alkancım ben 3200 okudum acaba opuya kadar mı okusam yoksa transferde kadarmı ne dersin?ona göre toplicam sizlerinkine göre devam edicem ki fazla olmasın.ben de acaba bu 32 senin presidle ilgilimi
valla hatırladığım kadarıyla onun bi seviyesi var hepsini sıkma o zaman birinci seviye yani en az seviye neyse onu sık. kullan yani. bide ilk başta start alanlar bayrağı taşıyo en kaliteli ve hızlı olanlar onlar en geride kalanlar zahiyat olsa da önemli değil dışarı çıkan da jeldir sen merak etme.
alabama demiş zaten. siz çalışın. bugün ve yarın da çalışın. yani adama bay gelene kadar ne o biz 20 yaşında mıyız diye itiraz edene kadar çalışınKızlar yarım saat önce eve geldim testi yaptım.Bu gün 11.günüm.Bi baktım 1.çizgi çok net 2.çizgi onunkadar net olmasa çıkmış.Gördüm sandım hamileyim:))Elime telefonu aldım sevgilimi arayıp söyliycem.Kızım manyak mısın nesin be dedim.Bıraktım teli pc yi açmaya zor yetiştim.EEeee noolcak şimdi.Yarın zaten dr da randevum var gidip yumurtaya baktırcam da bunu da söylesem mi?.Dün gece biz şeytmiştik pre seed ile ama çok fazla geldi.Daha öncesinde dışarı çıkmaya başladı jel.Sonrasında da kalkmadığım halde herşey dışarı gitti sanırım.İnşallah birazı kalmıştır.Dün yoktu çizgi bu gün var.Eee şimdi naapcam.. Bu gece de çalışma yapsak mı?Hani bi gece dolu bi gece boş olması daha iyi diyorlar ya ondan.Ovulasyon olunca yani çift çicgiyi görünce kaç gün sürem var.Yumurta çatlamasıyla ovulasyon çok ayrı şeyler dimi.Ovulasyon yumurtanın yumurtalıktan çıkması diye biliyorum.Denizbuluttttttttt.nerdesin şu çift çizgi hakkında yaz bana.Kızlar yazın valla.Çok heyecanlıyım kendimi gebe kalmış sandım nedense.Zazu bu gidişle sahiden de yakında hunileri geçircez tepemize.Vay anammmmm vayyyy:)))
çok sağol alabamcım valla moralim çok yerinde çok şükr dua edin tüm bekleyen arkadaşlara ve bana.
bundan sonra kilo almaman çok iyi olur. tabii şimdi kaç kilosun bilemiyorum ama 70 i aşmışsan hiç almadan da bitirebilirsin. bebekler alacakları kiloyu alıyorlar endişelenme. benim arkadaşın da doğal ikizleri var. bebekler 34. haftada 2 kilo gibi doğmuşlar ve hiç kuvöze girmemişler. darısı başına. 30. haftayı bile tamamlasan işler kolaylaşır. sonrasını hiç söylemiyorumbebişler şeker yüzünden olması gerekenden daha iriler(boşuna dana demiyorum ben onlara) ama allahtan sınırı aşmamışlar,benim kilo almamama gelince şeker yüzünden verdikleri diyet insana çok yedirtiyor ama düzenli saatlerde yediğin için kilo almanı engelliyor hatta kilo verdiriyor,kilo almamam elbet iyi erken doğum riskini azaltıyor...27. haftadayım ve şu ana kadar 8 kilo almış oldum,böyle giderse diyet sayesinde 10-12 kilo ile kapatırım bu işi...alkancım inşallah senin de gün gün takip edicez hamileliğini buradan,tabii mainin toananın zazunun knihalin de...
evet canım o günaşırı çalışın kısmı spermi az olan erkekler için. normal ise hergün çalışın. dün hafif gözüktüyse 48 saat içinde çatlayacak demektir. yani bugün yarın bir ihtimal öbür gün çatlar. yumurta 12-24 saat spermler 48-72 saat yaşıyor. sen hesap et artık.alkancım sen boşver bi gün atlama her fırsatı değerlendir hergün çalış. spermler 36 / 48 saat yaşıyorlar dünden kalanlar hala kapıda bekliyodur merak etme. yahu nerde kaldı bu yumurta bekle bekle ağaçolduk burda diyolardır. ama bi anda bugün yumurtayı görünce yehhhuuuuuu diye hurra olmuşlardır sen merak etme ayrıca yedirtme bana kurtlar vadisini de reklam arasında bile bitirirsin sen adamın işini. hadi canım kolay gelsin
sen yazınca benim bir de kırık ayakla gecede 3-4 kere kalkıp tekerlekli sandalyeye oturup banyoya gidip gelmem aklıma geldi. ay ne eziyetti. ama bebekli geceler daha bir eziyet tabii. meğer bana alıştırmaymışcanım biliyosun dimi benimkardeşimin eşide ikizlere hamile hemen hemen aynı gidiyosunuz seni okuyunca hep o aklıma geliyor. onunkilerde birer kilo olmuşlar allah yardımcınız olsun son ayınız gerçekten zor olacak ama zevki güzelliğide iki kat olcak inşallah. hamilelik günlerinizin kıymetini bilin vallahi doğunca hayat gerçekten zorlaşıyor. inşallah sağlıkla kucağına alacaksın.ben hep derdim ki yok arkadaş hamilelik zor ben doğurup eski gücüme ve vucuduma kavuşayım gerisi bana vız gelir ama yok kardeşim hamileyken kraliçeymişim. bitek çişe gitmeyi özlemedim o acayip ızdıraptı hele son ay. neyse kolay gelsin canım.
bu arada geriye dönüp yazıyorum kızlar bide oğlan uyanıyo vs oluyo burdayken çıkmak icap ediyor uzun yazamıyorum o yüzden kusura bakmayın
deniz valla ben merti mama sandalyesinde oyalamak için bi dünya objeverip eline bi dünya attiribittürü hikaye yapıyorum öyle kolay değil ayrıca o beş dakka sonra ister tabi kalkıp gitmeyi de onun istemesiyle olmuyo o işler. ben o kabın içine tuzluğu koyup başka bişeyi üstüne şapka yapıp üst üste alt alta koyunca şıkkıdı şıkkıdı sesler çıkartıp şarkılar söyleyince Mertin kafası dağılıyo o da o objelerle oynarken ağzını açıyo. yemeye gönlü hem var hem yok. bizde uğraşıyoruz nerde öyle on dakkada önündeki yemeği hapur hupur yiyen ve hadi bay bay diyip giden bebek. hepsi hareketli enerji dolu bıraksan ohoooo benimkide kapıyı açıp apartmandan dışarı çıkar. valla benim oğlum acayip hareketli öyle böyle değil. zaten götü o kadar yemeğe kilo tutmuyo. ne toplu ne de zayıf bi bebek. doktor boyu yüzbebekde ilk onda dedi doktor kilosuda yirmibeşteymiş fit abi. zaten ben kilolu olsun istemiyorum sağlıklı olsun herşeyi yesin yiyoda zaten ama porsiyonları öyle abartılı değil. yani dün akşam iki tane pirzola yedi mesela yeter daha ne yicek. üçbeş kaşık çorba biriki kaşık da bulgur pilavı. hatta brokoli salatasından bile yedi. ama bugün kahvaltı az öğlen çorba az meyvesini de az yedi akşam yırtındım yine az yedi. kalktım saat 8 de ekstardan merçimek yaptım ondan da üç beş kaşık yedi. bugün evdeydim paso emzirdim ona güveniyorum yemedi yani napıyım. günü gününe tutmuyor. ama gün geçtikçe adamın yeme zevkini ne sevip sevmediğini nasıl yemeyi tercih ettiğini çözüyorum. inşallah ilerde daha güzel yer yemediklerini de yer diyorum.
uykuda günü gününe tutmuyor bugün gündüz iki defa yarımşar saat uyudu akşamda 9.30 da yattı bakalım gece nasıl olcak. bazı gece üç defa kalkıp emziriyorum yani o kalkıyo ağlıyo beni çağırıyo. bazı geçe sabah beşe kadar uyuyo belli olmuyo. tam düzen yok yani. ama benim tek avantajım emer emmez uykuya devam etmesi gerçek bi uyanma olmuyo yani. emzirme arası veriyo abi.
tayfcığım listede lenovayıda unutmayalım.o da ocak gibi düşünüyor onunla kırklarımız karışacak...ocak 15 bebişler doğduğunda bizde mutlu haberlerimizi burda paylaşırız.benim bu ay basit kistim var.soğan kürü yapmayı düşünüyorum.
Denizbulut senin wheatgrasslar işe yaradı hormonlarım şimdilik iyi.kist gidince 20 yaşındaki kızlarınki gibi olacak...yumurta kalitesini de artıracağını düşünüyorum.
Bende kadının bağırışlarını duydum anında zapladım diziyi.Kesinlikle etkisinde kalmışsın ama şu bebeğin ağzındaki anahtar var yaaaa:)))cicim senin işin tamam bence.Anahtar görmen heleki bebeğin ağzında ok.yani.Son günlerde fazla giremedim nete, herkesin keyfi yerinde görünüyor :)
Hamile olanlara, annelere, bebişlere, anne olmaya çalışan benim gibi çıtırlara sağlık sabır diliyorum
Alkan beni çok güldürdün allahta seni güldürsün :))) Çalışmalarında başarılar diliyorum...
Ben iki gündür şiddetli sancı çekiyorum sağ yumurtalığımda. Doktora telefon ettim adet öncesi sancısı merak etme dedi. Moralim fos diye söndü. Her ay aynı ümidi taşıyorum hadi bu sefer oldu diye ama yine beceremedik
Neyse üzülüp moralimi bozmak istemiyorum . Dün gece saçma sapan rüyalar gördüm, Muhteşem yüzyıldan etkilenmişim belliki bebek vardı kucağımda emzirirken göğsümün başı koptu bebeği boğuyordu bende bebeğin ağzını açtım içinden anahtar çıktı.
Huniye doğru bir adım daha mı attım ne
Neyse hepinize sevgiler...
Benimde anında ilgimi çekti yazdım google buğday çimi çıktı.hatta buğday çimi suyu.Alıyormuşsun ilaçsız buğdayı önce ıslatıp sonra da ekiyormuşsun evde saksıya.Çimlenince kesip suyunu sıkıp içiyormuşsun.Abicim dermanı olmayan hastalık yok gibi birşey.Kanserden tut varisten çık.Yapmak lazım da önce kullanan arkadaşlara sormak lazım.Denizbuluttt,yağmursesiiiiii,nedir şu çimen suyu anacım bi aydınlatın bizi place:))wheatgrass ney canımmmmm
iyi geceler arkadaşlar...
az önce toana ile konuştum.onu memorialden aramışlar ve onun randevu gününde semra hanım orada olmayacakmış.ona seni funda hanım görücek sonra yine semra hanım görür eğer istersen.toanada dediki bana arkadaşlara bir sorarmısın bana tavsiye edecekleri bir dr varmı?
benim bilgim yok arkadaşlar sizin bir fikrini varsa ileteyim o da o dr u istesin şimdiden teşekkürler..
Bende kadının bağırışlarını duydum anında zapladım diziyi.Kesinlikle etkisinde kalmışsın ama şu bebeğin ağzındaki anahtar var yaaaa:)))cicim senin işin tamam bence.Anahtar görmen heleki bebeğin ağzında ok.yani.
Benimde anında ilgimi çekti yazdım google buğday çimi çıktı.hatta buğday çimi suyu.Alıyormuşsun ilaçsız buğdayı önce ıslatıp sonra da ekiyormuşsun evde saksıya.Çimlenince kesip suyunu sıkıp içiyormuşsun.Abicim dermanı olmayan hastalık yok gibi birşey.Kanserden tut varisten çık.Yapmak lazım da önce kullanan arkadaşlara sormak lazım.Denizbuluttt,yağmursesiiiiii,nedir şu çimen suyu anacım bi aydınlatın bizi place:))
Ben de bu gün burda hiç tanımadığım bir dr a gittim.Tek yumurta ama 22mm çatlatma iğnesi verdi cumartesi vuralım dedi.Zaten niyetim öyleydi. Bakalım görücez.Herşeyin hayırlısı artık.Hepimize kolay gelsin.Sevgiler...
bende gittim dr sanırım küçük foliküllerde biraz büyümüş.o yüzden iğneleri iki gün daha yapacam inşallah pazartesi ye çatlatmayı yapacam.
gerisine allah kerim.
Gelsin yumurtalaaarrrHani şu hamile kıyafetlerinin önünde oluyor ya koca bir yumurta çatlamış içinden bebek çıkıyor. Siz bahsedince gözümün önüne öyle geldi:)
Ya kızlar benim doktor ne yumurta ne çatlatma ne de iğne konusunda bişey demedi. Sanırım ben henüz level atlamadım :44: Şu doğum kontrol hapı vs olayından sonra mı olacak ne.
wheatgrass ney canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?