valla ağlamaktan bi harap olmuşum ama ne yapalım inş.yanılıyorlar ben deli ne diye erken almadım sonucu bilmiyrm şimdi anmiyosenteze de geç kalmışım çok yüksek çıkmış yaşımında üzerinde dedi dr um 5 gündür ağlamaktan harap oldm
sonucu almaya çok geç gittim tehlike yoktur diye çok rahattim hemen dr ma gittim amniyoya çok geç kalmışn dedi senn için risk oluştuur artık perinatoji uzmanına yönlendirdi ona da malesf ancak paztesi randevu aldım ayrıntılı ultrasona paztesi girecem perinatolji uzmanına görünecem
pek yazasım gelmedi inş.herşeyi tam öğğrenip öyle yazaym dedim ama dr daha görünemdik gerçi benm kızım yazmama pek imkan tanımıyr sürekli onunla olmamı istiyr hiç bir yerde durmuyr bensiz. oyuncaklarınn önüne koyuyrm yok sende gel diye ağlıyr mama sandalyeisne koyuyrm çıkar beni burdan diye bağırıyr yemekte sorn yaşıyrz herhalde dişlerden diye düşünüyrm uykusu çok az bird e ben çok ağlıyrm o da anlıyr bana çok bakıyr ağlayınca
inş. çok sağlıklı bir bebişim olacak cok dua ediyrm ve çok kötüyüm öyle bir şey çıkarsa dünyam yıkılacak ve hiçbir şekilde aldıramam allah hesap sornca ne diyecem diye işin kötüsü daha şimdiden isyanlara başladım gerçi aynı şey herhalde bu da iyi değil eşim abim ablam aldrırsan cinayet olr diyrlar hem bu dünyan hemde öbürü kesin gider diyrlar abim ekliyr asla kendini affetmesin hep aklında olacak diyr sağlam doğupta sonra özürlü olan bir sürü insan var onlar damı öldürsünler yani diyr inş.çok temiz ve sağlıklı olcak bebişim ablası gibi çok tatlı ve şirin olacak inş.
esas dr um ultrsnda ne kalbinde ışık ne beyninde su falan görüyrm dedi şu an normal görüyür dedi ama bu demek değldir normaldir dedi senin değerler çok yüksek hiç iyi bir sonuç değşl dedi ikilim temiz çıkmıştı üçlü de çok yüksek çıkmış gerçi üçlü %60 diyrlar ama allah yüreğimizi açıtmaz inş.allahm ne olur öyle bir durmla bizi bırakma
herkese selamlar inş.pazrtesi ve doğmdan sonra çok güzel şeyler yazaacam buraya ve inş.boşuna bu kadar ağlıamışım diyecem inş. allahım hiçkmseye bizlere sorunlu hastalıklı evlat verme amn
denizbulut naptın merak ettim yaptın mı aslanıma pirzola yedi mi inşallah yemiştir. bu arada google da arattım buldum senin haberi hayatım gayet iyi çıkmışın merak etme zottirik babası var ya tam bi neyseeeeeeeeeeee. batu nasıl oldu iyimi öptün mü kuzuyu benim için.
denizverdi canım sen güldürdüysem ne ala çok sevinirim o senin gözlernin güzelliği beni sevdiğin için öylegeliyo çok öptümmm senide kızçeni de.
herada tatlım anne sütünü bırakmayı düşündüm ama biberonda pek anne sütü içiremedik mert abiye bide yine annesütü bağımlısı olarak uyusun istemiyorum biraz anne sütü almadan uyuma atıştırmaları da yapsın istiyorum. bu arada salıncakla uyuyor son üç gündür hemde öğleden sonra 2 saate çıktı uykusu çok şükür. sabah 11 gibi de parka gidiliyo eğer çok soğuk değilse o zamanda zaten dönüş yolunda pusetinde uyuyor çok şükür. böyle gündüz uykusu 3 saat olursa akşamda daha güzel uyuyor.
akidecik tedavin başlayınca buralara takılıyosun anacım başka türlü gelmiyosun zaten ne zaman tedavi var geliyosun gözümüz yok
da normal zamanlarda da uğra emi.
merye ne zaman gelip yazdığın ik satırı açıklayacaksın merakta bıraktın gittin olmuyo ama burda herkes herkesi maksimum merak ediyor inşallah çok kötü bişiler yoktur vallahi kalbim dayanmıyacak.
tayf canım şeker dengeye girmiş sevindim inşallah bundan sonra sıkıntı olmaz en azından bi çözüm yolu bulmuşsun. hep diyoruz ya insan kendi kendinin doktorudur. helal sana.
denizbulut tv ye çıkmışsın kazamı atlatmışsın e allah a şükür kazasız atlatmışsın arkadaşlar yazıyr ben tembel dğru dürüst okuyamıyr artık burayı
allah korusun bizleri hertürlü kötü durumdan
benm canım çok acıyr hiç iyi depğilim
ALLAH sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah..valla ağlamaktan bi harap olmuşum ama ne yapalım inş.yanılıyorlar ben deli ne diye erken almadım sonucu bilmiyrm şimdi anmiyosenteze de geç kalmışım çok yüksek çıkmış yaşımında üzerinde dedi dr um 5 gündür ağlamaktan harap oldm
sonucu almaya çok geç gittim tehlike yoktur diye çok rahattim hemen dr ma gittim amniyoya çok geç kalmışn dedi senn için risk oluştuur artık perinatoji uzmanına yönlendirdi ona da malesf ancak paztesi randevu aldım ayrıntılı ultrasona paztesi girecem perinatolji uzmanına görünecem
pek yazasım gelmedi inş.herşeyi tam öğğrenip öyle yazaym dedim ama dr daha görünemdik gerçi benm kızım yazmama pek imkan tanımıyr sürekli onunla olmamı istiyr hiç bir yerde durmuyr bensiz. oyuncaklarınn önüne koyuyrm yok sende gel diye ağlıyr mama sandalyeisne koyuyrm çıkar beni burdan diye bağırıyr yemekte sorn yaşıyrz herhalde dişlerden diye düşünüyrm uykusu çok az bird e ben çok ağlıyrm o da anlıyr bana çok bakıyr ağlayınca
inş. çok sağlıklı bir bebişim olacak cok dua ediyrm ve çok kötüyüm öyle bir şey çıkarsa dünyam yıkılacak ve hiçbir şekilde aldıramam allah hesap sornca ne diyecem diye işin kötüsü daha şimdiden isyanlara başladım gerçi aynı şey herhalde bu da iyi değil eşim abim ablam aldrırsan cinayet olr diyrlar hem bu dünyan hemde öbürü kesin gider diyrlar abim ekliyr asla kendini affetmesin hep aklında olacak diyr sağlam doğupta sonra özürlü olan bir sürü insan var onlar damı öldürsünler yani diyr inş.çok temiz ve sağlıklı olcak bebişim ablası gibi çok tatlı ve şirin olacak inş.
esas dr um ultrsnda ne kalbinde ışık ne beyninde su falan görüyrm dedi şu an normal görüyür dedi ama bu demek değldir normaldir dedi senin değerler çok yüksek hiç iyi bir sonuç değşl dedi ikilim temiz çıkmıştı üçlü de çok yüksek çıkmış gerçi üçlü %60 diyrlar ama allah yüreğimizi açıtmaz inş.allahm ne olur öyle bir durmla bizi bırakma
herkese selamlar inş.pazrtesi ve doğmdan sonra çok güzel şeyler yazaacam buraya ve inş.boşuna bu kadar ağlıamışım diyecem inş. allahım hiçkmseye bizlere sorunlu hastalıklı evlat verme amn
ayrıca eklamak isterim çok hikayeler duydum testler çok kötü sonuçlar versede sağlıklı bebekler kucağına alan...bebeğin çok sağlıklı olacak inşallah..
günaydın herkesetekrar geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkürler. allah bir daha göstermesin. benim batum da pepenin dediği batu gibi kazasız belasız hatta doğru dürüst hastalanmadan büyüsün koca adam olsun inşallah. allah herkesin evladını korusun. dün artık iyice basıyordu. sadece üstünde biraz morluk var. asansöre de foto bilmemne konuyor. alt tarafa 4 tane göz yerleştirmişler. araya birşey girerse otomatik duruyor. o şey çekilene kadar da çalışmayacakmış. henüz makinesi takılmadı ama. otomatik ve hatta manuel ara kapı olamıyor kabin çok küçük diye.
merye boşuna üzme kendini. genelde doktorların çoğu ikili test iyi çıkınca üçlüyü yaptırmıyor bile. ikilinin güvenirliliği daha yüksek. perinatolog ayrıntılıda da birşey görmezse zaten sorun yoktur. sen kaçıncı haftadasın?
akideciknane alabama lafı ağzımdan almış. gel tabii her zaman bekleriz de sadece tedaviye başlayınca soru sormak için takılma. arada da bir merhaba de. inşallah iyi geçer tedavin son olur.
alkan umarım hayalin gerçek olur. neden olmasın? bana tüp ile bile olasılık çok düşük dedikleri bir zamanda kendi geldi bebeğim. arkadaşım da 2 sene korunmadı. o nasılsa olmaz istemiyorum diye uğraşmadı bile. adet gününe göre ilişkiye de girmedi. hatta doğru dürüst ilişkiye bile girmiyoruz dedi. ama aynı benim gibi 43 başında hamile kaldı 43 sonunda kızını kucağına aldı. darısı tüm isteyenlere. bu kadar doğal ve uğraştırmadan olsun.
alabama yemedi yaaa pirzolayı. etini ufak ufak parçalara böldüm. 2 tane pirzola kemiğinde de biraz et bırakıp önüne koydum. beyefendi ufak etlere bakmadı bile. ben bir tanesini ağzına verdim tükürdü. pirzolayı eline aldı. evde dolaştırdı. yere attı aldı. sabrettim ne yapacak diye. oraya buraya vurdu. en son oyuncak ayısını almış ona veriyordu. benim bakıcı ona yediriyor dedi. sonra da yere attı bıraktı :84: allahım fırsatını bulursa kaşla göz arasında çöpü açıp içindekileri çıkarıp kemiriyor güzelim pirzolayı mundar etti. dün akşam da yeni uyumama rekoru kırdı. 1030 da yeter diye odaya götürdüm. 12 de zorla ağlaya tepine kendini oradan oraya ata ata uyudu. ben de yanındayım tabii. yatağında durmuyor zaten. benim yatağın üstüne yastıklar koyuyorum. birinden diğerine kendini atıyor. altta 1 dişi daha çıktı. diğeri 2 haftadır şiş çıkamadı. herhalde dişten. dün ne alerji ilacını ne de geçti diye ağrı kesici vermemiştim. iyice kafaya vurdu. 2 yaşa kadar tam düzelme olmaz diye düşünüyorum.
Sevgili Merye,
Seni rahatlatmak amacıyla söylüyorum. Kardeşim amerikada , orda ense kalınlığı ve burun oluşması önemli. Ama şunu söyleyebilirim tıpta bu ikili ve üçlü testin çok güvenirliği yok. Arkadaşımın kızı dünyada çok nadir görülen bir genetik rahatsızlığı vardı ama maalesef bu zeka testinde ortaya çıkmadı. Şirkette arkadaşımın riski çok yüksek çıkmıştı, çocuk çok sağlıklı olarak doğdu. Ki arkadaşım bir de aynı anda babasınınıda kaybetmişti.
Ayrıca yüzdesel olarak ikili testin temiz çıkması , üçlü testen daha önemliymiş. Çünkü aynı problemi bende yaşadım. İkili testimde problem çıktı. Hatta burada forumlarada yazdım. Ama Allah'a sığındım ve rabbim onu sağlıkla versin dedim. Aldırmayı hiç ama hiç düşünmedim. Amniyoda yaptırmadım. zaten doktorum ikili bizim için önemli, üçlü test önemli değil dedi. ( Bu arada Acıbademe gidiyordum.) Detaylı dörtlü test önemli dediler. Hatta ordada risk çıktı. Prof. Rıza Madazlı ya durumumu anlattım. %25 şans ile 3 yıllık dondurulmuş spermler ile bu çocuğun mucize olduğu söyledi. Kontrollerimi yaptı git dedi, tadını çıkart. Çocuk kardiyolojiyede baktır dedi, onada baktırdım. Ama bütün hamileliğimde aklımda hep Acaba vardı. Hatta anesteziden sonra ilk sorum çocuk sağlıklımı demişim. Odaya getirdiklerinde uzun süre gözümü açamadım korkudan. Çok şükür rabbime sağlıklı doğmuştu. Hatta algıları tepkileri diğer çocuklarad biraz daha fazla.
Oyüzden rabbim inşallah sana yine sağlıklı bir evlat verir.
selam arkadaşlar..
nasılsınız?Allah tüm bebek isteyen arkadaşlara sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahh..
benimde adetim bitmek üzere bu ayda normal yolla deneme var ama bu seferde yumurtlama günlerime dikkat etmek istiyorum.
bu konuda bilgisi olan varmı normal yolla hamile kalabilmek için nelere dikkat etmek lazım?
geçen ay adettimin 13.günü olmuştu ama nedense herhangi bir sıvı olamamıştı yani biz öyle hissettik .
o dönem eşim çok yorgundu uykusuzdu sırf yumurtlama günüm diye birazda zoraki olmuştu
bu sefer daha dikkatli olmamız lazım..:
37:
13. gun oldugunu nasil anladin? LH hormonunu olcen ona gore iliski zamanlarini ayarlayabilecegin testler var. Ben medismart kullanmistim.
şöyleki ben 26 günde 1 adet görüyorum,buna göre 12 13 14.günler yumurtlama günlerim oluyor..
bu testleri eczaneyemi sorcaz;?bi araştırayım..
Ben de oyle hesaplayarak deniyordum. Bu test daha kesin gosteriyor gununu mesela ben bu ay 6 gun oldu gecikmem. Demekki baya bir sasmis yumurtlama gunu bosa gitti denemelerimiz ...
Bu arada testyaptim sifir deger cikti. Doktor bir ilac soyledi adet sokturucu annem tturdu bir daha test yap oyle al ilaci diyor. Sifir cikmis deger daha ne testi yaptirayim. Hakkimi helal etmem once bir daha test yap diyor.
şöyleki ben 26 günde 1 adet görüyorum,buna göre 12 13 14.günler yumurtlama günlerim oluyor..
bu testleri eczaneyemi sorcaz;?bi araştırayım..
hayatım bencede sakın ilaç içme,ne olur ne olmaz bekle canım.1 hafta daha bekle öyle test yap için rahat etsin,sonra aklında bir sürü şüphe kalır,inşallah hamilesindir..Ben de oyle hesaplayarak deniyordum. Bu test daha kesin gosteriyor gununu mesela ben bu ay 6 gun oldu gecikmem. Demekki baya bir sasmis yumurtlama gunu bosa gitti denemelerimiz ...
Bu arada testyaptim sifir deger cikti. Doktor bir ilac soyledi adet sokturucu annem tturdu bir daha test yap oyle al ilaci diyor. Sifir cikmis deger daha ne testi yaptirayim. Hakkimi helal etmem once bir daha test yap diyor.
canım doğru söylüyosun teste para verene kadar doktora gitsem daha iyi olur bencede.Şimdi diycem ki git avülasyon testi al.Ama geçen ay ben internetten sipariş verdim geldi 40 liraya yakın bir fiyat ödedim.11.günde çift çizgi çıktı oleyyyyy yumurtladım dedim.Ama 13.gün dr a gidip yumurtamı ve rahim kalınlığını ölçtürdüm.E... nooldu hem test hem dr parası ödemiş oldu.Senin madem son günlerinbırak sayı saymayı ki ben de saymaktan çok yoruldum.Doğru doktora git.Tüpçü olması şart değil.İyi bir jinekolog olsun yeter.Yumurta takibi yaptıracağını söyle sadece o ay için bir defa ücret ödüyorsun ama o ay yumurtlama gününe kadar hatta daha sonra da gidebiliyorsun.Yumurtanın gelişiminden çatlama gününü tahmin ediyor.Hatta bana bu ay çatlatma iğnesi verdi sana da verecektir.Uğraşma gün saymakla derim ben.Git yumurtanı takip ettir.ilişki günlerini de doktor net söylüyor.
Ben yaptırıyorum da noluyor bi şey olduğu yok ama yapmadım demiycem işte.
Canım sana bi de preeseed i söylemek isterim.Bana burda arkadaşlar önerdi.Büyük şehirlerde eczanelerde var,bizim şehirde yok ama eczacımız getirtti.Doğal yolla hamile kalmayı sağlayan bir jel.Memnun olanlar çok ben de denedim inşallah yararı olur.Şimdi bu topiğin tecrübeli kızları diycekler ki oooooo sayın Alkan pek bi tecrübeli gibi tavsiyelerde bulunuyor.Valla sayenizde öyle oldu napiim.Okudum sizleri bi dünya şey öğrendim :)))yeni arkadaşlar gelince ben çömezlikten terfi ettim.
Aygün cüm arı sütü bal polen aman haaa sakın ihmel etme sevgiler...
Şimdi diycem ki git avülasyon testi al.Ama geçen ay ben internetten sipariş verdim geldi 40 liraya yakın bir fiyat ödedim.11.günde çift çizgi çıktı oleyyyyy yumurtladım dedim.Ama 13.gün dr a gidip yumurtamı ve rahim kalınlığını ölçtürdüm.E... nooldu hem test hem dr parası ödemiş oldu.Senin madem son günlerinbırak sayı saymayı ki ben de saymaktan çok yoruldum.Doğru doktora git.Tüpçü olması şart değil.İyi bir jinekolog olsun yeter.Yumurta takibi yaptıracağını söyle sadece o ay için bir defa ücret ödüyorsun ama o ay yumurtlama gününe kadar hatta daha sonra da gidebiliyorsun.Yumurtanın gelişiminden çatlama gününü tahmin ediyor.Hatta bana bu ay çatlatma iğnesi verdi sana da verecektir.Uğraşma gün saymakla derim ben.Git yumurtanı takip ettir.ilişki günlerini de doktor net söylüyor.
Ben yaptırıyorum da noluyor bi şey olduğu yok ama yapmadım demiycem işte.
Canım sana bi de preeseed i söylemek isterim.Bana burda arkadaşlar önerdi.Büyük şehirlerde eczanelerde var,bizim şehirde yok ama eczacımız getirtti.Doğal yolla hamile kalmayı sağlayan bir jel.Memnun olanlar çok ben de denedim inşallah yararı olur.Şimdi bu topiğin tecrübeli kızları diycekler ki oooooo sayın Alkan pek bi tecrübeli gibi tavsiyelerde bulunuyor.Valla sayenizde öyle oldu napiim.Okudum sizleri bi dünya şey öğrendim :)))yeni arkadaşlar gelince ben çömezlikten terfi ettim.
Aygün cüm arı sütü bal polen aman haaa sakın ihmel etme sevgiler...
hoşbuldum peppee...
yaşıtım senin ilk çocuğunmu olacak inşallah ve neden korunma dönemindesin?
:26:
canım ben normal yollardan hamile kalmıştım. eylülde 9. haftamda bebeğimin kalbi durduğu için hamileliğim sonlandırıldı. 3 ay korunma dönemi verdi doktorum. bu yaşadığım ikinci düşük olduğundan bunun sebeplerini araştırmak üzere tahliller yapılacak bu ay. sonrasında durum değerlendirmesi yapıp yeniden deneyeceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?