38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Sansin bol , Allah yardimcin olsun....
Kendim gibi heyecanlandim. Ben de artik beklemek istemiyorum. Bir tur iskence bu.

Son düzenleme:

çokkk teşekkür ederim sevgili pepe...

inşallah bundan sonrasında da birilerine umut olurum yazacaklarımla...o zaman huzur içinde olurum...evet evet..denizkızım geldi de çok iyi etti...canım yavrucum benim..çok seviyorum onu çokkk....
allah benim mutluluğumdan herkese anne olmak isteyen herkese versin. inşallah.

alkancım canımsınya valla işte yazıya dökemediklerimi sen dökmüşsün.zaten aç kapayı hiç sorma yalama olduyüzümde gülümsemeyle uyumaya gidiyorum.tabi hemen uyuyabilirsem.

evimiçin sağol tatlım inşallah yarın güzel haberlerle dönücem

huuuuu..denizgeldi bu saatte ayaktasın hala...bende yatmadan önce bi gireyim dedim topice,online gördüm seni...iyi geceler denizkızına ve de anneciğine...

kız tayf.....güldürdün ya beni bu saatte....allah ta seni güldürsün emi.alabamanın alternatif versiyonu gibisin...
bebekler erkekmiş...sağlıkla gelsin senin danalar

huuuuu..denizgeldi bu saatte ayaktasın hala...bende yatmadan önce bi gireyim dedim topice,online gördüm seni...iyi geceler denizkızına ve de anneciğine...

iyi geceler canım... size de...danalarına da...evet...yazıyorum...okuyorum..bir nescafe,bir topkek,bir paket acılı kraker,bitmek üzere olan %80 elma sodası ile bu saatteyim...cırcır olmazsam eğer okumaya devam edeceğim.hahahhahahahhahahha
güldürdük mü danaları

Allah yardımcın olsun canım. Doktor kontrolünde herşeyin yoluna gireceğinden eminim. Sen dişini sık sekiz hafta çabucak geçecek ve anne olmanın hazzı tüm bu sıkıntıları unutturacak.

Nihalcim bu bebek işi gözümü açtı sanırım. Uzun yıllardır çalışıyorum ve kariyer uğruna o kadar çok şeye geç kaldım ki... İşimi severek yaparken aslında çok yorgun ve mutsuz olduğumu anladım. İşimi başka şeylere bahane olarak kullanıyormuşum bunuda bebek yapmak isteyipde olmadığını görünce farketttim. İyi bir kariyerim var bahanesiyle hem evliliğe hem anne olmaya ayıracak vakit bulamadım ben. Hayatımın geri kalanını kaçırmaktan korktum.
İşim yüzünden kontrol manyağı, hata kabul etmeyen ve asabi bir insan oldum. İşi bırakmakla sadece çaşılmayı bırakmış olmuyorum, eski beni bulmaya çalışıyorum...

Sevgili MaiUmut hala özel mesaj atamadığım için buradan yazıyorum. Sana söz verdiğim dua yı (100 tane) okuyup bitirdim. İşi bırakma telaşı ve son günlerdeki anlamsız unutkanlığım yüzünden haber vermekte geciktim lütfen kusura bakma.

Ne çok mesaj atmışsın yeter baydım diyenler için güzel haber; bu gece son mesajım :)

Şuanda sabahın 5'i, kalp atışlarımı kulaklarımda hissettiğim bir kabusun ardından kaçan uykumu yakalayamadım. Neyseki yarın sabah 7 de kalkıp işe gitme zorunluluğum yok :))

Yazdıklarınızı okudum tek tek. Tedavide olanların umutlarını hayallerini, bebeği olanların hazzını yüreğimin derinlerinde hissederek okudum. Kadın denen bu olağan üsütü yaratığın kader birliği yapma, acıları sevinçleri paylaşma, yaraları sarma ve imkansızı yapabilme konusundaki yeteneğinii hepinizin satırlarında gördüm...
Çoook zor da olsa dünyaya kadın olarak gelmekten mutluyum. Hepinize sevgiler ve güzel rüyalar diliyorum...

günaydın 38 in gülleri

maiumut sanırım en az 16 mm olur onlar da işte mesele kaliteli olup döllenmeleri. aslında 2 tane çok kaliteli yumurta yeterli. tabii sen çok olsun dondurulsun vs de isteyebilirsin. inşallah ama bu yaşlarda zor. umarım 2 tane çok kiliteli yumurtadan ikizler gelir sen de gününü görürsün (aslında burada anannınkini denirdi ama ayıp olacak diye demedim )

selam deniz. bu saatte nasıl ve niye ayaktasın? senin uslu kız kaçta yatıp kalkıyor? ben batu yatar yatmaz yatmazsam (genelde 10-10.30 civarı yatıyor) uyuyup dinlenecek vakit bulamıyorum. çünkü gece 1 kere mi kalkar 2 kere mi, kaçta kalkar kaçta kalkar, kaç kere döner ve ben kaç kere uyanıp uyuyamam hiç belli olmuyor. tabii şükür 6-7 aya göre bile çok daha iyiyiz. buna razıyım ben daha beteri olmasın da.

kim sormuştu biri buğdayçimini sormuştu hemen yazamadım. ben osmanbeydeki aktardan aldımdı. günde 5000 mg civarı en az 3000 mg gibi içmek gerektiğinden türkiyeden almak çok pahalıya geliyordu. ben de kargo ücreti çok pahalı olmasına rağmen 3 aylık hapı amazondan almıştım. haplar kadar kargo ücreti ödemiştim. yine de türkiyeden alacağın 3 aylık hapa göre daha ucuza gelmişti.

Herkese selamlar,

Geçmişi çok okuyamadım, muhakkak atladıklarım olacaktır, kusura bakmasınlar. Açığı bir ara kapatacağım.

Maiumut, herşeyin gönlünce olmasını dilerim arkadaşım. Kaliteli bölünen embriyolar olsun, anneciklerine sımsıkı tutunan, 8.5 ay sonra kucağını dolduracak bebekler olsun, müjdeni de paylaşıp, sevinelim iki haftaya inşallah.

Şimdi Tayf ile geri sayımdayız, tedaviye başlayacak arkadaşlarla 2012'de arka arkaya doğum haberlerini alalım inşallah.

Alabama'cım, bir kez daha kutlarım o güzel suratın yaş gününü.Hep birlikte daha nice yıllara inşallah.

Deniz Bulut'çum, Batu'nun da yaş gününü şimdiden kutlarım canım. Hep birlikte nice yılları keyifle geçirin inşallah. Yakışıklı paşayı kocaman öpüyorum.

Tayf sen nasılsın, prensler nasıl?

Tweety, hoşgeldin.

Son düzenleme:

hoşbulduk

sevgili dostlar mert hepinizin ellerinden öper.
peppe, denizgeldi, mai,denizbulut, alkan, tayf, cans, knihal, zazu, herada Mert doğumgünü mesajlarınız için çok teşekkür ediyomuş iyi ki doğmuşum iyi ki annemin böyle arkadaşları olmasına vesile olmuşum diyor.
denizgeldi canım saol canım mertin fotolarını allah izin verdikçe paylaşacağım inşallah. güzel kızını inşallah göreceğiz. inşallah sende onu tüm dünyayla gönlünden geçtiği gibi birgün gelecek paylaşacaksın. pastamızı dün kestik size de yolluyorum afiyetle yiyin. valla hala var buyrun gelin dicem. hamile arkadaşlarım özenmesin özenen kendine bi dilim pasta ısmarlasın benden olsun. ben hiç pasta sevmem ama oğlumun ki çok güzeldi ayıptır söylemesi

denizbulut valla ikinciyi istiyorum ama çok da tırsıyorum zorlukları aklıma geliyo da ayy falan oluyorum ama bi şekilde ikinciye hamile olduğumu öğrensem ve beklemediğim bi anda olsa ne tepki veririm inan o nu da bilmiyorum. hem istiyorum hem ıhıh diyorum. bu yaştan sonra zor galiba.

tayfcım saolasın valla fazla tevazu göstermiyim gerçekten mert güzel bir çocuk galiba herkes öyle söylüyor ve hergeçen gün daha da güzelleşiyor ve ifadesi de değişiyor. ilerde kızların gönlünü çalacak galiba ne diyim )

knihal canım saol darısı en kısa zamanda sana olsun innnnşalllah canım. bu güzel duyguları sırasıyla hepsini sana da allahım yaşatsın.

zazu işi bırakmışsın oh gel keyfim gel inşallah bundan sonra hamile kalıp artık bu güzellikleri yaşama zamanın gelmiş olsun allah fazla aratmasın kucağını doldursun.

toana inşallah sende iyisindir ve tedavin başlamıştır dualarımız seninle.

evimiçin senin içinde tüm yollar açık olsun inşallah. allah senin de en kısa zamanda mis kokulunu versin canım.

canım allah işlerini rast getirsin yavruna kavuşacağın haberini 15 gün sonra verirsin inşallah. ben de sana yasin tebareke amene okudum yolladım tüm isteyenlere yolladım allah kabul etsin inşalllah.

canım allah tüm bu emeklerinin karşılığını verecek o kadar eminim ki bizim yaşadığımız zorluklar sadece farklı olduğumuz içinmiş dicez yıllar sonra inşallah. bazı güzelliklerin nasıl zor elde edileceğini edildiğini bilmemiz içinmiş diyeceğiz. belkide bu birikimler başka şeylere vesile olcak napalım. allah sabır ve ödülünü versin en kısa zamanda inşallah.

güzel gönüllü arkadaşım saol öp sende güzel suratlı kızını benim için daha sık gel.

alabama ikinci için ben düşündüğümde yaşım 38 -40 arası olsaydı ve destek olan bir eşim olsaydı tabii bir de maddi durumumuz zor da olsa yeter gibi olsaydı isterdim sanırım. tüm zorluklarına rağmen. tabii büyük olan 2 yaşına gelmeden denemeye cesaret edemezdim. özellikle de bir kızım olsun diye isterdim ben. istiyorsan malum yaş geçiyor fazla bekleme diyeceğim. inşallah merye gibi süpriz yapıp kendi gelir. eh sen de sevinmek durumunda kalırsın merti öpüyorum

herada sağol tatlım sen de güzel prensesini öp. alabama gibi özletme daha sık gel diyeceğim

Son düzenleme:
selamlar 38 in çtırları...

herada hoşgeldin şekercim,güneşimiz ne alemde?sende çok iyisin umarım...benim danalarda iyiler teyzesi ellerinden öperler...

tweety hoşgeldin,nasılsın?

zazu yeni hayatında başarılar diliyorum inşallah herşey gönlünce olsun..iş güç olmayıversin bir süre,rahatına bak,kendine zaman ayır,yap bebişini rahat rahat...

alabama maşallah diyelim mertimize nazar değmesin ama unutma ki topicimizin bir yakışıklısı daha var oda batu oğlan,gözlerinden yaramazlık akıyo keratanın valla...

maiiiii,kız anlat nasıl senin yumoşlar???

alkan o sabır bizde olmasa burada bulmazdık birbirimizi...olucak olucak meraklanma sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…