38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Canım hayırlı uğurlu olsun bebek olsun bebekler olsun inşallah...Aman dikkat et diycem ama zaten mutlaka edersin.Ye iç yat kalkma.Sanırım yapılması gerekenler bunlar ama bi de biliyorsan da yazayım duşu oturarak yapmak gerekiyormuş.Yapma cicim 12 gün pis pis yat yapma duş muş.Bebişler gelsin söz gelip sevicem sözüm var valla.Kendine dikkat et öptüm...

su iç...sola yat...ayakta durma...yukarılara uzanma...kendini yorma... kabız olma... iyi beslen...ilaçlarını ihmal etme...çok sıcak duş alma...hoplama zıplama yeter...aman mai yavaş yavaş...aceleye gerek yok 10 gün sık dişini ve başar şu işi,arkandayız sonuna kadar unutma anacım...

Son düzenleme:
:82:TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR:82:

1--:119:Maiumut:119:1. gün:transferimiz tamamdır,geri sayım başladı,ohhh gelsin danalarrrrrr...3. denememiz....Yaş 40..
2--Toana sonunda regl olduk,pek yakında iğnelere başlayacağız...6. denememiz..Yaş 40..
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal
7--rieuse:103:

HAydiN DOldUralIM gÖBüşlErİ KızLArRRRRrr

------------------------------------------------------------------------------
TAZE ANNELERİMİZ ve BEKLEYENLER

1--Yağmursesi Hoşgeldin Zeren!!2 denemeden sonra kendiliğinden geldi Zeren'imiz..Yaş 42..

2--Tayf ikinci aşılamada Spartaküs ve Crixus'un annesi olmak için bekliyorum..Yaş 42..

UNUNU ELEMİŞ ELEĞİNİ ÇOKTAAAN ASMIŞ HUZURLU ÇITIRLAR

1--Denizbulut ve Batu oğlan..
2--Alabama ve yakışıklı Mert..
3--Herada ve Rena Güneş..
4--Baharnaz ve SÜPPERMAN'ımız..
5--Altınyunus ve Kahraman oğluşu..
6--Merye ve tatlı kızı(ikincisi yola çıktı bile)..
7--Zarpdeniz ve Clarissa ela'mız..
8--Kartopu ve erkenci oğluşu..

Son düzenleme:
Maicim çok sevindim inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider. Allah göbüşünü , kucağını, kalbini doldursun muradına er inşallah.
Sevgiler..
.

1--:119:Maiumut:119:1. gün:transferimiz tamamdır,geri sayım başladı,ohhh gelsin danalarrrrrr...3. denememiz....Yaş 40..
2--Toana sonunda regl olduk,pek yakında iğnelere başlayacağız...6. denememiz..Yaş 40..
3--Alkan
4--Zazu
6--knihal
8--Lenova71

1--Yağmursesi Hoşgeldin Zeren!!2 denemeden sonra kendiliğinden geldi Zeren'imiz..Yaş 42..

2--Tayf ikinci aşılamada Spartaküs ve Crixus'un annesi olmak için bekliyorum..Yaş 42..

7--Zarpdeniz ve Clarissa Ela'mız..
9--Denizgeldi ve güzel kızı Deniz....Tabii ki Deniz,herzaman Deniz,en büyük Deniz bizim Deniz..

MORAL GRUBU

Son düzenleme:
Maicim çok sevindim inşallah sonuna kadar herşey yolunda gider. Allah göbüşünü , kucağını, kalbini doldursun muradına er inşallah.
Sevgiler..
.

canım zazucum çok sağol.hep berabe sayıcaz işte oniki günü hayırlısıyla.sonrada sırada bekleyenarkadaşları hemen peşimden görmek isterim.

tayf canım yaaa çok çalışmışsım çok iyi etmişsin her kesi listelemekle.ohhh başka denemek isteyenlere cesaret olsun.

hey millet ...selam kızlar...men deldim....canlı bir selam tayf...nisa....

tammm denk geldi.ilk sırada adımı göremedim derken sonrakinde gördüm...evet evet...en büyük deniz....benim kızım topiğin ablası

Son düzenleme:

3--Alkan
4--Zazu
6--knihal
8--Lenova71

Son düzenleme:
nisacım....transferin hayırlı olsun....bebekli olsun...yüzünü güldürsün....innnnnnşallllah

kızlar yaaaa...ben artık takip edemiyorum.çok üzülüyorum..merak ta ediyorum...vakit bulsam geçmişi okuyacağım öyle başlıyacağım diyorum...olmuyor... giremiyorum ki.. sonra bir selam vereyim diyorum..sayfalar uçmuş.çoook ilerlemiş.böyle olunca bilgi eksikliğim olacak..kimse alınmaz umarım.artık ilk açtığım sayfayı okuyarak başlıyacağım...yoksa zaman darlığında işin içinden çıkamıyorum.fırsat buldukça da geçmişe bakacağım....

3--Alkan
4--Zazu
6--knihal
8--Lenova71

7--Zarpdeniz ve Clarissa Ela'mız..
9--Denizgeldi ve güzel kızı Deniz....Tabii ki Deniz,herzaman Deniz,en büyük Deniz bizim Deniz..

MORAL GRUBU

deniz bulut...deniz anne...ansiklopedi kadın..oğlunun yaşı kutlu olsun...mutlu olsun...hayırlı evlat olsun...sana arkadaş olsun...inşallah....

alabamayı merti kutlarken aklımdaydın...aranız birkaç gündü...o günleri anımsıyorum da.....allah yavrularıımızı korusun...hepimizin.....sağlıkla hep yanımızda olsunlar inşallah...
kızım o kadar vaktimi alıyor ki okuduğum fakay yazamadığım atladıklarım oluyor...affola..

seni tekrar kutluyorum....batu çok şanslı..senin gibi bir annesi olduğu için

unuttuklarım varsa hatırlatın kızlar...genişlesin,şenlensin listemiz...

Ya beni unuttun ben de geldim en çıtırlardan biri olarak,aralıkta start veriyoruz hayırlısı bakalım,bu ikinci deneme olacak transfer aşamasına gelen,tabi diğerlerini saymıyorum,hepinize sevgiler....

zazu......

rahim filmi çektirecekmişsin.ben 2 kere çekilmiştim. biri devlette diğeri özelde....ikisi de aynı geçmişti...ilki daha bir korkarak oluyor tabiii.insan bilmediğinde hep korkar ya..
yorum yapan arkadaşlara katılıyorum ben de...ilaç içeri salınırken hafif bir adet sancısı,kasık ağrısı..toplam 5 dk sürüyor...ilk çektirdiğimde bacağıma kramp girmişti..ikincisinde tansiyonum düşmüştü...bendeki etkileri bunlar...öncesinde ağrıkesici ve antibiyotiğini veriyorlar zaten.
minik bir uyarı herkesin ağrı eşiği farklı ...negatif yönde anlatılanlara kulak asma...

Ya beni unuttun ben de geldim en çıtırlardan biri olarak,aralıkta start veriyoruz hayırlısı bakalım,bu ikinci deneme olacak transfer aşamasına gelen,tabi diğerlerini saymıyorum,hepinize sevgiler....

yok seni unutmadım ,40 yaş topicine girip bakıyorum ama uzun zamandır yoksun piyasada...listeye ekleyelim mi senide ister misin?lenova ve sen hep aklımın bir köşesindesiniz ve hergün mutlaka bakıyorum varmı bi haber diye...çok sevindim tedavin yeniden başlayacak ve inşallah bu kez zaferle neticelenecek...hoşgeldin...

denizgeldi hoşgeldin...canım geçmişi okuyup cevap verecek zamanın olmadığını biliyoruz için rahat olsun,sadece seni ve tatlı kızını merak ediyoruz çok,umarım herşey yolundadır taze anne...

Hoşbulduk canım bugün girebildim nete ancak,diğer topiklere de bir göz atayım dedim.Sizleri merak ettim,yoğunluktan bir türlü fırsat bulamıyorum ki ama hepiniz aklımdasınız.Beni de ekle listeye tabi ki,bu sefer başaracağım ve 43 yaşıma basmaya ramak kala inşallah anne olacağım kesin kararlıyım hayırlısıyla,sen nasılsın,umarım herşey yolundadır,sevgiler...

Transferin hayırlı olsun arkadaşım,inşallah rabbim hayırlısı ile emeğinin karşılığını verir,yumoşların sana bebişler olarak döner,kendine dikkat et,dualarım seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…