38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

merhaba canım,bende anne olmaya çalışan 40lık çıtırlardanım,üzülme adet oldum diye,en azından anne olma şansın devam ediyor,böyle düşün ve bebeğini kucağına alacağın gün için çabala derim ben,inşallah herşey yolunda gitsin hepimiz için.

merhaba sağol tatlım iyi dileklerin için..
amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun..

tayf benide eklermisin listeye,doğum kontrol hapına başladık,aralıkta tedaviye başlayacağız nasipse,şimdiden teşekkür ederim.

çok sağol canım. şükür şimdi daha iyi. ucuz atlattık. verilmiş sadakamız varmış.

sağol herada. ayağını dün akşam yavaş yavaş basmaya başladı. daha iyi. ben gazetede televizyonda yokuz diye sevinirken hem internette varız hem dün akşam ana haberlerde vardık. üstüne sabah izindeki arkadaşım aradı. kanal d anlattı anlattı sonra bir baktım sen çıktın diye. böylelikle sağır sultan duydu aradı. şimdi bilseydim bir kuaföre giderdim ağlamaz düzgün bir makyaj yapardım -üstüme de biraz bol ve şık birşeyler giyerdim diye dalga geçme kısmı kaldı. ne yapalım allah beterinden saklasın.
fikirsizi hatırlıyorum. ama benim babaya biraz hafif kaçıyor o.

aygün hoşgeldin. ben de iyi bir tüp bebek merkezi olan hastanede bir sperm testi yaptırmanı öneririm. kullandığı ilaçlar sayıya etki etmiş olabilir. sen de ne olur ne olmaz diye istanbul radyomar ve echomar merkezlerinde bir rahim filmi çektirebilirsin. ben 3 kez çektirdim. hiçbir ağrım sızım olmadı. ondan sonra 7-8 ay içiniz rahat doğal deneyin derim. 37 yaş ne ki. burada hamile kalan 40 üstü dolu

merye geçmiş olsun merak ettim

baharnaz dan haberi olan var mı?

:82:TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR:82:

1--:119:Maiumut:119:transferimizde 5.gün,ohhh gelsin danalarrrrrr...3. deneme....Yaş 40..
2--Toana pek yakında iğnelere başlayacağız...6. denememiz..Yaş 40..
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal
7--rieuse:103:
8--Lenova71
9--nckurt
10-akideciknane:26: 2. tedavimiz ve iğnelere başladık bile,hayırlısı olsun..Yaş 40..
11-Aygün2008doğal yolları deniyoruz..yaş 37..
12-Hurredoğum kontrol ilaçlarına başladık,aralıkta iğneler inşallah..

HAydiN DOldUralIM gÖBüşlErİ KızLArRRRRrr

------------------------------------------------------------------------------
TAZE ANNELERİMİZ ve BEKLEYENLER

1--Yağmursesi Hoşgeldin Zeren!!2 denemeden sonra kendiliğinden geldi Zeren'imiz..Yaş 42..

2--Tayf ikinci aşılama.. Spartaküs ve Crixus'un annesi olmak için bekliyorum..Yaş 42..

------------------------------------------------------------------------------
UNUNU ELEMİŞ ELEĞİNİ ÇOKTAAAN ASMIŞ HUZURLU ÇITIRLAR

1--Denizbulut ve Batu oğlan..
2--Alabama ve yakışıklı Mert..
3--Herada ve Rena Güneş..
4--Baharnaz ve SÜPPERMAN'ımız..
5--Altınyunus ve Kahraman oğluşu..
6--Merye ve tatlı kızı(ikincisi yola çıktı bile)..
7--Zarpdeniz ve Clarissa Ela'mız..
8--Kartopu ve erkenci oğluşu..
9--Denizgeldi ve güzel kızı Denizen büyük Deniz bizim Deniz..
10-Deniz Karayurt ve oğluşu Alp
11-RüzgarDeniz ve Rüzgar
12-Waterss ve Beren

MORAL GRUBU:118:

Son düzenleme:
Deniz Bulut, tekrar çok geçmiş olsun, ayağını basmaya başlaması çok iyi. Diğer kısmı da boşver, espriye vurman iyi.

Hurre tedavin hayırlı uğurlu olsun. Yeni yılı bebek müjdelerinizle karşılarız umarım.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
aygün hoş geldin canım.bencede beklemeden yapılması gereken ön hazırlıklarını yap.elinde olsun sonra bunlar için zamn harcamazssın.

arkadaşlar benim konuma gelince zaten dr çizelgeyi yanlış yazmış.yani ben yanlış kullanmadın progestanı.sordum zararı olumu diye.ee tabi olur dermi demedi tıbi olarak yok dedi.neyse ben içimi ferah tutrark allahıma sığındım bekliyorum.inşaAllah bebişlerim benimledir.

Herada tatlım doktor memede uyuma konusunda hiçbirşey söylemiyor valla. ben evdeyken Merti böyle uyutmaya şimdilik razıyım gece 1 yada en fazla 3 defa uyanıyor sonuncusu sabah 6 oluyor emip yine 7.30 kadar uyuyor ilki 1 veya 2 orta kalkış 4 gibi üçündede beşdakka emip uykuya kendi yatağında devam. artık hiç aramıza koymuyorum son bi saat bile odasında yalnız uyuyor. hatta artık gece lambasını bile kapatıyorum son iki gündür. bazende sadece bir kere kalkıp emiyor ve uykuya devam. ilk başlarda aynen Güneş gibi erken uyuyup gecenin 4 ünde bizle muhabbete başlamaya teşebbüs ediyordu dediğin gibi erken uyuyor erken kalkıyordu bende onu salona götürüp iki oyalayıp tekrar memeyle uyutmak için yırtınıyodum. malesef bi dönem bu yaşanıyor. ama bi zaman sonra gündüz uykularında biraz oynayarak falan gece uykusunu öteleyip bunu akşam 9.30 yatış sabah 7.30 kalkışa getirmeyi başardım. bizim sıkıntımız ben yokken gündüz uyumaya geçiş ve kısa süreli uyuma problemi. şimdi babası ona üç ipli yatar pozisyonda yere çok yakın bir salıncak aldı svava salıncak diyorlar tadelle reklamlarında da varmış ama ben görmedim o yüzden tadelle salıncak diyorlar. bu salıncakla öğleden sonra uykularına geçişde yardım alıyoruz işe de yarıcak galiba gerçi yatış pozisyonuna geçmesi lazım bizimkinde kafayı yere koyma problemi var kafayı bi türlü yere koymuyor. koysa zaten uykuya geçecek. ben yoksam bakıcı onu ancak pusetiyle dışarı çıkıp bir tur atarak uyutup eve getiriyor. kucağına alıp yatağa koyunca uyanmasına rağmen kabul ediyor. ama direk kucakta pışpışlayıp uyucak hale gelmesine rağmen yatağa yatmayı asla kabul etmiyor. bi tuhaf yani. artık eskisi kadar da takmıyorum napiyim hafta sonu yada benle olduğunda bi şekilde ben evdeysem daha fazla uyuyarak uykusunu tamamlıyor. e ablası işe başlayalı 3 ay daha tam olmadı illaki onu da daha da fazla kabullenip bu işi de bi düzene sokacağımızı düşünüyorum. birde inek sütünü severse biberonla falan uykusu geldiğinde içirtip uyutmayı kolaylayacağımızı düşünüyorum. üç dört gündür inek sütü veriyoruz bi yudumdan fazla içmedi henüz bakalım bu yolculuk nasıl devam edecek. ben gece sabah uyandıktan sonra işe gelene kadar evden çıkışım 10 akşam eve geldikten yatana kadar sürekli emzirdiğim için yemekten önce yemekten sonra ve uykuya geçerken bol bol emdiği için ayrıca gündüz anne sütü almıyor Mert o yüzden sağıp bırakmıyorum artık. ama günlük alması gerekenden fazlasını alıyor ondan eminim. işte böyle biraz karışık oldu ama uykuyla ilgili gündüz biri en az 1 saaat bir diğeri en az 2 yada 2.5 saat uyuyan bir bebek akşam 9 da uyursa yada en geç 9.30 yaşına geldiğinde artık sabahları 7 de falan en erken uyanıyor daha erken uyanmıyor diyebilirim. ve benim ki uyandıktan tam 3 saat sonra uykusu geliyor gündüzleri. buna göre benim tablom uyuyor. ama eğer o uykusu gelen saati kaçırırsa Mert arsız oluyor ve uyumuyor bu sefer gece 11 oluyo kafayı yerlere falan vuruyor zorrrrla uyutuyorum sabah da bu kez geç kalkıyor birkaç gün yine ağzıma mıçılıyo eski düzene geçmem çok zor oluyor. ayyy ne biliyim zor işler yahuu yazarken bile yoruldummm. allah hepimize kolaylık versin. bazen diyorum ki acaba ben kendimi mi kandırıyorum herif ne isterse o oluyo belkide ben zalak gibi bi dünya problem çözüyomuşum gibi kendimi mi kandırıyorum acaba.

gelelim bakıcı konusuna durumlarımız gündüzlü ve yatılı olarak farklı olduğu için birşey söyleyemiyorum. elbet ben iş beklemiyorum bekleyemem zaten. çünkü gündüz iki saat bile zor uyuyan bir çocuk ufak evde algıları çok açık olduğu için kağıttan duvarlardan bile ses geçtiği için ve mert bunları alıp hemen uyanabildiği için bende aman uyusun dediğim için bakıcıdan hiçbir iş beklemiyorum hatta aman sen otur ancak ütü falan yapabilirsin yemeği bile yapmasan olur diyorum. yatılı olsa bi dünya iş beklerim o ayrı çünkü orda mantık çok farklı hem aldığı para farklı hem sana maliyeti ayrıyetten farklı evde bir boğaz sonuçta ve birlikte yaşıyorsunuz sadece maaşı değil herşeyi maliyet o yüzden bu maliyetini ve aldığı parayı boşta kaldığı saatlerde karşılığını vermek zorunda. e sen zaten sınırları çizmişsin gayet güzel. ben ise şu aşamada çocuğuma iyi yedirsin iyi kaliteli uyutsun parkına çıkartsın hava aldırsın. güvende tutsun. yanlız bırakmasın korusun kollasın. iyi davransın birbirlerini sevsinler kısımlarındayım sadece. ve o yönlerden şanslı olduğumu düşünüyorum. bizim kız daha önce çalıştığı aileleri anlattı çok çok iyi aileler ve tanınmışlar var. amerikaya bile gitmiş bi zamanlar yatılı çalışıyormuş 16 sından beri çalışoy şimdi yaşı 25. özel uçakla hafta sonları yakın yerlere ailenin yazlıklara gitmeler falan anlatıyo da şaşırıyorum bazen. bana itiraz etmiyor bende ona söylediğim şeyleri tartarak istediğim noktaya gitmesini sağlayacak şekilde yön vererek söylüyorum oyöne giderken beni zorlamıyor. napiyim bardağını da alıp makineye koyuyorum ama aradan 6 ay geçer iyice birbirimizi kabulleniriz o zaman şu bardağını da makineye koy kaltak beni ayar etme derim yani. o kıvamda değiliz henüz. bana abla diyor ve bana danışıyor değişik konuları paylaşıyoruz ve o benimle aynı ayarda bi kız aslında o yüzden balansı iyi tutmaya çalışıyorum. ilerde benim sadece çocuğuma baktı diyeceğim bir kız değil merte ciddi anlamda birşeyler kattı diyebileceğim bir kız gibi geliyor bana allah şaşırtmasın valla ben herşeye rağmen memnunum karamelim saolsun onun sayesinde buldum ben bu kızı.

....................

teşekkür ederim canım,amin hepimize hayırlı sağlıklı bebekler gelsin.

alabama tatlım bu akşam 1 pirzola pişirip yemezse kemiğinde azıcık et bırakıp eline vereyim bakayım. belki böylece tadına alışır. bir arkadaşım demişti ama o aralar 8 aylık falandı yapamamıştım. uyku konusunda biz meme ve hatta emzik olmadığı için hep zorlandık. 3. aydan itibaren hep evde pusetine koyup dolaştırıp uyutuyorduk. sonra salıncakta sallanarak alıştı. genelde gündüz salıncakta uyuyor oradan alıp yatağına koyuyoruz. hatta uykusu gelince bazen kendi gidiyor. ama geceleri uykuya da uyumaya da acaip direniyor. ancak çok yorgunsa ve şanslıysak 10-11 arası biberon içerken uyuyakalabiliyor ama ender. ayakta kucakta sallanarak uyumayı reddediyor. odasına girmeyi de. sonuçta biz salonda televizyonu ve tüm ışıkları kapatarak odaya götürüp benim yatağın üstünde bilimum yastıkların üstüne atıyorum. söylene söylene bir bir yastığa bir diğer yastığa sarılarak 1 saat içinde uyuyor. yalnız yatışı gitgide gece aldı. önce 9.30du sonra 10-1030 oldu. 11 e sarktı derken dün gündüz az uyumuş 8 gibi uyuyakaldı. yarım saate yakın uyudu. bunun üzeine akşam 11 oldu canavar gibi. odaya koydum 12 de ancak uyudu. sabah da 8 e doğru kalktı. normalde akşam 11 sabah 8 arası uyuyor. 10 dan önce yatıramıyoruz. gündüz 1030 civarı yarım saat öğleden sonra da 1 saat uyuyor. en iyi koşullarda 10-11 saat arası bir uyku yapıyor. bazen daha az. bu kadar uyku az değil mi? ben de doktoruna bunu sorayım diyorum.
inek sütüne gelince niye içsin ki o zaten seni içiyor

Denizbulutcum ....

Senin de anlattıgın şekilde bu sabah kahvaltı masasında sabah haberlerine bakarken atv haberde sizi gördüm .. İçimi bir heyecan bastı .. Hatta öyle bağırmışım ki .. _ Bu benim arkadaşım .. Bu benim arkadaşım ve oğlu ... Diye.. Kızım : Hangisi anne ? Hani nerde? diye heyecanlandı ... Canım Batuy'a maaşallah hiç aglamıyordu .. Sadece arbededen biraz korkmuş gibiydi .. Sen de çok güzeldin merak etme ... Canım benım topuğu şiş gözüküyordu ... Umarım geçmiştir .. Tekrar geçmiş olsun .. Allah çocuklarımıza kaza bela vermesin .. Korusun ... Sevgiyle kal...

Tayf .. Şekerinin yoluna girmesine çok sevindim ..İnşallah böyle devam eder ve seni üzmez ...

Mai.. Az kaldı .. Bu sefer olacak inşallah ..Dualarımdasın

Herkese çok selammm

merhaba alkan yazdıklarını okuyorum,bende aralıkta tedaviye başlamayı düşünüyorum,sıkıldığın doktorum kimdi sorabilirmiyim sorun olmazsa?
Canım drumdan sıkıldım dedim ama bu onun suçu değil.2 kere negatif tedaviden sonra benimkisi doğal bir durum.Ben tedavilerimin yapıldığı semtten,merkezden hatta yumurtalarımın toplandığı ameliyathaneden de sıkıldım.Bu tümüyle benim psikolojimle ilgili.Drun günahı yok anlıycan.:)))

Denizbulut sana yazdım ama yazının arasına sıkıştı.yahu yuhhh yani bana he..Tayf canım haklısın galiba...Kıvıramadım gitti şu işi.
Denizbulut bebeğinin ayağından sevgiyle öpüyorum canım.Allah bir daha böyle kötü şeyleri sana ve hiç kimseye göstermesin.

kizlar selammm nasilsiniz benimde ignede 4 uncu gunum ama neden goguslerim acimadi ya yoksa yumurta olmadimi gene aranizda igne olurken gogusleri acimayan varmi?bu arada o kucuk bebisinin ayagini koklaya koklaya operim yerim cok gecmis olsun canimm.tayf cimm umarim bebislerde sende iyisindir hepinizi kocaman opuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…