Mai aradı öğlen tatilinde.Müjdeyi verdi.Yaz arkadaşlar da öğrensin dedi.Değer çok iyiymiş.Çok sevindim.Darısı isteyen hepimizin başına inşallah.Herkesi öpüyorum sevgiler...
Mai aradı öğlen tatilinde.Müjdeyi verdi.Yaz arkadaşlar da öğrensin dedi.Değer çok iyiymiş.Çok sevindim.Darısı isteyen hepimizin başına inşallah.Herkesi öpüyorum sevgiler...
buradan da hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.
sana iyi tatiller. bebeği kap da gel inşallah
maiumut başın sağolsun allah sabır versin.
toana maşallah 6. gün transferiyle bebek haberini bekliyoruz
merye yanlış anlamış olabilirim de neden mamayı kesiyorsun? senin kız aç ki uyuyamıyor. henüz kesintisiz uyumak için çok küçük. batu 1 yaşına kadar yatarken ve gece 2 kere mama alıyordu. buna ragmen yaz ve diş nedeniyle 5-6 kez kalkıyordu. şimdi bile her gece 1 kez kalkıp ağlıyor. acıkıyor. her bebek aynı zamanda hazır olmaz ki buna. 2-3 saat ağlar mı bebek. içim acıdı. mama ver yaaa. 2. geliyor memeyi kes zaten.
altınyunus bende kitaptan yok. herada yazar. ayakkabı için 2 yaşına kadar mümkün olduğunca yalınayak basacak. dışarı çıkarken mecburen hafif bir ayakkabı giydirilecek. özellikle ilk 2-3 yaş ayak sağlığı için önemli. ben kifidis den aldım. bilinen iyi ayakkabı markaları tercih edilmeli. zaten en fazla 4 ay da bir yeniliyorsun. ben kasım da almıştım. şu an tam. sanırım şubat da tekrar alacağım.
Selam
Denizgeldi pcin geldi rhalde canım seni ve süslünü öpüyorum
Alabama Maşallah ikizlere Sağlıkla büyüsünler İnşallah
Toana dan güzel haberi aldıkmı benmi kaçırdım?
alkan uyu uyan dinlen canım çok arıycaksın tatil dönüşü :; içime öyle doğuyor Tatilde güzel güzel eğlenceler diliyorum
Mai başınız saolsun Allah sabır versin canım.
Merye kabızlık için muhallebisine o püreleri katıyorum mutlaka sadece kahvaltı da çekilmiş ceviz kullanıyorum diğerlerinede başlasammı acaba?
Süslün açlıktan uyumuyordur canım
Enes aç uyuduğu zaman sabaha kadar çok sık uyanıyor ve emziriyorum ama muhallebiyi güzel yemişse gece rutin saatlerde 2 kez kalkıyor dün gece
sancılıydı sanırım demir damlasından
sakatat ürünleri vermeyi düşünüyorum ne dersiniz erken mi sizce?????
( ciğer, paça, işkembe, yürek, dalak vs. )
Toana ..... çok sevindim ..Çok .. Tebrik ederim... Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın ... Tum arkadaşlarımız bu guzel duyguyu tatsın inşallah
Alabama ... Canım .. Tebrik ederim .. Maaşallah kucaklarına almışlar bebişleri ...Allah uzun omurler versın .. Çok guzel bır duygu hala olmak ..
Merye teşekkur edrım canım .. Bence agrıların ıcın bır dahılıye dr na gıt . ıdrar kulturunu ve ıdrar tahlılını yenılet .. Çok gecmış olsun canım... Meryem için de artık mamaya gecsen emzırme ısı pek verımlı olmuyor gıbı gozukuyor...
Maı .. Canım basınız sagolsun .. Gercekten zor .Allah sabırlar versın .. Cocuklarının ve eşının yardımcısı olsun ..
Herkese cok selam .. Ben de cok karısıgım .. Sanırım psıkolojım ıyı degıl .. Surprız yaparak gelen bebegımın surprız yaparak gıtmesınden cok endıselıyım ...Her şeyın hayırlısı dıyorum .. Sevgıyle kalın
günaydın
Toana ya çok sevindim İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alacak,
Cans olumsuz şeyler düşünmesen İnşallah sağlıkla geçecek hamişliğin.
Denizgeldi süslün izin vermiyor sanırım canım ya özledim seni, msjlarını, yazılarını...
Merye drun takibi altındasın dimi canım, kan testlerini düzenli yaptııyorsun dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?