zor diil merak etme kısacık bi işlem,azıcık ağrısı var ama çok kısa sürüyo zaten..yalnız işlemden sonra yanında biri olsa iyi olur çünkü masadan kalkınca benim tansiyonum düşmüş kulaklarım zonklamıştı,halsizleşebilirsin yani...kendini kasmadan rahat bırakırsan hiç canın acımaz bence...
ikizleremi hamilesin süper canım ya tebrik ederim 41 bin keresizeee
Güzel Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş.
ben 28 yaşındayım 1,5 yılı geçti 2 yıl olacak nerdeyse bebeiş için uğraşıyorum
deniz bulut arkadaşımızdan hayıt tohumunun tarifini aldım ona başlayacağım bakalım
hakkımızda hayırlısı Rabbim ne zaman verirse ozaman olacak..
Allahım tez zamanda isteyen herkese nasip etsin inş.
bu rahım fılmı ıcın ıstanbulda nerede cektırebılırız bende dusunuyorum cektırmeyı yardım kızlar
ne ıse yarar hayıt tohumu ve kullanımı bılgı alabıloırmıyım benım mol geb gecırdım ben yumurtalıklarda sanırım bayatlama oldugundan oluyor bu mol da kesın bılg yok bu konuda
bu rahım fılmı ıcın ıstanbulda nerede cektırebılırız bende dusunuyorum cektırmeyı yardım kızlar
Maiumut sana canlı canlı merhaba....Açtığımda burası ana baba günüydü.Herkes yemek yemeğe gitti sanırım.Bi sen bi ben kalmışız:))Çıkmadan selam veriim dedim.İyi akşamlarrr...Alkan canım öğretmenler gününüz kutlu olsun..
ben rahim filmini antalyada çektirmiştim ama geçen sene istanbuldaki doktorum ile aşılama yapmaya karar verince,doktorum nişantaşında idi ve valikonağı caddesinin en sonunda bi yer (ismini ne yazıkki hatırlamıyorum) önermişti ama kısmet olmadı meğer hamile imişim,yaptırmamıştım bende...ama caddenin sonunda kolay bulunabilir bir yerde idi,istersen sorarak bulabilirsin,fiyatı ta 2010 haziranda 350-400 civarı gibiydi...burada sadece 150 lira ödeyerek yaptırdım,yaaa istanbul çok pahalı biyer gerçekten,2010 haziran aşılama fiyatı ilaçlar hariç 700 tl idi ama antalya tüp bebek te ilk aşılamamı 2011 şubatta 350 liraya olmuştum ve o zaman tüp bebek 2900 tl idi,sonraki aşılamamda mayısta yani zam gelmişti ve aşılama 450 tüp 3300 olmuştu(üstelik ilaçlarımıda anlaşmalı olarak çalıştıkları eczaneden oldukça ucuza temin etmiştim)..yinede istanbula göre süper ucuz gelmişti bana ve çokta kaliteli bi hizmet görmüştüm hala da tüp bebek merkezi ile beraber çalışan vitale hastanesine gidiyorum ve hala oldukça kaliteli bi hizmet görüyorum...neyse,aklıma geldi fiyatlar birden niyeyse,canım istanbulum iyisin hoşsun birtanesin ama çok pahalısın çokkkk...
bugün benim danalara bez aldım 3 paket,anacım yenidoğan bezleri 3 kg ye kadar nekadar da minikmiş öyleeeee,ayyy yumruğum sığmadı yeminle içineee...çok güldük eşimle ulan bu kadar küçük mü olucak bunların götü diye...allahım yaaaa bu bezle bile arap kadri gibi olucaklar valla :)))))...iki pakette prematüre bezi alayım dedim ama sonra dur bakalım acele etme belkide 40. hafta doğurursun bellimi olur bu işler dedim kendime..ay yenidoğan bezi böyle ise prematüre bezleri heralde mikroskopla filan görünüyodur ayol...tübe tübeeee,nasıl büyüycek bunlar anacım,bilemedim bi türlü...
ben rahim filmini antalyada çektirmiştim ama geçen sene istanbuldaki doktorum ile aşılama yapmaya karar verince,doktorum nişantaşında idi ve valikonağı caddesinin en sonunda bi yer (ismini ne yazıkki hatırlamıyorum) önermişti ama kısmet olmadı meğer hamile imişim,yaptırmamıştım bende...ama caddenin sonunda kolay bulunabilir bir yerde idi,istersen sorarak bulabilirsin,fiyatı ta 2010 haziranda 350-400 civarı gibiydi...burada sadece 150 lira ödeyerek yaptırdım,yaaa istanbul çok pahalı biyer gerçekten,2010 haziran aşılama fiyatı ilaçlar hariç 700 tl idi ama antalya tüp bebek te ilk aşılamamı 2011 şubatta 350 liraya olmuştum ve o zaman tüp bebek 2900 tl idi,sonraki aşılamamda mayısta yani zam gelmişti ve aşılama 450 tüp 3300 olmuştu(üstelik ilaçlarımıda anlaşmalı olarak çalıştıkları eczaneden oldukça ucuza temin etmiştim)..yinede istanbula göre süper ucuz gelmişti bana ve çokta kaliteli bi hizmet görmüştüm hala da tüp bebek merkezi ile beraber çalışan vitale hastanesine gidiyorum ve hala oldukça kaliteli bi hizmet görüyorum...neyse,aklıma geldi fiyatlar birden niyeyse,canım istanbulum iyisin hoşsun birtanesin ama çok pahalısın çokkkk...
bugün benim danalara bez aldım 3 paket,anacım yenidoğan bezleri 3 kg ye kadar nekadar da minikmiş öyleeeee,ayyy yumruğum sığmadı yeminle içineee...çok güldük eşimle ulan bu kadar küçük mü olucak bunların götü diye...allahım yaaaa bu bezle bile arap kadri gibi olucaklar valla :)))))...iki pakette prematüre bezi alayım dedim ama sonra dur bakalım acele etme belkide 40. hafta doğurursun bellimi olur bu işler dedim kendime..ay yenidoğan bezi böyle ise prematüre bezleri heralde mikroskopla filan görünüyodur ayol...tübe tübeeee,nasıl büyüycek bunlar anacım,bilemedim bi türlü...
selam kızlar tüp kardeşler.
bende bütün öğretmenlerimizn öğretmen günlerini kutluyorum.alkancım evet haklısın canım anneden alınan eğitim çok önemli.sonrasında çocukların hayatında öğretmenlerin rolününde önemi büyük.
tayf maşallah canım demek alışverişe start vedin kolay gelsin.sen yinede hazırlığını yap danalar 40.haftada gelsinler inşallah.sonrasında sen yapamabilirisn.şimdi alki herşey senin beğendiğin olsun.sağlıkla gelsinler.
Maicim özelden yazdım sayıyı .Umarım görmüşsündür.Accık oldu ama inan içten okudum.Allah kabul ederse ne mutlu.Öptüm...
oncelıkle ogretmenler gununu kutluyorum bılmıyordum ogrtmen oldugunu ve tesekkur ederım bılgın ıcın ben de kesın anestesı alırım herhalde benım canımda cok azdır bende polen ve hayıta başlıycam sagolasınBenim ve tüm öğretmen arkadaşlarımın,eğitim savaşçılarının gününü kutlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.Çok naziksiniz.Sağolun varolun.Gerçekten de çok güzel bir gündü.Okuldaki çiçeklerimle kutlamalar süperdi.Henüz sevgilim gelmedi gelince evde devam...Herşey bir yana arkadaşlar hani biz burada tüp kardeşiyiz anne olmaya uğraşıyoruz ya. Bana göre tek gerçek var,ilk öğretmenler anneler.Babaları da işe katıyorum tabi ama bence ilki anne.Çocuklar temel eğitimi ailede alıyorlar.Okullarda biz sadece üzerine yeni şeyleri koyabiliyoruz.Ailede neyi nasıl öğreniyorsak hayat boyu öyle gidiyor.Değiştirilmesi gerekenler çok zor değişiyor.Büyük emek ve özveriyle.O yüzden de çocuk büyüten anne babaların kendilerine ilişkilerine ve yavrularına çok özen göstermeleri gerekiyor.Hep derler ya ana baba olmak için ehliyet gerekmiyor diye.Bence kesinlikle gerekiyor.İnsan yetiştirmek hiç kolay değil.Kolay olduğunu zannedenler üçer beşer doğuruyor ama büyük bir kısmı inanın bana o minik yavruları ser sefil ediyor.Dilerim hepimiz bir gün akıllı, vicdan sahibi,erdemli ve hayırlı evlatlar yetiştirecek annelerden oluruz.Allah gönlümüzün muradını versin.
Caco ben hayıt suyu içiyorum.Aktara sordum tohumumu daha iyi suyu mu diye.Suyunun buharından elde edildiğini söyledi.Benim değerlerim çok kötü değildi.İlk tedaviden sonra kötüleşti ama sonrasında baya düzeldi.Arı sütü bal polen karışımı,çörek otu tarçın bal karışımı da ye.Daha bi sürü bi şey var ama bunlar temel olanları sanırım.Sen yağmur sesine bi git bak kafayı yersin hangi birini yapayım diye.Kolay gelsin canım...
Şu rahim filmi olayına gelince...Valla şimdi diğer arkadaşlar kolay diyorlar ama ben demiycem((Belki bu benimle de alakalı bi şey.40 yaşına kadar iğne olmaktan ölmek kadar korkan ben için o film kabus gibi bişeydi.Anestesiyle çektirmek için gittim dr beni ikna etti,beş on dakikalık bir şey için anestesi alma dedi ok.dedim.Ama pişman oldum.Evet çok zor değil kısa sürüyor fakat ağrı eşiği düşük olan ben için çok ağrılıydı ve neredeyse bayılıyordum.Merkeze ve 2 doktora da(karı koca) güvenim sonsuzdu.Sonuç herşey normal çıktı.Tek güzel tarafı oydu.Ben bir günyeniden çektirmek zorunda kalırsam söyliim kesin bayıltcam kendimi:)))Ama dediğim gibi bu tümüyle benimle alakalı bi şey de olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?