hayatkavuniçi cevabın için tşekkürler histereskopi olduğum akşamına kanama oldu birkaç günde az azgeldi ve bitti şimdi akıntı oluyor şubat ayında tüp bebek başlanacak RABBİM hayırlısıla versinde ister tüp bebkle ister normal şekilde bide histerskopi den sonra adet geciknmesi oluyormu hekease sevgiler HAYIRLI CUMALAR
hayatkavunuici..canim sagol insalllah arkadasim insallah seninde yuzun gulecekk ..
cans.. burdayim canim..hersey yolunda da..belim agriyo..senden nehaber..nasilsin..
Yaz valla kuzummm guzel soyluyorsun guzel yaziyorsun kocaman sevgilerrcans alkan saolun kızlara bazen doluyorum yazıyorum bişiyler ama buraya yazıyorum aklımda bu beni agresif yapan insanları yazıp onlardan intikamımı onları nakite çevirerek almak fikri gerçekten çok ciddi. yazarsam satacağından eminim. bu arada gerçek mesleğim matbaa öğretmenliği. matbaacıyım bu avantajımı da kullanayım dimi) kullancam kullancam aklımda çok kötü fena fikirler var ve evet gerçekten etrafta böyle insanlarla muhatap olan çok hatta herkes. benim avantajımda herşeyi unuturum ama bu zibidilerle yaşadığım diyalogları unutmuyorum. düşündükçe aklıma geliyo geldikçe sinirleniyorum. neysssee
denizbulut evet canım o topiğe bakmıyorum uzun zamandır. buraya iki satır yazıp onlarında yaptıklarından yada zamanında söylediklerini unutmadığımı hatırlatıp bi şekilde dışa vurmak beni rahatlatıyor. çünkü haksızlığa hiç tahammülüm yok. fakat o topikteki evlat arayan herkesi eskisi yenisi herşeye rağmen bu topiğe davet ediyorum. yeter ki anne olsunlar. bi çoğu aslında aramızdalar tek tek kim olduklarını biliyorum onların burda olmasına da çok seviniyorum. ısınma turu yapanlar var otopiğe de bizimkinede nadir geliyorlar keşke daha fazla gelip keşke bu topigi daha fazla okuyup daha fazla burdan yararlansalar. burayı ben olsam hala evlat arıyor olsam baştan okurum. sindire sindire.
maicim hadi hayırlısı inşallah bu kez herşey yolunda gitsin sen de evladını al kucağına inanıyorum olacak allahın izniyle.
alkancım istanbul kar altında bence de siz erken gelin hava alanına yakınsa süper çünkü yarın falan da kar devam diyorlar pazar bi güneş açıyormuş ama önümüzdeki hafta ful kar var istanbulda.
denizbulut ohödük dokto r keseyi gördüğünü iddia etmiş bırak görmeye çalışmayı .
kızlarrrrrr,selam olsun herkese...tiheyyyyytttttt savulun,ben doğurdum gariiii....danalar 20 ocak cuma günü sabah 6:40 ve 6:45 te sırayla yeryüzüne adım attılar..pek bi olaylı vede tehlikeli doğum hikayesinden sonra bebişlerimi küvöze almışlar hemen,bu arada bunlar olurken tabii narkozun etkisi ile herkese bağırıp çağırmışım ''iki kere mi kestiniz beni huleyyyynn,iki kere mi haaaa?'' kükremelerinden sonra odada ayıldım...bebişlerim yaklaşık bir hafta süren bir yoğun bakım mücadelesinden sonra neyseki iyiler veeee çokkkk sevimliler yahuuuu...2.200 ve 2.500 kiloları ve 45 er santim boyları...isimlerimiz Özer Rıza ve Mete Barış oldu(dersu'ya çok muhalefet ettiler ve ne yazık ki vazgeçirdiler,neymiş kız ismi gibiymiş falan filan)..neyse şimdi iyiler çok şükür...şekerle ilgili bir sorun çıkmadı bebeklerimde allahtan,benim şeker hala devam ediyo bakalım...
bu arada herkesten özür diliyorum çok uzun zamandır sizleri ihmal ettim ancak ne yazık ki bir takım aile ve iş problemleri yaşadım uzunca bir süre ve moralim yerlerde idi...kusuruma bakmayın artık..hepinizi çok özledim...bu arada cans ve toana nın hamileliklerine çok çok çok sevindim...umuyorum ki herkes iyidir,tekrar yazacağım bi okuyuyayım bakalım kimler napıyo...
baharcim..benim adetten once agrirdi hep belim ara arada agriri..simdi hamilelik olunca korkuyorum..sizler tecrubelisiniz nekadar olsa kafama takilanlari soruyorum kafama..sagolun cvp verdiyiniz icin..birazda yurudum dun bugunde eskisi gibi yok..hamilelikte kalp carpintisi normalmi onuda bilmiyorum..off cok sikayetim var ama napalim rabbim tamamina erdir insallahh..
kızlarrrrrr,selam olsun herkese...tiheyyyyytttttt savulun,ben doğurdum gariiii....danalar 20 ocak cuma günü sabah 6:40 ve 6:45 te sırayla yeryüzüne adım attılar..pek bi olaylı vede tehlikeli doğum hikayesinden sonra bebişlerimi küvöze almışlar hemen,bu arada bunlar olurken tabii narkozun etkisi ile herkese bağırıp çağırmışım ''iki kere mi kestiniz beni huleyyyynn,iki kere mi haaaa?'' kükremelerinden sonra odada ayıldım...bebişlerim yaklaşık bir hafta süren bir yoğun bakım mücadelesinden sonra neyseki iyiler veeee çokkkk sevimliler yahuuuu...2.200 ve 2.500 kiloları ve 45 er santim boyları...isimlerimiz Özer Rıza ve Mete Barış oldu(dersu'ya çok muhalefet ettiler ve ne yazık ki vazgeçirdiler,neymiş kız ismi gibiymiş falan filan)..neyse şimdi iyiler çok şükür...şekerle ilgili bir sorun çıkmadı bebeklerimde allahtan,benim şeker hala devam ediyo bakalım...
bu arada herkesten özür diliyorum çok uzun zamandır sizleri ihmal ettim ancak ne yazık ki bir takım aile ve iş problemleri yaşadım uzunca bir süre ve moralim yerlerde idi...kusuruma bakmayın artık..hepinizi çok özledim...bu arada cans ve toana nın hamileliklerine çok çok çok sevindim...umuyorum ki herkes iyidir,tekrar yazacağım bi okuyuyayım bakalım kimler napıyo...
cans da demiş fazla yatmaktan olabilir mi? eğer doktor tavsiyesi yoksa, allah korusun kanaman bir rahatsızlığın bulunmuyorsa dikkat ederek özel yaşamına dönebilirsin. inşallah herşey güzel gelişecek.baharcim..benim adetten once agrirdi hep belim ara arada agriri..simdi hamilelik olunca korkuyorum..sizler tecrubelisiniz nekadar olsa kafama takilanlari soruyorum kafama..sagolun cvp verdiyiniz icin..birazda yurudum dun bugunde eskisi gibi yok..hamilelikte kalp carpintisi normalmi onuda bilmiyorum..off cok sikayetim var ama napalim rabbim tamamina erdir insallahh..
Merhaba Arkadaslar,
Tayf, Hosgeldinnn canim! Miniklerin bir kac ay sonra tosun olacaklar canim, fotolarini bekleriz. Saglikla, mutlulukla buyutun, esini ve seni tekrar cokk tebrik ediyorum. Ikizlerin iki ismini de mi kullaniyorsunuz? Seker duzeyinin kisa bir surede artik normale donmesini dilerim, anlat geceniz gunduzunuz nasil geciyor, anne sutu durumlari nasil? Aglamalari, gazlari, uykulari?
Rieuse, canim hayirlisi olsun, bir ay daha beklersiz, guc olmasin da gec olsun demis atalarimiz. Ne olursa olsun esin de bir spermiogram yaptirsin canim, elinizde bir veri olsun.
Toana, cok endiselenme, pozitif dusunmeye devam.
Cans, kalp atislarini gormussunuz, darisi yakinda gum gum duymaya canim.
Alabama, ooooo dokturmussun guzelim...
Denizgeldi, Denizli sevincleriniz katlanarak cogalsin canim.
Deniz Bulut, bir arkadasimin bebegi cok allerjik cikti, aptamil de allerji yapmis, sizin kullandiginiz mama neydi canim bir yazar misin? Bir de size keci sutu de mi allerji yapmisti?
Baharnaz, demek hamagi seviyorsunuz, bana da buradan cok cazip geldi desem...
Tedavideki ve tedavi dusunen arkadaslar bolll sanslar diliyorum, bebegine kavusanlar listesine hepinizin birer birer eklenmesi dilegiyle...
Ismini yazamadigim arkadaslara sevgiler ve selamlar...sembolleri ekleyemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?