38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

iyi geceler denizverdi

bak çatlama iğnesi için kaldım bu saate kadar.öbür gün yatacam datlı uykuya dua et bana annelrin ennnn güzeli ennn tatlısı.öpüyorum küçük denizimizi.

çok teşekkür ederim canım.darısı tüm anne olmak isteyenlere....

evet evet... geldi de çok iyi etti benim kızım...bazen ,değil aslında genellikle ağlatıyor beni mutluluktan kızım.gözyaşım sizin olsun....güzel allahım sizleri de görsün...namaz kıldığım zamanlarda da duamı eksik etmiyorum...herkese...aminn.

iyi geceler denizverdi

bak çatlama iğnesi için kaldım bu saate kadar.öbür gün yatacam datlı uykuya dua et bana annelrin ennnn güzeli ennn tatlısı.öpüyorum küçük denizimizi.

çatır çtır çatlayasın emi.hadi ben de yatıcam artık...sana dua edeceğim.allah işlerini rast getirsin yolunda gitsin canım.karşılığını gör inşallah.kızımı da sabah herkes için öpeceğim.

sabahın gülleri benden

nice yıllara inşallah sağlıkla huzurla mutlulukla. allah analı babalı büyütsün sizi hiç ayırmasın. darısı tüm anne olmak isteyenlere. bakarsın yakında kardeşi de gelir kalabalık bir aile olursunuz.

Dünyanın en güzel annesi ve en güzel oğluna ve tabi babalarına da uzuuuun sağlıklı,sevgi ve mutluluk dolu nice güzel yaşlar dilerim.Allah senin yaşadığın bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın işnşallah...
iyi geceler denizverdi

Tatlım Allah yardımcın olsun.Duacınım,güzel haberlerini bekliyoruz...

çok teşekkür ederim tayf okuyacağım tavsiye ettiğin topiği,ALLAH seninde gönlünden geçeni sana nasip etsin.benim için dua edermisin?
tabii ki ederim...dualarım hep daim,tek tek hepiniz için..tek tek dolucak göbüşler hiçççç merak etmeyin,sakin olun,inanın yeter...

spartacus ve crixus ellerinden öper alabamacım :)))

zazucum şekerimin olduğunu öğrendiğimden beri ara öğünlerimdeki sütle hep tarçın içtim,işe yaramadı ne yazık ki ama şiddetli bir reflüm vardı ve hayatı zehir ediyodu bana tarçın reflüme iyi geldi,tesadüf işte,reflüm tamamen bitti gitti...tarçın şekere önlem olarak çok etkili imiş ama yüksek olan şekeri düşürecek hiçbir yiyecek içecek yok maalesef...insülin bile düşüremedi ya ben ona şaşıyorum,sanırım dozu az geldi yükseltmek gerek..bugün doktora gidecektim ama maalesef randevuları dolu,endokrinolog bulmak büyük mesele imiş valla ,bulana kadar canım çıktı bulduk ama devlet hastanesinde ve tek doktor olunca randevular full oluyo,yarın yada öbürgün gidicem inşallah...

benım mol bılıyorsun ondan fazla takılamıyorum buraya ama unutmuyorum sızlerı canımmmmmm

biliyorum hayatım bekliyosun ama neyseki yaşın gençte beklemek çok sorun olmayacak...ya bizler gibi 41-42 olsaydın,beklemek zul olurdu...hayırlısım olsun inşallah..

hadi bakalım çatlasın yumoşlarda gelsin artık bebişlerrrrr...bekliyoruz heyecanla..

ayyyyhh,evet yaaa o gerginliğin nasıl bişey olduğunu çok iyi bilirim ama bişey söyleyeyim mi hamilelikte acccaip sinir yapıyo haberin ola..bi ara gölgemle kavga ediyodum valla ama neyseki geçti sayılır :)))zavallı kocacım çok çekti kahrımı...ben ocakta 70 kilo ile ilk aşılamamı olmuştum,aşılamadan sonra anlamsız bir şekilde kilo almaya başladım ve nisan ortası 84 kilo ile doktorumu dehşete düşürmüştüm ve hemen diyete başladım bir ayda 5 kilo verdim,o sırada tedavim başlamıştı ve 79 kilo ile hamile kaldım...şimdi 88 kiloyum ama şeker ve diyetten önce 89 kilo idim,diyet kilo verdirtti hatta dün sabah 87,5 u gördüm bile,neyseki bebekler kilo almaya devam ediyorlar.....kilom çok ama bu anlamsız şeker doktora göre kilodan çok yaşım ve çoğul gebeliğimle ilgili,ailemde kimsede şeker sorunuda yok diğer yandan,piyango yanii...yürüyüş yapmam yasak çünkü rahim ağzına dikiş atıldı ayrıca sağdaki bebek rahim ağzına çok yaklaşmış,doktora göre sadece yemek ve tuvalete kalkmalıyım ve bunun dışında hep yatmalıyım ve artık öylede yapıyorum,bu şekilde 8 hafta daha dayanırsam danalar sorunsuz bi şekilde gelicek inşallah...bizde senin haberlerini bekliyoruz bu arada...umarım herşey gönlünce olur..

allah beaaa,mert 1 yaşını doldurmuş maşallahhhdarısı başımıza inşallah...mert sen ve eşine nice mutlu yeni yaşlar diliyorum,umarım hep böyle bıcır bıcır ve huzurlu olursun(uz) şekercim...bütün anneler en güzel çocuğun sahibi elbet ama mertimiz sahiden çok yakışıklı beaa,çok can yakıcak çokkk...kocccaman öpüyorum oğluşunu vede seni komik anne...

Sevgili Mert....

Dilerim yeni yaşında mutlulukların en güzelini yaşar, başarı merdivenlerini tırmanırsın ve dilerim yüzün hep güler, neşeni hiç yitirmezsin. Doğumgünün kutlu olsun!

Sevgili Alabama...

Dilerim bu güzel mutluluklar hiç bitmez ve aileniz köklü bir çınara dönüşür ...

Alabama Mertin doğum gününü kutlar nice mutlu huzurlu yıllar dilerim.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Darısı olmayanların başına.

Zazu bende bebek nedeniyle işe işi bırakmıştım.Fakat şimdi evde oturmaktan ve sadece bebek işini düşünür olmam nedeniyle tekrar işe girdim.Tahmin ettiğin ve istediğin şekilde olur.
Bugünde ben herkese neşe keyif huzur ısmarlıyorum bugünde hesaplar benden olsun :))
Çcuğu olanlar olmayanları anlayamıyor bu en yakınındakiler olsa bile.

:82:TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR LİSTESİ:82:

1--:119:Maiumut:119:gelicek hafta yumoşlar cepteeee
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal

DOldUralIM gÖBüşlErİ KızLArRRrrr!!!

maiumut hayırlı çatlamalar ve güzel toplamalar dilerim. inşallah çok kaliteli yumurtalar çıkar.

maiumut hayırlı çatlamalar ve güzel toplamalar dilerim. inşallah çok kaliteli yumurtalar çıkar.

deniz bulut çok teşekkür ederim yarın toplanac inşallah heyırlısıyla.şimdi benim küçükler arkadan geliyorduya onlar dün 14.5 15mm di sence yarına kadar olgunlaşırmıgerçi dr um bazen iyi çıkabiliyorlar dedi inşallah iyi olurlar.

Denizgeldi sana canlı canlı günaydın...
Hepimize günlük güneşlik,mutluluk ve umut dolu bir hafta dilerimmmm...

... Denizgeldi hoşgeldin....

Özlemiştik seni ... Güzel kızının yanaklarından kocaman öpüyorum...

kızlar hoşbuldum hoşgördüm...hepinizi kucaklıyorum..eskiyi okuduğum için cevaplamamıştım.hepiniz sağolun...
tayf...alkan...açıksınız...canlı selam

eskiyi okumaya devam edeyim....

olgunlaşır inşallah nisa... öyle umuyorum...bir tedavimde sabah 18 olan yumurtam öğleden sonra 19 olmuştu...aynı gün içinde..yani birkaç saat sonrası...senin ki inşallah hayli hayli olgunlaşır....yumurtalarını biriktiriyormuşsun...ne güzel....ne kaa yumurta o kaa şans
öpüyorum canım...şansın bol olsun...Allah yardımcın olsun

alabama ...deniz...geçmişte çocuklarınızın foto konusu olmuş...ah ben de ne kadar isterdim.şöyyyylke tam sayfalarca kızımın resmini koymayı...dünyaya ilan etmeyi....benim durumum biraz farklı...tahmin edersiniz.hem hukuki sürecimiz devam ediyor.hem de güvenliğimiz açısından.....umarım bir gün kendisini görürsünüz.......

koyun kızlar koyun fotoları....hiçbişeycik olmaz.ben çekiyorum eüzübesmele bana gönderen allahım onu koruyacaktır diyorum...her zaman da öyle dua ediyorum.
laf aramızda alabama.... bayıldım mertin fotolarına....
denizzzz....batu da bir fotosunda çokkkk yaramazzz görünüyor..
benim kızım uslu

ben regl öncesi tam bir canavar oluyor, saldıracak yer arıyormuşum, eşim öyle diyor. eskilerden, fırt dergisinden bir çizgi kahramanı hatırlıyor. eko diye bir psikopat çizgi karakter. böyle çıldıran, çıldırdıkça elindeki bıçağı sallayan bastıbacak bir tip. bu dönemlerimde anlamlı-anlamsız hır çıkardığım zamanlar bana "eko" diye sesleniyor hamileliklerimde (hani iki düşüğüm vardı ya benim) 9. haftadan sonrayı göremedim. ama ilk dönemlerde son derece sulugöz, kapı gıcırtısına ağlayan bir tip oluyorum. yeğenimle birlikte trt çocukta keloğlan izlerken ağlar mı insan? hamile olduğumu bile test yapmadan anlayabiliyorum sebepsizce biriken gözyaşlarımdan..artık ne hormonu salgılıyorsam... ilerleyen dönemleri bilemiycem ama hamilelikte söylediğin gibi sinirlilik hali gelip eko eko gezineceksem vay halime ve çevremdekilere...
ben 162 boyla 90a çıktım 9 haftalık hamilelikte yata yata.. şimdi diyetle 79a düşmeyi başardım. bir on kilo daha versem yeni denemeye kadar çok daha iyi olacak..
dikiş meselesini atlamışım, kusura bakma. yatmaya devam o halde..az kaldı, bebişler iyi olsun da.. gittin mi doktora? insülini mi arttırdı, ne dedi?

evet kısmetse yarın öğlen dua edin.rabbim kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın,benimkinide aslında yazılabilecek çok şey var ama ben yazıya dökemiyorum.ama eminim beni çok iyi anlıyorsunuz.inşallah bu sefer mis kokulularım yola çıkacak.onlar için bunca çırpınan anneciklerine doğru.ne deyimallah rast getirsin.hepiniz seviyorum güzel rüyalar görün

İyi geceler arkadaşlar...Ne çabuk geçiyor zaman.. . .ne çabuk!sabah günaydın arkadaşlar,gece iyi geceler arkadaşlar.Arada sadece bir kaç soluk alış veriş hepsi bu. ya günler kısa da bana öyle geliyor ya da zaman gerçekten acımasızca hızla ilerliyor.Bir bakıyorum pazartesi hafta başı.Hoooop bakıyorsun günlerden cuma olmuş hafta sonu.Kızlarrrr bizde biyolojik saat tık tık ya ,bence bundan bu zamanın hızlı geçmesi.İnadına yani.Nispet yaparcasına.Neyse napalım...Zamanı yavaşlatacak ya da durduracak gücümüz yok .Sadece yarışmak gerekiyor.Zamanla,yaşla,yumurtayla,ovulasyonla çatlamayla,toplamayla dağıtmayla,açma,kapamayla yarış anasını satiim.Hele şu açma kapama işine hiç değinmeyim çoook dertliyim.Acaba adet mi oldum zırt pırt wc ye git aç bak akşama kadar 50 kere..Olmuşum tüüüh...3.günü git aç bi doktor baksın foliküller ne alemde..Yok iyi bakamadı git bi de başka bi doktor baksın aç.8. gün olurda büyümüştür sperm gelsin bulsun yumoşunu diye aç yat malak gibi fazla da kıpraşma boşa gitmesin..9. gün.Git göster bakalım kaç mm olmuş ölçsün doktor aç.Olgunlaşmıştır aman gecikme.misyonmuş bu işin pozisyonu aç yat seslen .üfff manyak mısın kızım bu işi göreve döktün deyip nazlanan sevgiline sinirlenme....Ohhhh 21. gün bundan sonra canın isterse açççç istemezsen açma...Zor imiş bu işler arkadaşlar valla ya.İyi ki geç evlenmişim diye düşünüyorum.Ya erken evlenmiş olsaydım da yine çocuk olmasaydı.Yıllarca uğraşsaydım.Şimdi ablacığımı ve onun gibi yıllarca bu işin savaşını veren bütün kadınları daha iyi anlıyorum.Çok zor işmiş çoook...
Dilerim bu yarışta çaba sarfeden herkes ,hepimiz hayırlısıyla ipi göğüsleriz. Herkese güç,kuvvet ve sabır diliyorum.Bu gece bana bu satırları yazdıran maiumut oldu.Çünkü onun heyecanını kısa bir süre önce aynen yaşadığım için birden yeniden içimde hissettim.Allah yardımcısı olsun inşallah.Hayırlısıyla biriksin yumoşları bebek olsun bebekler olsun...Herkese sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…