Zazucum şu seni bezdiren mide bulantılarını ne kadar yaşamak isterdim bilemezsin.Benim iki hamileliğimde de hiç mide bulantısı,baş dönmesi gibi şikayetlerim olmadı.Sadece göğüslerim şişer ve ağrı yapardı.Doktoruma söylediğimde "eyvah" demişti.Bunlar sağlıklı gebeliğin işaretleriymiş.O yüzden ne kadar şanslı olduğunu düşün lütfen!Dilerim en kısa zamanda sorunlarını atlatır hamileliğinin keyfini çıkarmaya başlarsın.Sevgilerimle...
ZAZUU kucagina alinca o sekeri unutacaksin herseyi hepsi gecer yeterki bebis olsun sagliklar sevgiler kucak dolusu opucukler
Kızlar mide bulantısı geçti bileklik taktım dediğimin ertesi günü hastanedeydim. Bunlar iyi hoş sağlıklı hamilelik belirtileri de, ne ben ne bebek beslenemiyoruz. Midemde hiçbirşey durmuyor, ağrıdan ve kusmaktan bithap düştüğümde eşim kucakladığı gibi acile gidiyoruz. Serumla, bulantı kesiciyle kendime geliyorum. Kaç gecedir sabahlıyoruz ne eşimde ne ben de derman kalmadı.
Hamileliğin keyfini çıkartamadım inanın ağlamaktan inlemekten bitmiş durumdayım(
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah hafiflerde rahatlarım, sevgiler...
Zazu, öncelikle bu müthiş habere çok sevindiğimi belirteyim. Sağlıkla tamamına ersin ve yavrunu keyifle kucakla. Mide bulantılarının durumu çok zorluymuş, Allah yardımcınız olsun. Demek bileklikle de olmadı. Ben de sadece birkaç kere olmuştu mide bulantısı ve sevinmiştim açıkçası hamileliğim devam ediyor demek ki diye ama seninki de çok zor. Sabah kalkmadan galeta, kuru-kızartılmış ekmek atıştırarak filan geçmeyen türden gibi duruyor. Hal çaresi için doktorun ne diyor?
Deniz Bulut, bacağın nasıl canım? Herhalde tamamen kurtulmuşsundur varis derdinden diye umuyorum. Darısı başıma.
Alabama'cım, inşallah Mert dişini çıkartmış ve iştahı geri dönmüştür. Rena'yı sormuşsun, daha bir hareket yok. Doktor da diş çıkaracak gibi gözükmüyor gerçi bir haftaya çıkarıp beni mahçup da edebilir diyor, bakalım. Annem de ne kadar geç çıkartırsa dişler o derece sağlam olur diyor. Sıkıntısız çıkarsın da tavşanımı biraz daha bekleyebilirim. Link'i sormuşsun, topicte paylaşılmamıştı, kopyalayayım ilgilenen başka arkadaşlar da olabilir. Sağolsun Zarpdeniz ve Çitlenbiğimiz Clarissa.
Wholesome Homemade Baby Food Recipes, Make your baby healthy homemade baby food with our easy baby food recipes, solid food tips, baby nutrition & more!
Sana da yoğunluğunda kolaylıklar diliyorum canım.
Zarpdeniz'cim, Clarissa da sen de iyisinizdir umarım. Ek gıdalarını keyifle hüpletsin, çitlenbiğime afiyet, şeker, bal olsun.
Tayf, canım senin nasılsın, aslan parçaları nasıl? İnşallah şeker güzelce kontrol altındadır, kalan günler de sağlık ve keyifle geçsin.
Akidecik, umarım bu müdahale sonrası bebeğin sürpriz yapıp kendiliğinden gelsin. Bu arada resimlerine büyük keyifle baktım. Çöp adam bile çizemem, yeteneğine şapka çıkarıyorum.
Daha yazacaklarım vardı ama kaçmam lazım. İnşallah seneye bugünlerde bu topiğin eski yeni tüm üyeleri yavrularımız kucaklarımızda, keyifli günlerin tadını çıkarıyor oluruz. Herkese selamlar ve sevgiler.
Kızlar mide bulantısı geçti bileklik taktım dediğimin ertesi günü hastanedeydim. Bunlar iyi hoş sağlıklı hamilelik belirtileri de, ne ben ne bebek beslenemiyoruz. Midemde hiçbirşey durmuyor, ağrıdan ve kusmaktan bithap düştüğümde eşim kucakladığı gibi acile gidiyoruz. Serumla, bulantı kesiciyle kendime geliyorum. Kaç gecedir sabahlıyoruz ne eşimde ne ben de derman kalmadı.
Hamileliğin keyfini çıkartamadım inanın ağlamaktan inlemekten bitmiş durumdayım(
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah hafiflerde rahatlarım, sevgiler...
kizlar nasilsiniz valla bende usuttum herlade devamli afedersiniz cisim geliyor bide hastalanmadim daha nasil goguslerim aciyor sinirlerimde bozuk agliyorum boyna esime satasiyorum hastalansam rahatlicam belcikada havada buz gibi yagmur yagmur bugun bende oturdum bir resim yapdim simdi sizle paylasicamm sevgiler kuzularimmEki Görüntüle 308032 Eki Görüntüle 308032
Ben hep giriyorum ama paylasacak bir seyim yok maalesef. Haftaya lapakoskopi olacagim. Maksat benim doktor para kazansin((
Zazu, öncelikle bu müthiş habere çok sevindiğimi belirteyim. Sağlıkla tamamına ersin ve yavrunu keyifle kucakla. Mide bulantılarının durumu çok zorluymuş, Allah yardımcınız olsun. Demek bileklikle de olmadı. Ben de sadece birkaç kere olmuştu mide bulantısı ve sevinmiştim açıkçası hamileliğim devam ediyor demek ki diye ama seninki de çok zor. Sabah kalkmadan galeta, kuru-kızartılmış ekmek atıştırarak filan geçmeyen türden gibi duruyor. Hal çaresi için doktorun ne diyor?
Deniz Bulut, bacağın nasıl canım? Herhalde tamamen kurtulmuşsundur varis derdinden diye umuyorum. Darısı başıma.
Alabama'cım, inşallah Mert dişini çıkartmış ve iştahı geri dönmüştür. Rena'yı sormuşsun, daha bir hareket yok. Doktor da diş çıkaracak gibi gözükmüyor gerçi bir haftaya çıkarıp beni mahçup da edebilir diyor, bakalım. Annem de ne kadar geç çıkartırsa dişler o derece sağlam olur diyor. Sıkıntısız çıkarsın da tavşanımı biraz daha bekleyebilirim. Link'i sormuşsun, topicte paylaşılmamıştı, kopyalayayım ilgilenen başka arkadaşlar da olabilir. Sağolsun Zarpdeniz ve Çitlenbiğimiz Clarissa.
Wholesome Homemade Baby Food Recipes, Make your baby healthy homemade baby food with our easy baby food recipes, solid food tips, baby nutrition & more!
Zarpdeniz'cim, Clarissa da sen de iyisinizdir umarım. Ek gıdalarını keyifle hüpletsin, çitlenbiğime afiyet, şeker, bal olsun.
Tayf, canım senin nasılsın, aslan parçaları nasıl? İnşallah şeker güzelce kontrol altındadır, kalan günler de sağlık ve keyifle geçsin.
Akidecik, umarım bu müdahale sonrası bebeğin sürpriz yapıp kendiliğinden gelsin. Bu arada resimlerine büyük keyifle baktım. Çöp adam bile çizemem, yeteneğine şapka çıkarıyorum.
Daha yazacaklarım vardı ama kaçmam lazım. İnşallah seneye bugünlerde bu topiğin eski yeni tüm üyeleri yavrularımız kucaklarımızda, keyifli günlerin tadını çıkarıyor oluruz. Herkese selamlar ve sevgiler.
Zazucum şu seni bezdiren mide bulantılarını ne kadar yaşamak isterdim bilemezsin.Benim iki hamileliğimde de hiç mide bulantısı,baş dönmesi gibi şikayetlerim olmadı.Sadece göğüslerim şişer ve ağrı yapardı.Doktoruma söylediğimde "eyvah" demişti.Bunlar sağlıklı gebeliğin işaretleriymiş.O yüzden ne kadar şanslı olduğunu düşün lütfen!Dilerim en kısa zamanda sorunlarını atlatır hamileliğinin keyfini çıkarmaya başlarsın.Sevgilerimle...
merhaba. birşeyi merak ettim. tüpleri açma konusunda doktorun ne diyor? bazı tıkalı tüplerde sıvı birikini oluyormuş ve bu bebeğin gelişimine engel olduğundan tamamen almayı önerdilerini okumuştum. açma konusunda başarı şansları ne kadarmış?kizlar selam arkadaslardaydik ancak soyle bir girip ckayim dedim benim cok midem bulaniyor ya ne yesem cikartiyrum hastami oldum ne.herkes iyi sanirim valla ben size bisey diyeyimmi bende 35 yasima kadar resim cizemem saniyordum bir kursa gttim anaa bende yetenek var yahuu ama sunu soyliyeyim annem super bir ressamdi ve demekki genlerden gecmis tesekkur ederim hepinize sevgiler
BU ARADA HENUZ HASTALANMADIM BUGUN YARIN GELIR SEVGILERR
Kızlar bebek benim canıma okuyor resmen , kaç gecedir uyumadım ve ağzıma ne girse çıkardım. Tüm gün evde tek başıma kafa yemek üzereyim. Bu kadar zor geçeceğini tahmin bile edemezdim. Bir saat kadar önce sürünerek bilgisayarın başına geçtim gebelik bulantılarına mide şikayetlerine çözüm bulma ümidiyler.
Başka bir kadın sitesinde bulantı bilekliğini öve öve bitirememişler. Bacaklarımda kalan son dermanı kullanarak eczanenin yolunu tuttum. Eve gelip bilekliği taktım sağ ve sol olmak üzere iki tane.
Allahım şükürler olsun, verdiğim para helal olsun. Gözüm açıldı yemin ederim. Bulantılarım kesildi ağzıma iki lokma bişey girdi.
Gelip sizle paylaşayım dedim çünkü hepiniz benzer şeyleri yaşayacaksınız(allah kolay geçirmek nasib etsin) Hamile kalıp bebiş midenizi ters yüz ederse bu yazdıklarımı unutmayın.
Not:
İnanınki içime doğuyor hatta gerçekleştiğinde ben dediydim yazıcam. Yeni yıl girer girmez buradan birçok güzel müjde alıcaz.
selam herkese ve iyi haftalar kızlar.
zarpcım çok geçmiş olsun sana hayatım. seni çok iyi anlıyorum yorucu günler yorucu geceler yorucu bir ilk yıl yaşadık biz biraz rahatladık ama sizin daha 7 ayınız var ilk zamanlar vucudumuz gerçekten bitap düşüyor bu tip kazalara açık oluyoruz aman dikkat hayatım. sen clarissa ela mıza lazımsın. sebze konusuna da üzülmemek elde değil seni çok iyi anlıyorum ama inanki ilerde daha çok yiyorlar başlangıçta elbette yoğurt meyve kahvaltı daha çok hoşlarına gidiyor bu çok normal. bende bazı sebzeleri rondodan geçirdim içine ekmek atıp yediriyodum. yeter ki yesin diye. başka bişiyleri pütürlü yiyorsa o yönü gelişiyor zaten. aman sebzeyi de pütürsüz yesin diyordum. yararından faydalansın diye.
akidecik geçmiş olsun hayırdır ya ne bulantısı bu böyle yoksa hamile misin dermişim ne süpriz olur. gecikme var mı reglinde ne kadar gecikti varsa.
selam kızlar...
umarım herkes çok çok iyidir...arada bir girip okuyorum yazdıklarınızı ama cevap yazacak takat bulamıyorum kendimde..danalar iyice ağırlaştırdılar beni ve hareket etmekte iyice zorlanır oldum,birde sağdaki dana rahim ağzıma o kadar yakın ki accaip basınç yapmaya başladı sanki patlamak üzereyim anasını satiim ve bütün tekmelerini rahim ağzına savurup duruyo eşşek..ulan bi doğsunlar ısırıcam ellerini ayaklarını..bu arada 31. haftamızı çarşamba tamamlayıp 32. haftaya gireceğiz...şeker işini çözemedik bir türlü artık insülin kapsüllerini hap gibi yutasım var,ciğer geliştirici iğnelerde 5. haftam ve iğnenin hemen sonrasındaki 3 gün 200 lere ulaşan şekeri ancak 4. günden sonra dengeye sokabiliyorum derken zaten 7. gün yine iğne oluyorum ve hadiiiiiiii,sil baştan..tabii her iğne haftasında insülin değerleri bir önceki haftadan iki kat daha fazla oluyor çünki bir önceki hafta kullandığım doza vücut çabucak alışıyor...ilk iğne olduğum hafta her öğün öncesi 10 idi yanlış hatırlamıyorsam ancak şimdiiii,60 sabah 40 öğlen 40 akşam 30 gece olmak üzere toplam 170 ünite ile ancak sınıra yakın ama asla sınırın altında olamadan yuvarlanıp gidiyoruz valla...şekerin 200 leri bulduğu günler bebeklerin hareketlerinde çok azalma oluyor ve ne zaman şekeri biraz düşürebilsem canlanıyorlar kıpır kıpır oluyolar,kontrollerim sıklaştı ve neyseki iyiler ama ben yine de çok tedirgin oluyorum,umarım sağ salim atlatırız bütün bunları...eskiden deselerdi ki bana gün gelecek insülin kullanıcan çatır çatır hadi leeeennnnnn derdim,heyhat diyorum başkada bişey diyesim yok...hadi bunda da bir hayır olsun,napalım başımıza geldi çekiyoruz çekmesine ama bebeciklerime bişey olacak diye ödüm çıtlıyo valla...
bu arada zazucum reflüme çözümü tarçında buldum dene istersen,bir bardak süte yada suya farketmez toz tarçın denesen belki iyi gelir...ama bulansın anacım işte ne güzel bebek sağlam geliyo demek ki,maşallah maşallah...
alabama,denizbulut,herada,zarpdeniz, clarissayı,merti,batuyu vede renayı öpüyorum kocaman..güzel anneler...
mai canım nedir son durum bi yazıversen..
akidecik tedavi sonraları adet düzensizliği normal bence ama acaba doktora bi danışsan mı...
alkan canım merak etmişsin iyiyim,ihmal ediyorum sizleri ama hoşgörün nolur..ama hep aklımdasınız ve tedavileriniz için dua ediyorum...
rieuse,tedavi yolunda nerelerdesin bize yaz emi..
merye kızın iyidir umarım,hamilelik nasıl gidiyor bakalım..
eğer unuttuklarım varsa kızmasın bana nolur..öpüldünüz...
denizgeldiiiiiii,denizimiz nasıl bakalım,sen nasılsın acep?unutmadım seni haaaaa....
Yorucu bir hafta sonundan sonra güzel bir hafta diliyorum herkese.Günaydın arkadaşlar...Okuyayım bakalım neler paylaşılmış umarım herşey yolundadır.Tayf ı merak ediyorum.Allah hayırlısıyla bebeklerine kavuştursun inşallah.Zazu işin ilk üç ay zor ama sonrası güzel o yüzden de dayan canım.Allah kolaylık versin.Akidecik hasta olmana üzüldüm.Geçmiş olsun.Resim süper güzel olmuş.O ağacın köklerinden yukarı tırmanan bebekler var.Dilerim birisi de sana gelsin.Mai cim nerelerdesin?Zarp deniz kötü bir kaza geçirmişsin geçmiş olsun.O telefona da yuhh yani.Başka ne denir bilmiyorum.
Sevgili tüp kardeşlerim ben de durum hep aynı.Uslu uslu oturup günleri geçiriyorum.Yarıyıl tatilini bekliyorum.Başka bir şey yok.Kendinize iyi bakın sevgiler...
Arkadaslar Merhaba,
Zazu, gebelik haberine cokkk sevindim. Allah saglikla devamina erdirsin, bulantilar icin biraz dayan diyecegim. Yabanci bir sitede bulantilar icin 1 yemek kasigi "apple cider vinegar" i bir bardak su ile karistirip icilmesi oneriliyordu. Bu sirke bildigimiz elma sirkesinden biraz daha farkli, umarim herhangi bir hipermarkette bulabilirsin, denemekte fayda var belki bu etkili olur. Mide bulantilarini gebeliginin bir parcasi olarak dusunup, sana bebegini hatirlattigini dusunerek sanirim biraz daha sikintini hafifletebilirsin.
Denizgeldi, sumuklubocegin hikayesi tam da tahmin ettigim gibi olmus, her yer sevgi kokuyor! Ben de senin attigin yogurt kaplarini anneciginin copten cikarip hangi marka olduguna bakmasina koptum...seni destekledikleri icin de cok sevindim, kayinannenlerin tepkisi biraz uzucu tabi...umarim zamanla onlar da bakis acilarini degistirip biricik ogullarinin biricik kizini severler canim.
Deniz bulut, bacagin nasil, morluklar gecti mi canim? Batu nasil?
Alabama, Kati gidaya gectik canim, biz erken gibi gectik biraz cunku anne sutu almiyoruz biliyorsun. Yogurt ve meyvelerde bir sikintimiz yok ama sebze purelerinde hala savas veriyoruz. Sagolsun Sevgili Herada ile paslasiyoruz. Mert'in yeni disi hayirli olsun.
Herada, Sebze savasina devam ediyoruz canim, avokadoyu sevmedi benim kizim. Onu da biraz sebze gibi algiladi sanirim! Daha denemeye devam edecegiz. Rena'nin ve Mert'in izinden gitmek cok keyifli olacak.
Tayf, kucuk erkekler ve sen nasilsin? Safak iyice azaldi sanirim.
Merye, hem kucuk bir kizla ugrasmak hem de gebe olmak nasil gidiyor? Bu arada calisiyor musun?
Akideciknane, harika seyler cizmissin, bravo diyorum. Kesinlikle bu cizimler evde kalmasin, ileri gotur derim.
Toana, nasilsin, gelismeler nasil?
Maiumut, yumurta ve sperm kalitesini artirmak icin birseyler yapiyor musunuz?
Cans, senin hormonlar nasil canim?
Rieuse, Alkan, Evimicin ve diger tum tedavi dusunen arkadaslar yeni bir yil daha geliyor bu yeni umutlar demek. Sizlerin de gelecek yil, ek gida muhabbetine girmenizi gonulden dilerim.
Ruzgar Deniz, ile gorusen var mi arakdaslar? Gecen aklima geldi, Istanbul'da yeni bir hayata baslamisti, umarim her sey eskisinden cok daha iyidir.
Clarissa Ela, 5 aylik oldu arkadaslar. Bizim porselen bebek cokkk sukur buyuyor. Bugunlerde tum elini agzina sokmaya calisiyor, onu birakip tek parmak emiyor ondan sonra...Ek gidaya basladik, sebzelerde limon yiyor gibi bir suratimiz oluyor, umarim gececek bu, kizimin sebze-sever olmasini gercekten cok istiyorum. Poturlu sebze yiyemedi o yuzden rondodan gecirmeye basladim, bir sure sonra umarim poturluye alisir. Babaannemiz ve buyukbabamiz Noel icin bizimleler, Clarissa'da el bebek gul bebek simdilik...
Ben birkac gun once gece calan bir telefona yetismek icin uykudan uyanip dengemi kaybedip, omzumu ve sag kolumu mutfak kapisina carpip nasil oldugunu anlamadan da sag orta ayak parmagimi kirmis durumdayim, biraz sargili cekirge misali gezdim, simdi daha iyiyim, ilk iki gun zonklamasindan uyuyamadim desem yeridir.
Sevgiler herkese...
selam kızlar...
umarım herkes çok çok iyidir...arada bir girip okuyorum yazdıklarınızı ama cevap yazacak takat bulamıyorum kendimde..danalar iyice ağırlaştırdılar beni ve hareket etmekte iyice zorlanır oldum,birde sağdaki dana rahim ağzıma o kadar yakın ki accaip basınç yapmaya başladı sanki patlamak üzereyim anasını satiim ve bütün tekmelerini rahim ağzına savurup duruyo eşşek..ulan bi doğsunlar ısırıcam ellerini ayaklarını..bu arada 31. haftamızı çarşamba tamamlayıp 32. haftaya gireceğiz...şeker işini çözemedik bir türlü artık insülin kapsüllerini hap gibi yutasım var,ciğer geliştirici iğnelerde 5. haftam ve iğnenin hemen sonrasındaki 3 gün 200 lere ulaşan şekeri ancak 4. günden sonra dengeye sokabiliyorum derken zaten 7. gün yine iğne oluyorum ve hadiiiiiiii,sil baştan..tabii her iğne haftasında insülin değerleri bir önceki haftadan iki kat daha fazla oluyor çünki bir önceki hafta kullandığım doza vücut çabucak alışıyor...ilk iğne olduğum hafta her öğün öncesi 10 idi yanlış hatırlamıyorsam ancak şimdiiii,60 sabah 40 öğlen 40 akşam 30 gece olmak üzere toplam 170 ünite ile ancak sınıra yakın ama asla sınırın altında olamadan yuvarlanıp gidiyoruz valla...şekerin 200 leri bulduğu günler bebeklerin hareketlerinde çok azalma oluyor ve ne zaman şekeri biraz düşürebilsem canlanıyorlar kıpır kıpır oluyolar,kontrollerim sıklaştı ve neyseki iyiler ama ben yine de çok tedirgin oluyorum,umarım sağ salim atlatırız bütün bunları...eskiden deselerdi ki bana gün gelecek insülin kullanıcan çatır çatır hadi leeeennnnnn derdim,heyhat diyorum başkada bişey diyesim yok...hadi bunda da bir hayır olsun,napalım başımıza geldi çekiyoruz çekmesine ama bebeciklerime bişey olacak diye ödüm çıtlıyo valla...
bu arada zazucum reflüme çözümü tarçında buldum dene istersen,bir bardak süte yada suya farketmez toz tarçın denesen belki iyi gelir...ama bulansın anacım işte ne güzel bebek sağlam geliyo demek ki,maşallah maşallah...
alabama,denizbulut,herada,zarpdeniz, clarissayı,merti,batuyu vede renayı öpüyorum kocaman..güzel anneler...
mai canım nedir son durum bi yazıversen..
akidecik tedavi sonraları adet düzensizliği normal bence ama acaba doktora bi danışsan mı...
alkan canım merak etmişsin iyiyim,ihmal ediyorum sizleri ama hoşgörün nolur..ama hep aklımdasınız ve tedavileriniz için dua ediyorum...
rieuse,tedavi yolunda nerelerdesin bize yaz emi..
merye kızın iyidir umarım,hamilelik nasıl gidiyor bakalım..
eğer unuttuklarım varsa kızmasın bana nolur..öpüldünüz...
denizgeldiiiiiii,denizimiz nasıl bakalım,sen nasılsın acep?unutmadım seni haaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?