38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Bonsoirr hanimlarr nasilsinizzzzz ben coook usuyorummm belcika cokkk sogukk yarinn dr kontrolum var bakalim ne olacak yaaa birde midem bulaniyorr yumurtluyormuyum acabaa bende yumurtada olmuyoda peki nasil oluyor anlamadimm herkess iyi degilmi lenovamm 2 tane olsun ne olacak olmus ya sen ona bakk bebis olacak sana inaniyorum ve dua ediyorumm kocaman opucuklerrr

riuse canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel sonuçlanak.

lenova rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın canım.inşallah senin zamanında şimdidir.

toana şu rüyayı bana anlatsan merak ediyorummm.rahat ol inşallah bundan sonrası daha güzel olacak.stres yapma.

zarpcım yeğenlerimin en küçüğü 19 yaşında dershaneye gidiyor,dershanesi yarım kalmasın diye şimdilik oldukları yerdeler.yazın annemlerin olduğu şehire taşınacaklar.bir taneside ünüversite okuyor,inşallah küçğü de önümüzdeki yıl ünüversiteye başlarsa iyi olur.anemlerin yanına taşınınca kardeşlerim ilgilenir.elimden geldiği kadar yanlarında olucaz.bu gün ablam ve gelinimiz gitmiş yanlarına.inşallah ben de fırsat bulursam bende gidcem bir daha.rabbim hiç bir çoğu anneden mahrum bırakmasın ne kadar büyük olursa olsun anne kuzusudur.

baharcım inşallah başlarım biliyorsun şekerş unu ve yağı bir arya getirince anca helvaya başlayabiliyorum.

maiumut, tekrar başınsağolsun arkadaşım.allah hepinize sabır versin.

gunaydin arkadaslarim..iyisiniz umarim hepiniz..ben bel agrilarim devam etmekte ama eskisinden daha iyiyim cookk sukkkur insallah bundan sonrada iyi olurum..nebilim anacim daha once hamile kalmamistim acemiyim idare edin..ondan sizleri soru yagmuruna tutuyorum ama sagolun kizlar dr um..deniz bulut alabama zarp deniz diger arkadaslarim sagol allah razi olsun yavrularinizi bagislasin sizlere ayrica baharcigim ve maiciyim diger arkadaslarim sizlerde sagolun kele denzgeldim ..nasil derler ist bulun gulu hepinize slm olsun dostlarim..

mai cigim canim benim cok guzel gordum ..ayni yoldaydik senle beraber ve gerisini soylemiyim seninde yakin inan bana..senin o temiz kalbin varya tanidim seni..allah herkesin kalbini biliyo ve kalbince verio merak etme arkadasim ..insallah yuzunde gulecek inan hep duamdasin baciimm..bak sende baaa et dua kele..

cans ..bugun nasilsin canim..umarim biraz daha iyisindir..insallah bebisini rabbim bagisliycak sana...dularimdasin..

diger arkadaslarimada slm lar opuyorum..

günaydın güller
ooh iyi bari bana yoldaş çokmuş kilo konusunda. birbirimize gaz verelim ben kar kalksın platese hemen başlıyorum.
zarp canım gayet başarılı hemen 3 kilo verince insanın morali yerine geliyodur.
baharcım ben hayatta o vakti evde bulup ekran karşısında o işi yapamam mümkün değil anca gündüz işten 1 saat kaçıp gidersem ne ala. evde biriki ufak aletimde var ama nerdeee.

nckurtu bende merak ettim haber alan olursa haber etsin.

selam

Mai İnşallah

Toana biraz daha rahatlamışsın sevindim, Kafan rahat olsun canım , ilk kontrolünü merakla bekliyorum.

Alabama fırsat bulsan süper olcaktı

Zarpdeniz hadi bakalım aradabir bilgi veririz nasıl gidiyor bu kilolar diye. Ama olsun hiç spor yapmadan verebiliyrsan bu yolda devam. Sen evde benim Alabamaya söylediğim şeyi ( Leslie ile sporu) yapamazmısın çok faydasını görebilirsin benim şuan ameliyat yerlerim taze diye yüklenmek istemiyorum

Burası kar tipi felaket hala yağışı devam ediyor Hiç durmadı Başakşehir İstanbuldan ayrı bir memleket gibi merkeze doğru olan yerlerde birşey yokmuş burda 40 cm kar var belkide. Enesle kartopu oynayıp kardan adammı yapsak acaba :)

bahar..meraba canim sagolasin ..evet bende cok heycanliyim ilk ultrasyonumda ne gorucem acaba diye insallah heycandan bayilmam..rabbim yuzumuze bakar insallahh..ben once emriyo transferinden sonra igne verdi bana dr um..sonra tutunursa emriyo jel kullanicaksin dedi simdi gunluk 1 defa sabahlari jel kullaniyorum oda emriyonun tutunmasi icinmis galiba..ama bu arada allah korusun kanaman felan olursa yani lekelenmen olursa igne kullan iki uc gun gecer dedi..insalllah igneye gerk kalmadan rabbim tamamina erdirirde..benim sormak istediyim canim sende el felan igne kullanmismiydin bir bilgin varmi..hamilelikte ilk gunlerin aylarin nasil gecmisti ..tessekur ediyorum simdiden..

maiumut, tekrar başınsağolsun arkadaşım.allah hepinize sabır versin.

Canım ara ara girebildiğim için bütün yazılanları okuyamıyorum.Sanırım bir yakınını kaybettin,başın sağolsun allah geride kalanlara sabır,ona da rahmet eylesin.Küçük yaşta annesini kaybetmiş birisi olarak bunun ne kadar zor olduğunu biliyorum.Rabbim sabır versin.Tekrar başın sağolsun.

Toana hamileliğin hayırlı olsun,inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar verir rabbim,sağlıkla kucağına al bebişlerini.Ben de kan verdim bu gün sonucu bekliyorum,hamilelerin duası kabul olurmuş lütfen dua et sevgiler

Selam arkadaşlar,hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için.Büyük gün bu gün,kan verdim sonucu bekliyorum.İnşallah bebişlerim benimledir.Lütfen dua edin,sonucu yazarım,sevgiler...

tedavin hayırlı olsun canım,değerlerin çok güzel inşallah çok ii sonuç alacaksın.memorialdemi başladın?

nckurt..canim hakkina hayirlisi olsun insallah istediyin pozitif haberini alirsin ..sende bu duyguya erisirsin canim benim hadi bakalim nezaman cikicak sonucun hemen yaz..dua oku devamli allah buyuk..

alkancim.. nehaber sesin cikmiyor gittinmi istanbula insallah hersey gonlunce olsun canim benim..

tayf ..nerdesin kele birdefa girdin daha gelmedin..ee malum iki bebis kolay deyil gule gule buyut arada da gir unutma bizleri..

Selam arkadaşlar,hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için.Büyük gün bu gün,kan verdim sonucu bekliyorum.İnşallah bebişlerim benimledir.Lütfen dua edin,sonucu yazarım,sevgiler...

ay hadi nckurt sende güzel haber ver bize.2012 nin uğuru devam etsin.dualarım seninle.

tedavin hayırlı olur inşallah canım sana sağlıklı bebekler olarak dönsün.birşey sormak istiyordum,ben defalarca tüp bebek denedim,benimde rezervim düşük ama uzun yada kısa protokolden bahseden olmadı bana bu nedir?

Rahim genislerken oluyormus boyle kramplar diye duymustum. Belki ondandir. Aklina kotu seyler getirme, iyi haberler alirsin umarim.

Sagol canım .. inşallah bu sebeptendır.. bol bol dua edıyorum .. Hayırlısıyla sen de bebegını kucagına alacaksın .. Allahım ısteyen herkese versın .

canım, dr nin dedği gibi yat dinlen.....endişe etme, ben kızımda 3 ay yatmıştım.allah şükür bişey olmadı...sen de mecburi bişey olmadıkça hep yat.....

Canım çok teşekkurler... Bıraz dınlendım . agrıları hafıfledı gıbı .. Aslında ben bugune kadar normal hayatımadevam etmıstım .. Ama kendımı yormadan molalar vererek devam edıyordum .. İnşallah her set cok guzel devam edecek .. Senın tedavı işin kesınlesmıs .. Çok sevındım . Başkent hastanesı bu konuda gercekten cok tıtız ...Sanırım doktorun Hulusı bey .. Gercekten cok dıkkatlı hıc bır detayı atlamayan bır dr .. Ben orada tup bebek yaptırmadım ama muayane oldum .. Butun testlerımı eksıksız yaptırmıstı . Her sey cok guzel gıdecek ınşallah ...

cans..canim gecmis olsun..dikkat et aklina kotu seyler getirme gerekirse hep yat..napacan canim allah buyuk..korkma insallah hersey yolunda gider..rabbim korktugumuza ugratmasin insallahh..

Sagol canım ... İşte bır seyler yokladı dıyelım .. Şimdi iyiyim Allaha sukur ... Sen de ıyısın umarım .. Pozıtıf dusuncenın yararlarını ben cok gordum .. Inşallah sen de bebeklerını ya da bebısını goreceksın . Saglıcakla kucagına alacaksın .. Sen de benım dualarımdasın .. Butun arkadaşlar ınan..

Ccok tesekkurler canım ... Herhalde oyledır . Kaderde ne varsa onu yaşayacagız .. Ama ınan senın soyledıklerını ben de yapmaya calısıyorum .. İçimde ALLAH'A karsı sonsuz bır guven var ... Konusuyorum dua edıyorum...

Canım ben bu kıtap fıkrını cok begendım . Inan harıka olur ... Ama lutfen dusuncede kalmasın .... Bır an once harekete gecır lutfen . Hem işin teknık yanı da cozulmus gıbı ... Daha ne beklıyorsun ? Çabuk çabuk dogru yazmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…