sevgili denizverdi-denizgeldi, denize yolculuk hikayenin hemen hemen hepsini okudum. gözlerimde yaş, yüreğimde umut oldun. anlattığın mutluluğunuzdan mutlu oldum. kızınla geçen her gün senin için en güzel gün olacaktır mutlaka. güzel günleriniz hiç tükenmesin arkadaşım. artık kalabalıkolan evinize deniz geldi de ne iyi etti...
iyi geceler denizverdi
bak çatlama iğnesi için kaldım bu saate kadar.öbür gün yatacam datlı uykuya dua et bana annelrin ennnn güzeli ennn tatlısı.öpüyorum küçük denizimizi.
Benim güzel yüzlü oğlum bundan bir sene önce aramıza katıldı. Beni de dünyanın en mutlu annelerinden sadece biri yaptı. O güzel sabırlı şanslı annelerden sadece biri olduğum için çok mutluyum. Allah anne olmak isteyen hiçbir kadının kollarını kucağını boş bırakmasın. ŞEBNEM VE LEVENT BİR YILDIR EBEVEYN. OĞLUMUZ MERT BİR YAŞINDA. Allah ona uzun sağlıklı şanslı mutlu yıllar versin. Bize de o yılları görmeyi nasip etsin. Tüm anneler dünyanın en güzel çocuğunu kucağında taşırmış ben de benimkini taşıyorum, kendi dünyamın en güzel çocuğuna sahibim. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
Dünyanın en güzel annesi ve en güzel oğluna ve tabi babalarına da uzuuuun sağlıklı,sevgi ve mutluluk dolu nice güzel yaşlar dilerim.Allah senin yaşadığın bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın işnşallah...Benim güzel yüzlü oğlum bundan bir sene önce aramıza katıldı. Beni de dünyanın en mutlu annelerinden sadece biri yaptı. O güzel sabırlı şanslı annelerden sadece biri olduğum için çok mutluyum. Allah anne olmak isteyen hiçbir kadının kollarını kucağını boş bırakmasın. ŞEBNEM VE LEVENT BİR YILDIR EBEVEYN. OĞLUMUZ MERT BİR YAŞINDA. Allah ona uzun sağlıklı şanslı mutlu yıllar versin. Bize de o yılları görmeyi nasip etsin. Tüm anneler dünyanın en güzel çocuğunu kucağında taşırmış ben de benimkini taşıyorum, kendi dünyamın en güzel çocuğuna sahibim. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
iyi geceler denizverdi
bak çatlama iğnesi için kaldım bu saate kadar.öbür gün yatacam datlı uykuya dua et bana annelrin ennnn güzeli ennn tatlısı.öpüyorum küçük denizimizi.
tabii ki ederim...dualarım hep daim,tek tek hepiniz için..tek tek dolucak göbüşler hiçççç merak etmeyin,sakin olun,inanın yeter...çok teşekkür ederim tayf okuyacağım tavsiye ettiğin topiği,ALLAH seninde gönlünden geçeni sana nasip etsin.benim için dua edermisin?
denizzzzzzzzzzzgeldi hoşgeldiiiiinnnnn. hadi bekliyoruz ayrıntıları okumanı bitir de önce. seni özledik anacım. kızınıda miskokluyoruz. senin de gözlerinin nuru bebişinin üstünden hiç eksik olmasın. allah hepimizin evlatlarını korusun olmayan uğraşan isteyen bizim gacılara da tez zamanda evlat nasip etsin. kimseyi boş bırakmasın.
valla tayfcım yazdıklarına ben de den den koyuyorum. tüm merak ettiklerimi sıralamışsın vallahi bravo. özellikle o gelmeyen yoklama da yok çıkanları merak ediyorum. inşallah en kısa zamanda gelirler. ayrıca benim için yazdıklarına da eyyyvallah şekercim. saol varol.spartacus ile crixus u okşa benim için. kendine de dikkat et.
hurre allah emeklerini boş çıkartmasın sana da miskokulular hurra etsin inşallah kucağını doldursunlar en hayırlı vakitte.
Yaa tüh bilmiyordum bak şekerinin yüksek olduğunu. Sıkma canını strese girdikçe yükselir o meret bilirim.
Babam iç hastalıkları uzmanı ve yıllardır şeker hastası. Kendi kendinin doktoru yani. Sabah akşam tarçın çayı içer. Tarçın son derece etkili bir şeker dengeleyicidir der hep.
Doktoruna danıştıktan sonra arzu edersen sen de yapabilirsin. Çubuk tarçınlar var ya onlardan bir yada iki taneyi nescafe fincanına koyup üzerine sıcak su ekleyip içeceksin hatta yeşil çayada ekleyebilirsin...
benım mol bılıyorsun ondan fazla takılamıyorum buraya ama unutmuyorum sızlerı canımmmmmm
merhaba arkadaşlar
tayfım evet canım bu gece çatlatma iğnemi yapacam saat 01 de inşallah.çarşamba günü toplanacaklar bakalım neler olucak.mis kokulum gelecek inşallah.nasip kısmet.işten geldiğimden beri başım ağrıyor biraz uzandım ama hala ağrıyor ağrı kesici almak istemedim.biraz kendime gelince yine yazarım hepinizi öpüyorumm.
canımcım kaybolmadım bir yere. takip etmeye çalışıyorum paylaştıklarınızı. bende yeni bir gelişme yok. korunma sürecindeyim. düşükten sonra ikinci regl dönemimin gelip geçmesini bekliyorum. sonra tahlilleri yaptıracağım. benim regl dönemleri öncesi abartı bir gerginliğim var son birkaç yıldır. herkese, herşeye çatma durumundayım. tüm dünyadan vazgeçesim var. birkaç güne gelsin kırmızılar geçer bu ruh hali. bu arada korunma dönemini değerlendirip kilo veriyorum. devasa birşey olmuştum, şimdi bütün kıyafetlerim bollaştı
olası hamilelikte şeker-tansiyon problemiyle uğraşmayalım diye doktorum da önermişti kilo vermemi. senin kilon nasıl? benim kardeşim incecikti hamile kaldığında, hamilelikte hızla kilo alınca şeker problemi onda da yaşanmıştı. aileden de genetik yatkınlık var sanırım, babam şeker hastası. ama diyet ve yürüyüşle çözümlediler ondaki sorunu.
bak, annecikk diye bir blog sayfasında şunları buldum:
"Şeker seviyesini kontrol altında tutmanın tek bir yolu varki o da yemeklerden sonra yapılan en az yarım saatlik düzenli yürüyüş Fakat bunun düzenli olması çok önemli kar-yağmur demeden hergün yürüyüş yaptım ve 25 gün sonra şeker seviyesi düştü normal ya da normale yakın seyretti.."
hareket ve yürüyüşü denedin mi, yapabiliyor musun?
bebişinle güzel haberlerinizi bekliyorum...
Benim güzel yüzlü oğlum bundan bir sene önce aramıza katıldı. Beni de dünyanın en mutlu annelerinden sadece biri yaptı. O güzel sabırlı şanslı annelerden sadece biri olduğum için çok mutluyum. Allah anne olmak isteyen hiçbir kadının kollarını kucağını boş bırakmasın. ŞEBNEM VE LEVENT BİR YILDIR EBEVEYN. OĞLUMUZ MERT BİR YAŞINDA. Allah ona uzun sağlıklı şanslı mutlu yıllar versin. Bize de o yılları görmeyi nasip etsin. Tüm anneler dünyanın en güzel çocuğunu kucağında taşırmış ben de benimkini taşıyorum, kendi dünyamın en güzel çocuğuna sahibim. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
Ben de buradayım kızlar günaydın
21 Kasım pazartesi ve ben artık çalışmıyorum, işi bıraktım...
Geç kalkıp yatakta tembel tembel debelendim. Özgürlüğümün ilk günündeyim, umarım tahmin ettiğim ve istediğim gibi olur.
Bugün herkese keyif, huzur ve neşe ısmarlıyorum, hesaplar benden
maiumut hayırlı çatlamalar ve güzel toplamalar dilerim. inşallah çok kaliteli yumurtalar çıkar.
günaydın genç bayanlar
hoşgeldin canım. şükür kavuşturana. gece olsun gündüz kız uyuyunca olsun okuyup 2 satır yazarsın arada zor da olsa.
merhaba. ben de buğday çimi içtim ve çok faydasını gördüğüme inanıyorum. hatta çok fazla içmek gerekli türkiye de pahalı diye yurt dışından almıştım. beraberinde hayıt tohumu da içtim ama. bir de e2 fazla diye 1,5 ay calcium d glucarete. bal-polen çörekotu da yedim. başka şeyler de yaptım vitamin içtim beslenmeme dikkat ettim. 3 ayın sonunda fsh ve e2 düzeldi. oğlum geldine yaparsanız yapın inanarak yapın. bir de lütfen içeniniz varsa sigara içmesin. en önemlisi o. ben içmiyordum. arada haftada 2-3 kere arkadaşlarla kahveyle içime çekmeden keyif olsun diye içiyordum. onu bile kestimdi.
Denizgeldi sana canlı canlı günaydın...
Hepimize günlük güneşlik,mutluluk ve umut dolu bir hafta dilerimmmm...
Bende şuanda buğdayçimi hayıt tohumu multivitaminler alıyorum.Birde yogaya gidiyorum.Strese karşı çok etkili.Sigara içmiyorum sigaradan nefret eden birisiyim.İçen arkadaşlarda biran önce bırakmalarını öneririm.
Denizverdi hoşgeldin.Bende eskileri okumaya çalışıyorum hızlı hızlı okuyorum.
günaydınlar olsun herkese,
bugün daha iyi hissediyorum kendimi ve hemen bir selam çakayım dedim çıtır kızlara...
denizgeldi hoşgeldin şekercim,dün akşam seni gördüm onlinedın ve okuyorum şimdi dediğin için selamımı sabaha sakladım...özlemiştik seni çok,sabah selamların meğer ne çok dolduruyomuş topici,iyi ki geldin,hoşgeldin..kızınla herşey süper gidiyor anladığım kadarıyla,çok mutlu oluyorum böyle haberler alınca..fazla uzaklaşma buralarda ol hep..mutluluğun daim ve bulaşıcı olsun hepimize...artık heberlerini alırız hergün inşallah...denizini öpüyorum kocccaman....
denizzzzzzzzzzzgeldi hoşgeldiiiiinnnnn. hadi bekliyoruz ayrıntıları okumanı bitir de önce. seni özledik anacım. kızınıda miskokluyoruz. senin de gözlerinin nuru bebişinin üstünden hiç eksik olmasın. allah hepimizin evlatlarını korusun olmayan uğraşan isteyen bizim gacılara da tez zamanda evlat nasip etsin. kimseyi boş bırakmasın.
valla tayfcım yazdıklarına ben de den den koyuyorum. tüm merak ettiklerimi sıralamışsın vallahi bravo. özellikle o gelmeyen yoklama da yok çıkanları merak ediyorum. inşallah en kısa zamanda gelirler. ayrıca benim için yazdıklarına da eyyyvallah şekercim. saol varol.spartacus ile crixus u okşa benim için. kendine de dikkat et.
hurre allah emeklerini boş çıkartmasın sana da miskokulular hurra etsin inşallah kucağını doldursunlar en hayırlı vakitte.
... Denizgeldi hoşgeldin....
Özlemiştik seni ... Güzel kızının yanaklarından kocaman öpüyorum...
deniz bulut çok teşekkür ederim yarın toplanac inşallah heyırlısıyla.şimdi benim küçükler arkadan geliyorduya onlar dün 14.5 15mm di sence yarına kadar olgunlaşırmıgerçi dr um bazen iyi çıkabiliyorlar dedi inşallah iyi olurlar.
tabii ki ederim...dualarım hep daim,tek tek hepiniz için..tek tek dolucak göbüşler hiçççç merak etmeyin,sakin olun,inanın yeter...
spartacus ve crixus ellerinden öper alabamacım :)))
zazucum şekerimin olduğunu öğrendiğimden beri ara öğünlerimdeki sütle hep tarçın içtim,işe yaramadı ne yazık ki ama şiddetli bir reflüm vardı ve hayatı zehir ediyodu bana tarçın reflüme iyi geldi,tesadüf işte,reflüm tamamen bitti gitti...tarçın şekere önlem olarak çok etkili imiş ama yüksek olan şekeri düşürecek hiçbir yiyecek içecek yok maalesef...insülin bile düşüremedi ya ben ona şaşıyorum,sanırım dozu az geldi yükseltmek gerek..bugün doktora gidecektim ama maalesef randevuları dolu,endokrinolog bulmak büyük mesele imiş valla ,bulana kadar canım çıktı bulduk ama devlet hastanesinde ve tek doktor olunca randevular full oluyo,yarın yada öbürgün gidicem inşallah...
biliyorum hayatım bekliyosun ama neyseki yaşın gençte beklemek çok sorun olmayacak...ya bizler gibi 41-42 olsaydın,beklemek zul olurdu...hayırlısım olsun inşallah..
hadi bakalım çatlasın yumoşlarda gelsin artık bebişlerrrrr...bekliyoruz heyecanla..
ayyyyhh,evet yaaa o gerginliğin nasıl bişey olduğunu çok iyi bilirim ama bişey söyleyeyim mi hamilelikte acccaip sinir yapıyo haberin ola..bi ara gölgemle kavga ediyodum valla ama neyseki geçti sayılır :)))zavallı kocacım çok çekti kahrımı...ben ocakta 70 kilo ile ilk aşılamamı olmuştum,aşılamadan sonra anlamsız bir şekilde kilo almaya başladım ve nisan ortası 84 kilo ile doktorumu dehşete düşürmüştüm ve hemen diyete başladım bir ayda 5 kilo verdim,o sırada tedavim başlamıştı ve 79 kilo ile hamile kaldım...şimdi 88 kiloyum ama şeker ve diyetten önce 89 kilo idim,diyet kilo verdirtti hatta dün sabah 87,5 u gördüm bile,neyseki bebekler kilo almaya devam ediyorlar.....kilom çok ama bu anlamsız şeker doktora göre kilodan çok yaşım ve çoğul gebeliğimle ilgili,ailemde kimsede şeker sorunuda yok diğer yandan,piyango yanii...yürüyüş yapmam yasak çünkü rahim ağzına dikiş atıldı ayrıca sağdaki bebek rahim ağzına çok yaklaşmış,doktora göre sadece yemek ve tuvalete kalkmalıyım ve bunun dışında hep yatmalıyım ve artık öylede yapıyorum,bu şekilde 8 hafta daha dayanırsam danalar sorunsuz bi şekilde gelicek inşallah...bizde senin haberlerini bekliyoruz bu arada...umarım herşey gönlünce olur..
allah beaaa,mert 1 yaşını doldurmuş maşallahhhdarısı başımıza inşallah...mert sen ve eşine nice mutlu yeni yaşlar diliyorum,umarım hep böyle bıcır bıcır ve huzurlu olursun(uz) şekercim...bütün anneler en güzel çocuğun sahibi elbet ama mertimiz sahiden çok yakışıklı beaa,çok can yakıcak çokkk...kocccaman öpüyorum oğluşunu vede seni komik anne...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?