Teşekkür ederim kızlar içim rahatladı. Bu bebek işini fazla kafama takmamı istemiyor eşim ve bu yüzden internetde araştırmamı yasakladı. Olumsuz en ufak bir bilgide moralim çöküyormuş, boşuna üzülüyormuşum ..vs vs.
Tek bilgi kaynağım sizsiniz ve ben de aranızdaki en deneyimsiz kişi...
Bu yollardan çoktan geçmiş kişiler için fazlaca önemi kalmamış olabilir ama ben daha yolun başındayım ve hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem de şaşkınım hala((
batucanın doğum günü kutlu olsun hep annesinin yanında olsun inşaAllah.
yağmursesinin gözü aydın mucizesiyle mutlu bir ömür sürsünler inşaAllah.
herada hoş geldin daha fazla uğraya özlüyoruz
bana gelince bu gün aradım dr umu nasıl diye yarın belli olur dedi.sık açıp bakmıyorlarmış.artık sabırsızlıktan çatlamazssam yarına kadar beklicem.
selammmm kızlarr..
arada buraya uğrayıp tayfa yazıyorum..
tayff canım ben doğurdumcanım oğlum şimşek ege,m 17 kasımda dünyaya geldi. .
aslında sezaryan günüm 21,di ama perşembe gecesi suyum gelmesi sonucu acil alındı..
bende oğlumda iyiyiz cok şükür büyümeye çalışıyoruz..
annelik yaşanılması en güzl duygulardan birisi..rabbim isteyen herkeze bu duyguyu yaşatsın kimseyi bu sevgiyle sınamasın. .
darısı sana ve bütüb hamiş arkadaşlarıma olsun...
sende kendi durumundan yazarsan sevinirimm girinci okurum yazını..
ben ve oğluşum sizi öpüyoruz..
günaydınlar
ay moral bozacağım ama çok güldüm. ikiz bebeği hangi yöntemle tek büyütebilirsin diye düşündüm bulamadım. biz 2 kişi tek bebeğe yetişemiyorduk. tamam o bizim yeteneksizliğimiz ve acemiliğimiz diyeyim ama iki bebek aynı anda acıkacak altı değişecek gazı çıkacak ağlayacak uyuyacak yıkanacak giydirilecek. offf çok zor be. yani sen kötü duruma ve gerekirse acil bakıcı bulmaya da hazırlan bu konuda kaynak ara.
arkadaşım geçen cumartesi kızına kavuştu. sarılık olup 1 gün fazla kaldılar hastanede. dün 2 gün sonraki kontrolde değer biraz düşmüş ama az emzirmişim her 2 satte bir yarım saat olacakmış. ne zor işmiş bu diye yazmış. inşallah sen de sağlıkla al danaları kucağına da gerisine bakarsın. 24 saati sen ve eşin bebeklerle geçireceğinizden ev işi ütü ve yemek için yardımcı ayarla bari. inan hiiiiç vaktin olmayacak.
beze gelince tek bebek olsa çabuk büyüyorlar fazla stoklama diyecektim ama 2 bebek biraz daha küçük doğup yavaş büyüyecekler. 2 kilo civarı doğacaklarına göre 1 numaradan başlaman yeterli prematüre bez gerekmeyecek inşallah.
hele şu danalarını al kuçağına da gerisini sonra mecburen ayarlayacaksın bir şekilde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?