38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

altınyunus saol canım amin teşekkür ederim.

zarpcım gelinin annesi yaza kadar burda olcak yardım için. ayrıca hemen bir yatılı bayan aldılar ama ikinci gün yolladılar. dil bilmiyordu e bizimkilerde daha çömez tabi bebeler iki tane aman ona iş gösterene dert anlatana kadar kendi işimizi görürüz dediler. onlar da haklı. şimdi bi 40 ı çıksın da kuzucukların o zaman illaki birini alcaklar çünkü gelin haziran da işe dönmeyi planlıyor. çalışcak yani. ya sorma çok minicikler ben benim danaya minik diyodum minik neymiş gördüm. allah yardımcıları olsun. inşallah bizim porselenlerde büyücekler allahın izniyle. tatlı ballı clarisa mı öp kokla benim için.

baharcım enesi bende gördüm çok yakışıklı allah nazarlardan korusun. maşallah senin de kuzuna.

bu gün öğlen saatlerinde evime döndüm.başsağlığı dilekleriniz için teşekkür ederim.

ayın 21 inde tayf ile konuştum paşalar gelmiş dünyaya bir tanesi iki gün kövüzde kalacakmış,onun dışında iyiyler çok şükür.

geçmıiş sayfaları okuyup yazarım.

hayırlı olsun. sağlıkla eve dönsünler. tayf ve eşi keyifle büyütsün danalarını

hayırlı olsun. sağlıkla eve dönsünler. tayf ve eşi keyifle büyütsün danalarını

kızlar uyku konusunda konuşulmuş saolun cevaplarınız için. bu konuyu düşündüm zaten hep düşünüyorum. ben henüz Merti yatağa koyayım uyusunu beklemiyorum. tek derdim ben yoksam ki hiç öyle bir durum olmadı. gece mesela uyandığında ben yoksam meme yok. e Mert nasıl uykuya devam edecek. sağarım süt bırakırım. biberonla kim varsa içirir. sonra sallar salıncağında uyutur diyorum. yada uyanır oyalanır. uykusu gelir yine uykuya bi şekilde dalar. ne zaman uyursa artık.

sanırım bizim düzenimiz Mert memeden kesilene kadar böyle devam edecek. gündüz ben yokken uykusunu çözdük. gece ne zaman uykusu gelirse ozaman abi geliyo benim kucağıma oturuyo göğüs kafesime pat pat vuruyo meme istiyo ben veriyorum dalmak istiyosa direk uykuya dalıyo. yatağına koyup kapısını çekiyorum. o saatten sonra en az bir en çok 3 defa gece kalkıyo kalkınca ıh mıh yapıyo ben zaten hafif uyuyorum kalkıp odasında emziriyorum yine yatağa koyuyorum devam ediyo. sabah 7.30 en geç 8.15 kalkıyo. kalkınca mutlaka emiyo. sonra yarım saat sonra yine emiyo. 9.30 a doğru kahvaltısını ediyo. ben evden çıkıyorum. akşam eve gelince yine ya bir kez ya iki kez emiyor. sonra akşam yemeği. emzirme işlemi şu an Mertin verimli ve doyurucu yemek yemesini engelliyor. dolayısıyla tam bir doyma olmadığı için gece mutlaka emmeye kalkıyor. inek sütünü almıyor. araştırmalarıma göre çoğu emen çocuk inek sütü almazmış. doktorumuz da eğer yeteri kadar emiyorsa inek sütüne ihtiyacı yok anne sütü yeterince varsa devam dedi. bende aman emzirmiyim daha çok yesin demiyorum. çünkü ne kadar çok emerse o kadar iyi. planlarıma göre ve zannımca Mert ne zaman anne sütünden kesilcek o zaman inek sütünü alcak. ve porsiyonları da artacağı için gece uykusu bölünmeyecek. uykuları daha da uzuyacak. ha bu arada bazı geceler ki o geceler sanırım iyi yediği geceler oluyor hiç uyanmadan sabaha kadar uyuduğu da oluyor ki en kaba sabah altıda kalkıp bi kez emip sonra yine sekize kadar uyuyor.
kafasını yastığa koymuyor sıkıntısı uyanıkken uykusu varken alıp merti yatağa koyup hadi mert uyu demek imkansssıızzzzz. aynen batu gibi adamı dikey durumdan yatay duruma getirmek mümkün değil.

herada tatlım ben başka bir arkadaşımın önerisiyle tracy ve ferber tekniklerini okumuştum daha önceden. ama bana çok zor gelmişti ve ben başarı şansları yüksek de olsa bu teknikleri yapacak sabırda malesef değilim. daha okurken psikolojim bozuluyor böyle şeyleri. belki uygulayabilsem başarı gelecek. ama uygulama şansım hiç yok. çünkü benim Merti ağlatma şansım yok. sanırım birinde bi müddet ağlatma vardı. birinde de sürekli almak ve bırakmak vardı. heralde en zayıf halkam orası. asla Merti ağlatamam. bunu da senin nezlinde cevaplamış oluyum diye yazmıyorum yani sen bu teknikleri uygulamayı öneriyorsun anlamında yazmıyorum sakın yanlış anlama. bahsi geçtiği için yazıyorum. hep şunu düşünüyorum. bu konuda da her konuda olduğu gibi sabır gösterirsem vakti zamanı gelince Mert kendi uyumayı öğrenecek laftan anlamaya başlayınca kabul edip yatacak diyorum. şimdi bile hadi biz yatıyoruz iyi geceler diyince koşa koşa kucağıma gelip babasına el sallıyo ama tabi ona göre uyku memeden geçiyor o yüzden itiraz etmiyor. ama uyumayıp emip büyük adam gibi beni orda yatakta terk edip arkasını bile dönmeden kapıdan çıkıp doğru salona gittiği de oluyor. pok gibi bırakıyo beni orda. dayı dayı gidiyo. bazen de geri gelip peşinden kalktım mı diye beni kontrol ediyo. neyse dağılmıyım. ben işi sütten kesmeye kadar böyle devam ettircem. ve akşamları da uyusun aman yatsın diye kendimi kasmıcam. çünkü bugün düzen gibi görünen herşey yarın en ufak bi değişiklikle dağılıyo. bazı gün hiç gündüz uyumuyo akşam güzel erken uyuyo. bazen se tam tersi akşam da geç uyuyo. bazen günde iki kez güzel uyuyup akşamda güzel uyuyo. bazen yine iki kez uyuyup akşam geç uyuyo. büyüdükçe değişiyolar. ben yada babası ikimizde salondaysak mert oynuyo oyalanıyo hiç bi sıkıntı yok. birimiz mutfakta yada içerde bişiyle oyalanıyosak yada iş güç yapıyosak gelip o işin içine edip bize iş miş yaptırmayıp ayağımıza dolanıyo ağlıyo kucak istiyo ağzımıza mıçıyo.

yemek yemesi de aynı hesap bazen çok güzel yiyor. bazen neredeyse hiç yemeden kalkıyo naptığı belli değil. yemez dediğimi yiyo. yer dediğimi yemiyo. ama sebebi tamamen anne sütü alması. ben varsam sürekli gelip anne sütü istiyor. vermessem de ağlıyo zırlıyo hiçbir iş yaptırmıyo. verince de yemeğini tam yemiyo. iki ucu .. değnek yani. ben de her seferinde ağlasanda bidaha sana yemekten önce süt vermicem diye yeminler ediyorum. ama her seferinde sütü veriyorum aman yemesse yemesin diyorum. böyle bi düzensizlik düzenimiz var. ama yeküne bakınca sonuçtan memnunum. kilosu boyu ideal eğriyle neredeyse aynı. zekası sosyalitesi yerinde çok şükür. e uykusu da ortalama uykusunu tutturuyo eksiği varsa iki gün sonra tamamlıyor. üç aşağı beş yukarı bi şikayetimiz yok demekki diyorum doğal dengeyi koruyoruz. en iyisi ben beynimi bu kadar yormuyum biraz bırakayım su yolunu bulsun. çok problemli bi durumun yok diyorum kendi kendine bırak bi dünya problem yaşayan anneler babalar bu kadar çözüm peşinde koşsunlar.

ha bu arada bizim gelin dr marc weissbluth u önerdi ikizlerde uyku düzeni diye bi kitabını okuyormuş. sende tek çocuk için varsa kitabını oku dedi bana. henüz bakmadım bi de onun görüşünü inceleyeceğim.

son olarak kendime telkinde bulunduğum bi görüş var kendi doktorum söylemişti artık dünyada kural sistem yöntem teknik diye birşey yok şebnem hanım lütfen siz de kendinizi kasmayın. free mum diye bir durum var. herşey serbest. hiç bir şey için kasmayın dedi bana. en iyisi bu galiba bilemiyorum. böyle düşününce en azından beynim biraz rahatlıyor. çünkü beynimi fazla çalıştırıyorum her ayrıntı için.

Hepinize merhaba altın kızlar benim yaşım 37 ve hala umudum var.31 Aralıkta kalp atışı olmadığından 2.kez kürtaj oldum.Dilerim isteyen herkesle birlikte ben de muradıma daha fazla beklemeden kavuşurum.Sizlere bu yolda bolll sabır, huzur ve enn önemlisi sağlık diliyorum. bu arada beni de listenize eklerseniz sevinirim.Tek tüpümde az geçiş var şuan yeni kürjtaj olduğum için bekleme sürecindeyim sonrasında normal yoldan deniycem olmazsa tüp bebek düşünüyorum.

canim benim simdi yazini gordum..evvet sen vermissin mucdeyi insallah senin mucdenide ben veriyim canim benim..umit var hala unutma hayat sprizlerle doludur..canim arkadasim allaha sigin ve git semra hanim veya obr dr lar hepisi birbirinden titiz calisiyolar inan bana sanada ugur getirecekk insallahh dualarim senle..evet hollandaya evime geldim zaten ist otelde kaldik zordu tabi..ama bu mutlu haberimiz herseye degdi..yumurta aldirmadan hic bir ot mot kullanma allaha sigin ve yoluna cik...nacizene fikrim tatlimmm..benimm...

tayf tebrik ederim gule gule buyuk bebislerini

kizlar yazicam sizlerde tek tek tabiki dinlenerek daha sonra hepinizden allah razi olsun iyikide varsiniz canim arkadaslariimm...

...... resim ekliycektim ama bir türlü olmuyor

neyse oldu sonunda
çok yakışıklı maşallah...hamileliğin çok zor geçmişti baharcım,şimdi yanında ve sağlıklı olması nekadar mutluluk verici...
zarpdeniz denedin mi limonu merak ettim?
şarkıyı dinledik pür dikkat :))) teşekkür ederiz teyzesi..
cans,yolk sac'ı görmüş olman şuan için herşey yolunda gidiyor demek.diğer arkadaşlarımda söylemiş bu haftada embriyo görünmüyor 6.haftadan sonra görünüyor..çok stresli olduğunu hissettim,bende o haftalardayken öyleydim...biz ne yaparsak yapalım herşey olacağına varıyor,oyüzden anı yaşa ve hamileliğinin tadını çıkarmaya bak..

Limonkabuğu, demir damlası lekesi için önerin bugün bizim evde uygulandı, haber geldi, sonuç mükemmel. Önerin için sağolasın arkadaşım.

rica ederim herada,limon benim hayat kurtarıcım oldu..hemen hemen her elbisemizde demir lekesi mutlaka oluyordu..
ya hanımlar benm ara ara karnım çoö ağrıyor çok kıvrandırıyor beni dr sordum idrar ylou enf. olblr dedi temz çıktı ama neden bu lkadar ağrıyr bilmiyrm bir fikri oln var mı çok kötüym bugn yine
meryecim,seni korkutmak istemiyorum..sadece önlem al diye bunu söylüyorum..aynı şeyleri ben yaşadım,bir sürü tahlil yapıldı,nst'lere girildi ama bir türlü neden olduğunu bulamadılar ve bir gün yoğun kanamayla kendimi hastanede buldum..meğersem ağrılar erken doğum belirtisiymiş..bunu bir tek üniversite doktorları anladı,4 ayrı doktora gittim hiçbiri anlayamadı...inşallah senin ki erken doğum belirtisi değildir ama bu ağrılar hafife alınıcak şeyler değil..biran önce güvendiğin bir doktora gitmeni öneririm...

transferin hayırlı olsun toana,inşallah Rabbim gönlüne göre verir...

maiumut başınız sağolsun canım..

denizgeldidenizverdi'yi değiştirmişsin..profilinden son msjlarına baktım ve yavrunla kavuştuğunu okudum..nasıl duygulandım anlatamam ,gözyaşlarıyla okudum msjlarını...hele annenin, denizin yediği yoğurdun kabını saklaması gözyaşlarımı sel'e döndürdü..bak yazarken bile ağlıyorum çok duygulandım gerçektende..şuan yaşadığınız mutluluk bir ömür sürsün,deniz yüzünüzü hep güldürsün,ağlatıcaksa da mutluluktan ağlatsın...

merhaba zarpdeniz,sana DHEA yı sormak istiyorum,günde kaç tane alınıyor?kaç ay kullanmam lazım?adetliykende devam ediliyormu?

Hurre, ben DHEA'yi uzun bir sure kullandim, 6 ayi filan gecmisti sanirim. DHEA aslinda doktor kontrolunde alinmasi gereken bir ilac, her sekilde doktoruna da bir danis derim cunku degerlerini en iyi bilen kisi o. Bol sanslar dilerim.

Lenova, DHEA bazen cok masum olmayabiliyor, o yuzden mutlaka dr. kontrollu almani tavsiye ederim.

Toana, cok sevindim, ikinizi de cok tebrik ediyorum. Alllah saglikla devamina erdirsin. Degerin gayet guzel, katlanimi da cok guzel, ikiz olma sansi yuksek gibi... Esinin tese olmamasi da harika olmus, miyom oldugu halde transferi yapmislar anladigim kadariyla...yasadigin sancilar embriyolarin iyice tutunma sancilari olsun.

Denizgeldi, hosgeldin! Porselen Bebek Clarissa bu aralar cokkkk huzursuz, su son birkac gundur kizimin hic bu kadar agladigini gormemistim, disetleri perisan kasiniyor. Dun de 6.ay sonu asilari yapildi, onlar da ates yapti+ dis cikma agrisi....Agladigina hiccc dayanamiyorum, umarim cabuk gececek. Cok merakli bir bebek, heyecanli gibi geldi yazmissin, foto cekinirken iyice makineyi inceliyor! Odalar arasi gezinirsek odalari inceliyor, baska bir yere gidersek her yeri inceliyor o heyecan goruntusu ondan olsa gerek...Denizcik nasil? Meyveli yogurtlarini bitiriyor mu? Yaptigin organik tarhanadan iciyor mu?

Ayyy bu kadar olmus muydu!!! Masallah diyorum hem sabriniza hem de bu kadar cok denemelerinize...Cok sukur ki meyvesini aldiniz, saglikla buyusun Umut Pasa...

Alkan, Memorial sana da cok ugur ve bebegini getirsin.

Kampa, aldigin takviyeler yumurtalarini super yapsin! Yapacaklarina da inaniyorum ben. Bu Cinliler ne yaptiklarini cok iyi biliyorlar, bir sure akapunktur egitimi almis biri olarak onlarin otlarinin coplerinin de cok ise yarayacagini dusunuyorum. Benim o zamanlar ictigim sivi seklindeydi. Vakti zamaninda gebeligi bile planlayip, o gunun gunesli, parlak olmasini isterlermis. Bu plan cokkk onceden yapildigindan eger o beklenen gun boyle degilse gebelik ertelenir, bir sonraki yila birakilirmis. Akapunkturdaki amac da vucuttaki kanin super dolanimi oldugu icin ben bir surede akapunktur tedavisi gormustum, ayrica meridyenlerin acikligina kapaliligina filan da inananlardanim. Kan pihtilasmasi icin test yaptirdin mi? Yaptirmadiysan tavsiye ederim. Gercekten Cinlilerin dedigi gibi toprak (dolyatagi) nemli (kan akisinin iyi olmasi) olursa, bitkiler de (embriyolar) cok rahat tutunurlar.
DHEA kullanimi sonrasi, her ay bir hormon degerlerini kontrol ettir ve bir IVF defteri yapip oraya not al canim, bir sure sonra aradaki farki kendin de gormus olursun. 10 kez yasadigimiz ulke nedeniyle ayni merkezde yaptirip, 11.de TR'ye gelip Memorial-Atasehir'de deneyip, cok sukur kizimiza kavustuk. Memorial'in tavsiye edilmesinin nedeni, doktorlari deneyimli ve lab.leri cok iyi ayni zamanda hikayeni dinleyip direk tedaviye baslamadan bazi testleri yapip, bedenini buna hazir edip ondan sonra transfere geciyorlar. Gecen gun Avrupa'da 9.iyi IVF merkezi olduklarina dair bir yazi okumustum. Ben kendi adima, ilk 10'u denedigim merkezde, doktorum bu dalda cok basarili, embriyologun doktorasi vardi fakat TR'deki gibi ileri duzey techizat yoktu, o yuzden tedavi oldugun merkez doktorlari, lab.i, son donanim techizatlarini kullaniliyor olmasi cok onemli. Ondan sonrada bize dua etmek kaliyor.

Alabamacim, sizin porselenlerin de saglikla buyumelerini dilerim canim, Allah cok kolaylik versin.

Mai, Hosgeldin evine canim. Cok zor zamanlar yasamis olmalisin, Allah geride kalanlara cokk sabir versin.

Hosgeldiniz! Bir sonraki tedavinde bebegine kavusman dilegiyle, hic belli olmaz o az gecisli yerden bile gebelik saglanabilir.

Tayf, minik erkekler gelmis! Hosgelmisler! Seni ve esini cok tebrik ediyorum, Allah saglikla mutlulukla buyutmenizi nasip etsin. En kisa zamanda toparlanmani, ikizlerin haberlerini saglikla bekliyoruz.

Baharnaz, ne oldu sakatat denedin mi? Siz D vitamini ve demir takviyesi veriyor musunuz?

Cans, taze gebe, nasilsin?

Sevgiler herkese...

Limonkabugu, limonu kullandik canim, sonuc cokkk basarili, cok tesekkur ederim. Umarim yakinda sarkida dans etmeye de baslarsiniz. Cinar'in fotosunu musait olunca ekler misin? Hem annesi kahraman hem de Cinar. Diger kahramanlarimiz da Altinyunus ve Umut.

Hoşgeldin canım ve de çok güzel bir haberle geldin.Tayf'ın doğum haberine çok sevindim.Valla ben bu topiğe girdiğimde kuzuları yola çıkalı çok olmasına rağmen doğum haberi gelinceye kadar sanki koca bir yıl geçmiş gibi üstümden...Demek oluyor ki benim heyecanlı kişilik bir gün tesadüfen hamile kalsa 9 ayı 9 yıl gibi yaşar kendini de çevresinide gebertir heyecandan telaştan.Neyse sağ sağlim almış kuzularını kucağına Allah analı babalı sevgiyle sağlıkla büyütsün.

Toana evine dönmene çok sevindim.Hemde kalabalık bir şekilde:)))Kendine dikkat et demeğe filan gerek yok edeceğinden eminim.Ama dur yine söyliim dayanamıycam.Kendine çoooook dikkat et aman aman...Öyle bi şey olmaz deyipte saldırma işe güce.
Zapdeniz iyi dileklerin için teşekkür ederim.Amin canım Allah herkese bana ve isteyen herkese versin inşallah...
cans yazının içine endişen sinmiş sanki.Rahat ol canım ya....Hayatımda ilk kez duyduğum salç denilen şey görünmüş ve diğer arkadaşlarda bunun çok iyi olduğunu yazmış.Eeee daha niye endişeleniyorsun.Keyfini çıkarsana hamileliğinin.
Dİğer tüm arkadaşlara iyi geceler diliyorum.Kendinize iyi bakın sevgiler...

alkancım hoş buldum tüp kardeşim.evet canım iyiki hayatta güzel şeylerde oluyor yaksa katlanması imkansızdı.seninde randevu almana çokkk sevindim haydi bismillah.inşallah bu sene güzel gelecek hepimize.

toanaaaaaaaaaaaaa.....canlı iyi geceler keleeeeeeeeeeeeeeee...öptüm çok...allahım yavrunu sana bağışlasın....senin adına çok mutluyum inan

hoşbuldum canım...evet evet...anne olmak çok güzel bir duygu ama çok zor..kabul ediyorum...olsun.allah ömür sağlık versin.onlarla yaşlanalım inşallah...ben de birzdan devrilirim:))

nisa....tekrara başınız sağolsun...tayfa çok sevindim...demek minik danalar gelmişler dünyaya....allah analı babalı büyütsünsağlıkla büyüsünler..

artık ağlama limon....bitti...sen de çok ağladın...artık ağlama....o zor günlerinde merak edip bakmıştım.çınarın o minicik fotosunu görmüştüm.seninle aynı korkuyu yaşamıştım...ama bak...allah istedi mi kul sabretti mi korkular son buluyor..sanırım herşey yolunda.sen ve oğlun iyisiniz sağlıklısınız artık.uzun zaman giremedim ben buraya...geriye dönük okumama da imkan yok gibi..fazla bilgiye sahip değilim.
çınarı sevdim okşadım farzet...güzel allahım herkesin yüzünü güldürsün.amin.
ben mazeretliyim de... sen çınarı gösteriver bize..son halini görelim oğlanın

denizgeldi..sanada slm kele..allah razi olsun tatli arkadasim..insallah rabbim tamaminada erdirirse problemsiz ozaman dahaiyi olucak insallaahh..senin kiz nasil ..cimcime buyuyormu baken..rabbim kizinida sana bagislasin ..hayirli evlat olsun insallahh ..sagol tatlisim allahhta seni sevindirsin insallahhh..

hocam clarisanın dişetlerine jel ya da herhangi birşey sürüyormusunuz..rahatlattığını biliyorum.ben kızıma uygulamıştım.dr vermişti.benim kızım da çok meraklı teyzesi...çok ta akıllı...ah bir vaktim olsa da yazabilsem kızımı...kızımın meyveli yoğurtlarını bu saatlerde burada yazarken genelde ben yiyorumçöpünü o görmeden atıyorum.heh heh...tarhana mı?içiyor içiyor...ayırmıyor benim kızım.ne olsa bayıla bayıla yiyor içiyor balım..e tabiii elim iyidir.yedirme taktiklerim de fena değildir...güzel özendiririm laf aramızda...yeter ki canım yemek istesin.:))
yavrum orada iken tek çeşit yiyordu bir öğünde...ben farklı sunumlar çeşitlilikte uyguladım.birkaç çeşit olunca mutlaka birini seçer diye düşündüm.yavrum.hepsinden de yiyor...hep te öyle gitsin.yalnız bu ara ekmeğe fazla saldırıyor..eppe diyor da bişey demiyor.zor kandırıyorum .ah... yazmakla bitmez...daha sonraları inşallah...öptüm kızımızı....

canımmm....innnnşallah kollarında da olacak.benim mutluluğumu sen de tadıcan...
benim zilli büyüyor büyüyor teyzesi....zillinin enerjisine ayak uydurmada güçlük çekiyorum...aklıma deniz buluta şaka yollu söylediklerim geliyor...veriyorsunuz bol vitaminli şeyleri tabiii durmaz diyordum da ti ye alıyordum.öyle olmuyormuş....daha faydalı ne verebilirim diyormuşsun.sen de diyeceksin inşallah..güzel dileklerine teşekkürler...hadi öptüm seni....sen de daha fazla kalma buralarda....istirahat et...naz yap kocana.....hamileliğinin tadını çıkar

mai cim hosgeldin evine nasilsin canim benim..

zarpdeniz..sagol guzel dileklerin icin ..dr um kan sonucuma bakip ikiz olabilir olur dedi ama burdaki ayin 11 deki komda belli olucak tekmi ciftmi hayirlisi olsun da sag selim dogsunda tek ide bir ciftide bir yeterki rabbim tamamina erdirsin insallahh..senin kizin nasil op yerime allahim bagslasin insallahh sana,canim unutmadan yazim..dedim canim evet bende ikitane miyom var ana rahimden uzak dedi kactane dr gorduyse 1 zarari olmaz bebeye dediler insallah ta olmaz ya insallahh..bir ihtimal hamileliyin dinlerek gecer dedi dr um bakalim...hayirlisi..

alabama sagol canim benim allah razi olsun dilekelriniden dolayi..

cans..sagol canim..seninde spriz bebeyin hayirli olsun allah anali babali dogmasini nasip etsin insallahh..

deniz bulut canim ..sen nasilsin cok tesekur ediyorum dilekelrinden dolayi cok sagolun beni cok aydinlattiniz bundan sonrada aydinlatin ne yiycem ne icicem ..cocuk gibi oldum yerimden kalkmiyorum sagolsun esim bana bebek gibi bakiyor..

akidecik..canim darisida sana cok sagol canimm..

evimicin sende sahgol arkadasim rabbim herkese tatirsin bu duyguyu insallahh..

ismini unuttugum varsa af ola onlara bilahere yazicam ok kusmesinler bana..hepinizden allah razi olsun..seviyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…