- 2 Ekim 2009
- 1.170
- 980
- 323
zarpcım yeğenlerimin en küçüğü 19 yaşında dershaneye gidiyor,dershanesi yarım kalmasın diye şimdilik oldukları yerdeler.yazın annemlerin olduğu şehire taşınacaklar.bir taneside ünüversite okuyor,inşallah küçğü de önümüzdeki yıl ünüversiteye başlarsa iyi olur.anemlerin yanına taşınınca kardeşlerim ilgilenir.elimden geldiği kadar yanlarında olucaz.bu gün ablam ve gelinimiz gitmiş yanlarına.inşallah ben de fırsat bulursam bende gidcem bir daha.rabbim hiç bir çoğu anneden mahrum bırakmasın ne kadar büyük olursa olsun anne kuzusudur.
baharcım inşallah başlarım biliyorsun şekerş unu ve yağı bir arya getirince anca helvaya başlayabiliyorum.
maiumut, tekrar başınsağolsun arkadaşım.allah hepinize sabır versin.
bahar..meraba canim sagolasin ..evet bende cok heycanliyim ilk ultrasyonumda ne gorucem acaba diye insallah heycandan bayilmam..rabbim yuzumuze bakar insallahh..ben once emriyo transferinden sonra igne verdi bana dr um..sonra tutunursa emriyo jel kullanicaksin dedi simdi gunluk 1 defa sabahlari jel kullaniyorum oda emriyonun tutunmasi icinmis galiba..ama bu arada allah korusun kanaman felan olursa yani lekelenmen olursa igne kullan iki uc gun gecer dedi..insalllah igneye gerk kalmadan rabbim tamamina erdirirde..benim sormak istediyim canim sende el felan igne kullanmismiydin bir bilgin varmi..hamilelikte ilk gunlerin aylarin nasil gecmisti ..tessekur ediyorum simdiden..
nedır durum valla senın kadar heyecanlıyım bende ne zaman test yaptıracaksın...
Canım annemin dopingleri sayesinde gribimi atlatıp adetimin 3.günü yani bugün tedaviye başlamış bulunmaktayım.fsh 7,5 e2 de 28 çıkınca doktorum tedaviye başlayabileceğimizi söyledi.Tavsiyelerinize uyarak eşime de spermiogram yapılmasını istedim.O da normal çıkmış söylediklerine göre.Gonal-f 450 yi 225ml ve merional 150 vurularak başladım. Yalnız ben sizin yaşadıklarınızı harbiden hiç anlamamışım.Eli öpülesi insanlarsınız vallahi.İlaçları görünce şoka girdim resmen 2 koca market torbasıyla geldim eczaneden.Heparin iğnelerinden alışkın olmama rağmen yine de iğne yaparken stres oldum aman dışa kaçtı ,boşa gitti ...Doktorum opuda burada olamayacakmış ama yine de başlamak istedim.Bilmiyorum içimde bir rahatlık var kısmetimde varsa o toplamasa da olur heralde :)
Şimdi denizbulutum,zarpdenizim ve tecrübeli arkadaşlarım biliyorum çok kere yazdınız ama ne yiyeyim ne içeyim ben bundan sonra bir kere daha yazar mısınız ?
Evimiçin ne güzel bir haber bu tebrik ederim.Sağlıkla devam etsin hamileliğin inşallah.Darısı da bize olsun !!!!!
Selam arkadaşlar,hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için.Büyük gün bu gün,kan verdim sonucu bekliyorum.İnşallah bebişlerim benimledir.Lütfen dua edin,sonucu yazarım,sevgiler...
Canım benım ben 3 yada 4 kez kısa protokol denedım ama ya yumurta olmadı ya da olanlar kalıtesız oldu. Sonra doktormu degıstırdım. Sımdıkı doktorum uzun prtokol ıle a kalıte tek yumurtam oldu ama trnasfer sonrası negatıf sonuc aldım. Doktorum uzun protokol yapıyor cunku yumurta az da olsa uzun protokolde o bır ıkı yumurta daha ıyı olgunlasıp kalıtelı olama olasılığı kısa protokole gore daha yuksek olabılıyormus... nedenı bu bende bır kez tuttu bu yontem bu seferde uzun protokol yapalım dedı. Doktorum tabiri uzun protolde yumurda tandır gıbı pısıyor yavas yavas ama kısa protokolde yumurta bırden pısıyor altı harlı yanan ateş gibi o zamanda goruntusu guzel olsada tadı güzel olmayabılıyor (yanı kalıtesız ) ben azda olsa yumurtam uzun protokolde daha basarılı oldugunu gordum. kısa protokol bende hıc ıse yaramadı ama tabı bunye meselesi bana ıyı gelen sıze gelmez sıze ıyı gelen bana ıyı gelmez.. kısmet yanı canım.. gorecegız artık
Rahim genislerken oluyormus boyle kramplar diye duymustum. Belki ondandir. Aklina kotu seyler getirme, iyi haberler alirsin umarim.
canım, dr nin dedği gibi yat dinlen.....endişe etme, ben kızımda 3 ay yatmıştım.allah şükür bişey olmadı...sen de mecburi bişey olmadıkça hep yat.....
cans..canim gecmis olsun..dikkat et aklina kotu seyler getirme gerekirse hep yat..napacan canim allah buyuk..korkma insallah hersey yolunda gider..rabbim korktugumuza ugratmasin insallahh..
vucut ilk zamanlar karşı savunmaya geçiyo hem rahim büyüyor hem biliyorsun hamile kalmayı istemiyor regl olmak istiyor. çok normal bu sancılar. dinlenebildiğin kadar dinlen iyiki tatil. uzat ayaklarını film seyret keyif yap kendini şımart hamişim.
selam
Cans bu sancı ve kasılma bende de olmuştu, olabilir denmişti. haftasını hatırlamıyorum progestan jeli vs birşeyler kullanmıştım ağızdan hapınıda galiba perşembe İnşallah güzel haberlerle dönüceksin İçin rahat olsun
Çok sagol canımmm... Gecen hafta proton depot ıgne vurulmustum .Sanırım 1 haftalıkmış etkısı ... Persembe netlesecek her sey ınşallah....
Canım Lesslı'nın evde yapılan hareketlerıyle bır cok arkadasım cok guzel kılo verdı .. Bır an once ıyılesmen dılegıyle .. Tekrar gecmıs olsun...
Selam arkadaşlar,hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz için.Büyük gün bu gün,kan verdim sonucu bekliyorum.İnşallah bebişlerim benimledir.Lütfen dua edin,sonucu yazarım,sevgiler...
Nckurt .. Inşallah guzel haberlerle doneceksın ...DUALARIMDASIN ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?