38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

haklısın benimde yaşım geçti anacım bakma ağustosda doludolu 41 olcam. gerçekten bu yaştan sonra ikinci zor. ya onların her tarafı destek olsa kaç yazar dicem şimdi şaşırcaksınız. evet destek oluyorlar ama psikolojik destek o da sürekli değil. olaydan kopup kendi hayatlarına dalmaları iki dakika. yani eşlerin desteği elbette önemli ama sürekli değil. sürekli olması lazım. bi kadın gibi asla düşünemiyorlar hep hatırlatman lazım. bide kaynana gibi sürekli karışıyolar aman yani olsa bi dert olmasa bi dert. bazen olmazsa olmaz oluyorlar bazen olmaz olsun oluyorlar. tırnağın varsa kendin kaşırsın hesabı. hayırlısı diyim her zaman ki gibi. bu arada olursa ben de kız isterim tabiiki. bende tombiğimin yanaklarından öpüyorum.

tayfcımmmm batu annesinin bi tanesi ona lafımız yok. tüm bebekler güzel anacım. bana hepsi benzer geliyor amaaaa benim bebeğimmm benim dünyamın merkezi. kardeşim diyo ki ikizleri geliyo onunda yok yok diyo benimkiler asla mert kadar güzel olamaz. bu çocuk bambaşka ben diyorum ki eheeehheeeyyyyyyyyyyy bi gelsinlerde bak nasıl benim oğlmun pabucunu dama atıp benim çocuklarım da benim çocuklarım diceksin. yok yok diyo keko. görcem onun gütüünü baba olunca.

Arkadaslar Merhaba,

Umarim Maiumut'tan en guzel haberleri yakinda aliriz, duacinim Maiumut!

Mert ve Batu abilerimiz, dogumgununuz kutlu ve hep cok mutlu olsun.:124: Umut'un da dogumgunu kutlanmis, ona da en guzel dileklerimi iletiyorum, Allah hepsine uzun ve mutlu bir hayat versin.

Tayf, sekerini dusurememisin canim sen yine de yeme sekerli seyler lutfen, seninkiler iyice dana olmasinlar. Canin tatli cektiginde bir meyve ye uzerine de bir tutam tarcin serp canim diyecegim bana kimbilir kufur edeceksin. Sicak suyla tarcin da icebilirsin, sekerli seyler yeme istegini koreltiyormus canim. Geriye sayim iyice basladi, ikizlerimizi bekliyoruz.

Denizgeldi, hosgeldin, japon gozlunu operim.

Alabama, hadi ikinci surprizi de sen yap Merye'den sonra, super olur.Ikinci cocuk dusuncesi hem guzel hem de dusundurucu desem...

Merye, nasil gidiyor, umarim her sey yolundadir.

Deniz Bulut, biz kasik mamasina ve meyve sularina basladik. Kasik ile birsey yedirmek ne kadar zormus!!! 1/4'u midesine, yarisi disari onlugune, 1/4'u de ellerini o anda agzina soktugu icin ellerinde kaliyor, super basariliyiz yani!!! Elmayi ve armudu sevdi yakinda havuc suyuna baslayacagiz, fakat bunlar gaz durumlarini biraz tetikledi gibi geldi bana sanki...

Herada, sen de hosgeldin! Gunes Rena nasil? Siz de kati gida durumlari nasil gidiyor?

Baharnaz, Ankaraya gidecekti henuz donmedi sanirim, umarim iyilerdir.

Tedavideki arkadaslar, tedavi dusunen arkadaslar yolunuz acik olsun, 2012'de hepiniz yavrulariniza kavusun.

Herkese sevgiler...

:82:TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR LİSTESİ:82:

1--:119:Maiumut:119:yumoşlar toplandı sonunda,ohhh gelsin danalarrrrrr....
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal

DOldUralIM gÖBüşlErİ KızLArRRrrr!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Eklentiler

• $Clarissa 4 aylik.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 41
  • $Clarissa 4 aylik (4).webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $Clarissa 4 aylik (6).webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $Clarissa 4 aylik (7).webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba biliyorum merak ettiniz.çok şükür toplandı yumoşlar 3 tane.güzel güzel bölünsün bana yeter çokşükür.kısmet olursa transfer c.tesi.heyecan devam ediyor bakalım rabbim ne gösterecek.inşallah beni de anne olmaya layık görür yüce allahım.

zarp deniz clarissaya oyy canım çookk öpüp kokluyorum.

alabama, zazu,alkan ve tayf canım dualarınız için çok sağolun rabbim kabul etsin arkadaşalarım ve benim için.
alkan ve tayf salatı tefricyeyi kaçar tane okuduğunuzu yazarsanız ben de ona göre tamamlayıp teslim edicem inşallah.tekrar okuyan okumayan herkesten allah razı olsun gönlünüzün muradını versin inşallah.

hayırlı olsun canım ya bana anlatırmısın zormu bu tup bebek bede yaptırsammmı dıyorum ya nereye yaptırdın ne kadara mal oldu arkadaşlar yazın bana lutfen tup bebegı yapmak zor dıyorlar cok can acıyormuş korkuyorummmmmm

sağol cacocuğum.tüp bebek fiziken zor değilde.mevi olrak yıpratıcı.çok tekrarlamadan olursa çok iyi.ama deneme sayısı artıkça insan öyle yıpranıyor.ama annelik isteği insana yaptırıyor işte.fiyatı merkezlere göre uygulamalara göre değişiyor canım.yapılan işlemlere göre kocaya işlem varsa oda artı fiyat.sanırım ortalama 7 8 bildiğim kadarıyla.bana göre can acıtıcı değil.hepimizin bebekleri bizi yormadan gelsin inşallah.

canım ben daha 70 lerdeyim ama bitireceğim sen 100 say...bu arada 3 güzel yumoşun olmuş maşallah,kız ister
misin benim başıma gelen seninde başına gelsin,üçüz demeyeceğim zor ama ikizlerin olur inşallah....

Tayf, listenle evrene harika olumlu mesajlar gonderiyorsun, yakinda hepsinin yanina su kadar haftalik hamile yazman dilegiyle...

allahhhhhh beeee,clarissamız harika olmuş yahuuu,gülücükler filan,oh ulan ne iyi ettim dünyaya gelmekle der gibi bi hali var ponponumuzun...maşallah tam prenses hazretleri olmuş bıcırık...darısı kızların başına,haydin kızlaarrrr elinizi çabuk tutun dolsun koca koca göbüşler....bu liste preseed topicinden miras bana,cetrefilli tutuyodu sonra o bırakınca bi ara topici ben onun için devam ettirmiştim,bide bu topic şenlensin dedim..maksat gaza getirmek çıtırları ve inşallah zarpcım dediğin gibi yakında hamiş yazacağım yanlarına....clarissamız maşallah çok iyi görünüyo da sen nasılsın acaba,iyi misin?

benım oluyor ama ben beklemek ıstemıyorum yasta var tabıkı saglıklı olsun ıstıyorum bıde

tayfcım ben üçüzden korkarım canımya.ailede kötü tecrübemiz var.ama ikiz isterim oda zor biliyorum.benim ağabeyimin var annem bir ablam var bakan ama yine zor.hele iki yaşından küçükken gece ağlamalarında biri ben anne kucağında olucam diyor diğeri hayır ben bizede gelmiyorlardı.neyse öyle böyle büyüdüler.benim de olsa herhalde alır annemlere giderim bir süre:)hayırlısı.bir tane de olsa başım üstüne yeterki rabbim versin inşallah bekleyen bütün arkadaşlarıma ve bana amin.heyecanla bekliyorum dilerim şu anda güzel güzel bölünüyorlardır.

ikizlerden üçüzlerden söz ederken dayı atlamışım.canım çok sağol allah razı olsun.tamam canım ekleyecem az kadı biticek.

Zazu valla işi de bıraktın süpersin ne diim.Sen bu işi kesin birkaç ayda bitirirsin.Ben sana kendimden çok inanıyorum artık.Devam et elinden geleni yap.Birlikte hamile kalıp doğuralım kırklarımız ellilerimiz karışsın.Amiiin...

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Kızına bayıldııııım.Allah anasına babasına vatana millete bağışlasın inşallah.Tıpkı minik bir prenses.Sağlıkla büyüsün şansı güzel olsun inşallah...
Canım ben daha elliye ulaşamadım.Kitabın kenarına sayıyı yazıyorum.Eve gidince bakıp yazarım ama bana da 50 yaz.Mutlaka tamamlarım.Bu arada yumoşlar 3 tane ve bölünüyorlar.İnan bu süper bir haber.Ben zaten senden nedense acayip ümitlendim çünkü çok pozitif başladın.Dilerim bu sefer bebişin ya da bebişlerin sağlıkla gelsin.Sevgiler...

Acı macı hikaye canım.Korkma.Bu iş için gerekli olan bakım,iyi merkez ve drlar bir de para.Merkezleri ve ederini internetten araştırarak bulabilirsin.Birde buradaki arkadaşların paylaşımlarından öğrenebilirsin.Kolay gelsin...
Sevgili arkadaşlar bu sabah çok güzel bir duyguyla uyandım.Giyindim süslendim.Eşimin sıcacık öpücüğüyle yola çıktım okuluma geldim.Rengarenk çiçeklerim karşıladı beni daha okulun kapısında.Törenden sonra sınıfıma girdim.çocuklarım masamı çiçeklerle süslemişler.Aslında kendileri birer çiçek.Hepbir ağızdan"Öğretmenim Canım Benim " şarkısını söylediler.Bir kere daha mesleğimi ve çocuklarımı ne çok sevdiğimi anladım.Bu gün benim günüm,tüm öğretmenlerimin günü.Hepimize kutlu olsun.

Alıntı yaparak cevaplamayı yeni öğrendim ama baktım hiç becerememişim.Bazılarınıza yazmışım bazılarınıza da yazdıklarım çıkmamıişYazılarıma yorum yapan cevap yazan arkadaşlarım bende size yazdım ama olmamış.Neyse bi dahaki sefere inşallah.Çok özür...

zazu işi bırakmışsın oh gel keyfim gel inşallah bundan sonra hamile kalıp artık bu güzellikleri yaşama zamanın gelmiş olsun allah fazla aratmasın kucağını doldursun.

.

Amiiinnn canım allah hepimizin kucağını doldursun tez vakitde...

zazu yeni hayatında başarılar diliyorum inşallah herşey gönlünce olsun..iş güç olmayıversin bir süre,rahatına bak,kendine zaman ayır,yap bebişini rahat rahat...

.

Teşekkür ederim canım, bütün stresleri üzerimden atıp bebek yolunda gazaya çıkıyorum :))

Lafı bile olmaz, ne yardım gerekiyorsa yapmaya hazırım buradaki herkes gibi. Allah hepimizin dualarını kabul etsin...

Ah ah inşallah canım ya, herkesten müjdeki haber almayı çok isterim 40 lar 50 ler 365 ler karışsın :))))
Önümüzdeki iki hafta içerisinde(reglin 8.günü ne zaman olursa) rahim filmi vs çekilecek ben şimdiden heyecan yaptım.

Bu arada; Senin ve tüm öğretmenlerimizin ''Öğretmenler Günü'' kutlu olsun. Ülkemizin geleceğini, bağımsızlığını ve cumhuriyeti emanet edeceğimiz nesilleri eğiten öğretmenlerimize saygımız sonsuz....

Clarissa'nın fotolarını yeni gördüm, çok cici maşallah allah nazardan saklasın
Kıyafetlerine bayıldım annesi ne güzel süslemiş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…