Canım annemin dopingleri sayesinde gribimi atlatıp adetimin 3.günü yani bugün tedaviye başlamış bulunmaktayım.fsh 7,5 e2 de 28 çıkınca doktorum tedaviye başlayabileceğimizi söyledi.Tavsiyelerinize uyarak eşime de spermiogram yapılmasını istedim.O da normal çıkmış söylediklerine göre.Gonal-f 450 yi 225ml ve merional 150 vurularak başladım. Yalnız ben sizin yaşadıklarınızı harbiden hiç anlamamışım.Eli öpülesi insanlarsınız vallahi.İlaçları görünce şoka girdim resmen 2 koca market torbasıyla geldim eczaneden.Heparin iğnelerinden alışkın olmama rağmen yine de iğne yaparken stres oldum aman dışa kaçtı ,boşa gitti ...Doktorum opuda burada olamayacakmış ama yine de başlamak istedim.Bilmiyorum içimde bir rahatlık var kısmetimde varsa o toplamasa da olur heralde :)
Şimdi denizbulutum,zarpdenizim ve tecrübeli arkadaşlarım biliyorum çok kere yazdınız ama ne yiyeyim ne içeyim ben bundan sonra bir kere daha yazar mısınız ?
Evimiçin ne güzel bir haber bu tebrik ederim.Sağlıkla devam etsin hamileliğin inşallah.Darısı da bize olsun !!!!!
evimiçin canım hayırlı olsun çok şükür tüpe gerek kalmadı.rabbim tamamına erdirsin.bence 9. güne göre değerin güzel.
Canım annemin dopingleri sayesinde gribimi atlatıp adetimin 3.günü yani bugün tedaviye başlamış bulunmaktayım.fsh 7,5 e2 de 28 çıkınca doktorum tedaviye başlayabileceğimizi söyledi.Tavsiyelerinize uyarak eşime de spermiogram yapılmasını istedim.O da normal çıkmış söylediklerine göre.Gonal-f 450 yi 225ml ve merional 150 vurularak başladım. Yalnız ben sizin yaşadıklarınızı harbiden hiç anlamamışım.Eli öpülesi insanlarsınız vallahi.İlaçları görünce şoka girdim resmen 2 koca market torbasıyla geldim eczaneden.Heparin iğnelerinden alışkın olmama rağmen yine de iğne yaparken stres oldum aman dışa kaçtı ,boşa gitti ...Doktorum opuda burada olamayacakmış ama yine de başlamak istedim.Bilmiyorum içimde bir rahatlık var kısmetimde varsa o toplamasa da olur heralde :)
Şimdi denizbulutum,zarpdenizim ve tecrübeli arkadaşlarım biliyorum çok kere yazdınız ama ne yiyeyim ne içeyim ben bundan sonra bir kere daha yazar mısınız ?
Evimiçin ne güzel bir haber bu tebrik ederim.Sağlıkla devam etsin hamileliğin inşallah.Darısı da bize olsun !!!!!
canım ınsallah beraber hamıle kalırız benım tedavım uzun protokol 2 yumurtam var maalesef zaten 2 yıldır hıc 3 olmadıhayırlısı olsun arkadaşım.bol bol protein kaynaklı beslen ve bol su iç.kabız olmamaya çalış.malum tranferden sonra kabız olmaman gerekir.her sabah doğal yumurta yiyebilirsin.aslında yumurtalar 3 ay önceden hazırlanıyor.ama yine de psikolojikman rahat hissettiriyor insana.
bu arada İzmir'de tedavi görüyorsun sanırım hangi merkez?
hayırlısı olsun arkadaşım.bol bol protein kaynaklı beslen ve bol su iç.kabız olmamaya çalış.malum tranferden sonra kabız olmaman gerekir.her sabah doğal yumurta yiyebilirsin.aslında yumurtalar 3 ay önceden hazırlanıyor.ama yine de psikolojikman rahat hissettiriyor insana.
bu arada İzmir'de tedavi görüyorsun sanırım hangi merkez?
canım ınsallah beraber hamıle kalırız benım tedavım uzun protokol 2 yumurtam var maalesef zaten 2 yıldır hıc 3 olmadıdualarım bu ıkı yumurtanın saglıklı bırer embrıyo olması adına. Rabbım bu sefer bızım emeklerımızı bosa cıkartmayacak ınsallah..
reissue hayırlısı olsun. inşallah kent hastanesinde yavrunu yakalarsın. bu işin zamanı yeri hiç belli olmuyorÇok teşekkür ederim altınyunusçum.Önerilerini dikkate alacağım.Kent hastanesinde tedavi oluyorum doktorum İsrael Aruh tanırsın mutlaka sanırım sen de kentte tedavi görmüştün daha önce.Aslında planımız Bahçeci idi orada tüp bebekçi çok yakın arkadaşı da vardı eşimin ama ben öğretmenevinde ya da otelde evimdeki rahatı bulamayacağım için daha fazla strese girerim diye düşündüm.Hakkımda hayırlısı olsun inşallah.İsrael bey biraz rahat pıhtılaşmamı heterozigot mutasyon olduğu için pek önemsemiyor önemsesin mi önemsemesin mi aslında ben de bilmiyorum.Bunun bir engel olarak başıma kakılmaması beni biraz daha rahatlatıyor sanırım.Çünkü tanıdıklarımdan sadece aspirinle de doğuranları biliyorum.Bu arada dün seni de andım canım benim nasıl dayandın bunca külfete ? Allah Umut'unu sana bağışlasın herkesin evladına hayırlı uzun ömürler versin.
o pc karşısında leslie ne ki anacım ben hiç bilmiyorum gerçi benim iş harici evde pc açmam çok zor eğer netten bişiyse. benim tamamen olaya kanalize olmam gerekiyor. olamıyorum en büyük sebebi kocam çünkü sofraya ve güzel yemeğe bayılıyor yani öyle geçiştirme yapamıyoruz e güzel yemek olunca gel de yeme. hani diyetisyene gidersem altınyunusun dediği gibi belki bi otorite kabul edip yemek yapılsada sofraya konsa da ben yemem yada kendime göre olanı tabağıma koyar kendime göre olmayanı yemem. iş yerinde kararlarımı uygulayabiliyorum ama akşam eve gidince bozuluyo. bu arada yeşil çay konusunda haklısın bende günde bir yada iki yeşil çay içmeye başladım. kalkınca su içiyorum ılık su içiyorum. gece emzirdiğim için gece de içiyorum. allahtan su ile aram çok iyi. yani şu açken yememeyi bi becersem ya da geçiştirmeyi ya da tabağıma koyduğum porsiyonu azaltmayı.Alabama
benimde kilo konusunda ekşına ihtiyacım var, bir başlangıç arıyorum...
Benim hamilelik öncesi 1 yıl kadar diyetisyen yardımıyla verdiğim kiloya geri dönmek hedefim sizdekide kilomu ben şu an 89 kilodayım
dün yeşil çay aldırmakla başladım yeşil çay günde 2-3 kupa faydasını görmüştüm şimdi bunu tekrar uygulamaya başlıycam birde sabahları en az 2 su bardağı ılık su ile
güne başlamak...Belki bunları denersin
spor yapamıyorum ameliyatımın üzerinden biraz zaman geçmesi gerekiyor sanırım Daha önce pc karşısında Leslie ile kilo vermiş ve toparlanmıştım belki sende faydasını görürsün
sigara içiyorsan içmeCanım annemin dopingleri sayesinde gribimi atlatıp adetimin 3.günü yani bugün tedaviye başlamış bulunmaktayım.fsh 7,5 e2 de 28 çıkınca doktorum tedaviye başlayabileceğimizi söyledi.Tavsiyelerinize uyarak eşime de spermiogram yapılmasını istedim.O da normal çıkmış söylediklerine göre.Gonal-f 450 yi 225ml ve merional 150 vurularak başladım. Yalnız ben sizin yaşadıklarınızı harbiden hiç anlamamışım.Eli öpülesi insanlarsınız vallahi.İlaçları görünce şoka girdim resmen 2 koca market torbasıyla geldim eczaneden.Heparin iğnelerinden alışkın olmama rağmen yine de iğne yaparken stres oldum aman dışa kaçtı ,boşa gitti ...Doktorum opuda burada olamayacakmış ama yine de başlamak istedim.Bilmiyorum içimde bir rahatlık var kısmetimde varsa o toplamasa da olur heralde :)
yumurtlamışsındır çünkü o dönemde de ağrı oluyor. şeffaf akıntı da olabilir. çalışma zamanı bu günleri boş geçme.Maimmm Allahima bin sukur cok iyiyimm ya benim kasiklarim agriyor adet olacakmis gibi yada yumurtluyormuyum anlamadim ben ayin 13 unde adet oldumm erken mi olucam acaba,sag sol belim agriyorr yumurtlama zamanimi acaba yahuu?
rezervin az ise niye uzun protokol yapıyorlar bi türlü anlayamıyorum. ben kendi doktoruma sormuştum niye kısa yapıyorsunuz da uzun yapmıyorsunuz diye bana zaten rezerv sıkıntısı var zaman hızla ilerliyor bu durumda kısa uygundur demişti. sen sordun mu doktoruna neden uzun diye? daha önce bu konuyu yine konuşmuştuk hatta denizbulut da sormuştu kimindi hatırlayamadım. inşallah bu kez herşey güzel olsun.canım ınsallah beraber hamıle kalırız benım tedavım uzun protokol 2 yumurtam var maalesef zaten 2 yıldır hıc 3 olmadıdualarım bu ıkı yumurtanın saglıklı bırer embrıyo olması adına. Rabbım bu sefer bızım emeklerımızı bosa cıkartmayacak ınsallah..
tamam canım halledersem sırrımı vereceğimlenova inşallah sıra sana gelecek
reissue hayırlısı olsun. inşallah kent hastanesinde yavrunu yakalarsın. bu işin zamanı yeri hiç belli olmuyor
alabama şu kiloları halledebilirsen bana da haber ver. seninle tamamen aynı durumdayız. hedefimiz de aynı.
kimdi bir arkadaş hamile kaldıktan sonra beslenmeyi sormuş. tamamen sağlıklı beslenin yeterli. ben yenmeyecek şeyler dışında sağlıklı da beslenmedim. bebek alacağı vitaminleri iliğinizden suyunuzdan alıyor.
benim bakıcı şu vize yasağı işinden etkileniyor. 3 ayda bir giren çıkan olduğundan. kaçak olmak istemiyor. ben de daha süre var diye bu 1 şubattaki son kakarı bekliyordum bu arada bir öğrendim emniyet müdürlüğündeki randevular almış başını gitmiş. mecburen bir aracı şirket ile anlaşıp (1250 lira) başvurdum. önce ikametgah alınıyormuş. 30 marta ancak randevu aldım. 500 lira masraflar. artı bir dünya noter ve yeminli tercüman ücreti daha sonrasında da ayda 270 lira devlete vergi vereceğim. bunun 50 usd ını benim bakıcıdan kesiyorum. en az 100 usd diğer masraflarla tarafıma giriyor. bu yasa zaten vizeli gidip gelen yasal müşterileri yakalamak dışında ne işe yaradı anlamış değilim. kaçak olan kaçak kalacak zaten. 1 aylık pasaport ile gelen de bu sürede iş mi bulacak izin mi alacak. saçmalık. giren bana girdi. benim oğlanın doğmasını bekledi hükümetim
merhaba canım .. Bence amh sonucun mukemmel .Ultrason da daha sımdıden 5-6 yumurta gozukuyorsa tedavıyle 8-9 bulur .. Ama onemlı olan guzel bır yumurta ve tek bır saglıklı sperm degıl mı? ...Bunlardan daha da onemlısı Allah'ın izni ve şefkatı .. İnşallah her şey yolunda gıdecek ...Hiç acele etme . Vucudunun en uygun oldugu ve senın de en hazır oldugun zaman tedavıye baslarsın ...Hayırlısı olsun.. Bu arada morfolojı % 3 bence gayet guzel..
Merhaba hosgeldın ... Ben de hıstereskopı yaptırmadım ama yaptırmak ıcın bu konuyu cok arastırdım .. İşlemden sonra bıraz kanama olması gayet normal .. Rahım fılmı cetırdıkten sonra bıle bıraz kanamam olmustu .. İnşallah her sey hayırlısı ıle sonuclanacak
Alabama dun yazdıgın ınsanlar ilişkiler ve iç dunyaları hakkındakı yazını cok begendım .. Aslında benım hep dusundugum gıbı yazarlıkta tıpkı ressamlık gıbı dogustan gelen bır yetenek .. Sanırım bu guzel yetı sende fazlasıyla var .. Bence körelmeden şu kitabı cıkarsan dıyorum . İmzalı ısterım ona gore...
Alkan .. Tatıle cok az kalmıs .. OHHHH ne guzel .. Doya doya keyfını cıkar . Kar konusunda da endıselenme gıdecegın yerlerde ondan fazlasıyla var .. Bol bol oynayın..Aslında kış tatılı dınamık ınsanların tercıhıymış . Yazın bunaltıcı ve rehavetlı havasından uyusanlar yaz tatılını pek tercıh etmezmış... Oysa kışın oyle mi?. Soguğun dinçleştırıcı etkısıyle enerjınız hıç bıtmez .. Gule gule gıt gule gule gel canım..
Denızgeldı daha oncede yazmıstım bız evde senın sumuklu bocegının hıkayesını salya sumuk okumustuk .. Gercekten senı ve eşını bır kez daha tebrık edıyorum .. Sen tam da hayalını kurdugun sıradısı ama sonsuz sevgılı anne o da mukemmel bır baba oldu .. Allah mutlulugunuzu bozmasın
Toana nerdesın canım ? Umarım her şey yolundadır .
Herkesı sevgıyle sarıyorum gorusmek uzere...
Çok teşekkür ederim altınyunusçum.Önerilerini dikkate alacağım.Kent hastanesinde tedavi oluyorum doktorum İsrael Aruh tanırsın mutlaka sanırım sen de kentte tedavi görmüştün daha önce.Aslında planımız Bahçeci idi orada tüp bebekçi çok yakın arkadaşı da vardı eşimin ama ben öğretmenevinde ya da otelde evimdeki rahatı bulamayacağım için daha fazla strese girerim diye düşündüm.Hakkımda hayırlısı olsun inşallah.İsrael bey biraz rahat pıhtılaşmamı heterozigot mutasyon olduğu için pek önemsemiyor önemsesin mi önemsemesin mi aslında ben de bilmiyorum.Bunun bir engel olarak başıma kakılmaması beni biraz daha rahatlatıyor sanırım.Çünkü tanıdıklarımdan sadece aspirinle de doğuranları biliyorum.Bu arada dün seni de andım canım benim nasıl dayandın bunca külfete ? Allah Umut'unu sana bağışlasın herkesin evladına hayırlı uzun ömürler versin.[/QUOTE
evet İzmir'de ki son tedavimi orada olmuştum en kötü tedavimdi.4 yumurta toplanmıştı.İsrael bey pıhtılaşmayı önemsemiyor.ben onu defalarca uyardım.genetikten sonucum çıkmadı lütfen kullanayım diye.gerek yok demişti.nitekim hem homozigot hem heterozigot taşıyıcıydım.hamile kalsam bile düşük olacaktı büyük ihtimalle.sen aspirini ihmal etme.kan sulandırıcını vurul ve hamiş kalırsn doğru benim doktora.her doktor desteklemiyor pıhtılaşma iğnelerini.
cans alkan saolun kızlara bazen doluyorum yazıyorum bişiyler ama buraya yazıyorum aklımda bu beni agresif yapan insanları yazıp onlardan intikamımı onları nakite çevirerek almak fikri gerçekten çok ciddi. yazarsam satacağından eminim. bu arada gerçek mesleğim matbaa öğretmenliği. matbaacıyım bu avantajımı da kullanayım dimi) kullancam kullancam aklımda çok kötü fena fikirler var ve evet gerçekten etrafta böyle insanlarla muhatap olan çok hatta herkes. benim avantajımda herşeyi unuturum ama bu zibidilerle yaşadığım diyalogları unutmuyorum. düşündükçe aklıma geliyo geldikçe sinirleniyorum. neysssee
denizbulut evet canım o topiğe bakmıyorum uzun zamandır. buraya iki satır yazıp onlarında yaptıklarından yada zamanında söylediklerini unutmadığımı hatırlatıp bi şekilde dışa vurmak beni rahatlatıyor. çünkü haksızlığa hiç tahammülüm yok. fakat o topikteki evlat arayan herkesi eskisi yenisi herşeye rağmen bu topiğe davet ediyorum. yeter ki anne olsunlar. bi çoğu aslında aramızdalar tek tek kim olduklarını biliyorum onların burda olmasına da çok seviniyorum. ısınma turu yapanlar var otopiğe de bizimkinede nadir geliyorlar keşke daha fazla gelip keşke bu topigi daha fazla okuyup daha fazla burdan yararlansalar. burayı ben olsam hala evlat arıyor olsam baştan okurum. sindire sindire.
maicim hadi hayırlısı inşallah bu kez herşey yolunda gitsin sen de evladını al kucağına inanıyorum olacak allahın izniyle.
alkancım istanbul kar altında bence de siz erken gelin hava alanına yakınsa süper çünkü yarın falan da kar devam diyorlar pazar bi güneş açıyormuş ama önümüzdeki hafta ful kar var istanbulda.
denizbulut ohödük doktor keseyi gördüğünü iddia etmiş bırak görmeye çalışmayı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?