hamd olsun rabbime bu günleri gösterene.transfer oldu.dr söylediğine göre herşey iyi.allah sonunuda iyi etsin inşaAllah.tabi heyecanlıyım,korkuyorum duygularım karışık.belki tayfın devi gelir omuzuma dokunur.hepiniz sormuşsunuz merak etmişsiniz çok teşekkür edrim.tüp kardeşlerim.gerçekten sıra insana gelince tutuluyor insan.ne yapmalıydım ne yapmamlıydım.düşünebiliyormusunuz su içmeyi unuttukşimdide acaba sağamı yatılacaktı solamı.sonra ne yemeliydik ne yememliydik.bu gibi şeyler ama sanırım ben yeme içmeyi çok takmıcam.
toanadan haberler
anca bu gün adeti başlamış pazartesiye dr randevusu var.bu seferde başka dr a vermişler randevuyu.rabbim onunda yüzüne gülsün.6.da alsın kucağına bebeğini.sizlere çok selamı var.şu an bulunduğu yerden formu okuyabilişyormuş ama giriş yapamıyor.
Maicim çok sevindim inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider. Allah göbüşünü , kucağını, kalbini doldursun muradına er inşallah.
Sevgiler...
unuttuklarım varsa hatırlatın kızlar...genişlesin,şenlensin listemiz...
Ya beni unuttun ben de geldim en çıtırlardan biri olarak,aralıkta start veriyoruz hayırlısı bakalım,bu ikinci deneme olacak transfer aşamasına gelen,tabi diğerlerini saymıyorum,hepinize sevgiler....
yok seni unutmadım ,40 yaş topicine girip bakıyorum ama uzun zamandır yoksun piyasada...listeye ekleyelim mi senide ister misin?lenova ve sen hep aklımın bir köşesindesiniz ve hergün mutlaka bakıyorum varmı bi haber diye...çok sevindim tedavin yeniden başlayacak ve inşallah bu kez zaferle neticelenecek...hoşgeldin...
hamd olsun rabbime bu günleri gösterene.transfer oldu.dr söylediğine göre herşey iyi.allah sonunuda iyi etsin inşaAllah.tabi heyecanlıyım,korkuyorum duygularım karışık.belki tayfın devi gelir omuzuma dokunur.hepiniz sormuşsunuz merak etmişsiniz çok teşekkür edrim.tüp kardeşlerim.gerçekten sıra insana gelince tutuluyor insan.ne yapmalıydım ne yapmamlıydım.düşünebiliyormusunuz su içmeyi unuttukşimdide acaba sağamı yatılacaktı solamı.sonra ne yemeliydik ne yememliydik.bu gibi şeyler ama sanırım ben yeme içmeyi çok takmıcam.
toanadan haberler
anca bu gün adeti başlamış pazartesiye dr randevusu var.bu seferde başka dr a vermişler randevuyu.rabbim onunda yüzüne gülsün.6.da alsın kucağına bebeğini.sizlere çok selamı var.şu an bulunduğu yerden formu okuyabilişyormuş ama giriş yapamıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?