim arkadaşlar. Alışveriş merkezinde görmüştük eşimle, merak edip denedik. Tadı hiç güzel değil ama yararlı diye içilebilir. Bu arada ben sağlıklı beslenme konusuna takmış bir gıda mühendisi arkadaşa sordum.
Kesinlikle çok faydalı, vitamin mineral ve enzim bakımından çok zengin, çim suyunu bulamazsan evde kendin yetiştir(Alkanın dediği gibi) ve salatalarına doğra dedi (bıçak kullanmadan)

bende gittim dr sanırım küçük foliküllerde biraz büyümüş.o yüzden iğneleri iki gün daha yapacam inşallah pazartesi ye çatlatmayı yapacam.
gerisine allah kerim.

Gelsin yumurtalaaarrr Hani şu hamile kıyafetlerinin önünde oluyor ya koca bir yumurta çatlamış içinden bebek çıkıyor. Siz bahsedince gözümün önüne öyle geldi:)

Ya kızlar benim doktor ne yumurta ne çatlatma ne de iğne konusunda bişey demedi. Sanırım ben henüz level atlamadım :44: Şu doğum kontrol hapı vs olayından sonra mı olacak ne.

Benim ilk tup denememde uzun protokol yapmıstı doktor. ilk ay dogum kontrol hapı vermisti bir sonraki adette yumurta gelistirici vs ignelerine basladı. Dogum kontrol hapının sebebi olarak da bir yayı germek gibi dusunebilirsin demisti. yumurta gelisim potansiyelini arttırmak gibi yani. gerci o doktor aklıma geldikce sinir oluyorum o ayrı...

doktorum laparoskopi yapalım dedi. bir yapmadıgımız bu kalmıstı onu da yapalım aklımızda kalan birsey olmasın dedi. endometriosis den supheleniyormus. temiz cıkarsa ocak ayında falan baslayacak tekrar tup denemesine yada 3-5 ay normal deneyin diyebilirim dedi.

CD56 degerim 16 altında olması gerekirken 24 cıkmıs. Dusurmek icin haftada bir serum tedavisi yapıyorlar. Verdikleri serumda da omega , B ve C vitaminleri falan varmıs galiba tam icerigini soylemedi. Bence cok buyuk ihtimal psikolojik bu degerin yuksek cıkması ve bana placebo tedavisi yapıyorlar :)

sadece sebze icrikli (et kesinlikle yasak) bir diyet verdiler. omega 3 tableti ve bitki cayları verdiler. Civampercemi, aslan pencesi ve hayıt tohumu birer tutam karıstırıp her sabah ıcıyorum.

nefes egzersizleri ve kegel egzersizi diye iki odev verdi. biri vucutta kan dolasımını digeri ise rahimin kanlanmasını saglıyormus.

maddi olarak gocmek uzereyiz. allah sonumuzu hayır etsin diyorum. bu anne olma istegi gitsin uzerimden bir an once. artık onun icin dua ediyorum.

ben memorialde tedavi olmadım mai ama netten baktım da şöyle bi eskilerden pek doktor kalmemış yani toanaya önerilebilecek. birtek ismini hatırladığım nur hanım var. ben maslakacıbademde yaptırmıştım benim doktorum da ingiltereye döndü zaten onu öneremiyorum. eğer olmasaydı memorialde deneyecektim. güvenç karlıkaya yı bana tavsiye etmişlerdi hatta ön görüşmeyi yapmış ama sonra yine maslak acıbademi tercih etmiştim bi kampanya söz konusuydu o zaman. şimdi baktım güvenç karlıkaya da görünmüyor orda değil heralde. herada hale hanımla işbirliği yapmıştı o da ayrılmış o yüzden bişi diyemiyorum kendi adıma. inşallah toanayı allah doğru insanla karşılaştırsın ne diyim.

Dogru doktoru bulmanın cok onemli olduguna ben de cok inanıyorum. Eger senin icin daha iyi olacaksa istanbulda bir doktorla devam etmek konusunda ne dusunuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…