- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
gunaydin kizlar hepinize....
Rieuse..canim cok sagol darisi sana insallah tedavin hayirli olur insallahh...
Baharnazcim..canim benim yavas yavas yazdigimdan cvp veremedim sana ..sagol allah razi olsun ..dileklerinicin cok tessekur amin insallahh...oglusunu op yerimee..
Herada..sanada tessekur ederim hepinizden allah razi olsun dilkleriniz ve dualariniz icin amin insallahh...
Alkancim..senin randevun nezamandi..insallah allah rast getirsin..temizlik felanda yapmiyorum valla esim sagolsun o yapiyo..yaparmiyim zor bulmusum zaten..ayin 11 ni ipten cekiyorum bakalim ozaman kactane meydana cikacak insallahh..inanirmisin hala inanamiyorum..hamileliyime rabbim birde tamamina erdirirse..dun sabahta kalktik idrar tahlili yaptik..cikti..cunki hep yapiyorduk cikmiyordu ya icimizde kalmasin diye yaptik iste..
Canım müsaitsen arayım mı seni?????
arkadaşlar .. Hayatkavuniçi ile ilk telefon gorusmemızı yaptık .. çok tatlı bırı .. Ankarada bulundugumuz için inşallah sık sık gorusecegız... Buranın en guzel yanı dostlukları sanalda kalmaması ... Herkesın yuzyuze goruşemese de bırbırını merak etmesı .. Sevgıyle kalın...
Hepinize merhaba altın kızlar benim yaşım 37 ve hala umudum var.31 Aralıkta kalp atışı olmadığından 2.kez kürtaj oldum.Dilerim isteyen herkesle birlikte ben de muradıma daha fazla beklemeden kavuşurum.Sizlere bu yolda bolll sabır, huzur ve enn önemlisi sağlık diliyorum.bu arada beni de listenize eklerseniz sevinirim.Tek tüpümde az geçiş var şuan yeni kürjtaj olduğum için bekleme sürecindeyim sonrasında normal yoldan deniycem olmazsa tüp bebek düşünüyorum.
limonu lekenin üstüne sıkıp bekletip yıkıyor muyduk?Limonkabugu, limonu kullandik canim, sonuc cokkk basarili, cok tesekkur ederim. Umarim yakinda sarkida dans etmeye de baslarsiniz. Cinar'in fotosunu musait olunca ekler misin? Hem annesi kahraman hem de Cinar. Diger kahramanlarimiz da Altinyunus ve Umut.
canımmm....innnnşallah kollarında da olacak.benim mutluluğumu sen de tadıcan...
benim zilli büyüyor büyüyor teyzesi....zillinin enerjisine ayak uydurmada güçlük çekiyorum...aklıma deniz buluta şaka yollu söylediklerim geliyor...veriyorsunuz bol vitaminli şeyleri tabiii durmaz diyordum da ti ye alıyordum.öyle olmuyormuş....daha faydalı ne verebilirim diyormuşsun.sen de diyeceksin inşallah..güzel dileklerine teşekkürler...hadi öptüm seni....sen de daha fazla kalma buralarda....istirahat et...naz yap kocana.....hamileliğinin tadını çıkar
toana hayırlısı nasıl olacaksa (tek-çift) öyle olsun. hamileliğin tadını çıkar. bebek sen ne yersen ye gerekli vitaminleri senden alıyor. sen kendin ve bebeklerin için sağlıklı beslen yeter.mai cim hosgeldin evine nasilsin canim benim..
zarpdeniz..sagol guzel dileklerin icin ..dr um kan sonucuma bakip ikiz olabilir olur dedi ama burdaki ayin 11 deki komda belli olucak tekmi ciftmi hayirlisi olsun da sag selim dogsunda tek ide bir ciftide bir yeterki rabbim tamamina erdirsin insallahh..senin kizin nasil op yerime allahim bagslasin insallahh sana,canim unutmadan yazim..dedim canim evet bende ikitane miyom var ana rahimden uzak dedi kactane dr gorduyse 1 zarari olmaz bebeye dediler insallah ta olmaz ya insallahh..bir ihtimal hamileliyin dinlerek gecer dedi dr um bakalim...hayirlisi..
alabama sagol canim benim allah razi olsun dilekelriniden dolayi..
cans..sagol canim..seninde spriz bebeyin hayirli olsun allah anali babali dogmasini nasip etsin insallahh..
deniz bulut canim ..sen nasilsin cok tesekur ediyorum dilekelrinden dolayi cok sagolun beni cok aydinlattiniz bundan sonrada aydinlatin ne yiycem ne icicem ..cocuk gibi oldum yerimden kalkmiyorum sagolsun esim bana bebek gibi bakiyor..
akidecik..canim darisida sana cok sagol canimm..
evimicin sende sahgol arkadasim rabbim herkese tatirsin bu duyguyu insallahh..
ismini unuttugum varsa af ola onlara bilahere yazicam ok kusmesinler bana..hepinizden allah razi olsun..seviyorum hepinizi..
kıslar hepinize selamlar....
cuma günü gittim dr ye.....öncelikle yaşım artık 39 oldu 2012 itibariyle....(ama doldurmadım)))......ilk önce dedi ki, yumurta takibi yapalım bir iki ay, sonra da aşılama yaparız....yok dedim ben direk tüp için geldim deyip, derdimi anlattım.....
neyse bizde sperm sorunu da vardı,ileri hareketli yok morfoloji kötü falan....ama dr onları hiç önemsemedi.....sende bi sorun olmasaydı, bu spermlerle bir yıldır hamile kalırdın dedi...
yaşıma takmış durumda sanırım...ama önceki gebeliklerimi baz alarak doğurgan bi yapın var dedi...(bu arada bazılarınız biliyor,bilmeyenler için söyliyeyim benim ilk evliliğimden 8.5 yaşında bir kızım var.)....neyse, vitamin verdi e vitamini,folikasit(zaten kullanıyordum...bi de ..... pan diye bi vitamin, b1,b6 sadece b vitamini kapsıyor sanırım...omega3 ü falan içme, balık ye dedi.....ben multivitamin alıyorum dedim, yok benim verdiklerim yeter dedi...
sonra yaşın ileri,zor oluyor tabii,zaten biz bu yaştan sonra tüpe yönlendiriyoruz, gel bi yumurtalıkların durumuna bakalım dedi....bakalım dedim....gittik baktık yumurtalıklarımın durumuna, bunlar iyi gözüküyo dedi....e benim canım doktorum, neden önce bakıp sonra yorum yapmıyosun da, oturduğum gibi eşimin yanında, benim o neşeli modumu bozuyosun....
sonra amh testi istedi, perşembe günü adetinin 11. günü gel hem testi değerlendiririz,hem de bi yumurtalara bakarız dedi....
durumum şimdiklik bundan ibaret kızlar....
hepinizi çok çok öpüyorum......
hayatkavunici..slm canim tessekur ederim insallahh tamamina erdirir rabbim..seni tanyabilirmiyim ben yokken topige gelmissin galiba..sende tedavidemisin tatlimm..
cans..sagol canim amin seninkide hayirli olsun insallah tamamina erdirsin rabbimm..buarada guatr ne alemde ilac felan kullaniyonmu..benimde carpintim oluyor nedendir bilmem..ben suan guatr hapi kullanmiyorum herseyin normal demisti dr um..bakalim allaha emanet bebeklerimizde bizde..bilmiyorum canim ya ikizmi tekmi hayirlisi olsunda dogdugu gunude gormeyi nasip etsin hepimizinkini insallahh..yeterki elimizi bos koymasin guc kuvvet versin bizlere insallaahh...
yanlış topikte değilimdir inşallah..39 yaşındayım.burda sadece anne adayları mı var..
YATMA İŞİNİ KAFAYA TAKMA. HAMİLELERE ÖNERİLEN SIRTÜSTÜ DE DEĞİL SOLA YATMALARI. KAN AKIŞI DAHA İYİ OLUYORMUŞ O ZAMAN RAHİME. AMA HEP SOLUMA YATAN BEN HEMEN HEMEN TÜM HAMİLELİĞİMDE SAĞIMA DÖNÜP YATTIM ÖYLE RAHAT ETTİM. ay büyük olmuş. pıhtılaşma testi de iyi önlem olarak da keşke önceden isteseydi. hamile kalmadan o iğnelere başlanıyor çünkü. hatta bahçeci min. ölçüde başlayıp ilk 3 ay devamlı kullandırıyordu önlem olarak. yani doktorun test çıkana kadar da iğne verebilirdi. iğneler hem aspirinden daha etkili hem de tuhaf bir şekilde daha zararsız. mesela ameliyat olmak için aspirini 1 hafta önce bırakman gerekli ama bir kan sulandırıcıyı 24 saat önce kesmen yeterliymiş. ben de ayapımı kırıp hareketsiz kalınca öğrenmiştim. sakın bebekler için çok hareketsiz kalma. kan dolaşımın için iyi değil. yavaş yavaş her işini yap. her yere git. sen hamilesin hasta değil. bu dönem toksoplazmaya karşı pişmemiş yiyecekler, çiğ köfte, çiğ börek, iyi yıkanmamış yeşillikler yeme. dışarıda salata yeme mesela. ıspanak vs de. konserve yeme. yapay tatlandırıcılı hiçbirşey yeme. diet cola (zaten cola içme) diet bisküvi diyet çukulata gibi. tatlandırıcılar da zararlı. aklıma gelenler bunlar. inşallah sen de tayf gibi badenur un arkasından bebeklerini kucağına alırsın.denizbulutcugum..sagol canim bilgilerin icin..acaba diyorum hep arka ustumu yatsam yoksa hareketlimi olsam..nebilim ya..oturmama kalkmama dikkat ediyorum vitamin hapi folik asit kullaniyorum jel kullaniriyorum..sabahlari..aspirinim var gunluk birtane..sut iciyorum meyve yiyorum bugun dayanamadim kisir yedim napim canim istedi..insallah zarari olmaz..yogurt bir zarar vermez deyilmi diye dusunuyorumm..yine basini agriticam denizcim ya..aynaya bakiyorumda gozlerim cok coktu acaba hamileliktenmi diye dusunuyorum..saglik olsun bugunlerde gecer insallahh hayirlisiyla..birde benim dr um ben buraya gelmeden once kan tahlli istedi..kan pihtilasmaya karsi ..zaten aspirin kullaniyorum..ama kan sonucuma gore..karindanda kan sivilistiriciyi kullanicakmisimm..8 aya kadar insallahh..bakalim bugun aradim dr umu daha sonuclarim cikmamiss cuma yine ariycamm..boyle canim iste benden haberler boyle..sanada yada baska arkadaslarimada boyle seyler vermismiydu dr lari acaba..bilgilerin icin tessekurler arkadasimm..
evet canım fsh ve e2 önemli.....son yaptırdığüım testte maalesef fsh:9 çıktı.....e2 de 31 den 84'e fırlamış 4 ayda......neyse heralde bişeyler yapar....
ben hayıt tohumu içmeni öneririm. fsh yaşa göre idare eder de e2 yüksek biraz. ideali 50 ve daha altı olması. ama kötü değil. tüpe geçmeniz iyi olmuş
bu arada arkadaşlar....bebeklerin şu yememe sorunu...inanın benim kızım yemeden,uyumadan büyüdü...başımı duvarlara vuruyordum yemiyor diye, bir saat içinde 5 farklı yiyecek hazırlıyordum....
ölcek heralde bi gün açlıktan diyip, sinir krizleri geçirdiğim günleri hatırladım...büyüklerim derdi ki, büyüüüür merak etmeee, hiç bişey olmaz.....kendini harab etme....gerçekten abartmıyorum, 4 yaşına midesine hiçbişey girmedi.....çikolata ve çocukların sevdiği klasik aburcuburlar dahil......
3 yaşında kreşe başladığında zorla yemek yediriyorlar diye ağlardı.....sonra yavaş yavaş, başladı yemeye, tabii yine normal bir çocuğa göre çok çok az,ama kızım için bir devrim niteliğinde....şu ana incecik 8 yaşında bir kız....dokunsan kopacak,ama çok sağlıklı maaşallah....
diyeceğim şu ki,siz de lendinizi benim kadar hırpalamayın....onlardan biyerlerden vitaminlerini, besinlerini alıyorlar...
yeme alışkanlıklarını zamanla kazanıyorlar...tabii ki anne olarak hepimiz onu da yesinler bunu da yesinler,hiçbişeyden eksik kalmasınlar diyoruz,,hiç içimiz rahat etmiyor ama,
allahaşükür onlar yine de mutlu mesut büyüyorlar.....yemekten daha önemlisi sevgi ilgi....bunu hepiniz çok çok iyi biliyorsunuz zaten...
anneler, anne adayları ve anne aday adaylarıyanlış topikte değilimdir inşallah..39 yaşındayım.burda sadece anne adayları mı var..
ben tavuğu istanbuldaki makro marketten alıyorum. organik tavuk diye satılıyor. serbest dolaşan hormonsuz yem yiyen yazıyor. önce inanmamıştım ama baktım diğer beyaz hormonlu tavuklara göre çok daha tatsız. haşayınca diğerinde kalın bir tabaka yağ oluyor. bunlarda olmuyor. diğerleri kısa sürede haslanıyor bunlar 45 dakika sürüyor artık düdüklüye koyuyorum. et de normal kayış gibi daha tatsız. arada çok fark var yani.deniz, ben de ipek hanım çiftliğinden alışveriş yapıyorum.herşeyi oradan alıyorum.sen tavuğu nerden alıyorsun?
YATMA İŞİNİ KAFAYA TAKMA. HAMİLELERE ÖNERİLEN SIRTÜSTÜ DE DEĞİL SOLA YATMALARI. KAN AKIŞI DAHA İYİ OLUYORMUŞ O ZAMAN RAHİME. AMA HEP SOLUMA YATAN BEN HEMEN HEMEN TÜM HAMİLELİĞİMDE SAĞIMA DÖNÜP YATTIM ÖYLE RAHAT ETTİM. ay büyük olmuş. pıhtılaşma testi de iyi önlem olarak da keşke önceden isteseydi. hamile kalmadan o iğnelere başlanıyor çünkü. hatta bahçeci min. ölçüde başlayıp ilk 3 ay devamlı kullandırıyordu önlem olarak. yani doktorun test çıkana kadar da iğne verebilirdi. iğneler hem aspirinden daha etkili hem de tuhaf bir şekilde daha zararsız. mesela ameliyat olmak için aspirini 1 hafta önce bırakman gerekli ama bir kan sulandırıcıyı 24 saat önce kesmen yeterliymiş. ben de ayapımı kırıp hareketsiz kalınca öğrenmiştim. sakın bebekler için çok hareketsiz kalma. kan dolaşımın için iyi değil. yavaş yavaş her işini yap. her yere git. sen hamilesin hasta değil. bu dönem toksoplazmaya karşı pişmemiş yiyecekler, çiğ köfte, çiğ börek, iyi yıkanmamış yeşillikler yeme. dışarıda salata yeme mesela. ıspanak vs de. konserve yeme. yapay tatlandırıcılı hiçbirşey yeme. diet cola (zaten cola içme) diet bisküvi diyet çukulata gibi. tatlandırıcılar da zararlı. aklıma gelenler bunlar. inşallah sen de tayf gibi badenur un arkasından bebeklerini kucağına alırsın.
demesi kolay da sen şimdi bir çocuğun daha olsa yine allah korusun aynı şekilde yemesen takmaz mısın? yani insan elinde değil üzülüyor.
anneler, anne adayları ve anne aday adayları
ben tavuğu istanbuldaki makro marketten alıyorum. organik tavuk diye satılıyor. serbest dolaşan hormonsuz yem yiyen yazıyor. önce inanmamıştım ama baktım diğer beyaz hormonlu tavuklara göre çok daha tatsız. haşayınca diğerinde kalın bir tabaka yağ oluyor. bunlarda olmuyor. diğerleri kısa sürede haslanıyor bunlar 45 dakika sürüyor artık düdüklüye koyuyorum. et de normal kayış gibi daha tatsız. arada çok fark var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?