38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

mai sakin ol bişey olmaz bence...zaten o fitilllerin çoğu boşa akıp gidiyomuş gibi geliyor bana,kas gevşetici bi özelliği var senin kaslarını yumuşacık yapmıştır artık :)))) ama doktorunla konuş mutlaka da düzeltsin madem....

bu arada insüline günlük 6 ünite ile başlayıp 10 üniteye çıkmıştık ancak beni kesmedi, geçen pazar ciğer geliştiricilere başlayınca şeker 260 ları buldu yine ve o gün tam 40 ünite yaptım kendime tabii bugün doktora koştum ben naptım diye oda iyi etmişsin dedi ve günlük dozu 16 üniteye çıkarıp ciğer geliştirici iğne olduğum gün ve ertesi gün dozu 35- 40 ünite yap yine dedi..meğer ciğer geliştiricilerdeki kortizon şeker yükseltiyormuş...şükürler olsun dün ve bugün şekerim olduğunu öğrendiğimden beri ilk defa şeker normal seviyelere inebildi sonunda,umarım böyle devam eder....ancak önümüzdeki 3 hafta cumartesi boyunca iğnelere devam edeceğimiz için yine tavan yapacak meret...yahuu bu şeker olayı pek stresli bi olaymış kimse yaşasın istemem,bebeklere zararı olacak diye korkuyorum,hakkımızda hayırlısı...

Bu kadar sıkıntı verici bir hastalığın adı şeker olsun yuhhh yani.Biber olsaymış cuuuk oturacakmış valla.Neyse ki hamilelik şekeri geçici canım.Kuzular doğunca inşallah yüzünü bi daha görmessin.Şeker miş pehhhh...İsot be isot valla((

denizverdicim fitil dediğim hap ama alttan alınıyor.inşallah sıkıntılı bir durum olmaz.

hiçbir zararı yok merak etme. bana bahçecideki ilk tedavide transfere kadar 100 mg sonrası 200 mg iğne yazmışlardı. ben baştan da 3 gün 200 mg olmuşum, bir zararı yok fazladan iğne olmuş oldunuz dedilerdi. kanama gibi durumlarda da yüksek doz yapıyorlar. merak etme. bu nedenle birşey olmazç

alabama mert in iştahına şapka çıkartıyorum. :125: maşallah diyeyim. biz de 2 kaşık çorba içince veya yarım armut yiyince göbek atıyoruz. ben batunun katı bütün bir yumurtayı veya 3 adet pirzolayı yiyebileceği günü düşünemiyorum bile. neyse sağlıklı olsun başına birşey gelmeden büyüsün de eninde sonunda o da yiyecek

sonunda şekerin düşmüş. inşallah hep böyle devam eder. ikizleri sağ salim kucağına alırsın

selam hanımlar inş.herkes iyidir bizde durumlar pek iyi değil canm çok sıkkın yarın herşey belli olacak inş.hiçbir şey yoktr herşey temiz çıkar inş.
yine okuyrm ama pek yazamıyrm fırsat buldukça

herkese selamlar

günaydın arkadaşlar...
Acaba buraya girmekle hatamı ediyorum yazdıklarıma cevap alamıyorum,ben yaşım itibariyle buraya yazıyorum sorunlarıumı başka topiktekiler hep genç çıtır anneler,eğer yanlış yerdeysem kusura bakmayın ayrıca bugün adet oldum hayallerim suya düştü..
Hayırlısı artık..

Son düzenleme:
aygün hoşgeldin,35 yaşını geçen her kadın riskli gruba dahil tabii ki ama herşeyin çaresi var üzülme,ben amnio yaptırarak bebeklerimin iyi olduklarını öğrendim...ikili üçlü testlerde fikir verebiliyor ama en kesini amnio canım...normal yolla hamile kalmaya çalışıyorsun ve anladığım kadarı ile yolun başındasın...iyi bir doktora gidip muayene oldun mu?olmanda fayda var hatta madem bebek için uğraşacaksın bir takım testlerini yaptırıp hormon değerlerine baktırman iyi olabilir,aynı şekilde eşinde testlerini tamamlasa iyi olur..hiç değilse herhengi bir sorun varsa ortaya çıkar ve boşu boşuna uğraşarak zaman kaybetmemiş olursun canım...moralini bozma burada herkes 40 yaşın üstünde anne oldu ve bebeklerimiz allaha şükür ki çok sağlıklı..
yanlış yerde diilsin elbet,bazen dalgınlık olabiliyor cevap vermeyi ihmal edebiliyoruz...tekrar hoşgeldin...

:82:TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR:82:

1--:119:Maiumut:119:transferimizde 5.gün,ohhh gelsin danalarrrrrr...3. deneme....Yaş 40..
2--Toana pek yakında iğnelere başlayacağız...6. denememiz..Yaş 40..
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal
7--rieuse:103:
8--Lenova71
9--nckurt
10-akideciknane:26: 2. tedavimiz ve iğnelere başladık bile,hayırlısı olsun..Yaş 40..
11-Aygün2008doğal yolları deniyoruz..

HAydiN DOldUralIM gÖBüşlErİ KızLArRRRRrr

------------------------------------------------------------------------------
TAZE ANNELERİMİZ ve BEKLEYENLER

1--Yağmursesi Hoşgeldin Zeren!!2 denemeden sonra kendiliğinden geldi Zeren'imiz..Yaş 42..

2--Tayf ikinci aşılama.. Spartaküs ve Crixus'un annesi olmak için bekliyorum..Yaş 42..

------------------------------------------------------------------------------
UNUNU ELEMİŞ ELEĞİNİ ÇOKTAAAN ASMIŞ HUZURLU ÇITIRLAR

1--Denizbulut ve Batu oğlan..
2--Alabama ve yakışıklı Mert..
3--Herada ve Rena Güneş..
4--Baharnaz ve SÜPPERMAN'ımız..
5--Altınyunus ve Kahraman oğluşu..
6--Merye ve tatlı kızı(ikincisi yola çıktı bile)..
7--Zarpdeniz ve Clarissa Ela'mız..
8--Kartopu ve erkenci oğluşu..
9--Denizgeldi ve güzel kızı Denizen büyük Deniz bizim Deniz..
10-Deniz Karayurt ve oğluşu Alp
11-RüzgarDeniz ve Rüzgar
12-Waterss ve Beren

MORAL GRUBU:118:

Son düzenleme:
Arkadaslar Merhaba,

Deniz Bulut,
yazdiklarini nefesimi tutarak okudum canim, cokkkk gecmis olsun. Allah bir daha boyle birsey yasatmasin. Nasil Batu simdi? sisligi indi mi?

Maiumut,
umarim doktorunu arayip sormussundur canim. Aldiklarin da yarasin diyorum, olumlu dusunelim olumlu olsun.

Alabama, umarim Clarissa'da Mert gibi olur, herseyden yer hatta kendi yer, kocaman bir aferin ona. Herada ile ek gida paylasimlarinizi dikkatlice okudum, sagolun.

Tayf, bize de ciger gelistirici yapilmisti. Bir kac hafta daha sabret canim az kaldi.

Aygun, hosgeldin. Tayf arkadasimiz sana oneride bulunmus ben de ona katiliyorum. Bu ay herhangi bir gelisme saglayamazsaniz hemen iyi bir doktora basvurup, gerekli testleri yaptirin derim.

Merye, endiseli gibisin? Gebeligin ile ilgili bir test mi yapilacak, hayirdir? Yaz bize...

Denizgeldi, hosgeldin canim. Anlat japon gozlunu, evinin nesesini...

Tedavideki ve tedavi dusunen arkadaslara bollllllllll sanslar.

Sevgiler herkese...

sağol canımm...

Selam Arkadaşlar,

Tayf, canım, ne güzel şeker değerlerin düşmüş. İnşallah böyle de devam etsin, daha kaç kere vurulacak akciğer geliştirci iğne?

Aygün, Tayf'ın dediği gibi dalgınlıkla atlanmıştır. Hoşgeldin, doğal yollardan denerken ovulasyon testleri ve preseed kullanmayı denedin mi? Down riski her yaşta var, sadece bizim yaşlarda bu risk artıyor. Çok şükür bu topic'te amniosentez yaptırıp da sevinmeyen olmadı. Tedavi geçmişin var mı ya da bir doktor kontrolü altında mısın?

hoşbuldum tatlım..evet bir ay daha bekleyip bir daha doktora gitmeyi düşünüyorum bu arad 1 aydan beride folbiol içiyorum daha 2 ay kadar içicem sanırım..

hoşbuldum tatlım..
yukarda anlattım canım tedavi geçmişim hiç yok canım doktorum 6 ay kadar bekleyip öyle baakarız durumuna demişti..yani 6 ay beklesemmi bilmiyorum yaşım da geçiyor 37 yaşındayım şuan..

Hayırdır Merye, lütfen haberdar et bizi, merak ettim şimdi.

canım benim stres yapma,doktorunla görüş istersen.ben yaşadığımı anlatayım sana,düşük tehlikesi olan bir hamilelik yaşadım,banada o zaman vermişlerdi bebek düşmesin diye.bu şekilde kullanılıyor yani.bende 100 mgr lık tabletten 3 adet alıyordum.

Aygün şimdi okudum geçmişini. Zor günler atlatmışsınız, çok geçmiş olsun.

Sadece senin kontrol altında olman doğal denemek için yetmez, bilmiyorum eşine spermiogram yapıldı mı? Emin olmak için yaptırmakta fayda var. Durumunuz testlerle tam belli olsun ki, nasıl devam edeceğinize ona göre karar verebilesiniz.

Alabama'cım, yazdım sanıyordum atlamışım, maşşallah o iştahlı minik adama. Afiyet şeker bal olsun Mert'imize.

Deniz Bulut'çum, çok doğru bir bakış açısı. Sağlıklı olsunlar, sağ salim olsunlar, keyifleri yerinde olsunlar da önemli olan o. Aç kalmıyor ya, saydıklarını az da olsa yemesi hiç yememesinden iyidir. Yedikleri afiyet şeker bal olsun Batu Bey'imize. Ayağı nasıl, keyfi nasıl ve elbette sen nasılsın? Bu arada atlama canım, eskiden Deniz Karayurt'un 'fikirsiz' lafı vardı, bazılarına iyi ünvan.

merhaba alkan yazdıklarını okuyorum,bende aralıkta tedaviye başlamayı düşünüyorum,sıkıldığın doktorum kimdi sorabilirmiyim sorun olmazsa?

...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…