38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

hepinize merabalar kizlar,umarim hepiniz iyisinizdir..

RIEUSE..arkadasim tedavin hayirli olsun rabbim yuzunu guldursun..dr um banada gonal f vermisti 450 150 ml kullanmistim birde menegon iyi geldi bana insallah sanada iyi gelir hersey gonlunce olur canim..

hayatkavunici..evet canim hamileyim darisi sana guzel dileklerin icin sagol arkadasim..kizlar belimden oturup tek tek yazamiyorum kusurunma bakmayin ama sorulariniza ayakta cvp yazabiliyorum hepinizi seviyorum..

hayatkavunici..evet canim hamileyim darisi sana guzel dileklerin icin sagol arkadasim..kizlar belimden oturup tek tek yazamiyorum kusurunma bakmayin ama sorulariniza ayakta cvp yazabiliyorum hepinizi seviyorum..

canım benim...sen iyi ol yeter....ne kusuru....
burda herkes herkesin kalbindekini biliyor...sen de sağolasın iyi dileklerin için,
darısı inşallah isteyen herkese......

yalnız bişeyi merak ettim canım..senin tedaviyle mi oldu, doğal mı, kaçırmış olabilirim......

Canım benım ben 3 yada 4 kez kısa protokol denedım ama ya yumurta olmadı ya da olanlar kalıtesız oldu. Sonra doktormu degıstırdım. Sımdıkı doktorum uzun prtokol ıle a kalıte tek yumurtam oldu ama trnasfer sonrası negatıf sonuc aldım. Doktorum uzun protokol yapıyor cunku yumurta az da olsa uzun protokolde o bır ıkı yumurta daha ıyı olgunlasıp kalıtelı olama olasılığı kısa protokole gore daha yuksek olabılıyormus... nedenı bu bende bır kez tuttu bu yontem bu seferde uzun protokol yapalım dedı. Doktorum tabiri uzun protolde yumurda tandır gıbı pısıyor yavas yavas ama kısa protokolde yumurta bırden pısıyor altı harlı yanan ateş gibi o zamanda goruntusu guzel olsada tadı güzel olmayabılıyor (yanı kalıtesız ) ben azda olsa yumurtam uzun protokolde daha basarılı oldugunu gordum. kısa protokol bende hıc ıse yaramadı ama tabı bunye meselesi bana ıyı gelen sıze gelmez sıze ıyı gelen bana ıyı gelmez.. kısmet yanı canım.. gorecegız artık

lenova hadi hayırlısı o zaman. inşallah herşey yolunda gitsin. aslında bi taraftan da mantıklı çünkü etki tepki meselesi. duran birşey hareket etmez hareket eden birşey durmaz değil mi ? bu baskılama işi sonuçta var olanı yok etmiyor ki sadece baskılıyor serbest bırakınca yine mevcut olan sayı geçerli olmalı. benim doktor bana bu işi yanlış tarif etti sanırım. önemli olan kalite tabii ki? kaliteli olsun bir tane olsun yeter ki tutunsun annesine. benim ilkinde bir tane olmuştu o da kalitesizdi. ikincide 3 tane oldu biri çok kaliteli biri iyi kalitede biri normal demişti doktor. sonuçta üçü birden tutunmadı biri tutundu. büyük ihtimalle en iyi kalite olan tutunmayı becermiştir. umutsuzluk etmeden o bir tane tutunsun diye dua etmek lazım ve bir tane de olsa morali asla bozmamak lazım. ve neden olmasın benim zamanım gelmiş olsun lütfen allahım lütfen diye sesli dua etmek lazım. ama hayırlısıyla istiyorum allahım sen beni dinleme hayırlısı İSE olsun zamanı gelmiş olsun ben de anne olmak istiyorum lütfen benden esirgeme diye dua etmek lazım.

nerdesin ki ankara ya gidiyorsun ? güle güle git tedavi süresince orda mı olcan yani? ayrıca geçmiş olsun kendine dikkat et soğuk meşrubat içme emii.

hayatkavunici..canim benim hamileliyim ,tedaviyle oldu rabbim tamamina erdirirse insallahh..cumle isteyenlere rabbim burdaki arkadaslarimada tattirsin bu duyguyu insallahh..hayirlisiyla tabii..

Merhaba arkadaşlar

Herkese guzel bır gun dılıyorum ... Ben bugun bıraz rahatsızım gece uyurken başlayan şiddetlı kasık agrısı ve kasılmalar canımı sıktı . Geçecegıne sankı şıddetlenerek artıyor gıbı .. Bugun 7+ 1 gunluk oldum . persembe gunu dr kontrolum var . Dr mu aradım kanama var mı ? dedı ... Hayır yok diyince bol bol dınlen yataktan cıkma dedı .. Persembe gunu bır cok sey netlesır herhalde ...

Sevgıyle kalın...

Rahim genislerken oluyormus boyle kramplar diye duymustum. Belki ondandir. Aklina kotu seyler getirme, iyi haberler alirsin umarim.

canım, dr nin dedği gibi yat dinlen.....endişe etme, ben kızımda 3 ay yatmıştım.allah şükür bişey olmadı...sen de mecburi bişey olmadıkça hep yat.....

cans..canim gecmis olsun..dikkat et aklina kotu seyler getirme gerekirse hep yat..napacan canim allah buyuk..korkma insallah hersey yolunda gider..rabbim korktugumuza ugratmasin insallahh..

vucut ilk zamanlar karşı savunmaya geçiyo hem rahim büyüyor hem biliyorsun hamile kalmayı istemiyor regl olmak istiyor. çok normal bu sancılar. dinlenebildiğin kadar dinlen iyiki tatil. uzat ayaklarını film seyret keyif yap kendini şımart hamişim.

selam

Alabama
Leslie Sansone muydu neydi kadının adı sitesinden programlarını indirip cd arşivledim değişik dakikarlarda değişik bölgeler için spor yaptırıyor çok zevkli. Googledan aramada videoları çıkıyor ama çok memnun kalınmıyor cdyi takıp spor yapmak daha zevkli 30-45-55-60 vs dakikalar da var çok İngilizcem yok ama kadının mimiklerine ve ses tonuna bayılıyorum onla spor yapmak bana gaz veriyor :))

Cans bu sancı ve kasılma bende de olmuştu, olabilir denmişti. haftasını hatırlamıyorum progestan jeli vs birşeyler kullanmıştım ağızdan hapınıda galiba perşembe İnşallah güzel haberlerle dönüceksin İçin rahat olsun

hayatkavuniçi Şubatta tedavi başlıyor hayırlısı İnşallah şu Şubat birçok arkadaşımızın yüzünü güldürür.
İstanbuldamısın diye merak edip sormuştum tedavi yerini canım.

Deniz Bulut yardımcı konusundaki sıkıntılara üzüldüm çok masraflı olcak gündüze yardımcı zor olur dimi.

Rieuse tedavin hayırlı olsun Hadi İnşallah güzel haberler alacağız
Alabama arkadaşlar söylemiş kabız olmamak için dikkat etmeni, protein ağırlıklı beslenmeni bitki çayı içmemeni ve en önemlisi pozitif düşün canım.

Zarpdeniz nerelerdesin?

Mai sende başlıyorsun canım ne güzel İnşallah mutlu güzel haberler alalım

Merhaba Arkadaslar,

Deniz Bulut, allerji mama bilgisi icin cok tesekkurler canim, bilgileri arkadasima aktardim. Onlara da doktorlari neogate'miydi onu vermis.

Yasasin! Bir gebemiz daha oldu! Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin, cok tebrik ediyorum.

Bana da ozelden yazar misin yada burada paylasir misin lutfen?

Rieuse hayirli tedaviler olsun canim, sira sizde simdi. Spermiogramin normal cikmasi sevindirici en azindan dusunulmesi gerekli seylerden birini elmis durumdasiniz. Gonal F cok basarili, bana da ikisi birden verilmisti. Aynen oyle koca torbayla tedaviye basliyorsun canim, heparini yaparak alisirsiz, yapmadan once yapacagin bolgeyi iki parmaginla biraz tut ondan sonra igneyi batir ve ondan once de derin bir nefes al, hic stress olma lutfen. Icindeki rahatlik sonu guzel sonuclarla hepimizi sevindirsin, en cok da seni... Normal yasantidaki zararli seyleri zaten biliyorsun, onlara cissss...Protein agirlikli beslenmen, bol bol simdiden su icmeni oneririm. Sabahlari taze portakal yada havuc suyu icmen gribe filan tedavi esnasinda yakalanmandan korur canim.

Olsun 2 yumurta 2 bebek demek...Kaliteli olsunlar da iki tane olsunlar, ihtiyacimiz zaten bir tane, dularimiz tedavideki arkadaslarimizla...

Cans, bunlar normal canim, umarim iyice tutunuyorlardir sana. Dr. randevun harika gecsin.

Alabama, ben 3 hafta once diyete basladim, anca 3 kilo verdim, esim de ayni zamanda basladi O 5 kg.verdi. Farkimiz ben hic spor yapamiyorum O asansor kullanmayi birakti! Benim de en az 10kg.daha vermem lazim, bu 3 kg. Noelde aldigim cikolotalarin sucu kilolar! Anca gitti, simdi dogum kilolarini vermeye geldi sira... Hadi hepberaber...

Baharnaz, hadi canim diyetteyiz, herkes bildiimde bulunsun sonra. Suyumu olcuyorum yoksa ne kadar ictigimi cikaramiyorum, en iyisi olcmek. Sabahlari bir limonu suya koyup gune oyle basliyorum, yesil cay da iciyorum ama daha cokkk vermem lazim cokkkkkk.

Denizgeldi, Deniz ile kiymetli zamanlar harika geciyor, Allah mutlulugunuzu daim etsin canim.

Toana, kontrolun yakin degil mi?

Mai, iyi misin? Abinin cocuklara kim bakiyor simdi canim?

Nkurt'un sonucu ne zamandi? Guzel paylasimlar olsun.

Lenova , siz Antalyadaydiniz degil mi? Bir dr. ismi onerecegim.

Hayatkavunici, hayatpembe haberlerinizi almayi yakinda bekliyoruz.

Sevgiler herkese, 2012'in uguru tum tedavidekileri yakalasin...

zarpdeniz meraba canim..ilk ekom ayin 10 nda bakalim heycanliyim ve hayirlisi bakalim ..rabbim yardimcimiz olurda insallah guzel gelismeler olur diliyorum allahimdan,senin kiz nasil iyimi op yerime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…