38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

listeyi mai devraldı sağolsun,o senide hemen ekleyecektir zevkle,hadi uğurlu olsun listemiz bol bol bebiş getirsin sana da...umarım bu tedavi ile gelicek sıpan,tedavinden bizi haberdar et ama...anne olacaksın tabii ki yumoşlar bitmediği sürece umut bitmez YOLA DEVAMMMMM...dua edicem senin içinde çokça...bende danaları büyütüyorum yata yata,8 hafta daha dayanırsam süper olucak,bakalım inşallah...DARISI BAŞINA OLSUN ŞEKERCİM...hoşgeldin tekrar...

alışverişler başlamış...öyyle sığışsınlar yatıversinler olup bitiversinler bakalımlar sökmeyecek...sen şimdiden ben adam edeceğim onları gibi konuş konuş...öyyyle kenarda büyüyüversinler gibi..pratiğe geçince bekliyor olacağım yazılarını

şaka bir yana....ben bez konusunda alt değiştirme konusunda acemiydim.ama öğreniyorsun işte huyunu suyunu .. önceleri kuru bezleri değiştirdim.sık sık değiştirilecek diye...he he..sonrasında bir sabah sadece bir sabah4 bez değiştirmiştim...
halaaa arasıra bezi ters koyup bantını arıyorum sonrasında sitem ediyorum denize annecim neden beni uyarmıyorsun diye

duramadım yine biraz geriden okudum...canlı iyi geceler....
kocayı eğittim lafına da çok güldüm

ben bebek büyütme konusunda varsayımlarla yaşayıp kocaman pembe bir rüya görüyorum,farkındayım:))))..ama şimdiden ürkütmek istemiyorum kendimi,bu A planıydı işe yaramazsa B ve C planları cepteeeee,öyle yada böyle büyüyecek bu sıpalar yahuuuu...bez satınalma konusunda kocayı eğittim çünkü o gidicek sanırsam alışverişlere genelde...bu arada B planı kafesti,C planı camii avlusu:))...ayol atarım valla balkondan aşşşaaaa,hiç bakmam gözyaşlarına ayyyhh :))

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bir şekilde büyürler. Tabi tabi atıverirsin aşağı çok güldüm valla...:)

Maicim canım kuzuların sana sıkı sıkı tutunsunlar inşallah.Korkulara yer yok olumsuzu aklına getirmemeye çalış.Tayfın yaptığı gibi olacak da olacak de! Zarpdenizin dediği gibi evrene olumlu mesajlar vermek gerekiyor.Hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz.Dualarım seninle...

atma kız,bana ver... o kadar tatlı ki onlar keşke imkanım yüreğim olsa daha alabilsem.tabiii ki de enerjim.
huuuuu.bir de d planı var.kurum(denizgeldi burada göz kırptı.)ikonu arayamam şimdi:))

Çok sağol canım. Anne olmak için neye katlanmam gerekiyorsa katlanacağım elbette ama dediğin gibi bilmediğim bir işlem olduğu için korktum ve heyecan yaptım
Yazılanlardan anladığım kadarıyla fazla abartmama gerek yok. 5 dk lık sancıya da katlanırız artık.
Sevgiler...

Maiumut, transferin hayirli-ugurlu ve bol bebekli olsun. Kendini cok kasma lutfen, suyunu duzenli olarak ic, surekli yatma sakin, kalk dolas ayaklarin acilsin kanin vucudunda aksin, embriyolarin tutunmasi icin kana ihtiyaci var canim. Rahmini toprak olarak dusunursek, kan da su oluyor, embriyolar da cicek. Cicegin tutmasi icin topragin hep nemli olmasi gerekiyor. Pozitif dusunelim pozitif bebekler gelsin, dualarimdasin.

Tayf,
liste super otesi olmus! Sen bu enerjiyle- masallah- ikizlere cok kolay bakarsin.

Toana, hadi hayirlisi, herseyin yolunda gitmesi dilegiyle...

Herkese sevgiler.

:82:TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR:82:

1--:119:Maiumut:119:transferimizde 2.gün,ohhh gelsin danalarrrrrr...3. deneme....Yaş 40..
2--Toana sonunda regl olduk,pek yakında iğnelere başlayacağız...6. denememiz..Yaş 40..
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal
7--rieuse:103:
8--Lenova71
9--nckurt

HAydiN DOldUralIM gÖBüşlErİ KızLArRRRRrr

------------------------------------------------------------------------------
TAZE ANNELERİMİZ ve BEKLEYENLER

1--Yağmursesi Hoşgeldin Zeren!!2 denemeden sonra kendiliğinden geldi Zeren'imiz..Yaş 42..

2--Tayf ikinci aşılamada Spartaküs ve Crixus'un annesi olmak için bekliyorum..Yaş 42..

------------------------------------------------------------------------------
UNUNU ELEMİŞ ELEĞİNİ ÇOKTAAAN ASMIŞ HUZURLU ÇITIRLAR

1--Denizbulut ve Batu oğlan..
2--Alabama ve yakışıklı Mert..
3--Herada ve Rena Güneş..
4--Baharnaz ve SÜPPERMAN'ımız..
5--Altınyunus ve Kahraman oğluşu..
6--Merye ve tatlı kızı(ikincisi yola çıktı bile)..
7--Zarpdeniz ve Clarissa Ela'mız..
8--Kartopu ve erkenci oğluşu..
9--Denizgeldi ve güzel kızı Deniz....Tabii ki Deniz,herzaman Deniz,en büyük Deniz bizim Deniz..

MORAL GRUBU:118:

Son düzenleme:

zarpcım çok teşekkür ederim canım valla elimden geldiği kadar rahat olmaya çalışıyorum.sürekli yatmıyorum sık tuvalete gidiyorum.dolayısıyla kan dolaşımına yardımcı oluyor.rabbim kısmet etsin inşallah gelsin bebişlerim.

Eve 1 saat önce geldik.Merak ettim topikte ne var ne yok diye.Huzur var huzur....Maicim canlı canlı iyi geceler sana.Kendine iyi bak.Bak 2 gün geçti bile.
Uyku vakti.Görüşmek üzere...

denizgeldi online sın bakıyorum,denizimiz uyuyo galiba...nabersin?

canım bir kaçamak yapıyiiim demiştim ama nerdeeee..iyiyim canım maşallah bana .çok şükür iyiyim...yazdıklarımı geçirmeye başladım.benim böceğin hikayesini...
sen de şu an açıksın...danalara selam annesi....yanlış anlamadıysam 8 haftan mı var.eğer öyleyse.bitirdin güzelim...sen de bitir al kucağına... hayırlısı ile.

hayırlısı ile isteyen herkese olsun..sırada nisa var.öyle değil mi

sola nıyeeeeeeeeee

selamlar
doğumgünümüzü kutlayan herkese teşekkürler. evden yazmaya vakit yok. bugün işeten de yok. sonra yazacağım

maiumut transfer hayırlı olsun. inşallah listede bebek bekleyenler kısmına transfer olacaksın sen de

caco hamilelere kan akışı daha iyi bebek daha güzel büyür diye sol yanınıza yatın derler. eh embriyolar konduğuna göre hamile sayılır o nedenle denmiştir

merhaba tayf,öncelikle hamileliğin çok güzel geçsin,bebeişlerinde hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsunlar vakti geldiğinde.mai ye yazmışsın transferden sonra yapılması gerekenler diye,bunlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…