38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya


meryecim sakin ol öncelikle,ağlamak üzülmek bebek için iyi diil biliyosun ki...daha ortada bişey yok bütün kontrollerin tamamlansın ondan sonra konuşuruz ama şu kadarını söylemek zorundayım,ablan eşin abin ve diğerleri her ne derse desin önemli olan senin duyguların bunu unutma,insanlar bunun gibi durumlarda (çok yakınlarımız bile olsa ki benim redüksüyonuma annem çok karşı çıkmıştı,allah verdiyse doğuracak gücüde verir gibi manasız şeyler söylemişti ama şimdi anlıyorum ki kendim için en doğru kararı yine kendim vermişim,gerçeğe yakın durmak herzaman daha kazançlı)..lütfen sakin ol ve kendi duygularını herşeyden ve herkesten daha çok önemse tatlım...umud ediyorum testler yanıltıcı sonuçlar vermiştir ve bebişin çok çok sağlıklı hayatım...bu testler kesinliği yüksek testler diil ama bundan sonra yapılması gereken herşeyi tam ve zamanında yapmanı diliyor ve öneriyorum..içini ferh tut lütfen..
 
ayrıca eklamak isterim çok hikayeler duydum testler çok kötü sonuçlar versede sağlıklı bebekler kucağına alan...bebeğin çok sağlıklı olacak inşallah..
 

cANIMMM ASKOLSUN ben turkiyedeydim 3 aydir O sure icinde giremedim
ama dogru olan su zaten topu topu bir kez denedim bir kezde yarim kaldi ondan sonrada depressyona girdim ama haaklisin girecegimm sozz
 
günaydın herkese tekrar geçmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkürler. allah bir daha göstermesin. benim batum da pepenin dediği batu gibi kazasız belasız hatta doğru dürüst hastalanmadan büyüsün koca adam olsun inşallah. allah herkesin evladını korusun. dün artık iyice basıyordu. sadece üstünde biraz morluk var. asansöre de foto bilmemne konuyor. alt tarafa 4 tane göz yerleştirmişler. araya birşey girerse otomatik duruyor. o şey çekilene kadar da çalışmayacakmış. henüz makinesi takılmadı ama. otomatik ve hatta manuel ara kapı olamıyor kabin çok küçük diye.

merye boşuna üzme kendini. genelde doktorların çoğu ikili test iyi çıkınca üçlüyü yaptırmıyor bile. ikilinin güvenirliliği daha yüksek. perinatolog ayrıntılıda da birşey görmezse zaten sorun yoktur. sen kaçıncı haftadasın?

akideciknane alabama lafı ağzımdan almış. gel tabii her zaman bekleriz de sadece tedaviye başlayınca soru sormak için takılma. arada da bir merhaba de. inşallah iyi geçer tedavin son olur.

alkan umarım hayalin gerçek olur. neden olmasın? bana tüp ile bile olasılık çok düşük dedikleri bir zamanda kendi geldi bebeğim. arkadaşım da 2 sene korunmadı. o nasılsa olmaz istemiyorum diye uğraşmadı bile. adet gününe göre ilişkiye de girmedi. hatta doğru dürüst ilişkiye bile girmiyoruz dedi. ama aynı benim gibi 43 başında hamile kaldı 43 sonunda kızını kucağına aldı. darısı tüm isteyenlere. bu kadar doğal ve uğraştırmadan olsun.

alabama yemedi yaaa pirzolayı. etini ufak ufak parçalara böldüm. 2 tane pirzola kemiğinde de biraz et bırakıp önüne koydum. beyefendi ufak etlere bakmadı bile. ben bir tanesini ağzına verdim tükürdü. pirzolayı eline aldı. evde dolaştırdı. yere attı aldı. sabrettim ne yapacak diye. oraya buraya vurdu. en son oyuncak ayısını almış ona veriyordu. benim bakıcı ona yediriyor dedi. sonra da yere attı bıraktı :84: allahım fırsatını bulursa kaşla göz arasında çöpü açıp içindekileri çıkarıp kemiriyor güzelim pirzolayı mundar etti. dün akşam da yeni uyumama rekoru kırdı. 1030 da yeter diye odaya götürdüm. 12 de zorla ağlaya tepine kendini oradan oraya ata ata uyudu. ben de yanındayım tabii. yatağında durmuyor zaten. benim yatağın üstüne yastıklar koyuyorum. birinden diğerine kendini atıyor. altta 1 dişi daha çıktı. diğeri 2 haftadır şiş çıkamadı. herhalde dişten. dün ne alerji ilacını ne de geçti diye ağrı kesici vermemiştim. iyice kafaya vurdu. 2 yaşa kadar tam düzelme olmaz diye düşünüyorum.
 
Son düzenleme:


Sevgili Merye,

Seni rahatlatmak amacıyla söylüyorum. Kardeşim amerikada , orda ense kalınlığı ve burun oluşması önemli. Ama şunu söyleyebilirim tıpta bu ikili ve üçlü testin çok güvenirliği yok. Arkadaşımın kızı dünyada çok nadir görülen bir genetik rahatsızlığı vardı ama maalesef bu zeka testinde ortaya çıkmadı. Şirkette arkadaşımın riski çok yüksek çıkmıştı, çocuk çok sağlıklı olarak doğdu. Ki arkadaşım bir de aynı anda babasınınıda kaybetmişti.

Ayrıca yüzdesel olarak ikili testin temiz çıkması , üçlü testen daha önemliymiş. Çünkü aynı problemi bende yaşadım. İkili testimde problem çıktı. Hatta burada forumlarada yazdım. Ama Allah'a sığındım ve rabbim onu sağlıkla versin dedim. Aldırmayı hiç ama hiç düşünmedim. Amniyoda yaptırmadım. zaten doktorum ikili bizim için önemli, üçlü test önemli değil dedi. ( Bu arada Acıbademe gidiyordum.) Detaylı dörtlü test önemli dediler. Hatta ordada risk çıktı. Prof. Rıza Madazlı ya durumumu anlattım. %25 şans ile 3 yıllık dondurulmuş spermler ile bu çocuğun mucize olduğu söyledi. Kontrollerimi yaptı git dedi, tadını çıkart. Çocuk kardiyolojiyede baktır dedi, onada baktırdım. Ama bütün hamileliğimde aklımda hep Acaba vardı. Hatta anesteziden sonra ilk sorum çocuk sağlıklımı demişim. Odaya getirdiklerinde uzun süre gözümü açamadım korkudan. Çok şükür rabbime sağlıklı doğmuştu. Hatta algıları tepkileri diğer çocuklarad biraz daha fazla.
Oyüzden rabbim inşallah sana yine sağlıklı bir evlat verir.
 
ALLAH sağlıklı bir bebek nasip etsin inşallah..
arkadaşım cuma günü hürmetine sana ve ihtiyacı olan herkese bol bol dua edeğim..
gölünü ferah tut Allah sağ salim tamamına erdiirsin inşallahh..
 
selam arkadaşlar..
nasılsınız?Allah tüm bebek isteyen arkadaşlara sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahh..
benimde adetim bitmek üzere bu ayda normal yolla deneme var ama bu seferde yumurtlama günlerime dikkat etmek istiyorum.
bu konuda bilgisi olan varmı normal yolla hamile kalabilmek için nelere dikkat etmek lazım?
geçen ay adettimin 13.günü olmuştu ama nedense herhangi bir sıvı olamamıştı yani biz öyle hissettik .
o dönem eşim çok yorgundu uykusuzdu sırf yumurtlama günüm diye birazda zoraki olmuştu
bu sefer daha dikkatli olmamız lazım..:
37:
 
hoşbuldum peppee...
yaşıtım senin ilk çocuğunmu olacak inşallah ve neden korunma dönemindesin?
:26:
 
ayrıca eklamak isterim çok hikayeler duydum testler çok kötü sonuçlar versede sağlıklı bebekler kucağına alan...bebeğin çok sağlıklı olacak inşallah..




sağolun arkdşlar
ense klnlığı 1,2 idi ama burnu baktırmadık nasıl olcak allh bilr inş herşey güzel olcak pztesi ye
herkse selamlr başımda ağlamaktan çok ağrıyr

tayf evet bana şunu da diyrlar kimseseni eleştrmez karar senn br sürü aldıran tanıdıktan bahsediyrlar bilyrm karar benm bakalım p.tesiye
 

13. gun oldugunu nasil anladin? LH hormonunu olcen ona gore iliski zamanlarini ayarlayabilecegin testler var. Ben medismart kullanmistim.
 
13. gun oldugunu nasil anladin? LH hormonunu olcen ona gore iliski zamanlarini ayarlayabilecegin testler var. Ben medismart kullanmistim.

şöyleki ben 26 günde 1 adet görüyorum,buna göre 12 13 14.günler yumurtlama günlerim oluyor..
bu testleri eczaneyemi sorcaz;?bi araştırayım..
 
şöyleki ben 26 günde 1 adet görüyorum,buna göre 12 13 14.günler yumurtlama günlerim oluyor..
bu testleri eczaneyemi sorcaz;?bi araştırayım..

Ben de oyle hesaplayarak deniyordum. Bu test daha kesin gosteriyor gununu mesela ben bu ay 6 gun oldu gecikmem. Demekki baya bir sasmis yumurtlama gunu bosa gitti denemelerimiz ...

Bu arada testyaptim sifir deger cikti. Doktor bir ilac soyledi adet sokturucu annem tturdu bir daha test yap oyle al ilaci diyor. Sifir cikmis deger daha ne testi yaptirayim. Hakkimi helal etmem once bir daha test yap diyor.
 

Bence de ilaç milaç içme hemen.Belki değer geç yükselecek ne belli.Yani inşallahhh Aminnnn...
 
şöyleki ben 26 günde 1 adet görüyorum,buna göre 12 13 14.günler yumurtlama günlerim oluyor..
bu testleri eczaneyemi sorcaz;?bi araştırayım..

Şimdi diycem ki git avülasyon testi al.Ama geçen ay ben internetten sipariş verdim geldi 40 liraya yakın bir fiyat ödedim.11.günde çift çizgi çıktı oleyyyyy yumurtladım dedim.Ama 13.gün dr a gidip yumurtamı ve rahim kalınlığını ölçtürdüm.E... nooldu hem test hem dr parası ödemiş oldu.Senin madem son günlerinbırak sayı saymayı ki ben de saymaktan çok yoruldum.Doğru doktora git.Tüpçü olması şart değil.İyi bir jinekolog olsun yeter.Yumurta takibi yaptıracağını söyle sadece o ay için bir defa ücret ödüyorsun ama o ay yumurtlama gününe kadar hatta daha sonra da gidebiliyorsun.Yumurtanın gelişiminden çatlama gününü tahmin ediyor.Hatta bana bu ay çatlatma iğnesi verdi sana da verecektir.Uğraşma gün saymakla derim ben.Git yumurtanı takip ettir.ilişki günlerini de doktor net söylüyor.
Ben yaptırıyorum da noluyor bi şey olduğu yok ama yapmadım demiycem işte.
Canım sana bi de preeseed i söylemek isterim.Bana burda arkadaşlar önerdi.Büyük şehirlerde eczanelerde var,bizim şehirde yok ama eczacımız getirtti.Doğal yolla hamile kalmayı sağlayan bir jel.Memnun olanlar çok ben de denedim inşallah yararı olur.Şimdi bu topiğin tecrübeli kızları diycekler ki oooooo sayın Alkan pek bi tecrübeli gibi tavsiyelerde bulunuyor.Valla sayenizde öyle oldu napiim.Okudum sizleri bi dünya şey öğrendim :)))yeni arkadaşlar gelince ben çömezlikten terfi ettim.
Aygün cüm arı sütü bal polen aman haaa sakın ihmel etme sevgiler...
 
hayatım bencede sakın ilaç içme,ne olur ne olmaz bekle canım.1 hafta daha bekle öyle test yap için rahat etsin,sonra aklında bir sürü şüphe kalır,inşallah hamilesindir..
canım doğru söylüyosun teste para verene kadar doktora gitsem daha iyi olur bencede.
preeseed neki ayol?
polenli balı hergün eşimle yiyoruz zaten bide sütünümü denesek?
 
kızlar ben bu aralar çok kötü bişey yapıyorum
sigarayı bırakalı 1 yılı geçti ama bu arlar strestenmidir bilmem hergün 1 tane yakar oldum helede çocuk düşünürken Allah cezamı vermeye..
bidaha yakalnırsam pençesine kurtulması zor olacak.
 
kizlar ultrasodan geldim gene 2 yumurta hatta bir desek daha iyi biri cucee digeride 14 mm de ilacda 6 gun gene yarim kalacakmi bilmem ama ne yapim 14 mm iyiymis onla devam edicem tek olsun zaten bir tane lazim degilmi aglicamm
 



+1
...............................
 
hoşbuldum peppee...
yaşıtım senin ilk çocuğunmu olacak inşallah ve neden korunma dönemindesin?
:26:

canım ben normal yollardan hamile kalmıştım. eylülde 9. haftamda bebeğimin kalbi durduğu için hamileliğim sonlandırıldı. 3 ay korunma dönemi verdi doktorum. bu yaşadığım ikinci düşük olduğundan bunun sebeplerini araştırmak üzere tahliller yapılacak bu ay. sonrasında durum değerlendirmesi yapıp yeniden deneyeceğiz.
 

anladım canım..
hayırlısı olsun hakkımızda,Allah yardımcın olsun bu yolda..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…