denizcim her evlat sahibi olmak isteyenin geçerli bir nedeni vardır bu nedenler de birbirinin benzeridir. ben kendi egosu için çocuk yapıyorlar diyenlere kızdığım için söyledim. kendi egosu için çocuk yapmayanlar kimler yada onlar ne için çocuk yapıyorlar merak ettim ve bunu söyleyenlere dayılandım. ister evlat edin ister kendin doğur sevmek için sevgini yönlendirmek o evladına mesaini zamanını sevgini birikimini harcamak için maneviyatını yaşadıklarını yaşamadıklarını aktarmak tamamlamak için aşkının meyvesi olsun diye yada türünün devamını sağlamak için ya da kocanı taçlandırmak için işte her neyse insan bunları hep kendi ister kendisi için ister. kimse kendini tamamen dışarda bırakıp ay ben kendim istemiyorum da başkaları için istiyorum diyemez anlamında istedim yok böyle birşey. allah isterse olur seni sebep kılar sen plan yaptım oldu sanırsın yada olmadı sanırsın yoksa onun dünyaya geleceği varsa ne ala yoksa ne yapsan boş. allah her isteyene hayırlısıyla hayırlısını nasip etsin. olan olmuş biten bitmiş senin misyonunda buymuş çok şükür kavuştun evladınla geç olsun ama sağlıkla olsun hep mutlulukla olsun. mutluluğun hep devam etsin.selam pepe
çocuk sahibi olma konusunda iç dünyamda ben de birtakım sorular sormuştum kendime...ilginçtir...o kadar uğraşılara rağmen....farklı düşüncelere de sahibim...ilk önce;ben eşimle severek evlendim.bizim aklımızda hiç çocuk sahibi olma fikri yoktu.kimbilir belki biz çocuktuk..kim soktu kafamıza...daha çok benim...kim olacak...çevre...yeni evlisin bir yere gitmişsin tatlı yerken ya da ekşi bir şey_hıııı ye ekşiyi yap ayşeyi.ya da ye tatlıyı getir atlıyı gibi söylemler...bizden beklentiler....sonra....hadi beklentileri bırak biz çocuğumuz olsun diye evlenmemiştik ki...birlikte yaşayalımdı o kadar...sonra ne oldu bilmiyorum.hııı ne olacak spontan hamile kalmıştım.artık gelsin gerisi....hamile kalınca düşünüyorsun sanırım anne olmayı... yok sanmıyorum.elbette öyle.alabamanın yazısını okudum.heyyyy.üzümlü kek!al sana bir itiraf.ben hiçbir zaman kendim için istememiştim bir çocuğu...çok sevdiğim için ikimizin bir parçası olmasını istemiştim.hatta olsaydı annesinin yavrusu babasının güzeli diye sevecektim...çünkü ona benzemesini istiyordum.o mu olsun istiyordum?şimdi saçmalık geliyor...tamam insan kocasını sevebilir ..çok sevebilr ama sadece bir erkeği taçlandırmak adına bu kadar tantana....
büyüyormuyum...şimdi bir kızım var...ama onu sadece kendim için seviyorum....tuhaf değil mi??
sevgili pepe.....iç dünyanı paylaşmışsın....ben de yazma gereği duydum yazını okuyunca....burayı yani 38i farklı kılan da bu sanırım...bilinmek insana iyi geliyor..
selamlar
doğumgünümüzü kutlayan herkese teşekkürler. evden yazmaya vakit yok. bugün işeten de yok. sonra yazacağım
maiumut transfer hayırlı olsun. inşallah listede bebek bekleyenler kısmına transfer olacaksın sen de
caco hamilelere kan akışı daha iyi bebek daha güzel büyür diye sol yanınıza yatın derler. eh embriyolar konduğuna göre hamile sayılır o nedenle denmiştir
transferden sonra dikkat edilmesi gerekenleri özetledim...teşekkür ederim iyi dileklerin için...merhaba tayf,öncelikle hamileliğin çok güzel geçsin,bebeişlerinde hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğsunlar vakti geldiğinde.mai ye yazmışsın transferden sonra yapılması gerekenler diye,bunlar nedir?
denizcim her evlat sahibi olmak isteyenin geçerli bir nedeni vardır bu nedenler de birbirinin benzeridir. ben kendi egosu için çocuk yapıyorlar diyenlere kızdığım için söyledim. kendi egosu için çocuk yapmayanlar kimler yada onlar ne için çocuk yapıyorlar merak ettim ve bunu söyleyenlere dayılandım. ister evlat edin ister kendin doğur sevmek için sevgini yönlendirmek o evladına mesaini zamanını sevgini birikimini harcamak için maneviyatını yaşadıklarını yaşamadıklarını aktarmak tamamlamak için aşkının meyvesi olsun diye yada türünün devamını sağlamak için ya da kocanı taçlandırmak için işte her neyse insan bunları hep kendi ister kendisi için ister. kimse kendini tamamen dışarda bırakıp ay ben kendim istemiyorum da başkaları için istiyorum diyemez anlamında istedim yok böyle birşey. allah isterse olur seni sebep kılar sen plan yaptım oldu sanırsın yada olmadı sanırsın yoksa onun dünyaya geleceği varsa ne ala yoksa ne yapsan boş. allah her isteyene hayırlısıyla hayırlısını nasip etsin. olan olmuş biten bitmiş senin misyonunda buymuş çok şükür kavuştun evladınla geç olsun ama sağlıkla olsun hep mutlulukla olsun. mutluluğun hep devam etsin.
deniz bulut ve herada çok teşekkür ederim arkadaşlarım sağolun.inşaAllah gelsin bebişelrim.bekleyip görmekten başka yol yok.
çok geçmiş olsun arkadaşım..günaydın herkese
dün işteyken bakıcı aradı. türkçesi de bozuk. sonunda batu nun ayağı asansöre sıkıştı dediğini anladım. bizim evde kapıcı yok. yan sokaktaki kapıcı bize de bakıyor. onu aradım hemen. allahtan buldum evdeymiş durumu söyledim. ben de hemen çantamı aldım ağlayarak işten çıktım. taksiye binip indim. saat 3 gibi nişantaşı trafiği inanılmaz. mecbur harbiye den teşvikiye ye koştura koştura yürüdüm. yolda biraz sakinlaştim. kapıcı asansörcüyü aramış karşıdaymış. zaten onun yapacağı pek birşey yok. sonra itfaiyeyi aramış. itfaiye benimle birlikte eve geldi. bizim apartman boşluğuna sonradan konan bir asansör. kilo taşıma kapasitesi yüksek ama çok ufak. tek kişilik. bakıcı batuyla tam en üst kata varırken geldik diy onu önde tutmuş. o da ayağını mı ne kapıya vurmuş. işte artık ne olduysa ayakkabısı sıkışmış. kendi ayağımı da araya sokup asansörü durdurdum diyor. batu ilk başta ağlayıp ben geldiğimde uyuyakalmıştı. sonra sesten uyandı. tam ağlarken itfaiye asansör etrafındaki teli kesip kapıyı kanırtıp ayağı kurtardı. o arada bir de kameralar falan geldi çekti. allahtan gazetede falan çıkmamış sanırım. inşallah çıkmaz da. hastaneye gittik. allahtan kırık vs yok. ezilmiş ve şişmiş. ben öküz diyorum ama alabama odun demişti oda güzel hödük de kullanılabilir babası lütfedip geldi. onun gelmesi 2 saati buldu trafikte. ben işi eve yakın taşıyabildiğim için çok şükrettim. verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattık. kurban kesmeye kan akıtmaya inansam kurban keserdim. şimdi sadaka vermek kısmıyla idare edeceğim. daha batu doğmadan allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın derdim. evlat çok zormuş. belki 15-20 dakika asansör kapısında baklamişimdir ama ömrümden ömür gitti. çocuğu kaybolanlar, kuyuya düşenler heyelan başında bekleyenler neler yaşıyor kimbilir. eve dönünce rahatlamayla bir ağlama krizi geçirdim. şimdi uyanmasını bekliyorum. iyi olursa öğlen işe gideceğim. bakalım asansör konusunda da asansörcü ile konuşup önlem almaya çalışacağım. önlem önlem bitmiyor ama biryere kadar koruyabiliyorsun işte. allah beterinden saklasın.
günaydın herkese
dün işteyken bakıcı aradı. türkçesi de bozuk. sonunda batu nun ayağı asansöre sıkıştı dediğini anladım. bizim evde kapıcı yok. yan sokaktaki kapıcı bize de bakıyor. onu aradım hemen. allahtan buldum evdeymiş durumu söyledim. ben de hemen çantamı aldım ağlayarak işten çıktım. taksiye binip indim. saat 3 gibi nişantaşı trafiği inanılmaz. mecbur harbiye den teşvikiye ye koştura koştura yürüdüm. yolda biraz sakinlaştim. kapıcı asansörcüyü aramış karşıdaymış. zaten onun yapacağı pek birşey yok. sonra itfaiyeyi aramış. itfaiye benimle birlikte eve geldi. bizim apartman boşluğuna sonradan konan bir asansör. kilo taşıma kapasitesi yüksek ama çok ufak. tek kişilik. bakıcı batuyla tam en üst kata varırken geldik diy onu önde tutmuş. o da ayağını mı ne kapıya vurmuş. işte artık ne olduysa ayakkabısı sıkışmış. kendi ayağımı da araya sokup asansörü durdurdum diyor. batu ilk başta ağlayıp ben geldiğimde uyuyakalmıştı. sonra sesten uyandı. tam ağlarken itfaiye asansör etrafındaki teli kesip kapıyı kanırtıp ayağı kurtardı. o arada bir de kameralar falan geldi çekti. allahtan gazetede falan çıkmamış sanırım. inşallah çıkmaz da. hastaneye gittik. allahtan kırık vs yok. ezilmiş ve şişmiş. ben öküz diyorum ama alabama odun demişti oda güzel hödük de kullanılabilir babası lütfedip geldi. onun gelmesi 2 saati buldu trafikte. ben işi eve yakın taşıyabildiğim için çok şükrettim. verilmiş sadakamız varmış ucuz atlattık. kurban kesmeye kan akıtmaya inansam kurban keserdim. şimdi sadaka vermek kısmıyla idare edeceğim. daha batu doğmadan allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın derdim. evlat çok zormuş. belki 15-20 dakika asansör kapısında baklamişimdir ama ömrümden ömür gitti. çocuğu kaybolanlar, kuyuya düşenler heyelan başında bekleyenler neler yaşıyor kimbilir. eve dönünce rahatlamayla bir ağlama krizi geçirdim. şimdi uyanmasını bekliyorum. iyi olursa öğlen işe gideceğim. bakalım asansör konusunda da asansörcü ile konuşup önlem almaya çalışacağım. önlem önlem bitmiyor ama biryere kadar koruyabiliyorsun işte. allah beterinden saklasın.
Okurken yüreğim ağzımda okudum inan valla ya...Neyse ohhhhh yani.Verilmiş sadakası varmış yavrunun.Ama mutlaka yine ver mutlaka ver.Hatta sen sadakanı ver benim sıfatlarını yazmak istemediğim babası da kurban kessin söyle...Bizde erkek çocuklarına mutlaka keserler ama benimde çok inançlarım yoktur.Ama olsun eskilerin bir bildikleri var bencede.Çok geçmiş olsun Batu'ya ve sana.Allah bir daha göstermesin.Allah herkesin yavrularını korusun.Sevgiler...günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?