38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam herkese
dün akşam batu erken uyudu (gece 3 ten 5 e tam uyumayıp dönüp durarak acısını çıkardı tabii. ne yapsın alttaki dişlerin biri patladı diğeri patlayamadı onun sıkıntısı) ben de yazayım dedim ama tam gönderdim ki kk bakımda cevabı geldi sinir oldum

tayf sağol anacım evet batu benim için dünyanın merkezi ve bu topiğin yakışıklısı nasıl ki mert alabama için öyleyse. tabii umut altınyunus için enes baharnaz için (bu arada o nerelerde) vs vs bir de prenseslerimiz var. senin ve alabamanın kardeşinin işi biraz daha zor. sizlerin 2 şer tane birtaneniz olacak

zarp cım canım maşallah süslünü süslüyorsun. tam minik bir premses olmuş. yemek konusunda sakın acele etme ve ısrarcı olma. şu an yavaş yavaş sadece tatsın. 6. ay bitene kadar yarı yatar durumda çok zor yedirmesi. sonra gittikçe kolaylaşıyor. şimdi batu yese beni de yiyecek ama yemiyor. dün eve döndüm yarım kase çorba içmiş. üstüne 90 cc mama. 3 saat geçti. ben pastane pizzası yiyordum. kucağıma geldi. 2-3 parça tadına baktı gitti. meyve hiç yememiş. tane tane muz ve üzümü reddediyor. muz-taze hurma vs güzel bir karışım yapmış bakıcısı yemedi. ben bu sefer dolaptan biraz mercimek yemeği ile bulgur pilavı çıkarıp ısıttım. yer gibi yaptım. ilgilenmedi bile. muhallebisini vermeyi denedik. sinirlendi. fırında sebze garnitürlü tavuk ğişmişti. onu çıkarıp tabağa koydum. sadece 2 parça tadına baktı. 1,5 saat çabalamanın sonunda yemediği yoğurdu biraz mama ile karıştırıp biberonla verdik. 12 aya gelince düzelir dendi düzelmedi. şimdi 18. aya gelip azı dişleri çıkınca kendi eline alıp ısırır duruma gelince yer ümidimdeyim. yoksa ya onu ya kendimi camdan atıcam :84:

maiumut inşallah 3 yumurta da birinci kalite döllenirler. bugün döllenme hakkında haber alacak mısın?

alkan yazdıklarını okuyunca dedim ki ay ben olsam ağlardım. özellikle böyle günlerde güzel şey öğretmen olmak. senin ve tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun

Son düzenleme:
Alkan ben de en icten dileklerimle kutluyorum bu gunu. Gecen gunku yazin icime dokundu cok . Allahim insallah yuzunu guldurecek , emeklerinibosa cikarmayacak.

Ben ne kadarisyan edip kizsam da onun bizi sevdiginden eminim. Var bir bildigi.....

bende tüm bizi ve geçmiş gelecekteki öğrencileri yetiştiren öğretmenlerin ellerinden öpüyorum.öğretmenler gününüz kutlu olsun.

kimbilir alkan o sahneden nasıl duygulanmışsındır çok güzel bir sahne gözümde canlandı. senin de öğretmenler günün kutlu olsun canım.

zarpcım hoşgeldin güzel kızını kokladın mı benim için çıtı pıtı çitlembik yeri mben onu 41 kere maşallah ona demek maratona siz de başladınız hadi hayırlısı olsun canım. yani benim söyleyebileceğim tek şek hiçbir aşaması kolay değil yiyen de zor yemeyende zor evet benim oğlum yiyor ama onada beğendirmek oyalamak oyalarken yedirmek dikkatini dağıtmadan yeme işini bitirmek yenisini yapmak vs gerçekten çok zorucu allah hepimizin yardımcısı olsun bi lokma yediklerinde nasıl mutlu oluyoruz yemeyince de tüm yelkenler suya iniyor. denizin yazdığı gibi formül formul formul ay düşünmek bile zor. yerse razıyız tüm bu zorluklara yemeyince daha zor elbet. ama annelerin sabrı varya sabır taşını çatlatır gerçekten yaşayınca anlıyormuşsun. allah kolaylıklar versin. benimki kendi çatalla yemek istiyor çatalına batırıp veriyorum resmen ağzına götürüyor o günlere geldik çok şükür. bi de şu emzirmeden uyku işini halletseydim inşallah ona da bi çözümler arıyorum.

maicim allah yardımcınız olsun inşallah herşey yolunda gidecek ve bize mutlu haberlerini vereceksin bizde bu süreci heyecanla senle paylaşacağız .

:82:TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR:82:

1--:119:Maiumut:119:3 yumoşumuz bölünüyodur şimdi,ohhh gelsin danalarrrrrr....
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal

DOldUralIM gÖBüşlErİ KızLArRRrrr!!!

Kızlar, bu rahim filmi denilen olay çok mu zahmetli ya? Canı acıyormu insanın ? Ne kadar sürüyor?
Yaptıramadım zordu tekrar deniyicem diyenler var. Çok korktum vallahi

Kızlar, bu rahim filmi denilen olay çok mu zahmetli ya? Canı acıyormu insanın ? Ne kadar sürüyor?

zazucum ben geçen yıl çektirdim 5 dk.lık kısa süreli bir işlemdi
ben canım hiç yanmadı diyebilirim şöyle ki uzman dr. zaten ilacı verirken
seni uyarıyor ilaç tüplere doğru ilerledikçe karnında ve kasıklarında adet
sancısına benzer bir sancı oluyor evet ama hem kısa süreli hem o kadar
şiddetli değil bence hiç korkma rahim filmi hamile kalamayan kadınlar için
bence çok gerekli..
hoş, ben işlemin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen kalamadım oda ayrı mesele

zor diil merak etme kısacık bi işlem,azıcık ağrısı var ama çok kısa sürüyo zaten..yalnız işlemden sonra yanında biri olsa iyi olur çünkü masadan kalkınca benim tansiyonum düşmüş kulaklarım zonklamıştı,halsizleşebilirsin yani...kendini kasmadan rahat bırakırsan hiç canın acımaz bence...

tweety hoşgeldin,geçen gün merhaba demişsin ama ben çok sonra gördüm kusura bakma,yatarak yazdığım için bazen topice bakarken uyuyakalıyorum sanırım uyumuşum yine :)))) nasılsın?

tweety hoşgeldin,geçen gün merhaba demişsin ama ben çok sonra gördüm kusura bakma,yatarak yazdığım için bazen topice bakarken uyuyakalıyorum sanırım uyumuşum yine :)))) nasılsın?

evet canım arada girip mrb yazıyorum bakıyorum kimse kalmamış
herkes toz olmuş iyiyim canım çok şükür sen neden yatıyorsun
transfermi yapıldı? pek bilgim yokta bu konularda kusura bakma :26:

yok transfer diil ikizlere hamileyim ve bebeklerden biri rahim ağzına çok yaklaşmış dolayısı ile rahim ağzını daraltmış bu nedenle artık hamileliğimin sonuna kadar yatacağım ki (zaten çoğunu yatarak geçirmiştim) erken doğum riski azalsın...

senin durumun ne?yaş kaç?çocuk varmı?yoksa ne kadardır uğraşıyorsun?

ikizleremi hamilesin süper canım ya tebrik ederim 41 bin kere sizeee
Güzel Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
ben 28 yaşındayım 1,5 yılı geçti 2 yıl olacak nerdeyse bebeiş için uğraşıyorum
deniz bulut arkadaşımızdan hayıt tohumunun tarifini aldım ona başlayacağım bakalım
hakkımızda hayırlısı Rabbim ne zaman verirse ozaman olacak..
Allahım tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inş.

daha çok gençsin,olur mutlaka,sabırlar diliyorum..ben 39 yaşımın sonunda başladım uğraşmaya ve ancak iki yılın sonunda 3 düşükten sonra kavuştum sıpalara..bu işler çok sabır istiyor çooookkkk..

tayfçım senin bu hayıt tohumuyla ilgili bir bilgin varmı?
geçen yılki hormon tahlillerimde e2 hormonumda biraz düşüklük
vardı doktorum yumurtalıklarında biraz zayıflık var demişti
ama şuan yakın zamanda hormon tahlili yaptırmadım bu arada
adetlerim düzensizleşti 30 günlük periyodum önce 40 sonra 36
ve sonra 34 oldu hayıtı adetimi düzenlemek amacıyla kullanmak
istiyorum umarım faydasını görürüm ayrıca yumurtalıklarıda geliştiriyormuş
kaliteli yumurtlama sağlıyormuş..
hakkımızda hayırlısı canım ya

benim adetler 25 günde bir düzenli oluyodu ve rezervlerim iyi olduğu için hiç bu tür kürler yapmadım,sadece incir kürü yapmıştım..hayıt tohumunu bilemiyorum yanlış birşey söylemek istemem ama kullanan arkadaşlarım sana cevap verecektir merak etme..yalnız kullanıp faydasını gören çok biliyorum,kullanmanda bi sakınca yoktur bence kullan...

anladım canım bende şöyle düşünüyorum kadınların her ayki hormon değerleri farklılık gösteriyormuş ya
benim o ayki ölçümümden sadece bir kaç ay önceki progesteron değerlerim 2 ay ard arda çok iyiydi
hatta o zamanki doktorum çok kaliteli yumurtlama olmuş adetinin geçmesini bekleyelim demişti çok umutluydu
tabi olmadı her iki ayda da ben şuna bağlıyorum o zamanlar hiç stres yoktu bende çok rahattım çünkü daha
yeni başlamıştık yolun çok başındaydım o yüzden rahattım daha sonra aşırı stres yaptım ve yumurta kalitemde
bozukluk oldu sanırım ama olsun hayıt tohumu faydalıymış biraz araştırdım netten bakalım umarım bende faydasını
görebilirim..
peki sen tüp bebeklemi hamile kaldın?

hiç stres yapma,en büyük düşmanımız zaten stres biliyosun bebek işinde..dediğin gibi aydan aya pek çok nedenle farklılık gösterebilir değerler,sen zaten çok gençsin daha..ama 1,5 yıldan fazladır uğraştığını düşününce bence iyi bir tüp bebek merkezine gidip iyi bir doktora muayene olup bütün tahl,illerini hem senin hem eşinin yaptırmasıb-nda fayda olabilir en azından aşılama deneyebilirsin bence..süreci hızlandırmak adına söylüyorum bunları tabii,belki de yapmışsındır kimbilir?

ben tüp tedavisine başladım ama doktorum yumurta sayımı beğenmediği için tüpü iptal edip aşılama yaptı ve hamile kaldım..2. aşılamamdı ve %15 şansım vardı...ciddiye almadım aşılama tutmaz dedim ama tuttu işte...rahat olmak lazım...

tayfcım artık tüp bebek merkezleride işi ticarete dökmüş en azından bursadaki
merkezler böyle diyebilirim.Bayram öncesi bir üroloğa gittik eşim muayene oldu
ve test değerlerini gösterdik ürolog çok beğendi çok iyi dedi bana dediği tek şey
sende de ciddi bir sorun yoksa sizin çocuğunuz normal yolla kesin olur ama sen stresli
birine benziyorsun stres yapmazsan olur dedi :) adam bir bakışta nasılda anladı
ama artık rahatım bende bir zamanı var belli ki bizlerde o zamanın gelmesini bekleyeceğiz
sabırla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…