38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

alkancım nasılsın ne durumdasın kızlar yok dıger forumda haberın varmı ne durumdalar

ben yazdıgım gıbı oldukca kotu ve moralsızım kısmet artık..

Sevgili Zazu daha önceki paylaşımlarını okumamışım özür dilerim.Seni tüm içtenliğimle kutluyorum.Allah sağlıkla yavrunu kucağına almayı nasip etsin.Bu arada ben de İzmir'deyim.Ben de bu hafta hormon tahlillerimi alıp doktoruma gittiğimde doktorum hafiften kızdı.sayılara takılıp kalma dedi.Şimdi moralini çok yüksek tut,güzel bir macera bekliyor seni.Her şey gönlünce olsun canım

ama canm olmuyr şimdi bu haberin üzerine umudum kalmadı diyrsn amin inş.yaşatr

harika bir haber allh tamamına erdirsin
allh sağlkla kucağna almayı nasip etsin inş.tüm hamşlerin inş.şimdi gelelim bir artık hergün 3 ceviz iki hurma ye mutalaka ve yoğut ve süt onları zaten biliyrsn ama cevizi mutlaka ye ve bol su iç ikide bir tuvalet giymen gerekse bile bol su iç ben günde 10 bardak içiyrm

evet gerçekten arkasına yazman benide duygulandırdı amin beni de kat emi bend e de biraz korkutular ama bakalım inş.herşey yolundadır

hekese iyi akşamlar

canıımmmm çok sevindim verdiğin güzel habere,ALLAH'ım hayırlısıyla sağlıkla vakti geldiğinde bebeğini kucağına almanı nasip etsin.bizim için çok dua et olurmu,sen şimdi ALLAH'ın yanında çok kıymetlisin,bir can dünyaya getireceksin,senin duaların kabul olur.

tşekkür ederim ALKAN...yorumun için teşekkürler.cevaplamıştım.buraya da kopyalamıştım.

ALABAMA....seninkini kopyalayamadım güzelim.. sana da teşekkürler .....

MERYE...evet evet...aman Allahım..evet... bol kakalı bir gündü... hemmen yıkadık babasıyla

HERKESE SE VGİLER...........

bende herkese günaydınnnnn diyorum ve bu haftanın size isteğiniz ne varsa getirmesini veya olmaya başlamasını diliyorum.hepppinizi seviyorummmm

günaydın hanımlar

genel olarak en azından kahvaltı ve akşam yemeğinde sofraya birlikte oturmak kalabalık yemekler çocuk için önemli ama ne yapayım yani batu yemek yesin diye bir koca mı bulayım hem evde erkek yoksa illa sofra kurulmaz birlikte yemek yenmez diye birşey yok ki. bahsettiğin örnekte de 2 çocuklu evli bir hanım var. benim ev ben tek başına yaşadığımda bile o derece olmadı. hele şimdi batu varken. bir de barışma kısmına gelirsek, daha yakın oturalım batu babasını daha sık görsün benim eski odun daha çok gelsin isterim. odunun barışma gibi bir isteği yok şu anda ama hayat uzun olsa da allah korusun diyorum. halen onu her gördüğümde halime şükrediyorum. öyle şeyler yaptı ki onun biraz olsun değişebileceğini ummak hayalperestliğin ötesinde delilik olur.bu konuda ufacıcık bir ümidim kalsaydı onu göndermez veya ne yapar eder geri alırdım. allah korusun diyeyim.

ablan öyle yedirmekte haklıymış. iştahsız çocuklar kendi haline bırakılırsa büsbütün yemiyorlar. allahtan benim leyla bakıcım bu konuda deneyimli ve sabırlı. kendi oğlu da küçükken yemezmiş. zorla yedirirmiş. annesi olur mu öyle şey acıkınca mutlaka yer demiş (9 çocuk büyütmüş ne de olsa, o kalabalıkta hangisi ne yiyor anlamamıştır bile). işe giderken annesine bırakmış. 3 gün sonra aramış. bu çocuk ağzına lokma koymadı diye. henüz pek görüntüden anlamıyor ama yakındır. 18 ay civarı görüntüyü de kullanacağız. ben 18 ay civarı yemeğin tadını alacağından ve normal katı gıdalara yöneleceğinden ümitliyim. takmıyorum da artık o kadar. mama katkılı da olsa gelişimi iyi. hergün yemeği hazırlanıyor bizim yemekler o da yer şeklinde pişiriliyor, ne olsa tattırmaya çalışıyorum. dün annemde çorbasını içmedi ama bizimle biraz börek ve aşure yedi. çok değil ama olsun. akşam da arkadaşımda yarım kase mercimek. buna da şükür ileride artacak elbet.

zazu çok sevindim. hayırlısıyla kucağına al. sağlıkla büyüsün. dediğinde biraz haklısın. kendi adıma çok eskiden beri tanıdığım biri değilse girmediği zaman unutuyorum evet. ama ancak hergün girip yazılanları okuyup yazacak birşeyi yazmaya yetecek bir beynim var şu anda. hafıza sıfır kusura bakma. burada sıra bozma diye birşey olamaz. 42 yaşında bir arkadaşın hamile kalması diğer bekleyenlere olsa olsa ümit verir. bana öyle oluyordu en azından

tayf bu insülün çok yordu seni umuyorum bebekleri sağlıkla kucağına almana engel olmaz. anneliğe hazırlanma diye birşey yok. kucağına alınca dünyan şaşıyor ve mecbur öğreniyorsun insan doğası gereği yeni duruma alışıyorsun. harika bir anne olacağına eminim.

denizverdi dünyalar güzeli deniz i öpüyorum

Son düzenleme:
bu hormon testlerını ıstedı doktor
sanırım sag taraftakı kıstimin cıkolata kistimi yoksa ameliyat sonrası biriken sıvı mı anlamak ıcınmıs.
cıkolata kıstı amelıyat oncesı yoktu. doktor zaten 2 ay gıbı kısa bır surede olusması zor bu kıstın dıyor ya gozden kacırdılar ki bence bu kucuk bır ıhtımal
ya da karın ıcınde bırıken bır sıvı olsa gerek. o nedemek onuda anlamadım. tam regl olmamıssın dıyor doktor olunca tekrar gel dedı
test sonuclarıda carsamba alınacak. bakalım arkadaslarım ne olacak üzgünüm ama basa gelen cekılıyor ıste...(

Ne kadar sansli oldugunun farkindasindir mutlaka.
Bu mucizeyi kucagina almak nasip eder insallah rabbim. Darisi bizim basimiza . Dua eder misin diyecegim ama artik dualardan da bekledigim birsey kalmadi. Sen iyi ol iyi bir anne ol, haberini okudugumda verdigin gulumseme bile yeter. Umut oldun bize....

Zazu... Tebrik ederim .. Çok güzel bir haber . Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .Ne kadar güzel seni hiç bekletmeden geldi bebeğin .Her şey gönlünce olsun.

ZAZUU cooo sevindim cnm ya Allah buyuk isde biz uzulenlere bunlar bak umit oluyorr Allah tamamina erdirsinn cok sevindim cokk bakin kizlar alkan,lenova maimut ve biz siramizi bekleyenler rabbim gulecek hepimize inaniyorumm;Tayff bebisler iyi degilmi aman sende onlarada cok iyi bak sevgilerr hepinize ben cokk iyiyi inaninnn

Buldum seni nerelerdesin kızzz sen

Sevgili arkadaşlar çok güzel şeyler yazmışsınız beni çok mutlu ettiniz. Allah bu mutluluğu hepinize tatırsın inşallah bende haberlerinizi alıp sevinirim.
Hepinize ayrı ayrı ve uzun uzun teşekkür etmek isterdim fakat zor günler geçiriyorum. Bulantı ve mide şikayetlerim yüzünden bugün tüm günü hastanede geçirdim, az önce eve geldim. Oldukça bitkinim. Kendimi daha iyi hissettiğimde yazacağım inşallah.
Hepinizi allaha emanet ediyorum , o neyi ne zaman vereceğini çok iyi biliyor. Lütfen ne olursa olsun ümidinizi kesmeyin.
Sevgiler...

bulantılar iyidir...ne kadar bulanırsa o kadar iyi demişti bir tarihte dr larımdan biri...bu hamileliğinin yolunda olduğunu gösyterirmiş...:))

öpüyorum deniz....herkes için...yorumun için de teşekkürler...sana da alıntı yaptımburaya. biz de denizlen batuyu öptük .kocamaaaan .sevgiler...

sabah çiçeklerimi döker kaçarım..herkese günaaaayydııınn

tayf danalar iyimi...maşallah birer buçuk kilo olmuşlar

Gunaydinnn kizlarrrrrr guzel bir gunn diliyorum umut doluu Rabbim gulucukler verssin yuzumuzeee nasilsinizzz?bugun yeni bir gun yeni hayirlaraaa vesile olsunn sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…