Dogru doktoru bulmanın cok onemli olduguna ben de cok inanıyorum. Eger senin icin daha iyi olacaksa istanbulda bir doktorla devam etmek konusunda ne dusunuyorsun?
Buğday çimi bende burdan önceki yazdıklarından okudum.Detoks etkisi var ve fsh düşürücü olduğu söyleniyor.Sonuçta zararlı olduğunu düşünmüyorum hatta faydalı.Senin mol gebeliğin vardı değilmi doktora gittinmi?
alkancım haydi kolay gelsin canım inşallah o yumurta beklediğin bebeği getirir sana.
bende gittim dr sanırım küçük foliküllerde biraz büyümüş.o yüzden iğneleri iki gün daha yapacam inşallah pazartesi ye çatlatmayı yapacam.
gerisine allah kerim.
toana için önerisi olan olursa iletecm.
Selam Arkadasla
Öncelilkle Rabbim kimsenin maddi manevi emeklerini bosa cevirmesin Allahu taala herkesin gonlune göre hayirli guzel evlatlar nasip etsin ins
Maiumut senin adina coook sevindim canim yumoslarin ins sana evlat olup geri dönsunler saglikli guzel embriyo olsunlar Mevlam butun islerini asan eylesin hic bir guclukle zorlukla karsilastirmasin AMINNNNN
Bende memorialde 3 kez tedavi oldum merkezi coook iyi biliyorum dok hemsiresine kadar benim 3 tedavimdede doktorum semra hanimdi zaten ekip halinde calisiyorlar.
Evet hem doktorlar hemde hemsireler atanmis baska merkezlere hale hanim vardi gercektende isinin ehliydi helede yum toplamada cook tecrubeliydi guvenc beyde bahceciye gitmis en son tedavimde transferimi o yapmisti.
Egerki erkek doktora muayene olmak istiyorsa mustecep beyi yada mustafa beyi oneririm ikiside cooook iyilermis Arkadaslarim coook memnundu velevki ben bay istemiyorum derse nur dokuz eylul var cook tatli ve sirin bir doktor hocayla beraber 3-4 kez muayene olmustum.
Diger iki bayani tanimiyorum mutlaka onlarda iyilerdir zaten önemli olan labaratuar.Ben merkezden coook memnunum Rabbim nasip ederse 4. tedavimide start verecem toplamda 8 migro tedavim olacak Rabbim bizlere önce sabir sonrada dayanma gucu versin ins sevgiler
selam gülleeeeeeeeeeeeeerrr....herkese çok çoköpücükkkk
sonunda buraya ulaşma aracıma kavuştum...inşallah hayırlısı ile artık sizlerle olacağım... tabiii kızım dan nasıl vakit bulacağım orası da muamma ya.sanırım geceleri... uyutunca.heh heh...ilk gün olarak bir selam vermek istedim.hepinizi çok özledim.bayram arefesi yazmaya başlamıştım.bendeki de ne şansmış.bayram sabahı kızkardeşimin bilgisayarı çöktü....neyse... herkeslere çok çok selam olsun..bu gece inşallah kaldığım yerden okumaya başlıyacağım.
şimdiden sabah gülleriniz benden olsun.hoşçakalıııın.
Evet hoşgeldin ve iyiki geldin.Yoğun bir haftasonundan sonra yarın işbaşıselam gülleeeeeeeeeeeeeerrr....herkese çok çoköpücükkkk
sonunda buraya ulaşma aracıma kavuştum...inşallah hayırlısı ile artık sizlerle olacağım... tabiii kızım dan nasıl vakit bulacağım orası da muamma ya.sanırım geceleri... uyutunca.heh heh...ilk gün olarak bir selam vermek istedim.hepinizi çok özledim.bayram arefesi yazmaya başlamıştım.bendeki de ne şansmış.bayram sabahı kızkardeşimin bilgisayarı çöktü....neyse... herkeslere çok çok selam olsun..bu gece inşallah kaldığım yerden okumaya başlıyacağım.
Selam arkadaşım,bebişlerin sağlıkla gelsin inşallah.Ben bu forumda yeni sayılırım o yüzdende herkesin geçmişini çok iyi takip edemedim.Eylül sonu 2.tüp bebek tedavime başlıyacağım,merkez ve dr konusunda çok kararsızım.Burada en çok denizverdi,yağmur sesi ve seni merak ediyorum .Yağmursesini biliyorum doğal hamile kalmış.ama denizverdi ve senin yaşınızı ve nerelerde tedavi olduğunuzu çok merak ediyorum.Yaş 43 kendime iyi örnekler arıyorum anlıyacağın sevgiler...
Evet hoşgeldin ve iyiki geldin.Yoğun bir haftasonundan sonra yarın işbaşı(Hiiiç dinlenemedim hiç...Güzel bir haftada görüşmek üzere herkese iyi geceler...
ayyy çok şükür kavuşturana.valla nerdeyse kıskanacam ben bu küçük prensesi he anne hepten aldı bizden.şaka bir yana hoş geldin çok özledik seni.aracın da hayırlı olsun.artık anlatırsın bize o güzelliği.
geçen cuma kendi isteğimle amniyosenteze gittim ve işlemi yapacak olan prof. bunu doktorunun önermesi gerekirdi,düşük riski var hele bide seninkiler ikiz, risk daha da fazla biliyorsun değil mi dedi hafiften küçümseyerek..bilirsiniz doktorlar hastaların kendi kendine karar vermesinden pekte hoşlanmazlar..şimdi bu adama alkan'a sözünü ettiğim gibi bencilce hamile kaldıktan sonra birde üstüne sakat çocuk dünyaya getirmenin taşınamaz,yıkılamaz,yokedilemez maneviyatını gelde anlat dedim ceyda...bu benim seçimim ve kimsenin kritiğine maruz kalsın istemiyorum işimize bakalım lütfen diyebildim sadece..bu diyalogtan hemen sonra öfkemin tsunamileri ile masada sırtüstü uzanmış boğuşurken doktorun elindeki dev iğnenin keskin bir hançere dönüşüp kalbime doğru uzandığını gördüm..keşke bu hançerden kaçabileceğim,sığınabileceğim bir liman olsaydı odanın bir köşesinde,keşke kalkanım olsaydı yada bir atom bombam kendimde dahil herşeyi bir çırpıda yokedebileceğim...yada atını hemen odanın kapısına bağlamış mahmuzları keskin bir kovboy olsaydım ve odadaki herkesi tek tek,hızlıca ve ustaca vurduktan sonra atımı sadece onun anlayabileceği bir ıslıkla yanıma çağırıp red kit gibi işini bitirmiş huzurlu ve yalnız bir kovboy olarak batan güneşin sakin kovuğunda kaybolsaydım...insanın aklından böylesine karmaşık ve derin hayaller bir solukta nasıl geçer diye hayrete düştüm sonra ve içimdeki vahşeti o an için oldukça sevimli buldum,kendi kendime ''hımmm,fazlasıyla kendine münhasır da olsa anne olmak böylesi duygular gerektiriyormuş demek ki ceyda'' dedim..kendimle konuştuğum bu kısacık andan sonra hayallerimin odadaki kimsenin henüz göremediği sessiz boşluğunda yoluma devam ettim..kopkoyu tepetaklak bir tünelin bütün varlığımı kaynağı azıcık ötemde duran bir ışığa akıttığını farkettim,tünel beni bir uçtan alıp diğer uca,o tanıdık ışığa savuruverdi bir anda...artık altın sarısı bir çöldeydim,bu çöle daha öncede gelmiştim kumların rüzgara dokundukça çizdiği yumuşak kavisler,kalbimin yarattığı bu ıssızlık,tepemde beynimi fokurdatan güneş benim eserimdi..ben yaratmıştım bu diyarı ve ne zaman kaçıp saklanmak istesem kendimi bulduğum tek limandı...kumlarda rüzgarın silemediği bütün eskimiş ayak izleri ,defalarca aynı susuzluktan ve aynı açlıktan ölmüş insan iskeletleri,hepsi ama hepsi benimdi..kimbilir kaç kez kaçıp buraya saklanmış ve kaç kez tam da burada ölüme terketmiştim kendimi..yüküm ne zaman ağır gelse aklımı okşayan kaçık eller bana kendimi bildim bileli hep bu çölün türküsünü söyledi,muhteviyatı değişse bile nakarat hep aynı nakarat..buraya her geldiğimde duyduğum sonsuzluk, hiçliğimi anlatan bu yorgun nakarat,kumların ters bir rüzgarla beni yok edebileğini bildiğim şefkatli tehditleri,bu kıpır kıpır çöl benim biricik sırrımdı..şimdi artık güvendeydim ve kimse kılıma dokunamazdı çünkü çöl içimdeki deve tekrar can bulaştırmış onu tekrar uyandırmıştı,dev karnımı okşuyordu ve söz veriyordu bebeklerime hiç birşey olmayacaktı..gözgöze geldik ve minnet duydum koca cüssesine,iyi ki vardı..neyse ki vardı..ben minnetimle önünde secdeye geldiğim devle tekrar karşılaşmanın heyecanı ve mutluluğuyla başetmeye çalışırken bir elin omzumda gezindiğini duydum,beni uzun uzun aradığı belliydi..omzumu tutup sallamaya başlayan bu elle birleşen ses ''ceyda hanım,ceyda hanım işlem tamam masadan kalkabilirsiniz artık'' diyordu..hemşire elinde iki ayrı tüpte duran birinde sağ birinde sol yazan amniyo sıvımla bana bakıyordu,pratisyen hekim dosyama birşeyler yazıyordu,prof.elini lavaboda yıkıyordu.. hemşire olduklarını tahmin ettiğim diğer iki kadın işlem sonrası ortalığı topluyordu...masadan kalktım,kendime çeki düzen verdikten sonra hemşirenin zarf içinde elime tutuşturduğu amniyoları genetik labaratuarına götürmek üzere hemşireden aldığım yol tarifiyle dışarı çıkmak için kapıya yöneldim,kapıyı kapatmadan önce dönüp son kez odada az önce yokettiğim ama işlerini ehli ile yapan bu insanlara baktım,okadar uzakta ve geride kalmışlardı ki daha kapıyı kapatmadan kim olduklarını hatılamakta zorlandım...kapıyı tamamen kapadım ve başımı kaldırınca odanın dışında benden sonra amniyoya girecek kadıncağızın soran telaşlı gözleri ile karşılaştım,elimle omzuna dokundum belki içeride dolaşan hayallerin bir kısmı ona da bulaşır diye...umarım bulaşmıştır...
selam gülleeeeeeeeeeeeeerrr....herkese çok çoköpücükkkk
Buğday çimi bende burdan önceki yazdıklarından okudum.Detoks etkisi var ve fsh düşürücü olduğu söyleniyor.Sonuçta zararlı olduğunu düşünmüyorum hatta faydalı.Senin mol gebeliğin vardı değilmi doktora gittinmi?
bugün güneş var
ışığını gösterdi
gösterdi sarısını
bugünkü güneş
ısıtsın içinizi
bugünkü güneş;
yarınlara umut olsun,ışık çaksın yüreğinize
bie silkinme bir uyanış olsun.
olsun ...olsun...olsun....benim mutluluğum sizin oılsun
bir minik el sizi de tutsun... sizi de öpsün..şimdi süzülen yaşım sizin olsun.tek bırakmayın beni
tüm tedavideki arkadaşlara ve düşünenlere bol şans diliyorum.
güzel allahım sizi de görsün.nurundan sizlere de üfürsün.
siz de o nuru görün inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?