38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

herkese günaydın.iyi haftalar olsun.

tayf, hoşgeldin.güle güle büyüt paşalarını.ay ne telaşlı ve mutlusunuzdur siz şimdi.buram buram bebek kokuyordur eviniz.iyice çek içine kokularını.her anları keyifli ama o bebek kokusu bir daha duyulmuyor.sonra ekşi, terli ama o kadar da güzel bir kokuya bırakıyor kendini.her anları keyifli anlayacağın.

evimicin, gözünaydın.2012 uğurlu gelmeye başladı.hamişler çoğalıyor.darısı diğer arkadaşlarıma olsun.

hepinize tek tek sevgiler.......

Son düzenleme:

tebrikler hamilesin. değerin şu an normal. önemli olan 2 günde bir 2 katı katlanması. doktorunla konuş. dilersen test yaptır ya da 5. hafta keseyi ya da 6. hafta sonunda kalp atışını görmeyi bekle. bak duaların kabul oldu. tüpe randevu almadan hamile kaldın.

selam

evimiçin İnşallah değerlerin sağlıkla katlanır gözünaydın olsun, Allah tamamına erdirsin canım.

Denizgeldi cuk cuk emiyor ayy yerim ben onu :)) demeyeyim yanlışlarımızı düzeltelim. Ama yinede bravo gece bu saatte ayakta kaılp cvp yazmışsın canım.
Kucakta uyutmak daha zevklidir dokunarak Enes kendini atıveriyor kucağuımdan
Dün akşam emekledi ilk defa oturmayı hala beceremiyor :)
yemek seçiyor olabilir bende dediğin gibi gizleyerek vermeye çalışıyorum

herkese iyi haftalar hayırlı işler olsun evde olanlara da keyifli manzaralı karlı günler diyim.

evimiçin ben sana bu topik uğurlu topik demedim mi? ağlamayan meme yok demedim mi? allah duydu sesini çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun hamilesin tabii ki çoook tebrikler. ayrıca bir ihtiyaç sahibi insana da tüp yaptırcam diye dua de etmişsin o kişi için de çok sevindim. allah gönlüne göre versin mis kokulunu kucağına almayı nasip etsin inşallah.

denizgeldi canım sen ne diyosan o dur. ben anne olmak isteyen bu yolda savaş veren kimseye kızmıyorum ama bazi insanlar yaptıkları ettikleri ile mesafeyi araya kendileri koyuyorlar. malesef çeşit çeşit insan var. hazımsızı var kıskancı var patavatsızı var şımarığı var boyuna posuna bakmadan gerçeğini aslını astarını bilmeden karşısındakiyle aşık atmaya çalışanı var. kendini karşısındakinin sahip olduklarıa bakmadan yada bilmeden karşılaştırıp sataşanı var. sürekli taciz edip soru sorup karşısındakini rahatsız edeni var. ordan yalan söylediği belliyken hala şöyle oldu böyle oldu diyip yalan söyleyeni var. var oğlu var. benim lafım da işte onlara. ben bunlara gerçekte gülerken benzerlerini burda görüp anlayınca burdan bile görebilince ah be kardeşim diyorum hayat neymiş kimler varmış etrafımda ulan ben seni görüyorummmm senin 3.şahıslarla yaptığın konuşmalar bana geliyo senden uzak duruyorum insanlar senden uzak duruyo git aynaya bak bi silkin yaa beni meşgul etme. haaa ne zaman gelip ortaya yada birine sen hamilesin beni anlayamazsın işte sen doğurdun sen anlayamazsın dersin o zaman ben seni ya dövmekten beter eder ağzının payını veririm ya seni hiç umursamam senden kaçarım seninle işim olmaz yada burda seni o lafları söylediğine pişman etcek duruma getirip utandırırım. yok öyle bencillik. sen kimsin ya bana anlamazsın diceksin. ben o kadar sıkıntı çekcem anam ağlıcak onca iğne tedavi insanlarla çevremdeki olaylarla psikolojik bi dünya şey yaşıcam sonra allah bana 4 sene sonra verdi diye senin ajitasyonlarını çekicem hadi ordan haydeeeeeee. sende çıkıp kendi hikayeni yazıp birden pamuk prenses olcan herkes herşeyi unutcak öyle mi. insanlar kendi hırslarına yenilip saçmalıyorlar benim o insanlarla hiç işim olmaz. bugün hala bunları konuşmayı ben istemiyorum demeseydin kardeşim o lafları. ya bunlar ne konuşuyo diye merak eden arkadaşlar lütfen hiçkimse kendi üstüne alınmasın yada kim diye merak etmesin bu dedikodu için yapılan bi yazışma değil. bu insanların kendilerini bişi yazarken dikkatli olmaya iten bir paragraf olsun bu insanların benim de ayranım ekşi mi acaba diye sorduran bi olay olsun sadece. ben ben ben diye gelinmesin buraya benim gibi kim var kimler var ne yapmış ne etmiş nasıl yenmiş bilgi almak için gelinsin. burda bi dünya insan var herkese bildiği ölçüde cevap veriyo. ben lap yada histeroskopi yaptırmadım soru soranı cevaplayamam ama yaptıran kişi bilgi sahibi kişi cevaplayabilir. o an burda kimse olmaz cevaplayamaz sonra gelir görür yazar. burda bulunma amacı bu. kimse kimseyle aşk yaşamıyo derdini paylaşıyo giden gider kalan kalır. haa bana çocuğumu sormayan halimi hatrımı sormayan çocuğum doğduğunda burda alabama çocuğun olmuş dünyaya gelmiş hayırlısı olsun demeyen insana ben de asla cevap vermem. gelir trıs gider. ha ona akıllı kimse cevap vermez zaten. bencildir çünkü o anlıyo musunuz bencil.

tayf canım benim çok iyi kiloda doğmuş senin gladyatörler maşallah onlara senin işin zor hadi bakalım formülleri kullanmaya başla mis kokulularını kokla bizim için. resimlerini bekliyorum yakışıklı delikanlıların. bizim ikizler de çok şükü 16 günlük oldular göbekleri düştü her gördüğümde biraz daha büyümüş görüyorum. mis gibi yeni doğan kokuyorlar. inşallah sağlıkla sıhhatle büyütürsün canım. sen bizi düşünme burda herşey yolunda hamileler sıraya girdiler bile. hamileler doğurdu ama sırada üç tane yeni hamilemiz oldu çok şükür.

nckurt dan haber varmı kızlar?
tedavide olan kim vardı lenova hayatkavuniçi ayrıntılar ne alemde takipteyiz?

cans akidecik zarp alkan saolun kızlar döktürüyorum dimi napiyim bu aralar yine doldum.

akidecik yaz tabi niye yazmayacaksın ki burda biz herşeyi paylaşıyoruz öyle oldu yani. sadece teşhis tedavi yöntemleri değil ev hayatları ilişkiler seyahatler vs herşey. ben kendi adıma çok kırıcı olmadan şeklimi belli etmeye çalışıyorum yani bakış açımı. tabi yanlış da anlaşılıyor olabilirim ama bir çok insanın beni doğru anladığına da emin oluyorum saolsunlar bunu bana hissettiriyorlar.

alkan tatile başlamıştır umarım sıkıntısız ulaşım yapılmıştır dün uçacaktı değil mi?

alabama....o dr salağın başkanıymış yavv....uyuz oldum o dr müzveddesine...baldızınız hayırlısı ile alsın yavrusunu kucağına inşallah.amin.
saol canım darısı tüm isteyenlere inşallah.
arkadaşım kalemin müthiş....eline,yüreğine sağlık....
saol kavuniçi canım hepinizin yüreğine sağlık.

teşekkür ederim canım. inşallah sen de o güzel pıt pıt seslerini göz yaşlarını akıtarak zamanı gelince duyacaksın allahın izniyle eminim. şimdi daha iyisindir inşallah. ocak bitti zaten şubat geldi. ben 26 şubatta regl olmuştum ve bismillah tedaviye başlayıp kasım 22 de Merti kucağıma aldım hadi hayırlısı olsun. şubat sana da uğurlu gelsin inşallah.
hadi inşallah herşey yolunda gitsin bugün yine kar yağdı dün ortadan kalkan kar yerine bugün yine epey bi kar aldı. şimdi yine durdu bakalım bu hafta böyleymiş. yine yağacakmış ama ara ara deniyor.

kızlar kilolardan ne haber ben yine bir pazartesi rejime başladım kilo vermek istiyorum artık bıktım bu kilolardan ve kıyafetlerimi giyememekten napcaz bir bilen el atsın yol göstersin. kim kaç kilo kim kaç kilo verdi ne yapıyosunuz neler yapıyosunuz bide kilo vermek için yapılanlara geçmeden önce kendinizi buna nasıl motive ediyorsunuz. yani sizi yemekten vazgeçiren güçlü duygu varsa onu bana bi diyiverin ben bi türlü motive olamıyorum. hep yarı yol da bırakıyorum ben bu rejimi.

ya bide bişi dicem kızlar benim yazdığım tek insan değil sanal da ve gerçekte muhatap olduğum bir çok insan sizin tanıdığınız insanlardan biri değil yani. birçok insan. ben bi kitap yazcam ya anlaşıldı ki herkes beni arıcak aa bu kim bu kim bu kim falan sanal dicem sanalllll. yok öyle biri. yada bende başka bi isimle mi yazsam. tüh size de tüyoyu verdim şimdi yahu.

Evimiçin cokkkkkkk tebrık ederım ... GERCEKTEN COK GUZEL BIR HABER .. Aslında en güzel haberler ya da olaylar umutların en çok tukendıgı anlarda gelıyor di mi?... Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın .... Bence hcg degerın gunune gore cok ıyı .. Istersen 2 gun sonra tekrarla 2 ye katlamasını takıp ıcın .. Tekrar tebrık ederım .. Allah ısteyene bu ugurda mucadele eden herkese bu guzel duyguyu tattırsın .. Evladını gondersın ...

MERABALAR ARKADASLAR HEPINIZE..

EVIMCIM..tebrik ederim canim allah tamamina erdirsin insallahh..

denizgeldi..sagol canim iyiyim biraz bel agrilarim var normal herkalde diye dusunuyorum..rabbim yardimcim olur insallahh..olsun kiz ..oglan kiz farketmez anali babali olsun rabbim tamamina erdirsin mahrum etmesinde farketmez kele..demi ama..senin cimcime seni uyutmuyormu ..olsun varsin uyuma buyurse acisini cikarirsin bol bol uyursun hayirlisiyla buyusunde..op yerime ..

maicim..nehaber canim..demek ist bulda kar yagiyor..burda da yagsa keske..haa sen ruyamda goruyom iki gecedir hayirdir insallahh..

diger arkadaslarim hepinize slmlar opuyorum..

merhaba alabama,çok şükür bebeğini sağlıkla kucağına aldın şimdi kilolarından kurtulmak istiyormuşsun,bir dönem çok iştahlıydım ve hızla kilo alıyordum ve kimsenin bunun önüne geçemeyeceğini düşünüyordum.annemin gittiği diyetisyen 1 ay denememi istedi ve 3 ayda 13 kilo verdim.naçizane onun bana tavsiyesini yazıyorum sana.şekeri asla düşürmemek gerekiyormuş.şeker düşünce hızla yükseltmemek gerekiyormuş zira ne kadar hızla yükselirse o kadar hızla düşermiş ve tekrar tekrar yeme isteği oluşurmuş.bana her öğünde mutlaka 1 su bardağı çorba ve 1 su bardağı yoğurt vermişti.çorbayla başlandığında istahı kesermiş.(önüne geçilemeyen iştahımı kesmişti)yoğurt da uzun süren tokluk hissi veriyormuş.bu arada ara öğünlerde meyve,akşam yatmadan önce ya meyve yada 1 bardak süt,rahat uyumak için.sana uyarsa diyetin tamamını yazarım.umarım en kısa zamanda fit bir anne olursun

evimiçin ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,bizim içinde dua et olurmu hamilelerin duaları geçerli olurmuş.

alabama, ben yıllarca çok zayıftım.zayıftım diyorum 2007 senesinde kilo almaya başladım.bi şekilde kendimi kontrol edemiyordum.72 kiloları gördüm.hipoglisemi teşhisi kondu.allahtan boyum 1.70 lerdeydi.ama yine de rahatsızdım bu durumdan.hamile kalmadan önce spor ve az dikkat ederek 63 lere düştüm.doğumdan sonra nerdeyse eski kiloma dönmeme yakın üzüntüden oğlum küvözde diye yedim içtim uyudum 73 kiloyu gördüm yine 2-3 ayda.baktım iradeyle olmuyor diyetisyene gitim.5 ayda 10 kilo falan vedim.halen devam ediyorum 3-4 kilom kaldı.endokrin doktoru ideal kilon 55-57 dedi.şu an 60 liloyum.yarın tekrar spora yazılacağım.pilates ve arada yürüme bandında koşu ve yürüyüş yapıyorum.günde 6-7 öğünüm var.az ve sık yiyorum.ara öğün şart.meyve, ayran ya da kutu süt,ya da leblebi-kayısı-bitki çayı.tatlı sadece haftada 1 kez sütlü tatlı vs vs.
uzman birinden tavsiye ile bi de para verilince parana acıyıp çok güzel kilo veriyosun.
etrafımda kaç arkadaşım diyetisyenle bu şekilde zayıfladı.

Son düzenleme:
Herkese dua ediyorum. Kendime ederken isteyen herkesin sesini duy allahim diyorum.

Alabama yazdiklarinin bir kismini uzerime alinsam da sorun etmiyorum. Herkese saygim ve sevgim var ama kendimi de iyi biliyorum. Allahim hepimizin yuzune baksin sevdiklerimizi korusun.

evet canım bunca zaman emziriyorum diye bi diyet yapamadım diyetisyene gidebilecek süreyi tamamladım sanırım yaza kadar bir beş kilo verirsem en azından hamile kaldığm kilonun altına düşerim diyorum. amacım en azından 18 ay emzirmek buda hazirana kadar emzirmeye devam demek. sen bana diyet listeni özelden atarsan sevinirim aslında diyetisyene gidip bana uygun görüşleri almak ve buna göre diyet yapmak lazım önümüzdeki günlerde diyetisyene gitmeye karar verdim. aslında spor ve diyetle istediğim kiloya düşebileceğimden eminim ama motive olma sıkıntısı çekiyorum. emzirme konusu için de haziran diyorum ama 18 ay mı 2 yıl mı emzirmeliyim henüz ona da karar vermiş değilim. Mertin 15 ay kontrolunde doktora soracağım. ne zaman keseyim sütten diye. ama buna rağmen diyetisyenler ilk 6 ay sadece anne sütü veren annelere diyet önermiyorlar biz o dönemi çoktan geçtik artık düzgün ve çok zorlamadan zamana yayarak ve sporla diyet yapabilirim. yoğurt çorba su süt önerilerini uygulayacağım. aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum da motive olup istikrar sağlayamıyorum.

platese başlıyorum pazartesi perşembe aletli plates programı satın aldım. şimdilik ufak bir paketle başlayıp kendimi deneyeceğim. rejim diyet konusunda başarısız girişimlerim olsa da sporu eksik etmeyeyim diyorum. inşallah dediğin gibi parayı verince giderim. ben öyle bi üç ay paket alıp ilk ayı bile tamamlayamayıp diğer iki ayı peşin peşin bboşuna ödedim biliyor musun? benim hikayemde aynen senin gibi yıllarca fiziğim çok düzgündü evlenmeden önce biraz kilolandım 60 kilo oldum ama yine de iyiydi yani çok şişman değildim boyumda 165. tüp aşılama tedavilerine başlayınca 66 lara geldim. en son tedavimde 67 ile hamile kaldım. herkes benim 90 ile doğurcamı tahmin ediyordu ama ben baştan hızlı kilo alıp sonra düzgün ilerleyerek 84 ile doğurdum. doğumdan çıkınca 78 dim. emzirme vs 71 e düştüm hiç zorlanmadan kendi kendine ama sonra stop gerileyemiyorum. 70 71 de kaldım. yani benim 10 kilo vermem lazım. ki evlendiğim kiloya geleyim. fazlasında gözüm yok. 56 57 falan olsam olağan üstü olur ama sanırım o kadar zorlamam kendimi. plates sıkılaştırıyormuş ve güçlendiriyor. Mert artık taşınmıyor bide emziriyorum kollarım kopuyor yani. ve sürekli kucak isteyen bir tip kollarımı güçlendirmem lazım.

benim en büyük derdim ne yapacağımdan çok bu işe nasıl ekşın diyeceğim hayde bre diyip başlıyorum akşamına hemen pes ediyorum kararlılık hali gösteremiyorum yani.

aminnn allaha emanet olun

bende öyleydim.aman allahım hergün kısır yedim resmen geçen kış.ve patlamış mısır.hergün yemeyeceğim diyordum ama olmuyordu.en son doğumdan önce bile iriyarı olan bir arkadaşımın resmen kemiklerinin bile incelmiş olduğunu görünce diyetisyenine gittim bende.hala da gidiyorum.ama yazdan beri 2 kg verdim.epey kaçak verdim ama son kilolar zor gidiyor maalesef.hipoglisemi de beni zorluyor epey.bence bir uzmandan yardım al.sağlıklı beslenmeyi öğreniyorsun.sadece zayıflama değil.

Son düzenleme:
Alabama

benimde kilo konusunda ekşına ihtiyacım var, bir başlangıç arıyorum...
Benim hamilelik öncesi 1 yıl kadar diyetisyen yardımıyla verdiğim kiloya geri dönmek hedefim sizdekide kilomu ben şu an 89 kilodayım
dün yeşil çay aldırmakla başladım yeşil çay günde 2-3 kupa faydasını görmüştüm şimdi bunu tekrar uygulamaya başlıycam birde sabahları en az 2 su bardağı ılık su ile
güne başlamak...Belki bunları denersin
spor yapamıyorum ameliyatımın üzerinden biraz zaman geçmesi gerekiyor sanırım Daha önce pc karşısında Leslie ile kilo vermiş ve toparlanmıştım belki sende faydasını görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…