38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

İyi geceler çıtır anneler ve anne adayları...
Tayf günlerdir hiç yazını görmemiş ve seni inan çok merak etmiştim.Kuzularının ve senin iyi olduğunuzu okuyunca çok sevindim.Sık diini az kaldı.Hayırlısıyla günler geçsin ve bizde mutlu haberlerini alalım.Allah yardımcın olsun canım.
Akidecik ve diğer benim gibi umutla bekleyen arkadaşlar bu yılın sonuna geldik.Dilerim 2012 bizim yılımız olsun göbişler bebeklerle dolsun.
Denizgeldi senin topiğini de hayranlıkla okuyor her seferinde seni yeniden yeniden kutluyorum.Çok tatlı bir annesin sen.
Denizbulut Batu nun iştahsızlığını büyütme canım ya...Bak kendinden örnek vermişsin.Sana çekmiş işte.Hep her şeyi koklayarak ve burun kıvırarak yedim.Bir çorba severim bir de balık.Meyvelerden elma gerikalanı tırışka.Ama yaş ilerledikçe hem çocuklarda hem de büyüklerde seçicilik azalıyor.Kilosunu ben tv de ve burdaki resimlerinde normal gördüm gibi ama az bile olsa kafaya takma.Çocuklar temel besinlerden yediklerinde gelişimlerini normal bir şekilde tamamlıyorlar.Ablam oğlunu 2 yaşına kadar bütün yemeklerini püre haline getirerek,çocuğu yere yatırıp ağzına tıkarak püskürtmesin diye de burnunu tıkayarak yedirdi.Yedirmedi daha doğrusu gırtlağına döktü.Bize geldiklerinde annemle ikimiz onların yemek saatinde kendimizi odaya tıkıyorduk.Dehşete düşüyorduk valla ya!Ama kız naapsın yemiyordu kerata.Denemediği yol kalmadı inan.Ayrıca benim ablam da öyle cahil cüheyla filan değildir ha...Eğitimli aklı başında bir kadın bunu nasıl çocuğa yapar diye şaşar kalırdım ben.Oğlan şimdi 16 yaşında filinta gibi adam.Bulsa ablamı da yer aç kaldımmı mazallah...Dİyeceğim şu ki yiyor yemiyor,seçiyor seçmiyor,başkalarınınki böyle ,benimki neden böyle.Bebeğini bir şekilde temel gıdaları alacağı şekilde besle gerisini dert etme.Benim sana tek önerim bu konuda şu olabilir,besin maddelerini görsel olarak onun dikkatini çekecek şekilde hazırlaman.Pilava kaş göz yap köfteden,ağzını havuçtan ,burnunu başka bi şeyden surat olsun pilav,ve sırasıyla yemeğe başlayın.Önce bir gözü sen ye diğerini ona yedirtmeye çalış ya da bakıcı ablası yapsın filan.Çocuklar herşeyi oyunla daha çabuk yaparlar hoşlarına gider..Pirzolanın çubuğuna aliminyum folyo sarıp ucuna da bir minik çıngırak her ısırışında çın çın.Ay anacım ne zor iş şu çocukllar...Benim de biraz işim olur kendileri ve çoook seviyorum çok..Belki yapıyorsundur ama olsun ben yine de fikir vermek istedim.Umarım işine yarar...
Mai cim daha önce de yazmıştım çok güçlüsün sana helal olsun.Yola tam gaz devam...Akidecik ocakta ameliyat var dilerim hayırlı olur bebeğine vesile olur.
Ben bu ay kist teşhisimi estradiolün 600 lerde olması nedeniyle kendim koydum.Fsh 2,8 demekki baskılamış.Yemin ederim uzman oldum ben uzmannn...Bu gün 7.günüm.12 yada 13.günü gidip bi baktırıcam tabi.Ama umut yok bu aydan.Önümüzdeki aylara bakıcaz artık.
Alabama online görünüyordun,iyi geceler canım.Güzel dileklerin için teşekkürler.Merti kocaman öpüyorum.
güzel bir haftasonu diliyorum herkese.Yeniden iyi geceler...

alkancım sağol tüp kardeşim benim.güçlü olmaktan başka çarem yok şimdi.eğer üzülüp sinersem bir dahaki tedaviye ya yumurta çıkazsa erteleyecek vaktimde yok.inşallah kısmetimizde bebek olurda,ister bu gün ister yarın yeterki olsun.ayyy allah aşkına nedir bu annelik duygusundan çektiğimiz.valla yemiyoruz içmiyoruz annelik annelik allah sonumuzu hayr etsin.sağlıkla kavuşalım yavurmuza.

akidecim ocakta kist ameliyatın var.inşallah kolaylıkla atlatacaksın canım.iyi işte en azından engeller aradan çıkarılıyor.menaopzada daha var yani elimizden geldiğince dnemeye devam kardeşim.istiyorsa bu yolda her şeye katlanacaz.ee böylece herhalde hep beraber 2012 de başlicaz.

alkanimm denizimm tayfimm maimutummm hepiniz adini sayamadigim tum arkadaslarimm sizlerii cook seviyorumm bugun gercekden cok iyiyimm arkadaslarimiza gittikk kafa dagildi biraz maimutum terapileri sizlein bebislerin hikayeleri bana cok iyi geliyorsunuzz hicbiriniz uzulmeyinn hepimizz o bbebislerimize kavusacagizz.;

alkann bak sana vericegim linke tikla banada maimut verdi bogure bogure agladim oku azim buu sizlerii cok seviyorum kanatsiz melekleriimm
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...mde-dondurulmuslarla8230-14.html#post22100759

bol kakalı bir günden kocamaaan günaydın

nisa....akide...alkan...toana....aklıma gelmeyen diğer güller.....innşallah bol kakalı günleriniz olur... en yakın zamanda .Aaaaaaaminn.

nisa....akide...alkan...toana....aklıma gelmeyen diğer güller.....innşallah bol kakalı günleriniz olur... en yakın zamanda .Aaaaaaaminn.

canlı canlı günaydın denizgeldi ve bütünnn arkadaşlar.

amin amin denizgeldi bol kakalı uykusuz geceler.

akidecim canım sevindim toparlanmana.

günaydın canm nasılsn ben biraz kırık gibiym burnm boğazım bir kötü gibi
kızım dün akşam 12 ye kadar yatmadı herhalde dişten arada sebepsiz çığlıklar

bugün bol kakalı mı uyandın yoksa

ay canm sağlıkla doğuralım inş.bunları şekeri soracam sende ne gibi bir etki oluşturyr sdece şekierin yüksek mi çıkıyr yoksa rahtsızlıkları mı ortaya çıkkıyr sanırm 5/6 hafta sonrası 38 mi olcan inş.evet bzen insnlar o satha geliyr ürk valla bende inş.3,5 ay sonra ürkmeye başlayacam ama canm onları öpünce ihtiyaçlarını karşılayıca zorluklar keyf veriyr emin ol çok işin var çok benim de inş.allh kurtasın canm ya
ya sen antalya de idin değilmi adana da tp bebk merkezi arıyr bir arkdşn daha genç ama adet olamama durumu vrmş ve fsh si de yüksekmiş bizde 7/8 yaş genç ama fsh yükskliği için arıyr dedim ona intrnt bak ben de araştırym bakalım inş.iyi birini bulur

ya birde bişe sorayım aramızda adana da oturan var mıydı veya bir arkasdş adana da iyi bir tüp bebek merkezi arıyr tavsiye edeceğiniz bir yer var mı

meryecim abimler adanada başkent hastanesin yaptılar.bizim gelin memnun kaldı.bizim ikizler oldu çok şükür tavsiye edrim.ama sanırım dr ları değişmiş olabilir,olsun zaten önemli olan hastanenin tedavi şekli.bir gitsin görüşsün derim.

sağol canm allh senide kavuştrsn bebşlerine söyliyeym

Bu yazıyı yazmak için uzun süre düşündüm ve sonunda yazmaya karar verdim.

Benim ne yaptığım nasıl olduğum kimseyi ilgilendirmese de yazmayı borç bildiğim için yazıyorum. İhtiyacım olduğunda destek olduğunuz için çok teşekkür ediyorum öncelikle.

Kısa bir süre önceye kadar ümitsiz ve yorgundum. 42 yaşında FSH tavan yapmış, yumurtalık rezervi az, mutsuz her kadın gibi doktorun kapısını çaldığımda aşılamayla başlayıp tüp bebeğe doğru yola çıkmaya karar vermiştik.

Ben regl olmayı rahim filmi çektirmeyi beklerken laf olsun diye yaptığım gebelik testim pozitif çıktı. İnanmayıp kan ve idrar tahlili de yaptırdım, sonuç aynı. Şuanda 4 haftalık hamileyim. Hayatımızın en büyük sevincine günlerce göz yaşı döktük eşimle birlikte. Neler hissettiğimi kelimelerle anlatmam gerçekten mümkün değil.

Doktorum mucize bebek diyor. Benim durumumda doğal yolla hamile kalmak neredeyse imkansızmış. Ama ben biliyorum ki eğer Allah nasib etmişse imkansız diye hiçbirşey yoktur. Yeterki umudumuzu kaybetmeyelim, yeterki bu sevinci yaşayacağımıza kendimizi yürekten inandıralım.

Benden önce bu işe başlayıp uğraşıp didinip tedavi gören arkadaşları üzermiyim endişesiyle yazmadım, yazamadım. Ama sizlerden saklamak da hoşuma gitmedi, doğru gelmedi bana ve sonunda paylaşmaya karar verdim.

Birkaç gündür inanılmaz mide ağrıları ekşime ve bulantılarla boğuşuyorum, Tüm gün yatıyorum berbat durumdayım. Ne doğru dürüst bişey yiyebiliyorum ne de uyuyabiliyorum ama olsun. Bizler zaten bu bedeli ödemeye hazır değimliyiz?

Eveli gün bebeğin ilk ultrason fotosunu aldık. Bende bu kağıdın arkasına bu topicde bebek bekleyen herkesin ismini yazdım. Hani gelin ayakkabısının altına yazılır ya… Allahım hepinize aynı sevinci yaşatır inşallah.
Şimdi her gece bebeğin sağlıkla içimde yaşaması için dua ediyorum ve inanınki sizleri de dualarıma katıyorum.
Hepinize sevgiler…

anaaaaaaaaaaammmm,aldığım en güzel en cici haber buuuuuu,çok sevindim allah tamamına erdirsin inşallah...ay valla çok hoş ve umut dolu bi haber oldu bu..tebrik ediyorum zazucum,sonuna kadar sağlıkla ve sıhhatle git inşallahhhhh....süppperr..alkaaaannnnn bak görüyo musun mucize hep kapıda hadi sende bozmadan moralini yoluna devam lütfen...maicim ve akidecik ve toana ve diğer cici kızlar habere bakın siz hele de moral bulun..

Allah tamamına erdirsin.çokk sevindim...ultrason kağıdına arkadaşları yazman çok duygulandırdı beni....innnşallah herkesin bebeği olacak.amiiiiiiiiin

zazu maşaAllah canım rabbim tamamına erdirsin.hayırlısıyla kucağına al inşallah.üzülmek ne demek tatlım ya.darıs tüm bekleyenlerin başına.evet bende diyorum alkannnn bakkk lütfen arkadaşım bak ummadığın zaman geliyor mucize.hepimizin kapısını çalacak elbet.yeterki zamanı gelmiş olsun.bu satte harekete geçtiysek vardır bir sebebi.zazucum iyiki işi bırakmışsın.

Çoook tebrik ederim canım,sırayı bozmadın tam da zamanında gelmiş bebek.Allah tamamına erdirsin sağlıcakla karnında ve kucağında büyüsün inşallah eşini ve seni yürekten tebrik ediyorum.Biliyor musun ben seni uzun zaman buralarda görmeyince eşin moralin bozulmasın diye uzak kalmanı istediği için girmiyorsun diye düşünmüştüm çünkü daha önce öyle birşeyler yazmıştın.Ne yaptığın nasıl olduğun tabiki de önemli öyle düşünmen yersiz olmuş.sen artık kendine çok iyi bak bol bol dinlen.Ve unutma her 40 yaş üstü gelen hamilelik haberleri sevinç yaşatır umut yaşatır diğerlerine.Seninkisi de aynen öyle oldu.Güzel haberlerini almak üzere sevgiler...

oh maşallah ne güzel işte allah sizi uzun sıkıcı bir süreçten kurtarmış bu işler kısmet arkadaşım sırayla falan değil. çok sevindim senin adına allah sağlılka kavuşmanı misler gibi koklamanınasip etsin. hem niye seninle ilgilenmeyelim canım ben şahsen hiç tanımadığım tek kere mesajını okudğum birini bile eğer belibir gün sonra test yapacaksa işte tedavi sürecindeyse falan noldu diye merak ediyorum.

Umarım sen ve kuzular iyisinizdir.Çocuklara performans ödevi hazırlamak için açtım bilgisayarı ama önce topiğe bir bakayım dedim zazunun güzel haberini okudum. ne güzel sevindik gece gece.Sen de kendine dikkat et,az kaldı,gün sayar olduk valla.Görüşmek üzere yeniden iyi geceler...

canım cok ama cok sevındım Allah kucagına almayı nasıp etsın dualarım senınle.. Benım pek umudum kalmadı cok moralsızım 2 ay once mıyom ve polıp amelıyatı oldum dun doktora gıttım bır tane cıkolata kıstı 2 tanede daha basıt kıst var sag yumurtalıgımda sıfır yumurta var sol tarafta ıse bır tek yumurta var onuda takıp edelım bakalım ılacsız buyuyecekmı dıye dedı. ama o kadar uzgunum ve moralsızım kı pek buyuyecegını sanmıyorum bu ısın bıttıgını kabul etmelıyım sanırım. Allah bır mucızede bana yasatsa keske kurban oldugum allahım...

sevgıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…