- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
denizgeldi deniz ile babası ilgilensin sen biraz buraya bak
cans inşallah bu mucize devam edecek. ilk haftalarında hemşireler filan badenur u düşük yapan hasta siz misiniz diye çağırıyorlarmış, bak şimdi 5. ayı bitiriyor. inşallah darısı başına olsun. ikiniz de sağlıkla bebeklerinizi kucaklayın
hadi ben yatar herkese iyi geceler
denizgeldi...canli slm nehaber napiyon ..kizin nasil buyuyormu op yerime cimcimeyi..
bende dolaniyorum ortalarda uzandigim zaman rahatliyorum..oturunca basim agriyo..ayaga kalkinca kalbim carpiyo..pregesterondan oluyo buyuk ihtimal..elim karnimda oksuyorum..bebeyimi benimle kalsin birakmasin diye ..rabbim buyuk..opuyorum seni kelee...
günaydınlarrrrröp canım öp...yani öperim...ama sabaha...şimdi uyuyor pis zilli.bazen delirtiyor beni..alabamanın attım oyun parkına ,ağlıyor.ne yaparsa yapsın dediği.deniz bulutun da işe çok mutlu geliyorum dediğini hatırlıyorum böyle zamanlardainşallah senin de buraya çıldırdığın zamanları yazdığını okuruz tabiiii diğr isteyenlerin de (ana yüreği yine aklıyayım onu...bugün hem aşı oldu.hem de öğle uykusunu uyumadı.parmak ağızda emzik gezdi durdu tam gün.yalpalaya yalpalaya... annem benim.)
ben şükür iyiyim canım...denizle bugünkü gibi günler dışında çokmükemmeliz diyebilirim.çok yorucu ama o kadar da keyifli onunla hayat...
hemen aklıma gelen birkaç paylşamımızı yazayım.onunla cama hohlamaca oynuyoruz.sonrada dudaklarımızı yapıştırıyoruz.dudak izimizi çıkarıyoruz.
mmmmmmmah diye öpüşüyoruz dudaktan...bir oyuncağı var.alibabanın çiftliği ismini verdim ona ben.hem şarkıyı söylüyorum.hem canlandırma yapıyorum ona.çok seviyor.böylece hayvanları da öğreniyor balım.
bu ara babasıyla daha bi ilgileniyor.babası yerlerde oyun oynuyor onunla.deniz ondan kaçmayı kurtulmayı çok seviyor.hem yan yan bakıyor hem kaçıyor babasından çığlıklar atarak...
bir de ne zaman çok mutlu oluyorum biliyormusun?kızımızı babasıyla banyo yaptırırken...kocamın yavrusunu bu kadar beklediğini sevmek istediğini hiç düşünmemiştim ben.o tutuyor ben yıkıyorum.ben havluyu sarıyorum.babası kuruluyor.ben giydiriyorum koca banyoyu topluyor.başını isteğe göre herhangibirimiz kurutuyoruz.ay,bitmez anlatmalarım...bir acayip oldum.gidiyorum ben denize bakmaya.....
Allah herkese tattırsın bu duyguyu...anne baba olmayı.aminnnn
alkancım oh temizlik yapılmış elinize sağlık şimdi gıcır evinizde keyif zamanı. yola ne zaman çıkıyosunuz ne güzelllll kocanla özgür bir tatil. işte bak insan oğlu nasıl nankör ne güzel günlerdi o günler. şimdi bi akşam dışarı bile çıkamıyorum oğlumu bırakıp anca memeden kesince giderim. şöyle bi kıbrısa gitsek kocamla iki gece kalsak sabaha kadar gezsek tozsak içsek kumar oynasak deşarj olsak bu son gezmelerin tadını çıkar hamile kalınca en az 4 yıl kaputsun sölimmm.
herada tatlım inşallah hiç ağlatmadan zamanı gelince çocuklarımız bizi hiç üzmeden herşeyi yaparlar bizde mutluluktan köşe köşe oluruz. dün akşam çok güzel yedi saat 10 30 da uyudu. tee sabah 4 e kadar oohhh dedim yani. sabah kalktı iki defa emdi üstüne kahvaltı etmedi :44: üzüldüm ama azcık yediği için takılmadım öğlen güzel yer diyip çıktım napimm. bi şekilde büyüyolar dimi ama. e çocuk büyütmenin kolay olduğunu kimse söylemedi. allah eksikliklerini göstermesin.
evimiçin söylemeden geçmicem sana ben de yazdım zamanında ve evet senden bizim çocuklarımızla ilgili yorum yapmanı beklemiyoruz ama ne kadar burdasın o kadar cevap alırsın. e bizde çocuğumuz oldu diye kenara çekilmeyeceğiz. ama sizlerde hamile kalıp çocuklarınız olduğunda bu kez de bunu paylaşmak isteyeceksiniz o yüzden dikkat. sonradan gelip konuşmaya yüzümüz olsun demek lazım. ya da burda eskileri okuyup kimin kime cevap verdiği yada vermediğini görebiliyoruz. haa canın sıkkındır onu anlarım ama çok insan olunca insan ayrıntıları unutabiliyor. sen de bizi anla kendini hatırlat cevap istiyorsan sesini çıkart duyurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?