Ah esrosumm neler geldi basima neyseee canim benim facebookdan takip ediyorumm ve ayrica bugun bende sana yazmayi dusunuyordumm asure tarifini verrr kuzucumm senii kocaman opyorumm
cetrefilli ayşe sen misin o aşağıdaki kaçak. sana telefon açtım mesaj attım hiç dönmedin sincabı buldun bizi unuttun küstüm sana.
Süper bir görüntü valla ya...Canım istedi şimdi.Ellerine sağlık cicim.Allah kabul etsin...Eki Görüntüle 306501 Eki Görüntüle 306502 Eki Görüntüle 306503 Eki Görüntüle 306501 Eki Görüntüle 306502 Eki Görüntüle 306503
afıyet olsunnn asuremız kabul muharrem ayımız mubarek olsun bızımde muradımız olsunn
Herkese iyi günler,maicim sana canlı canlı selamlar canım.
Kızlar bebek benim canıma okuyor resmen , kaç gecedir uyumadım ve ağzıma ne girse çıkardım. Tüm gün evde tek başıma kafa yemek üzereyim. Bu kadar zor geçeceğini tahmin bile edemezdim. Bir saat kadar önce sürünerek bilgisayarın başına geçtim gebelik bulantılarına mide şikayetlerine çözüm bulma ümidiyler.
Başka bir kadın sitesinde bulantı bilekliğini öve öve bitirememişler. Bacaklarımda kalan son dermanı kullanarak eczanenin yolunu tuttum. Eve gelip bilekliği taktım sağ ve sol olmak üzere iki tane.
Allahım şükürler olsun, verdiğim para helal olsun. Gözüm açıldı yemin ederim. Bulantılarım kesildi ağzıma iki lokma bişey girdi.
Gelip sizle paylaşayım dedim çünkü hepiniz benzer şeyleri yaşayacaksınız(allah kolay geçirmek nasib etsin) Hamile kalıp bebiş midenizi ters yüz ederse bu yazdıklarımı unutmayın.
Not:
İnanınki içime doğuyor hatta gerçekleştiğinde ben dediydim yazıcam. Yeni yıl girer girmez buradan birçok güzel müjde alıcaz.
Kızlar bebek benim canıma okuyor resmen , kaç gecedir uyumadım ve ağzıma ne girse çıkardım. Tüm gün evde tek başıma kafa yemek üzereyim. Bu kadar zor geçeceğini tahmin bile edemezdim. Bir saat kadar önce sürünerek bilgisayarın başına geçtim gebelik bulantılarına mide şikayetlerine çözüm bulma ümidiyler.
Başka bir kadın sitesinde bulantı bilekliğini öve öve bitirememişler. Bacaklarımda kalan son dermanı kullanarak eczanenin yolunu tuttum. Eve gelip bilekliği taktım sağ ve sol olmak üzere iki tane.
Allahım şükürler olsun, verdiğim para helal olsun. Gözüm açıldı yemin ederim. Bulantılarım kesildi ağzıma iki lokma bişey girdi.
Gelip sizle paylaşayım dedim çünkü hepiniz benzer şeyleri yaşayacaksınız(allah kolay geçirmek nasib etsin) Hamile kalıp bebiş midenizi ters yüz ederse bu yazdıklarımı unutmayın.
Not:
İnanınki içime doğuyor hatta gerçekleştiğinde ben dediydim yazıcam. Yeni yıl girer girmez buradan birçok güzel müjde alıcaz.
nerdesiniz kizlarr allahaaskina nereye gittiniz topic de in cin top oynuyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?