Hoşbulduk canım bugün girebildim nete ancak,diğer topiklere de bir göz atayım dedim.Sizleri merak ettim,yoğunluktan bir türlü fırsat bulamıyorum ki ama hepiniz aklımdasınız.Beni de ekle listeye tabi ki,bu sefer başaracağım ve 43 yaşıma basmaya ramak kala inşallah anne olacağım kesin kararlıyım hayırlısıyla,sen nasılsın,umarım herşey yolundadır,sevgiler...
mai eşimin annesi ve benim annem pekçok şey almışlar zaten bu nedenle giysi almadım,yatak almış annem yorgan dökmüş karyola almış bitane büyücek bişi o yüzden karyola beşik almayacağım şimdilik tek karyolada sığışsınlar bakalım...sadece bez aldım 3 paket eşimide eğittim bez konusunda ben vakit bulup gidemezsem o gider alır marketten...pompa alıcam,biberon alırım 4 tane filan,battaniyesinden alt değiştirme bezine hatta mama önlüklerine kadar almışlar yahuuu bana bişey bırakmamışlar alayım...aslında iyidde oldu çünkü dolaşıcak durumda diildim biliyosun...kendim için birkaç parça giysi alırım ve tamamlarım bu işi..
ben bebek büyütme konusunda varsayımlarla yaşayıp kocaman pembe bir rüya görüyorum,farkındayım:))))..ama şimdiden ürkütmek istemiyorum kendimi,bu A planıydı işe yaramazsa B ve C planları cepteeeee,öyle yada böyle büyüyecek bu sıpalar yahuuuu...bez satınalma konusunda kocayı eğittim çünkü o gidicek sanırsam alışverişlere genelde...bu arada B planı kafesti,C planı camii avlusu:))...ayol atarım valla balkondan aşşşaaaa,hiç bakmam gözyaşlarına ayyyhh :))
hamd olsun rabbime bu günleri gösterene.transfer oldu.dr söylediğine göre herşey iyi.allah sonunuda iyi etsin inşaAllah.tabi heyecanlıyım,korkuyorum duygularım karışık.belki tayfın devi gelir omuzuma dokunur.hepiniz sormuşsunuz merak etmişsiniz çok teşekkür edrim.tüp kardeşlerim.gerçekten sıra insana gelince tutuluyor insan.ne yapmalıydım ne yapmamlıydım.düşünebiliyormusunuz su içmeyi unuttukşimdide acaba sağamı yatılacaktı solamı.sonra ne yemeliydik ne yememliydik.bu gibi şeyler ama sanırım ben yeme içmeyi çok takmıcam.
toanadan haberler
anca bu gün adeti başlamış pazartesiye dr randevusu var.bu seferde başka dr a vermişler randevuyu.rabbim onunda yüzüne gülsün.6.da alsın kucağına bebeğini.sizlere çok selamı var.şu an bulunduğu yerden formu okuyabilişyormuş ama giriş yapamıyor.
atarım vallaha,sırf bu yüzden bahçe katından 4. kata taşındım :))))Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin bir şekilde büyürler. Tabi tabi atıverirsin aşağı çok güldüm valla...:)
ben bebek büyütme konusunda varsayımlarla yaşayıp kocaman pembe bir rüya görüyorum,farkındayım:))))..ama şimdiden ürkütmek istemiyorum kendimi,bu A planıydı işe yaramazsa B ve C planları cepteeeee,öyle yada böyle büyüyecek bu sıpalar yahuuuu...bez satınalma konusunda kocayı eğittim çünkü o gidicek sanırsam alışverişlere genelde...bu arada B planı kafesti,C planı camii avlusu:))...ayol atarım valla balkondan aşşşaaaa,hiç bakmam gözyaşlarına ayyyhh :))
zazu......
rahim filmi çektirecekmişsin.ben 2 kere çekilmiştim. biri devlette diğeri özelde....ikisi de aynı geçmişti...ilki daha bir korkarak oluyor tabiii.insan bilmediğinde hep korkar ya..
yorum yapan arkadaşlara katılıyorum ben de...ilaç içeri salınırken hafif bir adet sancısı,kasık ağrısı..toplam 5 dk sürüyor...ilk çektirdiğimde bacağıma kramp girmişti..ikincisinde tansiyonum düşmüştü...bendeki etkileri bunlar...öncesinde ağrıkesici ve antibiyotiğini veriyorlar zaten.
minik bir uyarı herkesin ağrı eşiği farklı ...negatif yönde anlatılanlara kulak asma...
Maiumut, transferin hayirli-ugurlu ve bol bebekli olsun. Kendini cok kasma lutfen, suyunu duzenli olarak ic, surekli yatma sakin, kalk dolas ayaklarin acilsin kanin vucudunda aksin, embriyolarin tutunmasi icin kana ihtiyaci var canim. Rahmini toprak olarak dusunursek, kan da su oluyor, embriyolar da cicek. Cicegin tutmasi icin topragin hep nemli olmasi gerekiyor. Pozitif dusunelim pozitif bebekler gelsin, dualarimdasin.
Tayf, liste super otesi olmus! Sen bu enerjiyle- masallah- ikizlere cok kolay bakarsin.
Toana, hadi hayirlisi, herseyin yolunda gitmesi dilegiyle...
Herkese sevgiler.
denizgeldi online sın bakıyorum,denizimiz uyuyo galiba...nabersin?
su iç...sola yat...ayakta durma...yukarılara uzanma...kendini yorma... kabız olma... iyi beslen...ilaçlarını ihmal etme...çok sıcak duş alma...hoplama zıplama yeter...aman mai yavaş yavaş...aceleye gerek yok 10 gün sık dişini ve başar şu işi,arkandayız sonuna kadar unutma anacım...
KIZLAR,az önce mai aradı yazmamı istedi transfer tamammış...artık geri sayım başladı,inşallah 10-12 gün sonra pozitifle havalara uçacağız hep beraber....allah yardımcın olsun maiiii,aman çok dikkat et lütfen,yapılması gerekenleri biliyosun ona göre davran emi?:118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?