Sevgili deniz bulut,
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için, peki memorial den kimi öneriyorsun? memorial ile ilgili hiç bir bilgim yok çünkü..
Bu arada 2011 mayıs ayında AHM sonucum 0,160 çıkmuş bu ne demek biliyor musun? O zaman doktoum bana normal demişti, şimdi tereddüt ettim...
Subata az kaldi, bu sefer sizden cok umitliyim.
Bu nasil bir doktormus da spermlerin ileri hareketliligini, morfolojisinin kotu oldugunu onemsememis! Ustelik daha onceden dogal yoldan bir cocugun var, yasinin 39 olmasi gebe kalmani engellemez. Hangi merkeze yada doktora gidiyorsun ama bu doktora benim kizdigim cok kesinnnnn. Senin isterse dunya kadar yumurtan olsun ve hepsi 1.kalite olsun, spermler ileri hareketsiz ve morfoloji bozuksa nasil dollenecekler bunu bir doktoruna sorar misin lutfen? Spermlerin bazi vitaminlerle takviyelenmesi, hatta meshur keciboynuzu kuru yapilmasi ve tedavi oldugun merkezde IMSI-ICSI'nin kisaca spermlerin 9000 kat buyutulerek bakildigi sistemin olup olmadigini sor zaten bu sistem yoksa orada tedavini bir kez daha dusun derim. Amacim moralini bozmak degil, sakin yanlis anlama ama ciddi bir soruna hicbirsey yokmus gibi davranip ciftlerin paralarini, zamanlarini ve hayallerini calan-onemsemeyen doktorlara kizginim.
Cans dis kasiyicilari deniyoruz canim hatta ben de kasinma isine yardim ediyorum, sagolasin. Senin gorusme nasil?
limonu lekenin üstüne sıkıp bekletip yıkıyor muyduk?
Evet canim, ben denedim sonuc basarili, sonra da ben gunesin altinda 3-4 saat beklettim oyle yikadim, sagolasin limonkabugu!
Bu aralar benim de sebze yemeyen bir cocugum oldugu icin maalesef bunu es gecemiyorum, uzuluyorum ve hayalkirikligina ugruyorum.
Yanlis topikte degilsin, hosgeldin! Sen de citirlarin arasina katilabilirsin.
Sanirim ben de sana cevap yazmistim. Asilamanin sonucu ne zaman belli olacak? Umarim olumlu olur da kutlariz, bu bekleme surecleri cok rahatsiz edici ama baska caremiz yok, ben 10.gun kan testi yaptirmistim, 2 gun daha bekleyemedim!
Duphalac ben de kullanmistim hatta gebeligim de de kullandim. Su asamada gebelik belirtileri arama canim, pozitif dusun, hormonlarin etkisi ile duygularinda dalgalanmalarin olmasi cok normal. Kanama herkeste olmuyor, ben de olmamisti, bu bir kistas degil. En guzeli zor da olsa gebelik testini yapacagin gunu beklemek, bol bol su icmek, dua etmek ve bol bol da pozitif dusunmek.
Akapunkturun sende oyle tepki uyandirmasina uzuldum ama seni geren birseye devam etmemek daha iyi...Zaten sporla aran iyi anladigim kadariyla, kan akisinin iyi olmasini bu yolla da rahatlikla saglayabilirsin. Evet, Memorial'den sonra Bahcecide benim nezdimde ikinci sirada, hatta ben bircok kan ve hormon testini orada yaptirmistim. Memorial'da bizim yas grubunun gebelik orani yuksek, benim tedavim esnasinda (ben Atasehirde yaptirmistim) doktorum o donemde cok ileri yas gebeligi elde ettiklerini hatta bir tanesinin 45 yasinda oldugunu soylemisti, ben de icimden dua etmistim ben de o kervana katilmak icin... Cok sukur 41 yasinda kizima kavustum, darisi bu yola baskoyan tum anne adaylarina...
Hosgeldin! Etrafindaki insanlarin kac tane cocugu oldu diye bence hic de moralini bozma, benim bebegim de yakinda gelecek diye dusun canim. Dr.lar ne oneriyorlar, spermlerde mi sorun, yumurtalarda mi? Yoksa aciklanamayan grup mu? Miyomlarin tedavi oncesi alinmasi cok daha iyi cunku benim bir ikiz gebeligimde alinan hormonlarla miyomlarda tavan yapmis ve o gebelik feci bir dusukle sonuclanmisti. Herkeste boyle birsey olacak diye kaide yok ama miyomsuz, sorunsuz baslamak en iyisi diye dusunuyorum. Hangi merkezdesin, lab. nasil en son ileri teknoloji kullaniliyor mu, doktorun isin ehli mi?
merhaba arkadaşlar...
Herkese tek tek yazmak ısterdım ama ınanın enerjım yok .. Sanırım kullandıgım tıroıd ılaclarının karacıgere etkısı yuzunden .. Zaten karacıger degerlerı de normalın 2 katı kadar yuksek .. Tıroıd degerlerı de almıs basını gıdıyor ... Endokrın dr umla kadın dogum dr umu bır noktada bulusturamam da cabası ... Neyse .. Her şeyın hayırlısı Allahtan dılıyorum ..
Bugun dr kontrolumuz vardı .. Şukurler olsun kı bebegımızı kalp atımını gorduk . Ancak duyamadık . Satla uyumlu 6+2 gozukuyor .. Dr muz bıze hıc umut vermıyor . Bakacagız ,takip edeceğiz ,görelım , sankı kalp atımı yavaş gıbı moral bozucu şeyler soyluyor ...
Allaha tevekkul edıp elımden geldıgını yapmaya calısıyorum .. İnşallah her şey ıyı olacak .. Herkesı sevgıyle sarıyorummm
denizgeldi
küçük denizi çokkk çok öpüyorumm.sen nasılsın özledik seni ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?