38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

cetrefilli ayşe sen misin o aşağıdaki kaçak. sana telefon açtım mesaj attım hiç dönmedin sincabı buldun bizi unuttun küstüm sana.

cetrefilli ayşe sen misin o aşağıdaki kaçak. sana telefon açtım mesaj attım hiç dönmedin sincabı buldun bizi unuttun küstüm sana.

evet evet o kaçak cetrefilli ayşe,valla aynen katılıyorum sana alabama,telefon etmiştim geri dönmedi bana da...bende uzun zaman önce küstüm ona

demek öyle sende tanıyosun yani bu zilliyi. severim keretayı başka bi topikten tanışırız kendisiyle ama yanlış yaptı bak hala cevap vermiyo eskileri mi okuyo acaba?

Alkancimm ben sana yaparimm ama bak uzuldum simdi vala hamile kal sana bir kazan yapicamm Allah razi olsunn guzel bir gun diliyorummm.Yeni umutlarla yeni birgun hepimizeee

Maicim bi sen bi ben canlı yine:)))
Noolsun canım ya,sevgilinin eve gelmesini bekliyorum,çoook özlüyorum...Başkada bi şey yok.Biraz kitap okuyayım diyorum ne tv ne net bırakıyor..Durum bende böyle.Yok bi yaramazlık anlıycan.Umarım sende iyisindir.Kendine iyi bak sevgiler...

selam kızlar topik terkedilmiş kimseler gelmiyo galiba. ben arada okumak için geliyorum ama bakıyorum kimse yok. haber yok. durum bildiren yok. bende sürekli mertten bahsetmek istemiyorum. siz de pek bişi paylaşmıyosunuz. yılbaşı üstü herkes yoğun koşturmaca içinde galiba.

Kızlar bebek benim canıma okuyor resmen , kaç gecedir uyumadım ve ağzıma ne girse çıkardım. Tüm gün evde tek başıma kafa yemek üzereyim. Bu kadar zor geçeceğini tahmin bile edemezdim. Bir saat kadar önce sürünerek bilgisayarın başına geçtim gebelik bulantılarına mide şikayetlerine çözüm bulma ümidiyler.
Başka bir kadın sitesinde bulantı bilekliğini öve öve bitirememişler. Bacaklarımda kalan son dermanı kullanarak eczanenin yolunu tuttum. Eve gelip bilekliği taktım sağ ve sol olmak üzere iki tane.
Allahım şükürler olsun, verdiğim para helal olsun. Gözüm açıldı yemin ederim. Bulantılarım kesildi ağzıma iki lokma bişey girdi.

Gelip sizle paylaşayım dedim çünkü hepiniz benzer şeyleri yaşayacaksınız(allah kolay geçirmek nasib etsin) Hamile kalıp bebiş midenizi ters yüz ederse bu yazdıklarımı unutmayın.

Not:
İnanınki içime doğuyor hatta gerçekleştiğinde ben dediydim yazıcam. Yeni yıl girer girmez buradan birçok güzel müjde alıcaz.

Zazucum şu seni bezdiren mide bulantılarını ne kadar yaşamak isterdim bilemezsin.Benim iki hamileliğimde de hiç mide bulantısı,baş dönmesi gibi şikayetlerim olmadı.Sadece göğüslerim şişer ve ağrı yapardı.Doktoruma söylediğimde "eyvah" demişti.Bunlar sağlıklı gebeliğin işaretleriymiş.O yüzden ne kadar şanslı olduğunu düşün lütfen!Dilerim en kısa zamanda sorunlarını atlatır hamileliğinin keyfini çıkarmaya başlarsın.Sevgilerimle...

kizlar nasilsiniz valla bende usuttum herlade devamli afedersiniz cisim geliyor bide hastalanmadim daha nasil goguslerim aciyor sinirlerimde bozuk agliyorum boyna esime satasiyorum hastalansam rahatlicam belcikada havada buz gibi yagmur yagmur bugun bende oturdum bir resim yapdim simdi sizle paylasicamm sevgiler kuzularimm

ZAZUU kucagina alinca o sekeri unutacaksin herseyi hepsi gecer yeterki bebis olsun sagliklar sevgiler kucak dolusu opucukler

Kizlar ben prostat mi oldum nee wc den cikamiyorumm.off ya neden hala hasta olmadimm;;;bu topic terkedildi galiba kimse gelmiyorrrrr yahuu alkan maimut zazu deniz lenova tayf kuzularimm canlanin yahuu

Evimcin benimde yok bende ameliyat olucam laparoskopi ama ne yapayim elden bisey gelmez umudunu yitirme 10 gun evvel tek yumurtam olusdu oda bos cikdi simdide adet olmadim goguslerim cok aciyor sinirden istahim acildi takma lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…