38 Yaş Üstü Genç Hanımlar Buraya

Kızlar merhaba,sonucu aldım maalesef negatif ,şu an ne hissettiğimi bilmiyorum,büyük bir boşluk var içimde,ağlayamadım bile.Donmuş gibiyim,etrafımdaki herşey silindi anlamını kaybetti bir anda,şimdi ne olacak...

Sana sabir diliyorum. Ne desem bos biliyorum sadece dua ediyorum

çok merak ettim senin için kadını seyredicem bi ara sözz )

reis.....geçmiş olsun....acil şifalar....
geç olsun bir geç olsun ama seninle olsun inşallah.herşeyde vardır bir hayır..
buraya giriyorum diye inan ben de eşimle çoğu zaman kötü oldum.eyvH ZİİLİ UYANDI

merhaba canım heyecanla test sonucunu bekliyordum.üzüldüm.neler hissettiğini anlayabiliyorum.ocağın 12 sinde bende negatif sonuç aldım.ilk öğrendiğimde üzüldüm ama ben ve eşim sağlıklıyız çok şükür umudumuzu kaybedecek birşey yok diye düşündük bu sefer olmadı ama bizlerinde hayırlı sağlıklı bebekleri olacak inşallah.sağlıklı bebeklerimizin olabilmesi için sağlıklı anne babaya ihtiyaçları var çok üzülüp kendini yıpratma ki en kısa zamanda bebeğin doldursun kucağını derim.öpüyorum seni.

PIŞPIŞLADIM GELDİM..

reis...sümüklüböceğe devam etmeyi ben de istiyorum.ama böyle işte.zaten çok zor girebiliyorum.ne zaman pc başına otursam uyanıyo.hissediyor mu ne?

okumaya devam edeyim...

herkese çok selam gülleeeeeeeerselam vermeden girmişim...utanan ikon

tekrar hoşgeldin
hayatı anı yaşamaya devM ET...
BENİM ZİLLİ BU SEFER SAĞLAM UYANDI

HERKESE SELAM..

nckurt canım işten gelir gelmez sana baktım ikinci mesajını nefesimi tutrak okudum henüz sonucu almamıştın ama sonucu bildiren mesajını okuyunca inan ben almış gibi oldum.çok üzüldüm söylicek bişey yok.sadece hayatın olumlu yönlerini düşünmeye çalış.bu duygu çok zor biliyorum.gerçekten ne yapacağını şaşırır insan.sabır diliyorum.inşaAllah en kısa zamnda en kolay yoldan geleir bebeğin,rabbim mucizesini sana yaşatır.

toana güzelmiş.inşaAllah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

lenova teşekkür ederim canım.

Kizlarrr selammm ben dr dan geldimm ve gercekden buyuk bir ameliyat gecirmisim ben yahu yumurtaliklarimi ters cevirip tikali yerleri cikarip baglamiss velhasill hersey normal ancak yumurtllama bozukugum var simdi normal de hamile kalabilirim ama bizz yeni bir tedaviye basladi az ilac ve ilaclari degistirdi GONAL F menopur sadece baskilayici igne yokk decapetyl yok az ilacla once asilamaya baslicak ama bakalim hasta olucammi hayirlisi durum bundan ibarett sayett bu tedavim yada normal gebeligim olssun elimde birsuru ilaclar var ihtiyaci olan birine hepsini vericem sevabina.nckurt sana yazdim uzulmeeeee hepinizi opuyorumm

heyyyyytt... kapmış gelmişsin danaları tayf....gözünaydın gözümüzaydın olsun. Allahım güzel hayırlı geleceklerde büyütmeni nasip etsin..çooook tebrikler....

sen bakma onların sevimliliklerine şimdi... canını okuyacaklar ..heh heh.şaka şaka...oğlnlara benden birer maşallah

aminnn aminnn .amiiiiiiiiiiiiiiiiiin.
denizgeldi bu mesajı beğendi!

bak enese... atıyormu...benimki de benim üstümden inmiyor...yok mu bunun bir ortası canım!oturmayı da becericek annesi...kızımı hatırladımda şimdi. aylar oldu...hey gidi...zaman nasıl geçiyor.yavrum desteksiz tam oturamıyordu...şimdi beni etrafında fır döndürüyor.iflahımı kesiyor.geceye kalmadan seriliveriyorum.
bana bir destek şart....bol enerjili bişey..

ben kilo ile sorunum yok alabama .ama naçizane birkaç brşey söyliyeyim.kendime sağlıklı olmak aynı kiloyu korumak adına uyguladığım şeyler hakkında.sık sık ama az az atıştırma tarzında beslenme.sabahları ve akşamları sağlam yiyorum ama.kızım gelene kadar haftada en az 3 kere birkaç km yürüyüş yapardım.beyaz şeker yerine esmer kullanmaya özen gösteriyorum.(bu ara tekrar beyaza döndüm.çünkü kızım geleli 4 kilo vermişim)ekmek neredeyse hiç denecek kadar yiyorum.banımla yenecek yiyecekler dışında.menemen gibi.öğün başına ortalama yarım en fazla 1 dilim ekmek.çaya attığım şeker miktarını yavaş yavaş azaltım.çook seneler öncesinde.bir çay bardağına 2 çay kaşığı şeker koyardım.sonra birbuçuğa.sonra bire indirdim.şimdi yine bir ama tepeleme değil.hedefim 0 şeker.pasta ve kakaolu ya da ıslak kek gibi mamalarla hiç şeker kullanmıyorum.bir de yağ konusu var.zeytinyağı.valla bir ara yağları araştırdım.doymuş doymamış filan.mısır özü ayçiçek sızma ve rivyera zeytinyağları hakkında...hemen hemen tüm markaların etiketlerindeki değerleri karşılaştırdım.hangi yağ ne şekilde kullanılmalı ne neye iyidir filan..nettede çok gezindim.sıcak yemeklerde mısırözü ile rivyerayı karıştırıp öyle kullanıyorum.zeytinyağ oranı daha az.kahvaltıda domates sivriber üzerine de sızma gezdir.mmmmh.süper...çok fazla kırmızı et yemem.pişirmesini de sevmem ya.arada bir canın çekecek.burnuna gelecek etli kurufasülyenin kokusu...eh o zaman bandıra bandıra ye...bişey olmaz.isterse eti yağlı tarafından olsun.bişey olmaz.tavuğun derisini ayırırım.yemeklere de yağ koyarken göz kararı ile ama kaşıkla koyarım yağı.genelde bir kaşığı geçmez...tabiii öğüne kişiye bağlı...öyle kimisi şişeyi deviriverir.ben öyle yapmam.margarin yok.ender olarak yapılan poça hamuru dışında.
kuruyemiş serbest...istediğin kadar...zaten yesen yesen birkaç çeşitte bile toplamda bir avucu geçemezsin.tokluk hissi verir.bu yüzden ara öğün yerine de geçer.hem enerji de verir.badem ye badem....mutluluk verir.aklıma gelenler bunlar..bunların dışında hiçbir kısıtlama yok.canımın her istediğini yerim.böyle devam....
benim kız gelene kadar normal kilomu yıllarca korudun.kız geldikten sonra tersine ben kilo verdim.aşırı davrandım.yok orayı sil.yok burayı..hijyen olsun.dokunmasın.fazla kaçtı..şimdiye ise enerjim kalmadı.istesem de eskisi kadar yapmaya vaktim de yok gücüm de yok.artık evi mok götürüyoooooooooooooooooooooooooooo

haaa.bir de çok diyetisyene gidene tanık oldum.ben pek zayıflayanı görmedim.ama duyduğum ve okuduklarım diyetisyen bırakılınca ya da istenen kiloya gelinince kuralların unutulup tekrar kilolu zamana dönüldüğü.yani iş beyinde ve iradede bitiyor.sen ki sigarayı bırakmışsın hayli hayli birkaç kiloyu verirsin.bir de benim tek gerçeğim....sana yada buraya yazanlara ya da okuyanlara değil.kendime söylediğim gerçeğim:

YEMİYCEN ARKADAŞ....ÇOK YEMİYCEN...ÇOK FAZLA YEMİYCEN.KARARINDA YİYCEN HERŞEYİ.BAK AFRİKADAKİ AÇLARA.BİR GRAM ETE HASRETLER..

ara ara nerede kaldığımı bulamadım.yani zor buldum...

evim için.....tebrik ederim..Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin .amin

alkan..... girmemiş epeyidir...umarım herşey yolunda..tatil keyifli geçiyor...

zarphocam.....güzel dilklere teşekkürler...clarisa dan haberler nasıl?aranız nasıl?.öptüm onu...

toanacım.....taze hamiş.....şımart kendini.canın ne istiyorsa ye götür indir mideye...yarasın ..ağrını sızını çok fazla dinleme.hepsi hamileliğinin belirtilerini.hadi şu ultrasyon günün gelsin de anlat bize yanıp sönen ışığı....toana minik ama çok önemli bir uyarı!!sakın adaçayı içme... adet söktürücü özelliğ olduğunu bazı gebeliklerde erken düşüğe sebep olabileceğini biliyorum.ehil kişilerden duydum..

cans hocam.... ağrılarınız olmuş.benim bir yakınımın hamileyken sürekli kasık ağrısı varfdı.çok canı yanıyordu.sürekli giiyordu dr a... bazı hamilelerde olabiliyormuş.şimdi bir oğlu var.2 yaşını geçti sanırım...darısı size olsun.aminnnn.

reis.....tedaviye başlamışsın...allah allah ben bir daha ki aya diye biliyordum...geriden yazıyorum ya.karıştırmadım umarım....bebekli olsun tedavin...aman lütfen kan pıhtılaşması iğnelerine önceden başla...ben memorialde tedavime devam edebilseydim öyle olacaktı.hatta bana bu iğneleri doğumdan sonra bile emzirme süresinde de kullanmam gerektiğini söylemiişlerdi.ilaca başladıktan sonra hergün saf nar suyu iç,bol dua et,kendini şımart.ben bir anne adayıyım de.ve hamile kalana kadar gezebildiğin kadar gez.ne yapmak istiyorsan yap.sonrasında pek vaktin olmayacak...inşallah....

akide..... sende tedaviye start veriyormuşsun... haydin hayırlısı olsun....tedavidekiler....taze hamişler....kırklarınız karışsın inşallah.amin.

lenova.... inşallah sıradasınız...allahım kimseyi boş koymasın...amin....sizler de çocuk peşinden koşturun inşallah.

deniz.....abartma....boyun da var...fazla bir kilon yok... yapın iri...
bakıcı işin de pek masraflıymış.Allah yardımcın olsun.

hayatkavuniçi..... selam....başkentte işin rast gitsin

nckurt...... canın sağolsun....kapanan her kapının ardında mutlaka aralık kalmış bir kapı vardır...

herkese sevgiler.tatlı uykularda olun.bunlarda sabah çiçekleriniz....çabukkk alın....karda kalıp bozulacaklar...

herkese günaaaaydıııınnnnn

ne diyeceğimi bilemiyorum.dilerim çabuk atlatırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…