- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
Kızlar, bu rahim filmi denilen olay çok mu zahmetli ya? Canı acıyormu insanın ? Ne kadar sürüyor?
Yaptıramadım zordu tekrar deniyicem diyenler var. Çok korktum vallahi
Kızlar, bu rahim filmi denilen olay çok mu zahmetli ya? Canı acıyormu insanın ? Ne kadar sürüyor?
Yaptıramadım zordu tekrar deniyicem diyenler var. Çok korktum vallahi
zazucum ben geçen yıl çektirdim 5 dk.lık kısa süreli bir işlemdi
ben canım hiç yanmadı diyebilirim şöyle ki uzman dr. zaten ilacı verirken
seni uyarıyor ilaç tüplere doğru ilerledikçe karnında ve kasıklarında adet
sancısına benzer bir sancı oluyor evet ama hem kısa süreli hem o kadar
şiddetli değil bence hiç korkma rahim filmi hamile kalamayan kadınlar için
bence çok gerekli..
hoş, ben işlemin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen kalamadım oda ayrı mesele
tweety hoşgeldin,geçen gün merhaba demişsin ama ben çok sonra gördüm kusura bakma,yatarak yazdığım için bazen topice bakarken uyuyakalıyorum sanırım uyumuşum yine :)))) nasılsın?
yok transfer diil ikizlere hamileyim ve bebeklerden biri rahim ağzına çok yaklaşmış dolayısı ile rahim ağzını daraltmış bu nedenle artık hamileliğimin sonuna kadar yatacağım ki (zaten çoğunu yatarak geçirmiştim) erken doğum riski azalsın...
senin durumun ne?yaş kaç?çocuk varmı?yoksa ne kadardır uğraşıyorsun?
daha çok gençsin,olur mutlaka,sabırlar diliyorum..ben 39 yaşımın sonunda başladım uğraşmaya ve ancak iki yılın sonunda 3 düşükten sonra kavuştum sıpalara..bu işler çok sabır istiyor çooookkkk..
benim adetler 25 günde bir düzenli oluyodu ve rezervlerim iyi olduğu için hiç bu tür kürler yapmadım,sadece incir kürü yapmıştım..hayıt tohumunu bilemiyorum yanlış birşey söylemek istemem ama kullanan arkadaşlarım sana cevap verecektir merak etme..yalnız kullanıp faydasını gören çok biliyorum,kullanmanda bi sakınca yoktur bence kullan...
hiç stres yapma,en büyük düşmanımız zaten stres biliyosun bebek işinde..dediğin gibi aydan aya pek çok nedenle farklılık gösterebilir değerler,sen zaten çok gençsin daha..ama 1,5 yıldan fazladır uğraştığını düşününce bence iyi bir tüp bebek merkezine gidip iyi bir doktora muayene olup bütün tahl,illerini hem senin hem eşinin yaptırmasıb-nda fayda olabilir en azından aşılama deneyebilirsin bence..süreci hızlandırmak adına söylüyorum bunları tabii,belki de yapmışsındır kimbilir?
ben tüp tedavisine başladım ama doktorum yumurta sayımı beğenmediği için tüpü iptal edip aşılama yaptı ve hamile kaldım..2. aşılamamdı ve %15 şansım vardı...ciddiye almadım aşılama tutmaz dedim ama tuttu işte...rahat olmak lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?