38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

selam

Tayff Maşallah yakışıklılara canım.Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.Bende merak ediyorum şimdi anne sütü yeticekmi? Ama yinede bol bol emzirmen dileğimdir.

Toana çarpıntın için troit değerlerin, tansiyon, bunları kontrol altında tut cihaz yoksa sağlam vir tansiyon cihazı edin. Troitteki sıkıntıda çarpıntı yapabilir
bende troit, tansiyon hepsi olduğu için çarpıntılarım oluyordu.
Holter denen bir cihaz var 24 saat takılı duruyor kolunda bunla tansiyon ve nabız bilgilerini alıyorlar tansiyon genelde ileriki haftalarda daha çok ortaya çıkıyor ama sen şimdiden drunla görüş
torit içinse ilaç veriyorlar tansiyon ve troit ilacı kullanmıştım ben.

Zarpdeniz ahşap oalnlarda vardı hamak ama bizim aldığımız böyle 40 kgya kadar taşıyormuş ( bana göre 20 ye kadar rahat taşırda 40 ı bilmiyorum ) metal ayaklı yerden biraz daha yüksek... şimdilik iyiki almışım diyorum.

meraba kizlar..

baharcim..allah razi olsun aydinlattigin ve bilgilerinden icin..ben zaten troit hapi kullaniyodum hersey normal diye dr um hapi biraktirdi..ama burda tekrar baktiricam hayirlisiyla ayin 10 nda ilk ultrasyonum var ..belim be kasiklarim agriyo..ben bu sikayetlerimi dr uma soylediyimde buyuk ihtimal hamileliyin dinlenerek gececek dedi..cunki miyomlarim varmis oyuzden bel ve karnin agriya bilir dedi bana..bebeyime birsey olmasinda belim karnimin agrisina raziyim..

Asilamadan sonra 13 gun gecti yani adetin 27. gunu. İki gun once annem tuttrdu test yap diye ama benim hic umudum yok ve yine sifiri gormeye hic halim yok. Zaten yapan doktor da cok umutlu degildi. Bu ay bos gecmesin diye yaptik. Gelecek aya tup bebek baslayacagiz. Test yapmicam dedim. Normalde yarin oburgun adet olmam lazim. Ama pms durumu hala gecmiyor. Evde dinamit gibiyim. Burdan icime bir kurt dustu. Acaba mi dedim. Bugun ogrenirsem en azindan tup bebek icin randevumu alirim gecikmemis olurum diye gittim test yaptirmaya. Sonuc 97,5 cikti. Bu durumda ben hamileyim !!!!!!! Teste giderken yolda sesli sesli konustum rabbimle. Bir tup parasi kadar hayir yapicam dedim. Ac doyurucam, yuva kurmaya yardim edicem diye. Hala inanamiyorum.

Son adet tarihi 3 ocak. Bu durumda netteki hesaplayicilar 3 + 5 diyor . Yani ben 4 haftalik gebemiyim simdi? Sonuc kagidinda referans degerlerde 4. Hafta icin max 750 yaziyor. Benim degerim kritik mi yoksa bebegimle konusmaya baslayayim mi?

Allahim sonunda sesimi duydu............................................................................

nisa...canım çok teşekkürler güzel sözlerin dilklerin için...aynısı sana olsun inşallah.amin.

evimiçin canım hayırlı olsun çok şükür tüpe gerek kalmadı.rabbim tamamına erdirsin.bence 9. güne göre değerin güzel.

hollandanın gülü...sana soğuuuuk bir selam karlı İstanbuldan...taze hamiş... nasılsın bakıyiim...benim kıza dikkat et emi....kız kız... biri kız.tek se de kız

alabama....o dr salağın başkanıymış yavv....uyuz oldum o dr müzveddesine...baldızınız hayırlısı ile alsın yavrusunu kucağına inşallah.amin.

çok teşekkür ederim alabama güzel dileklerin için...amin amin amin...milyonlarca aminnnn....tüm evlatlarımız için aminnn

yazını tekrar okudum alabama...tahminim doğru ise;ben o kişi adına çok üzüldüm derdim ancaaak ne üzülürüm ne sevinirim.. stabil..kaba tabirle bana en çok koyan şey ise sanki başka birisiymiş gibi bir de dostlarımızdan birini evine davet etmişti.sanal ,farklı rumuzuyla.sanal şehirdeki sanal evine.yani aslında hiç olmayan... gerçek olmayan .aslı olmayan sahte bir davet.ve ben bunu öğrenince hemen aklıma gelen o davetti.o dostumuz sevgili hocam tedaviye gelecekti.acaba ben mi yanlış hatırlıyorum diye eski sayfaları taramıştım.ve inan şokk olmuştum.farklı görünmek.sanalda bile yalan da diretmek gönül eğlemek niye?çok mu zevkliydi acaba?insanları işletmek çok mu keyifliydi?ne kadar bir süre gülmüştü acaba?

ayrıca:ben bir de ona negatifinde destekte bulunacak yazılar yazmıştım.onun kim olduğunu bilmeden...ama o bilerek.ve üstelik durumunu merak edip sormuştum.yine farklı bir nikle yazarken hikayesi aynıydı.ben merakımın cevabını sanal bir tokatla aldım diyebilirim.aslını inkar edip sanal sözle fırçalayarak tersleyerek cevap vermişti bana. öğreticilere saygım sonsuz..ama bir zaman buradan avucunu öptüğüm dudaklarımı geri alıyorum...farklı eller öpülmeli...

sözlerinden yanlış bir üyeyi çıkartmış.zannetmiş olabilirim.öyle mana yüklemiş olabilirim.eğer yanıldım ise bu yazdıklarım havada kalsın. yok eğer zannım doğru ise alan alır zaten yazımdan nasibini...

oh be ... ben de rahatladım kız alabama.....

güzel dileğin için sağol enesin annesi....
dediğin hamaktan ben de bu hafta sonu gördüm.birkaç çeşidi vardı.alıcı değil ama bakıcı gözüyle baktım...sen güle güle kullan arkadaşım...tatlı uykuları olsun oğlunun... ben denizimi öyle bir güzel yerleştiriyorum ki.benim zilli parmak emiyor ya .tam da sağ göğsümde:))
o emdikçe emziriyormuş hissine kapılıyorum gıdıklanıyorum...bu çok keyifli...büyü bozulmasın...gerçi uyuması uzun sürdüğünde ayağım kolum uyuşuyor ama olsun.o kadr da olsun..diii mi teyzesi...size keyifli uykular

bence denemeye devam et... hiç sağ solları belli olmuyor yavruların...istemediğini belli eden hareketi yapıyor.vermiyorum.araya birşeyler giriyor.başka birşeyin ardından istemediği şeyi veriyorum hop yutuveriyor benim zilli...arada dene ver.yiyeceği değiştir.sonra yine dene...bir de anlıyorum ki artık büyüyorlar ya onlar da aynen bizim gibi hani bugün yediğimiz biröğünü yarın canımız istemez ya.(hergün çay içek kahvaltı yapmak gibi)aynen onlar da öyle tepki gösterebiliyor gönülsüz yiyebiliyorlar.deneme yanılma yöntemine devam derim....

5 6 yumurta bence çokk iyi...önemli olan bir tanesinin sana tutunması....bebebğine dönüşmesi...hepimiz tek yumurtadan spermden olmadık mı
inşallah herşey yolunda geçecek...

nisa....yakında yeni tedaviye start vericekmişsin.hayırlısı olsun.son olsun inşallah...

nc kurt un.test gününe az varmış okuduğum kadarıyla...inşallah günümüze geldiğimde güzel sonucu da okurum...
okuyorum ya... daha 4 sayfam var.

ah hocam darılırmıyım.hemmen şapka çıkarttım selam çaktım size.çok teşekkür ederim uyarınız için.aslında mantığıma dayanarak doğru olmadığını biliyorum .ama çokk tatlı konuşuyor balım.helvayı çok seviyor.sofrada görmediğinde üvva üvva diyor istiyor.bundan sonra daha bir dikkat edeceğim.
umarım tatiliniz keyifli geçmiştir...

evet deniz...kursa gitmiştim.ama 3 _6 yaş tı benim gittiğim.0_3 yaş arası açılacak gibi bir duyum da almıştım.ona başlamayı istiyordum.ömrümüz vefa etmedi...kızım geldi...inşallah o pratikle öğretecek bana
güzel dileklerin için sağol...batuyu öptüm...
haaa.hep söyliycem söyliycem.vakit darlığından kalıyor.sevgili deniz bulut batu ile beni ve kızımı ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederim ayrıca buradan....çokkkkkkk mutlu oldum....sardım seni

cans hocam size sıra geldi ama çok uykum geldi...bi daha ya inşallah...deniz beni asker etti....yarın firar edebilirsem devam edeceğim okumaya ...herkese sevgiler....sabah çiçekleriniz benden olsun.kapınızda bulun....umut olsun isteyene.amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…