38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

ben yazarken yazmışsın.bakıyo bakıyo... o bakımdan çok memnunum çok mutluyum deniz...innnnşallah batucuk ta çok yakında yemeye başlar sen de mutlu olursun deniz...benim kız bayılıyor.biraz kalınca bir dilim kaşarı onun yanında önce patates dilimi gibi uzun kesiyorum.sonra minik küp
ler halinde tek tek eline veriyorum.ben kaşarı keserken ona oyun gibi geliyor gülüyor.kakar kakar diyo istiyor. bazen de onun ağzına verir gibi yapıp tam yiyecekken geri çekiyorum kandırdııııım diyorum.çok gülüyor.ağzı açık kalıyor.ya da sen anneye ver kakar diyorum.veriyo.o da yiyor

bir de daha çok sevdiği birşeyin arkasına daha az yediği şeyi gizleyerek veriyorum.kanıyor yutuyor zilli.ya da ekmeği çok sevdiği için eppeli şu eppeli bu diyorum.kaandırıyorum.haa bak bir de bak ona ne anlatıyorum biliyormusun..uyuturken masal gibi anlatıyorum.diyorum ki.benim kızım çok uyursa kocamaaaan kız olacak.büyüüüücek.o zaman kızımın ayakları da büyüüüüücek.annesi ona büyüüüük akka alıcak(ayakkabıya akka diyor)güzel güzel ciciler alıcak şapka laıcak çanta alıcaaak...önlük alıcaaak.kitap alıcaaaak.kalem alıcaaak.herşey herşey alıcak.uzatarak söylüyorum.kızım büyüyünce okula gidicek.okulda öğretmeni deniz burda mııı diyicek.benim kızım da buğdayııııım diycek.kızımın arkadaşları olucaaaak.denizi çok sevicekler.en çok ta bu arkadaşları kısımını seviyor.bazen unuttuysam arkaka diye bana hatırlatıyor.ya da ona alacaklarımı sayarken koka diyor toka da istiyor.ama eğer uyursan eee e yaparsan gidersin annem okula diyorum.inan anlıyor.anlıyor maşallah.eğer uymazsan küçücük işareti gösteriyorum.uyumazsan küçücük kalırsın okula almazlar arkakaların sevmez esni diyorum.şimdi bunu yemekte nazlandığı şeylerde de uyguluyorum.yemiyeceği şeyi hemen yiyor vallahi...

aklıma başka yöntem daha gelirse yine yazarım.artık yatsam iyi olacak

içim rahat etmedi.ben yazarken sen de yazmışın en taze anne...sana da selam olsun.hollandaya selam toana
progestan ateş basması da yapar çok yüz kızarması da....kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yat uzan toana....okşa bebeciğini konuş onula...hadi yatıyiiim ben de artık...sana da dua edeceğim.öyle uyuyacağım...tatlı uykularda ol toana....

Son düzenleme:
günaydınlarrrrr

denizgeldi maşaAllah size. bu mutluluğunuz uzunnnn bir hayar sürsün inşaAllah.eminim babasıyla olan sahneler çokkk güzeldir,abimden biliyorum.alibabanın çiftliği şarkısını bütün çokcuklar seviyor canlarım.onlar için herşey yeni öğrenmeye çok meraklılar.cam hohlamaca oyununuzda ço güzelmiş.canım benim rabbim onu size bağışlasın.

kizlar hepinize gunaydinlarr..

denizgeldi..sagol allah razi olsun senden..senin kalbine gore versin rabbim ..dualarin icin sagol kele..hollandadan da sana slm...

akidecik ..sesin cikmiyor kiz hayirdir yaziyorum cvp yazmiyorsun iyimisin..

maicim..baciim senden nehaber hazirlik yapiyonmu insallah rabbim isini rast gotursun..

hayirli haberlerini aliriz insallahh seninde..

alkan..sen nasilsin canim randevun nezaman dedim ama unuttun galiba herneyse rabbim yuzunu guldursun..hayirlisiylaa..

toanaaaaaaaaaaaaaın...aaa alabamaaaaaaaaaaaaa gülleeeeeeeeeeer herkese kocaman kocamaaaaaaaaaaaaaannnn çoook mutlu bir günaydın.gününüz yarınlarınız aydın olsun.yavrusunu bekleyenler arayanlar allahım sizi de duysun görsün amiiiiiiinnnnnnnnn
şu an kızımla dans ediyorum sertabın bi çaresi bulunur elbet şarkısını yüksek sesle dinliyorum kızımla....sizlere armağan olsun

herkese selam olsun
cans hayatım lütfen moralini bozma. bizim gelinin kardeşine de zalak doktor saçma sapan konuştu yok düşer bu yok kimyasaldır öyle salağın önde gideni ki kızın karnından keseyi gördüğünü iddia ettiğinde daha 4 haftalık hamileydi yani kan testi ilk yapmıştı ve değer 20 falandı. sonra da keriz düşer bu diyo. ulan senin üstten muayeneyle o haftada kese görme ihtimalin varmı neyse baldız şimdi 12 haftalık hamile sadece 1 hafta geriden gidiyor ama herşey düzgün bi sıkıntı yok. senin hamileligin de inşallah en güzel şekilde devam edecek. seni mutsuz eden insan ve insanlardan uzak dur. zaten herşeyin hayırlısını istiyoruz. o doktor amcayı bırak gitsin.

toana canım taze hamile iyiyim sen nasılsın ablalarının annelerin tavsiyelerini dinliyorsun dimi kuzucuklara iyi bakıp onları büyütüyosun dimi. sütünü de iç emi.

sümüklüböceğin annesi senin için çok mutluyum kızçeni göremedim inşallah bahara görcem sen bize kızını alıp gelicen ya o zaman :) allah mutluluğunuzu hiç bozmasın hep artırsın. kızına istediğin güzel mutlu hayatı veresin. kızının hep mutluluklarını göresin. hepimiz evlatlarımızın mutluluğunu görelim inşalllah.

Allah der ki kimi benden çok seversen onu senden alırım. Ve ekler onsuz yaşayamam deme seni onsuz da yaşatırım. Ve mevsim geçer gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur. Aklın şaşar dostun düşmana dönüşür. Düşman kalkar dost olur. Öyle garip bir dünya. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin. Şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya; öldüm der durur yine de yaşarsın. Hz. Mevlana

Hayat bu işte arkadaşlar. Ne zaman dışa dönüp bizden başkaları da varmış diyip onlar için çabalıyoruz kendimizi unutuyoruz o zaman mükafat geliyor. hep benim derdim benim işim benim çocuğum benim borcum benim alacağım benim kazandıklarım kaybettiklerim benim yanlızlığım benim programım benim benim diyince kaybediş kaçınılmız. Birilerine doğruyu söyleyince agresif oluyoruz o insan ufak ufak bizden kaçıyor bizi cevaplamıyor daha onun kırk fırın ekmek yemesi lazım gitceği yere gitmesi için. evet ne zaman hatasını anlıyor o zaman elektrik değişiyor. insanlar kendilerini görünmez zannediyorlar ama malesef burdan da herşey görünüyor. hele hele ben o diilim buyum diye uğraştığında olmak için uğraştığın kişi olmadığnı daha da çok belli ediyorsun. insanları deşifre etmek değil amacım. ama bunları yazmamın sebebi insanların kendilerine çeki düzen vermeleri. haa ben kimim ki birine kendine çeki düzen ver diyecek olan. diyemem elbet ama onunla samimi değilim o andan itibaren tamamen samimiyetsizim ve onun o andan sonraki hiçbirşeyi beni ilgilendirmiyor aslında ve ona negatif enerji göndermediğim gibi pozitif enerjimi de göndermiyorum onu görüyorum çünkü olduğu gibi. bana cevap vermediğinin bana gıcık olduğunun yada benden irite olduğunun farkındayım ama malesef dost acı söylerr acı söyleyeni de kimse sevmez. ama gün gelir yanlız kalır o zaman anlarki sorun kendindedir hemen değişmeye çabalar ben onu da görürüm ama buna rağmen kendine acı söyleyenin bunu ona kazandırdığını anlamazdan gelir bu iyiliği ona aslında o gıcık olduğu insan yapmıştır. haa bide eklemek lazım ben bunu kendi gerçek hayatım içinde ki insanlara söylüyorum bana kim gıcıksa bilsin ki ben de ona gıcığım. sanırsın ki sen x birine gıcıksın onu sevmiyorsun onun hakkında konuşuyorsun ileri geri atıyorsun onu kategorize ediyorsun ah bir bilsen o da sana bayılmıyo senden aşağıda kalır hiçbir yanı yok o da seni sevmiyoooooo yaaaaa. geçmiş gelecek buna dahil. sanal ile gerçek de dahil. hayatımdaki insanlar da dahil. bi kitap yazıp etrafımdaki şeffaf olmayan maneviyatı eksik ota boka değer veren insan olmayı becerememiş haset iyi gününde yanından toz olan senin mutluluğuna tahammül edemeyen insanları yazacağım çok satacak öyle bir kitabı rafta görürseniz bilin ki ben yazdım. göstereceğim ben dizüstü edebiyat nasıl olurmuş bu piyasa insanlarına. heytttt

alkancım oh temizlik yapılmış elinize sağlık şimdi gıcır evinizde keyif zamanı. yola ne zaman çıkıyosunuz ne güzelllll kocanla özgür bir tatil. işte bak insan oğlu nasıl nankör ne güzel günlerdi o günler. şimdi bi akşam dışarı bile çıkamıyorum oğlumu bırakıp anca memeden kesince giderim. şöyle bi kıbrısa gitsek kocamla iki gece kalsak sabaha kadar gezsek tozsak içsek kumar oynasak deşarj olsak bu son gezmelerin tadını çıkar hamile kalınca en az 4 yıl kaputsun sölimmm.

herada tatlım inşallah hiç ağlatmadan zamanı gelince çocuklarımız bizi hiç üzmeden herşeyi yaparlar bizde mutluluktan köşe köşe oluruz. dün akşam çok güzel yedi saat 10 30 da uyudu. tee sabah 4 e kadar oohhh dedim yani. sabah kalktı iki defa emdi üstüne kahvaltı etmedi :44: üzüldüm ama azcık yediği için takılmadım öğlen güzel yer diyip çıktım napimm. bi şekilde büyüyolar dimi ama. e çocuk büyütmenin kolay olduğunu kimse söylemedi. allah eksikliklerini göstermesin.

evimiçin söylemeden geçmicem sana ben de yazdım zamanında ve evet senden bizim çocuklarımızla ilgili yorum yapmanı beklemiyoruz ama ne kadar burdasın o kadar cevap alırsın. e bizde çocuğumuz oldu diye kenara çekilmeyeceğiz. ama sizlerde hamile kalıp çocuklarınız olduğunda bu kez de bunu paylaşmak isteyeceksiniz o yüzden dikkat. sonradan gelip konuşmaya yüzümüz olsun demek lazım. ya da burda eskileri okuyup kimin kime cevap verdiği yada vermediğini görebiliyoruz. haa canın sıkkındır onu anlarım ama çok insan olunca insan ayrıntıları unutabiliyor. sen de bizi anla kendini hatırlat cevap istiyorsan sesini çıkart duyurrrrr

sesimde söyleyemediğim sözler var
gizleyemediğim gözyaşlarım
silip te unutamadığım sabahlar
kokladığım eşyalarım
bi çaresi bulunur elbet
yarın yeniden yaşamalı
bi çaresi vardır elbet canım
bi uyuyup uyanalı

ah bi yolu vardır elbet yarın
yeniden yaşamalı
bi çaresi vardır çıkmazlara
bi uyanıp uyanalı

içimde saklayamadığım anları var
hiç bitmeyen yalnızlığımın
silip te unutamadığım geceler
dönüşü yok hep kalp ağrısı

bi çaresi bulunur elbet
yarını yaşamalı
bi çaresi bulunur elbet canım
bi uyuyup uyanalı

ah bi yolu vardır elbet
yarın
yeniden yaşamalı
bi çaresi bulunurçiıkmazlara
bi uyuyup uyanalı

alabama...üzümlü kek!
yazının altına imzamı atarım uleyyyn...çok öptüm seni

toana...en taze anne adayı....şiir benim değil keleeeeeeeeee...sizin için defalarca dinleyip dinleyip yazdım...arrada nakaratları kaçırmış olabilirim.önemli olan manaaa değil mi:))

almak anlamak isteyene bir umut kırıntısı olsun....ne kadar toplanırsa bu kırıntı o zaman bütün olacak....inşallah...

arık kızçemi:)) uyutayım.yavrum döküldü yerlerde buraya yazacağım diye...geldim annem geldim...
herkese deniz kadar selam olsun

Ben sizin cocuklarinizla ilgili yazdiklariniza birsey demedim ki. Neden oyle anlasildi? Sadece o konularda yorum yazamiyorum dedim. Gunahimi aliyorsunuz.
Tek tek o cevap yazdi bu yazmadi diye dusunmedim ve oyle bir imada da bulunmadim. Ne hissettigimi yazdim, keske yazmasaydim. Kimseyi suclamadim, ortada suc diye ima edilecek birsey bile yok. Sonradan gelip yazacak yuzum olmayacak birsey de yapmadim. Neyse kalin saglicakla. Bu konuda kimsenin uzuntusu ,acisi kimseyle kiyaslanmaz ama caresizligimden yazdiklarimin kime nasil ulastigini dusunemedim belki ama inan bana cok dikkatliyim....

selam

2 gündür pcde sorun vardı kkya giremedim ne çok paylaşım olmuş kızlar .

DenizGeldi Maşallah Deniz den fırst bulup gelmişsin canım. Şiirde paylaşmışsın, Denizle yaptığınız oyunları cama hohh güzelmiş, O' nun tatlı diline Maşallah
Allah her zaman mutluluğunuzu daim etsin.
Haftasonu fuara gitmiştik bende Enes'i ayakta sallayarak uyutuyordum yerden hamak aldık, çok tavsiye ederim çok memnunum uyuma zamanında orda sallıyorum.

Cans seni umutsuzluğa düşürecek düşüncelerden uzak dur İnşallah bebeğin sağlıkla annesi O'na sıkı sıkı sarılarak büyümeye devam edicek.

Toana nasılsın canım, bebişler nasıl kendini yoracak işlerden kaçın protein ağırlıklı beslenmene dikkat et olurmu.

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş İnşallah tedavileri güzel geçer, bebeklerine en kısa zamanda sağlıkla kavuşurlar.

Alabama bugünlerde imza atılacak yazılar yazıyorsun :)

Deniz Bulut, Zarpdeniz, Akideciknane, Altınyunus, Limon Kabuğu, Mai,Herada, sizlere ve diğer arkadaşlarada selam İnşallah herkes iyidir.

baharcim..meraba canim ..iyi olmaya calisiyorum egilip ayakkkabi giymek istemiyorum aman birsey olucak diye disari bile cikamiyorum...valla bebekimmi bebeklerimmi bilemiyorum canim ya ..ama sagliktan rabbim tamamina erdirsin diye dua ediyorum..carpintim oluyo bel agrim var aklim cikiyor birsey olurmu diye..allahim yardimcim olur insallahh..canim sabahlari sutum var yumurtam,bir kase yogurt..mandalin bolca yiyorum..kaysi meyve suyu iciyorum kabiz olmiyim diye..esirgeyen allah esirgesin..bende sizler gibi yavrumu kucagima aliyim insallahh anali babali insallahh..sen nasil canim oglusun nasil op yerime..yapicam birsey varsa yazarsin bana baharcim optmm..

Toana İnşallah canım sağlıkla yavrunu yada yavrularını kucağına alırsın yourt,süt gaz da yapğmasın aman dikkat et ben süt pek tüketmedim emzirme döneminde bile tüketmedim diyebilirim
çarpıntın için drunla görüş kendine rahatça telefon açıp sıkıntını dile getirebileceğin seni anlayan kontrolerini yapıcak düzenli bir dr ayarlaman seni rahatlatacaktır.
bel ağrısı olabilir ama sen bu günleri dinlenerek geçir ayakkabını eşin giydirsin :)
günlük komposto içmen faydalı kabızlık zor şey

yarım kaldı cümlem kapı çalınca canım benimde en çok korktuğum kabız olmaktı o yüzden düzenli tükettim hatta gün içinde kuru incir kuru erik kuru kayısı vs yedim.
şimdi yedilerimi veremiyorum ayrı bir mevzuu :)) ))

Son düzenleme:
Deneyimli anneler kahvaltıda verdiğim yiyecekleri ayrı ayrı veriyorum 1 haftadır ( peynir, yumurta, zeytin, pekmez, ( 3-4 bisküvi ve 1 dilim tam buğday ekmek içi bu ikisini reçelle yumuşatıyorum)
yiyor ama ööğğ öğğ yaparak yiyor ( her defasında kusucak zannediyorum) ayrı ayrı vermeye devam edeyimmi bu durum geçicimi?

evim için sen içini ferah tut ben seni kırmak üzmek uzaklaştırmak için yazmadım. bak sende olayın içindesin bak herkes sana cevap verdi senin haklı yada benim haklı olmam önemli değil önemli olan aramızdaki iletişim arttı. ben seni unutmam artık sende beni unutmassın. beni merak edersin benim hakkımda araştırma yaparsın beni daha iyi tanırsın belki yada ben seni daha çok takip ederim. ağlamayana meme yok. sende demek bizden ilgi istiyorsun ki bize sitem ettin. ama öyle ama böyle cevab verdik sana dimi. yine seni herkes es geçebilirdi geçmedi. burda böyle birşey olmaz amacımız daha çok güzel haber almak dahaçok bilgi aktarmak daha çok destek olmak. senin yapmadığını başkaları yaptı ama bize bunların benzerlerini hissettirdi. ama ben kendi adıma önceki hamile yada bebek sahibi olan arkadaşlara bunu hissettirmedim. birinin hayatında olup ah oğlun çok güzel allah bağışlasın demek için ille çocuk sahibi olmaya gerek yok ki. yada kardeşinin çocuğu vardır yakınlarında birileri vardır gözlemlediğin. hele hele ki çocuk sahibi olmak istiyorsan illaki bu konularla ilgilisindir. sen yanlış ifade ettim diyebilirsin ama söylediklerin karşındakinin anladığı kadardır. sakın gitme kal bak burası uğurlu topik. birilerini hatırlıyorum ben sen ne anlarsın ki dedi sen artık hamilesin yada sen artık doğurdun ben hala uğraşıyorum benim olmadı hüüüü hüüüü agrasif bi şekilde olanları anlamamakla yada çektiklerini unutmakla suçladı ayan beyan şimdi onunda cocuğu kucağında heralde artık o da bu yolda savaşanları anlamıyordur o eski günlerini unutmuştur. biz neler gördük hayatım insan nefsine yeniliyo ama yenilip hata edip anlamak yerine nefsine yenilmeden o lafları etmeden kalp kırmadan arzu ve isteklere ulaşmak lazım o zaman kıymeti lezzeti daha güzel olur paylaşmanın inan.

Alabamaaa superr birseyler yazmissin gercekdende cook dogru yazdiklarin inan insanin soyleyemediklerini dokturmussun senin kalbinde seffaf onlari ne guzel yazmisin;alkan hadi hayirlisi rabbim gulecek bu sefer vee maim biliyorumm bu sefer kesinn sana dua edicemmmm denizim ve diger arkadaslarimm hepinizi kocamamn opuyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…