38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

kizlar gunaydin hepinize...

akidecek..arkadasim unutmusum kiz sooryy..gecmis olsun demeyi unuttum ..mai den almistim haberini insallah bebeyin kendiliyinden gelir tatlim...

benim bildiğim amh 1 ve üstüyse iyi. 1 in altı 0 a ne kadar yakınsa o kadar kötü demek. doktorunun sana çok acele et demesi gerekirdi. bence bu doktoru acilen bırak. ama amh testi de bir son değil. 0,3 ile hamile kalanlar var. yalnız bu değerler gerçekten acele etmen gerektiğini gösteriyor. denilen tüm otlara acilen başla. memorial a da git. 20 üstü fsh ile olmaz derlerse moralin bozulmasın. fsh ın düştüğü 2-3 yumurtanın gözüktüğü aylar da olabiliyor. senin görevin her adet 2.-3. günü bu ay tüp olabilir mi diye memorial a gitmek. aynur hanım a ben de gitmiştim iyiydi. nur hanım hala orada mı bilemiyorum. bir de müstecep bey var ona da gidebilirsin.

AMH SEVIYESI DEĞERLENDIRMESI

Fertilite Potansiyeli (Fertilite : Doğurganlık)
AMH düzeyleri ng / mL

Optimal Fertilite
4.0 - 6.8

Yeterli Fertilite
2.2 - 4.0

Düşük fertilite
0.3 - 2.2

Çok düşük Fertilite
0.0 - 0.3

Yüksek düzey (Aşırı uyarılma riski)
> 6.8

Son düzenleme:

Son düzenleme:
denizbulut zapdeniz merhabalar cnım evlendiğim zman hiç problem yok deniiyordu 1. 2 sene boyunca yumurta takibi oldum ki öyle bir sorunu olmadığı halde güya hamile kalmayı hızlandırmk içn dediler ondan sonra miyom polip oluştu defa histereskopi oldum yaşım 39 şu an eşim memur tayin dolayısıyla antalyadayız burda vitale hastanesi var oraya gidiyorum RABBİM rastgetirsin inş istanbul bahçecide bir defa tüp bebek denedik artık şimdi ne yapacağımı bilmiyorum tedaviler beni çok yıprattı kendimi çok kötü hissediyorum Allahım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin inş

merhaba arkadaşlar...

Herkese tek tek yazmak ısterdım ama ınanın enerjım yok .. Sanırım kullandıgım tıroıd ılaclarının karacıgere etkısı yuzunden .. Zaten karacıger degerlerı de normalın 2 katı kadar yuksek .. Tıroıd degerlerı de almıs basını gıdıyor ... Endokrın dr umla kadın dogum dr umu bır noktada bulusturamam da cabası ... Neyse .. Her şeyın hayırlısı Allahtan dılıyorum ..

Bugun dr kontrolumuz vardı .. Şukurler olsun kı bebegımızı kalp atımını gorduk . Ancak duyamadık . Satla uyumlu 6+2 gozukuyor .. Dr muz bıze hıc umut vermıyor . Bakacagız ,takip edeceğiz ,görelım , sankı kalp atımı yavaş gıbı moral bozucu şeyler soyluyor ...

Allaha tevekkul edıp elımden geldıgını yapmaya calısıyorum .. İnşallah her şey ıyı olacak .. Herkesı sevgıyle sarıyorummm

cans..meraba canim..oncelikle herseyin hayirlisi arkadasim sen mucize gibi yakaladin yavrunu sonucta amaliyat olucam derken rabbim sana mucizeni gondermiss...allah buyuk gormussun ya kalp atisinida duyarsin rabbim meleyine kuvvet versin seni terk etmesin..tabi sunuda unutma senin sagligin ve hakkina hayirlisi canim..

ZARPDENIZIMM tesekur ederim zaten ameliyata giderken ne kadar umutsuzdummdegilmi ama artik suna inaniyorum bana dua eden siz arkadaslarimi ve sevenlerimin dualarinla rabbim bana yardim etti ve dahada edecek insallah bu arada AMH sonucuna takilan arkadas benimde 0.860 larda bu onemli degil dr umun dedigi bazen o sonuclar gercegide gostermiyor buna inan 0;3 lerle hamile bile kalan var hatta 0;1 lerle alkancim nerde yahuu lenovam nerde hayatkavunici arkadaslarim hepinizi kocaman opuyorummmm

Maiumut,toana,denizgeldi onlinesınız şekerler:)))Bir sürü şey yazılmış okumadım daha.Önce bir merhaba diyeyim dedim canlı canlı sonra okurum.Ben çoook yoruldum bu gün.Şöööle dipbaş temizlik vardı evde.Ne çok atılacak verilecek yokedilecek şey birikmiş anacım yaaa...En son evin yarısını kışa girerken atmıştım sanki bi el hepsini yeniden getirip yerine koymuş.Neyse hertaraf cillop gibi oldu.Ama yorulduk tabiii.Yarı yıl temizliği tatile gitmeden yapıldı anlıyacağınız.Yeni oturdum sayılır kocişi bekliyorum.Gelecek deee biz daha bu saatten sonra yemek yiyeceğiz.Milletin uyku vakti geldi neredeyse.
umarım herkes iyidir.Keyifler yerindedir.Topik arkadaşlarımın hepsine kucak dolusu sevgiler...

canlı iyi akşamlar alkan.deniz bulut

ben de okumaya çalılıyorum.inşallah bizim zilli uyuyacak...ben de girebileceğim...hocanın koyun hikaysi gibi

giremezsem herkese selam olsun

Son düzenleme:
İyi akşamlar,

Tayf gözün aydın, maşallah ikizleri kucaklamışsın. Sağlıkla, keyifle, mutluluk ve afiyet dolu birer hayatları olsun inşallah.

Alabama, ikizler dünyaya gelmiş. Bir kere daha tebrikler. Sağlık, keyif, mutluluk ve afiyet dolu birer hayat dileğim onlara da. Uyku düzeni ve ağlatarak öğretme konularını üzerime hiç alınmadım merak etme, Rena ile birçok şeyi onu ağlatmadan hayatımıza sokmayı başardık çok şükür, umarım böyle de gider. Sana da kolay gelsin şeker.

Toana, canım çok sevindim. Sağlıkla devamı gelsin. Sen de Memorial'la yüzü gülenler kervanına hoşgeldin. SAğlıklı, keyifli bir hamilelik olsun inşallah.

Cans, o mucize bebek, sana tutunmaya devam edecek, sağlıkla kucaklayacaksın inşallah. Doktorlar ister istemez en kötüye hazırlıyorlar. Hele ilk zamanlarda. Keyifle hamileliğini, hazırlıklıklarını buradan okuyacağız inşallah.

Geçmişi yine tam okuyamadım. YEni gelen arkadaşlara hoşgeldin diyorum. Herkese selam, atladığım birşey yoktur umarım.

Son düzenleme:
denizgeldi...canli slm nehaber napiyon ..kizin nasil buyuyormu op yerime cimcimeyi..

bende dolaniyorum ortalarda uzandigim zaman rahatliyorum..oturunca basim agriyo..ayaga kalkinca kalbim carpiyo..pregesterondan oluyo buyuk ihtimal..elim karnimda oksuyorum..bebeyimi benimle kalsin birakmasin diye ..rabbim buyuk..opuyorum seni kelee...

AKİDECİK...1 Şubattaki randevun hayırlı sonuçlar getirsin...inşallah senin de yüzün gülsün...inşallah....

HAYATKAVUNİÇİ.....selam...arkadaşının aldığı randevu ile inşallah bebeğin sana gelir...güzel Allahım yormasın...tüm isteyenleri sevindirsin.inşallah..

HEPBERA......tam yerindesin...dayanışmanın olduğu yerde...her konuda...

EVİMİÇİN....

pek ilgi görmediğinden şikayet etmişsin..kendi adıma;ben uzun zaman takip edemedim 38i bilgisayar sorunumdan dolayı...paylaşımlarda bulunur ve takip edersen mutlaka ses veren olacaktır...aşılamanın sonucu inşallah sevindirici olur.düşündüğünün aksine burası moral bulabileceğin bir yer...sonucu bir görelim.. mutlaka tavsiye olacaktır...
ayrıca;KAMPAnın sana yaptığı tüm yorumlara katılıyorum..ben 2009 da girdim bu topiğe..16 yıllık evliyim diye girdim bu topiğe...sürekli tüp merkezi araştırmalarım oldu.yumurtalam takiplerim.yaklaşık bu 3 yıl içinde olumlu bir sonuca ulşaamadım farklı sebeplerden dolayı.ama bu süre zarfında hiç boş durmadım...okudum.sürekli okudum.çeşitli kitaplar...kpss ye girdim.hatta tek dersten dersaneye gittim.heh heh..görme engellilere kitap okudum.huzurevlerini ziyaret ettim.kişisel gelişim ,yabancı dil ve eğitici annelik kurslarına gittim..sakın boş durma arkadaşım... seni en iyi anlayanlardanım...boş durma..mutlaka birşeyler yap..yoksa vesvese yakana yapışıverir..onu def edicek olan sensin...
merkez konusund ise.ben de memorial derim.ticari yaklaşmıyorlar.hemen tüpe atlamıyorlar.hastanın sağlığı ön planda...

DENİZ BULUT...evimiçin'e yaptığın yorumundaki dikkatine hayran kaldım.yebrikler ansiklopedi kadın...

NCKURT.....hayırlı sonuç alırsın inşallah...amin....bence hiçbir belirti arama..her kadında her belirti farklı...kendini fazla dinleme..transferinin tadını çıkar...bu bile bir nimet...şimdi hatırlar gibi oldum da....heyecanlı....çokk heyecanlı bir bekleyiştir o....

yeni gelenler olmuş...hoşgelmişler.kampa,brsnugur,laydblue

CANS HOCAM....kalp atışını görmüşsünüz...günü güne de uyuyor...inşallah herşey yolunda gidecek...lütfen korkuyu atalım hocam...sizin için felak ile nas okuyacağım hemen..okudum.

diğer güllere herkes selam:71.

denizgeldi deniz ile babası ilgilensin sen biraz buraya bak

cans inşallah bu mucize devam edecek. ilk haftalarında hemşireler filan badenur u düşük yapan hasta siz misiniz diye çağırıyorlarmış, bak şimdi 5. ayı bitiriyor. inşallah darısı başına olsun. ikiniz de sağlıkla bebeklerinizi kucaklayın

hadi ben yatar herkese iyi geceler

Son düzenleme:
denizimmmmm cok tesekkur ederimm iyi dileklerin icinn cokk tesekkur ederimm bebisini op op opp benim icin bakarsiniz gerek kalmazz bu ay kendiliginden gelecekk insallahh siziiz kocaman opuyorummm

denizgeldi
küçük denizi çokkk çok öpüyorumm.sen nasılsın özledik seni ya.

öp canım öp...yani öperim...ama sabaha...şimdi uyuyor pis zilli.bazen delirtiyor beni..alabamanın attım oyun parkına ,ağlıyor.ne yaparsa yapsın dediği.deniz bulutun da işe çok mutlu geliyorum dediğini hatırlıyorum böyle zamanlardainşallah senin de buraya çıldırdığın zamanları yazdığını okuruztabiiii diğr isteyenlerin de(ana yüreği yine aklıyayım onu...bugün hem aşı oldu.hem de öğle uykusunu uyumadı.parmak ağızda emzik gezdi durdu tam gün.yalpalaya yalpalaya... annem benim.)
ben şükür iyiyim canım...denizle bugünkü gibi günler dışında çokmükemmeliz diyebilirim.çok yorucu ama o kadar da keyifli onunla hayat...
hemen aklıma gelen birkaç paylşamımızı yazayım.onunla cama hohlamaca oynuyoruz.sonrada dudaklarımızı yapıştırıyoruz.dudak izimizi çıkarıyoruz.
mmmmmmmah diye öpüşüyoruz dudaktan...bir oyuncağı var.alibabanın çiftliği ismini verdim ona ben.hem şarkıyı söylüyorum.hem canlandırma yapıyorum ona.çok seviyor.böylece hayvanları da öğreniyor balım.
bu ara babasıyla daha bi ilgileniyor.babası yerlerde oyun oynuyor onunla.deniz ondan kaçmayı kurtulmayı çok seviyor.hem yan yan bakıyor hem kaçıyor babasından çığlıklar atarak...
bir de ne zaman çok mutlu oluyorum biliyormusun?kızımızı babasıyla banyo yaptırırken...kocamın yavrusunu bu kadar beklediğini sevmek istediğini hiç düşünmemiştim ben.o tutuyor ben yıkıyorum.ben havluyu sarıyorum.babası kuruluyor.ben giydiriyorum koca banyoyu topluyor.başını isteğe göre herhangibirimiz kurutuyoruz.ay,bitmez anlatmalarım...bir acayip oldum.gidiyorum ben denize bakmaya.....
Allah herkese tattırsın bu duyguyu...anne baba olmayı.aminnnn

baktım da geldim.üç ihlas bir fatiha okudum Allahımdan onu korumasını istedim...amin...

ay yazmadan edemiyeceğim.bugün uyumadı ya..mutfaktayım.adam gelecek.yemek yapmam hazırlamam lazım.bir yandan çorbayı karıştırıyorum bir yandan makarna süzüyorum.diğer yandan patates möfte biber kızartmaya çalışıyorum.hepsi de yemekten önce taze yapılacak şeyler.yemeye yakın yani...deniz de ayaklarımın dibinde..bacaklarımın arasından geçip duruyor.allahım neler yapmıyor.korkuyorum yağ sıçrıyacakya da tencere yerinden oynıyacak.ne bulduysa dağıtıyor.dün mutfak patates haliydi bugün soğan sergisi...halaa da kabukları var orda burda.aaaa deliriyorum.bir yandan da ağzına atıyor kabukları...yastık taşıyor yere yatıyor.ee ee e diyor.

işte böyle...bir de bu ara siyam ikizi gibiyiz.yanımda uyusun istiyor.yatağına yatırınca ağlıyor beni istiyor.hep ayağımda hep dibimde...bazen ani hareketlerle onu ezmekten zor kurtarıyorumoyuncaklarıyla da oynamıyor.akşama babası gelince biraz rahatlıyorum.bu akşam deliydim.geldiği gibi sendeee dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…