alabama ikinci için ben düşündüğümde yaşım 38 -40 arası olsaydı ve destek olan bir eşim olsaydı tabii bir de maddi durumumuz zor da olsa yeter gibi olsaydı isterdim sanırım. tüm zorluklarına rağmen. tabii büyük olan 2 yaşına gelmeden denemeye cesaret edemezdim. özellikle de bir kızım olsun diye isterdim ben. istiyorsan malum yaş geçiyor fazla bekleme diyeceğim. inşallah merye gibi süpriz yapıp kendi gelir. eh sen de sevinmek durumunda kalırsınmerti öpüyorum
herada sağol tatlım sen de güzel prensesini öp. alabama gibi özletme daha sık gel diyeceğim
arkadaşlar merhaba biliyorum merak ettiniz.çok şükür toplandı yumoşlar 3 tane.güzel güzel bölünsün bana yeter çokşükür.kısmet olursa transfer c.tesi.heyecan devam ediyor bakalım rabbim ne gösterecek.inşallah beni de anne olmaya layık görür yüce allahım.
zarp denizclarissaya oyy canım çookk öpüp kokluyorum.
hayırlı olsun canım ya bana anlatırmısın zormu bu tup bebek bede yaptırsammmı dıyorum ya nereye yaptırdın ne kadara mal oldu arkadaşlar yazın bana lutfen tup bebegı yapmak zor dıyorlar cok can acıyormuş korkuyorummmmmm
alabama, zazu,alkan ve tayf canım dualarınız için çok sağolun rabbim kabul etsin arkadaşalarım ve benim için.
alkan ve tayf salatı tefricyeyi kaçar tane okuduğunuzu yazarsanız ben de ona göre tamamlayıp teslim edicem inşallah.tekrar okuyan okumayan herkesten allah razı olsun gönlünüzün muradını versin inşallah.
Tayf, listenle evrene harika olumlu mesajlar gonderiyorsun, yakinda hepsinin yanina su kadar haftalik hamile yazman dilegiyle...
benım oluyor ama ben beklemek ıstemıyorum yasta var tabıkı saglıklı olsun ıstıyorum bıdesağol cacocuğum.tüp bebek fiziken zor değilde.mevi olrak yıpratıcı.çok tekrarlamadan olursa çok iyi.ama deneme sayısı artıkça insan öyle yıpranıyor.ama annelik isteği insana yaptırıyor işte.fiyatı merkezlere göre uygulamalara göre değişiyor canım.yapılan işlemlere göre kocaya işlem varsa oda artı fiyat.sanırım ortalama 7 8 bildiğim kadarıyla.bana göre can acıtıcı değil.hepimizin bebekleri bizi yormadan gelsin inşallah.
canım ben daha 70 lerdeyim ama bitireceğim sen 100 say...bu arada 3 güzel yumoşun olmuş maşallah,kız ister
misin benim başıma gelen seninde başına gelsin,üçüz demeyeceğim zor ama ikizlerin olur inşallah....
Zazu valla işi de bıraktın süpersin ne diim.Sen bu işi kesin birkaç ayda bitirirsin.Ben sana kendimden çok inanıyorum artık.Devam et elinden geleni yap.Birlikte hamile kalıp doğuralım kırklarımız ellilerimiz karışsın.Amiiin...Ne çok mesaj atmışsın yeter baydım diyenler için güzel haber; bu gece son mesajım :)
Şuanda sabahın 5'i, kalp atışlarımı kulaklarımda hissettiğim bir kabusun ardından kaçan uykumu yakalayamadım. Neyseki yarın sabah 7 de kalkıp işe gitme zorunluluğum yok :))
Yazdıklarınızı okudum tek tek. Tedavide olanların umutlarını hayallerini, bebeği olanların hazzını yüreğimin derinlerinde hissederek okudum. Kadın denen bu olağan üsütü yaratığın kader birliği yapma, acıları sevinçleri paylaşma, yaraları sarma ve imkansızı yapabilme konusundaki yeteneğinii hepinizin satırlarında gördüm...
Çoook zor da olsa dünyaya kadın olarak gelmekten mutluyum. Hepinize sevgiler ve güzel rüyalar diliyorum...
sevgili dostlar mert hepinizin ellerinden öper.
peppe, denizgeldi, mai,denizbulut, alkan, tayf, cans, knihal, zazu, herada Mert doğumgünü mesajlarınız için çok teşekkür ediyomuş iyi ki doğmuşum iyi ki annemin böyle arkadaşları olmasına vesile olmuşum diyor.
denizgeldi canım saol canım mertin fotolarını allah izin verdikçe paylaşacağım inşallah. güzel kızını inşallah göreceğiz. inşallah sende onu tüm dünyayla gönlünden geçtiği gibi birgün gelecek paylaşacaksın. pastamızı dün kestik size de yolluyorum afiyetle yiyin. valla hala var buyrun gelin dicem. hamile arkadaşlarım özenmesin özenen kendine bi dilim pasta ısmarlasın benden olsun. ben hiç pasta sevmem ama oğlumun ki çok güzeldi ayıptır söylemesi
Bak şimdi sabah sabah canımı pasta istettin ama bu gün okul pasta börekten geçilmez.Söylemesi ayıptır Öğretmenler Günü...Mert'in güzel yanaklarından öpüyorum...
denizbulut valla ikinciyi istiyorum ama çok da tırsıyorum zorlukları aklıma geliyo da ayy falan oluyorum ama bi şekilde ikinciye hamile olduğumu öğrensem ve beklemediğim bi anda olsa ne tepki veririm inan o nu da bilmiyorum. hem istiyorum hem ıhıh diyorum. bu yaştan sonra zor galiba.
tayfcım saolasın valla fazla tevazu göstermiyim gerçekten mert güzel bir çocuk galiba herkes öyle söylüyor ve hergeçen gün daha da güzelleşiyor ve ifadesi de değişiyor. ilerde kızların gönlünü çalacak galiba ne diyim)
knihal canım saol darısı en kısa zamanda sana olsun innnnşalllah canım. bu güzel duyguları sırasıyla hepsini sana da allahım yaşatsın.
zazu işi bırakmışsın oh gel keyfim gel inşallah bundan sonra hamile kalıp artık bu güzellikleri yaşama zamanın gelmiş olsun allah fazla aratmasın kucağını doldursun.
toana inşallah sende iyisindir ve tedavin başlamıştır dualarımız seninle.
evimiçin senin içinde tüm yollar açık olsun inşallah. allah senin de en kısa zamanda mis kokulunu versin canım.
canım allah işlerini rast getirsin yavruna kavuşacağın haberini 15 gün sonra verirsin inşallah. ben de sana yasin tebareke amene okudum yolladım tüm isteyenlere yolladım allah kabul etsin inşalllah.
canım allah tüm bu emeklerinin karşılığını verecek o kadar eminim ki bizim yaşadığımız zorluklar sadece farklı olduğumuz içinmiş dicez yıllar sonra inşallah. bazı güzelliklerin nasıl zor elde edileceğini edildiğini bilmemiz içinmiş diyeceğiz. belkide bu birikimler başka şeylere vesile olcak napalım. allah sabır ve ödülünü versin en kısa zamanda inşallah.
Amin canım aminnnnnn...
güzel gönüllü arkadaşım saol öp sende güzel suratlı kızını benim için daha sık gel.
:82:TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR LİSTESİ:82:
1--:119:Maiumut:119:yumoşlar toplandı sonunda,ohhh gelsin danalarrrrrr....
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal
DOldUralIM gÖBüşlErİ KızLArRRrrr!!!
Kızına bayıldııııım.Allah anasına babasına vatana millete bağışlasın inşallah.Tıpkı minik bir prenses.Sağlıkla büyüsün şansı güzel olsun inşallah...-----------------------------------------------------------------------------------------------
Canım ben daha elliye ulaşamadım.Kitabın kenarına sayıyı yazıyorum.Eve gidince bakıp yazarım ama bana da 50 yaz.Mutlaka tamamlarım.Bu arada yumoşlar 3 tane ve bölünüyorlar.İnan bu süper bir haber.Ben zaten senden nedense acayip ümitlendim çünkü çok pozitif başladın.Dilerim bu sefer bebişin ya da bebişlerin sağlıkla gelsin.Sevgiler...alabama, zazu,alkan ve tayf canım dualarınız için çok sağolun rabbim kabul etsin arkadaşalarım ve benim için.
alkan ve tayf salatı tefricyeyi kaçar tane okuduğunuzu yazarsanız ben de ona göre tamamlayıp teslim edicem inşallah.tekrar okuyan okumayan herkesten allah razı olsun gönlünüzün muradını versin inşallah.
hayırlı olsun canım ya bana anlatırmısın zormu bu tup bebek bede yaptırsammmı dıyorum ya nereye yaptırdın ne kadara mal oldu arkadaşlar yazın bana lutfen tup bebegı yapmak zor dıyorlar cok can acıyormuş korkuyorummmmmm
zazu işi bırakmışsın oh gel keyfim gel inşallah bundan sonra hamile kalıp artık bu güzellikleri yaşama zamanın gelmiş olsun allah fazla aratmasın kucağını doldursun.
.
zazu yeni hayatında başarılar diliyorum inşallah herşey gönlünce olsun..iş güç olmayıversin bir süre,rahatına bak,kendine zaman ayır,yap bebişini rahat rahat...
.
alabama, zazu,alkan ve tayf canım dualarınız için çok sağolun rabbim kabul etsin arkadaşalarım ve benim için.
Zazu valla işi de bıraktın süpersin ne diim.Sen bu işi kesin birkaç ayda bitirirsin.Ben sana kendimden çok inanıyorum artık.Devam et elinden geleni yap.Birlikte hamile kalıp doğuralım kırklarımız ellilerimiz karışsın.Amiiin...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?