38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Merye, atlamışım canım, halbuki senin sonucu okumaya girmiştim. Çok şükür içini rahatlatacak şeyler duymuşsun. Keyifle kucakla bebeğini.Ben mi atladım, bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?

Alkan, geçmiş olsun arkadaşım. e2 yüksekliğinin bu seviyede olması ne demek bilmiyorum, kist olmuş olabilir mi, tamam doktorunu istemiyorsun ama başka bir seçenek yok mu? Ne bileyim, bekleterek kist varsa büyütmeyesin ya da e2'yi baskılamak için verilecek ilaçlar var diye biliyorum. Yaşı benim gibi olan yok demişsin de bizler dunku yumurta degiliz ya be arkadaşım, hepimiz 40'lı yaşlardayız, hepimiz 35'ten sonra zor bu işler denilen insanlarız. Elbette çocuksuzluk dünyanın sonu değil, Allah'tan kendine daha deneyecek süre koymuşsun. Kötü haberi ben veriyor olmayayım ama Memorial'da tedavi olmuş biri olarak diyeyim, Semra Hanım'ın takiplerin ibaştan sona yapabildiği bir hastası olduğunu zannetmiyorum. Yazmıştım daha önce, Hale Hanım'a gitmeme rağmen, iki kere takibimi başka doktorlar yaptı. Rica etmesem OPU'mu başka biri yapacaktı, transfer pazara denk geldi, transferi de beni bir kere muayene eden bir doktor yaptı, ben de transferi çok önemsememiştim. Herşey gönlünce olsun, inşallah bu yazılarını bir gün eskiden neler demişim şimdi bebeğim kucağımda diyerek okursun. Umarım hamileliğini ve bebeğini bu sayfalarda okuyucağım. Sigara konusunda 20 sene içmiş biri olarak ne kadar zorlu birşey olduğunu bilerek 'ne olursun bırak' diyeyim. Gerçi bana kızımı getiren denememde, nasıl olsa olmayacak bu da son tedavim zaten, sonucu alır bir sigara yakarım diyordum. Evet sigara yapacağını bir günde yapmiyor, yıllardır yapacağını yapmıştır ama nereden dönersen kar. Bıraktım de de alkışlar sana gelsin.

Son düzenleme:

sğol canm inş.keyifle alacaz bebişlri ve bebşlrimizle yola yaşlanmaya devam edecz canm cinsiyeti hiç yazmadmki bebeğim erkek dediler hayrlısı ile inş.darısı bşına diyeyim mi istiyrsan amin valla ben asla olmayacak diye hiç bir şey düşünmedim nasipte varsa oluyr ben ilkini bulmayı beklemezken şimdi ikincisine hamileyim
hamiş kalmak isyen kızlar her gittiğim dr çok zor mucize gibi diyrdular benm sorn erken menapoz yumurtalarda iş kalmamş diyrlardı ama ben burda bu sitede tavsiye edilen hemen hemn herşeyi yaptım ve sabrla inanarak yaptım dua ederek ve tanıdğklrımdan dua istiyerek
şimdik drum bana sana hala inanamoıyrm ben hamile kalmaz dedim kaldn ben bu kız doğrmaz dedim dğrdun şimdi de ikinciye hamilesin valla bu tm bir mucize diyr başka birş y demiyr hr gidişimde bunları bana söylüyr sen 38den sonra açıldın diyr
ve bzı arkadaşlar sigarayı içmekten bahsediyr
alkan sigaryı bıraktıktan snra vuct 6 ay sonra kendine gelmeye başlaıyr bilmem ne kadar sonra hiç içmemiş gibi olyrsn

.................
[COLOR="#EE82EE selam kızlarr..
evet meryecim,benim bildiğim 10 yıl sonra hiç içmemiş gibi oluyosun bendse 14 ay oldu bırakalı ama bu ara tek tük içer oldum..
stresten dolayı ..
kaç yaşındasın meryecim normal yollamı oldu bebişlerin?...
[/COLOR]

İyi geceler kızlar
Bu aralar paylaşacak çok şeyim yani bir tedavim falan olmadığı için yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum.
Denizbulutçum Batu ya da sana da çok geçmiş olsun.Batuya olanları okurken bile çok korktum kim bilir sen neler hissetmişsindir.Allah korusun yakışıklını.
Maiumut,Toana ve akidecik inşallah emekleriniz boşa çıkmaz kucaklarınız dolar yavrularınızla.
Tayfım topicimizin en realisti en bi pozitifi takma şu şekeri kafana sen onu da halledersin eminim.Demesi kolay biliyorum ama az kaldı sağlıkla gelecek oğulların inşallah.
Alkancım sen de takma şu yaşını lütfen. Ha 40 ha 43 bişey farketmiyor.Kayınpederimi annesi 45 yaşında doğurmuş.Ve kayınpederim tanıdığım en zeki erkek( eşim duymasın).Bu fsh denen meret ne ilginçmiş.Geçen ay 7 idi benim de bu ay 10 olmuş.Cuma günü kontrolüm var bakalım doktorum ne diyecek.
Meryecim korkulacak bişey yokmuş sanırım.Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.
Yağmursesinin de kızı olmuş ne güzel.Allah analı babalı büyütsün,uzun ,sağlıklı bir ömrü olsun inşallah.
Hepinizi kocaman öptüm.Güzel haberlerinizi almak dileğiyle...

zarpdeniz cim sebze ve hiçbir katı gıda konusunda acele etme. o şu anda sadece tadacak ve tadıbna alışacak. bir arkadaşın doktoru her yeni tada alışması için 5 kere mi 7 kere mi üstüste onu ver sonra yeni bir tadı ver demiş. bebekler bizim gibi değiller. sadece süt (mama) tadına alışkın olduklarından yeni tadlara zor alışıyorlar ve bizim gibi üstüste yemekten sıkılmıyorlar. yaptığın pürelere bir tatlı kaşığı zeytinyağı ekliyorsun değil mi? soğan ne zaman ekleniyordu hatırlamıyorum ama az soğan ekle tad veriyor. bir de 1 tatlı kaşığı gibi pirin. ayrıca çatalla ezip çok katı yapma. pütürlüye ileride alışır. henüz çok küçük. birz sulu pişir. rondodan geçir. mesela 1/2 havuç, 1/2 patates,1/2 soğan ve 1 tatlı kaşığı pirinci 1 e yakın su bardağı su ile çok kısık ateşte yarım saat - 40 dakika pişir. su biterse az sıcak su eklersin. kıvamı zamanla ayarlıyorsun. bir süre bunu tatsın sonra kabak eklersin. ona da alışınca kabak yerine ıspanak eklersin vs vs. 6. aydan sonra da et eklemeye başlarsın. sakın ısrarcı olmaz. şu an hiçbir ek gıda ile doymayacak. sadece tadına alışacak. ay bak sonra batu gibi falan olur uğraşırsın allah korusun :18:

canım havlu atmadan önce kendine 3-4 ay ver. doktorlarına git. kürlerini yap. nacizane hiç bırakmadan hayır tohumu-buğday çimi-soğan incir kürü yap. sağlıklı eslen. hamileymişsin gibi. sporunu yap. bir de sigarayı bırak. 4 ay sonra olmazsa tekrar başlayıp yavaş yavaş ölmeye devam edebilirsin.

geçmiş olsun dileği için herkese teşekkürler. batu nun kazası nedeniyle erteleyecektim ama baktım iyi basıyor ertelemedim. iyi oldu aradan çıktı.

herada ben bu doktoru internetten buldum. eve yakındı muayenehanesi. baktım halen cerrahpaşada da çalışıyor. üniversiteyi orada bitirmemiş ama uzmanlığını yapmış galiba. bir de lazer olmak istediğimden lazer hakkında oldukça iddaalı gördüm. gittim yaptırdım. şu anda memnunum. 1 ameliyatla mevcut olan ince kılcal damarların çoğu geçti. ben bu kadar iyileşme beklemiyordurm. uzun süre skleroterapiye de giderim diyordum. benim bacaklar özellikle 2 tüp tedavisi ve üstüne bir de doğum sonucu mahvolmuştu. 80 lik kadınlar gibi olmuştu. şimdiden oldukça toplamış. bir de benim ayak bileklerim kalındır tamam ama meğer varisten kalını da geçmiş kütüğe dönmüş. şu an bakıyorum da kalın malın meğer ayak bileğim varmış bakalım 1 aya sonuç tam belli olur.

amin canm darsı inş.başına benim anlamadığm gerçi pek bilmemde fsh yükselince tehlike idi menapoz idi düşünce ne olur bilmiyrm allh gönlüne göre versin

günaydın 38in gülleri

günaydn tatlım

Merhaba Arkadaslar,

Maiumut, testini yaptin mi canim? Hadi hakkinizda hayirlisi olsun.

Deniz Bulut, oneriler icin sagol canim, gelismeleri yazarim. Bileginle ilgili yazdiklarina guldum, komik kadin...

Merye, demek bir oglus bekliyorsunuz, hayirli olsun, saglikla gelsin.

Denizgeldi, demek Deniz'in meyveli yogurtlarini bitiriyorsun, fena fikir degil, afiyet olsun, en cok da kizina yarasin. Clarissa biraz daha iyi canim, sagolasin.

Alabama, yazmayi unuttum Mert'e kocaman masallah demekki bagisiklik sistemi harika calisiyor. Bir cok kimseden duydugum krese, okula baslayinca cocuklarin cok cabuk hasta oldugu...neyseki ona da daha vakit var.

Alkan, E2 degerin bayagi yuksek cikmis, mutlaka kontrol altina alinmasi gerekir diye dusunuyorum. Normalde kur, Dong-Quai, Larginine filan kullan derdim ama bunun normale inmesi icin doktora ihtiyacin var canim. Dr. Murat Berksoy'un ismini mutlaka duymusundur, ona gitmeni tavsiye ederim. O'na gittiginde sana yapilmasi gereken testlerin bir listesini verecektir yada kendi hastanesinin altinda bir lab. var orada yaptirabilirsin, testler biraz pahali ama yapilmaya kesinlikle deger diye dusunuyorum. Yillarca tedavi goren biri olarak bu testler sayesinde bende kan pihtilasmasi oldugu tesbit edildi. Ama bir kismini devlette bir kismini belki orada yaptirabilirsin, sana cok yardimci olacagina inaniyorum.

Rieuse, umarim doktor sonrasi kendini dhaa iyi hissedersin.

Tayf, bugun ugramamissin galiba, umarim her sey yolundadir.

Cans, sen nasilsin, degerlerin kontrol altina alinabildi mi?

Sevgiler herkese...

Maiumut, merakta bırakma bizleri, inşallah müjdeli haber alacağız bugün senden.

Rieuse, cuma günü keyifle çıkarsın doktorun muayenesinden umarım. Lütfen bizi gelişmelerden haberdar et.

Merye, demek bir de oğlan. Eh süper, sağlıkla ve keyifle tamamla hamileliğini inşallah, doğum müjdeni de buradan okuyalım. Beni sormuşsun, evet ya ikinci bir bebeğe hayır demem. Yukarıdaki yazdıysa dediğin gibi, neden olmasın.

Arkadaşlar yazılarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim...Evet doktora görünmek şart oldu napalım...Bu gün maiden haber bekliyoruz.Allah inşallah yüzüne bakar da onunla birlikte biz de seviniriz havalara uçarız...Maicim biliyorum yüreğin ağzında bakliyorsun.Sonuç ne olursa olsun Her koşulda hayat çok güzel unutma.Bu hayatı Bebeğinle birlikte yaşaman dileğimle...

canım benim sakın üzülme,ben izmirde tedavi gördüm birkaç kez,bana hep yaşın dediler yumurtaların kötü dediler-ama onlara inat RABBİM'in izniyle sağlıklı bebeklerim olacak benimde-bende onlara 45 yaş üstü doğuran kadınları gösterdim,bana hep kendi yumurtaları değil dediler mümkün değil dediler,van depreminden sonra 47 yaşında bir kadın çadırda sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi.o kadıncağızdamı başkasının yumurtasını doğurdu.oldumu olur ALLAH yeterki istesin.benim bir arkadaşımın şöyle bir sözü var;''ALLAH vermek istemeseydi istemeyi vermezdi'' diye.biz anne olmayı istiyorsak bize hayırlı sağllıklı bebeklerde verecek inşallah.ne yapmamız lazım1)umudumuzu kaybetmeyeceğiz 2)tedavi bırakmayacağız3)bitki kürlerimizi ihmal etmeyeceğiz4)en önemliside bol bol dua edeceğiz.çalışmayana hiçbirşey yok hayatım,yağmur sesini okumadınmı,neler yaşamış.ben inanıyorum senin harika sağlıklı bebeklerin olacak.ben aydın da oturuyorum,tüm zorluklara katlanıp bu ay istanbula gelip gideceğim tedavim için.ayrıca 15 yaşında yumurtaları kötü olan birsürü insan var,41 imde evlendim diye üzülme.bu kader işi.biz bebeklerimiz için yorulacak anneleriz.ama kavuşacağız ergeç.bu arada bende 41 imdeyimöpüyorum seni kocaman.

Teşekkürler canım,çok tatlısın..Dilerim tedavin bebeğini sana getirsin.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Sevgiler...
arkadaşlar merhaba
malesf güzel haber veremiyorum.olmadı gelmedi bana meleğim.üzgünüm.

Mai cim bi dahaki sefere tatlım.Sen çok güçlü bir kadınsın bundan nasıl emin oldum bilmiyorum ama oldum işte.Sendeki azim banada bulaşır el ele verir 2012 de tayfın dediği gibi doldururuz göbişleri inşallah...Üzülmek yok yola devammm(abi ben bu slogana aslında acayip kılım.Tepe tepe kullandı birileri meydanlarda ama bizim durumumuza da cuk oturuyor.Kullanmak durumundayız yani)
Canını sıkma sevgiline sarıl ve Allaha dua et.Sağlık versin para versin güç versin ki yola devam edelim.Öpüyorum seni sevgiler...

iyi akşamlar merye...daha iyimisin?meryem ve kardeşi nasıllar?demek bir bibili geliyor...nereden kaldıysa aklımda sanki kız gibi gelmişti bana.hayırlı sağlıklı evlat olsun annesi.......

ben de okuyorum.bilmiyorum tek tek yazabilirmiyim...her okuduğuma hemen yazmak geliyor ama maalesef okumak bile artık neredeyse lüks..

nisa.....canım....canın sağolsun güzelim.....bir daha ya inşallah....sarıyorum seni.....

Kizlar merhaba butun gun gireedim gercekden cok hastaladi oo tek yumurtada bos cikdi yapacak birsey yok ya bu yoldan vazgececigm yada boyle stres ustune stres yasiyacagim bir igne yapmislardi sabah kendime gelemiyorum devamli uyuyorum bilmiyorum ne olacak ne bitecek menapozami giriyorum desem oda herhalde tahlillerde cikar bimiyorum rabbim ne isterse olacak cuma gunu dr la randevumuz var bakalim ne olacak,uzgunmuyum evet uzgunum umitlimiyim oldukca az bakalim ne olacak sizlere haber vereyim dedim hastahaneden geldigimden beri uyuyorum ve gene yaticam esimde yikildi benimle beraber ama birazda bu isler onun sucu biryil boyunca dr a gitmeyi reddetdi hep dedim yasimiz ufak degil ama dinlemedi.Allahim hakkimizda hayirlisi.

akidecim ne kadar zor biliyorum.hemen hemen aynı duyguları yaşıyorum.kendimi bırakmamaya çalışıyorum.diyorumki yumurta takibi yapsanda en fazla olan ay başlasan nasıl olur.kendini toparlamaya bak yoksa deprasyana girersin.eğer ben bıraksam kesin girerim.ama direniyorum.ne kadar zor da olsa önüme bakıcam artık rabbim neyi layık görürse.elimden geleni yapıcam.eğer gelirse bebeğim ohh değmeyin keyfime amaaaaaa gelmezse nasıl yaşarım bilmiyorum.

Canim evde inan hic tad tuz kalmadi psikolojim berbat birde ben oyle bir aileye dusdumki full sorunlular stress evde herzaman bol ve esim cok sinirli ne zorluklarla mucadele ediyorum.valla sunu dusunuyorum menapoz olsa dr lar baslamaz degilmi bilmiyorum ben amliyat olucam tuplerimden oyle karar aldim belkide tuplerin tikali olmasida engel bseylere.sende uzulme ALLAH ne isterse o oluyor zor biliyorum hemde cok zorrr inan hayattan zevk alamiyorum.insallah kavusuruz canimm

maiumut akıdeciknana çok üzüldüm. ama şu an yapacak birşey yok ileriye bakacaksınız. akide sana tüpler ameliyatla açılabilir dediler mi? tavsiye eden dr var mı? 1-2 doktora sorup öyle yaptırmanı öneririm. maiumut inşallah bir sonraki sefere. senin dondurulmuş yumurtan vardı değil mi? yumurtaları arada takip edip alıp donduruyorlar mı? devamlı deneyemediğinden yaş da geçtiğinden ne kadar dondurulmuş yumurtan olsa iyi olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…