evet kısmetse yarın öğlen dua edin.rabbim kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın,benimkinide aslında yazılabilecek çok şey var ama ben yazıya dökemiyorum.ama eminim beni çok iyi anlıyorsunuz.inşallah bu sefer mis kokulularım yola çıkacak.onlar için bunca çırpınan anneciklerine doğru.ne deyimallah rast getirsin.hepiniz seviyorum güzel rüyalar görün
sevgili denizverdi-denizgeldi, denize yolculuk hikayenin hemen hemen hepsini okudum. gözlerimde yaş, yüreğimde umut oldun. anlattığın mutluluğunuzdan mutlu oldum. kızınla geçen her gün senin için en güzel gün olacaktır mutlaka. güzel günleriniz hiç tükenmesin arkadaşım. artık kalabalıkolan evinize deniz geldi de ne iyi etti...
:)))) sağol alabama içimi çoooookkkkk rahatlattın bacım...valla gelecekleri varsa görecekleride var elbet,onlar yaramazlık yaparken bizde boş oturmayız bi hal çare buluruz gibi bi his var içimde..yaptığım iş nedeni ile türkiyede yaşayan avrupalı ailelerle çok haşır neşirim yaklaşık 5-6 yıldır ve onların çocuk yetiştirme biçimlerine de açıkçası hayranım..biraz onlardan kaptım bişeyler,uygularız artık elimizden geldiğince..ama hakkat sıçtım,bu da bi gerçek..ama diğer taraftan yanlız büyümeyecekler kardeşleri olacak diye de çok seviniyorum...
canım yaaaa..bu kabızlık olayı benim daha şimdiden gözümü korkutmaya başladı,çok üzülüyorum bebişine ama elden de bişey gelmiyor umarım bir an önce normale döner...
inşallah canım yaaa,ben senin artık pozitife çok yakın olduğunu düşünüyorum..bence türkiye ye gelmeniz çok iyi olacak...
geçmiş olsun merye,kabızlıktan sonra şimdi de ishal mi oldu kuzucuğun yaaa...umarım bu son olur...
huuuuu..denizgeldi bu saatte ayaktasın hala...bende yatmadan önce bi gireyim dedim topice,online gördüm seni...iyi geceler denizkızına ve de anneciğine...
zazucum şekerimin olduğunu öğrendiğimden beri ara öğünlerimdeki sütle hep tarçın içtim,işe yaramadı ne yazık ki ama şiddetli bir reflüm vardı ve hayatı zehir ediyodu bana tarçın reflüme iyi geldi,tesadüf işte,reflüm tamamen bitti gitti...tarçın şekere önlem olarak çok etkili imiş ama yüksek olan şekeri düşürecek hiçbir yiyecek içecek yok maalesef...insülin bile düşüremedi ya ben ona şaşıyorum,sanırım dozu az geldi yükseltmek gerek..bugün doktora gidecektim ama maalesef randevuları dolu,endokrinolog bulmak büyük mesele imiş valla ,bulana kadar canım çıktı bulduk ama devlet hastanesinde ve tek doktor olunca randevular full oluyo,yarın yada öbürgün gidicem inşallah...
..
Zazu bende bebek nedeniyle işe işi bırakmıştım.Fakat şimdi evde oturmaktan ve sadece bebek işini düşünür olmam nedeniyle tekrar işe girdim.Tahmin ettiğin ve istediğin şekilde olur.
Bugünde ben herkese neşe keyif huzur ısmarlıyorum bugünde hesaplar benden olsun :))
Çcuğu olanlar olmayanları anlayamıyor bu en yakınındakiler olsa bile.
deniz bulut çok teşekkür ederim yarın toplanac inşallah heyırlısıyla.şimdi benim küçükler arkadan geliyorduya onlar dün 14.5 15mm di sence yarına kadar olgunlaşırmıgerçi dr um bazen iyi çıkabiliyorlar dedi inşallah iyi olurlar.
alabama ...deniz...geçmişte çocuklarınızın foto konusu olmuş...ah ben de ne kadar isterdim.şöyyyylke tam sayfalarca kızımın resmini koymayı...dünyaya ilan etmeyi....benim durumum biraz farklı...tahmin edersiniz.hem hukuki sürecimiz devam ediyor.hem de güvenliğimiz açısından.....umarım bir gün kendisini görürsünüz.......
koyun kızlar koyun fotoları....hiçbişeycik olmaz.ben çekiyorum eüzübesmele bana gönderen allahım onu koruyacaktır diyorum...her zaman da öyle dua ediyorum.
laf aramızda alabama.... bayıldım mertin fotolarına....
denizzzz....batu da bir fotosunda çokkkk yaramazzz görünüyor..
benim kızım uslu
Herkese selamlar,
Geçmişi çok okuyamadım, muhakkak atladıklarım olacaktır, kusura bakmasınlar. Açığı bir ara kapatacağım.
Maiumut, herşeyin gönlünce olmasını dilerim arkadaşım. Kaliteli bölünen embriyolar olsun, anneciklerine sımsıkı tutunan, 8.5 ay sonra kucağını dolduracak bebekler olsun, müjdeni de paylaşıp, sevinelim iki haftaya inşallah.
Şimdi Tayf ile geri sayımdayız, tedaviye başlayacak arkadaşlarla 2012'de arka arkaya doğum haberlerini alalım inşallah.
Alabama'cım, bir kez daha kutlarım o güzel suratın yaş gününü.Hep birlikte daha nice yıllara inşallah.
Deniz Bulut'çum, Batu'nun da yaş gününü şimdiden kutlarım canım. Hep birlikte nice yılları keyifle geçirin inşallah. Yakışıklı paşayı kocaman öpüyorum.
Tayf sen nasılsın, prensler nasıl?
Tweety, hoşgeldin.
evet kısmetse yarın öğlen dua edin.rabbim kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın,benimkinide aslında yazılabilecek çok şey var ama ben yazıya dökemiyorum.ama eminim beni çok iyi anlıyorsunuz.inşallah bu sefer mis kokulularım yola çıkacak.onlar için bunca çırpınan anneciklerine doğru.ne deyimallah rast getirsin.hepiniz seviyorum güzel rüyalar görün
canım allah tüm bu emeklerinin karşılığını verecek o kadar eminim ki bizim yaşadığımız zorluklar sadece farklı olduğumuz içinmiş dicez yıllar sonra inşallah. bazı güzelliklerin nasıl zor elde edileceğini edildiğini bilmemiz içinmiş diyeceğiz. belkide bu birikimler başka şeylere vesile olcak napalım. allah sabır ve ödülünü versin en kısa zamanda inşallah.İyi geceler arkadaşlar...Ne çabuk geçiyor zaman.. . .ne çabuk!sabah günaydın arkadaşlar,gece iyi geceler arkadaşlar.Arada sadece bir kaç soluk alış veriş hepsi bu. ya günler kısa da bana öyle geliyor ya da zaman gerçekten acımasızca hızla ilerliyor.Bir bakıyorum pazartesi hafta başı.Hoooop bakıyorsun günlerden cuma olmuş hafta sonu.Kızlarrrr bizde biyolojik saat tık tık ya ,bence bundan bu zamanın hızlı geçmesi.İnadına yani.Nispet yaparcasına.Neyse napalım...Zamanı yavaşlatacak ya da durduracak gücümüz yok .Sadece yarışmak gerekiyor.Zamanla,yaşla,yumurtayla,ovulasyonla çatlamayla,toplamayla dağıtmayla,açma,kapamayla yarış anasını satiim.Hele şu açma kapama işine hiç değinmeyim çoook dertliyim.Acaba adet mi oldum zırt pırt wc ye git aç bak akşama kadar 50 kere..Olmuşum tüüüh...3.günü git aç bi doktor baksın foliküller ne alemde..Yok iyi bakamadı git bi de başka bi doktor baksın aç.8. gün olurda büyümüştür sperm gelsin bulsun yumoşunu diye aç yat malak gibi fazla da kıpraşma boşa gitmesin..9. gün.Git göster bakalım kaç mm olmuş ölçsün doktor aç.Olgunlaşmıştır aman gecikme.misyonmuş bu işin pozisyonu aç yat seslen .üfff manyak mısın kızım bu işi göreve döktün deyip nazlanan sevgiline sinirlenme....Ohhhh 21. gün bundan sonra canın isterse açççç istemezsen açma...Zor imiş bu işler arkadaşlar valla ya.İyi ki geç evlenmişim diye düşünüyorum.Ya erken evlenmiş olsaydım da yine çocuk olmasaydı.Yıllarca uğraşsaydım.Şimdi ablacığımı ve onun gibi yıllarca bu işin savaşını veren bütün kadınları daha iyi anlıyorum.Çok zor işmiş çoook...
Dilerim bu yarışta çaba sarfeden herkes ,hepimiz hayırlısıyla ipi göğüsleriz. Herkese güç,kuvvet ve sabır diliyorum.Bu gece bana bu satırları yazdıran maiumut oldu.Çünkü onun heyecanını kısa bir süre önce aynen yaşadığım için birden yeniden içimde hissettim.Allah yardımcısı olsun inşallah.Hayırlısıyla biriksin yumoşları bebek olsun bebekler olsun...Herkese sevgiler...
Herkese selamlar,
Geçmişi çok okuyamadım, muhakkak atladıklarım olacaktır, kusura bakmasınlar. Açığı bir ara kapatacağım.
Maiumut, herşeyin gönlünce olmasını dilerim arkadaşım. Kaliteli bölünen embriyolar olsun, anneciklerine sımsıkı tutunan, 8.5 ay sonra kucağını dolduracak bebekler olsun, müjdeni de paylaşıp, sevinelim iki haftaya inşallah.
Şimdi Tayf ile geri sayımdayız, tedaviye başlayacak arkadaşlarla 2012'de arka arkaya doğum haberlerini alalım inşallah.
Alabama'cım, bir kez daha kutlarım o güzel suratın yaş gününü.Hep birlikte daha nice yıllara inşallah.
Deniz Bulut'çum, Batu'nun da yaş gününü şimdiden kutlarım canım. Hep birlikte nice yılları keyifle geçirin inşallah. Yakışıklı paşayı kocaman öpüyorum.
Tayf sen nasılsın, prensler nasıl?
Tweety, hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?