hayatım bencede sakın ilaç içme,ne olur ne olmaz bekle canım.1 hafta daha bekle öyle test yap için rahat etsin,sonra aklında bir sürü şüphe kalır,inşallah hamilesindir..
canım doğru söylüyosun teste para verene kadar doktora gitsem daha iyi olur bencede.
preeseed neki ayol?
polenli balı hergün eşimle yiyoruz zaten bide sütünümü denesek?
Hemmen yanıtlıyayım pre seed diye bi jel var canım,onu eczaneden yaklaşık 130 tl gibi bi parayı bayılıp alıyorsun ki bulman da öyle kolay değil.tam yumurtlama döneminde daha doğrusu yumurtanın olgunlaştığı 9.gün itibariyle ilişkiden 10,15 dakika önce filan kullanıyorsun.Nasıl kullanacağını alırsan içinde yazıyo okuyor öğreniyorsun...9.günden başlayıp 21.güne kadar herseferinde kullanmaya devam ediyor sonraki günlerde de umutla bekliyorsun bekliyorum çünkü ben de bu ay ilk defa kullandım:)))...Ama canımcım bunu kullanıp hamile kalan arkadaşlar var burada ve diğer topiklerde.Hatta adına topik bile açmışlar araştırırsan göreceksin.Neyse yanlış ya da eksik bi şey yazdıysam arkadaşlar lütfen yazsın bize.Herkese iyi akşamlar...
Kizlar aglamakdan ancak kendime geldim hastahaneden aramislar ben iust katta yatarken ignelere devam bakalim ne olacak ama zor tek yumurtayla devam edilirmi pazartesi gene ultrason ve kan
sevgili merye...yazını okurken üzüntünü paylaştım...lütfen erkenden üzmeyelim kendimizi.içini ferah tutmaya çalış.senin için dua edeceğim.
deniz;batunun pirzola macerası süperdi...ah. bir vaktim olsa.da ben de kızımı yazabilsem böyle böyle diye....artık basıyormuş.sevindim..Allah bir daha korkutmasın..hiçbir anneyi.amin.
alkan;kurduğun hayal acılı tatlı gibiydi....ah ne çok yedik biz o tatlıdan...sizler mahrum kalın inşallah.allah hepinizin yanında olsun.çok uğraştırmasın.
alabama;uyanınca öpeceğim...
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
tüm tedavidekilere ve olacaklara bol şans bol sabır ve hayırlı sonuçlar diliyorum.
herkese selam.
sabah çiçekelrimi bırakayım kapınıza...umut olsun
denizbulut yaa inanamıyorum batunun yememesine hiç öyle bi çocuk gibi durmuyo gayet sağlıklı hapur hupur yiyen çocukmuş gibi maşallah. iştahını açacak birşeyler mi verse doktorlar ne biliyim yada karnı acıkınca veriyosun dimi. mesela benimki ilk memeye geliyo verirsem üstüne masaya oturunca tabi doymuş ve iştahsız oluyor bazen vermiyorum acele acele sofrayı hazırlıyorum yemeğini yiyor. ama bazen çok ağlıyo mecbur kalıyorum memeyi açmaya o zamanda tabi yemek işi rezalet oluyor. ayrıca bu ara kesinlikle yedikleri değişti önceden yemediği şeyleri çok isteyerek yemeye başladı mesela domates geçen ince doğranmış pırasa yemeği yaptım ama sıcağını bide sulu suluman yaptım kesin yemez dedim yedi şaşırttı. daha önce denenmiş sınavı geçememiş şeyleri ver bakalım. belki yer. ayrıca bizim de dün sol alt üçüncü diş patladı sağda göründü yolda bu durumda üst 4 tam zaten altta 4 olcak inşallah.biraz ateşimiz oldu.ama çok az çok şükür. uyku işi zor kendi kendine uyuması gerçekten zor svava salıncağı tavsiye ediyorum netten 50 liraya aldı kardeşim üstüne koy yastıkları yatır belki daha kolay uyur.
zarpcım heradacım katı gıda maceralarınızı bekliyorum merakla nasıl gidiyor?
akidecik herşeyin hayırlısı olsun bakalım iğnelerin sonucu ne olacak ona göre karar verirsin belki aşılama yaparsınız yeter ki kısmet olsun gerisi boş.
evimiçin kan testinde 0.1 gören bi arkadaşımın oğlu şu an 3 yaşında. üstüne idrarda baktırmıştık ikinci çizgi silik çıkmıştı sen tedbiri elden bırakma bi test daha yaptır bi hafta bekle sonra söktürücü kullanırsın.
alkan allah gönlüne göre versin inşallah dediğin hikayenin baş kahramanı olursun hayatım. relaks ol o dediklerini spontan yap. hiçbirini proses olarak uygulama ama. dediklerini yap ama isteyerek yap bakarsın olur neden olmasın NEDEN OLMASIN NEDEN OLMASIN NEDEN OLMASIN NEDEN OLMASIN BİR ŞEY OLUYORSA BİR SEBEBİ VARDIR OLMUYORSA DA BİR SEBEBİ VARDIR. OLMAMASI İÇİN BİR SEBEP YOK Kİ. OLMASI İÇİN BİRÇOK SEBEP VAR NEDEN OLMASINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
merye canım o kadar üzülmek için henüzerken o bebişin dünyaya nasıl geleceği belli anacım takma kafana ne yaparsan yap sen bunu değiştiremezsin. belki sağlıklı belki değil belki dünyaya gelecek belki dünyaya gelmeyecek biliyor muyuz bilmiyoruz ne yapabilirsin ne yapabiliriz hayırlısını isteriz allahtan allah büyük inşallah herşey güzel olacak diyeceksin. meryem de doğduktan sonra üzüntüler çektin artık allah çektirmesin allaha bol bol dua ediyorsun. ama lütfen dereyi görmeden paçaları sıvama allahın gücüne gider. normal ultrasonla bakan kadın doktoru bile bebeği incelerken burun ense kalınlığı falan görebiliyor riskli gebelik uzmanı da bunları görebiliyor. şu an senin bu kadar üzülmeni sağlayacak ayrıntıyı göremedim ben. atlamış olabilirim. üzme bu kadar kendini ayrıca meryemi düşünü çocuk endişelenmesin annesini sürekli üzgün görüp etkilenmesin.
şekerimi kontrol altına almış gibiydim ama olmuyor bir türlü arkadaşlar iki gündür öğlenleri yine 200 küsürleri insülin ve diyete rağmen görüyorum,vallahi sıkıldım bu durumdan ve endişe duyuyorum bebekler için...az önce yine 213 tü ve 15 ünite insülin dayadım yine kendime,bu nasıl bir iştir anlamadım gitti...allahım sen bebekleri koru lütfen artık elimden bişey gelmiyor...hayır insülin de çare olmayacaksa ne olacak bilemedim gitti,heryerim delik deşik oldu inanın,hamileliğimin başından beri habire yok kan sulandırıcı yok insülin(artık günde 3-4 kere) hergün iğne yapıyorum kendime..herşey bebekler için ama neden insüline rağmen bu kadar yüksek anlayamıyorum...moralim altüst oldu...ki benim gibi morali yüksek bir insanı bile altüst etmeye yetti bu durum,bebekler için dua edin arkadaşlar,onlara ters bişey olacak diye çok korkar hale geldim...offffff....
sağol canım bayağı pahalı bişeymiş,ama neden olmasın bi faydası olacaksa bi düşüneyim eşimede danışsyım alırız olmazsa..Hemmen yanıtlıyayım pre seed diye bi jel var canım,onu eczaneden yaklaşık 130 tl gibi bi parayı bayılıp alıyorsun ki bulman da öyle kolay değil.tam yumurtlama döneminde daha doğrusu yumurtanın olgunlaştığı 9.gün itibariyle ilişkiden 10,15 dakika önce filan kullanıyorsun.Nasıl kullanacağını alırsan içinde yazıyo okuyor öğreniyorsun...9.günden başlayıp 21.güne kadar herseferinde kullanmaya devam ediyor sonraki günlerde de umutla bekliyorsun bekliyorum çünkü ben de bu ay ilk defa kullandım:)))...Ama canımcım bunu kullanıp hamile kalan arkadaşlar var burada ve diğer topiklerde.Hatta adına topik bile açmışlar araştırırsan göreceksin.Neyse yanlış ya da eksik bi şey yazdıysam arkadaşlar lütfen yazsın bize.Herkese iyi akşamlar...
evet burdan almak daha mantıklı eczanelerde bulamayabilirm,sağol canım..selam arkadadaşlar...eski bir preseed kullanıcısı olarak daha ucuza alabileceğiniz bir adres veriyorum,üstelik 50 adet ovülasyon testi ve hamilelik testi hediyesi olan bir link veriyorum,ebay den satın alabilirsiniz ben hep ordan aldım sadece 1 hafta kadar bekleyebilirsiniz,güvenli alışveriş yapabileceğiniz bir adres,yalnız belirtmeliyim 5-6 kez sipariş ettim yalnızca bir kez elime ulaşmadı ancak onda da para iadesi alıp yeniden sipariş etmiştim 30 günde beklemiştim,neyse dilerseniz çok ucuza getirtebilirsiniz..
adres şu:preseed | eBay buradan bakın ama ben en uygun olanının linkinide veriyorum aşağıda..
PRE-SEED 9 PACK + 50 OVULATION/PREGNANCY TESTS PRESEED | eBay
önce ebay'e üye oluyorsunuz sonrada kredi kartı ile ödeme yapıyorsunuz..ingilizce bilmiyor iseniz google translate kullanabilirsiniz...
şekerimi kontrol altına almış gibiydim ama olmuyor bir türlü arkadaşlar iki gündür öğlenleri yine 200 küsürleri insülin ve diyete rağmen görüyorum,vallahi sıkıldım bu durumdan ve endişe duyuyorum bebekler için...az önce yine 213 tü ve 15 ünite insülin dayadım yine kendime,bu nasıl bir iştir anlamadım gitti...allahım sen bebekleri koru lütfen artık elimden bişey gelmiyor...hayır insülin de çare olmayacaksa ne olacak bilemedim gitti,heryerim delik deşik oldu inanın,hamileliğimin başından beri habire yok kan sulandırıcı yok insülin(artık günde 3-4 kere) hergün iğne yapıyorum kendime..herşey bebekler için ama neden insüline rağmen bu kadar yüksek anlayamıyorum...moralim altüst oldu...ki benim gibi morali yüksek bir insanı bile altüst etmeye yetti bu durum,bebekler için dua edin arkadaşlar,onlara ters bişey olacak diye çok korkar hale geldim...offffff....
inş gönlüne göre olur
hayırlısı canm ya tek yumurta ile hamile kaln bir hikaye duymştum bahçeci sitesinde idi herhalde , umut fakirin ekmeği neden olmasın
allh gönlüne göre versn çok sağol p.tesi bakalım inş güzel şeyler yzcm
dr um ben bunu doğrmnı tavsiye etmem dedi evet herşy normal gözüküyr dedi ama hiç belli de olmazdedi rabbm zor durum vermesn bizlere amn
kazasız belasız doğrursn inş.
Süpermiş çok teşekkürler...selam arkadadaşlar...eski bir preseed kullanıcısı olarak daha ucuza alabileceğiniz bir adres veriyorum,üstelik 50 adet ovülasyon testi ve hamilelik testi hediyesi olan bir link veriyorum,ebay den satın alabilirsiniz ben hep ordan aldım sadece 1 hafta kadar bekleyebilirsiniz,güvenli alışveriş yapabileceğiniz bir adres,yalnız belirtmeliyim 5-6 kez sipariş ettim yalnızca bir kez elime ulaşmadı ancak onda da para iadesi alıp yeniden sipariş etmiştim 30 günde beklemiştim,neyse dilerseniz çok ucuza getirtebilirsiniz..
adres şu:preseed | eBay buradan bakın ama ben en uygun olanının linkinide veriyorum aşağıda..
PRE-SEED 9 PACK + 50 OVULATION/PREGNANCY TESTS PRESEED | eBay
önce ebay'e üye oluyorsunuz sonrada kredi kartı ile ödeme yapıyorsunuz..ingilizce bilmiyor iseniz google translate kullanabilirsiniz...
kızlar adetimin bitmesine 2 gün kaldı denemelere başlamadan önce saçlarımı boyasam genede bir zararı olmaz demi?yani diyelimki bu ay hamile kaldım döllenmeden 1 2 önce sürülmüş boya zararı olmaz herhalde...
kızlar adetimin bitmesine 2 gün kaldı denemelere başlamadan önce saçlarımı boyasam genede bir zararı olmaz demi?yani diyelimki bu ay hamile kaldım döllenmeden 1 2 önce sürülmüş boya zararı olmaz herhalde...
canım ben normal yollardan hamile kalmıştım. eylülde 9. haftamda bebeğimin kalbi durduğu için hamileliğim sonlandırıldı. 3 ay korunma dönemi verdi doktorum. bu yaşadığım ikinci düşük olduğundan bunun sebeplerini araştırmak üzere tahliller yapılacak bu ay. sonrasında durum değerlendirmesi yapıp yeniden deneyeceğiz.
Yok be canım ne zararı olacak.Bi dünya kadın hamileliği boyunca boyuyor.Ama tabi benim bildiğim ilk üç ay doktorların çoğunun önermediği.Seninkiler henüz yumurtalıklarda folikül durumundalar.Embrio oluncaya kadar da en az 10 günün var(aslında biraz daha fazla da ne olur ne olmaz)Annıycan git güzelleş moralin düzelsin şekercim...
Kızlar burada soruları önce ben yanıtlar oldum farkındasınız di mi
pazartesi doğru boyaya.:))
ya işte çok pimpirikliyimde ben herşeyi sorarım:)valla bi hamile kalsaam Allah ın izniyle yandı benim doktorum gece gündüz farketmez soru yağmuruna tutarım kesin..:))
evet canım sağolasın sen yanıtlıyosun soruları genelde uzman doktor gibisin vallaha..:=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?