38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Alkancim, gunaydin, hayirli olsun tedavin. Kurler kist yapiyorsa o zaman tablet takviyeli birseyler alman belki daha iyi olabilir. DHEA bende FSH'yi gozle gorulur derecede dusurmustu, umarim sen de de dusurur. E2'in biraz yukselirse durum daha iyi olacak. Bugday cimi hic denedin mi? Larginine hic kullandin mi? Larginine rahimdeki kan akisina yardimci olan, endoyu transfer icin iyi bir kalinliga getiren, tutunma ve gebelik oranini artiran faydali bir ilac, ben kullanmistim, bir arastir istersen. Bol sanslar diliyorum, 2012'nin uguru sana da gelsin.

Transferin hayirli olsun, size bebek olarak geri gelsin. 3.gun 8 hucreli embriyo doktorlarin bekledigi ve transfere cok uygun gordukleri bir durum. Transfer sonrasi hic kalkmama bundan birkac yil oncesinde onerilen bir durumdu ama simdi kan akisini hizlandirmak icin hic kalkmamaca gibi bir durumu tavsiye etmiyorlar belki psikolojik olarak boyle bir oneride bulunmus olabilir. Evde kalk dolas, bol bol su ic, hatta kendini yormayan evin etrafinda hafif yuruyusler bile yapabilirsin. 11 kez mikroenjeksiyon denemis biri olarak artik son zamanlarda cokk daha rahat davraniyordum. Bol bol dua et, cok pozitif dusun, bebegini bekledigini ve onunla neler yapacagini dusun canim, bolll sanslar.

herkse mutlu pazarlar 38in gülleri....

son birkaç sayfayı okuyabildim çabuk çabuk.....hoşbuldum hoşbuldum güller....denizimden de kocaman öpücükler size....

nisa......başınız sağolsun canım.allah büyük sabır versin....geride kalanların yardımcısı olsun....

alkan...güzel sözlerin için çok teşekkürler.....iltifat etmişsin...anne olmak başlıca bir güzellik zaten....(her türlü zorluğuna rağmen)gerisi teferruat...kırmızı kurdele önemli değil:))
ayrıca ben de hala öğrenci sayarım kendimi...öğrenciliği hiç bitmeyecek bir öğrenci...kızım birz büyüse de yapmak istediklerimi yapmayı iple çekiyorum.o kreşe ben ben hop istediğim i yapmaya...başlıyacağın yeni tedavin hayırlı olsun hayırlı evlat getirsin sana inşallah....

daha yazcaktım ama kız uyandı bayyy

merhaba zarpdeniz,sana DHEA yı sormak istiyorum,günde kaç tane alınıyor?kaç ay kullanmam lazım?adetliykende devam ediliyormu?

toanacım senı tebrık edıyorum Allah tamanına erdırsın ınsallah

maıcim basınsagolsun Allah sabır versın

alkancım dheayı bende 3 er 3 er 2 ay yuttum tedavı basladıktan sonra bıraktım ama etkı etmesı ıcın en az 3 ay ıcmek gerekırmıs sen nezamandır ıcıyorsun ne zaman tedavın baslayacak.. ayrıca dedıgın gıbı umarım baska arızalar cıkartmaz bu bızde( hayırlısı arkadasım dualarım hepınızle...

merabalar hepinize kizlarr..bugun evimze geldik iki gittik 3 belkide 4 le donduk cok sukur evimize..hepnize tek tek yazamiyorum ozur hepinize ..devaml uzaniyoru nolur nolmaz diye..bel agrimla birlikte karin agrimda var..dr miyomdan dolayi olur dedi..allahin mucizesi esim tese olucakti gerek kalmadan cikis oldu ve ummadigim bir anda hamile oldugumun haberini aldim.rabbime binlerce sukur hamdu senalar olsun ..simdi korkuyorum belim karnim agridikca..insallah bebeyim yada bebeklerim benimle 9 ay boyunca kalirlarr..ayin 11 nde ilk ultrasyonum var rabbim gormeyi nasip etsin ogun belli olucakmis tekmi ciftmi ama kizlar kan sonucuna bakarak drum ikiz olabilir dedi bakalim hayirli rabbim mahrum etmesin ..bizi ve isteyen arkadalarimida yormasin..kizlar benim ilk kan sonucum 109.6 sonra 1 gun sonrasi 270 dedi dr..rahimde dedi simdilik iyi dedi iste burda takibim olucak bakalim..konusuyorum bebeyimle oksuyorum karnim agridimi da huzunleniyorumm..ama sunu diyim kizlar gittiyim hastaneden memnun kaldim herkese tavsiye ederim drum aynur hanim..ama cok titiz ve cok ilgiller..allah razi olsun oonlardan..neyse kizlar ben kacar uzanicam ..hepinizi seviyorum optmm hepinizi,,

Sansin hep boyle devam etsin insallah
Darisi basimiza.

toanacım....hollandanın istanbulda açan gülü...çokkksevindim...allahım korkuları uzak etsin senden.....hayırla kucağına al inşallah....öpüyorum seni keleeee:))

felak ile nas sürelerini oku emi....

ben de çok özledim burayı...sizleri....koci kızıyor,ondan gizli giriyorum.yoruluyorsun dinlenmen lazım.yat uyu diyor...buraya girince dinlendiğimi kendimi iyi hissettiğimi anlatmaya çalışıyorum.ama...

bir sümüklüböceğin daha ayağına bassak bütün sümüklerini döksek fena mı olur...ben bir kişinin peşindeyim...fazlası cabası olur reis..bir kişiyi kazanırsam bir hayat kazanacak..inşallah...

yeni tedavin hayırlı olsun..tüp deneyimin yok.zarphocamda katılacak,inanıyorum...tedavi öncesi pıhtılaşma iğnelerine başlasan.....dr unla bir konuşsan...ben inanıyorum.çokk sıkı bir takiple alacaksın bebeğini ....innşallah...

sütlübahar...selam...kızım izin vermiyor,koca izin vermiyor.bilgisayar izin vermiyor,vın izin vermiyor da vermiyor...neyse....sonunda buradayım artık..kaçak göçek yazarım...enesin yeni fotosu var mı....ben geriye dönük bakamıyacağım öyle görünüyor...ancak son birkaç sayfadan devam edeceğim...varsa eğer foto....son halini göreyim bibilinin:))

hallettim hocam hallettim...daha buradayım...siz nasılsınız... klarisa ela nasıl iyimi....maşallah.bir sayfada fotosuna denk geldim...pek heyecanlı bir bebek gibi geldi bana..öyle his uyandırdı...sizin orası sıcak...giydirmişsiniz dantellileri...öptüm bacaklarından porselen bebeğimizi....

hoşbuldum merye....güzel dieklerine aminnn..ne esmeriz ne sarı... var sen tahmin et...eh bana çekmiş annesinin balı...meryemini de öperim senin...kabızlığı düzeldimi neoldu son durum?benimki tv ye pek ilgisiz...sadece müziklerde ounuyor zilli... bir de düğmesine basmak için yaklaşıyor.yoksa izlemiyor.benim kız erkek gibi olacak sanırım.öyle tahmin ediyorum.arabayla oynuyor.ğann ğann diyor sürüyor..ben demesem bebeğine mama vermiyecek.zavallı ayşesi aç kalacak!

hoşbuldum altınyunus....öperim...o kadar çok öpüyorum ki herkese oluyor...bazen kendimi tutmalıyım diyorum.şımarıyor sonra.umut nasıl.büyüdümü...son fotosu var mı?

umutun hikayesini okumaya başlamıştım.11 aşılamaydı değilmi yanlış hatırlamıyorsam.hayretler içinde okumaya devam ediyordum..maaalesef yarıda kaldı.uygun zamanda artık...

Son düzenleme:
bahar....enesin fotosunu gördüm.maşallah büyümüş.değişmiş.babaya benziyor.

meryecim...çok geçmiş olsun.hayırlısı ile doğumunu gerçekleştir.inşallah gününü tamamlarsın.vakti saatinde doğar yavrun.erkekti değil mi?

herkese iyi geceler...tatlı uykularda olun.sabahın çiçeklerini göndereyim

12 aşılama 7 tüp bebek deniz.fotosu var ama koyamıyorum kapasite yetmiyor diyor.bi ara tekrar denerim.
bana göre öperek sevgi göstermek en güzeli.Umut herkese sevdiriyor kendini.ben hiç engellemedim onu.herkes de rahatça öpüyor valla.

doğum haberlerini de paylaşalım tonaa buradan.tekrar tebrikler arkadaşım.ayy ne mutlusundur sen şimdi.darısı isteyen herkese olsun.

Alabama sana canlı canlı selamlar canım....
Toana senin güzel haberini ben müjdeledim herkese.Mai den aldım anında yaydım topiğe...İnşallah doğum haberini de kutlamamız nasip olsun.Yeniden çok tebrik ederim canım.Evimize geldik demişsin yani Hollandaya mı uçtunuz.Eğer öyleyse ne güzel olmuş en güzel dinlenme yeri insanın evi olur bilirim...
Ben dehaya yeni başladım ama daha önceleri de içmiştim bırakmıştım.Aslında bu ilaçların benim kötü yumurtaları daha bir kötüşeştirdiğine inanır oldum.Tedavi sırasında da hiç bir şey kullanmıycam.Öncesinde içmedim demiyeyim diye işte...11 şubatta semra hanımla bir görüşeyim ondan sonra bakıcaz bakalım.İnşallah olmaz git donasyon yap demez.Çünkü olmama ihtimalinin yüksek olduğunu ben zaten biliyorum ama son bir kere denemek konusunda ısrarlıyım.Hem anacığımın içini rahatlatmış hem de kafamda soru işareti kalmamış olacak.memoriale neden gitmedim keşke gitseydim demiycem.Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.Artık çok takmıyorum.
Şekerler isimlerinizi tek tek yazamıyorum ama hepinize kucak dolusu sevgilerimi gönderiyorum.Kendinize iyi bakın.Sevgiler...

kızlar ben de son bi kaç günü okudum ama kopuk kopuk okudum aklımda kaldığı kadar yazayım.
alkancım hala oldum ben bi taşla iki kuş. ilk defa hala oluyorum. zaten bi tek hala olabilirim çünkü bir erkek kardeşim var allaha çok şükür. oğluma da kuzenler geldi. darısı size inşallah. bu arada çok iyi tatiller sana bol bol dinlencekmişsin sonrada gezmelere gitcekmişsin aman iyi değerlendir moralleri depola sonra gelir gelmez hemen tedaviye başla canım.

cans hayatım lütfen psikolojini bozma bak ne güzel allah mucizeni en mutlu haberini hiç beklemediğin zamanda verdi. niye alsın allah korusun. inşallah herşey yolunda gidecek.

toana hoşgeldin. bak boş gittin dolu geldin gördün mü. topiğimizin uğuru sana da vurdu. allah tüm isteyenlere versin tez zamanda. inşallah sağlıkla doğurup kucağına da alacaksın mis kokulunu veya kokulularını.

denizgeldi gelmişsin hoşgelmişsin canım. ee tabi artık anne oldun bu işler kolay değil. eşin de haklı ama onlar bizi anlayamıyorlar burda neler paylaştığımızı birbirimize nasıl destek olduğumuzu bilemiyorlar. oy üzden yorulmayalım yatalım istiyorlar. vallaha ne yalan söyliyim akşam olunca bende bakıp iki cümle yazsam mı diyorum ama baştan savma olcak aman gözümden yaş akıyo dur yatayım oğlan uyumuşken deyip devriliyorum valla. büyüdükçe gerçekten çok zorlaşıyor.

riuse saol canım sorma çok tatlılar o kadar minikler ki fotoları var ama ben onların izni anlayışı olmadan resimlerini koyamam malesef. ilerde belki. çünkü onlar bile henüz feysden fazla resimlerini paylaşmadılar. ama çok tatlılar. bide bu sitenin tarafı üye olan olmayan herkes girip bakabiliyor. ancak albüm yaparsan sadece arkadaşlarına erişim hakkı verebiliyorsun anladığım kadarıyla. aksi taktirde foruma eklenti yapınca üye girişi olmayan biri de girip bakabiliyor. benim için önemli değil çok fazla ama şimdi gelin hanımı bilemediğim için yorumsuz.

Merhaba herkese,

Basarisiz IVF denememden sonra moralim bozulup ilaclarimi birakmistim. Bugun tekrar hazirliga basliyorum. Bugunden itibaren, DHEA, Gluckophage ve Folik Asit alacagim. Larginine'i doktoruma danistim, haber bekliyorum. Bir de Cinli bir doktorun verdigi, igrenc tadi olan bir formul kaynatip iciyorum (eh burada Turkiye'deki otlar falan yok maalesef). Gerci bunlar benim sorunum olan yumurta rezervi azligina fayda etmeyecek ama olan yumurtalara etki ederler belki.

Ve yine bugun spora baslayip vucudumu sasirtayim bari. Bu aksam isten sonra fitness center'a gidilecek!

Birkac sorum var: DHEA'yi ne kadar kullandiniz? En fazla 6 ay kullanilabilir diye biliyorum, ben 3,5 aydir kullaniyorum.

Bir de cok sayida IVF yaptirmis olanlar (7 kere, 14 kere, 126 kere falan) hep ayni yerdemi tedavi oluyorsunuz? Bu kadar cok ugrasan, takip eden bir merkez varmi? Benim gittigim doktorlar genel de 1-2 kere deneyin, sonrasina gerek yok diyerek umudumu kiriyorlar. Mesela Memorial demis bir kac kisi, daha uzun mu takip ediyorlar? Neden bizim durumumuzdakiler icin en son durak Memorial?

Hepinize guzel bir hafta dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…