38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

maimutt canim selam ben gecen sefer yumurta tek oldugu icin yarim kalmisdi ben gene cok korkuyorum goguslerim acimiyor diye insallah yumurtlarim ya?senin tedavin ne asamada?uzun zamandir giremedim belki takip etmisindir turkiyedeydim ara vermisdim bir kac aydir,

herkese erkencikten birgünaydın

okuyorum ama yazamıyorum.bulduğum vakitte de yazımı tamamlamaya çalışıyorum.
yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler..çok sabır isteyen bir yoldasınız.allah yolunuzu uzatmasın.hayırla sonuçlansın imnşallah.sizler de tadın inşallah bu mutluluğu.

alabama;şu bakıcıya kaltak kısmı bu saatte güldürdü beni.sen de gül e mi.bir başkasın kız sen.....liste konusunda seninle hem fikirim.her ne kadar kızımda taçlanmış olmasına rağmen orada.

deniz bulut;...inşallah batu daha iyi.öptüm bibiliyi

zarphocam;CLARİSANIN FOTOLARINA BAYILDIM.ÇOKKK TATLI PORSELEN BEBEĞİNİZ.ALLAH NAZARLARDAN KORUSUN.
KIZIMI YAZIYORUM HOCAM.kızımı büyütmekten onunla ilgilenmekten çok az zamanım kalıyor.zor bulduğum zamnada da sümüklüböceğin hikayesi adı altında yazıyorum onu kk da.
öptüm clarisa ela'yı.

baharnaz 2 aylık bir tatile gitmişti bayram öncesi.sanırım yakın zamanda aramıza döner.
bahar;umrım bir mahsuru yoktur.paylaştım.arkadaşlar sormuşlar.yazmasamda okumaya çalışıyorum.

tayf;senin de herşey artık yolunda gözüküyor.az daha sabır.hayırlısı ile az kaldı.

hoşçakalın...tatlı uykularda olun..şu an muhtemelen öylesiniz.ben de yatayım.7 ye kadar uyuyayım biraz.hoşçakalın sağlıkla kalın.

Son düzenleme:

Deniz Bulutu sene ve Batuya çok geçmiş olsun... Umarım şu an iyidir.

akidecik benim tarnsfer oldu bu gün 6.gün inşaAllah hayırlısıyla sonuçlanır.

Alabama'cım, yazdıklarını okurken ben de yoruldum düzeni için bile bunca emek, helal olsun sıpalara. İnek sütünü sen yokken içebileceği süt alternatifi olsun diye istiyorsun sanırım. Ondan önce sütünü sağıp bırakmayı denesen ya da denedin mi?

Bakıcı için ben de Karamelito'mun arkadaşından yardım aldım. Helal olsun verdiğim her kuruşa diyorum, işini iyi yapıyormuş gerçekten. Ne sen ne ben, doğru bakıcıyı bulacağız diye bir sürü kurbağa öpmek zorunda kalmadık çok şükür.

Liste konusuna bir ekleme yapayım, ne taraftarıyım, ne karşısındayım, olacak ise tam olmalı diye düşünüyorum sadece. Valla çok önemli değil, eğer buraya birilerinin düzenli gelmesini sağlayacak, paylaşımı çoğaltacak ise neden olmasın? Aygün'dü sanırım, ne güzel listeye katılmak istediğini söyledi. Zararı olmaz diye düşünüyorum. Topiğin diğerlerinden farklı olması içeriğinden, insanların birbirlerine olan özeninden be canım.

Son düzenleme:
Akideciknane, tedavide bol şanslar, göğüs ağrısı olmalıdır ve bu da yumurtaların büyüdüğüne işarettir diye birşey yok, rahat olmaya çalış. Umarım doktordan güzel haberlerle dönersin.

merhaba akidecik,inşallah tedavin hayırlısıyla olumlu sonuçlanır,benimde gögüslerimde ağrı fazla olmamıştı çatlamaya yakın ağrı olmuştu,olumlu düşün ki olumlu olsun.sen nerde başladın tedaviye?bende aralıkta düşünüyorum.ALLAH'ım hayırlı sağlıklı bebeklerle kucaklarımızı doldursun inşallah.

kizlarrr tum arkadaslarim hepinizin tedavisi hayirli olsun maimutcum insallah hayirli haberlerini duyacagiz burada hera ben canim belcikada tedavi oluyorum bruksel UZ brusselde bakalim yarin insallah gene yarim kalmaz tedavim bana dua edin.

denizbulut naptın merak ettim yaptın mı aslanıma pirzola yedi mi inşallah yemiştir. bu arada google da arattım buldum senin haberi hayatım gayet iyi çıkmışın merak etme zottirik babası var ya tam bi neyseeeeeeeeeeee. batu nasıl oldu iyimi öptün mü kuzuyu benim için.

denizverdi canım sen güldürdüysem ne ala çok sevinirim o senin gözlernin güzelliği beni sevdiğin için öylegeliyo çok öptümmm senide kızçeni de.

herada tatlım anne sütünü bırakmayı düşündüm ama biberonda pek anne sütü içiremedik mert abiye bide yine annesütü bağımlısı olarak uyusun istemiyorum biraz anne sütü almadan uyuma atıştırmaları da yapsın istiyorum. bu arada salıncakla uyuyor son üç gündür hemde öğleden sonra 2 saate çıktı uykusu çok şükür. sabah 11 gibi de parka gidiliyo eğer çok soğuk değilse o zamanda zaten dönüş yolunda pusetinde uyuyor çok şükür. böyle gündüz uykusu 3 saat olursa akşamda daha güzel uyuyor.

akidecik tedavin başlayınca buralara takılıyosun anacım başka türlü gelmiyosun zaten ne zaman tedavi var geliyosun gözümüz yok da normal zamanlarda da uğra emi.

merye ne zaman gelip yazdığın ik satırı açıklayacaksın merakta bıraktın gittin olmuyo ama burda herkes herkesi maksimum merak ediyor inşallah çok kötü bişiler yoktur vallahi kalbim dayanmıyacak.

tayf canım şeker dengeye girmiş sevindim inşallah bundan sonra sıkıntı olmaz en azından bi çözüm yolu bulmuşsun. hep diyoruz ya insan kendi kendinin doktorudur. helal sana.

denizbulut; çok kötü anlar yaşamışsın ama en azından kırık çıkıkla sonuçlanmamış kaza. umarım ayağındaki şişlik de inmiştir batucuğun.
senin olayı okuyunca aklıma geldi, bizim sülalede bir batuhanımız var, şimdi delikanlı oldu. o da 3 yaşında falandı herhalde o zamanlar asansörde çıkarken elini sıkıştırmış, asansör inecekleri kata geldiğinden durmuş, sadece kolunda sıyrık ve kırıkla kurtulmuştu. ailecek şok olmuştuk kazaya. sanırım batularla asansörler arasında bir sorun var. o kendiliğinden kapanan güvenlik kapıları çok gerekli.. bizdeki batu büyüyene kadar başkaca önemli bir kazayla karşılaşmadı, umarım sizde de böyle olur, bu son yaşadığınız heyacan olur arkadaşım..

tayf, şekeri kontrol altına aldığınıza sevindim. sağlıcakla büyüsün bebişler..

merye'nin yazdıklarını okuyunca ben de merak ettim. umarım sorunlu bir durum yoktur..

alabama; harikasın.. bakıcıyla ilişkine bayıldım. biraz benim eve gelen yardımcı ablayla ilişkime benziyor. (abla diyorum ama kadın benden sadece birkaç yaş büyüktür olsa olsa, benim boyumca çocukları var diye bu hitapta sakınca görmüyorum.)

aygün; hoşgeldin. yaşıtız ve doğal yolu deniyoruz. gerçi ben hala korunma aşamasındayım. tahlil maceralarına başlayacağım bu ay.

akideciknane; hadi bakalım tedaviye başlamışsın. güzel haberler verirsin bir an önce bize..

denizgeldi; sabaha karşı yazdığına göre deniz uyutmuyor sanırım seni. yaramaz kız

alkan; her ne kadar gecenin bir vakti okusam da seviyorum bu sabah günaydınlarını..

herkeslere selam..

valla ağlamaktan bi harap olmuşum ama ne yapalım inş.yanılıyorlar ben deli ne diye erken almadım sonucu bilmiyrm şimdi anmiyosenteze de geç kalmışım çok yüksek çıkmış yaşımında üzerinde dedi dr um 5 gündür ağlamaktan harap oldm
sonucu almaya çok geç gittim tehlike yoktur diye çok rahattim hemen dr ma gittim amniyoya çok geç kalmışn dedi senn için risk oluştuur artık perinatoji uzmanına yönlendirdi ona da malesf ancak paztesi randevu aldım ayrıntılı ultrasona paztesi girecem perinatolji uzmanına görünecem
pek yazasım gelmedi inş.herşeyi tam öğğrenip öyle yazaym dedim ama dr daha görünemdik gerçi benm kızım yazmama pek imkan tanımıyr sürekli onunla olmamı istiyr hiç bir yerde durmuyr bensiz. oyuncaklarınn önüne koyuyrm yok sende gel diye ağlıyr mama sandalyeisne koyuyrm çıkar beni burdan diye bağırıyr yemekte sorn yaşıyrz herhalde dişlerden diye düşünüyrm uykusu çok az bird e ben çok ağlıyrm o da anlıyr bana çok bakıyr ağlayınca
inş. çok sağlıklı bir bebişim olacak cok dua ediyrm ve çok kötüyüm öyle bir şey çıkarsa dünyam yıkılacak ve hiçbir şekilde aldıramam allah hesap sornca ne diyecem diye işin kötüsü daha şimdiden isyanlara başladım gerçi aynı şey herhalde bu da iyi değil eşim abim ablam aldrırsan cinayet olr diyrlar hem bu dünyan hemde öbürü kesin gider diyrlar abim ekliyr asla kendini affetmesin hep aklında olacak diyr sağlam doğupta sonra özürlü olan bir sürü insan var onlar damı öldürsünler yani diyr inş.çok temiz ve sağlıklı olcak bebişim ablası gibi çok tatlı ve şirin olacak inş.
esas dr um ultrsnda ne kalbinde ışık ne beyninde su falan görüyrm dedi şu an normal görüyür dedi ama bu demek değldir normaldir dedi senin değerler çok yüksek hiç iyi bir sonuç değşl dedi ikilim temiz çıkmıştı üçlü de çok yüksek çıkmış gerçi üçlü %60 diyrlar ama allah yüreğimizi açıtmaz inş.allahm ne olur öyle bir durmla bizi bırakma

herkese selamlar inş.pazrtesi ve doğmdan sonra çok güzel şeyler yazaacam buraya ve inş.boşuna bu kadar ağlıamışım diyecem inş. allahım hiçkmseye bizlere sorunlu hastalıklı evlat verme amn

denizbulut tv ye çıkmışsın kazamı atlatmışsın e allah a şükür kazasız atlatmışsın arkadaşlar yazıyr ben tembel dğru dürüst okuyamıyr artık burayı

allah korusun bizleri hertürlü kötü durumdan

benm canım çok acıyr hiç iyi depğilim

meryeciğim, herşey olasılıklardan ibaret. bu testler de öyle. zaten yaşımızdan dolayı çok sıfır geride başlıyoruz biz. testlerdeki riskler sadece yaştan dolayı katlanıyor da katlanıyor..
pazartesi perinatologla görüş de ayrıntılı ultrasonda netleştirsin herşeyi. doktorunun ultrasonunda belirgin bir sorun görünmemiş. çok kişiyi bu test sonuçlarına göre amniyosenteze yönlendiriyorlar. sonuçta test sonuçları olumsuzmuş gibi görünse de amniyoda sorun olmadığı ortaya çıkıyor. elde var günlerce yaşanan gerginlik ve endişe..
içini ferah tutmaya, olumlu düşünmeye çalış arkadaşım..aynen yazdığın gibi ablası gibi tatlı ve şirin bir bebeğin olacak..

Şöyle spontan diyorlar ya işte ayyynen ondan.Adetin 3.günü tahlil yok,iğne miğne hiiiiç yok.Öyle dibine kadar kakalayıp evirip çevirip" hııımmmmm 2 tane ama 1'i biraz önden gidiyor.Maaaşallahh...Olur olur deneyelim devam edelim "yok.13.gün çatlatma,2 gün sonra toplama koca bi torba fitille eve gidip anca bir tanesini sıkıp ertesi sabah kalp çarpıntısıyla telefon bekleme"hamfendü yumurtanızzz cılk çıktı bi dahakü sefere inşallah" da yok...Ayyy ben böyle yumurtanın içine deyip o an itibariyle tıppp.Ama ne tıppp.Kös kös bin arabaya dönüş yolunda sevgilin sana bin şaklabanlık yapsın ama sen hala tıppp..dut yemiş bülbül gibi sus. konuşursan "yahu keşke bi defa da transfer olayını yaşasaydım" deyip ağlıycan ya o yüzden 140 km tıppp da yok.
Bi şeyi atladım onu da yazayım kalmasın.Gün saymak ortalama yapmak,her uygun geceyi kollayıp sevgiliyi yaka paça yatağa atmak,ömrünü hiperaktiv geçirmiş uykusu gelmeden yatağa girmediğin halde akşamın köründen gecenin körüne kadar gözler tavanda,bacaklar havada yatmak da yok...
Spontan diyorlar ya ayyyynen ondan.28 gün geçti git eczaneden al testi 2.çizgi hafif silik çıksın koş doğğğru hastaneye .değer kaç çıkınca hamile olunuyorsa ondan çıksın oleyyyy diye sevin olsun bu sefer.
Kızlar kendi adıma ve sizin adınıza hayal kurdum olmaz diye bi şey yok olursa süper olur di mi ama...Tedavisi henüz başlamamış olan arkadaşlarıma ve kendime yeni yıl dileğim olsun alın kabul edin lütfen.Tedavideki arkadaşlarıma ve mai ciğime ise ikiz bebekler diliyorum...Bebişlerini kucaklarına almış annelere ise yavrularının ayağı taşa bile değmesin diyorum.Herkese iyi
geceler...

yazıını buldum çok merak etmiştim ama bakamıyrdm şimdi sadece bu yazıyı aradım allah kormuş vallah çok geçmiş olsn allah a şükür birşey olmamış canm benim valla sabah akşam dua edecz
gerçi sadaka da sonuçta aynı şey gibi evden para çıkması anlamında veya birileni görme anlamında kurban kesersin dağıtırsın insanlara yemek veriersin o anlamda zaten içimiz rahatlasın diye yapıyrz bunları belki allah bizleri bunun hatırına gözetir diye alalh a şükür kazasız atlatmışsııznz

Sonuçlar kesinleşinceye kadar sadece bebeğinin sağlıklı olacağını düşün canım ve bol bol dua et.Sonrasını sonra düşünürsün.Ama tüm kalbimle yavrunun sağlıklı ablası gibi güzel bir çocuk olmasını diliyorum.Duacınım.Allah yardımcın olsun...

inş. amin

allah gönlüne göre versin varya ağlamaktan gözlrmde tonlarca ağırlık var gibi
iyi geceler canm

çok teşekrkürler amin evet bugünden dua namazlarına başladım hergün du a namzı kılacam allh senide yolunda mutlu ve huzurlu kılsın ve tüm hamiş olmak isteyenleri allh rzı olsn alkan59 öpütm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…