38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Batu'cum... Hayata sürpriz bir adımla ve bence kendi kararını vererek adım attın ... Umarım bu güzel sürprizler tüm hayatında peşinden gelir .. Sağlık ,mutluluk ve başarı dolu bir ömrün olsun .. . İyi ki doğdun güzel gözlü bebek..

Denizbulut ... Böyle tatlı ,yiğit ,akıllı bir çocuk dogurduğun ve bir çok zorlukları şefkatli anne yüreğinle aştıgın için seni bir kez daha tebrik etmek istiyorum...

Zarpdeniz .. Clarissa çok tatlı bir bebek... Kırılgan ama bir o kadar da magrur duruşuyla ben de burdayım görün bakın büyüyünce sizi nasıl şaşırtacağım der gibi sanki..

Mai ... İnşallah yumurtalar güzel güzel bölünüp hayata merhaba derler ....Dualarımdasın

Öğretmenler günümüzü kutlayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum .. Ben de topiğimizin ve Türkiyemizin vefakar bir o kadar cefakar öğretmenlerinin günü kutluyor ve başarılar diliyorum ...

SEVGİYLE KALIN...

batucanın doğum günü kutlu olsun hep annesinin yanında olsun inşaAllah.

yağmursesinin gözü aydın mucizesiyle mutlu bir ömür sürsünler inşaAllah.

herada hoş geldin daha fazla uğraya özlüyoruz

bana gelince bu gün aradım dr umu nasıl diye yarın belli olur dedi.sık açıp bakmıyorlarmış.artık sabırsızlıktan çatlamazssam yarına kadar beklicem.

:82:TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR:82:

1--:119:Maiumut:119:transferimiz yarın,ohhh gelsin danalarrrrrr....
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal
7--rieuse:103:

HAydiN DOldUralIM gÖBüşlErİ KızLArRRRRrr

------------------------------------------------------------------------------
TAZE ANNELERİMİZ

1--Yağmursesi mucize bebek dünyaya geldiiiii...Hoşgeldin Zeren!!
[/QUOTE]

Denizbulut Batuşumuzun yeni yaşı kutlu olsun.Sağlıklı,mutlu, uzun bir ömrü olsun inşallah.Senin gibi bir anneye sahip olduğu için çok şanslı bir çocuk olacak her zaman.
Beraberce geçireceğiniz nice güzel yaşlar dilerim...

zazucugum tek degılsın bende senın gıbıyım bende cok korkuyorum devlet hastanesıne gıttım ve rahım fılmı hakkında konuştum doktorla ılac vermıyoruz bız dedı bende dedımkı benım psıkolojım bozuk kaldırabılırmıyım he o zaman sakın dedı gıt ılaclı cektır dedı bana benım de 2 dusuk var

allah gonlune gore versın hayırlısıyla canım

Maiumut, bugün aklımız, dualarımız seninle. Keyifli bir hamileliğin başlangıcı olsun, bebişler annelerine sımsıkı tutunsunlar inşallah. Bizleri habersiz bırakma.

selammmm kızlarr..
arada buraya uğrayıp tayfa yazıyorum..
tayff canım ben doğurdum canım oğlum şimşek ege,m 17 kasımda dünyaya geldi..
aslında sezaryan günüm 21,di ama perşembe gecesi suyum gelmesi sonucu acil alındı..
bende oğlumda iyiyiz cok şükür büyümeye çalışıyoruz..
annelik yaşanılması en güzl duygulardan birisi..rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın kimseyi bu sevgiyle sınamasın..
darısı sana ve bütüb hamiş arkadaşlarıma olsun...
sende kendi durumundan yazarsan sevinirimm girinci okurum yazını..
ben ve oğluşum sizi öpüyoruz..

Maiumut,
bu bekleme isi zor canim ama sabir... Ben de embriyolarimla ilgili doktorumla ve embriyologla gorusmeye gittigimde hadi transferi yapacagiz bilgisi gelmisti. Ben de 5.gune kendimi hazirlamis ve Cider'den bazi arkadaslarla Kadikoy'de bulusma planlari yapmistim. Ustune ustluk, Istanbul'u turist Omer gibi gezip Lush'dan organik sabun aldigimda hediye ettikleri vucut jeli ile de bir guzel dus alip hastaneye gitmistim fakat bu dus jelinin o kadar yogun parfum gibi kokusu vardi ki, sonra kaldigim yere gidip sade bir dus alip ondan sonra transfer icin yeniden hastaneye gelmistim, bu arada bulusacagim Cider arkadaslarim da transfere gelmislerdi. Senin embriyo bekleme surecini hayalimde canlandirirken benimki aklima geldi, umarim sen de gelecek yila bebeginle-bebeklerinle birlikte transfer oncesini bize yazarsin canim.

selam kızlar
gamzeli kız allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın bebişini kokla bizim için.

zarpcım nasılsın nasıl gidiyor hayat yerinize alıştınız mı clarissa evine alıştı mı nasıl gidiyor. şimdi senin yardımcın var mı hayatım. yoksa yanlız mı bakıyorsun. anladığım kadarıyla var. nasıl iş bölümü yaptınız memnuniyetlerini sıkıntılarını varsa paylaşır mısın? bunu diğer annelere de soruyorum kızlar bunları da paylaşalım. mesela benimki bizim oğlanı ben yokken memeyi sebep gösterererk doygun uyutamıyor. ya uyutamıyor ya uyuyunca kısa süre sonra uyanıyor. tamam ben memeyle uyutuyorum ama başka bir yol arıyorum

onu suçlamıyorum ama çok iyi yönleri olmasına rağmen eksik yönleri de çok. gençliğine verip iyi yönleri adına pek laf etmiyorum. oyunlar oynuyorlar bizim Mertin ayına göre gelişiminden tam bilgi sahibi değilim yani 12 aylık bir bebek için normal şeyler mi yapıyor yoksa ablası öğrettiği için Mert biraz farkında ve gerçekten zeki mi olduğu için bazı şeyler yapıyor bunları araştırmam lazım. o yönlerden bizim bakıcının faydalı olduğunu düşünüyorum. yani mesela ben kazağını pijamasını giydirirken elini tutup ben geçiriyordum ablası ona elini kendi çıkartmayı öğretmiş şimdi iki üç yaşında ki bi çocuk gibi kolunu bacağını kendi geçiriyo falan şaşırıyorum. herşeyi bu bu mu mu diye soruyor ama herşeyi. yaklaşık 2 aydır hemde. mertin mavi kapaklı kremi diyorum mesela mavi de diyorum ma sesi çıkartıyo. çatalıyla yemeği kendi ağzına götürüyo. bunları araştırcam belkide ayına göre bunlar normal hareketlerdir ben şaşırıyorumdur. bunların haricinde yani mert haricinde içtiği suyun bardağını bile her gün bırakıp gidiyo yani o bardağı makineye bile koymuyo. yerler kırıntı olmuş falan tınn. mertin kıyafetlerini ütülüyo iş olarak bide yemek yapıyo yemek için de çok ısrarlı değilim çünkü eşim benim yemeklerimi tercih ediyor onunkileri pek beğenmedi. aklıma geldikçe yazcam.

gamzelim şükür kavuşturana,allah analı babalı büyütsün oğlunu ,sağlıkla sıhhatle gelmiş şimşek egem inşallah hep sağlıkla sıhhatle dolar taşar böyle....çok çok çok sevindim güzel arkadaşım....preseed topicinin güzelleri tek tek doğurdu bebeklerini,önce tuğba(tüp)sonra derya(tüp)sonra cetrefilli(doğal)sonra sen(tüp)kısmetse ben(aşılama)şimdi sıra özgede 15 aralıkta startı veriyor inşallah gelicek bebişi,allah isteyen herkese ama herkese hemmmmen versin inşallahhhh....

MAİİİİİ...bi ses ver hele naptın ne ettin bacım merak içindeyim ve heyecanla bekliyorum haberini....

haklısın yerden göğe kadar,bende çok gülüyorum kendime,nedir bu özgüven tırladın galiba ceyda diyorum nedir senin akıl sağlığı durumun filan...ama tabiiki tedbirlerim var yahuuuu merak etmeyin,size daha öncede söyledim ama ciddiye almadınız beni,dedim ya kafes yaptırıcam spartaküsle crixusa ve çiğ et atıp besliycem onları,her nekadar götleri küçükte olsa kararlıyım abicim böyle yetiştirem danarı :)))))

güller herkese merhaba.....çokkk selam...
giremedim.... fırsat bulursam bu gece okuyacağım...tayf...açıksın....bebişler ve sen sağlıksınız inşallah... danalara iyi bak.. kaçtım...
nisa ne yaptın

KIZLAR,az önce mai aradı yazmamı istedi transfer tamammış...artık geri sayım başladı,inşallah 10-12 gün sonra pozitifle havalara uçacağız hep beraber....allah yardımcın olsun maiiii,aman çok dikkat et lütfen,yapılması gerekenleri biliyosun ona göre davran emi?:118::118::118:

:82:TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR:82:

1--:119:Maiumut:119:1. gün:transferimiz tamamdır,geri sayım başladı,ohhh gelsin danalarrrrrr....
2--Toana
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal
7--rieuse:103:

HAydiN DOldUralIM gÖBüşlErİ KızLArRRRRrr

------------------------------------------------------------------------------
TAZE ANNELERİMİZ

1--Yağmursesi mucize bebek dünyaya geldiiiii...Hoşgeldin Zeren!!

Son düzenleme:
İyi akşamlar arkadaşlar.Bu sabahtan beri benim de aklım maideydi,aramak istemedim sadece mesaj yazdım.Allah yardımcısı olsun.Tayf ın dediği gibi sırayla dolsun göbişler inşallah...

hamd olsun rabbime bu günleri gösterene.transfer oldu.dr söylediğine göre herşey iyi.allah sonunuda iyi etsin inşaAllah.tabi heyecanlıyım,korkuyorum duygularım karışık.belki tayfın devi gelir omuzuma dokunur.hepiniz sormuşsunuz merak etmişsiniz çok teşekkür edrim.tüp kardeşlerim.gerçekten sıra insana gelince tutuluyor insan.ne yapmalıydım ne yapmamlıydım.düşünebiliyormusunuz su içmeyi unuttukşimdide acaba sağamı yatılacaktı solamı.sonra ne yemeliydik ne yememliydik.bu gibi şeyler ama sanırım ben yeme içmeyi çok takmıcam.

toanadan haberler
anca bu gün adeti başlamış pazartesiye dr randevusu var.bu seferde başka dr a vermişler randevuyu.rabbim onunda yüzüne gülsün.6.da alsın kucağına bebeğini.sizlere çok selamı var.şu an bulunduğu yerden formu okuyabilişyormuş ama giriş yapamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…