Asilamadan sonra 13 gun gecti yani adetin 27. gunu. İki gun once annem tuttrdu test yap diye ama benim hic umudum yok ve yine sifiri gormeye hic halim yok. Zaten yapan doktor da cok umutlu degildi. Bu ay bos gecmesin diye yaptik. Gelecek aya tup bebek baslayacagiz. Test yapmicam dedim. Normalde yarin oburgun adet olmam lazim. Ama pms durumu hala gecmiyor. Evde dinamit gibiyim. Burdan icime bir kurt dustu. Acaba mi dedim. Bugun ogrenirsem en azindan tup bebek icin randevumu alirim gecikmemis olurum diye gittim test yaptirmaya. Sonuc 97,5 cikti. Bu durumda ben hamileyim !!!!!!! Teste giderken yolda sesli sesli konustum rabbimle. Bir tup parasi kadar hayir yapicam dedim. Ac doyurucam, yuva kurmaya yardim edicem diye. Hala inanamiyorum.
Son adet tarihi 3 ocak. Bu durumda netteki hesaplayicilar 3 + 5 diyor . Yani ben 4 haftalik gebemiyim simdi? Sonuc kagidinda referans degerlerde 4. Hafta icin max 750 yaziyor. Benim degerim kritik mi yoksa bebegimle konusmaya baslayayim mi?
Allahim sonunda sesimi duydu............................................................................
karlı bir istanbul sabahından güzaydın hepinize
saol canım darısı tüm isteyenlere inşallah.alabama....o dr salağın başkanıymış yavv....uyuz oldum o dr müzveddesine...baldızınız hayırlısı ile alsın yavrusunu kucağına inşallah.amin.
saol kavuniçi canım hepinizin yüreğine sağlık.arkadaşım kalemin müthiş....eline,yüreğine sağlık....
iyi akşamlar kızlar,
yaklaşık bir haftadır başımı kaldırmadan yatıyorum.Aylardır kendimi,vücudumu tüp bebek için hazırlayıp tedavi günü geldiğinde salak bir gazoz yüzünden her şeyi berbat ettim.Feci grip oldum,aldığım antibiyotik de yeterli gelmedi.Çok moralim bozuk ama yapacak bir şey yok.Tatile denk getirip stressiz tedaviye başlamak istemiştim.Neyse her şeyde bir hayır vardır.Önümüzdeki ay başlarım inşallah.Bu ay hayatımda ilk defa yumurta takibi yapılmıştı ve çok iyi sayıda yumurtalarım vardı.Ama geçen gün tayfla konuştuğumuzda eşinin sperm sonuçları nasıl çıktı diye sordu.Doktor eşimden hiçbir tahlil istemedi.Geçmişimizden dolayımı bilmiyorum.Tecrübeli bayanlar sizce gerekli mi eşimde spermlerine baktırmalı mı?
Toana kan sulandırıcı iğneler kanı sulandırıp anneden bebeğe yeterli besin akışını sağlamak için veriliyor.Pıhtılaşma olduğunda anneden bebeğe geçişi tıkadığı için bebek yeterli beslenemeyip ölebiliyor.Çok şanslısın ki pıhtılaşman yokmuş.Bende başımın belası hem de pıhtılaşmanın en risklisi var.Allah kimseye vermesin.
Alabama yine döktürmüşsün.Ben üslubunu çok beğeniyorum.Denizbuluttan.zarpdenizden,senden o kadar çok şey öğrendim ki hatta burayı çok fazla okuduğum için eşimle kavga bile ettim.Ben inatla sizleri okumaya devam edeceğim.
Cans kalp atışlarını görmüşsünüz ne güzel.Bana hiç kısmet olmamıştı bu.Bir gün duyarsam hayatımın en güzel sesi olacak eminim.İnşallah her şey yolunda gidecek lütfen kendini üzme.
Denizgeldi sen kocaman gönüllü bir kadınsın.Sümüklüböceğin hikayesini mutlaka devam ettirmelisin.Yaptığın işi gerçekten takdir ediyorum.
Hayatkavuniçi,Mai,akideciknane ve anne olmayı dileyen tüm dostlarım güzel günler hepimizin olsun.Sevgiyle kalın...
hadi inşallah herşey yolunda gitsin bugün yine kar yağdı dün ortadan kalkan kar yerine bugün yine epey bi kar aldı. şimdi yine durdu bakalım bu hafta böyleymiş. yine yağacakmış ama ara ara deniyor.Kizlar hepiniz ne tatlisiniz yaaa. Yazilanlari okumak cok zevkli, gerci hala kim kimdir, tedavinin ne asamasindadir sorularini cozmeye calisiyorum okurken. Bari benim de sesim ciksin. Istanbul kar varmis, ne guzel, birer kucuk kardan adam kondurun pencere pervazina. Ben Prag'dayim, normalde kar yagmasi lazim ama kupkuru, sadece soguk.
Ben igrenc tadi olan Cin surubumu iciyorum, sporumu yapiyorum, negatifime de uzulmuyorum galiba, hic dusunemiyorum bile. Otomatige baglandim, hayati yasiyorum.
Hepinize super bir haftasonu dilerim...
Asilamadan sonra 13 gun gecti yani adetin 27. gunu. İki gun once annem tuttrdu test yap diye ama benim hic umudum yok ve yine sifiri gormeye hic halim yok. Zaten yapan doktor da cok umutlu degildi. Bu ay bos gecmesin diye yaptik. Gelecek aya tup bebek baslayacagiz. Test yapmicam dedim. Normalde yarin oburgun adet olmam lazim. Ama pms durumu hala gecmiyor. Evde dinamit gibiyim. Burdan icime bir kurt dustu. Acaba mi dedim. Bugun ogrenirsem en azindan tup bebek icin randevumu alirim gecikmemis olurum diye gittim test yaptirmaya. Sonuc 97,5 cikti. Bu durumda ben hamileyim !!!!!!! Teste giderken yolda sesli sesli konustum rabbimle. Bir tup parasi kadar hayir yapicam dedim. Ac doyurucam, yuva kurmaya yardim edicem diye. Hala inanamiyorum.
Son adet tarihi 3 ocak. Bu durumda netteki hesaplayicilar 3 + 5 diyor . Yani ben 4 haftalik gebemiyim simdi? Sonuc kagidinda referans degerlerde 4. Hafta icin max 750 yaziyor. Benim degerim kritik mi yoksa bebegimle konusmaya baslayayim mi?
Allahim sonunda sesimi duydu............................................................................
kızlar kilolardan ne haber ben yine bir pazartesi rejime başladım kilo vermek istiyorum artık bıktım bu kilolardan ve kıyafetlerimi giyememekten napcaz bir bilen el atsın yol göstersin. kim kaç kilo kim kaç kilo verdi ne yapıyosunuz neler yapıyosunuz bide kilo vermek için yapılanlara geçmeden önce kendinizi buna nasıl motive ediyorsunuz. yani sizi yemekten vazgeçiren güçlü duygu varsa onu bana bi diyiverin ben bi türlü motive olamıyorum. hep yarı yol da bırakıyorum ben bu rejimi.
kızlar kilolardan ne haber ben yine bir pazartesi rejime başladım kilo vermek istiyorum artık bıktım bu kilolardan ve kıyafetlerimi giyememekten napcaz bir bilen el atsın yol göstersin. kim kaç kilo kim kaç kilo verdi ne yapıyosunuz neler yapıyosunuz bide kilo vermek için yapılanlara geçmeden önce kendinizi buna nasıl motive ediyorsunuz. yani sizi yemekten vazgeçiren güçlü duygu varsa onu bana bi diyiverin ben bi türlü motive olamıyorum. hep yarı yol da bırakıyorum ben bu rejimi.
evet canım bunca zaman emziriyorum diye bi diyet yapamadım diyetisyene gidebilecek süreyi tamamladım sanırım yaza kadar bir beş kilo verirsem en azından hamile kaldığm kilonun altına düşerim diyorum. amacım en azından 18 ay emzirmek buda hazirana kadar emzirmeye devam demek. sen bana diyet listeni özelden atarsan sevinirim aslında diyetisyene gidip bana uygun görüşleri almak ve buna göre diyet yapmak lazım önümüzdeki günlerde diyetisyene gitmeye karar verdim. aslında spor ve diyetle istediğim kiloya düşebileceğimden eminim ama motive olma sıkıntısı çekiyorum. emzirme konusu için de haziran diyorum ama 18 ay mı 2 yıl mı emzirmeliyim henüz ona da karar vermiş değilim. Mertin 15 ay kontrolunde doktora soracağım. ne zaman keseyim sütten diye. ama buna rağmen diyetisyenler ilk 6 ay sadece anne sütü veren annelere diyet önermiyorlar biz o dönemi çoktan geçtik artık düzgün ve çok zorlamadan zamana yayarak ve sporla diyet yapabilirim. yoğurt çorba su süt önerilerini uygulayacağım. aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum da motive olup istikrar sağlayamıyorum.merhaba alabama,çok şükür bebeğini sağlıkla kucağına aldın şimdi kilolarından kurtulmak istiyormuşsun,bir dönem çok iştahlıydım ve hızla kilo alıyordum ve kimsenin bunun önüne geçemeyeceğini düşünüyordum.annemin gittiği diyetisyen 1 ay denememi istedi ve 3 ayda 13 kilo verdim.naçizane onun bana tavsiyesini yazıyorum sana.şekeri asla düşürmemek gerekiyormuş.şeker düşünce hızla yükseltmemek gerekiyormuş zira ne kadar hızla yükselirse o kadar hızla düşermiş ve tekrar tekrar yeme isteği oluşurmuş.bana her öğünde mutlaka 1 su bardağı çorba ve 1 su bardağı yoğurt vermişti.çorbayla başlandığında istahı kesermiş.(önüne geçilemeyen iştahımı kesmişti)yoğurt da uzun süren tokluk hissi veriyormuş.bu arada ara öğünlerde meyve,akşam yatmadan önce ya meyve yada 1 bardak süt,rahat uyumak için.sana uyarsa diyetin tamamını yazarım.umarım en kısa zamanda fit bir anne olursun
platese başlıyorum pazartesi perşembe aletli plates programı satın aldım. şimdilik ufak bir paketle başlayıp kendimi deneyeceğim. rejim diyet konusunda başarısız girişimlerim olsa da sporu eksik etmeyeyim diyorum. inşallah dediğin gibi parayı verince giderim. ben öyle bi üç ay paket alıp ilk ayı bile tamamlayamayıp diğer iki ayı peşin peşin bboşuna ödedim biliyor musun?alabama, ben yıllarca çok zayıftım.zayıftım diyorum 2007 senesinde kilo almaya başladım.bi şekilde kendimi kontrol edemiyordum.72 kiloları gördüm.hipoglisemi teşhisi kondu.allahtan boyum 1.70 lerdeydi.ama yine de rahatsızdım bu durumdan.hamile kalmadan önce spor ve az dikkat ederek 63 lere düştüm.doğumdan sonra nerdeyse eski kiloma dönmeme yakın üzüntüden oğlum küvözde diye yedim içtim uyudum 73 kiloyu gördüm yine 2-3 ayda.baktım iradeyle olmuyor diyetisyene gitim.5 ayda 10 kilo falan vedim.halen devam ediyorum 3-4 kilom kaldı.endokrin doktoru ideal kilon 55-57 dedi.şu an 60 liloyum.yarın tekrar spora yazılacağım.pilates ve arada yürüme bandında koşu ve yürüyüş yapıyorum.günde 6-7 öğünüm var.az ve sık yiyorum.ara öğün şart.meyve, ayran ya da kutu süt,ya da leblebi-kayısı-bitki çayı.tatlı sadece haftada 1 kez sütlü tatlı vs vs.
uzman birinden tavsiye ile bi de para verilince parana acıyıp çok güzel kilo veriyosun.
etrafımda kaç arkadaşım diyetisyenle bu şekilde zayıfladı.
Herkese dua ediyorum. Kendime ederken isteyen herkesin sesini duy allahim diyorum.
Alabama yazdiklarinin bir kismini uzerime alinsam da sorun etmiyorum. Herkese saygim ve sevgim var ama kendimi de iyi biliyorum. Allahim hepimizin yuzune baksin sevdiklerimizi korusun.
evet canım bunca zaman emziriyorum diye bi diyet yapamadım diyetisyene gidebilecek süreyi tamamladım sanırım yaza kadar bir beş kilo verirsem en azından hamile kaldığm kilonun altına düşerim diyorum. amacım en azından 18 ay emzirmek buda hazirana kadar emzirmeye devam demek. sen bana diyet listeni özelden atarsan sevinirim aslında diyetisyene gidip bana uygun görüşleri almak ve buna göre diyet yapmak lazım önümüzdeki günlerde diyetisyene gitmeye karar verdim. aslında spor ve diyetle istediğim kiloya düşebileceğimden eminim ama motive olma sıkıntısı çekiyorum. emzirme konusu için de haziran diyorum ama 18 ay mı 2 yıl mı emzirmeliyim henüz ona da karar vermiş değilim. Mertin 15 ay kontrolunde doktora soracağım. ne zaman keseyim sütten diye. ama buna rağmen diyetisyenler ilk 6 ay sadece anne sütü veren annelere diyet önermiyorlar biz o dönemi çoktan geçtik artık düzgün ve çok zorlamadan zamana yayarak ve sporla diyet yapabilirim. yoğurt çorba su süt önerilerini uygulayacağım. aslında ne yapmam gerektiğini biliyorum da motive olup istikrar sağlayamıyorum.
platese başlıyorum pazartesi perşembe aletli plates programı satın aldım. şimdilik ufak bir paketle başlayıp kendimi deneyeceğim. rejim diyet konusunda başarısız girişimlerim olsa da sporu eksik etmeyeyim diyorum. inşallah dediğin gibi parayı verince giderim. ben öyle bi üç ay paket alıp ilk ayı bile tamamlayamayıp diğer iki ayı peşin peşin bboşuna ödedim biliyor musun?benim hikayemde aynen senin gibi yıllarca fiziğim çok düzgündü evlenmeden önce biraz kilolandım 60 kilo oldum ama yine de iyiydi yani çok şişman değildim boyumda 165. tüp aşılama tedavilerine başlayınca 66 lara geldim. en son tedavimde 67 ile hamile kaldım. herkes benim 90 ile doğurcamı tahmin ediyordu ama ben baştan hızlı kilo alıp sonra düzgün ilerleyerek 84 ile doğurdum. doğumdan çıkınca 78 dim. emzirme vs 71 e düştüm hiç zorlanmadan kendi kendine ama sonra stop gerileyemiyorum. 70 71 de kaldım. yani benim 10 kilo vermem lazım. ki evlendiğim kiloya geleyim. fazlasında gözüm yok. 56 57 falan olsam olağan üstü olur ama sanırım o kadar zorlamam kendimi. plates sıkılaştırıyormuş ve güçlendiriyor. Mert artık taşınmıyor bide emziriyorum kollarım kopuyor yani. ve sürekli kucak isteyen bir tip kollarımı güçlendirmem lazım.
benim en büyük derdim ne yapacağımdan çok bu işe nasıl ekşın diyeceğim hayde bre diyip başlıyorum akşamına hemen pes ediyorum kararlılık hali gösteremiyorum yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?