38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kızlar merhabalar herkese...

merye ne yaptın canım,gittin mi bugün doktora?

denizbulut ameliyettan sonra son durum iyi galiba,inşallah..

alabama oğluşunu iyi beslemen çok iyi,umarım bende bunları söyleyebilirim buradan..

denizgeldi,bugün daha iyiyim canım,moral için teşekkürler..öpüyorum çokça..

mai güzel haberlerini bekliyorum,az kaldı...çok heyecanlı...

alkan aygün evimicin ve diğer bütün cici kızlar tek tek iyi olmanıza sevindim..

bana gelince moralim çok bozuktu bu şeker olayına ve bugün zar zor bulduğum bir endokrinologa daha gittim,bugüne kadar insülinin N sini kullanmıştım,bugünkü doktor R sini verdi daha kısa sürede etki eden bir insülin,az önce 12 ünite aldım ve ta-taaammm tokluk şekerim 140 üst sınırının ilk kez bu kadar altında çıktı 126 , bir aydır sadece 1 yada iki kez 135 leri görebilmiştim...bu iyi bir haber gibi duruyor..120-130 larda gezinen açlık şekerinide 90 altına çekebilirsek ki iki gün içinde olması gerek değmeyin keyfime..şimdi günde 3 kez R 12 ünite ve gece 10 ünite N alacağım olmadı 2'şer ünite yükselterek yola devam edeceğiz...bu arada tedavi için uğraşan herkese tavsiyem şu olur ki fazla kilolarınızı verin ne kadar az kilo ile yola çıkarsanız okadar iyi,sağlıklı beslenmeyi şimdiden benimseyin,hatta ailenize yoksa bile şimdiden şekerinizi bi kontrol ettirin,ben ailede yok diye yaydım kıçı oturdum,bilseydim çok daha önce kontrol ettirirdim ve 24. haftaya kadar beklemezdim şeker yüklemesi için...eğer bebeklerinizin ağırlığı olması gerekenden hep bir iki hafta önden gidiyorsa mutlaka şekerden şüphelenin,doktorunuzn şüphelenmese bile...allah korusun şeker hastası bebekler,hatta hamileliğin ilk üç ayında farkedilemeyen şeker yüzünden anomalili bebekler,ileride obez olabilecek çocuklar doğurma riskimiz çok yüksek..ayrıca doktorun söylediğini söyleyim eğer şekerimi bu tedavi ile bir hafta içinde kontrol altına alamazsak hamileliğimin geri kalanını hastanede geçirebilirim ve hiç istemediğim bişey olucak bu doktorda istemiyor çünkü hastanede enfeksiyon riski gebeler için yüksekmiş..allah korusun diyorum başka da bişey demiyorum...ammman kızlar şekere dikkat edin benim halim kulağınıza küpe olsun nolur...sağlıkla hamile kalın sağlıkla doğurun biran önce inşallah...

evet anlat anlat. sen anlattıkça ben daha sinir oluyorum. sonunda gidip batu yu yemediği pirzolalarla balıklarla dövücem mert in bir oturuşta maşallah bir leveği mi ne yediğini yazmıştın. batu ya daha pirzola köfte ve hatta makarna bile yediremedim ki tüm çocuklar sever nasıl balık yedireyim. ben şimdilik balık çorbasıyla idare etmeye çalışıyorum. okuduğum bir kitapta yemeyen çocuklar için yüksek sosyo ekonomik statüden tek çocuk veya ailenin büyük çocuğu olur diye yazıyor. kısaca evde bol yemek ve anenin de çocukla uğraşacak bol zamanı olması gerekiyor. bende sabır çok yok ama neyse ki bakıcı da var. halamda da var geldiği zamanlarda. sanırım şimdiden bizi oynatmak hoşuna gidiyor. benim erken pesetmemi de mamaya ulaşmak için güzel bir yol olarak görüyor. ben daha bu kadar anlamaz diyordum ama artık herşeyi anlıyor. halamda ciddi derecede boğazında birşey kaldı fobisi var. biz bebekkn de varmış. batu bebekliğinden itibaren mama içerken yemk yerken su içerken biraz öksürse biraz boğazına birşey kaçtı gibi olsa halam boğazında birşey kaldı diye hem kendini yırtıyor hem kaçıyor hem saçını başını yoluyor. hatta bizim de telaşlanıp sakin kalıp müdahale etmeye çalıştığımız bir an o okadar feryat figat edip üstümüze geldi ki kavga da ettik. şimdi batu halamın karşısına gidip öhö öhö yapıp gülüyor. bit kadar yerden bitme boyuyla halamla dalga geçiyor. eh diyorum hala artık şu korkunu yen 12 aylık bebek bile seninle eğleniyor. valla herşeyi biliyorlar herşeyi.

nasıl eledi dr amniosentez olmadan? neyse ben çok çok iyi bir ense ölçüsüyle ve iyi bir ikili testle birşey olmayacağından eminim. endişe etme.

benim kız ağzina almıyr balık çorbasın sonra düşündüm de ben hiç yemedimki balık çorbasını o nasl yesin
ben çok severim. balık da çok severim. her çeşidini. umarım ileride batu balık yer.

ay inşallah bu sefer hallolacak gibi. hastaneye yatmaya gerek kalmadan şu danaları kucağına alacaksın inşallah.

Uzerimizdeki kara bulutlar kalkiyor neyse ki. Ben pek anlamadigim icin yorum yapamiyorum ama iyi haberlerin gelmesine cok seviniyorum. Sekersiz ve hic stressiz gunler....

günaydın güller

herkese mutlu umut dolu bir gün olsun...Deniz'in annesinden kocamaaaaaaaaan selam olsun

Ben de o yumurtanın altından olmasını içinde bebişlerin bulunmasını yürekten diliyorum canım.Allah inşallah yüzünü güldürsün.
beni
olur tabi neden olmasın.bazen iki üç emriyo konuyor biri tutuyor.inşaAllah seninde tutan emriyon olur bol şans canım.
Mai cim senden gelecek güzel haberleri inan sabırsızlıkla bekliyorum...
Bak işte gördün mü onca gözyaşı,önca üzüntü ve stres boşuna.Allaha şükret canım.Sağlıkla kucağına al inşallah...
Tayf canım,çok sevindim ya...Sonunda şekerle başa çıkmışsın ne güzel...Var ya ciddi ciddi şu hastalığın adına taktım ben.:)Sayılı günlerini sağlıkla huzurla geçirmeni diliyorum.
Uzerimizdeki kara bulutlar kalkiyor neyse ki. Ben pek anlamadigim icin yorum yapamiyorum ama iyi haberlerin gelmesine cok seviniyorum. Sekersiz ve hic stressiz gunler....
Evet buraya yeniden huzur gelmiş ne güzel...Herkese çok güzel bir gün diliyorum...

Arkadaşlar Denizgeldi nin hikayesini dün gece biraz okuyabildim ama bitmedi.Çok duygulandım ben.Hele o kızı uyanmasın diye banyoda paspasın üstüne oturup yazmalarına söyliyecek söz bulamıyorum...Tavsiye ederim okumadıysanız sizde okuyun....

Gunaydin kizlarr Alkan ceyda tayf deniz maimmut adi aklima gelmeyen tum forumcularrr hepinize guzel birgun diliyorum alkancim guzel dileklerin icin cok tsk ederim dilerim rabbim herkese nasip etsin tayfimm beni unuttun ben sana dua ediyorum guzel kalpli arkadasimm hepinize sevgilerr.

inş.herşey yolunda gider alt etmişsiniz inş. şekeri bende 24 haftaden önce mi gideyim senin bebeği n ağırlığı haftasından önce mi gidiyr demek bu iyi bir şey değil diyrsn biz sınrlarında gidiyrz inş. allh kazasız belasız doğurmayı nasip etsin inş.sen benden 10 hhafta öndesin diye hatılıyorm ben 22 dyim

valla canm benim tahlil sonuçlarını ilk görünce bu çok kötü bir tablo dedi çok korkutucu ama birde ultrsndan bakalım dedi şimdi bizde hem trisomi 18(çoklu organ kusuru) hemde trisomi 21(down) çok yüksek çıkmış malesef. ilk beş dakkada trisomi 18 eledi hani şu bebğin birkaç açıcan haftasına bakıyrlar ya onda tarhler ne kadar yakınsa bebk o kadar normal ne kadar uzak ise o kadar anormal dedi bizmkinde birkaç gün öynuyr kızımda da öyleidi bundan dolayı trisomi18 rahat eledim dedi birçok açıdan baktı bütün organlarına iyice inceledi burn kemiği net var dedi ve ikili testteki ense ölçümü çok çok güzel çıkmış dedi ve şuan içinde ense ölçümü çok güzel sınırlar da dedi ben dedi bu ölçülerde bu bebek için %90 normal derim dedi ve %10 yanılma payı bütün gebeliklerde vardır dedi

günaydın güller

herkese mutlu umut dolu bir gün olsun...Deniz'in annesinden kocamaaaaaaaaan selam olsun

amin sana da

amin canm inş.yine de çok çok dua etmeye devam edecem inş.herşey güzel olacak heppimiz için inş.

nerden baktın bu hikaye ye bende bakacam inş. şiirlrnden yola çıkarsak duygulu olacağını biliyrz kadın da ruh var ben hayatta şiir yazmadım ama güzel olunca hgele de güzel okununca ortaya harika duygular çıkıyr

Arkadaslar Merhaba

Yagmursesi, kizini gule gule saglikla buyut canim.

Badenur'un yazisini ben de okudum, listeden bir kisinin daha azalmasi cok sevindirici, insallah saglikla gebeliginin geriye kalan haftalarini tamamlar ve ikizlerine saglikla kavusur. Sirada Karamelito var, bekliyoruz duaciyiz.

Denizgeldi, Hikayeni bilsek te firsat yaratip okuyacagim canim, japon gozlunu ve seni operim. Yeni bilgisayarina da sevindim hayirli olsun.

Deniz Bulut, morluklardan bacagini pek goremiyormusun umarim morluklar gectiginde hersey istediginden de guzel olur, ne agrin ne de sizin kalir. Artik ondan sonra mini eteklerini cikarirsin canim. Batu artik abi oldu, yeme konusunda lutfen bize guzel ornek olsun, baliklari, kofteleri, biftegi yutsun....Gecen bir arkadasim yazmis tanidiklari bir hemsirenin 7 aylik bebegi bu kati gida beslenmesi sirasinda bogazina besinin takildigi ve cikarilamadigi icin vefat etmis...Bunlari duyunca da insanin iyice keyfi kaciyor, ben de catalla ezip vermeye calisiyorum ki surekli herseyi pure yemesin diye..... Buralar halen 30'lu derecelerde sadece sabahin erken saatleri ve aksamuzerleri serinledi, alisveris merkezleri halen daha dondurucu soguk, gecen hastanede klimayi kapattirdim, bebek bolumu morg gibi mi olur yaaa....Evde de en uzak odadaki klimayi acip, bulundugumuz odaya serinlik gelmesini sagliyoruz. Tarif ve bilgiler icin sagol, bu kati gida isi bayagi zorlu bir ismis diyebilirim simdiden...Dun harika ozenerek havuc, kabak, patates puresi yaptim, catalla ezdim Sevgili Herada'nin onerisi uzerine icine bir cay kasigi irmik ve biraz da kasik mamasi koydum, 3-4 kasigi zorla yedi, biraktim, geriye kalan sebzeye tuz atip ben yedim sonunda! Bir sure sonra ayri ayri zamanlarda yedigi zaten bir kac kasik sebze puresini kustu! Ne yapacagim ben yaaa? Haftaya 5.ayimiz bitiyor, erken mi bu sebze puresine acaba?

Alabama, sana ve Mert'e masallah diyorum canim ve sapkami cikariyorum. Yiyen bir bebek olmasi guzel gercekten, aksam yattiginda ne guzel bir ohhh la uyuyorsundur ben ise bu kiz sebzeyi niye yemedi ya diger seyleri de yemezse ne yapacagim endisesi ile yatiyorum ve kalkiyorum.

Tayf, seker isi gercekten cok onemli, yeni etkili insulinun doguma kadar etkili olmasini dilerim canim, biraz daha sabir...

Maiumut, test gunun ne zamandi, sanirim cok yaklasti, umarim bebisler seninledir.

Merye, gozunaydin hersey yolundaymis, saglikla ikinci bebisi de kucagina al canim. Cinsiyetini yazdin mi yoksa ben mi kacirdim?

Akideciknane, altin yumurtan altin embryo ve bebek olsun.

Tedavi dusunen arkadaslar yolunuz acik olsun, gelecek yila kucaklariniz bebislerle dolsun.

Son düzenleme:
Herkese merhaba...

Denizbulut geçmiş olsun.... Bir an önce iyileşip sorunsuzca ayağa kalkman dileğiyle ...Ne güzel sorunsuzca atlaşmışsın.. Korktuğun gibi olmamış

Merye gözün aydın .. İnşallah saglıkla kucağına alacaksın bebeğini ..

Tayf şekerin yoluna girmesine sevindim .. İnşallah bu yeni tedaviyle daha da iyi olacak..Sen yeter ki bozma moralini.. Her şey yoluna girecek ..

Mai .. Umarım sonuç olumlu cıkacak ... Dualarımız seninle..

Tedavide olan tüm arkadaşlara güzel sürprizler diliyorum ..

Topiğimizin güzel bebeklerinin yanklarından kocaman öpücükler .. Sevgiyle kalın

Son düzenleme:
selam 38 in gülleri.....

meryecim......canım içimi rahatlattın...herşeyin yolunda olduğuna çokk sevindim.herşey çok güzel olacak inşallah..

nisa...şafak kaç?en son 6ıncı gündenbahsediyordun da ne zamandı bir iki sayfa acele ile baktım göremed,im.sanırım test günü çok yakın.hadi...inşallah...Allahım senin de yüzünü güldürsün inşallah

cans hocam.....selam...size yazmamışım ama yazdıktan sonrasında aklımdan geçtiniz.ameliyat oldumu acaba diye.geçmişten okunmamış sayfalarım var.tam net bilmiyorum.en yakın zamanda siz de start verirsiniz inşallah

bebek yemekelri muhabbeti olmuş.benim kızım ne versem yiyor teyzelerimaşallah yavrumaa.gak diyom veriyom guk diyom ne versem yiyor yavrucum.sadece patlıcanı sevmedi midesi bulandı.bir de şeftalili yoğurt ile portakal suyu alerji yaptı yüzünde.hafif kızarıklık.dudak kenarında.sarmısaklı yoğurdu da biraz fazla kaçırınca sağ yanağı al al oldu.
canım yavrum benim.çayımı neskafemi bile istiyo.çaya tay diyo
kahvaltıda da parmağıyla gösteriyor sırayla hangisindne istiyorsa onu veriyoruz.yerken çokkkkk tatlı..haaa.bir keresinde babası incir reçelinden tattırmıştı.o da alerji yapmıştı.işte yedikçe öğreniyoruz.
eti butu blendırla ya da çatalla ezip veriyorum.ya da elle çok minik parçalıyorum.yiyor tatlım.çok tatlım.balığı da çok dakkat ederek veriyorum. yiyor yiyor

alabama yaaa...maşallah mert soğuk kış dmeden parkta hergün...aman hasta olmasınlar..biz de dün ilk olarak dün sabah mahallemizde yürüdükerken saatte..çok kısa süre...ben bir elindne tutum.o uçtu adeta.yürümedi koştu.çok mutluydu koşarken.ağzını sonuna kadar açıyor çek sevindiği mutlu olduğu zaman.yine öyleydi.yorulunca yere oturdu.ev sandı zahir!
babası ne hayaller kuruyor yaz gelsin şöyle yapıcaz kızımla böyle yapıcaz diye.

zarphocam....clarisa daha iyi mi?çocuk büyütürken insan kendine ayıracak vakit neredeyse hiç bulamıyor...bundan şikayetçiyim...yine de Allah yavrularımıza sağlık versin.canları sağ olsun da...geçecek bu günler....clarisanın maması size kalmış!ben de bazen kızımın meyveli yoğurtlarını yiyorum.önceden kokularını bile sevmezdim.kızımla birlikte yeni bir milat başlattım
bileğiniz düzeldimi?.

tayf.......değerler biraz daha iyiymiş.sevindim.inşallah hayırlısı ile alacaksın minik danaları kucağına...dötlerine dötlerine vurucan inşallah.

diğer güller..herkese sevgiler....Allahım benim mutluluğumdan size de versin...sizler de tadın anneliği.Emekleriniz karşılığını bulsun inşallah.
unuttuğum vrsa affola.kaçak göçek kaç kere oturdum kalktım yazdım.

selam 38 in gülleri.....

meryecim......canım içimi rahatlattın...herşeyin yolunda olduğuna çokk sevindim.herşey çok güzel olacak inşallah..

nisa...şafak kaç?en son 6ıncı gündenbahsediyordun da ne zamandı bir iki sayfa acele ile baktım göremed,im.sanırım test günü çok yakın.hadi...inşallah...Allahım senin de yüzünü güldürsün inşallah

cans hocam.....selam...size yazmamışım ama yazdıktan sonrasında aklımdan geçtiniz.ameliyat oldumu acaba diye.geçmişten okunmamış sayfalarım var.tam net bilmiyorum.en yakın zamanda siz de start verirsiniz inşallah

bebek yemekelri muhabbeti olmuş.benim kızım ne versem yiyor teyzelerimaşallah yavrumaa.gak diyom veriyom guk diyom ne versem yiyor yavrucum.sadece patlıcanı sevmedi midesi bulandı.bir de şeftalili yoğurt ile portakal suyu alerji yaptı yüzünde.hafif kızarıklık.dudak kenarında.sarmısaklı yoğurdu da biraz fazla kaçırınca sağ yanağı al al oldu.
canım yavrum benim.çayımı neskafemi bile istiyo.çaya tay diyo
kahvaltıda da parmağıyla gösteriyor sırayla hangisindne istiyorsa onu veriyoruz.yerken çokkkkk tatlı..haaa.bir keresinde babası incir reçelinden tattırmıştı.o da alerji yapmıştı.işte yedikçe öğreniyoruz.
eti butu blendırla ya da çatalla ezip veriyorum.ya da elle çok minik parçalıyorum.yiyor tatlım.çok tatlım.balığı da çok dakkat ederek veriyorum. yiyor yiyor

alabama yaaa...maşallah mert soğuk kış dmeden parkta hergün...aman hasta olmasınlar..biz de dün ilk olarak dün sabah mahallemizde yürüdükerken saatte..çok kısa süre...ben bir elindne tutum.o uçtu adeta.yürümedi koştu.çok mutluydu koşarken.ağzını sonuna kadar açıyor çek sevindiği mutlu olduğu zaman.yine öyleydi.yorulunca yere oturdu.ev sandı zahir!
babası ne hayaller kuruyor yaz gelsin şöyle yapıcaz kızımla böyle yapıcaz diye.

zarphocam....clarisa daha iyi mi?çocuk büyütürken insan kendine ayıracak vakit neredeyse hiç bulamıyor...bundan şikayetçiyim...yine de Allah yavrularımıza sağlık versin.canları sağ olsun da...geçecek bu günler....clarisanın maması size kalmış!ben de bazen kızımın meyveli yoğurtlarını yiyorum.önceden kokularını bile sevmezdim.kızımla birlikte yeni bir milat başlattım
bileğiniz düzeldimi?.

tayf.......değerler biraz daha iyiymiş.sevindim.inşallah hayırlısı ile alacaksın minik danaları kucağına...dötlerine dötlerine vurucan inşallah.

diğer güller..herkese sevgiler....Allahım benim mutluluğumdan size de versin...sizler de tadın anneliği.Emekleriniz karşılığını bulsun inşallah.
unuttuğum vrsa affola.kaçak göçek kaç kere oturdum kalktım yazdım.

Canlarım sabah adetin 3.günü ya...atlamak lazım diye gidip kan verdim bakalım hormonal durumlar nedir diye.Hay gitmez olaydım.Okul çıkışı gidip sonuçları aldım vay anam vay benim Estradiol tavan yapmış fsh ise yerlerde sürünüyor.Eylülde de başıma gelmişti.Kist teşhisi konmuştu.E2 öyle yüksek olunca fsh yi baskılıyormuş.Şimdiki değer o aydakinden bile yüksek.Oysa çatlatma iğnesi olmuştum bu ay.Demekki çatlayamamış yada artık neyse ne.Oysa 1 ay önce ne güzeldi sonuçlar.30 günde sanki içerde dandanakan savaşı olmuş..Morlim bozuldu.Kös kös eve geldim.İşin kötüsü artık doktorumla da irtibatı kestim.Çünkü bir dahaki tedaviye ona gitmiycem.Şimdi arayıp sonuçları söylesem gel bakalım bi diyecek.Adetim bitince gidip burda bir doktora görünmek lazım .Büyük şehirlerde oturanlarınız için söylüyorum çok şanslısınız kıymetini bilin.Bizim burda durum dr açısından içler acısı.Geçen ay gittiğim Çatlatma iğnesini vereni de hiç tutmamıştım kılkuyruğun tekiydi.Abi ben artık bunları gözünden kılından tüyünden tanıyıp anlıyorum sanki ve güvenemiyorum.Güvensizlikte kötü bir şey.Hayal kırıklıklarının sonucu olsa gerek.Oysa adamların ne suçu var.43 yaşında ne bekliyorsam.Estradiol 639 FSH 2.68.Onların suçu ne onlar mı yaptı.İşin kötüsü labaratuara da şüpheyle yaklaşıyorum.Ya doğru çalışma yapmamışlarsa...Paranoyak bi durum benimkisi ama aslında amacım yoğurdum ekşi dememeye çalışmak galiba.En iyisi benden cacık macık olmaz deyip öyle pembe hayaller kurmamak...
Kızlar bi şey rica edicem lütfen benim bu olumsuz yazılarım kimsenin moralini bozmasın.Çünkü aranızda yaşı benimkiyle aynı olan hiç yok.Ben 2 ay sonra 43'ümü bitiricem.O yüzden ben zaten bu konuda çok çok umutlu hiç olamadım.Eğer olursa mucize olur diyordum hep hatırlarsanız.Ayrıca da şunu eklemek isterim dünyanın sonu değil.41 yaşında evlenmek zaten bu konuda işe eksiyle başlamak olmuştu.Allah verirse diye umut etmek güzel.Ben o umudu taşıyorum sadece.Elimden geleni de yapmaya çalıştım bir süre daha da devam edicem .Kendime 2 deneme hakkı daha verdim toplamda 4 eder.Ocak ayında memoriale semra hanıma gidicem.Konferanstı,ekipti mekipti derse onunla da işim olmaz.Önce gidip konuşayım bakalım.Tamam takiplerini ben yapıcam derse başlarız yoksa bahçeciye...Çok uzattım kafanızı şişirmeden kaçayım ben.Beni rahatlatmak için yorum yazmak zorunda hissetmeyin lütfen olur mu.Şimdi denizbulut alabama tayf okurlarsa bana sigara içmeye devam et senden cacıkta olmaz piyazda diyecekler biliyorum.Ama abi gel şimdi şu kağıda bakta içme.Adamı keşte yapar alkolikte bu değerler:2: :))

Selam arkadaşlar,

Dar bir vakitte çabucak yazayım.

Maiumut, yarın büyük gün. Müjdeni bekliyoruz arkadaşım.

Denizbulut, çok geçmiş olsun. Başarılı bir ameliyat geçirmişsin gibi duruyor, kurtuldun inşallah. Gelecek sene başında doktorunun adını almak için kapını çalacağım böyle giderse. Batu ile yemek maceralarınızı okudum. Allah yardımcınız olsun. Yalnız Batu'nun halanı ti'ye aldığı bölümü okuyunca kahkaha attım resmen, akıllı bıdık. Çorba tarifi için de sağol. Gelecek ay sonu geçeceğiz sanırım balığa, muhakkak denerim.

Yağmursesi, keyifle büyüt Zeren Ay kızımızı, müsait zamanında fotoğrafını görmek isteriz, hatırlatayım. Darısı tüm arkadaşlarımıza, isteyenlere.

Tayf, çok geçmiş olsun. İnşallah vaktinde bir doğum için hastaneye gidersin, öncesinde gözetim altında olmana gerek kalmaz.

Zarpdeniz, ikinize de çok geçmiş olsun. Umarım bugün daha iyisinizdir, insanın içi gidiyor citlenbigi hapşırırken düşününce.

Alabama'cım, bravo azimli ve sabırlı anneye. Kayınvalide takdiri kazanmak zordur ha, bravo. Ek gıdayı sormuşsun, iyi şükür, üzmüyor beni. Bayağı bir arttırdım denediğimiz sebzeyi filan, ek gıdalardan ha gayret ana öğün yapıyoruz şimdi. Bazen sevdiği şey bittiğinde kızıyor filan. Zarpdeniz sağolsun bir link attı, bebek gıdaları ile ilgili. Bir bebeğin bir gıdayı sevip sevmediğini anlamak için 21 ayrı kereye kadar denemek ve sonuca ona göre varmak gerekirmiş. Daha yolumuz var ancak günde 300 gr civarı ek gıdaya çıktı yemesi, bence gayet iyi gidiyor.

Son düzenleme:

Benden gelen yorum seni nasil rahatlatir bilmiyorum ama sadece dusunduklerimi soylemek istiyorum. Bu isi kampa girmis gibi ciddiye aliyorum, yedigim ictigim , vitaminlerim, sporum, moralim( bunda cok basarisizim ) herseyime dikkat ediyorum ve cok sikildim. Etrafimdakiler de sikildi artik benden. Uc bes cok iyi arkadasim disinda herkes beni sikici buluyor cunku yeme icme eglenme gibi kurallarim cok kati. Ama gercekten beni anlayanlarla iyi gidiyor iliskilerim. Ama ben de cok sikildim kendimden. Eski nesem enerjim ve toleranslarim tukendi bitti. Dedim ya kampta gibiyim. Ama boyle olmazsa da zaman gecip gidiyor oyle yata yata cocuk sahibi olma luksum gecti farkinda olamadan. Keske biri cikip bana deseydi ya boyle olur bak diye.
Neyse diceem su; ipin ucunu birakirsam duserim diye tutunuyorum.
Bence icine sinen bir doktor adam edecek seni....hele bir gel su carkina comak soktugumun istanbuluna. Maalesef ne varsa burda var...

Geçmiş olsun Alkancım.Sende basit bir kist olmuş çokta moralini bozma.Sonuçta kendiliğinden geçiyor.Bende de var basit foliküler kist.Soğan kürü yaptım.Bilmiyorum sonucu dr bana çok kafama takmamamı eğer geçmezse aspire ederiz dedi.Bende zaten tüp bebeği ocakta düşünüyorum.Fazlada geç klmakta istemiyorum.Kistim geçsin hormonlarım dengelensin o zaman başlamak istiyorum.Denizbuluttan önce ben diyeceğim sigarayı biran önce bırak detoks etkisi içinde buğday çimi tableti kullan derim.Yılbaşını bekleme

canm ya biz 5 ay 20 gün olmuştuk öyle başlamıştk ek gıdaya dr umuz 10 gün erken başlayalım demişti benm kız kaka yapmıyordu o aralar içine yağı da iyi katalım demişti sen biz den bir ay geridesin ve vermiye bile başlamışsın ben 5. ay da meyve püresi ve yoğurda başlamştık size dr unuz mu verin dedi yemek yerine değlde tadına bakmak için ver bence

inş.herşey yolundadr dünkü bizi çok rahatlttı

aman ne tatlı tahmin edebiliyrm ne sevinmştir benm kız bazen bir şeye dokunmak istiyr anlıyrm neye dokunmak istediğini biraz eline veriyr değmeyin onun bakışlarına yüzündeki ifadesine mutluluk ifadesi ve güven ifadesi sevinçç gösterileri yapıyr yerim ben onu annesi allh evlatlrımızla mutluuğumuzu artrsın ve isteyen tüm kadnlara naip etsin
benim kız bu aralr beni takmıyr babası eve gelir gelmez bırakmıyr onunla ilgineyim varsa yoksa babası benm kucağa bile gelmiyr altını temizlemek için alayım diyr çığlık çığlığa görsen adama diyrm altını sen değiştir beni dinlemiyr altını değitiriken bile mutlaka baba yanında olacak bir gece uyandğında babada durmuyr ısrarla beni istyr onun dışında bbacı bu kız

canm ya nasipte varsa olcak onun dışında herşey boş çok sıkma kendini nice kadın biliyrz menapoza girdim diye düşünrken hamile kalmışlardı

sağol canm sende inş.herşey yolunda gider send e moralıini bozma şu olamadığn ameliyt durmu nasıl
olamadığn allh şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…