arkadaşlar merhaba
malesf güzel haber veremiyorum.olmadı gelmedi bana meleğim.üzgünüm.
Merhaba Arkadaslar,
Maiumut, testini yaptin mi canim? Hadi hakkinizda hayirlisi olsun.
Deniz Bulut, oneriler icin sagol canim, gelismeleri yazarim. Bileginle ilgili yazdiklarina guldum, komik kadin...
Merye, demek bir oglus bekliyorsunuz, hayirli olsun, saglikla gelsin.
Denizgeldi, demek Deniz'in meyveli yogurtlarini bitiriyorsun, fena fikir degil, afiyet olsun, en cok da kizina yarasin. Clarissa biraz daha iyi canim, sagolasin.
Alabama, yazmayi unuttum Mert'e kocaman masallah demekki bagisiklik sistemi harika calisiyor. Bir cok kimseden duydugum krese, okula baslayinca cocuklarin cok cabuk hasta oldugu...neyseki ona da daha vakit var.
Alkan, E2 degerin bayagi yuksek cikmis, mutlaka kontrol altina alinmasi gerekir diye dusunuyorum. Normalde kur, Dong-Quai, Larginine filan kullan derdim ama bunun normale inmesi icin doktora ihtiyacin var canim. Dr. Murat Berksoy'un ismini mutlaka duymusundur, ona gitmeni tavsiye ederim. O'na gittiginde sana yapilmasi gereken testlerin bir listesini verecektir yada kendi hastanesinin altinda bir lab. var orada yaptirabilirsin, testler biraz pahali ama yapilmaya kesinlikle deger diye dusunuyorum. Yillarca tedavi goren biri olarak bu testler sayesinde bende kan pihtilasmasi oldugu tesbit edildi. Ama bir kismini devlette bir kismini belki orada yaptirabilirsin, sana cok yardimci olacagina inaniyorum.
Rieuse, umarim doktor sonrasi kendini dhaa iyi hissedersin.
Tayf, bugun ugramamissin galiba, umarim her sey yolundadir.
Cans, sen nasilsin, degerlerin kontrol altina alinabildi mi?
Sevgiler herkese...
Maiumut, merakta bırakma bizleri, inşallah müjdeli haber alacağız bugün senden.
Rieuse, cuma günü keyifle çıkarsın doktorun muayenesinden umarım. Lütfen bizi gelişmelerden haberdar et.
Merye, demek bir de oğlan. Eh süper, sağlıkla ve keyifle tamamla hamileliğini inşallah, doğum müjdeni de buradan okuyalım. Beni sormuşsun, evet ya ikinci bir bebeğe hayır demem. Yukarıdaki yazdıysa dediğin gibi, neden olmasın.
iyi akşamlar merye...daha iyimisin?meryem ve kardeşi nasıllar?demek bir bibili geliyor...nereden kaldıysa aklımda sanki kız gibi gelmişti bana.hayırlı sağlıklı evlat olsun annesi.......
ben de okuyorum.bilmiyorum tek tek yazabilirmiyim...her okuduğuma hemen yazmak geliyor ama maalesef okumak bile artık neredeyse lüks..
nisa.....canım....canın sağolsun güzelim.....bir daha ya inşallah....sarıyorum seni.....
Butun can kardeslerimm hepinizin iyi dilekleri icin cok tesekkur ederimm inanin silze bana esimden daha anlayisisnz bende inaniyorum desem yalan olacak artik umidimi yitirdimm ama hersey care sizleri gercekden cok seviyorumm.psikolojim cok kotuu esimde aile dr una gitmis beni psikologa yolluyacakmis benim esimde bu kadar anlayislii hic bana destek degil cunku kendide senelerdir depresyon hapi aliyor beni bunlarda yipratti.sizleri seviyorumm
Maiumut, dun birkac kez foruma baktim, seni merak etmistim, bugun ancak vakit bulabiliyorum, senin icin cokkkkk uzgunum canim. Olumsuz sonuc almanin ne demek oldugunu cok iyi bilirim. Ama icinde halen umudun var ve hemen yenisi ile ilgili dusuncelerini yazmisin buna sevindim. Dondurulmus sana surpriz yapabilir, benim ilk ikiz gebeligim donmus embriyolarla tutmustu. Yakin bir tarihte bir arkadasim da en son kalan donmuslarini sehir degisikligi yapacaklari nedeniyle hadi deneyelim burada artik hicbirseyimiz kalmasin diye yaptilar ve su an bir ogullari oldu. Umarim bir sonrakinde seni bebegin bekliyordur.
Akideciknane, sana da cok gecmis olsun. Toparlanip, yeni bir plan yapip yeniden baslamak lazim. Esin bir yil sonra demis ama bir yil uzun bir sure, heleki bizim yasimizda beklemek gibi bir luksumuz yok. Yumurta kaliteni artirmak icin ozel bir beslenme ve kurlere agirlik verebilirsin.
Bu yola baskoyan herkesin yakinda bebeklerine kavusmasi dilegiyle...
Teşekkürler canım,çok tatlısın..Dilerim tedavin bebeğini sana getirsin.Allah yardımcımız olsun hepimizin.Sevgiler...
amin canım ALLAH isteyen herkesin kucağını sağlıklı hayırlı bebeklerle doldursun,güzel haberlerimizi paylaşalım burdan,biz savaşçı anneleriz,bizim kaderimizde buymuş.savaşı başlattınmı?sigarayı bırakıp hayıt kürüne başladınmı?başlamadıysan hadi bugün başla,bebeğin biran önce gelsin sana.
Canim evde inan hic tad tuz kalmadi psikolojim berbat birde ben oyle bir aileye dusdumki full sorunlular stress evde herzaman bol ve esim cok sinirli ne zorluklarla mucadele ediyorum.valla sunu dusunuyorum menapoz olsa dr lar baslamaz degilmi bilmiyorum ben amliyat olucam tuplerimden oyle karar aldim belkide tuplerin tikali olmasida engel bseylere.sende uzulme ALLAH ne isterse o oluyor zor biliyorum hemde cok zorrr inan hayattan zevk alamiyorum.insallah kavusuruz canimm
arkadaşlar desteğiniz hepinize çok çok teşekkür ederim.aramızda çok az kişi ilk seferde kavuştu bebeğine.çoğunuz bu duyguyu tanıyorsunuz.ben bir daha düştüm dizim acıdı.ama geçecek geçmek zorunda.bir dahakine hazır olmak için.umutsuzluk çok zor bişey.insan negatifi alınca bir an kendini umutsuz his ediyor en azından ben öyle his ediyorum.sonra hayır daha herşey bitmedi diyorum kendime.bende hala güç var diyorum.iyiki işim var.evde valla kafayı sıyırırım.işte hem para kazanıyor hemde düşünceyi dağıtıyorum.yumurta ve maddi güç oldukça ben vazgeçmeyecem.allah bu yolda olanlara ve bana kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?