38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

denizcim her evlat sahibi olmak isteyenin geçerli bir nedeni vardır bu nedenler de birbirinin benzeridir. ben kendi egosu için çocuk yapıyorlar diyenlere kızdığım için söyledim. kendi egosu için çocuk yapmayanlar kimler yada onlar ne için çocuk yapıyorlar merak ettim ve bunu söyleyenlere dayılandım. ister evlat edin ister kendin doğur sevmek için sevgini yönlendirmek o evladına mesaini zamanını sevgini birikimini harcamak için maneviyatını yaşadıklarını yaşamadıklarını aktarmak tamamlamak için aşkının meyvesi olsun diye yada türünün devamını sağlamak için ya da kocanı taçlandırmak için işte her neyse insan bunları hep kendi ister kendisi için ister. kimse kendini tamamen dışarda bırakıp ay ben kendim istemiyorum da başkaları için istiyorum diyemez anlamında istedim yok böyle birşey. allah isterse olur seni sebep kılar sen plan yaptım oldu sanırsın yada olmadı sanırsın yoksa onun dünyaya geleceği varsa ne ala yoksa ne yapsan boş. allah her isteyene hayırlısıyla hayırlısını nasip etsin. olan olmuş biten bitmiş senin misyonunda buymuş çok şükür kavuştun evladınla geç olsun ama sağlıkla olsun hep mutlulukla olsun. mutluluğun hep devam etsin.

tesekkurler bılgın ıcınnnnn

Herkese selamlar,

Maiumut, geri sayımda heyecanlısındır. Heyecanını paylaşıyoruz arkadaşım, inşallah bebek müjdenle şenleneceğiz.

Toana, bugün doktor randevun varmış. İnşallah keyifle başlarsın tedaviye, keyifle tamamlarsın ve Maiumut'un peşisıra senden de müjdeli haber alırız.

Nckurt, tedavin yüzünü güldürsün, yeni yaşına bebeğinle gir inşallah. Gelişmelerden haberdar et bizi de lütfen.

Alabama'cım, sağolasın detay bilgiler için. Aklımda tutacağım, bizim tahıllı macerası nasıl gelişecek bakalım. Birşey enteresan geldi yalnız, bizim bebe doktoru aynı kişi değil mi, kahvaltı girizgahında mesela bulamacı önermedi, ayrı verin dedi. Eyvallah dedim ben de, hiç içimden bulamaç vermek gelmedi çünkü. Bir de o söylemedi ama ben yumurta ve pekmezi meyve püresi ya da meyve suyu ile veriyorum, labne verdiğim günlerde yumurta vermiyorum ve pekmezi de gün içine kaydırıyorum, demir emiliminde sorun olmasın diye. Tad duygularının olduğunu ben de düşünüyorum ama yaşına kadar baharat ya da azıcık da olsa tuz eklemeyeceğim yiyeceklerine. Deneye yanıla düzeni oturacağım inşallah. Bir de uyumalarına çözüm bulsam, erken uyuyor, geç uyusun diye uğraşıyorum, çünkü artık abarttı erken uyuduğu için sabah 4.30'da sabah şekeri kıvamında uyanıyor. 6'da anlaşalım diyorum, bakalım

Bakıcı konusunu yazmışsın. İlk gelen bayan 2. ayda hamileyim diye gitti, oh şükür, yoksa katil olacaktım. İkincide şükür diyoruz (biraz uğraştık, uymayan yanları oldu, çabaladı filan ama üç buçuk ayın sonunda ufak tefek şeyler haricinde tamam diyoruz), ancak bu bakıcımız da tam bir örnek olmaz gerçi, haftanın altı günü yatılı ve öncelik Rena ve onun bakımı olmak koşuluyla evle ilgili herşeyi yapmakla sorumlu. Gündüzcü Türk bakıcıların bebek bakımı dışında hiçbir şeyi yapmadıklarını biliyorum, hele bin lira civarı bir ücret alıyorlarsa. Rakam artarsa yaptıkları da ona göre artıyor. Gerçi bardağını bile kaldırmamak ücretten bağımsız bir konu, adama pes dedirtir. Ben en başından çok açık konuştum, ne istediğim, neyi nasıl istediğim belli, ajansa da ona göre birini gönderin dedim. En önemlisi vicdan sahibi olsun istiyordum, inşallah zamanla farklı hale gelmez, bakımı konusunda bir anne bebeğini başkasına bırakırken ne kadar rahat olabilirse o kadar rahatım. Kötü bakılmayacağını, yesin, güzel uyusun, eğlensin, temiz hava alsın filan diye elinden geleni yaptığını biliyorum. Rena'nın tepkilerinden de anlıyorum artık, ablası odaya girdiğinde sevinç çığlığı atacak kadar sevdiğini belli ediyor çünkü. Çok şükür diyorum aman hep böyle gitsin inşallah. Ayrıca, bakıcının da neyi nasıl yapacağı yazılı, çizili, insiyatif kullanmasını gerektirecek pek bir boşluk yok ortada. Ev işleri, çamaşır ütü gibi şeyleri evde Rena ile ilgilenen birileri varsa gün içinde, yoksa Rena uyurken ya da sabah erken saatte ya da akşamları veya cumartesi günleri yapıyor. Ben evde olduğum zamanlarda Rena'nın herşeyi bende, ondan lojistik destek alıyorum, o da ev işleriyle ilgileniyor filan. Beslenmeyle ilgili alternatifli gidersen belki soruna faydası olur. Doktoruna sormuşsundur herhalde, o ne diyor, memede uyuma alışkanlığından nasıl vazgeçirebilir mişsin?

Son düzenleme:
transferden sonra dikkat edilmesi gerekenleri özetledim...teşekkür ederim iyi dileklerin için...

hay ağzına sağlık alabama,ayyynnen katılıyorum sana..

herada
,bakıcı ile ilgili yazdıkların son kısmı hariç ürkütücü,doğru düzgün insan bulmak çok zor,ya ben napıcam bu saçmasapan memlekette bilmem..burada kimseye güven olmuyor,üstelik her konuda,eleman arıyorum bulamıyorum,iki çift laf edicek düzgün kimse yok,ipini koparan sanki burada almış soluğu...hele bakıcı bulmak?ama senin son bakıcıyı kızın seviyomuş ne güzel,aman allah bozmasın...

:82:TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR:82:

1--:119:Maiumut:119:transferimizde 3.gün,ohhh gelsin danalarrrrrr...3. deneme....Yaş 40..
2--Toana sonunda regl olduk,pek yakında iğnelere başlayacağız...6. denememiz..Yaş 40..
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal
7--rieuse:103:
8--Lenova71
9--nckurt

HAydiN DOldUralIM gÖBüşlErİ KızLArRRRRrr

------------------------------------------------------------------------------
TAZE ANNELERİMİZ ve BEKLEYENLER

1--Yağmursesi Hoşgeldin Zeren!!2 denemeden sonra kendiliğinden geldi Zeren'imiz..Yaş 42..

2--Tayf ikinci aşılamada Spartaküs ve Crixus'un annesi olmak için bekliyorum..Yaş 42..

------------------------------------------------------------------------------
UNUNU ELEMİŞ ELEĞİNİ ÇOKTAAAN ASMIŞ HUZURLU ÇITIRLAR

1--Denizbulut ve Batu oğlan..
2--Alabama ve yakışıklı Mert..
3--Herada ve Rena Güneş..
4--Baharnaz ve SÜPPERMAN'ımız..
5--Altınyunus ve Kahraman oğluşu..
6--Merye ve tatlı kızı(ikincisi yola çıktı bile)..
7--Zarpdeniz ve Clarissa Ela'mız..
8--Kartopu ve erkenci oğluşu..
9--Denizgeldi ve güzel kızı Deniz....Tabii ki Deniz,herzaman Deniz,en büyük Deniz bizim Deniz..

MORAL GRUBU:118:

Gün yine bitti.Kısacıktı zaten.Bir de soğuk.Güneş vardı aslında ama yüzünü görürsen ısıtıyor,görmediğin yerlerde soğuk bacaklarına dalıveriyor.Ben eskiden yani çoook gençken bayılırdım kışlara.Hele bir de kar yağarsa offff anam offf değmeyin keyfime.Çekerdim çizmeleri,takardım şapkamı başıma, ellerimde eldivenler aklıma bile gelmezdi şöyle sıcak bir yere gireyim de ısınayım diye.Saatlerce gezerdim sokaklarda.Kış ısıtırdı beni...içimi..Geceleri de güzel olurdu.Bitmeyen uzuuun geceler.Kitaplar bitirirdim kitaplıklar dolardı bitmişleriyle..Renk renk yünler alırdım hep örerdim ama hiç bitiremezdim atkılarımı hırkalarımı.Bitmemişleri söker yeniden örerdim bir sonraki kış.Misafirliklere gider bin saat oturur geri döner yine bitiremezdik gecelerini kışların.Ben eskiden çoook gençken en çok kışını severdim mevsimlerin.Anacığım beni diz boyu kar yolları kapadığı bir şubatta doğurmuş ya ondan severdim belkide...Sevmiyorum şimdi.Enerjim gidiyor nedense.Ellerimi ayaklarımı ısıtamıyorum hiç.Güneşe dönmek istiyorum hep yüzümü.Sıcacık ısıtsın içimi diye güneşi arıyorum yataktan kalkar kalkmaz penceremin dışında.Yoksa,görünmüyorsa güne bir sıfır yenik başlıyorum her sabah.Güneşin içimizi ısıttığı pırıl pırıl aydınlık günler diliyorum herkese...
Hamiş:Bu durumun yaşlılığa doğru giden bir süreç olduğunu hala ve ısrarla kabul etmek istemiyorum ammaaa gerçekler bazen üşütüyor insanı böyle...

deniz bulut ve herada çok teşekkür ederim arkadaşlarım sağolun.inşaAllah gelsin bebişelrim.bekleyip görmekten başka yol yok.

kizlar selam bende basladim ikinci deemeye ignelerde ikinci gunn ama ates disinda bir belirti yok acaba gene yumurtlamiyormuyum yoksa daha erkenmi iki gunde belli olmazmi ya??goguslerim acimiyor hic yaa

günaydın herkese
dün işteyken bakıcı aradı. türkçesi de bozuk. sonunda batu nun ayağı asansöre sıkıştı dediğini anladım. bizim evde kapıcı yok. yan sokaktaki kapıcı bize de bakıyor. onu aradım hemen. allahtan buldum evdeymiş durumu söyledim. ben de hemen çantamı aldım ağlayarak işten çıktım. taksiye binip indim. saat 3 gibi nişantaşı trafiği inanılmaz. mecbur harbiye den teşvikiye ye koştura koştura yürüdüm. yolda biraz sakinlaştim. kapıcı asansörcüyü aramış karşıdaymış. zaten onun yapacağı pek birşey yok. sonra itfaiyeyi aramış. itfaiye benimle birlikte eve geldi. bizim apartman boşluğuna sonradan konan bir asansör. kilo taşıma kapasitesi yüksek ama çok ufak. tek kişilik. bakıcı batuyla tam en üst kata varırken geldik diy onu önde tutmuş. o da ayağını mı ne kapıya vurmuş. işte artık ne olduysa ayakkabısı sıkışmış. kendi ayağımı da araya sokup asansörü durdurdum diyor. batu ilk başta ağlayıp ben geldiğimde uyuyakalmıştı. sonra sesten uyandı. tam ağlarken itfaiye asansör etrafındaki teli kesip kapıyı kanırtıp ayağı kurtardı. o arada bir de kameralar falan geldi çekti. allahtan gazetede falan çıkmamış sanırım. inşallah çıkmaz da. hastaneye gittik. allahtan kırık vs yok. ezilmiş ve şişmiş. ben öküz diyorum ama alabama odun demişti oda güzel hödük de kullanılabilir babası lütfedip geldi. onun gelmesi 2 saati buldu trafikte. ben işi eve yakın taşıyabildiğim için çok şükrettim. verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattık. kurban kesmeye kan akıtmaya inansam kurban keserdim. şimdi sadaka vermek kısmıyla idare edeceğim. daha batu doğmadan allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın derdim. evlat çok zormuş. belki 15-20 dakika asansör kapısında baklamişimdir ama ömrümden ömür gitti. çocuğu kaybolanlar, kuyuya düşenler heyelan başında bekleyenler neler yaşıyor kimbilir. eve dönünce rahatlamayla bir ağlama krizi geçirdim. şimdi uyanmasını bekliyorum. iyi olursa öğlen işe gideceğim. bakalım asansör konusunda da asansörcü ile konuşup önlem almaya çalışacağım. önlem önlem bitmiyor ama biryere kadar koruyabiliyorsun işte. allah beterinden saklasın.

çok geçmiş olsun arkadaşım..
Allah korumuş oğlunu umarım bakıcınız daha dikkatli olur bundan sonra,oda üzülmüştür çok eminim..
Allah beterinden korusun çocuklarımızı..

-*enizcim....çok geçmiş olsun.Allah beterinden korusun..

h8/erkese gün/a-n

+dın güllerkız ikız847/

++
lar-miyo s/l/a7kı/*-z /izin verm++-+

günaydın arkadaşlar.arada bir anca okuyabiliyorum.tek kelime yazacak fırsatım olmuyor ne işte ne evde.hele evde imkansıızzz.aklımda kaldığı kadarıyla yazayım.

deniz, çok geçmiş olsun.allah korumuş resmen ya.insanın ömründen ömür gider tahmin edebiliyorum.allah beterinden saklasın.

denizgeldi, hoş geldin arkadaşım.güzel kızını kokla benim için.

maiumut, bol şanslar sana da.Tüm tedaviye başlayacak arkadaşlara da bol şanslar.

herada, bakıcı şans işi.benim de ikinci bakıcı.Umut bu teyzesini çok seviyor.sabahları onu görünce resmen atlıyor kucağımdan ona gitsin diye.iyi bakıldıklarının göstergesi bu zaten.

herkese kolay gelsin.sevgiler.....

Cok gecmis olsun. Asansorun ic kapisininonuneikinci bir akordeon kapi yapiyorlar demirden. Bize onu yapmislardi cocuklardan korumak icin. Ucuz atlatmissiniz. Tekrargecmis olsun.

Günaydın arkadaşlar,

Deniz Bulut'çum, çokk geçmiş olsun arkadaşım, okuyunca çok üzüldüm. Çok daha büyük birşey olabilirmiş, Allah korusun. Bakıcı da soğukkanlıymış Allah'tan, müdahalesi işe yaramış.Batu nasıl, ayağı ne durumda, keyfi yerinde mi? Yavrum ya, ne olduğunu şaşırmıştır. Gerçekten bir laf var ya, her ne olursa olsun, Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Hele işten eve nasıl gitmişsindir kimbilir? Allah yavrularımızı, kaza, bela, kem göz ve nazardan korusun. Asansörlere, akardeon kapılar monte edilebiliyor, asansör hareket etmeden kapanıyor, kata geldiğinde de asansör durunca açılıyor, biliyorsundur.

Tayf, evet canım ya, bakıcı işi zorlu. Yaşayınca göreceksin, bebeğime benden iyi kim bakabilir diye düşünüyorsun. Eşim birşeyiyle ilgilense, ki gayet becerikli bir adam, eline de yakışıyor, itinayla da yapıyor ama onda bile dedektif gibi başında oluyorum, o öyle değil, böyle yapacaksın filan diye. Gerçekten vicdan sahibi biri olsun bakıcı, gerisi hallolur diyorsun ama bitmiyor. Ek bir sürü şey de var, biraz tecrübeli olsun istiyorsun, bildiği senin istediğinle çelişiyorsa sorun, düzeltmek için uğraşman lazım. Bir de anneler bizi bebeklerinden kıskanıyorlar havasına girenler oluyormuş, geçmişte yazdım, görüşmeye gelen bir bakıcı baktığı bebeğin kendisine 'anne' diye hitap etmesinden gururla bahsediyordu filan, onu da istemiyorsun. Zor iş yani, Altınyunus da demiş ya, şans yüzümüze gülsün diyeyim.

ALtınyunus, hoşgeldin arkadaşım. Bebek, ev, iş, zor denge. Allah yardımcın olsun. Umut da maşallah yaş demiş, keyifle nice yaşgünlerine.

Bu arada listeye için bir teklif. Bu topic'te geçmişte vakit geçirip, tecrübelerinden yararlandığımız ve şu anda bebeklerine kavuşan ama topiğe girmeyen-giremeyen arkadaşlarımız var. Bu topic sadece bugün burada yazanların birbirlerine yardımcı olduğu bir ortam değil. Topiğin geçmişi ansiklopedi gibi. Mesela tedavidekilere, tedavi olmayı bekleyenlere inanılmaz moral depolayan iki yaşındaki Alp'in annesi Deniz Karayurt'u, yaptığı kürleri hiç usanmadan birçok kere tekrar tekrar yazan 2 yaşındaki Rüzgar'ın annesi Rüzgar Deniz'i, preseed diye diye bir dönem tedavi olmadığımız dönemlerde preseed kullanarak tekrar moral depolamamıza vesile olan 1 yaşındaki Beren'in annesi Waterss'ı da listeye ekleyeyim, okuyanlar her zaman bugünü değil, dünü de okuyarak faydalanıyorlar, moral kaynağımız bol olsun derim. Ne dersiniz?

Okurken yüreğim ağzımda okudum inan valla ya...Neyse ohhhhh yani.Verilmiş sadakası varmış yavrunun.Ama mutlaka yine ver mutlaka ver.Hatta sen sadakanı ver benim sıfatlarını yazmak istemediğim babası da kurban kessin söyle...Bizde erkek çocuklarına mutlaka keserler ama benimde çok inançlarım yoktur.Ama olsun eskilerin bir bildikleri var bencede.Çok geçmiş olsun Batu'ya ve sana.Allah bir daha göstermesin.Allah herkesin yavrularını korusun.Sevgiler...

valla bende okumaya başlayınca içim gitti.kim bilir eve gidinceye kadar neler yaşadın.çok şükür allah beterinden saklasın.yavrum benim.
bir sadaka bin belayı def eder bence ver deniz.tekrar geçmiş olsun canım.allah sizi birbirinize bağışlasın.

denizcim çok çok geçmişler olsun batu ya ve sana...allah korumuş diyelim kırıksız çıkıksız atlatmışsınız ama ezikte pek zor ama bunada şükür...hay allah insanın aklına gelmez valla...bakıcı da korkmuştur ama daha dikkatli olur artık inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…