- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
Uzman doktor günde bi pakete yakın sigara içiyor canım:)))
Uzman demeyelim de nöbetçi doktor diyelim istersen.En doğrusu doktorlar gelinceye kadar yerine bakan kendine doktor süsü vermiş hemşire bile diyebiliriz benim için...Ayyy ne dersek diyelim işte boşveeerrr...Umarım en yakın zamanda hamile kalırsın da canına okursun doktorların..Aminnnnn
pişşşştttt sus kızım ya:!!Fırça yedirtcen bana burdan yine.Yılbaşı gecesi bırakcaz işte:2:
sevgili kendine doktor süsü vermiş güzell hemşiremmm:))
o bir paket sigarada ne öyleee:120::120:
ben bir yıl oldu bırakalı ama bu ara günde bir tane içmeye başladım şimdide onu bırakmaya çalışıyorum
sana tavsiyem bir an önce bırakmandır çünkü etrafımda bir sürü tanıdığım var sigarayı bıraktıktamn sonra hamile kalan,inşallah sende onlardan olursun..
Süperrrrr...Güzelmiş valla.Sen yazdıysan tebrikler....Belki uzun belki kısa bir yoldasınız..
Her başarısızlık sizin için birer KAVŞAK......
Endişeleriniz bir VİRAJ
Arkadaşlarınız bazen GAZ PEDALI olur bazen de FREN..
Düşmanlarınız trafik ışıklarındaki KIRMIZI
... ...Aileniz ise yolunuzdaki UYARI TABELALARI
İş hayatınız ise ENGEBELİ BİR ARAZİ..
Ama
Deponuz PRENSİPLERİNİZ ile doluysa..
Motorunuz İRADENİZ kadar sağlamsa..
İnandığınız her şey SİGORTANIZ olmuşsa..
Ve yan koltukta YARADANIN varlığını her zaman hissediyorsanız..
Dilediğiniz Yere Mutlaka Varacaksınız
Dinlem kendini canım.Sık dişini 3 gün kaldı.Sonra çokkk sevinicez inşallah Aminnnnnn...selam arkadaşlar transferden sonra göğüslerinizde sertlik oldumu omuzlara doğru uzanan..bilgisi olanlar yazarmısınızzzz.kullanılan ilaçlardan olabilirmi?
Benden de sana ve herkese aydınlık günler....mutlu pazarlar hekese 38 in gülleri....herkese kocamaaaaaaaaaaaan bir günaydın.
yine güneş açtı...yine umut kırıntıları....toplayın......
selam güzel bir pazar dilerim herkese
maiumut tüp bebek olunca ve hormonlar verilince göğüs ağrısı ilaçlardan oluyor. zaten hamilelikte de bende göğüs ağrısı hep hamilelik testinden sonra oldu. kısaca tüp bebek tedavisinde öyle veya böyle bir takım ilaçlar kullanıldığından her türlü ağrı bunlardan oluyor ve hiçbiri tutup tutmadığını göstermiyor.
ben de dün kafama koyduğum lazerli varis ameliyatımı oldum. doktor biraz leylaydı. bana lokal yapacağım dedi. bir gün önce arayan sekreteri de birşey yemeden gelin diye tembihlemedi. ben de halamın itirazlarına rağmen bir lokma meyve suyu içtim bir poğçanın ucunu kopardım. meğer lokal denilen anestezili lokalmış. neyse yediklerim çok önemli sayılmadı. burada daha önce yumurta toplamada olsun işlem ne kadar sevimsiz olsa da kürtajda olsun bayılmayı sevdiğimizi konuşmuştuk. bu lokalde de çağ atlamışlar. damardan veriyorlar ilacı sen gözlerin açık uçarken onlar işlemi yapıyorlar. bayılmadan daha iyi. sonrasında bir arkadaşımla dalgasını geçtik. kafa bulucaz diye o kadar içki içip hamallık etmeye gerek yok damardan alırsın hafif bir anestezi tamam diyeişlem yaklaşık 1 saat sürmüş ama odaya getirilince anladım. işlem yapılırken hem oradaydım hem değildim. ne oldu nasıl oldu hiçbir fikrim yok. rüyada gibiydim. odaya gelince hafif bir ağrım oldu. iğne yapılmış çıkarılmadan. fazla sürmedi. sonrasında akşam çok sıkı sargı bezi bacakları biraz ağrıttı. bunun dışında bir sıkıntım olmadı. şimdi de gayet rahatım. yarın sargı bezi ve üstündeki varis çorabını çıkaracağım. bakalım nasıl bir görüntü olacak. umarım çok uzun skleroterapi gerektirecek varis damarı kalmamış olur.
Kızım geldi evet teyzesi. ne yüce bir duygu allahım isteyen herkese nasip etsin.yağmursesi nin kızı doğmuş bu arada. ben başka topiğe pek bakmadığımdan görmemiştim. mesaj atmış bana. sonra baktım ben de:
teyzeleri benim kızım da beklenmedik bir anda süpriz yaparak geldi.37+2 de. 19.11.2011 saat 9.07 de sezeryanla. kilo 2.780 gram boy 48 cm.listeye yazarsınız artık kızımı. adı ZEREN.
sağlıkla mutlulukla büyütsün inşallah
Sevgili Zeren'e bir de buradan hoşgeldin diyelim. Annesi hoppidi hoppidi geçirince hamileliğini, 'orada hareket çok ben de katılayım hemen' diye sürpriz yaptı tabii. Yağmursesi, keyifle büyüt miniğini, Allah sağlıklı, huzurlu, keyifli, upuzun ve çokk mutlu bir hayat nasip etsin.
bebeği olmayan herkese dua ediyorum ben de .işallah kabul olur bu yüce duyguyu sizler de yaşarsınız.Batu'nun yeni ve ilk yaşı kutlu olsun canım.Sağlıkla ve sevgiyle büyüsün.Allah uzun ve güzel bir yaşam versin inşallah yavruna.
Yağmursesi'nin bebeğine kavuşmasına çok sevindim.Benim bu klüple tanışmama,tüpbebek ve bu konuyla ilgili pek bir sürü şeyi öğrenmeme vesile olan kendisidir.O yüzden de ona hep dua ediyorum.Çünkü bu konu ne yazık ki ticari anlamda sömürülmemize çok elverişli bir hal almış.Kim ne derse desin bence bilinçli olmak,vücudunu,hormonlarını tanımak,beslenme alışkanlığı,yararlı zararlı şeyleri bilip tanımak merkezlerin ve doktorların çalışmaları hakkında fikir sahibi olmak kötü birşey değil.Kör gözüm parmağına olmaktansa uyanık ve bilgili olmak işe bir puan önde başlamaya sebep oluyor.Deneme yanılmayla zaman ve para kaybediliyor.Zazu bunları yazarken aslında senden esinlendim.Bence arştırmalı ve bu konuyla ilgili çöok şey okumalısın.Eşin bence burada yazılanlardan etkilenmene biraz bozulmuştur.Mesela rahim filmi hakkında sormuştun fikirlerimi,zi söyledik.Benim yazdıklarım seni korkutmuş olabilir.Belki bu konuda benim gibi hiçbirşey bilmeden gitseydin herşey olup bitecek ve strese girmeyecektin.Ama sen yinede araştırmaya ve okumaya devam et derim ben.
Yağmursesini yeniden tebrik ediyorum.Bebişini analı babalı sağlıkla büyütsün darısı da bizim başımıza olsun inşallah...
yağmursesi anne olmuşsun kızının ismi de Zeren miş. çok sevindim senin adına allah size de mutlu huzurlu sağlıklı ömürler versin. kızını sağlıkla büyüt inşallah. allah analı babalı büyütsün.
amin çok teşekkür ederim .Kızımın adı Zeren Ay teyzesi.:)
ben de Mert bey in doğum gününü kutlamak istedim özelden mesaj gönderemedim sonrası da kaldı. mert in resimlerini gördüm bir ara koymuşsun o zaman da mesaj gitmedi. söylemeden geçmeyeyim bu vesileyle çok tatlı maşallah. büyümüş baya.
teşekkür ederim zarpdeniz . allahım senin de yavrunu korusun işallah.Arkadaslar Merhaba,
Yagmursesi, gozunuzaydin. Zeren Hosgeldi aramiza...Allah saglikla-mutlulukla buyutmeyi nasip etsin. Bir kisinin daha listeden azalmasi cok sevindirici, darisi tum bu yola baskoyan arkadaslarimiza...
Herkese sevgiler...
.batucanın doğum günü kutlu olsun hep annesinin yanında olsun inşaAllah.
yağmursesinin gözü aydın mucizesiyle mutlu bir ömür sürsünler inşaAllah.
teşekkür ederim canım güzel dileklerin için. rabbim senin de emeklerini boşa çıkarmasın yavrunu nasip etsin işallah.
teşekkür ederim rabbim senin de yavrunu korusun işallah.yağmursesi güle güle büyütsün yavrusunu....sağlıkla....hayırlı geleceklerde....
güneş kızın annesi;Günaydın arkadaşlar,
Bu arada listeye için bir teklif. Bu topic'te geçmişte vakit geçirip, tecrübelerinden yararlandığımız ve şu anda bebeklerine kavuşan ama topiğe girmeyen-giremeyen arkadaşlarımız var. Bu topic sadece bugün burada yazanların birbirlerine yardımcı olduğu bir ortam değil. Topiğin geçmişi ansiklopedi gibi. Mesela tedavidekilere, tedavi olmayı bekleyenlere inanılmaz moral depolayan iki yaşındaki Alp'in annesi Deniz Karayurt'u, yaptığı kürleri hiç usanmadan birçok kere tekrar tekrar yazan 2 yaşındaki Rüzgar'ın annesi Rüzgar Deniz'i, preseed diye diye bir dönem tedavi olmadığımız dönemlerde preseed kullanarak tekrar moral depolamamıza vesile olan 1 yaşındaki Beren'in annesi Waterss'ı da listeye ekleyeyim, okuyanlar her zaman bugünü değil, dünü de okuyarak faydalanıyorlar, moral kaynağımız bol olsun derim. Ne dersiniz?
senin bu önerini ben de çok beğendim. ben inanki bu topiği tam iki senedir bilmeme rağmen bazen geriye dönük okuyup faydalanıyorum. bebek büyütürken bile faydalı.
bu topiğin geçmişi gerçekten kitap gibi. rüzgar denizin kür önerilerini hiç unutmayacağım:)
maicim işallah bebeğine kavuşmanana ramak kalmıştır. son tedavin olur işallah.selam arkadaşlar transferden sonra göğüslerinizde sertlik oldumu omuzlara doğru uzanan..bilgisi olanlar yazarmısınızzzz.kullanılan ilaçlardan olabilirmi?
bu arada yeni bi liste gördüm ben de varım o listede:) ama yaşım yanlış yazmışsın şekerim. 40 yaşımda hamile kalıp 41 de doğurdum :) yani en azından 1 ekim 2012 ye kadar 41 im:) yaş ilerledikçe bir günün bile yeni yaş terfisinde kıymeti büyük dimi.:) yaşlanmak için hiç acelem yok yavrumla doya doya yaşamak istiyorum.:)
sevgili herada sevgili karamelito sevgili deniz bulut ve üstümde emeği,duası,hakkı geçen arkadaşlar sonsuz teşekkürler.
tam "çocuğum olmuyor yaşım geçti eyvah!" dediğim her an yanımda olan çok kıymet verdiğim sevgili arkadaşlarım gerçekten desteğiniz dualarınız olmasa belkide başaramazdım.
eteklerim tutuştuğum an yanımdaydınız gerçekten. hiç inkar edemem. ben duanın da helalliği olması gerektiğine inanıyorum. benim için dua eden herkes hakkını helal etsin ne olur. dualar sayesinde kızıma kavuştum binlerce şükürler olsun rabbime.
karamelitove bebeği için emek harcayan arkadaşlar inanki her duamda varsınız. rabbimi umarım kabul eder.
asla pes etmek yok. sonuna kadar emek veren herkesin yavrusuna kavuşacağına canı yürekten inananlardanım. bunu da deneyim son diye bişi yok. olana kadar ne olur pes etmeyin.( kızım ağlıyor çok yazacağım vardı ama panik oldum uçtu gitti zihnimden kusurum olduysa affola:))
sevgiler...
Kızlar az önce badenur isimli bir arkadaşın yazısını okudum.41 yaşımda hamileyim vazgeçmeyin diyor.Okurken acayip duygulandım.çok çile çekmiş ama Allah yüzünü sonunda güldürmüş ikizlere hamile şimdi ne güzel...
Ben kk ile yağmursesinin yazısı sayesinde tanışmıştım.google a 40 yaşında hamile kalan var mı diye yazmıştım karşıma yazısı çıkmıştı.Ben de ilk denememin negatif sonucunu almış depresyonun dibine vurmak üzereydim o aralar...Yazıyı okuyunca önce sessiz sonra da gümbür gümbür ağlamaya başlamıştım.Sonraki günler okuduklarımla bilgilenirken aynı zamanda da güçlendiğimi hissetmiştim...2.negatifi bu bilinçle daha kolay göğüsledim. aslında ben kendimi bu konuda hafif pişkinleşmiş gibi bile görüyorken bu sabah hastalandım anladım ki çok da pişmemişim.Ne yalan söyliim yok kürler yok jeller meller inceden inceye umut etmişim demekki.Neyse yarınki gün milat olur yeniden başlarım.Ulen diyorum bi hamile kalsam döşenicem buraya 43 yaşımın hikayesini de ne yazıcam acaba.:)))Kayda değer yaptığım bi şey de yok aslında...Neyse canım olsun da buluruz artık bi şeyler...Benimkide 43+topiği olur.E güzel de olur valla ne diim.Hepinize iyi geceler kocamannn sevgiler...
Not:Arkadaşların bu güzel haberlerini okumak acayip moral oluyor valla.Yağmursesine badenura ve bu yolda emek harcayıp karşılığını alan bütün arkadaşlara tekrar tekrar tebrikler.Allah bebekleriyle uzuuun ve sağlıklı bir ömür versin onlara.Aminn...
Kızlar az önce badenur isimli bir arkadaşın yazısını okudum.41 yaşımda hamileyim vazgeçmeyin diyor.Okurken acayip duygulandım.çok çile çekmiş ama Allah yüzünü sonunda güldürmüş ikizlere hamile şimdi ne güzel...
Ben kk ile yağmursesinin yazısı sayesinde tanışmıştım.google a 40 yaşında hamile kalan var mı diye yazmıştım karşıma yazısı çıkmıştı.Ben de ilk denememin negatif sonucunu almış depresyonun dibine vurmak üzereydim o aralar...Yazıyı okuyunca önce sessiz sonra da gümbür gümbür ağlamaya başlamıştım.Sonraki günler okuduklarımla bilgilenirken aynı zamanda da güçlendiğimi hissetmiştim...2.negatifi bu bilinçle daha kolay göğüsledim. aslında ben kendimi bu konuda hafif pişkinleşmiş gibi bile görüyorken bu sabah hastalandım anladım ki çok da pişmemişim.Ne yalan söyliim yok kürler yok jeller meller inceden inceye umut etmişim demekki.Neyse yarınki gün milat olur yeniden başlarım.Ulen diyorum bi hamile kalsam döşenicem buraya 43 yaşımın hikayesini de ne yazıcam acaba.:)))Kayda değer yaptığım bi şey de yok aslında...Neyse canım olsun da buluruz artık bi şeyler...Benimkide 43+topiği olur.E güzel de olur valla ne diim.Hepinize iyi geceler kocamannn sevgiler...
Not:Arkadaşların bu güzel haberlerini okumak acayip moral oluyor valla.Yağmursesine badenura ve bu yolda emek harcayıp karşılığını alan bütün arkadaşlara tekrar tekrar tebrikler.Allah bebekleriyle uzuuun ve sağlıklı bir ömür versin onlara.Aminn...
selam güzel bir pazar dilerim herkese
maiumut tüp bebek olunca ve hormonlar verilince göğüs ağrısı ilaçlardan oluyor. zaten hamilelikte de bende göğüs ağrısı hep hamilelik testinden sonra oldu. kısaca tüp bebek tedavisinde öyle veya böyle bir takım ilaçlar kullanıldığından her türlü ağrı bunlardan oluyor ve hiçbiri tutup tutmadığını göstermiyor.
ben de dün kafama koyduğum lazerli varis ameliyatımı oldum. doktor biraz leylaydı. bana lokal yapacağım dedi. bir gün önce arayan sekreteri de birşey yemeden gelin diye tembihlemedi. ben de halamın itirazlarına rağmen bir lokma meyve suyu içtim bir poğçanın ucunu kopardım. meğer lokal denilen anestezili lokalmış. neyse yediklerim çok önemli sayılmadı. burada daha önce yumurta toplamada olsun işlem ne kadar sevimsiz olsa da kürtajda olsun bayılmayı sevdiğimizi konuşmuştuk. bu lokalde de çağ atlamışlar. damardan veriyorlar ilacı sen gözlerin açık uçarken onlar işlemi yapıyorlar. bayılmadan daha iyi. sonrasında bir arkadaşımla dalgasını geçtik. kafa bulucaz diye o kadar içki içip hamallık etmeye gerek yok damardan alırsın hafif bir anestezi tamam diyeişlem yaklaşık 1 saat sürmüş ama odaya getirilince anladım. işlem yapılırken hem oradaydım hem değildim. ne oldu nasıl oldu hiçbir fikrim yok. rüyada gibiydim. odaya gelince hafif bir ağrım oldu. iğne yapılmış çıkarılmadan. fazla sürmedi. sonrasında akşam çok sıkı sargı bezi bacakları biraz ağrıttı. bunun dışında bir sıkıntım olmadı. şimdi de gayet rahatım. yarın sargı bezi ve üstündeki varis çorabını çıkaracağım. bakalım nasıl bir görüntü olacak. umarım çok uzun skleroterapi gerektirecek varis damarı kalmamış olur.
Arkadaslar Merhaba,
Deniz Bulut, cok gecmis olsun arkadasim, lokal anesteziyi tarifine bayildim, iyiki yedigin hafif seyler seni rahatsiz etmemis. Batu oglan daha iyiymis sevindim, Allah daha beterinden korusun diyorum canim.
Merye, ense kalinliginiz gayet guzel bir rakam cikmis. Burun kemigi ile ilgili bir sey yazmamisin ama ense kalinligina bakan doktor kesin burun kemigine de bakmistir. Ikili teste ense kalinligi iyi bir aralikta ve burun kemigi gorulduyse tamamdir diyorum. Kan testi sonucun mu riskli cikti tam anlayamadim? Kan testinin riskli cikmasi daha cok yasimizdan kaynaklaniyor diye dusunuyorum. Hatirlarsan, Clarissanin ikili test kan sonuclari riskli cikmisti ve doktorum bize 4'lu testi onermisti ve burada ilk 4'lu test bize yapilmisti ve sonuc da cok gec gelmisti, biz de bir AS yaptiralim mi ne yapalim gel-git'lerini cok yasamistik. Sonra iyi bir perinatolog sayesinde AS'den vazgectik, umarim senin perinatologun da tecrubelidir. Detayli ultrasonda degerler normal sinirlar icerisinde cikiyorsa endiselerini bir an evvel sonladir derim. Bir de detayliya sadece bir kez girme, bir kac kez icin daha randevu al derim.
Maiumut, bu geriye sayis duygusu garip bir duygu. Ilk once transfer sonrasi hemen gunlerin gecip test yapmak istersin; test gunu yaklasinca da gunlerin yavaslamasini....Gebeler listesine transferini cok yakinda diliyorum canim. Ben en son transferde 10.gunde kan testini yaptirdim, hatta doktoruma da soylemistim, 12.gun yaptirmayacagim diye bana gulerek tamam nasil istiyorsan oyle yap demisti. Alinan ilaclardan goguslerde, kasiklarinda degisik sizilar hissetmen normal canim, umarim hepsi hayra cikar.
Denizgeldi, sumuklubocegin hikayesi nerede canim? KK ortaminda mi -oyleyse nerede- yoksa evde mi yaziyorsun?
Tayf, degerlere keyfin kacmis gibi sanki...biraz daha sabir diyorum, az kaldi, minik erkeklere kavusmana...
Alabama, Clarissaya kati gida tanitimlarimiz devam ediyor, bu arada yavrucak nezle oldu, hastaneden kaptigini dusunuyorum, akabinde de benim bogazim sisti. Bir de sol elim ile icinde makarna olan cam kapakli bir tava kaldirdigim icin sol elimdeki kaslardan birini-birkacini fazla gerdirmisim, onun tedavisini goruyorum. Elma, armut,havuc, yogurt, balkabagi, kasik mamasi tattik. Havuc haric digerlerini yiyoruz, evde sebze puresi yaptim diliyle itti, bu hafta yeniden bir sebzelere girisimde bulunacagiz. Sagolsun Herada'dan bazi tarifler aldim, onlari deneyecegim. Kizima sebzeyi sevdirme niyetindeyim ama bakalim...
Toana ve Akideciknane, tedavilerinizde bol sanslar diliyorum.
Alkan, tavsiyelere baslamissin super...
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz!
Kartopu ve Kanguru nasillar ki? Kartopu ile gorusenimiz var mi acaba, oglu nasil kendi nasil?
mutlu pazarlar hekese 38 in gülleri....herkese kocamaaaaaaaaaaaan bir günaydın.
yine güneş açtı...yine umut kırıntıları....toplayın......
Kizlarrr nasilsinizz gene akidecik kacdi demeyin burdayimm kader arkadaslarim ignelere devam ediyorum yarin ultrason ve kan bakalim tamammi devammi yarin belli olacak dilerimki o buyuyuyen tek yumosum annesine bebek olur ben onu cok istiyorum cunku ben cok uzuluyorumm Allahim sesimi duysun yalvariyorum artik aglamakdan gozlerim gormiyecek ve hayatta kusecegimm vee siz tum arkadaslarimm dilerimki hepinimiz birgun anne olarak burada olacagizzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?