Kızlar merhaba,sonucu aldım maalesef negatif ,şu an ne hissettiğimi bilmiyorum,büyük bir boşluk var içimde,ağlayamadım bile.Donmuş gibiyim,etrafımdaki herşey silindi anlamını kaybetti bir anda,şimdi ne olacak...
selam
Mai İnşallah
Toana biraz daha rahatlamışsın sevindim, Kafan rahat olsun canım , ilk kontrolünü merakla bekliyorum.
Alabama fırsat bulsan süper olcaktı
Zarpdeniz hadi bakalım aradabir bilgi veririz nasıl gidiyor bu kilolar diye. Ama olsun hiç spor yapmadan verebiliyrsan bu yolda devam. Sen evde benim Alabamaya söylediğim şeyi ( Leslie ile sporu) yapamazmısın çok faydasını görebilirsin benim şuan ameliyat yerlerim taze diye yüklenmek istemiyorum
Burası kar tipi felaket hala yağışı devam ediyor Hiç durmadı Başakşehir İstanbuldan ayrı bir memleket gibi merkeze doğru olan yerlerde birşey yokmuş burda 40 cm kar var belkide. Enesle kartopu oynayıp kardan adammı yapsak acaba :)
Sagol canım .. inşallah bu sebeptendır.. bol bol dua edıyorum .. Hayırlısıyla sen de bebegını kucagına alacaksın .. Allahım ısteyen herkese versın .
Canım çok teşekkurler... Bıraz dınlendım . agrıları hafıfledı gıbı .. Aslında ben bugune kadar normal hayatımadevam etmıstım .. Ama kendımı yormadan molalar vererek devam edıyordum .. İnşallah her set cok guzel devam edecek .. Senın tedavı işin kesınlesmıs .. Çok sevındım . Başkent hastanesı bu konuda gercekten cok tıtız ...Sanırım doktorun Hulusı bey .. Gercekten cok dıkkatlı hıc bır detayı atlamayan bır dr .. Ben orada tup bebek yaptırmadım ama muayane oldum .. Butun testlerımı eksıksız yaptırmıstı . Her sey cok guzel gıdecek ınşallah ...
Sagol canım ... İşte bır seyler yokladı dıyelım .. Şimdi iyiyim Allaha sukur ... Sen de ıyısın umarım .. Pozıtıf dusuncenın yararlarını ben cok gordum .. Inşallah sen de bebeklerını ya da bebısını goreceksın . Saglıcakla kucagına alacaksın .. Sen de benım dualarımdasın .. Butun arkadaşlar ınan..
Ccok tesekkurler canım ... Herhalde oyledır . Kaderde ne varsa onu yaşayacagız .. Ama ınan senın soyledıklerını ben de yapmaya calısıyorum .. İçimde ALLAH'A karsı sonsuz bır guven var ... Konusuyorum dua edıyorum...
Canım ben bu kıtap fıkrını cok begendım . Inan harıka olur ... Ama lutfen dusuncede kalmasın .... Bır an once harekete gecır lutfen . Hem işin teknık yanı da cozulmus gıbı ... Daha ne beklıyorsun ? Çabuk çabuk dogru yazmaya...
selam
Cans bu sancı ve kasılma bende de olmuştu, olabilir denmişti. haftasını hatırlamıyorum progestan jeli vs birşeyler kullanmıştım ağızdan hapınıda galiba perşembe İnşallah güzel haberlerle dönüceksin İçin rahat olsun
Çok sagol canımmm... Gecen hafta proton depot ıgne vurulmustum .Sanırım 1 haftalıkmış etkısı ... Persembe netlesecek her sey ınşallah....
Canım Lesslı'nın evde yapılan hareketlerıyle bır cok arkadasım cok guzel kılo verdı .. Bır an once ıyılesmen dılegıyle .. Tekrar gecmıs olsun...
Nckurt .. Inşallah guzel haberlerle doneceksın ...DUALARIMDASIN ...
cans tamam canım söz yazıcam ama biraz zamanı var şu an hala depolama yapıyorum. algılarım açık kayıttayım. hepsini yazıya dökücem. sen hiç merak etme. bastırıcam da herşeyiyle kendim ilgilencem. gerekirse yayınevi bile kuracağım. kendim yayınlayacağım. eşim de sen yaz gerekirse profesyonel birileriyle kitap haline getirilir diyor. Mert biraz büyüsün. şimdi işe kanalize oldum. bide başka bir projem var ona çalışıyorum. kitapda sırada bekliyor.
iyi akşamlar kızlar,
yaklaşık bir haftadır başımı kaldırmadan yatıyorum.Aylardır kendimi,vücudumu tüp bebek için hazırlayıp tedavi günü geldiğinde salak bir gazoz yüzünden her şeyi berbat ettim.Feci grip oldum,aldığım antibiyotik de yeterli gelmedi.Çok moralim bozuk ama yapacak bir şey yok.Tatile denk getirip stressiz tedaviye başlamak istemiştim.Neyse her şeyde bir hayır vardır.Önümüzdeki ay başlarım inşallah.Bu ay hayatımda ilk defa yumurta takibi yapılmıştı ve çok iyi sayıda yumurtalarım vardı.Ama geçen gün tayfla konuştuğumuzda eşinin sperm sonuçları nasıl çıktı diye sordu.Doktor eşimden hiçbir tahlil istemedi.Geçmişimizden dolayımı bilmiyorum.Tecrübeli bayanlar sizce gerekli mi eşimde spermlerine baktırmalı mı?
Toana kan sulandırıcı iğneler kanı sulandırıp anneden bebeğe yeterli besin akışını sağlamak için veriliyor.Pıhtılaşma olduğunda anneden bebeğe geçişi tıkadığı için bebek yeterli beslenemeyip ölebiliyor.Çok şanslısın ki pıhtılaşman yokmuş.Bende başımın belası hem de pıhtılaşmanın en risklisi var.Allah kimseye vermesin.
Alabama yine döktürmüşsün.Ben üslubunu çok beğeniyorum.Denizbuluttan.zarpdenizden,senden o kadar çok şey öğrendim ki hatta burayı çok fazla okuduğum için eşimle kavga bile ettim.Ben inatla sizleri okumaya devam edeceğim.
Cans kalp atışlarını görmüşsünüz ne güzel.Bana hiç kısmet olmamıştı bu.Bir gün duyarsam hayatımın en güzel sesi olacak eminim.İnşallah her şey yolunda gidecek lütfen kendini üzme.
Denizgeldi sen kocaman gönüllü bir kadınsın.Sümüklüböceğin hikayesini mutlaka devam ettirmelisin.Yaptığın işi gerçekten takdir ediyorum.
Hayatkavuniçi,Mai,akideciknane ve anne olmayı dileyen tüm dostlarım güzel günler hepimizin olsun.Sevgiyle kalın...
Kızlar merhaba,sonucu aldım maalesef negatif ,şu an ne hissettiğimi bilmiyorum,büyük bir boşluk var içimde,ağlayamadım bile.Donmuş gibiyim,etrafımdaki herşey silindi anlamını kaybetti bir anda,şimdi ne olacak...
Kizlar hepiniz ne tatlisiniz yaaa. Yazilanlari okumak cok zevkli, gerci hala kim kimdir, tedavinin ne asamasindadir sorularini cozmeye calisiyorum okurken. Bari benim de sesim ciksin. Istanbul kar varmis, ne guzel, birer kucuk kardan adam kondurun pencere pervazina. Ben Prag'dayim, normalde kar yagmasi lazim ama kupkuru, sadece soguk.
Ben igrenc tadi olan Cin surubumu iciyorum, sporumu yapiyorum, negatifime de uzulmuyorum galiba, hic dusunemiyorum bile. Otomatige baglandim, hayati yasiyorum.
Hepinize super bir haftasonu dilerim...
kızlarrrrrr,selam olsun herkese...tiheyyyyytttttt savulun,ben doğurdum gariiii....danalar 20 ocak cuma günü sabah 6:40 ve 6:45 te sırayla yeryüzüne adım attılar..pek bi olaylı vede tehlikeli doğum hikayesinden sonra bebişlerimi küvöze almışlar hemen,bu arada bunlar olurken tabii narkozun etkisi ile herkese bağırıp çağırmışım ''iki kere mi kestiniz beni huleyyyynn,iki kere mi haaaa?'' kükremelerinden sonra odada ayıldım...bebişlerim yaklaşık bir hafta süren bir yoğun bakım mücadelesinden sonra neyseki iyiler veeee çokkkk sevimliler yahuuuu...2.200 ve 2.500 kiloları ve 45 er santim boyları...isimlerimiz Özer Rıza ve Mete Barış oldu(dersu'ya çok muhalefet ettiler ve ne yazık ki vazgeçirdiler,neymiş kız ismi gibiymiş falan filan)..neyse şimdi iyiler çok şükür...şekerle ilgili bir sorun çıkmadı bebeklerimde allahtan,benim şeker hala devam ediyo bakalım...
bu arada herkesten özür diliyorum çok uzun zamandır sizleri ihmal ettim ancak ne yazık ki bir takım aile ve iş problemleri yaşadım uzunca bir süre ve moralim yerlerde idi...kusuruma bakmayın artık..hepinizi çok özledim...bu arada cans ve toana nın hamileliklerine çok çok çok sevindim...umuyorum ki herkes iyidir,tekrar yazacağım bi okuyuyayım bakalım kimler napıyo...
Maaşallah maaşallahALLAHIM NASIL SEVINDIM NASIL MUTLU OLDUM ANLATAMAM .. Sanki ben dogurmuş gıbı sevındım .. Allah bu guzel paşalara saglık ,mutluluk,huzur dolu bır ömür nasip etsin ...Bir mutlu son daha .. Allahım bu guzel öykulerı hep daım etsın ...
karlı bir istanbul sabahından güzaydın hepinize
selam
evimiçin İnşallah değerlerin sağlıkla katlanır gözünaydın olsun, Allah tamamına erdirsin canım.
Denizgeldi cuk cuk emiyor ayy yerim ben onu :)) demeyeyim yanlışlarımızı düzeltelim. Ama yinede bravo gece bu saatte ayakta kaılp cvp yazmışsın canım.
Kucakta uyutmak daha zevklidir dokunarak Enes kendini atıveriyor kucağuımdan
Dün akşam emekledi ilk defa oturmayı hala beceremiyor :)
yemek seçiyor olabilir bende dediğin gibi gizleyerek vermeye çalışıyorum
kızlar kilolardan ne haber ben yine bir pazartesi rejime başladım kilo vermek istiyorum artık bıktım bu kilolardan ve kıyafetlerimi giyememekten napcaz bir bilen el atsın yol göstersin. kim kaç kilo kim kaç kilo verdi ne yapıyosunuz neler yapıyosunuz bide kilo vermek için yapılanlara geçmeden önce kendinizi buna nasıl motive ediyorsunuz. yani sizi yemekten vazgeçiren güçlü duygu varsa onu bana bi diyiverin ben bi türlü motive olamıyorum. hep yarı yol da bırakıyorum ben bu rejimi.
geç gördüm banttan oldu benimkisi.malum öğle tatili.
benden de sümüklüne öpücük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?