38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

bu rahım fılmı ıcın ıstanbulda nerede cektırebılırız bende dusunuyorum cektırmeyı yardım kızlar

ne ıse yarar hayıt tohumu ve kullanımı bılgı alabıloırmıyım benım mol geb gecırdım ben yumurtalıklarda sanırım bayatlama oldugundan oluyor bu mol da kesın bılg yok bu konuda

selam güller....

bütün öğretmenlerimizin günü kutlu olsun.hepinizin ellerinden(çocukça),nanaklarından öperim...çoook saygılar...
zarphocam,,,cans hocam....sizleri iki kere öptüm...denizbulut....ansiklopedi kadın diyorum ya...üzerine alınabilirsin... senin de kutlu olsun...

bütün öğretmenlerimizi selamlıyor.van depreminde ölen 75 öğretmeni de saygıyla anıyorum..

Tum ogretmenlerimiz ogretmenler gunu kutlu olsun. Devletimiz ogretmenlerimizi daha cok hatirlasin diyorum.

Clarissa ile ilgili guzel dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederiz teyzeleri.

Maiumut, saglicakla, cok kuvvetle yumuslar bebisler olarak gelsinlar canim. AMIN!

Denizgeldi, sagol canim, hic atlamazsin boyle seyleri, operiz seni de japon gozlunu de....

Alabama, masallah Merte, darisi once Batuya sonra da diger siradakilere insallah catalla kendi yemeklerini yemeye...
Umarim kendiliginden uyku isini de cozersiniz canim yakinda...

Deniz Bulut,
sagol canim oneriler icin... Batu bir sekilde yemese bile kilo aliyor ve boyu uzun masallah, dedigin gibi bir sekilde buyuyecekler. Umarim seni cok sasirtir da yakinda kendi basina yer canim, senin de agzin acik kalir inanmakta zorlanirsin.
Baharnaz, Ankaraya gidip uzun bir sure kalacakti sanirim daha donmedi yoksa yazardi, umarim iyidirler.

Tayf, aman cok dikkat et canim, evde simdi sana yardimci var mi? Sana yazmismiydim ben Clarissa da basinda ikizdi! Ilk baslarda cok zorlaninca hem esim hem de annem ayyy bunlardan iki tane oalcakti bir de dediler ama ben yinede ikiz istemistim. Sen de baskalarinin zor olacak dediklerine cok takmamaya calis, zorlu bir surec gececek ama sevgileri sana herseyi unutturup gidecek, simdiden bakici isini ayarla canim, geceleri uykusuz kalip ertesi gune de devam etmek cok zor ve bebisler sana muhtac olacaklar. Ikili madelanin sut sagma makinesini kesinlikle al derim. Yandan - onden citcitli body'ler cok kullanisli, bayagi bir al derim iki tane olunca...Penye battaniyeleri ben hala kullaniyorum, hem yarim kundak da yapabilirsin bunlarla... Neler aldin bakayim?

Tedavideki arkadaslar, hadi gayret, bebisleriniz biryerlerde sizi bekliyorlar lutfen buna inanin. Clarissa, bizim 11.mikro denememiz, cok sukur sonunda yavrumuza kavustuk. Allah bu yola baskoyan herkesin dualarini geri cevirmesin, kucaklariniz bebislerle dolsun. AMIN!

Herkese sevgiler...

bu rahım fılmı ıcın ıstanbulda nerede cektırebılırız bende dusunuyorum cektırmeyı yardım kızlar

radyomar ve echomar merkezlerinde. ağrısız. 300-350 civarıydı sanırım en son. internetten iletişim bulabilirsin.

ne ıse yarar hayıt tohumu ve kullanımı bılgı alabıloırmıyım benım mol geb gecırdım ben yumurtalıklarda sanırım bayatlama oldugundan oluyor bu mol da kesın bılg yok bu konuda

e2 fsh gibi hormonları düzenliyor. aktardan alabilirsin. sabah akşam aç karnına 1 veya yarım bardak sıcak suya 1 tatlı kaşığı koyup 10-15 dakika bekleyip süzüp içmiştim ben. alınca rondodan çekersen daha etkili daha iyi çıkıyor. bildiğim bir zararı yok. hamile kalınana kadar tedavi zamanları hariç içilebilir.

Benim ve tüm öğretmen arkadaşlarımın,eğitim savaşçılarının gününü kutlayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.Çok naziksiniz.Sağolun varolun.Gerçekten de çok güzel bir gündü.Okuldaki çiçeklerimle kutlamalar süperdi.Henüz sevgilim gelmedi gelince evde devam...Herşey bir yana arkadaşlar hani biz burada tüp kardeşiyiz anne olmaya uğraşıyoruz ya. Bana göre tek gerçek var,ilk öğretmenler anneler.Babaları da işe katıyorum tabi ama bence ilki anne.Çocuklar temel eğitimi ailede alıyorlar.Okullarda biz sadece üzerine yeni şeyleri koyabiliyoruz.Ailede neyi nasıl öğreniyorsak hayat boyu öyle gidiyor.Değiştirilmesi gerekenler çok zor değişiyor.Büyük emek ve özveriyle.O yüzden de çocuk büyüten anne babaların kendilerine ilişkilerine ve yavrularına çok özen göstermeleri gerekiyor.Hep derler ya ana baba olmak için ehliyet gerekmiyor diye.Bence kesinlikle gerekiyor.İnsan yetiştirmek hiç kolay değil.Kolay olduğunu zannedenler üçer beşer doğuruyor ama büyük bir kısmı inanın bana o minik yavruları ser sefil ediyor.Dilerim hepimiz bir gün akıllı, vicdan sahibi,erdemli ve hayırlı evlatlar yetiştirecek annelerden oluruz.Allah gönlümüzün muradını versin.
Caco ben hayıt suyu içiyorum.Aktara sordum tohumumu daha iyi suyu mu diye.Suyunun buharından elde edildiğini söyledi.Benim değerlerim çok kötü değildi.İlk tedaviden sonra kötüleşti ama sonrasında baya düzeldi.Arı sütü bal polen karışımı,çörek otu tarçın bal karışımı da ye.Daha bi sürü bi şey var ama bunlar temel olanları sanırım.Sen yağmur sesine bi git bak kafayı yersin hangi birini yapayım diye.Kolay gelsin canım...
Şu rahim filmi olayına gelince...Valla şimdi diğer arkadaşlar kolay diyorlar ama ben demiycem((Belki bu benimle de alakalı bi şey.40 yaşına kadar iğne olmaktan ölmek kadar korkan ben için o film kabus gibi bişeydi.Anestesiyle çektirmek için gittim dr beni ikna etti,beş on dakikalık bir şey için anestesi alma dedi ok.dedim.Ama pişman oldum.Evet çok zor değil kısa sürüyor fakat ağrı eşiği düşük olan ben için çok ağrılıydı ve neredeyse bayılıyordum.Merkeze ve 2 doktora da(karı koca) güvenim sonsuzdu.Sonuç herşey normal çıktı.Tek güzel tarafı oydu.Ben bir günyeniden çektirmek zorunda kalırsam söyliim kesin bayıltcam kendimi:)))Ama dediğim gibi bu tümüyle benimle alakalı bi şey de olabilir...

ben rahim filmini antalyada çektirmiştim ama geçen sene istanbuldaki doktorum ile aşılama yapmaya karar verince,doktorum nişantaşında idi ve valikonağı caddesinin en sonunda bi yer (ismini ne yazıkki hatırlamıyorum) önermişti ama kısmet olmadı meğer hamile imişim,yaptırmamıştım bende...ama caddenin sonunda kolay bulunabilir bir yerde idi,istersen sorarak bulabilirsin,fiyatı ta 2010 haziranda 350-400 civarı gibiydi...burada sadece 150 lira ödeyerek yaptırdım,yaaa istanbul çok pahalı biyer gerçekten,2010 haziran aşılama fiyatı ilaçlar hariç 700 tl idi ama antalya tüp bebek te ilk aşılamamı 2011 şubatta 350 liraya olmuştum ve o zaman tüp bebek 2900 tl idi,sonraki aşılamamda mayısta yani zam gelmişti ve aşılama 450 tüp 3300 olmuştu(üstelik ilaçlarımıda anlaşmalı olarak çalıştıkları eczaneden oldukça ucuza temin etmiştim)..yinede istanbula göre süper ucuz gelmişti bana ve çokta kaliteli bi hizmet görmüştüm hala da tüp bebek merkezi ile beraber çalışan vitale hastanesine gidiyorum ve hala oldukça kaliteli bi hizmet görüyorum...neyse,aklıma geldi fiyatlar birden niyeyse,canım istanbulum iyisin hoşsun birtanesin ama çok pahalısın çokkkk...

bugün benim danalara bez aldım 3 paket,anacım yenidoğan bezleri 3 kg ye kadar nekadar da minikmiş öyleeeee,ayyy yumruğum sığmadı yeminle içineee...çok güldük eşimle ulan bu kadar küçük mü olucak bunların götü diye...allahım yaaaa bu bezle bile arap kadri gibi olucaklar valla :)))))...iki pakette prematüre bezi alayım dedim ama sonra dur bakalım acele etme belkide 40. hafta doğurursun bellimi olur bu işler dedim kendime..ay yenidoğan bezi böyle ise prematüre bezleri heralde mikroskopla filan görünüyodur ayol...tübe tübeeee,nasıl büyüycek bunlar anacım,bilemedim bi türlü...

selam kızlar tüp kardeşler.

bende bütün öğretmenlerimizn öğretmen günlerini kutluyorum.alkancım evet haklısın canım anneden alınan eğitim çok önemli.sonrasında çocukların hayatında öğretmenlerin rolününde önemi büyük.

tayf maşallah canım demek alışverişe start vedin kolay gelsin.sen yinede hazırlığını yap danalar 40.haftada gelsinler inşallah.sonrasında sen yapamabilirisn.şimdi alki herşey senin beğendiğin olsun.sağlıkla gelsinler.

mai eşimin annesi ve benim annem pekçok şey almışlar zaten bu nedenle giysi almadım,yatak almış annem yorgan dökmüş karyola almış bitane büyücek bişi o yüzden karyola beşik almayacağım şimdilik tek karyolada sığışsınlar bakalım...sadece bez aldım 3 paket eşimide eğittim bez konusunda ben vakit bulup gidemezsem o gider alır marketten...pompa alıcam,biberon alırım 4 tane filan,battaniyesinden alt değiştirme bezine hatta mama önlüklerine kadar almışlar yahuuu bana bişey bırakmamışlar alayım...aslında iyidde oldu çünkü dolaşıcak durumda diildim biliyosun...kendim için birkaç parça giysi alırım ve tamamlarım bu işi..

zarpdenizcim,başından beri hemen hemen herkes zor olacağını düşündü ve söyledi,haklılarda iki bebek birden çok zorlayacak ama tuhaf olan şu ki bebek için yola çıktığımdan beri hep keşke ikiz olsalar dedim kendi kendime,hatta senin tavsiyenle topice tüp tedavim başlayınca henüz olup olmayacağı belli olmayan bebeğe yazdığım mektupta bile bebişler ikiniz birden gelirseniz kapım açık diye yazmıştım..içime doğmuş demek ki hep...aslında için için hep hazırdım ikizlere ve çok seviniyorum iki tane olacaklar diye çünkü yalnız bir çocuk olarak büyümesin nolur diyodum,abimle aramda 7 yaş var ve bu yaş farkı ikimizede yalnız bir çocukluk yaşattı,bence şanssızdık ikimizde..oysa şimdi ikisi beraber yuvarlanır giderler hemde arkadaş olurlar birbirlerine diye düşünüyorum...şimdilik bakıcı filanda düşünmüyorum açıkçası,kafamda ikisinide sakince büyütebileceğime inandığım bi yöntem var ve bakalım işe yarayacak mı,hep birlikte göreceğiz inşallah...tabii eşimin desteği de çok önemli,hamileliğim boyunca sağolsun hiç mutsuz etmedi hiç yalnız bırakmadı beni,bebekler doğuncada aynı şekilde devam edecektir bence...

clarissayı öpüyorum canım ve sanada kolaylıklar diliyorum bu yolda,zor kazandık kolay büyüsünler inşallah...darısı bebek yolu gözleyen tüm arkadaşlarıma olsun..her hamilelik haberi sanki kendiminmiş gibi mutlu ediyor beni...ama yorulup ara verenlere üzülüyorum biraz,bu savaşta kazanan ve güçlenen taraf hep bizim çıtırlar olsun inşallah...

Ay çok hoşsun ya...Yine güldürdün beni.Sen bu kuzular doğsun da gör.O popolar ne bezler tüketecek ne paraların içine edecek vay anam vayyy..Büyür onların popoları cicim belki sen bile ne çabuk büyüdüklerini anlamazsın merak etme...Ay heyecanlandım ya..Geçse şu haftalarda gelse ikizlerimiz topiğimize:)))Dur aman! Sen sakın heyecanlanma.Yat güzel güzel büyüsün bebişler iyicene...

Maicim özelden yazdım sayıyı .Umarım görmüşsündür.Accık oldu ama inan içten okudum.Allah kabul ederse ne mutlu.Öptüm...

alkancım darısı fazla fazla başına olsun inşallah...tedavini sabırsızlıkla bekliyoruz ve dualarımızı eksik etmiyoruz üzerinden..toanadan sonra sıra sende haaa...hadi gariiiiiiiiiii....ay bezleri görsen katıla katıla gülersin valla,o kadar küçüklerki alkan çok komikler anacım, bu kadar küçük göt görmemiştim bende heyecanla bekliyorum valla...

hayır o diil bu kadar minik götlerde spartaküs ve crixus ismi biraz büyük duracak galiba..

Son düzenleme:
oncelıkle ogretmenler gununu kutluyorum bılmıyordum ogrtmen oldugunu ve tesekkur ederım bılgın ıcın ben de kesın anestesı alırım herhalde benım canımda cok azdır bende polen ve hayıta başlıycam sagolasın

Yeniden merhabalar arkadaşlar
Nihayet ev ve internet sorunumuzu hallettik.Hepinizi çok özlemişim.Yeni arkadaşlarımız katılmış hepsi de ne iyi etmişler hoş gelmişler.
Ben de tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum.
Sevgili tayf demek 8 haftan kaldı.Ne kadar çabuk geçiyor zaman :) Sağlıkla,kısmetle gelsin oğulların inşallah.
Ben de kürtajdan tam 85 gün sonra ancak regl olabildim.Çok stresli bir bekleme süreciydi benim için.Bakalım ikinci reglim düzenli gelebilecek mi?Doktorum aralık ayında korunmayı bırakmamı söylemişti.Genetik analizlerimiz de normal çıktığı için tüp bebeğe gerek olmadığını düşünüyor.Ben yine de aralık ayında tüp bebek doktoruyla görüşeceğim.
Maicim canım dilerim her şey gönlünce olur.Dualarım seninle...
Alabama geç kaldım ama Mert ciğimin yeni yaşı kutlu olsun.Sağlıklı,mutlu,hayırlı bir evlat olsun...
Zarpdeniz, Clarissa çok cimcime olmuş ya ne kadar değişmiş.Maşallah ona hep gülsün inşallah...
Denizgeldi mutluluğun satırlara yansıyor Allah daim etsin.Kızınla bir ömür sağlıklı ve mutlu olun inşallah.
Hepinize kucak dolusu sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…