38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Yazmasamda ara sıra topiği okuduğumu hep söylüyorum ve biliyorsunuz. Bir dönem aynı sıkıntıları paylaştığım arkadaşlarımı tabi ki merak ediyorum, merak etmemem mümkün mü?

Dün akşam topiği okuduğumda gerçekten duygulandım. Sanki hala sıkı bir katılımcıymışım gibi güzel dileklerinize bıkmadan usanmadan devam ediyorsunuz. İnşallah bende birgün buradan gerçekten güzel birşeyler paylaşacağım. Belki komik ama (giderek yok denecek kadar azalsa bile ) hala umut ediyorum / edebiliyorum. Zaten minicikte olsa umut olmasa bu kadar deneme nasıl olacak ki ?

Sanırım kubbede hoş bir seda bırakmak buymuş. Tekrar tekrar hepinize teşekkür ediyorum.

arkadaşlar merhaba
malesf güzel haber veremiyorum.olmadı gelmedi bana meleğim.üzgünüm.

Maiumut akideciknane gerçekten üzüldüm adınıza hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri.Umutla başlayıp hüsranla biten tüp bebek denemeleri.Yılmak yok yola devam etmeliyiz inşallah bir daha ki sefere diyelim.Demekki daha zamanı gelmemiş.En kısa sürede toparlanıp daha güçlü olarak yeni tüplere hazırlanmak bakarsın kendiliğinden de geliverir.Maiumut senin bildiğimkadarıyla dondurulmuşlarında vardı sanki.

Maiumut, Akidecik, üzgünüm arkadaşlar. Negatif tedavi, boş ya da döllenmeyen yumurta ne demek iyi biliyorum. Üzülmemek elde değil ama silkinip yola devam demeli, mesajlarınızda o umudu okuyorum zaten. Bizler o yolda yanınızdayız, dualarımızdasınız.

Son düzenleme:
deniz bulut ve nihal bu denemede bir taze yanınada donmuş konu.geriye bir tane donmuşum kaldı.dr diyorki önümüzdeki ay onu tarnsfer edelim.bakalım eğer bende de o ayki yumurta iyi durumdaysa dr a onuda almalarını söylicem.gerçekten insan kendini çok kötü his ediyor.şimdi zoraki hayata bıraktığım yerden devam etmek zorundayım.çalışmam gerek.malum denemek için para gerek.gelde bu moralle çalış.ama başka çare yok.

son günlerde kendi derdime düştüm.toanayla sık sık konuşuyoruz.burda ondan epey tahlil istemişler birde rahim filmi.hepsini yaptı.eşinin de kromozom testini istemiş dr.hollandada iki ayda çıkarmış.o yüzden sanırım bu ay eşide gelicek.kromozom testi memorialde yapılacak.tonaya ilaç listesi verilmiş.bir tane hapı kullanmaya başlamış.allah onda en yakın zamnda bebeğini gönderin.geldi buraya tam benim transfere denk geldi.yüz yüze görüşemedik.ama hemen hemen her akşam konuşuyoruz.inşaAllah bu gelişinde görüşecez.hepinize selamları var.

maiumut, akideciknane, onlarca olumsuz sonuç almış birisi olarak anlayabiliyorum sizi.ama yılmayın ne olur.vardır bir zamanı.çabuk toparlanmanızı dilerim.

Butun can kardeslerimm hepinizin iyi dilekleri icin cok tesekkur ederimm inanin silze bana esimden daha anlayisisnz bende inaniyorum desem yalan olacak artik umidimi yitirdimm ama hersey care sizleri gercekden cok seviyorumm.psikolojim cok kotuu esimde aile dr una gitmis beni psikologa yolluyacakmis benim esimde bu kadar anlayislii hic bana destek degil cunku kendide senelerdir depresyon hapi aliyor beni bunlarda yipratti.sizleri seviyorumm

teşkkür inş sağlkla devam edecz gerçi doğrncaya kadar emn olamam herhade ama birz rahatldm darısı isteyen herksn bşına inş

o zamn e inş amn

sağol brz daha iyim benm kız bırakmıyr brşy yapyım sizkilerde öylemi benm kızın popsndan kaka eksik olmyr iki aydr ya teyzesi ne yapcm bilym günde 7 8 kaka ypıyor gttk gastr.ye normal dedi kilo alımımz çok az ama boyumz uzamiş allhtan

alh sbr vrsn eşn de çok iyimş valla benmki de eğr böyle bebek diye tutturrsan bilemyrm yani ne gibişylr olur diyrdu adam dua bile etmiydu

İyi akşamlar ...

Mai ... Üzüldüm ...Ama çaresiz değisin arkadaşım .Lütfen yılma ve sonuna kadar denemeye devam et .. Bir gün keşke bir defa daha deneseydim dememek için pes etme ve lütfen kendini üzme ..

Akidecik nane .. Senin için de çok üzüldüm .. Ama Mai'ye de yazdığım gibi çaresiz değilsin .. Bu çabaların sonucunu mutlaka verecektir . Kafandaki her şeyi bir kenara at ve sakin düşünmeye çalış . Kendine mutlaka bir yol haritası çiz ve olumlu taraflarını görmeye çalış .. Hiç bir şey için geç değil.. Yeter ki Allah ol desin .... Sevgiyle kal....

Denizgeldi... Sümüklü böceğin hikayesini hepimiz salya sümük okuyoruz .. Hepimiz çok etkilendik . Ben zaten senin mükemmel bir anne olacagından emindim .. Ne güzel bir aile olmuşsunuz .. Maaşallah ailenize ... Eşini de takdir ettim .. Babalık ona da çok yakışmış ... Hayat sana ve ailene mutluluk saglık huzur getirsin .. Torunlarının yolunu gözleyen iki sevimli ihtiyar yapsın ...

Ameliyatımı soran arkadaşlar olmuş .. Hepinize çok teşekkür ediyorum .. Sağolun ... Maalesef olmuyor olamıyor .. İlaç kullanımına bağlı karaciğer enzimleri normale dönmedikçe kurtulamıyorum Hayırlısı bakalım ...

Herkese sevgiler....

Bende biraz önce doktorumdan geldim geçenaydan kalma bir basit foliküler kistim vardı takip ediliyordu.Neyseki kist geçmiş.Geçtiğine sevindim.Soğan kürü yapmıştım belki ondan kaybolmuştur.Gerçi geçmesini beklemek lazım demişti dr.Geçeceğini geçmezse bile alınabileceğini söylemişti.İlaç başlayalım mı diye sordu bende şimdi değil bir sonraki ay dedim.Zaten önce hormonlarımı merak ediyorum.Gerçi geçen ay kiste rağmen iyiydi.Heralde buğday çimine bağlı olsa gerek.Beni adetin 11-12. günü çağıracaklar galiba.Hoca sanırım o folikülü almayı düşünüyor.Biz doğal yoldan denemek istiyorduk.Bilmiyorum ne yapsak?Kızlar siz ne yapardınız donrururmuydunuz yoksa kendiliğinden olması için çalışır mıydınız?

Maiumut, dun birkac kez foruma baktim, seni merak etmistim, bugun ancak vakit bulabiliyorum, senin icin cokkkkk uzgunum canim. Olumsuz sonuc almanin ne demek oldugunu cok iyi bilirim. Ama icinde halen umudun var ve hemen yenisi ile ilgili dusuncelerini yazmisin buna sevindim. Dondurulmus sana surpriz yapabilir, benim ilk ikiz gebeligim donmus embriyolarla tutmustu. Yakin bir tarihte bir arkadasim da en son kalan donmuslarini sehir degisikligi yapacaklari nedeniyle hadi deneyelim burada artik hicbirseyimiz kalmasin diye yaptilar ve su an bir ogullari oldu. Umarim bir sonrakinde seni bebegin bekliyordur.

Akideciknane, sana da cok gecmis olsun. Toparlanip, yeni bir plan yapip yeniden baslamak lazim. Esin bir yil sonra demis ama bir yil uzun bir sure, heleki bizim yasimizda beklemek gibi bir luksumuz yok. Yumurta kaliteni artirmak icin ozel bir beslenme ve kurlere agirlik verebilirsin.

Bu yola baskoyan herkesin yakinda bebeklerine kavusmasi dilegiyle...

arkadaşlar desteğiniz hepinize çok çok teşekkür ederim.aramızda çok az kişi ilk seferde kavuştu bebeğine.çoğunuz bu duyguyu tanıyorsunuz.ben bir daha düştüm dizim acıdı.ama geçecek geçmek zorunda.bir dahakine hazır olmak için.umutsuzluk çok zor bişey.insan negatifi alınca bir an kendini umutsuz his ediyor en azından ben öyle his ediyorum.sonra hayır daha herşey bitmedi diyorum kendime.bende hala güç var diyorum.iyiki işim var.evde valla kafayı sıyırırım.işte hem para kazanıyor hemde düşünceyi dağıtıyorum.yumurta ve maddi güç oldukça ben vazgeçmeyecem.allah bu yolda olanlara ve bana kolaylık versin.

Son düzenleme:

zarpcım canım teşekkür edrim.zaten sen ve senin gibi çok denemişler bize örnek ve umut oluyor.arkadaşın mutlulukla büyütsün oğlunu inşallah.darısı benim donmuşa.geleck biliyorum bebeğim benim engelleri aşmam gerek bıkmadan usanmadan sabırla.

Üzülme! Çünkü yaradan umudu en çaresiz anlarda yollar.
Unutma; yağmurun en şiddetlisi en kara bulutlardan çık

Hepinize gercekden cok tesekkur ederim dilerimki bu yolda hepimiz mucadelemizi kazaniriz Rabbim isterse her sey olur ve hepinizi cok seviyorumm. cok kotu birgun yasadimm cook agladim bagirdim cagirdim esime kizdim kavga ettim ne oldu sakir sakir burnum kanadi agladim agladim gozum sisdi. Demekki bunuda yasiyacakmisim ben burada gurbette cok yanlizimm derdimi paylasacagim sadece burasi var ve hepimiz kaderdasiz;.Bir donem girmeyi dusunmuyordum etkileniyorum diyordumm ama etkilenmiyorum destek aldikca gucleniyorum cikmayan candan umit kesilmez.Gercek dostlar burda yasanan gercek hersey burada kendime bir blog acicam ve yasadigim herseyi yazacagim.Yarin cuma mubarek gun sabah kalkinca hepiniz icin ve kendim icin dua edecegim.Kendinize cok iyi bakin bu yolda beraberiz;Iyi geceler

merhaba canım,öncelikle çok üzüldüm yumurtanın durumuna,okuyorum ama yazamıyorum,umutla bekliyordum ii sonucunu,takip ediyordum.naçizane durumuna uyacağını düşündüğüm bir tecrübemi sana yazmak istedim.1 yıl önce izmirde bir doktora gittim,doktor moralimi çok bozdu kötü şeyler söyledi ve tek çaremin az ilaç kullanılarak yapılan bir tüp bebek yöntemi olduğunu söyledi,önce kararsız kaldım ama denemeye karar verdim.bu yöntemle ilaç çok az kullanılıyor 1 veya 2 yumurta gelişiyor geri kalanı tüp bebekle aynı maliyeti düşük daha fazla deneme şansıda veriyor.bu tedavi uygulanan benden başka 2 hanımla daha görüştüm.1. si tedavi sonucu yumurtası boş çıktı,ama ilaç az kullanıldığı için bir sonraki ay tekrar deneyebilecekti(tavsiye edilende oydu çünkü hangi yumurta ii gelir bilinemediği için her yumurtayı değerlendirmek maksadıyla)(41 yaşında)2.si tüp denemiş yumurta gelişmediği için tedavi yarım kalmış ve uğraşma olmaz demişler.bu tedavide 6 yumurtası olmuştu transfer yapıldı tutmadı.tekrar denediğinde yine 6 yumurtası olmuştu,sonucunu bilmiyorum(inşallah hamiledir hayırlısıyla)(yaş 38).benim durumumda 2 yumurta gelişti 1 sağlıklı yumurtam oldu,ancak döllenmedi. bunu yapan istanbuldada merkezler var ben biriyle telefonda görüştüm,onlar çok daha geniş imkanlarının olduğunu söylediler.bu ayın 17sinde istanbulda tüp bebek deneyeceğim ama bu merkezlede görüşeceğim.umutların kırılmasın.ALLAH'ın izniyle ben bebeğim olana kadar mücadelemi sürdüreceğim. biz birbirimizin tecrübesinden faydalanalım,birbirimize destek olalım düşüncesiyle burda değilmiyiz,umarım yazdıklarım işine yarar,öpüyorum seni kocaman.umutların enerjin hiç bitmesin,bebeklerine çok kolay ulaş inşallah.

merhaba canım,durumunu takip ediyor ve büyük bir umutla bekliyordum olumlu haberini,olmadı diye üzülmek yerine hiç zaman kaybetmeden tekrar yola koyulmana çok sevindim.inşallah bu kez olumlu sonuç alacaksın.sevgilerle...

herkese merhaba
maiumut, akideciknane ve umutsuzluğa kapılan arkadaşlar
tüp bebek başlığında "14 yıllık mücadelem" adı altında başarı öykümü yazdım bi okuyun derim.herkes ne yaşadığını bilir ama benim hikayemi görünce asla pes etmeyeceksiniz.

Son düzenleme:
Kizlar selamm ben dr dan geldimm aynen oda sunu soyledi kisa yoldan donor dusunun ama biz reddedik yumurta rezervim azalmiss anccak menapoz en erken 8-10 sene diyor.ama yumurtlama bozuklugu kesin agliyim simdii neyse sonra esim bizim sorunumuz yumurtlama falan degildi tupe baslarken benim tuplerim tikali oldugunu soyledi ve drr ameliyata karar verdi ben 3 ocakda ameliyata giriyorumm kizlarr arkasindan tr de bir dr u aradim seval tasdemir ona degerlerimi anlattim bana ameliyatimi olmami ve aramami soyledi gelismeler boyle,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…