38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ben de öyle diyordum. ben işten dönünce evde 2 kişi olunca mı deliriyor bu oğlan diye ama o zaman tatil günlerinde gündüz de 2 kişi olduğu zaman niye delirmiyor? bakıcımız izindeyken 2 gündüz ve gece batu ile yalnızdık baktım daha sakindi. ama diğer günler sabah da birileri vardı. kısaca sadece bu olamaz. inşallah sizin durum biz benzemez.

doğrudur herada. ne kadar çocuk o kadar farklı karakter ve farklı yöntem vardır. sana yarayan bana yaramaz veya bana uyan sana uymaz. keşke yeme sorunumuzu çözecek kolay bir yöntem olsa.

yaaa bu demir damlası önerisi kayısı lekesinde de işe yarar mı ki? bizim yazın giydiğimiz kullandığımız ne varsa kayısı lekesi oldu da.

Son düzenleme:
cans hayırlı olsun inşallah devamı da gelecek. ben 5+2 veya 5+ 4 de gittiğimde kese vardı ama yolk sac yoktu. tabii bebek de yoktu. dr en azından yolk sac olmalıydı dedi. kanamam da vardı. boş keseden şüphelendi. 7+0 da kürtaj için gittiğimde hem kese hem yolk sac hem bebek vardı. kalp atışı da tabii. herşey olması gerektiği gibiydi. kanama halen arada oluyordu ve ben hiçbir ilaç kullanmamıştım boş kese kendi düşsün diye. kısaca endişelenme. herşey olması gerektiği gibi. sende yolk sac da var. kalp atışı için de 6. hafta sonlarında gidersen duyarsın diye düşünüyorum

Canım merhaba bende şahim beyin hastasıyım merak ettim size 2 başarısız dneme olursa 3. denemenin ücretsiz olduğunu söylemişmiydi.

Canim kontrol yokki 2 subatta dr randevusu bakalaim opuldunuzz

kızlar fsh ve e2 ile ilgili cevaplarınız için teşekkür ederim,......
benim 4 ay önce fsh:7.5 e2:31 idi......
şimdi fsh: 9 e2:84.7 olmuş........
çok mu kötü....moralim bozuldu,dünden beri gerildim.....

çokkkkkk teşekkür ederim canım . . Verdigin bilgiler gerçekten içimi rahatlattı.. Aslında zaman zaman bu kada araştırmak dogru mu dıye kendımı sorgulamıyor degılım... Tekrar tesekkurler Renaya kocaman opucukler...

Denızcım çok teşekkur ederım...Kıtabi bılgılerden zıyade yaşanmışlıklardan bır seyler ogrenmek benı daha cok rahatlatıyor nedense..İnşallah bızım kucuk kesecık buyur de Batu abısı gıbı bır yakışıklı olur ..

Arkadaşlar herkese cok selammm ... Alabama alkan tayf denızgeldı ... Nerdesenız? Merak edıyorum .. İnşallah her şey yolundadır ..

Hayatkavunici, hiç moralini bozma canım. FSH 9 dert edilecek bir değer değil. Hamile kaldığımda 10 civarı FSH değerim vardı. E2'nin idealinin 50 civarı ve altı olduğunu biliyorum ama. Doktorun ne diyor? Biz Denizbulut'un hadi hadileriyle bir dönem buğday çimi tableti tüketmiştik, benim e2 normal değerlerdeydi ama bayağı bir düşürmüştü yine de.

Cans, gerçekten yaşanmışlıkları duymak iç rahatlatır, ne için buradayız ki? İnsan yapmayayım diyor ama hamilelik de en ufak ayrıntıya kafa yorarak, merak ederek geçiyor. Bittikten sonra özleniyor gerçi hamilelik günleri, o stresler sanki hiç yaşanmamış gibi oluyor. Herşey keyifle ilerlesin, tadını sonuna kadar çıkardığın müthiş güzel bir hamilelik dönemi geçir inşallah.

Son düzenleme:

heradacım, sağolun beni çok rahatlatıyorsunuz....peki bu e2 yükselmesi, zoonnkkkkkk rezerv azlığı rezerv azlığı mı diyor, 5 ay da nasıl 31 de 84 e yükseliyor ki.....
dr ye yarın gidicem....adetin 5.günü yarın gidicem,hemen başlarız heralde tedaviye......senin tedaviyle mi oldu,doğal mı canım....

Son düzenleme:
çookkk selam güller....sonunda,,,,nihayet artık girebileceğim...yani kızım ne kadar müsade ederse bana....sevgilerimi yolluyorum sizlere....

cans hoaaaaaam.....haberi aldım denizden...çokkkkkk sevindim....innnnnşallah hayırlısıyla kucağınıza alın emi...şimdi kaçarım.....herkese çok öpücük....denizden sulu sulu öpücükler

hayır tohumu içiyor musun? buğday çimi üstüne e2 için de calcium d glugarate önereceğim. hangisi neye yarıyor bilmiyorum ama benim fsh 16 dan 12 ye inmişti. e2 80 üstüydü 25 e düşmüştü. hiçbirşey yapsan da hayıt tohumu alsan? bu ay tedavi olmayacaksan tabii. kullanması da kolay. fsh ve e2 den de önemlisi bu akyi rezerv durumu. olacaksa 20 fsh ile de oluyor

ne çabuk kaçtın. deniz i öpüyorum

cans herada demiş. ben de attan düşenin halinden attan düşen anlar diyeceğim. hamile kalmaya çalışırken, hamilelikte, çocuk büyütürken en iyi çözümler aynı sorunları yaşamış kişilerden geliyor. ve tabii hayattaki tüm sorunlarda da ay şekilde.

Canım çok teşekkürler .. Özledik seni , güzel sohbetini , güzel kızının maceralarını .. Çabuk gel .. Sık sık gel ... Kocaman öpüyorum Denizi....

selammmm
cans canım gözün aydın yolkuda görmüşsünüz ben dee tam o tarihlerde doktoruma gittiğimde görmüştü sonra 6+4 de keseyi görmeyi umut ederken kalp atışını da görmüştük. allahın izniyle sen de göreceksin.

kaç gündür geliyorum ama üç sayfa yazıyı bi türlü okuyamıyorum. dolayısıyla yazamıyorum. alttan beni görüyorsanız durumum budur.

neyse bizim ikizler dünyaya geldi gerçi zarpcım bildiği için yazmış saolsun. ikizler cuma cumartesiye bağlayan gecesi 34+2 de büyük bir süprizle geldiler. gelinin suyu gelince doğru hastaneye gidiliyor ben mert olduğu için gece gidemedim. eşim koşturdu saolsun. gece 3.50 ve 3.51 de 2.05 2.15 kg olarak doğdular. 2 gün küvezde kaldılar şimdi allahın izniyle sağlıkla evlerindeler. çok minik ve çok şekerler maşallah. ikisi aynı beşikte yan yana takılıyolar. darısı tüm hamilelere tayfa ve badenura cansa meryeye olsun inşallah.

gördüğüm kadarıyla toana dan haber yok onu merak ediyorum inşallah güzel haberleri gelir.

tedaviye başlayan arkadaşlara allah yardım etsin.

yine gelecek ben bunubi yolluyum da.

Kızlar var ya buzzzzzzz hava buzzzzzz...Yok böyle bir soğuk((Biz Trakya'dayız da ondan mı burası böyle soğuk bilmem ama inanın her yer takır takır.Soğuk var,ayaz var,don var buz var kar yok... yuhhhh yani valla.
Neyse bu arada biliyorsunuz ben bir öğretmenim veeeeeeee yarın karne günü...Yorulduk biz.Hepimiz.Çocuklarım da bende.Bütün çocuklar ve öğretmenler hepimiz yorulduk.Hem bedenlerimiz hem de kafalarımız yoruldu.İyi bir dinlence hepimize iyi gelecek.Şarj edip başlayacağız sonra bıraktığımız yerden.Ben ilk hafta evden dışarıya çıkmayıp uyumayı uyanmayı yeniden uyuyup sonra yine aralarda uyanmayı düşünüyorum.Bir de en çok uyanık olduğum saatlerde okumayı düşünüpte bir türlü fırsat bulamadığım kitaplarımı okumayı istiyorum.Sonraki haftanın proğramı ilk haftaya inat çok hareketli olacak.29 ocak pazar günü sevgilimle vınnnn kaçış.Taaaa bir dahaki pazara kadar.İnşallah her şey planladığımız gibi olur.Çünkü öncesinde plan yapmak hayata karşı risk almak gibi bir şey.
Dün akşam maiumut la konuştum haberler çok kötü.Ağabeyinin eşi ne yazık ki yakalandığı hastalığa yenik düşmüş.Gencecik kadın çocuklarını eşini bırakıp gitmiş.Çok acı.Mai memleketinde şuan ve çok üzgün.Allah onlara sabır versin ne diyelim.
Toana transferini gerçekleştirmiş bekleme aşamasındaymış.Bir kaç güne inşallah güzel haberlerini alırız.7 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş ve 6.güne kadar bekletmişler transferi.İnşallah bebekleriyle dönecek evine.
Bana gelince adetim 25.gün dedim mi başlayıverdi hemenAbi bi dur ,bi gecik, bi heyecan yarat be...Kattiyyennn böyle bi şey yaşamadım ömrümce.3 gün 5 gün önce gelir ama bi tek bi gün bile gecikmez ne hikmetse...Napalım beklemiyordum zaten bi şey bende.Olsaydı iyi olurdu ama olmadı mı olmuyor napiim...Dün gece itibariyle deha ları üçer üçer içmeye başladım.Allah verede bunlar bizde kötü bi şey yapmazlar.En büyük korkum bu çok yüklü ilaçların yan etkileri...
Uzun yazdım kafanızı şişirdim.Tek tek yazamasam da hamile arkadaşlara olmaya çalışanlara,bebeklerini doğurmuşlara ve tabi ki de bebeklerine kucak dolusu sevgiler.Kendinize iyi bakın.İyi geceler....

maicim başınız saolsun çok üzüldüm allah rahmet eylesin. kalanlara sabır diliyorum canım. mekanı cennet olsun.

canm ya bazen başarıyrm bazen okadar ağlıyrki saatler sürüyr sonra veriyr memeyi artık mama kesin vermiyrm gerçi memede birşey kalamamş ama onunla idare ediyr ama uznca bir süre mücadele edirm sonra çok yorulunca dayanamyrm veriyrm iki gece vermemeyi vbaşardm dün gece katiyyen durmadı ama ilginç dün gece uzun mücadeale sonucu sallmadn yatırdm ama bu gece onu yapamadm çığlklar uzun süren çğlıklar olnca ayağmda salladm yavaş yavaş inş.bizimki ters gidiyr önce beciyrm sonra geriye gidiyrz evet kesinlikle kızımı iyice organize etmeliym doğm için evdeyim artık gideem odası çok kücüktü bunalm geçiririm şimdi artık tecrübeliym ilkinde kızımı nasıl yıkayacağmı bile bilmiyrdm daha birçok şeyi bile bilmiyrmdm şimdi tecrübeliym inş.ne yapalm allh dağına göre kar yağdırıırmş aslnda şu yöndtemleri iyice bir okumam lazm az bir bilgi ile başladm ama kesinlikle artık gece mama yok belki de ondan kızım hastalandı gecede kaçkere kalkıyrdu
ama arkadşn çok başarıl bir sonuç elde etmiş benmkiler 2/3saat sürüyr 45 dk a çok iyi amin canm inş.beceririz

allh gönlüne göre verdsin inş.

canm ben muhallebiye fındk fıstk badem ezip koyurm z.yağını da koydm
benmkız bazen malasef 12 ila bire kadar uyank kalıyr bazen valla bu bebşlrin uyku düzeni bizi zorlayacak allh kolaylk versin bizlere

canmya çok erken vede kendini fazla sıkma bence ben okadar ereken hiç gfitmedm dr a ama kzımda herşeyden korkuyrdm şidmi biraz tecrübeli olnca herşeyi bıraktm öyle sonuçta nasipte ne varsa o olacak kızımda gereksiz yere sürekli dr a sağlk ocağna kalp atşlarını dinlemeye gidiyrdm bence çok sakin ol allh tamamına erdirsin canm allh gönlünü incitmesin canm

hoşgeldin kız bizde kocamn sevgilerle karşılık veriyrz sana bebişne selam canm allh gönlünüze göre versin bebişn esmer mi sarışın mi ve sen hangisisin bizdende sulu öpüçükler kesin meryemde selam söyler kızım tv de gördüğü bebşlere ve bilgisayrda gördüğü bebşlere acayip hoş tepki veriyr

hoşgeldin çoktandr yoktn senki sürekli girerdin hadi iyisin iki hafta tatil bir türlü olamadm öğretmen eğitim oku memurluk yap çok ruhsuz bir meslke memurluk şu yaş sınırı kaldırsalar da bende öretmn olsam
tatiiiniz gönlünüze göre geçer inş.ve allh gönlüne göer versin inş.

maiumut allh rahmt etsin ve sabırlar versin ailesine
bizdende sevgiler canm
ya benm tüp dr u dhea tavsihye etmiyrdu onun yerine solgar balık yağını tavsiye etmişti

alkan .... canlı iyi gceler

güller... herkes nasıl?iyimisiniz?merak ediyorum tek tek....ama vaktim az...

tayf... ne yaptın?danalar iyimi... doğurmadın değil mi ben yokken:)) şaka bir yana inşallah sen ve oğullarının sağlığı yerindedir

cans hocammmm... tekrar tebrikler....inşallah herşey yolunda gidecek.

zarphocam... sizi de bayağı özledim... bir türlü eskileri de okuyamadım....klarisayı öpüyorum çok...

merye....mai....deniz...bahar....alabama..ve diğer güller....herkese çokkk selam....sevgiyle kalın....

herkese iyi haftasonları

arkadaşlar bi sorum olacak sanırım herada ve deniz de var bu kitaptan.şu meşhur tracy hogg kitabında ayakkabı seçimi, ilk yardım bilgileri gibi kapsamlı şeylerde var mı?acil cevap yazar mısınız?

denizgeldi, hoşgeldin.sümüklüböceğini öp benim için.
cans, tekrar tebrikler arkadaşım.doğum haberlerini de paylaşalım hayırlısıyla.
maiumut, başınız sağ olsun.grip gibi oldu bu hastalık adını bile anmak istemiyorum.
alabama, gözünüz aydın.analı babalı büyüsünler.
alkan59, iyi tatiller arkadaşım.

geriye dönük çok okuyamadım.yazamadığım diğer arkadaşlara da sevgiler....

Son düzenleme:

buradan da hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.

sana iyi tatiller. bebeği kap da gel inşallah

maiumut başın sağolsun allah sabır versin.

toana maşallah 6. gün transferiyle bebek haberini bekliyoruz

merye yanlış anlamış olabilirim de neden mamayı kesiyorsun? senin kız aç ki uyuyamıyor. henüz kesintisiz uyumak için çok küçük. batu 1 yaşına kadar yatarken ve gece 2 kere mama alıyordu. buna ragmen yaz ve diş nedeniyle 5-6 kez kalkıyordu. şimdi bile her gece 1 kez kalkıp ağlıyor. acıkıyor. her bebek aynı zamanda hazır olmaz ki buna. 2-3 saat ağlar mı bebek. içim acıdı. mama ver yaaa. 2. geliyor memeyi kes zaten.

altınyunus bende kitaptan yok. herada yazar. ayakkabı için 2 yaşına kadar mümkün olduğunca yalınayak basacak. dışarı çıkarken mecburen hafif bir ayakkabı giydirilecek. özellikle ilk 2-3 yaş ayak sağlığı için önemli. ben kifidis den aldım. bilinen iyi ayakkabı markaları tercih edilmeli. zaten en fazla 4 ay da bir yeniliyorsun. ben kasım da almıştım. şu an tam. sanırım şubat da tekrar alacağım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…