merhaba.umarım herkez iyidir uzun sürdirnete giremiyorum.bugün transferimin 2. günü 2 tane sekiz hücreli üçüncü gün embriyosu transfer edildi.Doktorum 48 saat yemek ve tuvalet dışında yataktan kalkmamaı söyledi.Bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.sevgiler...
Alkancim, gunaydin, hayirli olsun tedavin. Kurler kist yapiyorsa o zaman tablet takviyeli birseyler alman belki daha iyi olabilir. DHEA bende FSH'yi gozle gorulur derecede dusurmustu, umarim sen de de dusurur. E2'in biraz yukselirse durum daha iyi olacak. Bugday cimi hic denedin mi? Larginine hic kullandin mi? Larginine rahimdeki kan akisina yardimci olan, endoyu transfer icin iyi bir kalinliga getiren, tutunma ve gebelik oranini artiran faydali bir ilac, ben kullanmistim, bir arastir istersen. Bol sanslar diliyorum, 2012'nin uguru sana da gelsin.
Kızlar var ya buzzzzzzz hava buzzzzzz...Yok böyle bir soğuk((Biz Trakya'dayız da ondan mı burası böyle soğuk bilmem ama inanın her yer takır takır.Soğuk var,ayaz var,don var buz var kar yok... yuhhhh yani valla.
Neyse bu arada biliyorsunuz ben bir öğretmenim veeeeeeee yarın karne günü...Yorulduk biz.Hepimiz.Çocuklarım da bende.Bütün çocuklar ve öğretmenler hepimiz yorulduk.Hem bedenlerimiz hem de kafalarımız yoruldu.İyi bir dinlence hepimize iyi gelecek.Şarj edip başlayacağız sonra bıraktığımız yerden.Ben ilk hafta evden dışarıya çıkmayıp uyumayı uyanmayı yeniden uyuyup sonra yine aralarda uyanmayı düşünüyorum.Bir de en çok uyanık olduğum saatlerde okumayı düşünüpte bir türlü fırsat bulamadığım kitaplarımı okumayı istiyorum.Sonraki haftanın proğramı ilk haftaya inat çok hareketli olacak.29 ocak pazar günü sevgilimle vınnnn kaçış.Taaaa bir dahaki pazara kadar.İnşallah her şey planladığımız gibi olur.Çünkü öncesinde plan yapmak hayata karşı risk almak gibi bir şey.
Dün akşam maiumut la konuştum haberler çok kötü.Ağabeyinin eşi ne yazık ki yakalandığı hastalığa yenik düşmüş.Gencecik kadın çocuklarını eşini bırakıp gitmiş.Çok acı.Mai memleketinde şuan ve çok üzgün.Allah onlara sabır versin ne diyelim.
Toana transferini gerçekleştirmiş bekleme aşamasındaymış.Bir kaç güne inşallah güzel haberlerini alırız.7 yumurtadan 5 tanesi döllenmiş ve 6.güne kadar bekletmişler transferi.İnşallah bebekleriyle dönecek evine.
Bana gelince adetim 25.gün dedim mi başlayıverdi hemenAbi bi dur ,bi gecik, bi heyecan yarat be...Kattiyyennn böyle bi şey yaşamadım ömrümce.3 gün 5 gün önce gelir ama bi tek bi gün bile gecikmez ne hikmetse...Napalım beklemiyordum zaten bi şey bende.Olsaydı iyi olurdu ama olmadı mı olmuyor napiim...Dün gece itibariyle deha ları üçer üçer içmeye başladım.Allah verede bunlar bizde kötü bi şey yapmazlar.En büyük korkum bu çok yüklü ilaçların yan etkileri...
Uzun yazdım kafanızı şişirdim.Tek tek yazamasam da hamile arkadaşlara olmaya çalışanlara,bebeklerini doğurmuşlara ve tabi ki de bebeklerine kucak dolusu sevgiler.Kendinize iyi bakın.İyi geceler....
merabalar hepinize kizlarr..bugun evimze geldik iki gittik 3 belkide 4 le donduk cok sukur evimize..hepnize tek tek yazamiyorum ozur hepinize ..devaml uzaniyoru nolur nolmaz diye..bel agrimla birlikte karin agrimda var..dr miyomdan dolayi olur dedi..allahin mucizesi esim tese olucakti gerek kalmadan cikis oldu ve ummadigim bir anda hamile oldugumun haberini aldim.rabbime binlerce sukur hamdu senalar olsun ..simdi korkuyorum belim karnim agridikca..insallah bebeyim yada bebeklerim benimle 9 ay boyunca kalirlarr..ayin 11 nde ilk ultrasyonum var rabbim gormeyi nasip etsin ogun belli olucakmis tekmi ciftmi ama kizlar kan sonucuna bakarak drum ikiz olabilir dedi bakalim hayirli rabbim mahrum etmesin ..bizi ve isteyen arkadalarimida yormasin..kizlar benim ilk kan sonucum 109.6 sonra 1 gun sonrasi 270 dedi dr..rahimde dedi simdilik iyi dedi iste burda takibim olucak bakalim..konusuyorum bebeyimle oksuyorum karnim agridimi da huzunleniyorumm..ama sunu diyim kizlar gittiyim hastaneden memnun kaldim herkese tavsiye ederim drum aynur hanim..ama cok titiz ve cok ilgiller..allah razi olsun oonlardan..neyse kizlar ben kacar uzanicam ..hepinizi seviyorum optmm hepinizi,,
Sansin hep boyle devam etsin insallah
Darisi basimiza.
merabalar hepinize kizlarr..bugun evimze geldik iki gittik 3 belkide 4 le donduk cok sukur evimize..hepnize tek tek yazamiyorum ozur hepinize ..devaml uzaniyoru nolur nolmaz diye..bel agrimla birlikte karin agrimda var..dr miyomdan dolayi olur dedi..allahin mucizesi esim tese olucakti gerek kalmadan cikis oldu ve ummadigim bir anda hamile oldugumun haberini aldim.rabbime binlerce sukur hamdu senalar olsun ..simdi korkuyorum belim karnim agridikca..insallah bebeyim yada bebeklerim benimle 9 ay boyunca kalirlarr..ayin 11 nde ilk ultrasyonum var rabbim gormeyi nasip etsin ogun belli olucakmis tekmi ciftmi ama kizlar kan sonucuna bakarak drum ikiz olabilir dedi bakalim hayirli rabbim mahrum etmesin ..bizi ve isteyen arkadalarimida yormasin..kizlar benim ilk kan sonucum 109.6 sonra 1 gun sonrasi 270 dedi dr..rahimde dedi simdilik iyi dedi iste burda takibim olucak bakalim..konusuyorum bebeyimle oksuyorum karnim agridimi da huzunleniyorumm..ama sunu diyim kizlar gittiyim hastaneden memnun kaldim herkese tavsiye ederim drum aynur hanim..ama cok titiz ve cok ilgiller..allah razi olsun oonlardan..neyse kizlar ben kacar uzanicam ..hepinizi seviyorum optmm hepinizi,,
İyi geceler kızlar,
Toana tebrik ederim.Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin.
Alabamacım kardeşini ve gelininizi de tebrik ederim.Allah analı babalı büyütsün miniklerinizi.Aynı beşikte uyuduklarını yazmışsın ya bittim :) Ne sevimlilerdir kim bilir.Fotolarını bekliyoruz.
Zarpdenizcim Clarissa pek şeker ya maşallah kırk bin kere maşallah ona.Pek süslü ama hayranım cicilerine :)
Bana gelince 29 Ocakta regl olmam gerekiyor.Doktorum 2. günü tedaviye başlayalım dedi.Daha önce hiç tüp denemediğim için bilmiyorum sanırım bana kısa protokol uygulanacak sormadım da doktora.Oluruna bıraktım her şeyi.Hakkımızda ne hayırlıysa öyle olsun.
Denizgeldi ne iyi ettin de geldin.Özledim seni.Sümüklüböceğin hikayesinde ne kadar güzel örnek oluyorsun, güzin ablası olmuşsun kızların :)Denizimi öptüm kocaman.
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.Öpüldünüz...
günaydın
Toana ya çok sevindim İnşallah sağlıkla bebeğini kucağına alacak,
Cans olumsuz şeyler düşünmesen İnşallah sağlıkla geçecek hamişliğin.
Denizgeldi süslün izin vermiyor sanırım canım ya özledim seni, msjlarını, yazılarını...
Merye drun takibi altındasın dimi canım, kan testlerini düzenli yaptııyorsun dimi.
Merhaba Arkadaslar,
Maiumut, basiniz sagolsun canim, en cok da geride kalan yavrulara uzuldum. Kac yasinda cocuklar? Allah hepinize dayanma gucu versin, yavrular saglikla buyusunler.
Toana, sizin de gozunuzaydin, Allah saglikla devamini getirsin. Alkan degere 190 gibi demis, ikiz olabilir mi?
Cans, canim biz kalp atislarini ve keseleri 6.haftada gormustuk. Bu cok dogal yoldan geldi, insallah cok dogal olarak da gebeligin devam edecek. Dilegim, su ilk 3 ayin rahat atlatilmasi ve devaminin saglikla gelmesi, icini ferah tut canim. Bebeginle konus, onunla neler yapacagini simdiden anlat ona lutfen.
Herada, yazdiklarin cok abuk olmamis canim. Clarissa tam 6.ayini yeni bitirdi, bu ayin sonu derken benim de kastim 7.ayimizin sonu idi. Sanki Ocak sonu gibi olmus degil mi? Yazdigin bilgiler icin cok tesekkur ederim, onerin olursa da cokkk acigim. Sana ve Rena'ya bu geciste cokkk kolayliklar diliyorum.
Deniz Bulut, Batu'nun o kadar hareketli, enerji yuklu olmasina ragmen masallah kilosu boyu posu gayet guzel. Umarim biraz daha yiyecek, annesini cok uzmeyecek. Sebze, meyveyle araniz nasil?
Alabama, ayy canim ikizlerin annesine babasina kisaca hepinize cokkk kolay gelsin. Kilolarini 2'li rakamlar yazinca direk bizim ilk gunler geldi aklima! Biz Clarissayi tutmaya korkuyorduk, porselen elleri, bacaklari kirilir birsey olur diye...O yuzden de annem O'na ozel bir yastik yapmisti ve onunla daha kolay kaldirip yatiriyorduk. Gelinin annesi yada senin annen yardim ediyordur diye dusunuyorum, ama ilerisi icin bakici sanirim sart olacak. Tekrar tebrikler... Ay ne guzel iki tane...
Denizgeldi, biz de seni ozledik canim. Hadi artik su PC islerini hallet, kizin uyuyunca iki satir yaz, bekliyoruz.
Alkan, Masalllah o kadar enerjiksin ki, sen kesin ucuzlere bile rahat bakarsin canim. Yuregin sevgi dolu...Bu sevgini paylasacagin bebeklerin olmasini cok yakinda diliyorum. Memorial sana da ugur getirsin arkadasim.
Rieuse, cok tesekkur ederiz. En yakinda sizin de bebisinizin gelmesini, ozenle kiyafetler alip giydirmenizi dilerim. Bu tedavin once karnini sonra da kucagini doldursun.
Merye, cok gecmis olsun, belki simdiden bir yardimci ayarlaman daha iyi olabilir gibi eger imkaniniz varsa...Karacigerine , safrakesen filan ne dedi cok anlamadim ama enfeksiyon icin verdikleri umarim seni cabuk iyilestirir, lutfen cok dikkat et.
Baharnaz, sakatat vereyim mi diye sormussun canim, cok bilgili olmamakla birlikte; bebek beslenmesi ile ilgili okudugum yazilarda karacigerden baska sakatat cok onerilmiyordu.
Hayatkavunici, FSH iyi ama E2'in yuksek canim. E2'nin doktorlar 50'li rakamlarda olmasini oneriyorlar, hayit cayi icmis miydin, tadinin igrenc olmasina ragmen hormonlari dengeleyen iyi bir tohum diyebilirim. Gerci bazen de yuksek hormonlarla gebelik saglaniyor, yeter ki bebek gelmek istesin...
Altinyunus, siz ayakkabi arastirmasi yapin, biz de sizden kopya cekeriz... Eskiden hep ortapedik ayakkabi olacak derlerdi, simdi neler oneriliyor yakinda ogrenecegiz.
Akideciknane, operasyondan sonra siz ne zaman tedavi dusunuyorsunuz?
Sevgiler herkese...
canm ya bazen başarıyrm bazen okadar ağlıyrki saatler sürüyr sonra veriyr memeyi artık mama kesin vermiyrm gerçi memede birşey kalamamş ama onunla idare ediyr ama uznca bir süre mücadele edirm sonra çok yorulunca dayanamyrm veriyrm iki gece vermemeyi vbaşardm dün gece katiyyen durmadı ama ilginç dün gece uzun mücadeale sonucu sallmadn yatırdm ama bu gece onu yapamadm çığlklar uzun süren çğlıklar olnca ayağmda salladm yavaş yavaş inş.bizimki ters gidiyr önce beciyrm sonra geriye gidiyrz evet kesinlikle kızımı iyice organize etmeliym doğm için evdeyim artık gideem odası çok kücüktü bunalm geçiririm şimdi artık tecrübeliym ilkinde kızımı nasıl yıkayacağmı bile bilmiyrdm daha birçok şeyi bile bilmiyrmdm şimdi tecrübeliym inş.ne yapalm allh dağına göre kar yağdırıırmş aslnda şu yöndtemleri iyice bir okumam lazm az bir bilgi ile başladm ama kesinlikle artık gece mama yok belki de ondan kızım hastalandı gecede kaçkere kalkıyrdu
ama arkadşn çok başarıl bir sonuç elde etmiş benmkiler 2/3saat sürüyr 45 dk a çok iyi amin canm inş.beceririz
allh gönlüne göre verdsin inş.
canm ben muhallebiye fındk fıstk badem ezip koyurm z.yağını da koydm
benmkız bazen malasef 12 ila bire kadar uyank kalıyr bazen valla bu bebşlrin uyku düzeni bizi zorlayacak allh kolaylk versin bizlere
canmya çok erken vede kendini fazla sıkma bence ben okadar ereken hiç gfitmedm dr a ama kzımda herşeyden korkuyrdm şidmi biraz tecrübeli olnca herşeyi bıraktm öyle sonuçta nasipte ne varsa o olacak kızımda gereksiz yere sürekli dr a sağlk ocağna kalp atşlarını dinlemeye gidiyrdm bence çok sakin ol allh tamamına erdirsin canm allh gönlünü incitmesin canm
hoşgeldin kız bizde kocamn sevgilerle karşılık veriyrz sana bebişne selam canm allh gönlünüze göre versin bebişn esmer mi sarışın mi ve sen hangisisin bizdende sulu öpüçükler kesin meryemde selam söyler kızım tv de gördüğü bebşlere ve bilgisayrda gördüğü bebşlere acayip hoş tepki veriyr
hoşgeldin çoktandr yoktn senki sürekli girerdin hadi iyisin iki hafta tatil bir türlü olamadm öğretmen eğitim oku memurluk yap çok ruhsuz bir meslke memurluk şu yaş sınırı kaldırsalar da bende öretmn olsam
tatiiiniz gönlünüze göre geçer inş.ve allh gönlüne göer versin inş.
maiumut allh rahmt etsin ve sabırlar versin ailesine
bizdende sevgiler canm
ya benm tüp dr u dhea tavsihye etmiyrdu onun yerine solgar balık yağını tavsiye etmişti
denizgeldi, hoşgeldin.sümüklüböceğini öp benim için.
cans, tekrar tebrikler arkadaşım.doğum haberlerini de paylaşalım hayırlısıyla.
maiumut, başınız sağ olsun.grip gibi oldu bu hastalık adını bile anmak istemiyorum.
alabama, gözünüz aydın.analı babalı büyüsünler.
alkan59, iyi tatiller arkadaşım.
geriye dönük çok okuyamadım.yazamadığım diğer arkadaşlara da sevgiler....
hoşbuldum altınyunus....öperim...o kadar çok öpüyorum ki herkese oluyor...bazen kendimi tutmalıyım diyorum.şımarıyor sonra.umut nasıl.büyüdümü...son fotosu var mı?
umutun hikayesini okumaya başlamıştım.11 aşılamaydı değilmi yanlış hatırlamıyorsam.hayretler içinde okumaya devam ediyordum..maaalesef yarıda kaldı.uygun zamanda artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?