38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

günaydınlar olsun herkese,
bugün daha iyi hissediyorum kendimi ve hemen bir selam çakayım dedim çıtır kızlara...

denizgeldi hoşgeldin şekercim,dün akşam seni gördüm onlinedın ve okuyorum şimdi dediğin için selamımı sabaha sakladım...özlemiştik seni çok,sabah selamların meğer ne çok dolduruyomuş topici,iyi ki geldin,hoşgeldin..kızınla herşey süper gidiyor anladığım kadarıyla,çok mutlu oluyorum böyle haberler alınca..fazla uzaklaşma buralarda ol hep..mutluluğun daim ve bulaşıcı olsun hepimize...artık heberlerini alırız hergün inşallah...denizini öpüyorum kocccaman....

olur olur merak etme sen...buğday çimi hakkında bilgim yok kullanmadım ama kullanan çok arkadaş var yardımcı olurlar sana..birde yağmursesinin 40 yaşımın hikayesi topici var mutlaka oku onu,imkansız diye bişey olmadığını görecek,yürekleneceksin...orada yağmursesi kullandığı pek çok şeyden sözetmiş,faydası olur mutlaka oku...
işi bırakmak umarım iyi ve hayırlı gelir sana zazu...nasıl rahat edeceğine inanıyorsan öyle ol...

çokkkkk cici sözler bunlar kadınnn...çokkkkk hemde...

rieuse nerdesin bacım yoksun uzun zamandır?????????????

herada umarım iyi ve afiyettesin...

merye kızın nasıl oldu,hamilelik nasıl gidiyor?

kartopu bebişin büyüdümü yavrucum bi ses ver hele..

kangurum ve patikler arada bir selam edin,haber verin haliniz nicedir,keyifler ne durumda

cans,ankaraya kar yağmış,anacığım söyledi,ne güzeldir kimbilir,özledim valla..ameliyatın için hala beklemedesin biliyorum..

altınyunus,kahraman oğlun umarım iyidir...

baharnaz süpppermanimiz neler yapıyo bakalım..kerata

toana tedavin başlamak üzere,hangi doktor olursa olsun umarım bebiş(ler)inle döneceksin hollandaya..

maiumut bugün çatlatma iğneni olucaksın biliyorum,transferin en geç hafta başı gerçekleşmiş olur,olucak bu kez ben çok inanıyorum..

zarpdeniz sen alllahtan arada bir uğrayıp clarissadan ve kendinden haberler veriyosun,umarım hala herşey yolunda ve güzeldir..

alabama,matrak kadınnn,bayılıyorum senin cümlelerine beni çok güldürüyorsun bazen...yakışıklını öpüyorum yanaktan..ayrıca verdiğin moraller için teşekkür ettim şeker..

denizbulutumuz,google search kadınımız,batucuk yemek konusunda zorlasada seni bence mama günlerini tamamlamaya az kaldı hele şu dişleri bi çıkarıp rahatlasında...gerisi kolay olacak umarım yemek konusunda...

caco ve peppe haberlerinizi bekliyoruz,cacodan yine haber alıyoruz ama peppe kayboldun be güzelim yaaaa,selam sabah isteriz arada bir...

alkan,şu bekleme süresi bitsin bir an önce de heyecanına ortak olalım tekrar...bu süre içinde kendine çok iyi bak ve sigarayı bırakamıyosan bile çok çok çok azalt nolur,faydasını göreceksin eminim...

atladıklarım yada unuttuklarım varsa kızmasınlar bana,onlarıda merak ediyorum elbet...

bu arada ben insüline başladım ama şekerim hala düşmedi yaffff...diyetime dikkat ediyorum hala üstüne bide insülin alıyorum ama nafile..dün gece tepem attı pizza yedim kocaman,üstüne bide şekerli çay içtim denemek için,sonra tokluk şekerimi ölçtüm,aslında yükselmesi gerekirken hala aynıydı..anladımki şekerin yediklerimle bi alakası yok,metabolizmam otomatiğe bağlamış aynı seviyelerde devam ediyo valla...neyse yarın doktora gidicem artık insülinin dozunu mu arttırır,başka bişey mi yapar bilemem düşürsün şu şekeri yahuuuuu...

çok teşekkür ederim tayf okuyacağım tavsiye ettiğin topiği,ALLAH seninde gönlünden geçeni sana nasip etsin.benim için dua edermisin?

denizzzzzzzzzzzgeldi hoşgeldiiiiinnnnn. hadi bekliyoruz ayrıntıları okumanı bitir de önce. seni özledik anacım. kızınıda miskokluyoruz. senin de gözlerinin nuru bebişinin üstünden hiç eksik olmasın. allah hepimizin evlatlarını korusun olmayan uğraşan isteyen bizim gacılara da tez zamanda evlat nasip etsin. kimseyi boş bırakmasın.

valla tayfcım yazdıklarına ben de den den koyuyorum. tüm merak ettiklerimi sıralamışsın vallahi bravo. özellikle o gelmeyen yoklama da yok çıkanları merak ediyorum. inşallah en kısa zamanda gelirler. ayrıca benim için yazdıklarına da eyyyvallah şekercim. saol varol.spartacus ile crixus u okşa benim için. kendine de dikkat et.

hurre allah emeklerini boş çıkartmasın sana da miskokulular hurra etsin inşallah kucağını doldursunlar en hayırlı vakitte.

Yaa tüh bilmiyordum bak şekerinin yüksek olduğunu. Sıkma canını strese girdikçe yükselir o meret bilirim.
Babam iç hastalıkları uzmanı ve yıllardır şeker hastası. Kendi kendinin doktoru yani. Sabah akşam tarçın çayı içer. Tarçın son derece etkili bir şeker dengeleyicidir der hep.
Doktoruna danıştıktan sonra arzu edersen sen de yapabilirsin. Çubuk tarçınlar var ya onlardan bir yada iki taneyi nescafe fincanına koyup üzerine sıcak su ekleyip içeceksin hatta yeşil çayada ekleyebilirsin...

benım mol bılıyorsun ondan fazla takılamıyorum buraya ama unutmuyorum sızlerı canımmmmmm

merhaba arkadaşlar
tayfım evet canım bu gece çatlatma iğnemi yapacam saat 01 de inşallah.çarşamba günü toplanacaklar bakalım neler olucak.mis kokulum gelecek inşallah.nasip kısmet.işten geldiğimden beri başım ağrıyor biraz uzandım ama hala ağrıyor ağrı kesici almak istemedim.biraz kendime gelince yine yazarım hepinizi öpüyorumm.

canımcım kaybolmadım bir yere. takip etmeye çalışıyorum paylaştıklarınızı. bende yeni bir gelişme yok. korunma sürecindeyim. düşükten sonra ikinci regl dönemimin gelip geçmesini bekliyorum. sonra tahlilleri yaptıracağım. benim regl dönemleri öncesi abartı bir gerginliğim var son birkaç yıldır. herkese, herşeye çatma durumundayım. tüm dünyadan vazgeçesim var. birkaç güne gelsin kırmızılar geçer bu ruh hali. bu arada korunma dönemini değerlendirip kilo veriyorum. devasa birşey olmuştum, şimdi bütün kıyafetlerim bollaştı
olası hamilelikte şeker-tansiyon problemiyle uğraşmayalım diye doktorum da önermişti kilo vermemi. senin kilon nasıl? benim kardeşim incecikti hamile kaldığında, hamilelikte hızla kilo alınca şeker problemi onda da yaşanmıştı. aileden de genetik yatkınlık var sanırım, babam şeker hastası. ama diyet ve yürüyüşle çözümlediler ondaki sorunu.
bak, annecikk diye bir blog sayfasında şunları buldum:
"Şeker seviyesini kontrol altında tutmanın tek bir yolu varki o da yemeklerden sonra yapılan en az yarım saatlik düzenli yürüyüş…Fakat bunun düzenli olması çok önemli kar-yağmur demeden hergün yürüyüş yaptım ve 25 gün sonra şeker seviyesi düştü normal ya da normale yakın seyretti.."
hareket ve yürüyüşü denedin mi, yapabiliyor musun?
bebişinle güzel haberlerinizi bekliyorum...

selam pepe

çocuk sahibi olma konusunda iç dünyamda ben de birtakım sorular sormuştum kendime...ilginçtir...o kadar uğraşılara rağmen....farklı düşüncelere de sahibim...ilk önce;ben eşimle severek evlendim.bizim aklımızda hiç çocuk sahibi olma fikri yoktu.kimbilir belki biz çocuktuk..kim soktu kafamıza...daha çok benim...kim olacak...çevre...yeni evlisin bir yere gitmişsin tatlı yerken ya da ekşi bir şey_hıııı ye ekşiyi yap ayşeyi.ya da ye tatlıyı getir atlıyı gibi söylemler...bizden beklentiler....sonra....hadi beklentileri bırak biz çocuğumuz olsun diye evlenmemiştik ki...birlikte yaşayalımdı o kadar...sonra ne oldu bilmiyorum.hııı ne olacak spontan hamile kalmıştım.artık gelsin gerisi....hamile kalınca düşünüyorsun sanırım anne olmayı... yok sanmıyorum.elbette öyle.alabamanın yazısını okudum.heyyyy.üzümlü kek!al sana bir itiraf.ben hiçbir zaman kendim için istememiştim bir çocuğu...çok sevdiğim için ikimizin bir parçası olmasını istemiştim.hatta olsaydı annesinin yavrusu babasının güzeli diye sevecektim...çünkü ona benzemesini istiyordum.o mu olsun istiyordum?şimdi saçmalık geliyor...tamam insan kocasını sevebilir ..çok sevebilr ama sadece bir erkeği taçlandırmak adına bu kadar tantana....
büyüyormuyum...şimdi bir kızım var...ama onu sadece kendim için seviyorum....tuhaf değil mi??

sevgili pepe.....iç dünyanı paylaşmışsın....ben de yazma gereği duydum yazını okuyunca....burayı yani 38i farklı kılan da bu sanırım...bilinmek insana iyi geliyor..

merhaba denizgeldi, seni ve denizle maceralarını merak ediyorum. hikayenin büyük bir kısmını biliyorum. deniz, genetik olarak sizden farklı olsa da emin ol size benzeyecek. saçları farklı renk de olsa saçını savuruşunu senden alacak, gözleri farklı biçimde de olsa bakışlarının bir kısmı eşinden bir kısmı senden gelecek. büyüdüğünde mesela yemek yedikten sonra senin yaptığın gibi çatalı tabağın kenarına dayayacak, çayı babası gibi içecek mesala sıcak sıcak. zamanla birbirinize benzeyeceksiniz. siz onun gibi davranırken o da sizi örnek alacak, size öykünecek...
diğer forum başlığında uzunca yazdım, vakit bulunca oraya da bakarsın diye düşünüyorum. bazı arkadaşlar bebeklerine kavuştu. ben yoruldum acı yaşamaktan. hep bir dolu risk, ya şu olursa ya bu olmazsa kaygısı...bir sevgiyi paylaşmak için uğraşman madden ve manen yıpranmak bana zor geliyor. yapabilenlere gıpta ile bakıyorum, çok cesurlar diyorum. sadece aklımda kalmasın, hamilelik sürecini de yaşayayım diye bir kez daha denemek fikrindeyim. ama bu fikir de çok sağlam değil, git-gellerle dolu. sonuçta bak işte nasıl seviyorsun kızını, o senin kızın çünkü..yeniyılda bir kez daha deneyeceğim ya da direkt herşeyi akışına bırakıp senin yolundan gideceğim canım. benim de sadece kendim için seveceğim, farklılıklarından keyif alarak bize benzeyen taraflarına şaşıracağım bir kızım ya da oğlum olacak...
lütfen denizi anlat, büyüdü mü? neler yapıyor? nasıl sevdiriyordur kimbilir kendini..

Benim güzel yüzlü oğlum bundan bir sene önce aramıza katıldı. Beni de dünyanın en mutlu annelerinden sadece biri yaptı. O güzel sabırlı şanslı annelerden sadece biri olduğum için çok mutluyum. Allah anne olmak isteyen hiçbir kadının kollarını kucağını boş bırakmasın. ŞEBNEM VE LEVENT BİR YILDIR EBEVEYN. OĞLUMUZ MERT BİR YAŞINDA. Allah ona uzun sağlıklı şanslı mutlu yıllar versin. Bize de o yılları görmeyi nasip etsin. Tüm anneler dünyanın en güzel çocuğunu kucağında taşırmış ben de benimkini taşıyorum, kendi dünyamın en güzel çocuğuna sahibim. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.

kız alabama....güldürdün ya beni..allah ta seni güldürsün emi.şu yere yatarak gülen ikon nerede yahuu..ay kız sen çok yaşa emi...seni çok öptüm.lafını esirgemeyen lök diye söyleyen kadın....

mutlu yıllar Mert'e.. üçünüz hep böyle kucak kucağa mutlu, sağlıklı, huzurlu olun alabama..

ALABAMACIIIIIIMMMMMMM..CANIIIIMMM..MERTİN YAŞI KUTLU OLSUN MUTLU OLSUN.GÜLE GÜLE HAYIRLI GELECEKLEEDE BÜYÜTÜN MERTİ ŞEBNEM VE LEVENT.....ÇOK SEVGİLER....ÖP BENİM İÇİN...MERTE BAYRAK GÖNDERİYORUM.BEN SALLIYORUM O DA SALLASIN
YAŞASINN YAŞASIN MERT ÇOK YAŞASIN..SAĞLIKLA YAŞASINNNNNNN

İYİ GECELER PEPE...desteğin için teşekkürler.aynen öyle de oluyor...bbasını kızdırıyorum.hhahahaha 2 ye karşı bir artık iki filizle uğraşacaksın diyorum.kızım öyyyle taklitçi ki..yavrum benim.yazmakla bitiremem ben onu...bitmez... ancak yaşanır... görünmez olup benim içime girmeniz gerekir anlayabilmeniz için.
bu akşam uyumadan önce kedi gibi kendi gölgesini kovalıyordu.ahahahhahahahahhaha.yavrum benim..şimdi de yatağında debeleniyor delikızım.deliverdinin deli kızı..çokkkk deli yatıyor...
senin de her ne şekilde gelirse gelsin hayırla gelsin yavrun...yeter ki gelsin... lütfen anne olmayı erteleme...kimse ertelemesin...

hıh!siz bir de benim kızımı görün

oyyy kurban olurum sarı oğlana.
alabamacım sağlıkla mutlulukla uzuuuuuunnnn bir ömür geçirin ailecek inşallah.darısı tüm isteyenlere olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…