38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Selam

Denizgeldi pcin geldi rhalde canım seni ve süslünü öpüyorum

Alabama Maşallah ikizlere Sağlıkla büyüsünler İnşallah

Toana dan güzel haberi aldıkmı benmi kaçırdım?

alkan uyu uyan dinlen canım çok arıycaksın tatil dönüşü :; içime öyle doğuyor Tatilde güzel güzel eğlenceler diliyorum

Mai başınız saolsun Allah sabır versin canım.

Merye kabızlık için muhallebisine o püreleri katıyorum mutlaka sadece kahvaltı da çekilmiş ceviz kullanıyorum diğerlerinede başlasammı acaba?
Süslün açlıktan uyumuyordur canım
Enes aç uyuduğu zaman sabaha kadar çok sık uyanıyor ve emziriyorum ama muhallebiyi güzel yemişse gece rutin saatlerde 2 kez kalkıyor dün gece
sancılıydı sanırım demir damlasından

sakatat ürünleri vermeyi düşünüyorum ne dersiniz erken mi sizce?????
( ciğer, paça, işkembe, yürek, dalak vs. )

ya hanımlar benm ara ara karnım çoö ağrıyor çok kıvrandırıyor beni dr sordum idrar ylou enf. olblr dedi temz çıktı ama neden bu lkadar ağrıyr bilmiyrm bir fikri oln var mı çok kötüym bugn yine

Mai aradı öğlen tatilinde.Müjdeyi verdi.Yaz arkadaşlar da öğrensin dedi.Değer çok iyiymiş.Çok sevindim.Darısı isteyen hepimizin başına inşallah.Herkesi öpüyorum sevgiler...

çok sevindim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. yurt dışına bir hamile daha gönderiyoruz darısı tüm bekleyenlere

lenova biraz geç oldu ama dhea içen arkadaş opu ya kadar içimiş. o memorial da semra hanım a tedavi olmuştu

Mai aradı öğlen tatilinde.Müjdeyi verdi.Yaz arkadaşlar da öğrensin dedi.Değer çok iyiymiş.Çok sevindim.Darısı isteyen hepimizin başına inşallah.Herkesi öpüyorum sevgiler...

sevgili toana çok am açok sevindim. seni takip ediyordum ve meraktaydım. Sağlıkla kucağına al.

altınyunus denizbulut baharnaz saolun kızlar

toana için müthiş sevindim oh çok şükür boş geldi dolu gidiyor. söyleye söyleye dilimizde tüy bitti ama sonunda bizi dinledi türkiyeden kısmetini aldı allaha bin şükür. allah tüm isteyenlere nasip etsin kızlar olmayanlar darısı en kısa zamanda size olsun inşallllah.

uykuyla ilgili yazılmış yazılanları okudum ama yazımadım yazıcam. allah hepimizin yardımcısı olsun. yazdığınız için çok merci kızlar hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:

Toana ..... çok sevindim ..Çok .. Tebrik ederim... Allah saglıkla sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın ... Tum arkadaşlarımız bu guzel duyguyu tatsın inşallah

Alabama ... Canım .. Tebrik ederim .. Maaşallah kucaklarına almışlar bebişleri ...Allah uzun omurler versın .. Çok guzel bır duygu hala olmak ..

Merye teşekkur edrım canım .. Bence agrıların ıcın bır dahılıye dr na gıt . ıdrar kulturunu ve ıdrar tahlılını yenılet .. Çok gecmış olsun canım... Meryem için de artık mamaya gecsen emzırme ısı pek verımlı olmuyor gıbı gozukuyor...

Maı .. Canım basınız sagolsun .. Gercekten zor .Allah sabırlar versın .. Cocuklarının ve eşının yardımcısı olsun ..

Herkese cok selam .. Ben de cok karısıgım .. Sanırım psıkolojım ıyı degıl .. Surprız yaparak gelen bebegımın surprız yaparak gıtmesınden cok endıselıyım ...Her şeyın hayırlısı dıyorum .. Sevgıyle kalın

Şekerler evet bu akşam itibariyle tatile girdik biz.Siz daha henüz bilemezsiniz bu duygunun nasıl bi şey olduğunu.Bilirdiniz ama unutmuş olmalısınız.Öğrencilik yıllarınız epeyce gerilerde kaldı çünkü.Doğurun bebişlerinizi,bebekleri olanlar büyütüp gönderin çocuklarınızı okullarına,alıp gelsinler inşallah karnelerini işte o zaman beni ve bu yazdıklarımı anımsayacaksınız inşallah.Oysa ben 7 yaşımdan bu yana yani toplam 36 seneden beri okuldayım.Hiç ayrılmadım bu kurumdan.Kesintisiz devam eden bir okullu olma durumu.İşte o yüzden de bizim tatillerimiz çoook kıymetlidir çok.Yavrularıma verdiğim her karne aslında benim için düzenlenmiştir.Başarı benim başarım başarısızlıkta benim başarısızlığım olarak sayarım hep.İyi karneyle sevinir kötü olanla üzülürüm.Kıyamam hiç yavrularıma...Onlarla birinci sınıfa başlar onlarla mezun olurum 5 yıl sonra.Ve hiç daha fazla büyüyemem yaşlanamam ben.Çocuk kalbim ve çocuk ruhum kesinlikle mesleğimin sebebi...Bana iyi tatiller dileyen herkese teşekkür ederim.Allahım hepimize sıhhatli evlatlar versin onların güzel karnelerini ve daha bir çok güzel günlerini görelim inşallah...
Cans moralinin bozuk olması hormonal bir durumdur inşallah...Bebeğinin seni terketmesi gibi bir ihtimali sakın biryerlerinden uydurma e mi...İyi düşün güzel şeyler olsun.
Evimcim,inşallah arkadaşım sıra şimdi sendedir,bendedir,hepimizdedir.Allah duysun sesimizi...Ben de mai nin gazıyla bu gün memoriali arayıp 11 şubata randevu aldım.Bu gün adetimin 2.günü.Yarın gidip hormonlara baktırayım tatil dönüşü de doğru semra hanıma.2.denemeden sonra sıtkım sıyrılmıştı bu işlerden ama bi daha deneyelim bakalım ölmeyiz heralde...
Toana için dua edelim arkadaşlar.İnşallah sağlıkla alır gider bebeğini evine.Değerini söyledi maiumut ama öyle çok yoğundum ki unuttum kaç olduğunu.Ama sanıyorum 190 gibi bir sayıydı.Allah yanında ve yardımcısı olsun.Onun ve hepimizin.Herkese sevgiler...

herkese selam....yazmayı çok istiyorum ama olmuyor maalesef..
toanacım.... hollndanın gülü...yazmasam da aklımdaydın....derin bir nefes çektim..ohh şükürler olsun...sonunda....gözümüzaydın....çok sarıyorum seni..allah tamamına erdirsin gülüm..
darısı diğer isteyenlere....sizler de tadın inşallah bu sevinci.amin..
alabama... gözünüzaydın sizin de... bebişlere sağlık diliyorum.allah analı babalı büyütsün...
herkese sevgiler......

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar,
Toana tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.
Alabamacım kardeşini ve gelininizi de tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün miniklerinizi.Aynı beşikte uyuduklarını yazmışsın ya bittim :) Ne sevimlilerdir kim bilir.Fotolarını bekliyoruz.
Zarpdenizcim Clarissa pek şeker ya maşallah kırk bin kere maşallah ona.Pek süslü ama hayranım cicilerine :)
Bana gelince 29 Ocakta regl olmam gerekiyor.Doktorum 2. günü tedaviye başlayalım dedi.Daha önce hiç tüp denemediğim için bilmiyorum sanırım bana kısa protokol uygulanacak sormadım da doktora.Oluruna bıraktım her şeyi.Hakkımızda ne hayırlıysa öyle olsun.
Denizgeldi ne iyi ettin de geldin.Özledim seni.Sümüklüböceğin hikayesinde ne kadar güzel örnek oluyorsun, güzin ablası olmuşsun kızların :)Denizimi öptüm kocaman.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Öpüldünüz...

günaydın

Toana ya çok sevindim İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alacak,

Cans olumsuz şeyler düşünmesen İnşallah sağlıkla geçecek hamişliğin.

Denizgeldi süslün izin vermiyor sanırım canım ya özledim seni, msjlarını, yazılarını...

Merye drun takibi altındasın dimi canım, kan testlerini düzenli yaptııyorsun dimi.

canm gece mamay ı kesiyrm uyanmasn diye o gün öyle çok ağladı en sonunda verdim mamayı uyudu birkaç gecedir uyanıyr biraz sallıyrm allhaşükür hemen uyuyr inş. uyanınca su veriyrm inş.böyle devam eder kızım ama artık gerçekten gündüz kahv.öğle yemeği onları yiyor artık inş.devam edr bizim başlarda yemek yeme sorunumz yoktu sonra 4/5 kaşık yemek yedirince kendimi şanslı hissetmeye başlamştm reklamlarda bille açmıyrdu ne kadar zorlasamda yemiyrdu elimde kaşığı görünce acayip ağlamaya başlıyordu şimdi uyanıyr kahv.hazırlayıncaya kaadar biraz peynir ekmek zeytin ufaltıyrm keyifle yiyor tavsiye ederim valla şimdi başata biraz naz yapıyr sonra yiyir allh a şükür
görümceme dr u o da gece yemesini kestir demş onunlada konuştum bir ara bu konuyu tabi zarpdnzi bahsettikten sonra ondan önce bilmiyrdm
canm ya ben bebeği yatağına koy ağlasın uyur tarftatı değilm senin arkdş öyle yapıyrmş herhalde

nerde okumuş eşism hatırlamyırm ama iki yaş öncesine ayakkabı tavsiye edilmiyrmş nasıl olacka anlamadm

canm ben tavuk ciğrine epydr başlamştm birkaç lokmada olsa yiiyordu kızım koyun ciperi değlde tavuk demşleridi ama ne yiyorsn biryaşıını bitirmeden önce her yediğinden verecn

niye kız allh korusn inş.herşey yolundadr dualarmdasn valla yani ne olduda böyle düşündün ki inş sağlıkla gelecek huzurunuzu artıracak inş. benimkide inş.
bizde pek iyi değliz malasef dün drum pek iyi şelyer söylemdi erken doğm tehlikesi var safrakesesinde bilmem ne var karaciğerde bilmem ne mesane torbası çok iltihaplı dedi buda çok ciddi olarak erken doğm nedeni olabilr dedi çok istirahat et fazla ayakta durma kendini yorma hatta yatş yapalm hastande kal dedi bebğime kim bakacak dedim oun için kabul etmedim işin çoğu eşime kaldı artık o artık üçümüzede bakacak inş.çok zorlanırsak bir bakıcı tutarz belki gerçi o da bana sıcak gelmiyrm hiç alışmamış öyle bir şeye progestan antibiyrtk bilmem neler verdi herhnagi bir ağrın olursa hemen beni ara dedi başta drum gazdan şüpheleniyrdm deidi ama malasef gaz değlmş allhm daha iki ayım var allh korsn erken doğm yapmak istemiyrm çok sıkıntılı bir durm böyle durmda olanlar allh sabır versin inş.ben vaktinde doğuracam bu arada bitkisel olarak araştıracam mesane iltihabına iyi gelenler neler die dr uma sorup kullanacam ilaçların yanında bu konuda bilgisi olan varsa sevinirm biraz intrnten araştıracam inş.

günaydın canm evet canm ya druma havber veriyrdm oda idrryolu enf.baktır demişti o daha çok gazdan şüphelendiğim içinn pek takamdım dedi snin durumu dün ona birdaha haber verdinm hemen gel bakaym dedi birkaç drlarla da görüştüm dün öyle işte birazda böbrekteki büyüme de var dedi gerçi bu çok önemli değş ağrı yapar ama bazı hamşlerde görülür dedi
canm bizde durumlar böyle inş.sen iyisin enes iyidr

herkese iyi hafta sonları bende bol bol tenis maçlarını izleyecem inş. ne çok seviyrm tenisi kızıma hamş kaldığımdan beri oynamadım eşim artık unut oynamayı diyr
zamannda doğuracam inş dua edrmisinz

Ah Ah şu devlet hakkını yaşı küçüklere vereceğine biraz da yaşı geçenlere yardımcı olsa keşke.
Onların zaten daha zamanı var ama nedense ödeme hakkını onlara veriyor işte.

Merhaba Arkadaslar,

Maiumut, basiniz sagolsun canim, en cok da geride kalan yavrulara uzuldum. Kac yasinda cocuklar? Allah hepinize dayanma gucu versin, yavrular saglikla buyusunler.

Toana, sizin de gozunuzaydin, Allah saglikla devamini getirsin. Alkan degere 190 gibi demis, ikiz olabilir mi?

Cans, canim biz kalp atislarini ve keseleri 6.haftada gormustuk. Bu cok dogal yoldan geldi, insallah cok dogal olarak da gebeligin devam edecek. Dilegim, su ilk 3 ayin rahat atlatilmasi ve devaminin saglikla gelmesi, icini ferah tut canim. Bebeginle konus, onunla neler yapacagini simdiden anlat ona lutfen.

Herada, yazdiklarin cok abuk olmamis canim. Clarissa tam 6.ayini yeni bitirdi, bu ayin sonu derken benim de kastim 7.ayimizin sonu idi. Sanki Ocak sonu gibi olmus degil mi? Yazdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim, onerin olursa da cokkk acigim. Sana ve Rena'ya bu geciste cokkk kolayliklar diliyorum.

Deniz Bulut, Batu'nun o kadar hareketli, enerji yuklu olmasina ragmen masallah kilosu boyu posu gayet guzel. Umarim biraz daha yiyecek, annesini cok uzmeyecek. Sebze, meyveyle araniz nasil?

Alabama, ayy canim ikizlerin annesine babasina kisaca hepinize cokkk kolay gelsin. Kilolarini 2'li rakamlar yazinca direk bizim ilk gunler geldi aklima! Biz Clarissayi tutmaya korkuyorduk, porselen elleri, bacaklari kirilir birsey olur diye...O yuzden de annem O'na ozel bir yastik yapmisti ve onunla daha kolay kaldirip yatiriyorduk. Gelinin annesi yada senin annen yardim ediyordur diye dusunuyorum, ama ilerisi icin bakici sanirim sart olacak. Tekrar tebrikler... Ay ne guzel iki tane...

Denizgeldi, biz de seni ozledik canim. Hadi artik su PC islerini hallet, kizin uyuyunca iki satir yaz, bekliyoruz.

Alkan, Masalllah o kadar enerjiksin ki, sen kesin ucuzlere bile rahat bakarsin canim. Yuregin sevgi dolu...Bu sevgini paylasacagin bebeklerin olmasini cok yakinda diliyorum. Memorial sana da ugur getirsin arkadasim.

Rieuse, cok tesekkur ederiz. En yakinda sizin de bebisinizin gelmesini, ozenle kiyafetler alip giydirmenizi dilerim. Bu tedavin once karnini sonra da kucagini doldursun.

Merye, cok gecmis olsun, belki simdiden bir yardimci ayarlaman daha iyi olabilir gibi eger imkaniniz varsa...Karacigerine , safrakesen filan ne dedi cok anlamadim ama enfeksiyon icin verdikleri umarim seni cabuk iyilestirir, lutfen cok dikkat et.

Baharnaz, sakatat vereyim mi diye sormussun canim, cok bilgili olmamakla birlikte; bebek beslenmesi ile ilgili okudugum yazilarda karacigerden baska sakatat cok onerilmiyordu.

Hayatkavunici, FSH iyi ama E2'in yuksek canim. E2'nin doktorlar 50'li rakamlarda olmasini oneriyorlar, hayit cayi icmis miydin, tadinin igrenc olmasina ragmen hormonlari dengeleyen iyi bir tohum diyebilirim. Gerci bazen de yuksek hormonlarla gebelik saglaniyor, yeter ki bebek gelmek istesin...

Altinyunus, siz ayakkabi arastirmasi yapin, biz de sizden kopya cekeriz... Eskiden hep ortapedik ayakkabi olacak derlerdi, simdi neler oneriliyor yakinda ogrenecegiz.

Akideciknane, operasyondan sonra siz ne zaman tedavi dusunuyorsunuz?

Sevgiler herkese...

merhaba.umarım herkez iyidir uzun sürdirnete giremiyorum.bugün transferimin 2. günü 2 tane sekiz hücreli üçüncü gün embriyosu transfer edildi.Doktorum 48 saat yemek ve tuvalet dışında yataktan kalkmamaı söyledi.Bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.sevgiler...

İyi geceler arkadaşlar...
Cans yine söylüyorum iyi düşün güzel şeyler olsun canım.Elini karnına koy ona ninniler söyle.Yapışsın sana bu ne tatlı bi anne diye.Düşüncenin gücü diye bi şey var canım.Hayatta ne düşünürsek başımıza geliyor.Ben buna artık iyice inandım.
nckurt hayırlı olsun canım.O embriolar canlı kanlı bebek olsun İNNNNŞALLAH...Duacınım canım.Güzel haberini alıcaz içime doğdu.2012 topiğe uğurlu geldi.
Alabama teyze mi oldun hala mı anlayamadım ama her ne olduysan ne güzel olmuş çok tebrik ederim.Allah sağlıkla sevgiyle büyümelerini nasip etsin gözünüz aydın canım...
Deniz geldi sümüklü böceğini ara ara bende okuyorum.Bence sen kadınlar kulübünün yılın annesi ödülüne layıksın.Bütün anneler çok özel hepsi günlerin,ayların yılların anneleri ama sen biraz daha özelsin.Yol gösteriyor,umut ışık oluyor sevginin gücünün büyüklüğünü anlatıyorsun.Daha ne olsun.O yüzden de bir kere daha tebrik ediyorum seni.
Tayfı çok merak ediyorum.İnşallah hayırlısıyla ondan da güzel haberleri yakında alıp sevinicez.
Zarpdeniz çok teşekkür ederim güzel sözlerin için canım.Allah verse de keşke bi tane verse.Ben ikiz üçüz istemek için epeyce geç kaldım.
Bu gün adetin 3. günü gidip kan verdim sonuçlar akşam üstü çıktı.Çok parlak deği.FSH 15.69 e2(esradiol) 44.33 prolaktin 8.62
soğana hayıta falana filana başlamak lazım yine.Ama ben dikkat ettim ne zaman o kürlere ve diğerlerine ağırlık verdiysem hep kist oldu yolumu kesti.O yüzden de çekiniyorum açıkçası.Deha ya 2 gün önce başladım.Kist yapmadığından eminim.Yararı olmasa da en azından zararı olmaz tedaviye kadar içmenin.
Benim için tatil hala başladı sayılmaz.Bu gün açık lise sınavları vardı tam gün görevliydim.Yarın da sabah oturumlarına katılıcam.Pazartesi sabahına kaldı geç kahvaltı ama olsun hayal etmesi bile güzel.
Yine uzun yazdım.Bu saatler benim eşimin eve gelmesine yakın saatler.Camlarda sabırsızlıkla beklemektense sizlerle sohbet etmek bana çok keyif veriyor.İyi ki varsınız herkese kucak dolusu sevgiler...

Toanaaaaaa cnmmm inan cok sevindimmm rabbimm sonunda sanada gulduu cook sevindimm cnm maimutt basin sagolsunn optumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…