günaydınlarrrrr
denizgeldi maşaAllah size. bu mutluluğunuz uzunnnn bir hayar sürsün inşaAllah.eminim babasıyla olan sahneler çokkk güzeldir,abimden biliyorum.alibabanın çiftliği şarkısını bütün çokcuklar seviyor canlarım.onlar için herşey yeni öğrenmeye çok meraklılar.cam hohlamaca oyununuzda ço güzelmiş.canım benim rabbim onu size bağışlasın.
kizlar hepinize gunaydinlarr..
denizgeldi..sagol allah razi olsun senden..senin kalbine gore versin rabbim ..dualarin icin sagol kele..hollandadan da sana slm...
akidecik ..sesin cikmiyor kiz hayirdir yaziyorum cvp yazmiyorsun iyimisin..
maicim..baciim senden nehaber hazirlik yapiyonmu insallah rabbim isini rast gotursun..
hayirli haberlerini aliriz insallahh seninde..
alkan..sen nasilsin canim randevun nezaman dedim ama unuttun galiba herneyse rabbim yuzunu guldursun..hayirlisiylaa..
denizgeldi kuzuyu yatıdın geldin he uyyy canım uyusnda büyüsün yavrum.
herkese selam olsun
cans hayatım lütfen moralini bozma. bizim gelinin kardeşine de zalak doktor saçma sapan konuştu yok düşer bu yok kimyasaldır öyle salağın önde gideni ki kızın karnından keseyi gördüğünü iddia ettiğinde daha 4 haftalık hamileydi yani kan testi ilk yapmıştı ve değer 20 falandı. sonra da keriz düşer bu diyo. ulan senin üstten muayeneyle o haftada kese görme ihtimalin varmı neyse baldız şimdi 12 haftalık hamile sadece 1 hafta geriden gidiyor ama herşey düzgün bi sıkıntı yok. senin hamileligin de inşallah en güzel şekilde devam edecek. seni mutsuz eden insan ve insanlardan uzak dur. zaten herşeyin hayırlısını istiyoruz. o doktor amcayı bırak gitsin.
toana canım taze hamile iyiyim sen nasılsın ablalarının annelerin tavsiyelerini dinliyorsun dimi kuzucuklara iyi bakıp onları büyütüyosun dimi. sütünü de iç emi.
sümüklüböceğin annesi senin için çok mutluyum kızçeni göremedim inşallah bahara görcem sen bize kızını alıp gelicen ya o zaman :) allah mutluluğunuzu hiç bozmasın hep artırsın. kızına istediğin güzel mutlu hayatı veresin. kızının hep mutluluklarını göresin. hepimiz evlatlarımızın mutluluğunu görelim inşalllah.
Allah der ki kimi benden çok seversen onu senden alırım. Ve ekler onsuz yaşayamam deme seni onsuz da yaşatırım. Ve mevsim geçer gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur. Aklın şaşar dostun düşmana dönüşür. Düşman kalkar dost olur. Öyle garip bir dünya. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin. Şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya; öldüm der durur yine de yaşarsın. Hz. Mevlana
Hayat bu işte arkadaşlar. Ne zaman dışa dönüp bizden başkaları da varmış diyip onlar için çabalıyoruz kendimizi unutuyoruz o zaman mükafat geliyor. hep benim derdim benim işim benim çocuğum benim borcum benim alacağım benim kazandıklarım kaybettiklerim benim yanlızlığım benim programım benim benim diyince kaybediş kaçınılmız. Birilerine doğruyu söyleyince agresif oluyoruz o insan ufak ufak bizden kaçıyor bizi cevaplamıyor daha onun kırk fırın ekmek yemesi lazım gitceği yere gitmesi için. evet ne zaman hatasını anlıyor o zaman elektrik değişiyor. insanlar kendilerini görünmez zannediyorlar ama malesef burdan da herşey görünüyor. hele hele ben o diilim buyum diye uğraştığında olmak için uğraştığın kişi olmadığnı daha da çok belli ediyorsun. insanları deşifre etmek değil amacım. ama bunları yazmamın sebebi insanların kendilerine çeki düzen vermeleri. haa ben kimim ki birine kendine çeki düzen ver diyecek olan. diyemem elbet ama onunla samimi değilim o andan itibaren tamamen samimiyetsizim ve onun o andan sonraki hiçbirşeyi beni ilgilendirmiyor aslında ve ona negatif enerji göndermediğim gibi pozitif enerjimi de göndermiyorum onu görüyorum çünkü olduğu gibi. bana cevap vermediğinin bana gıcık olduğunun yada benden irite olduğunun farkındayım ama malesef dost acı söylerr acı söyleyeni de kimse sevmez. ama gün gelir yanlız kalır o zaman anlarki sorun kendindedir hemen değişmeye çabalar ben onu da görürüm ama buna rağmen kendine acı söyleyenin bunu ona kazandırdığını anlamazdan gelir bu iyiliği ona aslında o gıcık olduğu insan yapmıştır. haa bide eklemek lazım ben bunu kendi gerçek hayatım içinde ki insanlara söylüyorum bana kim gıcıksa bilsin ki ben de ona gıcığım. sanırsın ki sen x birine gıcıksın onu sevmiyorsun onun hakkında konuşuyorsun ileri geri atıyorsun onu kategorize ediyorsun ah bir bilsen o da sana bayılmıyo senden aşağıda kalır hiçbir yanı yok o da seni sevmiyoooooo yaaaaa. geçmiş gelecek buna dahil. sanal ile gerçek de dahil. hayatımdaki insanlar da dahil. bi kitap yazıp etrafımdaki şeffaf olmayan maneviyatı eksik ota boka değer veren insan olmayı becerememiş haset iyi gününde yanından toz olan senin mutluluğuna tahammül edemeyen insanları yazacağım çok satacak öyle bir kitabı rafta görürseniz bilin ki ben yazdım. göstereceğim ben dizüstü edebiyat nasıl olurmuş bu piyasa insanlarına. heytttt
selam
2 gündür pcde sorun vardı kkya giremedim ne çok paylaşım olmuş kızlar .
DenizGeldi Maşallah Deniz den fırst bulup gelmişsin canım. Şiirde paylaşmışsın, Denizle yaptığınız oyunları cama hohh güzelmiş, O' nun tatlı diline Maşallah
Allah her zaman mutluluğunuzu daim etsin.
Haftasonu fuara gitmiştik bende Enes'i ayakta sallayarak uyutuyordum yerden hamak aldık, çok tavsiye ederim çok memnunum uyuma zamanında orda sallıyorum.
Cans seni umutsuzluğa düşürecek düşüncelerden uzak dur İnşallah bebeğin sağlıkla annesi O'na sıkı sıkı sarılarak büyümeye devam edicek.
Toana nasılsın canım, bebişler nasıl kendini yoracak işlerden kaçın protein ağırlıklı beslenmene dikkat et olurmu.
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş İnşallah tedavileri güzel geçer, bebeklerine en kısa zamanda sağlıkla kavuşurlar.
Alabama bugünlerde imza atılacak yazılar yazıyorsun :)
Deniz Bulut, Zarpdeniz, Akideciknane, Altınyunus, Limon Kabuğu, Mai,Herada, sizlere ve diğer arkadaşlarada selam İnşallah herkes iyidir.
Deneyimli anneler kahvaltıda verdiğim yiyecekleri ayrı ayrı veriyorum 1 haftadır ( peynir, yumurta, zeytin, pekmez, ( 3-4 bisküvi ve 1 dilim tam buğday ekmek içi bu ikisini reçelle yumuşatıyorum)
yiyor ama ööğğ öğğ yaparak yiyor ( her defasında kusucak zannediyorum) ayrı ayrı vermeye devam edeyimmi bu durum geçicimi?
bayanlar merhaba....
dün giremedim hiç.....işyerinde internet kısıtlamasına girildi...zor oluyor girişim....
bana yorum yapan, yardımcı olan bütün arkadaşlarım, hepinize çok teşekkür ediyorum....tek tek yazmaya vaktim olmayabilir....
zarpdeniz,alabama,denizgeldi,denizbulut,toana,cans,baharnaz,ismini yazamadıklarım varsa çok özürdilerim.....
bugün amh sonucum çıktı, 1.62 dr iyi buldu....bu arada spermlerin durumunu da sordum tabii, morfoloji %3 ve hızlı hareketli yok dedim...bize yavaş hareketli de yeter, biz en iyisini seçicez dedi....erken yumurtlamışım..gerçi biliyordum, 25 günde bir regl olduğum için 11.gün yumurtlamış oluyorum....bugün de gördü zaten yumurtları....neyse haftaya bir kan daha vereceğim progesteron....sonrasında da başlayacağız zaten hayırlısıyla......bu değerle 5-6 yumurta toplanır dedi, az mı bu kadar yumurta bilemedim....ama en önemlisi kaliteli olamaları tabii.....bol bol antioxidan al dedi, nar suyu vb.........
Denizgeldi,tatlı böceğin tatlı annesi,kızınla iletişimin süper. Güzel anlatımına da bayılıyorum.Allah evladını sana ve eşine bağışlasın uzun ve güzel bir hayatı yaşayın inşallah.Hani ben bir eğitimciyim ya... o yüzden de burnumu sokmam lazımmış gibi düşünüp bi şey diycem sana ama alınma e mi şekercim.Biz annelere çocuk ilk konuşmaya başladığından itibaren deriz ki onlar neslere,kişilere olaylara vb ne ad verirlerse versinler ki aslına benzetip söylemeye çalışırlar zaten, siz mutlaka doğrusunu söyleyin.Onun söylediğini değiştirmeye çalışmayın ama siz onun gibi söylemeyin başkalarına da söylettirmeyin.Anadilin temellerinin sağlam atıldığı bu dönem çok önemlidir.Bunu sen de mutlaka biliyorsundur kızının öyle konuşması hoşuna gidiyordur haklısın.Ama bırak o istediği gibi cümle kursun sen onu takit etme.Nacizane fikrimi söyledim sakın alınıp darılma çünkü senin yaptığını belki benim de bebem olsa ben de yaparım kimbilir:)))Kızını ve seni çok öpüyorum....
Toana canım benim taze anne,o bebekler ikiz olsa birisi kız biri de kız olsa:)))Ne biliim içimden öyle geçti.Allah nasıl kararlamışsa öyle olcak tabi.Sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallah.Benim randevum şubat 11.Adetimden 2 yada 3 gün öncesine denk gelecek.Bakalım ne derler belki de başlanmaz hemen bilmiyorum ki...Bu ay benim fsh 15.69 e2 ise 45 çıktı.Sonuçlar çok parlak değil anlıycan ama deniycez işte.Allah büyük.Sen kendine amannnn çok dikkat et e mi.Öptüm sevgiler....
dikkatliyim.....tekrar teşekkürah hocam...darılırmıyım...hemmen şapka çıkartttm selam çaktım size....çokkk teşekkür ederim uyarınız için.aslında kendi mantığıma dayanarak doğru olmadığını biliyorum.çünkü çokkkk tatlı konuşuyor balım...helvayı çok seviyor.sofrada görmediğinde üvva üvva diyor istiyor...bundan sonra daha :ler:71
Şekercim sen kitabın önsözünü zaten yazmışsın.Devam et süper olacak.Yukarda anlattığın o tiplerden herkesin hayatında az çok var.Onlara da kapak olur belki...Ev tertemiz oldu ama keyif yok valla.Bir koşuşturmaca bende sorma.Yolculuk bu pazar sabahı.Bugün bütün gün dışardaki işlerimi bitirmeye çalıştım ama bitmedi.Yarın saç tırnak falan filan.Güzelleşme günü olacak.Bir de en fenası meteoroloji alarm verip duruybenim özlemle yağmasını bekleyip durduğum ama yağmayan kar istermisin yağsın da yolları kapatsın.Burası trakya olur mu olur moku yeriz valla.O yüzden de belki bir gün öncesinden geliriz İstanbul'a.Ablam havaalanına çok yakın oturuyor.Bilemiyorum artık hayırlısı...
Hayatkavuniçi,5 ya da 6 yumurta çok iyi bence.Daha fazla oldiyoruğunda büyümüyorlar küçük kalıyorlar diye biliyorum ama doğru da bilmiyorum olabilir.Hayırlısı olsun canım.Allah kalbine göre versin.
Maicim tatlım,yola çıkmadan arayıp sesini duyucam senin.Kendine iyi bak e mi.Çok öpüyorum...
Diğer tüm topik arkadaşlarıma güzel bir gece dilerim.Hepinize kucak dolusu sevgiler...
maşallah allah mutluluğunuzu arttırsın. yalnız birşey diyeceğim. bebeklerle bebek dili konuşmak çok zevkli olsa da artık öyle yapmayın kelimeleri hep düzgün söyleyin diyorlar ya dil gelişimi için. sen bunun dersini de almıştın. hep böyle konuşmuyorsun herhalde. ama bu şekilde konuşmak da çok güzel diğer yandan. allah muhabbetinizi aerttırsın. kızlar çok dilli oluyorlar tabii.
4. haftada üstten bakıp kese görmeyi mi beklemiş. bravo. bir de sinirlerini bozuyorlar insanların böyle doktorlar. doktor diplomasını nasıl alıyorlar bunlar yaaa
çok güzel şiir. eline sağlık.
inşallah uzun zaman kullanırsın. biz arabasında sallayarak uyutuyorduk. sonra salıncağa geçtik. şimdi akşamları ne ayak ne salıncak uyumak istemiyorsa. durmuyor asla. büyüdükçe zorlaşıyor bunlarla uğraşmak. keyifli de oluyor ama. ne tuhaf bişi ya çocuk
alabama hani sen ne anlarsın sen hamilesin ben hala uğraşıyorum diyen var ya, bak burası bebek dolunca onlar da haklı gidip 40 yaş üstü topiğini açtılar. dün aklıma geldi benim de bildiğim oradan da birileri hamile kaldı birileri doğurdu, orada ne yapıyorlar acaba? pek baktığım da merak ettim.
baharnaz ben ne desem yalan. sadece zorlama. yiyorsa ver. sıkılıp tükürürse zorlama bulmaca dön bir süre sonra yine böyle verirsin. yutması için peyniri ufak ufak kesip ezip öyle verebilirsin. daha kolay çiğnesin. yoksa dişleri sert damaklarıyla ezmesi uzun sürüyor.
herşey çok iyi duruyor. yumurta sayısı da çok iyi. zaten hedef kaliteli 1 yumurta ben 1-3 arası yumurta toplanıp hamile kalan çok kişiyi tanıyorum, 10 üstü toplanıp kalamayan da. inan önemli olan kaliteli o tek yumurtayı bulabilmek
kar da yağdı. şu an yumuşak yollar açıktır ama siz yine de bugün gelin buraya. ne olur ne olmaz. tatilinizden olmayın. güzel bir tatil yapın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?