38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Çok teşekkurler canım .. Aslında bız ne kadar cırpınırsak cırpınalım kaderden öteye gecemıyoruz ... Her şeyın hayırlısını dılamekten ve bol bol dua etmekten baska bır sey gelmıyor elımden .. Aslında bu olayın en guzel tarflarından bırı benı manevıyata daha çok yaklaştırması oldu .. Bol bol dua ... Canım senın de her sey yolunda gıdecek ve bebegını saglıcakla kucagına alackasın inşallah .. Yalnız senın tıroıdın calısmıyordu zannedersem . Yanı hıpotıroıd .. testlerını tekrar yaptırsan ıyı olur .. Ilac kullanmak gerekebılır . Cunku hamılelekte en cok tıroıd degerlerı etkılenıyor ..

Çok teşekkur ederım canım...Ben de oyle seylerle avutuyorum kendımı .. Umutlar tukenmez bılıyorsun .. Hiç beklemedıgın anlarda elındem tutuveren şans melegı umarım hıc bırakmaz ... Eger hamılelıgım devam ederse ızınden gıden bır hamıle olacagım . .Hatırladıgım kadarıyla çok sakın ve tutarlı bır hamılelıgın olmustu .. En guzel sabır meyvesını de kacagıan aldın .. Maaşallah Rena Güneşe

Teşekkur edrım canım ... O guzel duaların için çok sagol... Korku degıl de belırsızlık benı gerıyor bıraz.. Saglık sorunlarımla cakısan bır gebelık olunca ınsan endıselenmıyor degıl...Ama duanın gucune ınanıyorum .. Hepımız ıcın guzel gunler bızı beklıyor emınım ..Bıcırıgımı kocaman opp

Canımmm çok tesekkurler ... Gercekten dogru soyluyorsun .. Dr ları duser dedıgı nıce bebek sapasaglam doguyor .. Çok saglıklı dedıgı bebek de maalesef kaybedılebılıyor .. Aslında her sey haftasıyla olumlu ama sanırım dr lar kesın konusmak ıstemıyorlar . Sonradan sız boyle soylememıstınız soylemıne maruz kalmamak ıcın temkınlı davranıyorlar .. Benım olayım ıcın soylemıyorum .. Cunku benımkı gercekten ızlenmesı gereken bır olay .. Hayırlısı dıyelım.. Yaramaz Batuyu kocaman opuyorum .. Ben orda olsaydım oyle bır yakalardım kı onu ... Sonra elımden kurtulamazdı valla.. Evınızın arsız daımı mısafırı ...Ne yapayım cok sevıyorum bebeklerı...

kizlarrr amin insallahhhhhhh Rabbim hakeden bizlerede versin yarabbimmmmm iyi gecelerrrr optummm

Canım ınan butun kalbımle dua edıyorum tum arkadaşlar için ... İnşallah bu guzel duyguyu sız de tadacaksınız...

Canım guzel tavsıylerın ıcın cok teşekkurler...Dedıgın gıbı bazı dr lar garıp . Bu işin sabır ve emek ısteyen bır meslek oldugunu unutuyorlar .. Oysa ufacık umut dolu bır cumle bıle ınsanın kımyasını degıstırebılıyor.. Aslında kotu bır sey demedı ama ne bıleyım . Ben daha guzel cumleler duymak ısterdım .. Kendısı bu arada medıcana hastanesınde docent .. Zaten Allah kısmet ederse 8 . haftadan sonra meternal fetal tıp uzmanı perinatolog Özgür Deren'e gıtmeyı dusunuyorum .. İnşallah o gunler kısmet olur.. Mert'i öpuyorum .. Senın yazdıklarını dıger arkadaşların cocuklarıyla karsılastırıyorum da maşallah Mert'e .. çok akıllı bır cocuk olacak

Herkese ,, Topıgımızın tum arkadaşlarına ve yenı gelenlere sevgımı yolluyorum ...

hem yiyor hem öğğ öğğ mü yapıyor kereta. yutma sıkıntısından öğğ yapıyordur katı birşeyin hem lezzetini alıyor hem yutmaya çalışıyor bence küçük küçük yemesini kolaylaştıracak şekilde vermeye devam. peyniri yada zeytini ufak ufak eline de ver yada önüne koy enes almaya çalışsın alsın kendi ağzına atsın. ilk başta ben zeytinin zarını çıkartıp yedirmiştim. kabuğuna takılmasın diye. elbette geçici çok sıkıntı olmadıkça geri adım atmak yok hep ileri.

bayanlar merhaba....

dün giremedim hiç.....işyerinde internet kısıtlamasına girildi...zor oluyor girişim....

bana yorum yapan, yardımcı olan bütün arkadaşlarım, hepinize çok teşekkür ediyorum....tek tek yazmaya vaktim olmayabilir....
zarpdeniz,alabama,denizgeldi,denizbulut,toana,cans,baharnaz,ismini yazamadıklarım varsa çok özürdilerim.....

bugün amh sonucum çıktı, 1.62 dr iyi buldu....bu arada spermlerin durumunu da sordum tabii, morfoloji %3 ve hızlı hareketli yok dedim...bize yavaş hareketli de yeter, biz en iyisini seçicez dedi....erken yumurtlamışım..gerçi biliyordum, 25 günde bir regl olduğum için 11.gün yumurtlamış oluyorum....bugün de gördü zaten yumurtları....neyse haftaya bir kan daha vereceğim progesteron....sonrasında da başlayacağız zaten hayırlısıyla......bu değerle 5-6 yumurta toplanır dedi, az mı bu kadar yumurta bilemedim....ama en önemlisi kaliteli olamaları tabii.....bol bol antioxidan al dedi, nar suyu vb.........

iyi akşamlar herkese

alabamacım üzerime alınmadım dersem yalan olur.bende kendime pay çıkadım acaba bende es geçtimmi diye düşündüm.evet sanırım arada geçtiğim oldu.ama beni anlamanızı dilerim kendimle ilgili yazacak bişey olmayınca böyle oluyor.yazdıklarına katyılıyorum.

toana sağol arkadaşım amin inşallah benimki biliyorsun hemen başlayamıyorum.biraz zamn alıyor.inşaAllah yakında başlarım.bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum kısmet artık.

akidecim tatlım sağol biliyorum dua ediyorsun allah razı olsun arkadaşım,en yakın zamanda hepimiz kavuşuruz inşaAllah bebeklerimize

tüm arkadaşlara selamlar.

akidecik saol canım beni anlamışsın her daim şeffaf olmaya çalışıyorum ama şeffaflara su yok bu hayatta. herkes herşeyi gizliyo malesef sen açıkta kalıyosun. içimdekileri yazdım işte. ama bu gizli saklıları açık edecem ya bu benmiyim diyecekler.

maicim ben gerçek hayattaki insanları kastettim benim burda bi kastım yok birine dicek lafım olursa direk kendine söylüyorum. sen niye üstüne alındın şekerim anlamadım. daha na pcan bırak kendini herkesten haber veriyorsun toanayı tayfı senden öğrenmedik mi ayrıca gelemeyen de olur yazamayanda herkesi tek tek yazmasak da olur önemli olan birbirimizi takip etmemiz burda ne olmuş ne konuşulmuş kim ne halde bilmek istememizdir. paylaşmak böyle olur.

hayatkavuniçi hadi hayırlısı diyelim ol zaman. 5 6 7 yumurta süper hiç takılma benim 4 yumurtam olmuştu 3 ü döllendi biri çok kaliteli biri iyi kaliteli biri de orta demişti doktorum. biri tutundu hayatımın anlamı oldu adıda Mert oldu. bal çörekotu tarçına başla sabahları.

nckurt sende sanırım test günü bekliyormuşsun ve kasıklarda ağrın varmış benimde tek belirtim kasıklarımdaki sürekli ağrıydı ama çok kayda değer değildi sadece alttan alttan uzaktan bi sızı şeklindeydi. ne günü yapılacak test heyecanla bekliyorum

herkese iyi geceler kızlar

Denizgeldi,tatlı böceğin tatlı annesi,kızınla iletişimin süper. Güzel anlatımına da bayılıyorum.Allah evladını sana ve eşine bağışlasın uzun ve güzel bir hayatı yaşayın inşallah.Hani ben bir eğitimciyim ya... o yüzden de burnumu sokmam lazımmış gibi düşünüp bi şey diycem sana ama alınma e mi şekercim.Biz annelere çocuk ilk konuşmaya başladığından itibaren deriz ki onlar neslere,kişilere olaylara vb ne ad verirlerse versinler ki aslına benzetip söylemeye çalışırlar zaten, siz mutlaka doğrusunu söyleyin.Onun söylediğini değiştirmeye çalışmayın ama siz onun gibi söylemeyin başkalarına da söylettirmeyin.Anadilin temellerinin sağlam atıldığı bu dönem çok önemlidir.Bunu sen de mutlaka biliyorsundur kızının öyle konuşması hoşuna gidiyordur haklısın.Ama bırak o istediği gibi cümle kursun sen onu takit etme.Nacizane fikrimi söyledim sakın alınıp darılma çünkü senin yaptığını belki benim de bebem olsa ben de yaparım kimbilir:)))Kızını ve seni çok öpüyorum.... Toana canım benim taze anne,o bebekler ikiz olsa birisi kız biri de kız olsa:)))Ne biliim içimden öyle geçti.Allah nasıl kararlamışsa öyle olcak tabi.Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah.Benim randevum şubat 11.Adetimden 2 yada 3 gün öncesine denk gelecek.Bakalım ne derler belki de başlanmaz hemen bilmiyorum ki...Bu ay benim fsh 15.69 e2 ise 45 çıktı.Sonuçlar çok parlak değil anlıycan ama deniycez işte.Allah büyük.Sen kendine amannnn çok dikkat et e mi.Öptüm sevgiler....

Şekercim sen kitabın önsözünü zaten yazmışsın.Devam et süper olacak.Yukarda anlattığın o tiplerden herkesin hayatında az çok var.Onlara da kapak olur belki...Ev tertemiz oldu ama keyif yok valla.Bir koşuşturmaca bende sorma.Yolculuk bu pazar sabahı.Bugün bütün gün dışardaki işlerimi bitirmeye çalıştım ama bitmedi.Yarın saç tırnak falan filan.Güzelleşme günü olacak.Bir de en fenası meteoroloji alarm verip duruy benim özlemle yağmasını bekleyip durduğum ama yağmayan kar istermisin yağsın da yolları kapatsın.Burası trakya olur mu olur moku yeriz valla.O yüzden de belki bir gün öncesinden geliriz İstanbul'a.Ablam havaalanına çok yakın oturuyor.Bilemiyorum artık hayırlısı...

Hayatkavuniçi,5 ya da 6 yumurta çok iyi bence.Daha fazla olduğunda büyümüyorlar küçük kalıyorlar diye biliyorum ama doğru da bilmiyorum olabilir.Hayırlısı olsun canım.Allah kalbine göre versin.

Maicim tatlım,yola çıkmadan arayıp sesini duyucam senin.Kendine iyi bak e mi.Çok öpüyorum...
Diğer tüm topik arkadaşlarıma güzel bir gece dilerim.Hepinize kucak dolusu sevgiler...

güaydın arkdşlar nasılsnız inş herkes iyidir bnde birazdaha iy hissediyrum size bişe sormak istiyorum ben geçen ay histeeskopi olmştum ve bir k defa küçük noktalar halinde kan geldi nedenini bilmyorum haftaya doktora gidecem de şimdi sizin bilginiz varmı acaba bu topiğinz inş hepimize uğurlu gelir

slm maiumut..seni gördüğüme sevindim canım....inşallah hepimiz kavuşucaz canım....

inşallah kaliteli umurtalar yaparım canım...balçörekotutarçın, istikrarlı bişeklide yapmam lazım...mertine ve sana, tüm sevdiklerinizle beraber uzun sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum....

inşallah canım....hepimize bol bol kaliteli yumurtalar....çıktık bi yola,hayırlısı olsun hepimiz için...

selam canım..ben de histeroskopi yaptırmıştım....akşamına çok ağrım olmuştu...dr kanama da olabilir, ama fazla olursa beni ara demişti...bir kaç damlanın normal olduğunu biliyorum...

günaydın

brnsungur canlı günaydın aktifsin canım benim histereskopi deneyimim olmadı soruna bir cvp geliceğini umuyorum.

Alabama saol cvp için eline birşeyler vermeyi hiç düşünmemiştim :) zeytinin kabuğunu bende çıkarıyorum ( bu zeytinin tadı çok seviyo) dediğin şekilde devam edeyim.

Alkan ve kar geldi. bugün bakım gününmüş erken kalkan yol alır. Hadi uyanda işlerini bitir erkenden. Değerlerine takma canım ya.
Denize yazdıklarına katılıyorum bende bugünlerde şuna takıyorum : Yerim seni, ellerini, kollarını vs var ya hani çocuklar aslında korkarmış ya böyle denildiğinde ben yinede diyorum tutamıyorum kendimi sonrada gülüyorum kendi kendime.

Umut eden, dua eden, bebeğinin gelmesi için uğraşan, zamanı bekleyen, tedavide olan, sonuç bekleyen bütün arkadaşlar İnşallah en güzel sonuca ulaşırlar.

maşallah allah mutluluğunuzu arttırsın. yalnız birşey diyeceğim. bebeklerle bebek dili konuşmak çok zevkli olsa da artık öyle yapmayın kelimeleri hep düzgün söyleyin diyorlar ya dil gelişimi için. sen bunun dersini de almıştın. hep böyle konuşmuyorsun herhalde. ama bu şekilde konuşmak da çok güzel diğer yandan. allah muhabbetinizi aerttırsın. kızlar çok dilli oluyorlar tabii.

4. haftada üstten bakıp kese görmeyi mi beklemiş. bravo. bir de sinirlerini bozuyorlar insanların böyle doktorlar. doktor diplomasını nasıl alıyorlar bunlar yaaa

çok güzel şiir. eline sağlık.

inşallah uzun zaman kullanırsın. biz arabasında sallayarak uyutuyorduk. sonra salıncağa geçtik. şimdi akşamları ne ayak ne salıncak uyumak istemiyorsa. durmuyor asla. büyüdükçe zorlaşıyor bunlarla uğraşmak. keyifli de oluyor ama. ne tuhaf bişi ya çocuk

alabama hani sen ne anlarsın sen hamilesin ben hala uğraşıyorum diyen var ya, bak burası bebek dolunca onlar da haklı gidip 40 yaş üstü topiğini açtılar. dün aklıma geldi benim de bildiğim oradan da birileri hamile kaldı birileri doğurdu, orada ne yapıyorlar acaba? pek baktığım da merak ettim.

baharnaz ben ne desem yalan. sadece zorlama. yiyorsa ver. sıkılıp tükürürse zorlama bulmaca dön bir süre sonra yine böyle verirsin. yutması için peyniri ufak ufak kesip ezip öyle verebilirsin. daha kolay çiğnesin. yoksa dişleri sert damaklarıyla ezmesi uzun sürüyor.

herşey çok iyi duruyor. yumurta sayısı da çok iyi. zaten hedef kaliteli 1 yumurta ben 1-3 arası yumurta toplanıp hamile kalan çok kişiyi tanıyorum, 10 üstü toplanıp kalamayan da. inan önemli olan kaliteli o tek yumurtayı bulabilmek

kar da yağdı. şu an yumuşak yollar açıktır ama siz yine de bugün gelin buraya. ne olur ne olmaz. tatilinizden olmayın. güzel bir tatil yapın inşallah

Anasını satiim burda kar yine yağmamış buzzzzzz yağmış buzzzz...Yerler takır tukur olmuş,arabaların üstleri buzla örtülmüş.Şimdi bi kazan su mu kaynatıp dökmek lazım üstüne bilemiyorum.Erken kalktım canım ama yol almak ne mümkün.Önce kk okunmalı sonra bi kaç satır yazılmalı sonrası da işte sırasıyla gelir.Herkese güzel bir gün olsun inşallah....Denizbulut sana canlı canlı selam canım...

gunaydin arkadaslarim hepinize hayirli cumalar dualariniz kabul olsun...annelerimiz yavrularinizi gule gule buyutun..tedaviye duran arkadaslariminda rabbim slerini rast getirsin bende icinde kucaklarimiz hayirlisiyla dolsun canlarimm..

alkancim..sagol canim ..insallah sana ayin 11 hayirli gelir ve cuma gunu sana dileyim rabbim yuzunu guldurur hayat sprizlerle dolu ..bak bende ummadigim bir anda aldim haberi..transferden sonra..hergun kahvaltiya indim..yurudum market gordum ..iskembe corbasi..kebap..malum burda yok ya saldirmistim..cibik kraker cok yedim..kabak cekirdeyi valla dikkat emedim oncekiler gibi..bosa dememisler sakindigin goze cop batarmis gerci olucagida varmis..birkere memoriyal calisanlari..transferden sonra cok titler bak yasarsan bana hak verirsin sanada ugur getirsin arkadasim..rabbimsevindirsin senide butun arkadaslarimida..cnim dikkat ediyorum kendime is yapmiyorum sagolsun esimhem ise gidiyor hemde evde bana hizmet ediyo,birde belim agrimasa..cok rahatsiz ediyor beni..insallah bir rahatsizlik vermezz bebeyime diye dusunuyorumm..canim sende k.i.b optm..

ha buarada kizlar ayin 10 nda ilk ultrasyonum var bakalim ne gorucez hayirlisi artik rabbim korktugumuza ugratmaz bukadar emek verdik insallahh bos olmasin allahimm insallahh..

diger arkadaslarim sizlerede slm hepinizi opuyorumm..

merhaba canım .. Bence amh sonucun mukemmel .Ultrason da daha sımdıden 5-6 yumurta gozukuyorsa tedavıyle 8-9 bulur .. Ama onemlı olan guzel bır yumurta ve tek bır saglıklı sperm degıl mı? ...Bunlardan daha da onemlısı Allah'ın izni ve şefkatı .. İnşallah her şey yolunda gıdecek ...Hiç acele etme . Vucudunun en uygun oldugu ve senın de en hazır oldugun zaman tedavıye baslarsın ...Hayırlısı olsun.. Bu arada morfolojı % 3 bence gayet guzel..

Merhaba hosgeldın ... Ben de hıstereskopı yaptırmadım ama yaptırmak ıcın bu konuyu cok arastırdım .. İşlemden sonra bıraz kanama olması gayet normal .. Rahım fılmı cetırdıkten sonra bıle bıraz kanamam olmustu .. İnşallah her sey hayırlısı ıle sonuclanacak

Alabama dun yazdıgın ınsanlar ilişkiler ve iç dunyaları hakkındakı yazını cok begendım .. Aslında benım hep dusundugum gıbı yazarlıkta tıpkı ressamlık gıbı dogustan gelen bır yetenek .. Sanırım bu guzel yetı sende fazlasıyla var .. Bence körelmeden şu kitabı cıkarsan dıyorum . İmzalı ısterım ona gore...

Alkan .. Tatıle cok az kalmıs .. OHHHH ne guzel .. Doya doya keyfını cıkar . Kar konusunda da endıselenme gıdecegın yerlerde ondan fazlasıyla var .. Bol bol oynayın..Aslında kış tatılı dınamık ınsanların tercıhıymış . Yazın bunaltıcı ve rehavetlı havasından uyusanlar yaz tatılını pek tercıh etmezmış... Oysa kışın oyle mi?. Soguğun dinçleştırıcı etkısıyle enerjınız hıç bıtmez .. Gule gule gıt gule gule gel canım..

Denızgeldı daha oncede yazmıstım bız evde senın sumuklu bocegının hıkayesını salya sumuk okumustuk .. Gercekten senı ve eşını bır kez daha tebrık edıyorum .. Sen tam da hayalını kurdugun sıradısı ama sonsuz sevgılı anne o da mukemmel bır baba oldu .. Allah mutlulugunuzu bozmasın

Toana nerdesın canım ? Umarım her şey yolundadır .

Herkesı sevgıyle sarıyorum gorusmek uzere...

toanacım,hayırlısıyla emeklerin boşa gitmeyecek canım.....sen kalbini ferah tut....

canscım, slm...güçlü anne güçlü bebek.....bak gör sağlıcakla alacaksın bebişini kucağına.....

hayatkavuniçi cevabın için tşekkürler histereskopi olduğum akşamına kanama oldu birkaç günde az azgeldi ve bitti şimdi akıntı oluyor şubat ayında tüp bebek başlanacak RABBİM hayırlısıla versinde ister tüp bebkle ister normal şekilde bide histerskopi den sonra adet geciknmesi oluyormu hekease sevgiler HAYIRLI CUMALAR

hayatkavunuici..canim sagol insalllah arkadasim insallah seninde yuzun gulecekk ..

cans.. burdayim canim..hersey yolunda da..belim agriyo..senden nehaber..nasilsin..

deniz bulut..canli slm sanada nasilsin iyimisin..ist bugun karlimi..yagiyomu kar..burayada yagsa keske..bugun gunesli bugun...

arkadaşlar yazmış canım. benim de histeroskopi sonrası çok az kanamam olmuştu. birkaç gün 1-2 damla şeklinde. dr olabilir de olmayabilir de endişenelme demişti. hayırlısı olsun

teşekkür ederim canım....şimdi kaliteli yumurta üretmeye çalışıyorum....hayırısıyla inşallah bebek dileyen herkes kavuşur bebeğine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…