38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Denizbulut Batu'ya ve sana çok geçmiş olsun ... Allah bir daha böyle olaylardan uzak tutsun ..

İnan okurken zor bitirdim .... Çok üzüldüm .. Neyse ki ucuz atlatmışsınız..takrar geçmiş olsun ...

Herkese çok selammmmm

:82:TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR:82:

1--:119:Maiumut:119:transferimizde 4.gün,ohhh gelsin danalarrrrrr...3. deneme....Yaş 40..
2--Toana sonunda regl olduk,pek yakında iğnelere başlayacağız...6. denememiz..Yaş 40..
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal
7--rieuse:103:
8--Lenova71
9--nckurt
10-akideciknane:26: 2. tedavimiz ve iğnelere başladık bile,hayırlısı olsun..Yaş 40..

HAydiN DOldUralIM gÖBüşlErİ KızLArRRRRrr

------------------------------------------------------------------------------
TAZE ANNELERİMİZ ve BEKLEYENLER

1--Yağmursesi Hoşgeldin Zeren!!2 denemeden sonra kendiliğinden geldi Zeren'imiz..Yaş 42..

2--Tayf ikinci aşılama.. Spartaküs ve Crixus'un annesi olmak için bekliyorum..Yaş 42..

------------------------------------------------------------------------------
UNUNU ELEMİŞ ELEĞİNİ ÇOKTAAAN ASMIŞ HUZURLU ÇITIRLAR

1--Denizbulut ve Batu oğlan..
2--Alabama ve yakışıklı Mert..
3--Herada ve Rena Güneş..
4--Baharnaz ve SÜPPERMAN'ımız..
5--Altınyunus ve Kahraman oğluşu..
6--Merye ve tatlı kızı(ikincisi yola çıktı bile)..
7--Zarpdeniz ve Clarissa Ela'mız..
8--Kartopu ve erkenci oğluşu..
9--Denizgeldi ve güzel kızı Denizen büyük Deniz bizim Deniz..
10-Deniz Karayurt ve oğluşu Alp
11-RüzgarDeniz ve Rüzgar
12-Waterss ve Beren

MORAL GRUBU:118:

Son düzenleme:
heradacım çok haklısın,ben geçmişi ve geçmişteki kişileri tam bilemediğim için ve dönüp geçmişe bakamadığım için yazamıyordum ama siz geçmişten aklınıza gelenleri belirtin seve seve eklerim listeye..bu liste bebek yolu gözleyen tüm 40 lık çıtırlara ışık olsun inşallah...aslında herkesin tam yaşınıda yazmak isterim ama çoğunu bilmiyorum tam..

arkadaşlar bişey sorcam bu liste sadece tedavisi olanlar
içinmi?
yoksa normal yolla hamile kalmaya çzaalışanlarda bu listeye girebilyomu acaba?
ben geçen aydan beri korubnmuyorum geçen ay adet oldum,bu ayda budün bat ım yani beklemekteyim hayırlısı artık.
yalnız bugün sağlık ocağına gittim test alddım evde yaptım bir çizgi çıktı bilmiyorum daha erkende olabilir.
bide oradaki ebe moralimi bozdu şöyleki kaç doğumlusun dedi 74 dedim risk gurubundasın kontrol altında olmalısın,bildiğim biri down sendromlu bebek doğurdu dedi falan filan çok moralim bnozuldu yaa..
Allah ıma emanet hepimizin çocukları...

Denizbulut bende şimdi okudum vallahi okuduğumu zor bitirdim allaha çok şükür Batucum iyiymiş verilmiş sadakası varmış demekki hayatım. bence sen inansanda inanmasanda kurban kestir. aynen bizde de erkek çocukları için özellikle kurban kesilir. dün son sezon dexter ilk 4 bölümü izledim. dün değil de hafta sonu işte. dexter bile (bilen biliyordur o abi seri katil olur birazcık ama lightından) Harrison oğlu söz konusu olduğu için allah inanmak inanmamak arasında kalıp oğlu bademcik ameliyatına girince bu duyguları yaşayıp oğlu uzun bir ameliyattan çıktığında doktor iyi deyince ilk sözü tanrıya şükür demek oldu. bu işler böyle insanoğlu böyle durumlarda birşeyden medet UMMAK ZORUNDA. inanmıyorum demek çok kolay ama o an geldiğinde hiçde kolay değil. biz elhamdülillah müslümanız yaradana da inanıyoruz en bildiğimiz yol ikametgahımız doğduğumuz ülke itibarıyla müslümanlık o yoldan dua ediyoruz o yoldan yardım diliyoruz ve en kıymetlilerimize allah korusun bişi olcak diye ödümüz kopuyor. e bizler psikolojik baskı altına girince depresyon hapı kullanmayıp ayetel kürsiye dayanan kesimdeniz ben öyleyim yani. allah kimseyi evladıyla sınamasın tüm kuzucukları kötülüklerden korusun önce allaha sonra birilerine emanet ediyoruz. seni dün de anlamaya çalışırdım ama bugün ben de anneyim çok iyi anlıyorum kimbilir kaç kez öldün kaç kez dirildin. iyi olmanıza çok sevindim. o zıkkımın kökü kocanı da bence allaha havale et. bari hıyar olsaydı cacık yapar içerdin.
canım benim öp benim için Batunun yanaklarından geçmiş olsun de benim için. ben onların tek göz yaşına kıyamıyorum çok fena oluyorum.

Hereda tatlım evet doktor aynı doktor ben tam hatırlayamıyorum bana ne dediğini ama bana ayrı ayrı ver demedi. yanlız benim bi arkadaşım daha var onunda oğlu bizden 20 gün sonra doğdu o da bulamaç kıvamında yani ezme şeklinde veriyodu. şimdi bana nasıl ver dediğini hatırlamıyorum ama ayrı ayrı nasıl verebilirsin ilk başta bebek ayrı ayrı yiyemezmiş gibi geldiği için ben karıştırarak verdim. bi kere ceviz dedi lor yada labne dedi pekmez dedi bebebisküvisi yada özel firmaların bisküvileri var onlarda olur dedi 1 dilim ekmeğin içi dedi anne sütüne kat dedi böyle diyince otomatikman bulamaç oluyor. bende tahılını da ekledim bazen sade şekersiz suya kayısı (kurutulmuş) hoşafı yapıyordum onun suyunu koyuyordum bi tane kayısıyı kabuğunu soyup ezip bulamacına ekliyodum. (bu da şimdi aklıma geldi özellikle hergün de suyu olmasa kayısısını mutlaka koyuyordum) sen hiç denedin mi bilmiyorum ama ayrı ayrı hiç mama yememiş bir bebeğin bu kıvamdaki şeyleri yemek niyetine yemesi zor. (tattırmak için yedirmekde sıkıntı çekmezsin belki ama kaşık kaşık yedirmek ard arda zor ki o bulamacı başta çok seviyorlar bir dolu kaseyi peşpeşe kaşık kaşık şikayet etmeden yiyodu Mert) mesela cevizi toz yapıp labne yada lora yedirmen şart başka türlü boğulur yiyemez. pekmez ilk aşamada sade yemek yutmak için çok hard gelir. ama sen ben verdim alıyor yioyor diyorsan tabi başta bu şekilde alışması daha fevkalade olur.

Son düzenleme:
sana ve Batu'ya geçmiş olsun deniz,nefessiz okudum yazdıklarını,annelik ne zor diymi.ALLAH başka acı göstermesin,sevgiyle sağlıkla büyüsün inşallah.

yazıyorum yazıyorum hep unutuyorum yahu evet yumurtayı da bu karışıma ilk başta sadece sarısını 1/8 oranında kat sonra sonra hafif artırarak tamamla demişti ve gün aşırı kullan demişti. peynirle yer değiştir demedi mesela. hayret demek onlarda aslında sonunun devamının aynı yere denk geleceğini bildikleri için demek farklı şeyler söyleyebiliyorlar.

kızlar hepinize geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederiz. umarım kimsenin çocuğunun burnu kanamaz. önceden de tahmin ediyordum ama olduktan sonra insanın içi bir başka acıyor. alabama hıyar hödük öküz ve odun babası doğumgününe gelmedi. çok hastaymış 5 gündür yatıyormuş. geleyim mi dedi ben de gelme dedim. nasıl olsa bir hayrı yok ne olur ne olmaz diye. pazar akşam üstü gel dedim. ama dün de gelemedi beyefendi pazartesi akşamına kaldı. nihayet geldiğinde tövbe tövbe az kalsın cenazesine gelecektin dedim o nasıl laf öyle diyor. bir de gece gece kalayım mı lazım olur mu dedi. lütfetti. sanki çok faydası oldu o gelebildiğinde biz zaten hastaneden çıkmıştık. acil birşey olursa ara dedi. ben de merak etme zaten ben hamileyken giderken halama dediğin gibi acil durum dışında seni aramıyorum dedim. laf sokma diyor. ay niye nasıl sokmayayım. artık bu kadarını sokarım yani. baba olmak anne olmak ayrı ama bazıları insan bile olamıyorlar. neyse o insan müsvettesine sinirimi bozduğuma değmez.

bakıcı konusuna gelince işyerinde 3 arkadaşım var çocuklarına bakıcı bakan. onlar da diyorlar. bardağını kaldırmaz çöpü çöpe atmaz diye. gündüzlü çalışan türkler böyle. en fazla yapan bebeğin ütüsünü ve yemeğini yapıyor. evde benim durumum da heradaya benzer. 1 yaşına gelene kadar 4 de çıktığım için ben gelene kadar batu ya bakıyordu sonrası batu ve ev işi yemek bölüşüyorduk. ben haftada 2 gün dolaştırmaya çıkardığımda o elektrik süpürgesi ve ütü yapıyordu. bir de cumartesi ben evdeyken. şimdi 6 civarı varıyorum eve. temizlik kısmında biraz daha az vakit kalıyor ama idare ediyoruz.

bir de gelişimleri ile ilgili birşeyler yazmıştın. bazı özellikler yaşı gereği çoğu öyle yapıyor. bazıları burnunu göstermesi vs çocuğun özelliği yoksa biz de 40 kere söylüyoruz bir yerinden giriyor diğer yerinden çıkıyor. giyinirken bu derece yardımcı olması ise bakıcıdan sanırım. ama bugün geçtim oraları. kazasız belasız sağ salim büyüsünler de aman hepsi sonuçta aynı yerlere gelip aynı şeyleri yapacaklar.

yumurtayı nasıl veriyorsun şimdi? beyazı da vermeye başladın m? katı mı pişiriyorsun? öyleyse nasıl yutuyor? birşeye karıştırmadan boğaza yapışan katı yumurtayı yutmak zor bebek için

dr fitil olarak prognex vemişti.bitti eczaneden aradık yoktu yerine progestan aldık.muadiliymiş.sorun bun günde üç kere 100 mg kullanmalıymışız.ama çizelgeye 200 mg yazılmış.yani biz iki katı olmış olduk.ne olur bakarmısınız.zararı varmı?bundan sonra 100 mg alıcamda.ama çok korkuyorum.ben baktım netten de bişey anlamadım.zaten bu progestan adet düzenleyiciymiş.moralim bozuldu.bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın.

Sağolasın Alabama'cım, detay yazmışsın yine canım, dikkatle okuyorum. Bizimki henüz kahvaltı girizgahı, peynir, yumurta, pekmezden oluşan. Hepsini ayrı ayrı vermek sorun olmadı, yazdım ya yanına muhakkak likit ya da sulu püremsi şeyler veriyorum. Mesela muhakkak meyve püresi oluyor yumurta ve pekmezin yanında, peynir yediğinde de süt, kuru kuru elbette yiyemez. Ceviz, ekmek v.s. henüz bizim programda yok. Cevizi peynire katarim diyorum o bulamaç olmaz, ekmeğide evde pisirdim bir iki lokma verdim hosuna gitti sanki, yaninda likit birşeyler hep oluyor elbet. Yumurtayı ise bize direkt çeyrek dedi, ay sonunda bir tama ulaşın dedi. Adetler, düzenler değişiyor demek, bakalım seneye neyi öneriyor olacaklar. Sana lazım değil ama okuyan olur filan diye yazayım detay, ne olur olmaz dedim.

Maimut, bilgim olan bir konu değil canım maalesef. EN doğru yönlendirmeyi doktorun yapacaktır, ulaşamıyor musun?

sıkıntı yok panik yapma bende bulamadım aynen muadilini kullandım 3 ay boyunca. zararı yok faydası var hele bir kereden hiçbirşey olmaz canım. ben de günde üç kez 200 den 600 kullandım hemde. ufak bi kanamam olunca 3 tane 100 ü 3 tane 200 e çıkartmıştı. ayrıca ben 100 lük bulmuştum 2 şer 2 şer çakmıştım canımmmm.

alabamacım benim öyle değil günde 3 kere 2 tane 200 yani toplam 1200 yapıyor.ben yanlış kullanmadım.çizelgede öyle yazıyordu.dr yanlış yazmış.inşallah rabbim korur.

bir tedavimde transfer sonrası progestan hapını günde 2 şer kereden 6 tane alıyordum.8 adet kullananları duymuştumseninki fitilmiş.şimdi iğne ile hapı biliyordum progestanın.demek şimdi fitili de var...mg oranlarını bilmiyorum.ama sorun olmaz diye düşünüyorum geçmişime dayanarak.ben progestanın tutunmaya yardımcı olduğunu biliyorum.takviye olarak...inşallah herşey yolunda olacak

nisa alabama tayf canlı selam. der kaçarım.
alabama şu yiyecekler konusuna ben de katılmak istiyorum arada ama olmuyor.olan vaktimi de sümüklüböceği yazmaya ayırıyorum.yazmaya başladım.haberin ola .bekliyordun.

nisa....içini ferah tutmaya çalış.felak nas oku emi.ben de senin için okuyacağım.

tayf selam

herkese çok selam...

yumurtayı nasıl veriyorsun şimdi? beyazı da vermeye başladın m? katı mı pişiriyorsun? öyleyse nasıl yutuyor? birşeye karıştırmadan boğaza yapışan katı yumurtayı yutmak zor bebek için

9.ayda kan verdik ya o zaman doktor yumurta akını da ekledi teste bizimkinde alerji çok hafif çıktı. ama ben doktora köfte mücver içinde mutlaka yumurta akı kullanıyorum yedi Mert ve bişi olmadı demiştim. o da o zaman artık yumurta akından da direk vermeye başla azar azar dedi. bende 9. ayda tam haşlanmış yumurta akını parça parça verdim. Mert de zaten artık o ay kahvaltısını büyük insan gibi yemeye başlamış olduğu için gayet rahat yedi. Mert bulamacı 6.ay ve 7.ay yedi sonra bıraktı tek tek verdim yemeyi kabul etti. e biz artık 9aylık olmuştuk yiyebilmesi kolay hale geldi yani. şimdi ne versem yiyo yumurta akı falan vız gelir yani. eline kemikli pirzola ver 3 tane yesin.

denizverdicim fitil dediğim hap ama alttan alınıyor.inşallah sıkıntılı bir durum olmaz.

denizverdicim fitil dediğim hap ama alttan alınıyor.inşallah sıkıntılı bir durum olmaz.

Aklına kötü şeyler getirme canım ama bence de drunu ara ona sor.Hem de canın ne zaman isterse zırt pırt bıktırıncaya kadar ara çekinme.Ben öyle yapıyordum valla.Hatta hastaneye iğnelerimi yaptırmaya gidiyordum yanıma reçeteyi mi almayı unuttum zırrrrrr arıyordum doktorumu hemşireye tarif ediyordu.Kesin ben ara verdim diye sevinmiştir adam.Oysa ara vermedim tümden bıraktım onu.O benden bıkmış mıdır bıkmamış mıdır bilmem ama benim ondan ciddi anlamda sıkıldığım kesin.
Neyse canım sen içini ferah tut kendine iyi bak sinir stres yapma.Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…