hayatkavunici..evet canim hamileyim darisi sana guzel dileklerin icin sagol arkadasim..kizlar belimden oturup tek tek yazamiyorum kusurunma bakmayin ama sorulariniza ayakta cvp yazabiliyorum hepinizi seviyorum..
benim böcek uyandı....herkese çokkk selam...altınyunus ..canlı selam....umuta öpücük
o pc karşısında leslie ne ki anacım ben hiç bilmiyorum gerçi benim iş harici evde pc açmam çok zor eğer netten bişiyse. benim tamamen olaya kanalize olmam gerekiyor. olamıyorum en büyük sebebi kocam çünkü sofraya ve güzel yemeğe bayılıyor yani öyle geçiştirme yapamıyoruz e güzel yemek olunca gel de yeme. hani diyetisyene gidersem altınyunusun dediği gibi belki bi otorite kabul edip yemek yapılsada sofraya konsa da ben yemem yada kendime göre olanı tabağıma koyar kendime göre olmayanı yemem. iş yerinde kararlarımı uygulayabiliyorum ama akşam eve gidince bozuluyo. bu arada yeşil çay konusunda haklısın bende günde bir yada iki yeşil çay içmeye başladım. kalkınca su içiyorum ılık su içiyorum. gece emzirdiğim için gece de içiyorum. allahtan su ile aram çok iyi. yani şu açken yememeyi bi becersem ya da geçiştirmeyi ya da tabağıma koyduğum porsiyonu azaltmayı.
sigara içiyorsan içme
maydanoz yeme çünkü vucutta istenmeyen şeyleri söktürücü özelliği var. zencefil de aynı onu da yeme. ben birkaç yıl maydanoz yememiştim hele tranferden sonra asla yeme.
transferden sonra ananas ye mümkünse tazesini al test gününe kadar ye ama sonra bırak. yani hamile olduğunu öğrenince bırak
ben ay çekirdeği kabak çekirdeği yemiştim kimi boş işler bunlar diyor ama ben inanmıştım.
opuya kadar her sabah birçay kaşığı tarçın bir çay kaşığı çörekotu tozu bir çorba kaşığı kaliteli bal yedim sabahları aç karna.
bide öyle bitki çayı vs kullanma kahve içme çay içme
sağlıklı beslen
yumurtlamışsındır çünkü o dönemde de ağrı oluyor. şeffaf akıntı da olabilir. çalışma zamanı bu günleri boş geçme.
rezervin az ise niye uzun protokol yapıyorlar bi türlü anlayamıyorum. ben kendi doktoruma sormuştum niye kısa yapıyorsunuz da uzun yapmıyorsunuz diye bana zaten rezerv sıkıntısı var zaman hızla ilerliyor bu durumda kısa uygundur demişti. sen sordun mu doktoruna neden uzun diye? daha önce bu konuyu yine konuşmuştuk hatta denizbulut da sormuştu kimindi hatırlayamadım. inşallah bu kez herşey güzel olsun.
tamam canım halledersem sırrımı vereceğim
şu bakıcı işi gerçekten zor inşallah yaptığın masraflara değer. bi ara gündüz gelecek birini almayı düşünüyordun firmayı arayacaktın noldu vaz mı geçtin?
:44: ben bilmiyorum nolur ki dikiş atılsa bi sakıncası mı varselam arkdaşlar sorumu cvaplıyabilrmisinz histereskopide rahim içinde dikiş atılyormuş doğrumu bilgniz varmı
nerdesin ki ankara ya gidiyorsun ? güle güle git tedavi süresince orda mı olcan yani? ayrıca geçmiş olsun kendine dikkat et soğuk meşrubat içme emii.alabama, denizbulut, baharnaz, zarpdeniz, cans, maiumut, kampa, lenova, tayf, rieuse, denizgeldi, altınyunus, nckurt, lenova, akideciknane, toana, evimiçin.....
hepinize merhaba....c.tesiden beri feci hastayım..bugün zar zor geldim işe..başağrısıyla çalışmaya çalışıyorum...
miniği olanların miniklerine sağlık,mutluluk diliyorum,
evimiçin, tebrikler canım,çok sevindim...benim de hayalim tüpe başlama kararı aldıktan sonra doğaldan hamile kalmak....senin için ne güzel bir sürpriz....
rieuse, tedavin inşallah hayırlısıyla sonuçlanır canım.....
cans,taze hamile,herşey çok güzel olacak,hissediyorum....
lenova, inşallah emeklerin bşpa çıkmayacak canım,kavuşacaksın bebişine....
nckurt, güzel haberlerini bekliyoruz...
toana, inşallah yanlış hatırlamıyorumdur,sen de hamilesin...((allahım ödüm kopuyor, yanlış insanlarla ilgili yanlış şeyler yazacağım diye))allah tamamına erdirsin canım....
başka başka.......
kızlar ben ankara başkente gidiyorum....2 şubatta bir randevum daha var..progesterona ve bir kaç şeye daha bakılacak....ve şubat ayı adetimle beraber tedaviye başlanacak hayırlısıyla...
herkese sevgiler, saygılar....
nerdesin ki ankara ya gidiyorsun ? güle güle git tedavi süresince orda mı olcan yani? ayrıca geçmiş olsun kendine dikkat et soğuk meşrubat içme emii.
Merhaba arkadaşlar
Herkese guzel bır gun dılıyorum ... Ben bugun bıraz rahatsızım gece uyurken başlayan şiddetlı kasık agrısı ve kasılmalar canımı sıktı . Geçecegıne sankı şıddetlenerek artıyor gıbı .. Bugun 7+ 1 gunluk oldum . persembe gunu dr kontrolum var . Dr mu aradım kanama var mı ? dedı ... Hayır yok diyince bol bol dınlen yataktan cıkma dedı .. Persembe gunu bır cok sey netlesır herhalde ...
Sevgıyle kalın...
merhaba arkadaşlar
herkese guzel bır gun dılıyorum ... Ben bugun bıraz rahatsızım gece uyurken başlayan şiddetlı kasık agrısı ve kasılmalar canımı sıktı . Geçecegıne sankı şıddetlenerek artıyor gıbı .. Bugun 7+ 1 gunluk oldum . Persembe gunu dr kontrolum var . Dr mu aradım kanama var mı ? Dedı ... Hayır yok diyince bol bol dınlen yataktan cıkma dedı .. Persembe gunu bır cok sey netlesır herhalde ...
Sevgıyle kalın...
canım ben ankarada yaşıyorum.
Merhaba arkadaşlar
Herkese guzel bır gun dılıyorum ... Ben bugun bıraz rahatsızım gece uyurken başlayan şiddetlı kasık agrısı ve kasılmalar canımı sıktı . Geçecegıne sankı şıddetlenerek artıyor gıbı .. Bugun 7+ 1 gunluk oldum . persembe gunu dr kontrolum var . Dr mu aradım kanama var mı ? dedı ... Hayır yok diyince bol bol dınlen yataktan cıkma dedı .. Persembe gunu bır cok sey netlesır herhalde ...
Sevgıyle kalın...
Asilamadan sonra 13 gun gecti yani adetin 27. gunu. İki gun once annem tuttrdu test yap diye ama benim hic umudum yok ve yine sifiri gormeye hic halim yok. Zaten yapan doktor da cok umutlu degildi. Bu ay bos gecmesin diye yaptik. Gelecek aya tup bebek baslayacagiz. Test yapmicam dedim. Normalde yarin oburgun adet olmam lazim. Ama pms durumu hala gecmiyor. Evde dinamit gibiyim. Burdan icime bir kurt dustu. Acaba mi dedim. Bugun ogrenirsem en azindan tup bebek icin randevumu alirim gecikmemis olurum diye gittim test yaptirmaya. Sonuc 97,5 cikti. Bu durumda ben hamileyim !!!!!!! Teste giderken yolda sesli sesli konustum rabbimle. Bir tup parasi kadar hayir yapicam dedim. Ac doyurucam, yuva kurmaya yardim edicem diye. Hala inanamiyorum.
Son adet tarihi 3 ocak. Bu durumda netteki hesaplayicilar 3 + 5 diyor . Yani ben 4 haftalik gebemiyim simdi? Sonuc kagidinda referans degerlerde 4. Hafta icin max 750 yaziyor. Benim degerim kritik mi yoksa bebegimle konusmaya baslayayim mi?
Allahim sonunda sesimi duydu............................................................................
merhaba alabama,çok şükür bebeğini sağlıkla kucağına aldın şimdi kilolarından kurtulmak istiyormuşsun,bir dönem çok iştahlıydım ve hızla kilo alıyordum ve kimsenin bunun önüne geçemeyeceğini düşünüyordum.annemin gittiği diyetisyen 1 ay denememi istedi ve 3 ayda 13 kilo verdim.naçizane onun bana tavsiyesini yazıyorum sana.şekeri asla düşürmemek gerekiyormuş.şeker düşünce hızla yükseltmemek gerekiyormuş zira ne kadar hızla yükselirse o kadar hızla düşermiş ve tekrar tekrar yeme isteği oluşurmuş.bana her öğünde mutlaka 1 su bardağı çorba ve 1 su bardağı yoğurt vermişti.çorbayla başlandığında istahı kesermiş.(önüne geçilemeyen iştahımı kesmişti)yoğurt da uzun süren tokluk hissi veriyormuş.bu arada ara öğünlerde meyve,akşam yatmadan önce ya meyve yada 1 bardak süt,rahat uyumak için.sana uyarsa diyetin tamamını yazarım.umarım en kısa zamanda fit bir anne olursun
Canım annemin dopingleri sayesinde gribimi atlatıp adetimin 3.günü yani bugün tedaviye başlamış bulunmaktayım.fsh 7,5 e2 de 28 çıkınca doktorum tedaviye başlayabileceğimizi söyledi.Tavsiyelerinize uyarak eşime de spermiogram yapılmasını istedim.O da normal çıkmış söylediklerine göre.Gonal-f 450 yi 225ml ve merional 150 vurularak başladım. Yalnız ben sizin yaşadıklarınızı harbiden hiç anlamamışım.Eli öpülesi insanlarsınız vallahi.İlaçları görünce şoka girdim resmen 2 koca market torbasıyla geldim eczaneden.Heparin iğnelerinden alışkın olmama rağmen yine de iğne yaparken stres oldum aman dışa kaçtı ,boşa gitti ...Doktorum opuda burada olamayacakmış ama yine de başlamak istedim.Bilmiyorum içimde bir rahatlık var kısmetimde varsa o toplamasa da olur heralde :)
Şimdi denizbulutum,zarpdenizim ve tecrübeli arkadaşlarım biliyorum çok kere yazdınız ama ne yiyeyim ne içeyim ben bundan sonra bir kere daha yazar mısınız ?
Evimiçin ne güzel bir haber bu tebrik ederim.Sağlıkla devam etsin hamileliğin inşallah.Darısı da bize olsun !!!!!
canım ınsallah beraber hamıle kalırız benım tedavım uzun protokol 2 yumurtam var maalesef zaten 2 yıldır hıc 3 olmadıdualarım bu ıkı yumurtanın saglıklı bırer embrıyo olması adına. Rabbım bu sefer bızım emeklerımızı bosa cıkartmayacak ınsallah..
Merhaba arkadaşlar
Sevgıyle kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?