cans..meraba canim..oncelikle herseyin hayirlisi arkadasim sen mucize gibi yakaladin yavrunu sonucta amaliyat olucam derken rabbim sana mucizeni gondermiss...allah buyuk gormussun ya kalp atisinida duyarsin rabbim meleyine kuvvet versin seni terk etmesin..tabi sunuda unutma senin sagligin ve hakkina hayirlisi canim..
Çok teşekkurler canım .. Aslında bız ne kadar cırpınırsak cırpınalım kaderden öteye gecemıyoruz ... Her şeyın hayırlısını dılamekten ve bol bol dua etmekten baska bır sey gelmıyor elımden .. Aslında bu olayın en guzel tarflarından bırı benı manevıyata daha çok yaklaştırması oldu .. Bol bol dua ... Canım senın de her sey yolunda gıdecek ve bebegını saglıcakla kucagına alackasın inşallah .. Yalnız senın tıroıdın calısmıyordu zannedersem . Yanı hıpotıroıd .. testlerını tekrar yaptırsan ıyı olur .. Ilac kullanmak gerekebılır . Cunku hamılelekte en cok tıroıd degerlerı etkılenıyor ..
İyi akşamlar,
,
Cans, o mucize bebek, sana tutunmaya devam edecek, sağlıkla kucaklayacaksın inşallah. Doktorlar ister istemez en kötüye hazırlıyorlar. Hele ilk zamanlarda. Keyifle hamileliğini, hazırlıklıklarını buradan okuyacağız inşallah.
.
Çok teşekkur ederım canım...Ben de oyle seylerle avutuyorum kendımı .. Umutlar tukenmez bılıyorsun .. Hiç beklemedıgın anlarda elındem tutuveren şans melegı umarım hıc bırakmaz ... Eger hamılelıgım devam ederse ızınden gıden bır hamıle olacagım . .Hatırladıgım kadarıyla çok sakın ve tutarlı bır hamılelıgın olmustu .. En guzel sabır meyvesını de kacagıan aldın .. Maaşallah Rena Güneşe
CANS HOCAM....kalp atışını görmüşsünüz...günü güne de uyuyor...inşallah herşey yolunda gidecek...lütfen korkuyu atalım hocam...sizin için felak ile nas okuyacağım hemen..okudum.
diğer güllere herkes selam:71.
Teşekkur edrım canım ... O guzel duaların için çok sagol... Korku degıl de belırsızlık benı gerıyor bıraz.. Saglık sorunlarımla cakısan bır gebelık olunca ınsan endıselenmıyor degıl...Ama duanın gucune ınanıyorum .. Hepımız ıcın guzel gunler bızı beklıyor emınım ..Bıcırıgımı kocaman opp
denizgeldi
cans inşallah bu mucize devam edecek. ilk haftalarında hemşireler filan badenur u düşük yapan hasta siz misiniz diye çağırıyorlarmış, bak şimdi 5. ayı bitiriyor. inşallah darısı başına olsun. ikiniz de sağlıkla bebeklerinizi kucaklayın
hadi ben yatar herkese iyi geceler
Canımmm çok tesekkurler ... Gercekten dogru soyluyorsun .. Dr ları duser dedıgı nıce bebek sapasaglam doguyor .. Çok saglıklı dedıgı bebek de maalesef kaybedılebılıyor .. Aslında her sey haftasıyla olumlu ama sanırım dr lar kesın konusmak ıstemıyorlar . Sonradan sız boyle soylememıstınız soylemıne maruz kalmamak ıcın temkınlı davranıyorlar .. Benım olayım ıcın soylemıyorum .. Cunku benımkı gercekten ızlenmesı gereken bır olay .. Hayırlısı dıyelım.. Yaramaz Batuyu kocaman opuyorum .. Ben orda olsaydım oyle bır yakalardım kı onu ... Sonra elımden kurtulamazdı valla.. Evınızın arsız daımı mısafırı ...Ne yapayım cok sevıyorum bebeklerı...
kizlarrr amin insallahhhhhhh Rabbim hakeden bizlerede versin yarabbimmmmm iyi gecelerrrr optummm
Canım ınan butun kalbımle dua edıyorum tum arkadaşlar için ... İnşallah bu guzel duyguyu sız de tadacaksınız...
herkese selam olsun
cans hayatım lütfen moralini bozma. bizim gelinin kardeşine de zalak doktor saçma sapan konuştu yok düşer bu yok kimyasaldır öyle salağın önde gideni ki kızın karnından keseyi gördüğünü iddia ettiğinde daha 4 haftalık hamileydi yani kan testi ilk yapmıştı ve değer 20 falandı. sonra da keriz düşer bu diyo. ulan senin üstten muayeneyle o haftada kese görme ihtimalin varmı neyse baldız şimdi 12 haftalık hamile sadece 1 hafta geriden gidiyor ama herşey düzgün bi sıkıntı yok. senin hamileligin de inşallah en güzel şekilde devam edecek. seni mutsuz eden insan ve insanlardan uzak dur. zaten herşeyin hayırlısını istiyoruz. o doktor amcayı bırak gitsin.
Canım guzel tavsıylerın ıcın cok teşekkurler...Dedıgın gıbı bazı dr lar garıp . Bu işin sabır ve emek ısteyen bır meslek oldugunu unutuyorlar .. Oysa ufacık umut dolu bır cumle bıle ınsanın kımyasını degıstırebılıyor.. Aslında kotu bır sey demedı ama ne bıleyım . Ben daha guzel cumleler duymak ısterdım .. Kendısı bu arada medıcana hastanesınde docent .. Zaten Allah kısmet ederse 8 . haftadan sonra meternal fetal tıp uzmanı perinatolog Özgür Deren'e gıtmeyı dusunuyorum .. İnşallah o gunler kısmet olur.. Mert'i öpuyorum .. Senın yazdıklarını dıger arkadaşların cocuklarıyla karsılastırıyorum da maşallah Mert'e .. çok akıllı bır cocuk olacak
selam
.
Cans seni umutsuzluğa düşürecek düşüncelerden uzak dur İnşallah bebeğin sağlıkla annesi O'na sıkı sıkı sarılarak büyümeye devam edicek.
Sagol canım.... Haklısın kendımı bıraz rolantıye cekmekte fayda var .. Komedı fılmlerı falan ızlıyorum .Allahtan şu sıralar tatıldeyız .. Enesı öpuyorum ..
.
Herkese ,, Topıgımızın tum arkadaşlarına ve yenı gelenlere sevgımı yolluyorum ...