38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Dogru doktoru bulmanın cok onemli olduguna ben de cok inanıyorum. Eger senin icin daha iyi olacaksa istanbulda bir doktorla devam etmek konusunda ne dusunuyorsun?

Evet canım,ben zaten İstanbul da tedaviyi düşünüyorum.Tedaviden yeni çıktığım için bir iki ay dinlenmeyi düşünüyorum.Büyük ihtimalle yarı yıl tatiline denk getiricem.Ama burada yani yaşadığım şehirde aylık rutin kontrollerimi yaptırdım.Yumurta var mı,rahim duvarı kaç olmuş,fsh düşmüş mü bilmemne çıkmış mı falan filan işte:))Bunlar için gidip gelmeler beni çok yoruyor.Allah Hepimizi iyi doktorlara,emin ellere düşürsün inşallah...görüşmek üzere sevgiler...

Selam Arkadasla
Öncelilkle Rabbim kimsenin maddi manevi emeklerini bosa cevirmesin Allahu taala herkesin gonlune göre hayirli guzel evlatlar nasip etsin ins
Maiumut senin adina coook sevindim canim yumoslarin ins sana evlat olup geri dönsunler saglikli guzel embriyo olsunlar Mevlam butun islerini asan eylesin hic bir guclukle zorlukla karsilastirmasin AMINNNNN
Bende memorialde 3 kez tedavi oldum merkezi coook iyi biliyorum dok hemsiresine kadar benim 3 tedavimdede doktorum semra hanimdi zaten ekip halinde calisiyorlar.
Evet hem doktorlar hemde hemsireler atanmis baska merkezlere hale hanim vardi gercektende isinin ehliydi helede yum toplamada cook tecrubeliydi guvenc beyde bahceciye gitmis en son tedavimde transferimi o yapmisti.
Egerki erkek doktora muayene olmak istiyorsa mustecep beyi yada mustafa beyi oneririm ikiside cooook iyilermis Arkadaslarim coook memnundu velevki ben bay istemiyorum derse nur dokuz eylul var cook tatli ve sirin bir doktor hocayla beraber 3-4 kez muayene olmustum.
Diger iki bayani tanimiyorum mutlaka onlarda iyilerdir zaten önemli olan labaratuar.Ben merkezden coook memnunum Rabbim nasip ederse 4. tedavimide start verecem toplamda 8 migro tedavim olacak Rabbim bizlere önce sabir sonrada dayanma gucu versin ins sevgiler

nilcim çok çok sağol canım bütün dualarına amin.önerilerini toanaya iletecem onun adınada çok teşekkürler.rabbim seninde yolunu açık etsin.oğluşunun kardeşi tez vakitte gelsin inşallah.senin e2 ne durumda düştümü yoksa bir sonraki ayımı bekliceksin.

:82:TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR LİSTESİ:82:

1--:119:Maiumut:119:gelicek hafta yumoşlar cepteeee
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal

DOldUralIM gÖBüşlErİ KızLArRRrrr!!!

selam gülleeeeeeeeeeeeeerrr....herkese çok çok öpücükkkk
sonunda buraya ulaşma aracıma kavuştum...inşallah hayırlısı ile artık sizlerle olacağım... tabiii kızım dan nasıl vakit bulacağım orası da muamma ya.sanırım geceleri... uyutunca.heh heh...ilk gün olarak bir selam vermek istedim.hepinizi çok özledim.bayram arefesi yazmaya başlamıştım.bendeki de ne şansmış.bayram sabahı kızkardeşimin bilgisayarı çöktü....neyse... herkeslere çok çok selam olsun..bu gece inşallah kaldığım yerden okumaya başlıyacağım.

şimdiden sabah gülleriniz benden olsun.hoşçakalıııın.

ayyy çok şükür kavuşturana.valla nerdeyse kıskanacam ben bu küçük prensesi he anne hepten aldı bizden.şaka bir yana hoş geldin çok özledik seni.aracın da hayırlı olsun.artık anlatırsın bize o güzelliği.

Evet hoşgeldin ve iyiki geldin.Yoğun bir haftasonundan sonra yarın işbaşı(Hiiiç dinlenemedim hiç...Güzel bir haftada görüşmek üzere herkese iyi geceler...

selam alkan

geçmişi okumaya başladım da...önce;hoşgelmişsin
canım benim yaşım 40.ben devlette yani süleymaniye araştırmada,özel muayenehanelerde yani özel drlarda,fertijin'de,memorialde tedavilerimi görmüştüm.toplamda 3 aşılama 5 tüp denemesi.yazılarıma denk geldiysen ya da geleceksin bundan sonra öyle umuyorum.iyi bir örnek anne olmaya başladığımı söyliyebilirim.

okumaya devam edeyim....

hoşbuldum canımmm.. ben de çokkk özledim burayı..kıskanma kıskanma teyzesi,gel sev...:))

anlatmam mı... anlatmammı....
hadi şimdi okumaya devam edeyim...okuyiiim de sen neler yapmışsın bi öğreniyiiim

sevgili tayf.....duygularını öyle güzel ifade etmişsin ki... söyliyecek söz bulamıyorum...ama umarım artık çoook gerilerde kaldı....şimdi tatlı hayaller peşindesindir.içinde büyüyen yavrularının....hayallerinin...umarım çok sağlıklısın,herşey yolunda....ikizlerini okşa benim için....elinle sıvazlayıver...

günaydın genç bayanlar

hoşgeldin canım. şükür kavuşturana. gece olsun gündüz kız uyuyunca olsun okuyup 2 satır yazarsın arada zor da olsa.

merhaba. ben de buğday çimi içtim ve çok faydasını gördüğüme inanıyorum. hatta çok fazla içmek gerekli türkiye de pahalı diye yurt dışından almıştım. beraberinde hayıt tohumu da içtim ama. bir de e2 fazla diye 1,5 ay calcium d glucarete. bal-polen çörekotu da yedim. başka şeyler de yaptım vitamin içtim beslenmeme dikkat ettim. 3 ayın sonunda fsh ve e2 düzeldi. oğlum geldi ne yaparsanız yapın inanarak yapın. bir de lütfen içeniniz varsa sigara içmesin. en önemlisi o. ben içmiyordum. arada haftada 2-3 kere arkadaşlarla kahveyle içime çekmeden keyif olsun diye içiyordum. onu bile kestimdi.

günaydın güller :71.
bugün hava çokkk güzel...uyandırın içinizdeki çocuğu...bugün üzülmek yok hiçbirşeye....
haydi kaçtım...

merhaba deniz,yazdıklarını okudum,buğday çimi demişsin nerden bulabilirim?buğday çimi ve diğer kullandıklarını nasıl kullandığını bana yazabilirmisin?40 yaşındayım ve aralık ayında tüp bebek denemeyi düşünüyorum,benimde sağlıklı hayırlı bebeklerim olsun istiyorum

Bende şuanda buğdayçimi hayıt tohumu multivitaminler alıyorum.Birde yogaya gidiyorum.Strese karşı çok etkili.Sigara içmiyorum sigaradan nefret eden birisiyim.İçen arkadaşlarda biran önce bırakmalarını öneririm.
Denizverdi hoşgeldin.Bende eskileri okumaya çalışıyorum hızlı hızlı okuyorum.

Ben de buradayım kızlar günaydın
21 Kasım pazartesi ve ben artık çalışmıyorum, işi bıraktım...
Geç kalkıp yatakta tembel tembel debelendim. Özgürlüğümün ilk günündeyim, umarım tahmin ettiğim ve istediğim gibi olur.

Bugün herkese keyif, huzur ve neşe ısmarlıyorum, hesaplar benden

Son düzenleme:
bugün güneş var
ışığını gösterdi
gösterdi sarısını
bugünkü güneş
ısıtsın içinizi
bugünkü güneş;
yarınlara umut olsun,ışık çaksın yüreğinize
bie silkinme bir uyanış olsun.
olsun ...olsun...olsun....benim mutluluğum sizin oılsun
bir minik el sizi de tutsun... sizi de öpsün..şimdi süzülen yaşım sizin olsun.tek bırakmayın beni
tüm tedavideki arkadaşlara ve düşünenlere bol şans diliyorum.
güzel allahım sizi de görsün.nurundan sizlere de üfürsün.
siz de o nuru görün inşallah....

Ne güzel satırlar :))
Amiiinnn güzel dileklerin bizi de bulsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…