günaydın arkadaşlar...
Acaba buraya girmekle hatamı ediyorum yazdıklarıma cevap alamıyorum,ben yaşım itibariyle buraya yazıyorum sorunlarıumı başka topiktekiler hep genç çıtır anneler,eğer yanlış yerdeysem kusura bakmayın ayrıca bugün adet oldum hayallerim suya düştü..
Hayırlısı artık..
merhaba canım,bende anne olmaya çalışan 40lık çıtırlardanım,üzülme adet oldum diye,en azından anne olma şansın devam ediyor,böyle düşün ve bebeğini kucağına alacağın gün için çabala derim ben,inşallah herşey yolunda gitsin hepimiz için.
:82:TEDAVİSİ YAKINDA BAŞLAYACAK 40'LIK ÇITIRLAR:82:
1--:119:Maiumut:119:transferimizde 5.gün,ohhh gelsin danalarrrrrr...3. deneme....Yaş 40..
2--Toana pek yakında iğnelere başlayacağız...6. denememiz..Yaş 40..
3--Alkan
4--Zazu
5--evimicin:18:
6--knihal
7--rieuse:103:
8--Lenova71
9--nckurt
10-akideciknane:26: 2. tedavimiz ve iğnelere başladık bile,hayırlısı olsun..Yaş 40..
11-Aygün2008 doğal yolları deniyoruz..
HAydiN DOldUralIM gÖBüşlErİ KızLArRRRRrr
------------------------------------------------------------------------------
TAZE ANNELERİMİZ ve BEKLEYENLER
1--Yağmursesi Hoşgeldin Zeren!!2 denemeden sonra kendiliğinden geldi Zeren'imiz..Yaş 42..
2--Tayf ikinci aşılama.. Spartaküs ve Crixus'un annesi olmak için bekliyorum ..Yaş 42..
------------------------------------------------------------------------------
UNUNU ELEMİŞ ELEĞİNİ ÇOKTAAAN ASMIŞ HUZURLU ÇITIRLAR
1--Denizbulut ve Batu oğlan..
2--Alabama ve yakışıklı Mert..
3--Herada ve Rena Güneş..
4--Baharnaz ve SÜPPERMAN'ımız..
5--Altınyunus ve Kahraman oğluşu..
6--Merye ve tatlı kızı(ikincisi yola çıktı bile)..
7--Zarpdeniz ve Clarissa Ela'mız..
8--Kartopu ve erkenci oğluşu..
9--Denizgeldi ve güzel kızı Deniz en büyük Deniz bizim Deniz..
10-Deniz Karayurt ve oğluşu Alp
11-RüzgarDeniz ve Rüzgar
12-Waterss ve Beren
MORAL GRUBU:118:
Arkadaslar Merhaba,
Deniz Bulut, yazdiklarini nefesimi tutarak okudum canim, cokkkk gecmis olsun. Allah bir daha boyle birsey yasatmasin. Nasil Batu simdi? sisligi indi mi?
Maiumut, umarim doktorunu arayip sormussundur canim. Aldiklarin da yarasin diyorum, olumlu dusunelim olumlu olsun.
Alabama, umarim Clarissa'da Mert gibi olur, herseyden yer hatta kendi yer, kocaman bir aferin ona. Herada ile ek gida paylasimlarinizi dikkatlice okudum, sagolun.
Tayf, bize de ciger gelistirici yapilmisti. Bir kac hafta daha sabret canim az kaldi.
Aygun, hosgeldin. Tayf arkadasimiz sana oneride bulunmus ben de ona katiliyorum. Bu ay herhangi bir gelisme saglayamazsaniz hemen iyi bir doktora basvurup, gerekli testleri yaptirin derim.
Merye, endiseli gibisin? Gebeligin ile ilgili bir test mi yapilacak, hayirdir? Yaz bize...
Denizgeldi, hosgeldin canim. Anlat japon gozlunu, evinin nesesini...
Tedavideki ve tedavi dusunen arkadaslara bollllllllll sanslar.
Sevgiler herkese...
Aygün şimdi okudum geçmişini. Zor günler atlatmışsınız, çok geçmiş olsun.
Sadece senin kontrol altında olman doğal denemek için yetmez, bilmiyorum eşine spermiogram yapıldı mı? Emin olmak için yaptırmakta fayda var. Durumunuz testlerle tam belli olsun ki, nasıl devam edeceğinize ona göre karar verebilesiniz.
Alabama'cım, yazdım sanıyordum atlamışım, maşşallah o iştahlı minik adama. Afiyet şeker bal olsun Mert'imize.
Deniz Bulut'çum, çok doğru bir bakış açısı. Sağlıklı olsunlar, sağ salim olsunlar, keyifleri yerinde olsunlar da önemli olan o. Aç kalmıyor ya, saydıklarını az da olsa yemesi hiç yememesinden iyidir. Yedikleri afiyet şeker bal olsun Batu Bey'imize. Ayağı nasıl, keyfi nasıl ve elbette sen nasılsın? Bu arada atlama canım, eskiden Deniz Karayurt'un 'fikirsiz' lafı vardı, bazılarına iyi ünvan.
günaydın arkadaşlar...
Acaba buraya girmekle hatamı ediyorum yazdıklarıma cevap alamıyorum,ben yaşım itibariyle buraya yazıyorum sorunlarıumı başka topiktekiler hep genç çıtır anneler,eğer yanlış yerdeysem kusura bakmayın ayrıca bugün adet oldum hayallerim suya düştü..
Hayırlısı artık..[/QUOTE
Bende cevap vereyim diye tiklemiştim ama saolsun bizim kızlar yazmış. geçmişdeki kötü anılar için çok geçmiş olsun. ben de Heradaya katılıyorum eşinin de test yaptırıp durumu görmesi iyi olur. eğer içinden sana bir ses geç kalma diyorsa içinden geçen sesi dinle ve kontrollere şimdiden başla doktor 6 ay bekle dedi diye beklemek zorunda değilsin elbet. zaman kıymetli tetkikleri yaptırmaktan bi zarar gelmez. ve daha iki aylık bir denemen olmuş bunun için de moralini bozma. burada ne tecrübeler var bi bilsen haline üzülmez sevinirsin.
Herada Denizbulut Zarp kızlar valla saolun gerçekten Mert güzel yiyor herşeyi yiyor ve oğlumun yan dişleri yok sadece altta önde iki üstte 4 tane dişi var. tatlişkomun yan dişleri falan olsa çiğneyebilse çok daha güzel yiyecek de işte idare ediyoruz çok şükür. oğlum çeşitli ve lezzetli olan şeyleri yiyor. yani çok iştahlı değil ama lezzetini beğenirse yiyor. ve durduğunda asla bir lokma fazlasını yemiyor. enteresan olan meyve ve yoğurda hayır demiyor. milkinisin hani kutu içinde çikolataları var ya mesela ondan veriyorum üc kare yiyor son karesi artık biticek dimi yok onu yemiyor yediremiyorum çikolata ama yemiyor. nerde duracağını biliyor ve orda duruyor. bu bana enteresan geliyor. pirzolayı da elbet ben ona minik minik koparıp veriyorum ama eline kemiğini alıp üstündekileri dişleyip yemesi gerçekten bize de şapka çıkartırdı yani.
Dün çıkmak zorunda kaldım Herada sana tam yazamadım şu bakıcı konusu ve uyku konusu ile ilgili bunu bi yolluyum yazıcam şimdi. ayrıca liste konusunda kısaca şimdi yazayım. ben listelere pek inanmıyorum kızlar hevesinizi kırmıyım ama herada ya katılıyorum benim şu an aklıma gelen bi dünya isim daha var ama şimdi yazıp yanlış bilgi vermek istemiyorum yada birilerini unutmak istemiyorum. o yüzden saymıcam. sadece ben liste konusunu sürekli olanla olmayanı ayırmak ve olmayana hatırlatmak bilen bilmeyen herkesi sadece bir liste uğruna liste liste kaydolmaya teşvik etmek falan ne biliyim beni pek sarmıyo ve diğer onlarca topikten farksız bi hale getirmek gibi geliyor.
kısacası sakın darılmayın bence liste geçmiş 3000 sayfaya ihanet gibi geliyor ki ben de en geçmişten beri burda değilim heralde ortalarda dahil olmuşumdur bu topiğe ama siz bilirsiniz dedim ya kimsenin hevesi kaçmasın.
çok sağol canım. şükür şimdi daha iyi. ucuz atlattık. verilmiş sadakamız varmış.
sağol herada. ayağını dün akşam yavaş yavaş basmaya başladı. daha iyi. ben gazetede televizyonda yokuz diye sevinirken hem internette varız hem dün akşam ana haberlerde vardık. üstüne sabah izindeki arkadaşım aradı. kanal d anlattı anlattı sonra bir baktım sen çıktın diye. böylelikle sağır sultan duydu aradı. şimdi bilseydim bir kuaföre giderdim ağlamaz düzgün bir makyaj yapardım -üstüme de biraz bol ve şık birşeyler giyerdim diye dalga geçme kısmı kaldı. ne yapalım allah beterinden saklasın.
fikirsizi hatırlıyorum. ama benim babaya biraz hafif kaçıyor o.
aygün hoşgeldin. ben de iyi bir tüp bebek merkezi olan hastanede bir sperm testi yaptırmanı öneririm. kullandığı ilaçlar sayıya etki etmiş olabilir. sen de ne olur ne olmaz diye istanbul radyomar ve echomar merkezlerinde bir rahim filmi çektirebilirsin. ben 3 kez çektirdim. hiçbir ağrım sızım olmadı. ondan sonra 7-8 ay içiniz rahat doğal deneyin derim. 37 yaş ne ki. burada hamile kalan 40 üstü dolu
canım sdağ9ol cevabın için..
ben manisada oturuyorum burada ege üniversitesi var en yakın ona gidebilirim ancak..
bu ay yumurtlama günlerime dikkat ederek deneyeceyim bide bakalım ne olacak..
Bende cevap vereyim diye tiklemiştim ama saolsun bizim kızlar yazmış. geçmişdeki kötü anılar için çok geçmiş olsun. ben de Heradaya katılıyorum eşinin de test yaptırıp durumu görmesi iyi olur. eğer içinden sana bir ses geç kalma diyorsa içinden geçen sesi dinle ve kontrollere şimdiden başla doktor 6 ay bekle dedi diye beklemek zorunda değilsin elbet. zaman kıymetli tetkikleri yaptırmaktan bi zarar gelmez. ve daha iki aylık bir denemen olmuş bunun için de moralini bozma. burada ne tecrübeler var bi bilsen haline üzülmez sevinirsin.
geçmiş olsun dileklerin için çok sağol canım..evet daha yeniyim sabırlı olmayı öğrenmeliyim canım..
aygün hoş geldin canım.bencede beklemeden yapılması gereken ön hazırlıklarını yap.elinde olsun sonra bunlar için zamn harcamazssın.
hoşbuldum tatlım..
dediklerinizi dikkate alıcam arkadaşlar..
arkadaşlar benim konuma gelince zaten dr çizelgeyi yanlış yazmış.yani ben yanlış kullanmadın progestanı.sordum zararı olumu diye.ee tabi olur dermi demedi tıbi olarak yok dedi.neyse ben içimi ferah tutrark allahıma sığındım bekliyorum.inşaAllah bebişlerim benimledir.
çok sağol canım. şükür şimdi daha iyi. ucuz atlattık. verilmiş sadakamız varmış.
sağol herada. ayağını dün akşam yavaş yavaş basmaya başladı. daha iyi. ben gazetede televizyonda yokuz diye sevinirken hem internette varız hem dün akşam ana haberlerde vardık. üstüne sabah izindeki arkadaşım aradı. kanal d anlattı anlattı sonra bir baktım sen çıktın diye. böylelikle sağır sultan duydu aradı. şimdi bilseydim bir kuaföre giderdim ağlamaz düzgün bir makyaj yapardım -üstüme de biraz bol ve şık birşeyler giyerdim diye dalga geçme kısmı kaldı. ne yapalım allah beterinden saklasın.
aygün hoşgeldin. ben de iyi bir tüp bebek merkezi olan hastanede bir sperm testi yaptırmanı öneririm. kullandığı ilaçlar sayıya etki etmiş olabilir. sen de ne olur ne olmaz diye istanbul radyomar ve echomar merkezlerinde bir rahim filmi çektirebilirsin. ben 3 kez çektirdim. hiçbir ağrım sızım olmadı. ondan sonra 7-8 ay içiniz rahat doğal deneyin derim. 37 yaş ne ki. burada hamile kalan 40 üstü dolu
canım sdağ9ol cevabın için..
ben manisada oturuyorum burada ege üniversitesi var en yakın ona gidebilirim ancak..
bu ay yumurtlama günlerime dikkat ederek deneyeceyim bide bakalım ne olacak..
geçmiş olsun dileklerin için çok sağol canım..evet daha yeniyim sabırlı olmayı öğrenmeliyim canım..
Arkadaslarsoylenecek herseyi soylemis ama ben de kendi tecrubelerimi yazmis olayim. Cunku ben de 37 yasindayim( hatta 2 ay sonra 38 e giriyorum) ve ben de panik icindeyim.
Benim de onceden kurtajim oldugu icin doktor yapisiklik olabilir dedi ve hsg ( rahim filmi ) istedi. Netekim cikti yapisiklik histeroskopi ile alindi.
Rahimde enfeksiyon vardi. Histeroskopi ile gorundu ve ilac tedavisi ile bitti. Bunu anlamanin bir yolu yok dedi doktor. Histeroskopi yapmaktan baska. Bana mantikli gelmedi ama baska kime inancaz?
Esimde sperm yapi bozuklugu cikti. Zaten dogal yolla denemeyi birakmamizin sebebi de ilk bu testi yapmamizdan sonra oldu.
Tup bebek tedavisine gidersen zaten tum hormon testleri yapiliyor ama sen icin rahat olsun dogal denerken dersen bu testleri de yaptirmanda fayda var.
Bunlarin hepsi bir senede ortaya cikti ve tedavi edildi. Yani keske bana biri bir sene once bunlari bunlari yap deseydi ben bir sene kaybetmemis olacaktim. Maalesef arkadaslarin dedigi gibi uzun bir yol ve sabrini test eden bir surec.....
Deniz Bulut, tekrar çok geçmiş olsun, ayağını basmaya başlaması çok iyi. Diğer kısmı da boşver, espriye vurman iyi.
Hurre tedavin hayırlı uğurlu olsun. Yeni yılı bebek müjdelerinizle karşılarız umarım.
Canım drumdan sıkıldım dedim ama bu onun suçu değil.2 kere negatif tedaviden sonra benimkisi doğal bir durum.Ben tedavilerimin yapıldığı semtten,merkezden hatta yumurtalarımın toplandığı ameliyathaneden de sıkıldım.Bu tümüyle benim psikolojimle ilgili.Drun günahı yok anlıycan.:)))merhaba alkan yazdıklarını okuyorum,bende aralıkta tedaviye başlamayı düşünüyorum,sıkıldığın doktorum kimdi sorabilirmiyim sorun olmazsa?
Ben de dehşetle izledim.Yeniden büyük geçmiş olsun demek istedim.Onun o minicik ayağını öperim.Allah bir daha göstermesin inşallah...aygün hoşgeldin. ben de iyi bir tüp bebek merkezi olan hastanede bir sperm testi yaptırmanı öneririm. kullandığı ilaçlar sayıya etki etmiş olabilir. sen de ne olur ne olmaz diye istanbul radyomar ve echomar merkezlerinde bir rahim filmi çektirebilirsin. ben 3 kez çektirdim. hiçbir ağrım sızım olmadı. ondan sonra 7-8 ay içiniz rahat doğal deneyin derim. 37 yaş ne ki. burada hamile kalan 40 üstü dolu
merye geçmiş olsun merak ettim
baharnaz dan haberi olan var mı?
Canım drumdan sıkıldım dedim ama bu onun suçu değil.2 kere negatif tedaviden sonra benimkisi doğal bir durum.Ben tedavilerimin yapıldığı semtten,merkezden hatta yumurtalarımın toplandığı ameliyathaneden de sıkıldım.Bu tümüyle benim psikolojimle ilgili.Drun günahı yok anlıycan.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?