38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya



yani amniyo yapamdan doğurma diyrdu veya iyice öğrenmeden allh gönlüne göre versin canm ya herşey nasip inş.öyle birşey yoktur kızıyordu dr um bana hep böyle yaptn vaktinde gelip öğrenmdim sonuçları evet kızımda da aynısını yapmştm sonucu gösteremye gtmiştim bunu göstermenin anlmı yok bir işe yaramz demişti ne bilem anam gerçi böyle bir durmda allh koruusn allh göstermesin aldıramamda sonçta öbür dünya ya inanıyrm hesap var allh niye aldırdın derse ki der böyl e bir yük ile gitmek istemem öbür dünyaya rabbim göstermez inş.böyle bir durum
 
iyi geceler canm yorgunluktan ölüyrm çamaşırları serip yatacam
canm ya senişn çamaşır makinası ne almştn markası ne idi ve memnun musun

meryecim...öptüm kız seni...beko almıştım ben...memnunmuyum...yıkıyor mu yıkıyor.ama ben bir değişiğim.öyle onların verdiği programlara bağlı kalamıyorum.kendimce programlar da uyduruyorum.eskisi daha iyiydi eskisi....yeniler hep göstermelik.pek bir müdahale edemiyorsun.yine de makine işte ..
duamı etmeye devam ediyorum.herkes için.hakkında hayırlısı... yarın güzel haberlerle burada ol inşallah. yaz hemen emi.
sorman da hoştu...yüzümde gülümseme oluşturdun....burası böyle işte...38.....seni seviyorum.
 
 

tedavi öncesinde bir zararı olacağını sanmıyorum.kaldı ki bazı dr lar.hamilelik süresince bile bir şey olmıyacağını söylüyorlar.tabiii biz yine ihtiyatlı olalım.. hayırlı tedaviler..
 
alkan....
yılbaşı sigarayı bırakmak için geç...boşu boşuna adet günümüzü beklemeyelim.bak alabamaya.. o azmetti. şimdi tatlı tatlı oğluşununfotolarını koyuyor buraya...ne kadar önce bırakırsan o kadar yakın zamanda gösterirsin bize senin zillinin ya da bibilinin fotosunu burada bize.

yazılarına da bayılıyorum
 

hoşgeldiniz zarphocam....topiğin porselen kızı clarisa nezle olmuş.geçmiş olsun ona...münmkün olduğunca emzirmeye çalışın hocam...geçmişi tam bilmiyorum okuyamadım.emzirmeye devam ediyormusunuz.anne sütünün çok koruyucu olduğunu biliyorum.

size de geçmiş olsun.bileğinize.insanın ödü kopuyor değil mi kendi hastalanırsam kız ne olacak diye...anne olmak çok dikkatli olmayı gerektiriyor.
ben henüz kızımı pek fazla paylaşamadım burada. pek vaktim olmuyordu.mümkün olduğunca okumaya çalııyordum.yazımı yazmaya öncelik vermiştim.sümüklüböceğin hikayesini önce evde bir deftere yZDIM HOCAM.BİLİYORSUNUZ BENİM BİLGİSAYAR ARIZA ÇIKARTMIŞTISONRASINDA KK DA SÜMÜKLÜBÖCEĞİN HİKAYESİ ADI ALTINDA YAZDIM KIZIMIN HİKAYESİNİ.GÖREBİLİRSİNİZ.

NEYSE ....HİKAYEMİ BİTİRDİM.ARTIK DAHA FAZLA BURADA OLABİLECEĞİM.HATTA VAKİT BULABİLİRSEM GEÇMİŞİ OKUMAYA DEVAM EDECEĞİM.
SİZİ VE CLARİSAYI ÖPÜYORUM.....
 

öpüyom öpüyom e merye öpüyom.hatta zilli fazla öpülmekten şımarıyor.ara sıra dudaklarımı kilitlemeliyim.yoksa zararıma olacak.
Inşallah yarın için rahat edecek merye...stresin meryeme de geçer sonra.yavrucuğunu düşün.herşey güzel olacak.
 
deniz bulut;geçmiş olsun dememişim buradan.batu için de ameliyatın için de çok geçmiş olsun.ana oğul ayakları sağlam basın.yaza çok gezeceksiniz inşallah.yaşasınnnn kızlar yaza tutacağız ellerinden haydaaa gezmeye....bizim babamız şimdiden hayaller kuruyor.
Allahım.....tüm uğraşanlara bu yolda emek verenlere yardım et....herkese duacıyım...amin.




akidecik......o bir yumurtan sana bebek olarak döner inşallah.allahım herkesin yüzünü güldürsün.
 
tayf....son zamanda yelkenleri suya indirmiştin.nasılsın?şekerle arnız düzeldi mi?eski haline dön lütfen....sana hiç yakılmıyor...sen ki güçlüsün...hayatla dalga geçiyorsun.





sabah gülleriniz kapınızda olsun.benden size iyi geceler.yarına kocamaaaaaaaan günaydın.

 
tedavi öncesinde bir zararı olacağını sanmıyorum.kaldı ki bazı dr lar.hamilelik süresince bile bir şey olmıyacağını söylüyorlar.tabiii biz yine ihtiyatlı olalım.. hayırlı tedaviler..

günaydınlaarrr denizgeldii...
sabah kapımda güllerle uyandım teşekkürlerrr....:119::119::119::119:
 
herkese hayırlı sabahlarr hayırlı günler dilerim..
dilerim bugün herkes için hayırlı uğurlu umut dolu bi gün olur inşallah..
akidecik ve merye güzel haberlerele gelin akşama inşallah..
diğer arkadaşlarada bu ay bol bebekli bir ay olsun inşallahh..
bugün aşure günü Allah ım dualarımızı kabul etsin inşallah..
hakkımızda hayırlısı olsun amiinnn...
 
Gün aydın,sıcak,mutlu ve umutlu olsun hepimiz için arkadaşlar.Hem güzel bir gün hem de çok güzel bir hafta diliyorum.Güzel haberleri okuruz paylaşırız inşallah...
 
Kizlar merhaba simdi geldimm ultrason dr dediki benim o hizli gidn yumosumm buyumus 20 mm olmus sanirim bu aksam catlatma ignesi olucam bakalim hersey gelecek telefona bagli ne cabuk oldu yahuu bakalim ne olacak tek yumurta tek vurus altin yumurtam olsun insallah.Tayfimm ne oluyor sanaaaaaa sen bizim umut kaynagimizsin Allahimm seni ve bebislerii koruyacak buna inan sekerler gelecek teyzeleri onlari bekliyorr,yagmursesi bebisimiz hosgelmiss ve tum umutlu arkadaslarimm Allahim hepimize gulsun insallahh sevgilerrrrrr kocaman opucuklerr
 
zarpdeniz geçmiş olsun. sizin orada her yer klimalı klimadan hasta olmuş olabilir mi? nasıl korunuyorsunuz siz? ben bu yazı hastalanmadan nasıl geçireceğiz diye düşünüyoum. evde vakit geçirilevilecek tek yer salon. orası da öğlen 1 e kadar çok güneş alıyor. hiç cam açtırmayacağımdan hep klima açık olacak. batu bu yazı ataşlenmeden geçirir inşallah. sebze yemeklerinde hepsi birbirine benziyor. soğan-havuç-patates-pirinç(bulgur) ana maddeler. 6. aydan sonra ana maddelere et ekleniyor. doktorlar yağsız dana diyor ama batu alerjik diye kuzu eti vermişti doktor. ben hala öyle devam ediyorum. gdo girmeyen bir o kaldı. dana hormonlu. tavuk için bir dolu doktor yemeyin diyor. o nedenle çok seyrek tavuk kullanıyorum. batu yayla ve tarhanayı da sevmemişti. bugün halam nohutlu bugdaylı yoğurtlu bir çorba yaptı adı herneyse. içine sarımsak ve nane de koydu. batu zorlan da olsa yedi. herifte tuhaf bir inat var. aç. tattığı yemeğin tadını da beğeniyor ama en fazla 2-3 kaşık alıp yemem diye inat ediyor. bir de balık çorbası tarifi vereyim internette bulduğum. batunun zorla yediklerine eklendi. zaten yemekleri hiçbirşekilde yemedikleri ve zorla yedikleri diye ikiye ayırıyoruz :84:

200 gramlık küçük bir balık işinizi görür.Büyük bir balık alarak parçalatabilir ve dolaba koyabilirsiniz.Dil balığı bebeklere en çok önerilen balık türü.

•Balıklı Bebek Çorbamızın Malzemeleri:
•200 gram dil balığı
•1 küçük havuç
•1 küçük patates
•1 avuç doğranmış dereotu ve maydanoz
•1/4 küçük kırmızı soğan
•1 ,5 yemek kaşığı kırmızı mercimek
•300 ml sıcak su
Balık çorbasının yapılışı:

Balığı iyice yıkayıp üstünü geçecek kadar su ile tencereye koyun ,balık kaynamadan beyazlaşır beyazlaşmaz o suyu dökün ve tencereye tekrar 300 ml (denedim 1 bardak su rahat yetiyor)sıcak su koyarak balığı pişirin.Balığın piştiğini bir çatalla anyabilirsiniz yaklaşık 10 dakikada pişiyor.Pişen balığı tencereden çıkarıp suyunu süzün ki suda kılçık kalmasın.

Tencerede az yağda soğanı hafifçe kavurun ardından sırasıyla havuç ve patatesi katın.Birkaç dakika çevirdikten sonra balık suyunu ilave edin. (ben iki kere de hiç kavurmadan tüm malzemeleri doğrayp suyu ekledim) Su kaynayınca içine otları ve mercimeği koyun,kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişirin. (ben maydanoz ve dereotunu tam ocağı söndüreceğim zaman katıp kapağı kapatıyorum bir de biraz zeytinyağı ekliyorum) Bu arada haşladığınız balık etini ayıklayıp pişmeye yakın tencereye ilave edin.Çorba pişince blendırdan geçirerek bebeğinize yedirin ,afiyet olsun.(pişirme esnasında su az gelirse sıcak su ilave edin)

alkan kız bana ama kendini aldatma. sigarayı bırakmak için niye 20 gün daha bekleyeceksin ki? zaten önünde sayılı günler var

maiumut test günü ne zaman unuttum ?

aygün o kadar erken saç boyasının bir zararı olmaz. zaten ben tüm hamilelikte boyayanlardanım.

yağmur tekrar hayırlı olsun. darısı tüm isteyenlere tabii bir de buradan gitse de ikizleri kucağına almak için gün saymaya başlayan badenur a ve en kısa sürede karamel e.

akideciknane çoğul gebelik dışında zaten tüm gebelikler tek bir yumurtadan oluyor. yumurtan sana bebek olrak geri gelsin.

denizgeldi sümüklüböceğin hikayesini yeni okudum. denizi öpüyorum

ben de sargılarımı çıkardım. bacakta iğne yerleri vs mor. bir kalın varis de kesikler atılıp çıkarılmıştı. bacak üstü mor. ama genelde varis kızarıklarının büyük kısmı geçmiş gibi. tabii fazla bakamadım. zaten morluklardan 1 ay sonra ancak anlaşılır. yine de alabama nın eşi 1 hafta ağrıdı demişti bir de eski kılcal varisler geçmedi. benimki ağrımadı. kılcalların bir kısmı geçmiş gibi gördüm inşallah yanılmıyorumdur hatta hepsi geçmişti. bir de bu doktora muayenede bir arkadaşımın eşi ameliyat olmuş onun hem inceler geçmemiş hem 1 hafta ağrısı olmuş demiştim. doktorun cevabı ameliyatı ben mi yapmışım olmuştu. bu doktorların şişkin egoları
 
zarpcım hem clarissa ya hem sana geçmiş olsun. umarım şimdi daha iyisinizdir. inşallah herşeyi güzel güzel yer tatlı bebişin. nezlesi çok yormamıştır umarım sizi. ben de henüz Mert hiç hastalanmadığı için grip nezle vs durumlarda ne yaparım bilemiyorum. maşallah diyim aslında hem iyi birşey hem kötü birşey bağışıklık sistemi açısından ucundan biraz hastalansa diyorum ama sonrada diyorum ki yok yani ben çocuğu aşırı korumuyorum sokaklarda oynuyo hala her gün dışarı çıkıyo. toprakla oynuyo elleri kulakları buz gibi oluyo yani. parkta yerde falan oturuyo bazen. evde desen bizden ince giyiniyo babası gibi kolay kolay hastalanmıyo heralde çünkü ben akşam bi tek buzlu rakı içsem hemen boğazım şişer. yazın soğuk su içebilirim ama kışın asla. ben mert bi yaşına gelene kadar iki üç defa grip oldum babası bile oldu aynı evde Mert de henüz dağlara taşlara maşallah tık yok. burnu bile tıkanmadı. ancak ağlayınca sümükleri akıyo oğlumun. bi hasta olursa ki elbet bir gün olcak biz heralda babasıyla dağıtırız kendimizi naparız bilmiyorum. ayyy düşünmek bile istemiyorum. ama ben oğlumun yemek yemesi bir yana gerçekten onu çok iyi besliyorum. istinye de set balık var bigün orda ayıptır söylemesi balık yiyoruz. yan masada bi bebek vardı ama çok küçükdü daha katı gıdaya geçmemiş. bebeğin annannesi kalktı yanıma geldi bravo sizi alkışlıyorum evladınızı ne güzel yediriyorsunuz bu ne sabır ilgi demezmi bi havalara girdim. kaynanam bile her dakka bunu söylüyo ki o gün o yoktu yemekte. şebi Merti çok güzel besliyor herşeyi yediriyor herrrrşeyi tattırıyo diyip diyip beni millete övüyo. ben de iyi gaza geliyorum. ama tabi oğlum da çok şükür benim yüzümü kara çıkartmıyo. yemek yemek biraz genetik birşey belki benim oğlum ilerde guru olur. çok iyi biliyo lezzetliyle lezzetsizi ayırmayı. yemeyen çocuğa ne yapsan zor onu da biliyorum yemeyince yemiyorlar ancakk formül formül üstüne uğraşmadan da hiçbirşey olmuyor.bazen de formulsüzlük formüldür kızlarrr unutmayın.

denizbulut hiç balık çorbası yapmadım balık çok yiyoruz Mert de yiyor ama çorbada güzel olur denicem.
 
Kizlar telefon geldiiiiiiiii bugece catlatma ignemi oluyorum bir problem olmazsa carsamba yumosumu alacak o altin yumurtami bakalim ne olacakk.beencede zaten tek yumurtadan olmuyormu buda benim olsunn tek olsun sizi opuyorumm
 
Kizlar telefon geldiiiiiiiii bugece catlatma ignemi oluyorum bir problem olmazsa carsamba yumosumu alacak o altin yumurtami bakalim ne olacakk.beencede zaten tek yumurtadan olmuyormu buda benim olsunn tek olsun sizi opuyorumm

olur tabi neden olmasın.bazen iki üç emriyo konuyor biri tutuyor.inşaAllah seninde tutan emriyon olur bol şans canım.
 

allh sanada güzel akılı hayrılı bir bebek nasip etsin isteyen herkese
yarın aşure yapacam inş.severim aşureyi kızımda canm çok çekiyrdu bunda öyle canımn çektiği bir tatlı oluyrdu o da herzamn değil arada darsı başına inş.



selam hanmlar nasılısnız biz allha şükür iyiyiz dediki
ilk trisomi 18 eledi ilk 5 dakka ve herşey normal gözüküyr %90 bu bebk sağlıkllı derim %10 yanılma payı mutlaka vardır dedi ama trisomi yi kesin eledi allah a şükür

denigeldi hikaye neresinde fırsat bulsamn okuyacam şimdi allh bilir ne hoş olmuştur şiirlerinden yola çıkarsak allh gönlüne göre versin
 

benim kız ağzina almıyr balık çorbasın sonra düşündüm de ben hiç yemedimki balık çorbasını o nasl yesin
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…