Meryecim bu nasil bir doktor anlamadim. Hersey normal gorunuyor ama dogurma diyor. Birine dogurma bunu demek bu kadar kolay mi? Baska doktorlara da sordun mu canim? Diger testlerini bekle bakalim. Seni anlamam cok guc biliyorum ama acini hafifletmen lazim biraz. Stres cok zarar veriyor bebege. Hele diger kucuk kizina. Ne olur topla kendini. Baska doktorlara goster sonuclarini.
iyi geceler 38 in gülleri....
bu gece bayağı kalabalığız...okumaya çalışıyorum.
nisa...şafak kaç canım?
iyi geceler canm yorgunluktan ölüyrm çamaşırları serip yatacam
canm ya senişn çamaşır makinası ne almştn markası ne idi ve memnun musun
selam akidecik canım ne yapalım bunada şükür.rabbim kısmet etmişse bir tanede yetiyor.elimiden başka bişey gelmiyor.ama lütefn ümitsiz olma umutlu olmak zorundayız.bu sefer olucak inşaAllah.sana dua edicez.[/QUOTTT
Tesekkur ederim canim Allah kismet etsin aminn guzel dualariniz icin insallah insallah kotu bir psikolojii inan ben o kadar umutsuzumki hicbir seyde hissetmiyorum sadece uzuntuu yikim ne yapicamm baska bisey yokk sevgiler hepinize Allah razi olsun
kızlar adetimin bitmesine 2 gün kaldı denemelere başlamadan önce saçlarımı boyasam genede bir zararı olmaz demi?yani diyelimki bu ay hamile kaldım döllenmeden 1 2 önce sürülmüş boya zararı olmaz herhalde...
Arkadaslar Merhaba,
Deniz Bulut, cok gecmis olsun arkadasim, lokal anesteziyi tarifine bayildim, iyiki yedigin hafif seyler seni rahatsiz etmemis. Batu oglan daha iyiymis sevindim, Allah daha beterinden korusun diyorum canim.
Merye, ense kalinliginiz gayet guzel bir rakam cikmis. Burun kemigi ile ilgili bir sey yazmamisin ama ense kalinligina bakan doktor kesin burun kemigine de bakmistir. Ikili teste ense kalinligi iyi bir aralikta ve burun kemigi gorulduyse tamamdir diyorum. Kan testi sonucun mu riskli cikti tam anlayamadim? Kan testinin riskli cikmasi daha cok yasimizdan kaynaklaniyor diye dusunuyorum. Hatirlarsan, Clarissanin ikili test kan sonuclari riskli cikmisti ve doktorum bize 4'lu testi onermisti ve burada ilk 4'lu test bize yapilmisti ve sonuc da cok gec gelmisti, biz de bir AS yaptiralim mi ne yapalim gel-git'lerini cok yasamistik. Sonra iyi bir perinatolog sayesinde AS'den vazgectik, umarim senin perinatologun da tecrubelidir. Detayli ultrasonda degerler normal sinirlar icerisinde cikiyorsa endiselerini bir an evvel sonladir derim. Bir de detayliya sadece bir kez girme, bir kac kez icin daha randevu al derim.
Maiumut, bu geriye sayis duygusu garip bir duygu. Ilk once transfer sonrasi hemen gunlerin gecip test yapmak istersin; test gunu yaklasinca da gunlerin yavaslamasini....Gebeler listesine transferini cok yakinda diliyorum canim. Ben en son transferde 10.gunde kan testini yaptirdim, hatta doktoruma da soylemistim, 12.gun yaptirmayacagim diye bana gulerek tamam nasil istiyorsan oyle yap demisti. Alinan ilaclardan goguslerde, kasiklarinda degisik sizilar hissetmen normal canim, umarim hepsi hayra cikar.
Denizgeldi, sumuklubocegin hikayesi nerede canim? KK ortaminda mi -oyleyse nerede- yoksa evde mi yaziyorsun?
Tayf, degerlere keyfin kacmis gibi sanki...biraz daha sabir diyorum, az kaldi, minik erkeklere kavusmana...
Alabama, Clarissaya kati gida tanitimlarimiz devam ediyor, bu arada yavrucak nezle oldu, hastaneden kaptigini dusunuyorum, akabinde de benim bogazim sisti. Bir de sol elim ile icinde makarna olan cam kapakli bir tava kaldirdigim icin sol elimdeki kaslardan birini-birkacini fazla gerdirmisim, onun tedavisini goruyorum. Elma, armut,havuc, yogurt, balkabagi, kasik mamasi tattik. Havuc haric digerlerini yiyoruz, evde sebze puresi yaptim diliyle itti, bu hafta yeniden bir sebzelere girisimde bulunacagiz. Sagolsun Herada'dan bazi tarifler aldim, onlari deneyecegim. Kizima sebzeyi sevdirme niyetindeyim ama bakalim...
Toana ve Akideciknane, tedavilerinizde bol sanslar diliyorum.
Alkan, tavsiyelere baslamissin super...
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz!
Kartopu ve Kanguru nasillar ki? Kartopu ile gorusenimiz var mi acaba, oglu nasil kendi nasil?
sana da kocamaaaaaaaaaaaan bir günaydın p.tesi için diyeyim erkenden denizin nasıl bolbol öpüyon mu onu bol bol öp öpünce karşılığı gelecek hocam demişti ebeyenler çoçuklarını pek öpmezse büyüünce karşılığı aynısı oluyr demişti aman çoçuklarınızı bir güzlel öpn koklayn demişti ne olur dua ya devam et emi öptüm yarın bakalım ne çıkacak o çok ağlamalı durumum biraz sakinleşti yarın soru işareti
tedavi öncesinde bir zararı olacağını sanmıyorum.kaldı ki bazı dr lar.hamilelik süresince bile bir şey olmıyacağını söylüyorlar.tabiii biz yine ihtiyatlı olalım.. hayırlı tedaviler..
Kizlar telefon geldiiiiiiiii bugece catlatma ignemi oluyorum bir problem olmazsa carsamba yumosumu alacak o altin yumurtami bakalim ne olacakk.beencede zaten tek yumurtadan olmuyormu buda benim olsunn tek olsun sizi opuyorumm
herkese hayırlı sabahlarr hayırlı günler dilerim..
dilerim bugün herkes için hayırlı uğurlu umut dolu bi gün olur inşallah..
akidecik ve merye güzel haberlerele gelin akşama inşallah..
diğer arkadaşlarada bu ay bol bebekli bir ay olsun inşallahh..
bugün aşure günü Allah ım dualarımızı kabul etsin inşallah..
hakkımızda hayırlısı olsun amiinnn...
meryecim...öptüm kız seni...beko almıştım ben...memnunmuyum...yıkıyor mu yıkıyor.ama ben bir değişiğim.öyle onların verdiği programlara bağlı kalamıyorum.kendimce programlar da uyduruyorum.eskisi daha iyiydi eskisi....yeniler hep göstermelik.pek bir müdahale edemiyorsun.yine de makine işte ..
duamı etmeye devam ediyorum.herkes için.hakkında hayırlısı... yarın güzel haberlerle burada ol inşallah. yaz hemen emi.
sorman da hoştu...yüzümde gülümseme oluşturdun....burası böyle işte...38.....seni seviyorum.
öpüyom öpüyom e merye öpüyom.hatta zilli fazla öpülmekten şımarıyor.ara sıra dudaklarımı kilitlemeliyim.yoksa zararıma olacak.
Inşallah yarın için rahat edecek merye...stresin meryeme de geçer sonra.yavrucuğunu düşün.herşey güzel olacak.
zarpdeniz geçmiş olsun. sizin orada her yer klimalı klimadan hasta olmuş olabilir mi? nasıl korunuyorsunuz siz? ben bu yazı hastalanmadan nasıl geçireceğiz diye düşünüyoum. evde vakit geçirilevilecek tek yer salon. orası da öğlen 1 e kadar çok güneş alıyor. hiç cam açtırmayacağımdan hep klima açık olacak. batu bu yazı ataşlenmeden geçirir inşallah. sebze yemeklerinde hepsi birbirine benziyor. soğan-havuç-patates-pirinç(bulgur) ana maddeler. 6. aydan sonra ana maddelere et ekleniyor. doktorlar yağsız dana diyor ama batu alerjik diye kuzu eti vermişti doktor. ben hala öyle devam ediyorum. gdo girmeyen bir o kaldı. dana hormonlu. tavuk için bir dolu doktor yemeyin diyor. o nedenle çok seyrek tavuk kullanıyorum. batu yayla ve tarhanayı da sevmemişti. bugün halam nohutlu bugdaylı yoğurtlu bir çorba yaptı adı herneyse. içine sarımsak ve nane de koydu. batu zorlan da olsa yedi. herifte tuhaf bir inat var. aç. tattığı yemeğin tadını da beğeniyor ama en fazla 2-3 kaşık alıp yemem diye inat ediyor. bir de balık çorbası tarifi vereyim internette bulduğum. batunun zorla yediklerine eklendi. zaten yemekleri hiçbirşekilde yemedikleri ve zorla yedikleri diye ikiye ayırıyoruz :84:
200 gramlık küçük bir balık işinizi görür.Büyük bir balık alarak parçalatabilir ve dolaba koyabilirsiniz.Dil balığı bebeklere en çok önerilen balık türü.
•Balıklı Bebek Çorbamızın Malzemeleri:
•200 gram dil balığı
•1 küçük havuç
•1 küçük patates
•1 avuç doğranmış dereotu ve maydanoz
•1/4 küçük kırmızı soğan
•1 ,5 yemek kaşığı kırmızı mercimek
•300 ml sıcak su
Balık çorbasının yapılışı:
Balığı iyice yıkayıp üstünü geçecek kadar su ile tencereye koyun ,balık kaynamadan beyazlaşır beyazlaşmaz o suyu dökün ve tencereye tekrar 300 ml (denedim 1 bardak su rahat yetiyor)sıcak su koyarak balığı pişirin.Balığın piştiğini bir çatalla anyabilirsiniz yaklaşık 10 dakikada pişiyor.Pişen balığı tencereden çıkarıp suyunu süzün ki suda kılçık kalmasın.
Tencerede az yağda soğanı hafifçe kavurun ardından sırasıyla havuç ve patatesi katın.Birkaç dakika çevirdikten sonra balık suyunu ilave edin. (ben iki kere de hiç kavurmadan tüm malzemeleri doğrayp suyu ekledim) Su kaynayınca içine otları ve mercimeği koyun,kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirin. (ben maydanoz ve dereotunu tam ocağı söndüreceğim zaman katıp kapağı kapatıyorum bir de biraz zeytinyağı ekliyorum) Bu arada haşladığınız balık etini ayıklayıp pişmeye yakın tencereye ilave edin.Çorba pişince blendırdan geçirerek bebeğinize yedirin ,afiyet olsun.(pişirme esnasında su az gelirse sıcak su ilave edin)
alkan kız bana ama kendini aldatma. sigarayı bırakmak için niye 20 gün daha bekleyeceksin ki? zaten önünde sayılı günler var
maiumut test günü ne zaman unuttum ?
aygün o kadar erken saç boyasının bir zararı olmaz. zaten ben tüm hamilelikte boyayanlardanım.
yağmur tekrar hayırlı olsun. darısı tüm isteyenlere tabii bir de buradan gitse de ikizleri kucağına almak için gün saymaya başlayan badenur a ve en kısa sürede karamel e.
akideciknane çoğul gebelik dışında zaten tüm gebelikler tek bir yumurtadan oluyor. yumurtan sana bebek olrak geri gelsin.
denizgeldi sümüklüböceğin hikayesini yeni okudum. denizi öpüyorum
ben de sargılarımı çıkardım. bacakta iğne yerleri vs mor. bir kalın varis de kesikler atılıp çıkarılmıştı. bacak üstü mor. ama genelde varis kızarıklarının büyük kısmı geçmiş gibi. tabii fazla bakamadım. zaten morluklardan 1 ay sonra ancak anlaşılır. yine de alabama nın eşi 1 hafta ağrıdı demişti bir de eski kılcal varisler geçmedi. benimki ağrımadı. kılcalların bir kısmı geçmiş gibi gördüm inşallah yanılmıyorumdur hatta hepsi geçmişti. bir de bu doktora muayenede bir arkadaşımın eşi ameliyat olmuş onun hem inceler geçmemiş hem 1 hafta ağrısı olmuş demiştim. doktorun cevabı ameliyatı ben mi yapmışım olmuştu. bu doktorların şişkin egoları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?